Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Γεια σας!

Κι εγώ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά. Το βράδι που ξυπνά ο Αντρέας (περίπου μία φορά κάθε βράδι), με παίρνει ο ύπνος όπως τον θηλάζω και πιάνομαι... Προχτές καθόμουν σταυροπόδι, αποκοιμήθηκα, κι όταν ξύπνησα δεν είχα πόδι. Δεν το ένιωθα καν. Προσπαθούσα να το κουνήσω λίγο για να ξεμουδιάσει και δεν μπορούσα, γιατί ήταν λες και δεν υπήρχε...

Σήμερα το πρωί κάναμε διάφορες εξωτερικές δουλειές. Πήγαμε να κόψουμε τη σύνδεση της καλωδιακής τηλεόρασης, γιατί δεν είχε νόημα να την πληρώνουμε, αφού δεν βλέπαμε ποτέ. Αλλά έγινε μπέρδεμα με το μόντεμ, γιατί το δώσαμε στους τεχνικούς της άλλης εταιρείας που συνεργάζονται (βασικά τους ρωτήσαμε και μας είπαν ότι θα το πάρουν αυτοί), και τελικά δεν μπορέσαμε να κάνουμε τη διακοπή. Αύριο θα τελειώσουμε με αυτήν την ιστορία, ελπίζω...

Μετά πήγαμε στο σούπερ μάρκετ που είχε αιμοδοσία και έδωσε ο άντρας μου αίμα, ψωνίσαμε και κάτι πραγματάκια, τους πήγα σπίτι, και πήγα για τα μαναβικά.

Μαρίνα, πέθανα με τον άντρα σου και το αβγό! Καλά, αυτή έτσι βράζει τα αβγά της; Κι ο δικός μου κάνει κάτι τέτοια. Π.χ. κάποια στιγμή πήρε τη μάνα του και της λέει "πώς βγαίνει ο τάδε λεκές απ' τα ρούχα;". Λες κι εμείς δεν ξέρουμε. Ρεζίλι μ' έκανε, ότι δεν του καθαρίζω τα ρούχα του...

Οι φωτογραφίες τέλειες, έχει μεγαλώσει πολύ ο Αντωνάκης!

Χριστίνα, χαζομάρα ρώτησα, αφού του είχαν κόψει το δάχτυλο με τη βέρα, άρα είχε παντρευτεί ο κανονικός Γιώργος. Μπρρρρρ, η ιστορία φαίνεται ότι είναι κάτι με εξωγήινους, αλλά νομίζω ότι στο τέλος θα είναι κάτι άλλο...

Καγκουράκι, κουράγιο κι εσύ... Πήρες τίποτα για τον πονοκέφαλο; Ο ύπνος είναι το καλύτερο φάρμακο πάντως.

Καρολινάκι, μαζί γράφαμε! Καλέ, πού χάθηκες εσύ; Φίλα μου τα ζουζούνια σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσακια μου

το ειχε η χθεσινη νυχτα μου φαινεται της αυπνιας ηταν;;κι ο Δημητρης ξυπνησε στις 3 τον πηγα τουαλετα και μετα δεν ηθελε να κοιμηθει και μου ελεγε μαμα παμε κατω δεν θελω να κοιμηθω αλλο :o:o τον εβαλα για υπνο φυσικα αλλα με τρελανε μαμα φιλακι,μαμα κουβερτα,μαμα βαλε μου τα παιχνιδια στο κρεβατι και αλλα διαφορα ωσπου να ξανακοιμηθει εχασα εγω τον υπνο μου,στις 6 τελειωσε και ο Αντωνης με τα τσιπουρα και στις 7μιση σηκωθηκα να ξυπνησω τα παιδια για σχολειο....περιμενω και μια φιλη μου να γεννησει και εχω αγχωθει λιγο εχει κλεισει ηδη τον μηνα της αλλα επειδη θα παει στο νοσοκομειο να γεννησει δεν της ειπαν κουβεντα για προκληση τι πραμα κι αυτο ομως της ειπα οταν ξαναπαει να του πιεσει να της κανουν προκληση τι θα γινει αν παθει κατι το μωρο και δεν το παρει χαμπαρι ....

Αννα Μαρια για μενα που πηγα καθησα λιγο,εφαγα και εφυγα μια χαρα ηταν στο καζανι οι αλλοι που ξενυχτησαν ομως δεν θα ελεγαν το ιδιο :o:o

Καρολινακι που χαθηκες ρε ψυχη;;σου πηρε τα μυαλα ο γιος ομως :lol::lol:

Χριστινακι το διαβασα το 6 χθες γιαυτο λεω περιμενω τη συνεχεια, εγω σημερα αρχισα να διαβαζω το βαλς με δωδεκα Θεους και καπου διαβασα οτι θα το δειξουν στην τηλεοραση φετος δεν ξερω σε ποιο καναλι ομως

Αλεξανδρα ξεχασα να σου απαντησω για τις πιτες,τι ετοιμαζω,τις τυλιγω σε λαδοκολα και τις βαζω καταψυξη ετσι ανα πασα στιμγμη βγαζεις και ψηνεις

Ανθη που χαθηκες κι εσυ;;;

δεν θυμαμαι κατι αλλο πολλα φιλια σε ολες!!!

Κατερίνα, εγώ σου είχα γράψει για το "Βαλς με δώδεκα θεούς" ότι γυρίστηκε σίριαλ, στην κυπριακή τηλεόραση όμως. Παίζουν αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί, και ονόματα μάλιστα, όπως ο Τζώρτζογλου (πώς γέρασε έτσι ρε παιδιά;) και η Δανδουλάκη. Η τελευταία, μάλιστα, είχε πει κάτι του στιλ "πού καταντήσαμε, να παίζουμε σε σίριαλ του ΡΙΚ". Δεν το έχω δει ποτέ μου, απ' ό,τι διάβασα έχουν κάνει πολλές αλλαγές, π.χ. η Ναταλία είναι ερωμένη του άντρα της πλούσιας-πώς-τη-λένε-δε-θυμάμαι...

Γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε;εμεις μια χαρα!!η Κωνσταντινα μου κοιμαται αφου πηγαμε βολτουλα το πρωι κ δεν σταματησε να τρεχει!!!καθε μερα λεει ολο κ περισσοτερα κ πολύ χαιρομαι,γιατι ειχα αγχωθει λιγακι που αλλα παιδακια στην ηλικια της ή κ πιο μικρα μιλανε πιο πολύ αλλα το κάθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους!!κατα τα αλλα ησυχα!!!

Χριστινα μολις σχολιασω θα μπω να διαβασω την συνεχεια ..για να δουμε!!!α πουθενα δεν τους πιανουμε τους αντρες..χαχα σημερα μου λεει για τα μακαρονια που ειπα να φτιαξω,ότι δεν είναι κ θρεπτικα..ε δηλ ελεος ,τι άλλο να μαγειρεψω πια;; βρε τον Δημητρακη ηθελε να διωξει τους καλεσμενους;;χαχα τουλαχιστον το καταλαβε ότι δεν ηταν σωστο!!

Αννα Μαρια ωραιος φιλος αυτος…καταγγελια στη εταιρεια του χρειαζεται ,ηθελε να μεγαλωσει το πελατολογειο του μεσω του αντρα σου κ τζαμπα,τι να πεις…τωρα θα συνεχισει να δουλευει στην ασφαλιστικη; Α κ ασπιρινη πρεπει να παρεις ε;δεν πειραζει κ μεχρι 14 μηνων να θηλασεις είναι τελειο!!βλεπω εχεις το ειδος πεθερας ‘’τα ξερω όλα’’ χαχα .κι εμενα το εχει πει αυτό ο αντρας μου ,ότι ξερει γιατι μεγαλωσε 5 παιδια αλλα οκ άλλο το δικο μου το παιδι που θελω καποια συγκεκριμενα πραγματα κ άλλες οι εποχες,τοσες ερευνες εχουν γινει κ εχουν αλλαξει ποσα πραγματα. Κ ρουχαλακια για τον Αντρικο,τελεια.κι εμενα μια ξαδερφη του αντρα μου μου εχει δωσει σακουλες κ σακουλες…κ μετα τα γενεθλια ειμαστε κομπλε μεχρι καλοκαιρι!!οι πεννες πρεπει να είναι πολύ νοστιμες…θα τις δοκιμασω!!!

Κατερινα μην λες για σιδερο..τα εχω καταχωνιασει μεχρι να μου ερθει η ορεξη..χαχα.αρχισε τυς ηχους ο Νικολας;μπραβο μωρε!!!εμενα αρκετα μεγαλητο εκανε αυτό…αφου δεν εκλαιγε ο Νικολας χθες που σε ξαγρυπνησε παλι καλα,θυμαμαι τα δικα μας..πανω κατω στο σαλονι κοβαμαι βολτες να ησυχασει…

Κατερινα ΚΑ1 θα ηταν τελεια με τα καζανια,το καλυτερο του αντρα μου θα ηταν να είναι εκει..του αρεσου κατι τετοιες καταστασεις..!!!θα το χαρηκαν κ τα παιδια ε;κεικ με καστανα;;λιωμενο το καστανο;μοσχαρι δεν της εδινα ,ειχε πει όχι ο αλλεργιολογος λογω αλλεργιας αλλα δεν ξερω βεβαια γιατι γιατι κατσικι εκανε να φαει ενώ το κατσικισιο γαλα όχι…σε ξενυχτησε ο μικρος ε;απο τις 3 ηθελε να σηκωθει;Παναγιτσα μου!!

Μαρινα πως παει με την δυσκοιλιοτητα;εμενα με τοσο ρυζι που τρωει γαλα ρυζιου που πινει,ρυζαλευρα κ τον σιδηρο που της δινω εξτρα πως δεν εχει στουπμωσει ακομα…παλι καλα!!καλα ο αντρας σου τι να πω;;;μα για το αυγο;;;;χαχα που βαζετε καλε φωτο;;;θελω κι εγωωωω.

μαλλον ξυπνησε η ζουζουνα μου!!φιλακια

Χριστινα διαβασα την συνεχεια..τι εχει το μωρο;;τι θα κανει η Μαιρη;;πως τα καταλαβαινει ολα ο Στεφανος;;;οχι οχι μην μου πεις :lol::lol: ...γραψε γρηγορα την συνεχεια ομως!!

Γεια σας Κοριτσαρες, καλο μήνα να έχουμε!

Εγω σήμερα έχω γενεθλια, μεγαλώνω μεγαλώνω, έχω φτιάξει πάλι cupcakes και σας κερνάω ολες :):) θα σας βάλω φωτο μάλλον το βράδυ να τα δείτε.

Κατα τα αλλα καλα είμαστε, ο πονοκέφαλος έφυγε με τον υπνο :lol:

Ο Νικόλας πάλι ξύπνησε πέντε και τον θηλασα και μετα πάλι δεν κοιμόταν τον άφησα στο portbebe και ξανακοιμηθηκα γιατι δεν άντεχα, στις εφτα που ξύπνησα είχε τα ματακια του ανοιχτά :roll::roll::roll: τώρα κοιμήθηκε δεν κοιμήθηκε απο τις πέντε δεν ξέρω αλλα μάλλον δεν πρέπει γιατι τώρα έριξε έναν τρίωρο ύπνο.

Αυτα για την ώρα, φιλακια!!!!

ωωω Χρονια πολλα Κατερινα!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: να τα χιλιασεις κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!cup cakes διαβαζω..μιαμ μιαμ!!!!

τον επηρρεασε η αλλαγη ωρας τον Νικολα;κανονικα τι ωρα ξυπναγε;αφου καθεται ησυχος κ μπορεις κ ξανακοιμασαι μια χαρα!!!

Καλησπερα! Καλο μηνα, δημιουργικο, ερωτικο και με...καλη δυναμη!

Κατερινακι μου! Να ζησεις, να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν, παντα με υγεια και αγαπη σε σενα και τα ζουζουνια σου! :ymparty::ymparty:

Αλεξανδρα, δεν θα σου πω! :lol: Ουτε ξερω δηλαδη, δεν εχω προλαβει να γραψω αλλο... Τωρα, θα δουμε ποτε θα αξιωθω, εχει πεσει δουλιτσα!Εννοειται οτι καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του, μη στεναχωριεσαι, θα τα πει ολα μαζι!

ΚΑ μου, οκ εκνευριστικο οταν θες να κοιμηθεις και εχουν ορεξη για παιχνιδια, αλλα πες μου δεν λιωνεις με "μαμα φιλακι", "μαμα αγκαλιτσα" κλπ;;; Αχ!

Καρολινακι μου!!!! Επιτελους! Τι κανεις βρε ψυχη; Ερωτας ο γιος ε; Τι να πω κι εγω ερωτοχτυπημενη ειμαι, για να δουμε αν κανω κορη αργοτερα. Ειναι πολυ τρυφερα τα αγορακια παντως!

Αννα Μαρια μη λες σιδερο! Εγω το εχω κοψει προ πολλου, δεν την παλευω καθολου! Οχι καλε οχι εξωγηινους...δεν μου αρεσει ξερεις αυτο το κλασικο με τους κακους εξωγηινους που θελουν να καταλαβουν τη γη και να καταστρεψουν την καλη ανθρωποτητα...

Μαρινα μου, κουκλος, γλυκας!Φτου φτου!

Εχω πολλη δουλεια, αλλα βαριεμαι απιστευτα,, ειδικα τα κομματια που εχουν να κανουν με οικονομικα, τι θα κανω και πως θα συγκεντρωθω δεν ξερω...

Φιλακια τα λεμε αργοτερα η αυριο!

καλο μηνα κουκλες!!!

μας ταραξε στη βροχη σημερα.............

Κατερινακι χρονια πολλα πολυχρονη,γερη κι ευτυχισμενη!!!ελα καλε που μεγαλωνεις ;) αληθεια ποσα κλεινεις; [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] αντε βαλε τα κεκακια να τα δουμε γιατι μονο εγω βαζω φαγητα και θα με πειτε και ψωναρα στο τελος :oops::oops::lol::lol:

Αννα Μαρια νομιζω και στο δικο μας οτι θα παιζει η Δανδουλακη για τον Τζωρτζογλου δεν ξερω ,ακομη στην αρχη ειμαι δεν ξερω πως τη λενε αυτη που λες ,γιατι της κακοπεσε της Δανδουλακη που θα εκανε σηριαλ για το ρικ;

Αλεξανδρα ψιλοκομμενα τα καστανα βασικα οπως τα ξεφλουδισα και τριφτηκαν ετσι τα εβαλα,για να βλεπεις τις φωτο που βαζουμε κανε αιτηση στην ομαδα μονο για τα κοριτσια του καφενε να σε εγκρινω και να τις δεις εχουμε βαλει αρκετες βαλε κι εσυ να σας δουμε,γιατι της δινεις τοσα ρυζια;;

Χριστινακι αν λιωνω λεει;;δεν ξερω πως ειναι τα κοριτσια παντως τα αγορια ειναι οντως τρυφερα και αγαπησιαρικα,τους λεω καμια φορα εκει που παιζουν ποιος θα κανει αγκαλιτσα τη μαμα;και τρεχουν και τα τρια και με τρελενουν στις αγκαλιες και στα φιλια ειναι να μην λιωνω η μανα :lol::lol:

Ανθη που χαθηκες κι εσυ;;Κατερινιω εχεις κανενα νεο;;

καλο βραδυ κουκλες!!!παω να δω φωτο

Γεια σας!

Πάλι ξαγρυπνήσαμε χτες βράδι... Ο Αντρέας ξύπνησε 2.15 και ξανακοιμήθηκε 5... Στην αρχή με πήρε κι εμένα ο ύπνος όπως θήλαζα, αλλά μετά ξύπνησα, τον άλλαξα στήθος, δεν το έπαιρνε, και καθόταν και με κοιτούσε. Δεν έκλαιγε, μόνο σε κάποιες φάσεις, αλλά πήγε 5 να κοιμηθεί, και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ εγώ... Στις οκτώμιση πάλι στο πόδι, τον θήλασα και τον παρέδωσα στον άντρα μου, και ξανακοιμήθηκα μέχρι τις δέκα. Αλλά και πάλι, δε χόρτασα ύπνο (λέμε τώρα, λες και χορταίνω ποτέ...).

Αλεξάνδρα, μην ανησυχείς, κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του. Θα τα πει όλα μαζί η κοπελάρα σου, όπως και η ξαδέλφη μου, που μίλησε τριών χρονών, αλλά έγινε μια γλωσσού!!!

Ο άντρας μου δε θα συνεχίσει να δουλεύει στην ασφαλιστική, γιατί στην πραγματικότητα δε δούλευε ποτέ. Νόμιζε ότι δούλευε, ενώ στην πραγματικότητα δούλευε για τον άλλον που τον δούλευε...

Τα μαθήματα ήταν επίσης ένα φιάσκο, αφού τον έβαλαν με άτομα που ήταν 2-3 επίπεδα πάνω απ' αυτόν και το μάθημα γινόταν σύμφωνα με τις δικές τους γνώσεις, και το ίδιο και τα τεστ... Οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να συνεχίσει. Άσε που ούτως ή άλλως το επάγγελμα αυτό είναι σκοτωμένο, όσοι έχουν ασφάλειες τις σταματάνε λόγω τρόικας...

Καγκουράκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!! Σου ευχήθηκα και στο φέισμπουκ! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

Ανθή, να σου ζήσει ο άντρας σου!

Χριστίνα, ήμουν σίγουρη ότι τελικά δε θα ήταν ιστορία με εξωγήινους, αν και τέτοια φαίνεται ότι είναι.

Κατερίνα, μάλλον το ίδιο σίριαλ θα είναι και θα το δείχνει και σ' εσάς.

Έλα ντε, μόνο ποιότητα έκανε η Δανδουλάκη δηλαδή και τώρα ξέπεσε; Η "Λάμψη" δεν ήταν και για την Επίδαυρο...

Α, ξέχασα να σας πω.

Τις προάλλες που πήγα παιδίατρο και του είπα ότι σκέφτομαι σιγά σιγά να αποθηλάσω, μου έδωσε ένα κουτί φόρμουλα. Ρε κορίτσια, κοιτούσα σήμερα τα συστατικά, κι έχει μέσα φοινικέλαιο... Κι ένα σωρό άλλα τα οποία μόνο που τα διαβάζω τρομάζω... Ουφ, δε θέλω να δώσω τέτοιο πράγμα στο παιδί μου... Μάλλον θα το αρχίσω κατευθείαν με φρέσκο γάλα.

Kοριτσια μπηκα στην ομαδα κ εχω ξετρελαθει με την κορη της Κατερινας...κουκλιτσα ζωγραφιστη ειναι!!!!καλα κ ο Νικολας...τι μωρακι ομορφο!!!να τα χαιρεσαι κ τα 2!!! Κατερινα κ τα δικα σου τα αγορακια φοβερα!!!πες μου οτι ειχαν παρει το αλευρι κ εκαναν τα δικα τους;; :lol::lol: κ το σπιτι σας με τον κηπο τελειο... κ της Μαρινας ο μπεμπακος ειναι κουκλος!!!αχ μου εχει λειψει τοσο μωρακι!!!θα σας βαλω κ εγω φωτο να μας δειτε. ο Στεφανος ποιας κοπελας ειναι;οι δικες σου Αννα Μαρια δεν ανοιγουν.επισης θα διαβασω κ το δικο σου διηγημα,απο οτι ειδα εισαι κ βραβευμενη..τι ταλεντα ειστε εσεις καλε;;μπραβο μπραβο!!!

Χριστινα αστα αυτα,δουλιτσες κ τετοια...την συνεχεια κ γρηγορα παρακαλω!!!κι εμενα σε εξωγηινους πηγε το μυαλο μου με αυτα τα μεταφυσικα τα ματια αλλα τωρα εχω μεγαλυτερη αγωνια για το τι μπορει να ειναι...τι δουλεια κανεις;

Κατερινα ευχαριστω για την ομαδα!! :D ρυζαλευρο εδινα γιατι δεν ηθελε αλλη κρεμα,αν κ ολες οι υποαλλεργικες εχουν ρυζαλευρο.το ρυζι της αρεσει πολυ ,επισης τα μακαρονια χωρις γλουτενη ειναι απο αλευρι ρυζιου,το γαλα ,αφου δεν επινε αυτο που μας ειχε γραψει ο αλλεργιολογος που ηταν μπιαχ καταληξαμε στο γαλα ρυζιου

Αλεξάνδρα, οι δικές μου είναι οι "Θεϊκές απολαύσεις". Στο άλμπουμ "Βάφτιση Αντρίκου" δεν κατάφερα να βάλω ούτε μία φωτογραφία, δεν ξέρω γιατί. Στην πρώτη φωτογραφία είναι μια φίλη μου με τα παιδιά της και τον Αντρέα, μετά είμαι εγώ.

Φυσικά τώρα ο Αντρέας έχει μεγαλώσει πολύ. Πάω να σας βάλω καμιά καινούρια φώτο!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;;;Χάθηκα λίγο :oops::oops::oops::oops: Είναι δύσκολο να μπαίνω κυρίως λόγω Πάνου.Είναι ένα αγρίμι πλέον και δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο ιντερνετ όταν είναι σπίτι..Τώρα τον εχει η μαμα μου. Η φραουλιτσα καθε μερα γινεται και πιο ησυχο παιδακι και ο Πανος καθε μερα και πιο ζωηρος :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Εχω και τη δουλειά, τη διόρθωση και το σπίτι και γενικώς τα ψιλοπαίζω καθημερινά :?:?:?:?:? Πολλές φορές μπαίνω και απλά διαβαζω στα γρηγορα τα νεα σας..

Κατερινακι μου, γλυκιά μου φιλεναδα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!Να τα χιλιάσεις και να εισαι παντα πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!!

Αννα Μαρια σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου για τον αντρα μου!!!Να εισαι καλα!!! Σκέφτεσαι να αποθηλάσεις;; Εγω οταν εδωσα ξενο γαλα στον Πανο δεν διαβασα τα συστατικα :?:?:?:? Μάλλον καλα εκανα..

Ο αντρας μου χθες μου ειπε οτι δεν εχει νοημα που την θηλάζω ακόμα :roll::roll::roll::roll: .....Αντι να μου πει μπραβο, με γειωσε :evil::evil::evil::evil::evil: Τι να πω πια;;;;;;;;;

Χριστινακι μου τρεχεις τοσο πολυ και γραφεις και μυθιστορηματα;;;;Μπραβο σου! Σιγουρα θα το διαβασω με την πρωτη ευκαιρια! Θελω να εχω χρονο και να μην το διαβασω βιαστικα.Ο Δημητρακης σου ειναι καλά;;;

Κατερινακι σε ξενυχτησε ο Δημητρακης;;;;Το κανει συχνα να ξυπνα μεσα στη νυχτα;;;;;;;;Στη φιλη σου προτεινω να μην πεις τιποτα για να μην βρεις τον μπελα σου. Σκεψου να καταληξει η προκληση σε καισαρικη και να σου επιρριψει ευθυνες..Ασε να την εχει ο γιατρος της την ευθυνη.

Ωχχχχ...η φραουλα εκανε κακακια..Πάμε για αλλαγμα...

Πολλά φιλάκια σε ολες σας!!!!

Εγω γιατι ειμαι η μονη που δεν μπορει να βαλει φωτογραφιες :evil::evil::evil::evil::evil: ;;;;;;;;;;Ούτε το Κατερινακι μας καταφερε τελικα να μου τις βαλει....Τα νευρα μου :evil::evil::evil::evil:

Ανθή, στον άντρα σου να πεις να διαβάσει τα συστατικά στο γάλα σκόνη και τότε θα αλλάξει γνώμη! :)

Εμένα ευτυχώς καμαρώνει για το θηλασμό. Σκέφτομαι να αποθηλάσω όταν θα αρχίσουμε προσπάθειες για δεύτερο μωράκι.

Κουράγιο με τα παιδιά, σιγά σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς σας!

Kοριτσια μπηκα στην ομαδα κ εχω ξετρελαθει με την κορη της Κατερινας...κουκλιτσα ζωγραφιστη ειναι!!!!καλα κ ο Νικολας...τι μωρακι ομορφο!!!να τα χαιρεσαι κ τα 2!!! Κατερινα κ τα δικα σου τα αγορακια φοβερα!!!πες μου οτι ειχαν παρει το αλευρι κ εκαναν τα δικα τους;; :lol::lol: κ το σπιτι σας με τον κηπο τελειο... κ της Μαρινας ο μπεμπακος ειναι κουκλος!!!αχ μου εχει λειψει τοσο μωρακι!!!θα σας βαλω κ εγω φωτο να μας δειτε. ο Στεφανος ποιας κοπελας ειναι;οι δικες σου Αννα Μαρια δεν ανοιγουν.επισης θα διαβασω κ το δικο σου διηγημα,απο οτι ειδα εισαι κ βραβευμενη..τι ταλεντα ειστε εσεις καλε;;μπραβο μπραβο!!!

Χριστινα αστα αυτα,δουλιτσες κ τετοια...την συνεχεια κ γρηγορα παρακαλω!!!κι εμενα σε εξωγηινους πηγε το μυαλο μου με αυτα τα μεταφυσικα τα ματια αλλα τωρα εχω μεγαλυτερη αγωνια για το τι μπορει να ειναι...τι δουλεια κανεις;

Κατερινα ευχαριστω για την ομαδα!! :D ρυζαλευρο εδινα γιατι δεν ηθελε αλλη κρεμα,αν κ ολες οι υποαλλεργικες εχουν ρυζαλευρο.το ρυζι της αρεσει πολυ ,επισης τα μακαρονια χωρις γλουτενη ειναι απο αλευρι ρυζιου,το γαλα ,αφου δεν επινε αυτο που μας ειχε γραψει ο αλλεργιολογος που ηταν μπιαχ καταληξαμε στο γαλα ρυζιου.ασε εχουμε περασει κ με το φαι...δυσκολα πολυ!!!τωρα φτου φτου μην την ματιασω ειμαστε σε καλο δρομο!!

Αννα Μαρια τι επαθε παλι ο Αντρικος;πολυ ξενυχτης...αντε σημερα ελπιζω να κοιμηθειτε καλα!!!για την μικρη δεν ανησυχω(πια) ,αλλα επειδη η παιδιατρος ολο σε γιατρους μας στελνει ,ενταξει οχι αδικα,αλλα ειχα εναν φοβο οτι θα μας στειλει κ σε λογοθεραπευτη...δεν ειναι βεβαια κατι κακο αλλα δεν θελω αλλη ταλαιπωρια..καταλαβαινεις...βεβαια ειναι νωρις να ανησυχω κ αφου αρχισε να μιλαει μια χαρα.κ πριν βεβαια μιλαγε αλλα τα δικα της τα ακαταλαβιστικα.με τις ασφαλειες εχεις δικιο,που λεφτα;καθε εμποδιο για καλο,κατι θα βρεθει!! μην τοσκεφτεσαι με το γαλα,μια χαρα θα ειναι το φρεσκο.το δικο μας το γαλα να δεις που ηταν κ φυτικο..σογιελαια,καρυδελαια...δεν το επινε με τιποτα το παιδι.

καληνυχτα κοριτσακια!!!

κοριτσια μου εκλεισε η σελιδα αλλα ευτυχως κρατησε τον σχολιασμο κ τον συνεχισα,δεν ειδα οτι το αποθηκευσε ..τελοσπαντων...

τι φατσονι κ ο Αντρικος....!!πολυ εκφραστικα ματακια!!!

Ανθη μου ακουγεσαι εξαντλημενη..υπομονη θα ηρεμησει κ ο Πανουλης...αφου στρωνει κ η μικρη σου μια χαρα!!!γιατι ετσι ο αντρας σου με τον θηλασμο;παω να προσπαθησω να βαλω φωτο.

Γεια σας φίλες μου

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας, να είστε και εσείς πολύ ευτυχισμενες με τα παιδάκια σας!!!!!, :D

Αλεξάνδρα γλυκιά που είναι ημικρη σου, τσιλιβιθρονι όμως, νομίζω σου μοιάζει και η φωτογραφία στο συρτάρι απίστευτη!!καθε παιδάκι έχει σίγουρα τους ρυθμούς του μην ανησυχείς εκεί μετά τα δυο περνούν φορά και δεις μέχρι τα δυόμισι ποσά θα σου λέει! Ευχαριστούμε και για τα καλά σου λόγια.

Αννα Μαρία πολύ ξενύχτι βλέπω ο Αντρεας :roll: καλύτερα να μην παραπονιεμαι εγώ που μου μένει μόνο μια ωριτσα ξυπνιος.

Χριστίνα αν δεν είναι εξωγήινοι τότε τι είναι δεν παει κάπου το μυαλό μου αλλά μην μας πεις :P

Ανθη έστρωσε η φραουλιτσα μπράβο, εσύ να συνεχίσεις με τον θηλασμο ακόμα έχεις να προσφέρεις πολλά μην το βάζεις κάτω ότι και να ακούς, καλύτερα να ακούς εμάς που σε ενθαρρύνουμε :D. Λοιπόν έχω και άλλη ιδέα δεν δοκιμαζεις να τραβηξεις με το κινητό φωτό της φραουλιτσας και να ανεβασεις αυτές μήπως η ανάλυση από την μηχανή είναι πολύ μεγάλη? αν δεν πιάσει και αυτό την άλλη φορά που θα βρεθούμε θα έχω τη μηχανή μαζί να την βγάλω εγώ που από την δική μου μηχανή ανέβασω χωρίς πρόβλημα.

Καλησπερα κοριτσια!!σημερα νιωθω λιγακι πτωμα...βρηκα κι εγω μερα να κατεβω στο κεντρο,σημερα που δεν ειχε μετρο...πολυ κουραστηκα,ευτυχως η μικρη εμεινε με τον μπαμπα γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να την παρω μαζι με τετοιο χαμο στο λεωφορειο.

Κατερινα ειδες την μινιατουρα μου;ναι μοιαζουμε ειναι η αληθεια,μας το λενε γνωστοι κ αγνωστοι :lol::lol: εν τω μεταξυ την ζυγισα κ εδειξε 8,5 κιλα...αντε να ανεβαινει σιγα σιγα!!!

Αννα Μαρια διαβασα την πρωτη ιστορια σου με το φαντασμα...τι κορυφωση στο τελος...πολυ καλο!!!επισης ηθελα να σε ρωτησω μιας κ κανεις συχνα πιλαφι,με τι το συνοδευεις;εκτος απο κρεας μιας κ εχω κ τον κ Παραξενιδη. :lol::lol:

που ειστε ολες καλε σημερα;ελπιζω τα μωρακια να κοιμηθηκαν καλα το βραδυ!!!εμενα παντως εστρωσε παλι γιατι απο το καλοκαιρι δεν ηθελε να παει το βραδυ για υπνο,πολυ κλαμα κ δεν ηθελε να κοιμηθει κ μεσημερι...πολυ κουραση αν δεν ηρεμει κανα 2 ωριτσες....ευτυχως επανηλθε το καλο μου!!!

καληνυχταααα!!!

γεια σας κουκλες!!!

χθες το βραδυ γεννησε τελικα η φιλη μου,θα πηγαινε για προκληση σημερα αλλα την προλαβε το μωρο εσπασαν τα νερα και τελικα ηταν τυλιγμενος με τον ομφαλιο λωρο γιαυτο και δεν μπορουσε να κατεβει ο καημενουλης αλλα πως να το δουν αφου δεν της εκαναν καν υπερηχο τις τελευταιες μερες μονο καρδιοτοκογραφο,δημοσια νοσοκομεια αντε να βρεις ακρη,τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα...........μου ηρθε και περιοδος σημερα και ποναω παλι στις 21 μερες :evil::evil: ενω τον τελευταιο καιρο μου ερχοταν στις 26....

Αλεξανδρα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,οι φωτο με το αλευρι που ειδες ειναι μια απο τις πολλες τους σκανδαλιες και για να μην τσιριζω απο τα νευρα μου βλεπω την θετικη πλευρα και γελαω και τους βγαζω φωτο αφου δεν μπορω να κανω κι αλλιως :lol::lol: πολυ γλυκια η μικρη τσιλιβηθρα σου και οντως μοιαζεται πολυ μην αγχωνεσαι για το βαρος της πιστευω οταν ξεπερασει τις αλλεργιες της και μεγαλωσει λιγο θα αρχισει να τρωει και θα παρει βαρος

Κατερινακι που ειναι τα μαφινς οεοοοο;;;

Μαρινα πολυ γλυκος ο μπεμπουλης σου!!!

Ανθη μου δεν ξυπναει τη νυχτα ο Δημητρης παρα μονο για να παει τουαλετα και κοιμαται παλι κατευθειαν δεν ξερω τι τον επιασε εκεινο το βραδυ :o:o οσο για τη φιλη μου που λες δεν νομιζω να μου εριχνε ευθυνες αφου κι αυτη ηθελε να γεννησει, ηδη εκλεισε τον μηνα της και πηρε και μια βδομαδα απο τον 10ο ποσο να το κρατησει ακομα ειχε αρχισει να αγχωνεται.....αν της μικρινεις με ζωγραφικη τις φωτο παλι δεν μπαινουν για ξαναδοκιμασε μηπως τοτε που προσπαθουσες να τις ανεβασεις ηταν τοτε που κολλουσε πολυ

Αννα Μαρια απο οσο θυμαμαι καποια γαλατα εχουν και ταυρινη μεσα :o:o ,που εισαι εσυ σημερα;;που ειναι οι φωτο;;

καλο βραδυ φιλες μου φιλια!!!

Γεια σας!

Σήμερα δεν κάθισα λεπτό!

Το πρωί πήγαμε και πήραμε το διαβατήριο του Αντρέα και μετά σε ένα μαγαζί που έχει εκκαθάριση στοκ για να δούμε χαλί για το καθιστικό. Ευτυχώς βρήκαμε ένα που μας άρεσε πολύ και ήταν και σε πάρα πολύ καλή τιμή και το κλείσαμε! Μετά ο άντρας μου μας άφησε σπίτι και πήγε σούπερ μάρκετ. Βάζω τον Αντρέα στο πάρκο και αρχίζω να μαγειρεύω φακές. Αυτός γκρίνιαζε, οπότε του τραγουδούσα για να ηρεμήσει. Σε κάποια φάση συνειδητοποιώ ότι δεν τον άκουγα, οπότε κοιτάω, και τον είχε πάρει ο ύπνος!

Για πρώτη φορά σήμερα του έδωσα φακές, έβαλα και πατάτα μέσα, καρότο και κρεμμύδι, τα πάτησα με το πιρούνι και τα έφαγε λες και δεν τρέχει τίποτα!

Μετά σιδέρωσα δύο πλυντήρια, μαγείρεψα φαγητό του Αντρέα για το σαββατοκύριακο και πακέταρα τα πράγματα του μικρού. Σας είπα ότι θα πάμε το σαββατοκύριακο στα βουνά; Πρώτη φορά σε ξενοδοχείο με τον Αντρέα, να δούμε πώς θα είναι!

Ευτυχώς είχα χρόνο γιατί σήμερα πήγαμε σχολείο μια ώρα πιο αργά, δηλαδή δεν πήγαμε σχολείο, πήγαμε σε ταβέρνα γιατί είχαμε συνεστίαση. Περάσαμε πολύ ωραία, σκάσαμε στο φαΐ, γελάσαμε, τραγουδήσαμε, ήταν πολύ όμορφα!

Αλεξάνδρα, κουκλίτσα η μικρή σου! Σαν ψεύτικη είναι. Τέλεια η φωτογραφία στο συρτάρι!

Για το πιλάφι που λες, βάζω μέσα ό,τι έχω. Π.χ. προχτές το έφτιαξα με διάφορα λαχανικά, ό,τι είχα στο σπίτι: φρέσκο κρεμμυδάκι, πιπεριά, καρότο, μαϊντανό. Μπορεί να βάλω αρακά, μπορεί να το κάνω άσπρο με φιδέ (τον φιδέ τον τηγανίζω πριν, να ξανθύνει), μπορεί με τόνο και λαχανικά, μια φορά έκανα πιλάφι με ρεβύθια, άλλοτε όταν περισσέψει φασολάδα την ενσωματώνω σε πιλάφι. Φακόρυζο, βέβαια, που είναι παραδοσιακό φαγητό εδώ, δε θυμάμαι τι άλλο. Με κρέας δε νομίζω να έχω φτιάξει ποτέ.

Όλα αυτά τα περίεργα γάλατα προσφέρουν στο μωρό τα ίδια θρεπτικά συστατικά με το κανονικό γάλα και γι' αυτό τα πίνει;

Καγκουράκι, τελικά ο Αντρίκος έβγαλε τρίτο δοντάκι κάτω, σήμερα το είδαμε που ξεμύτισε, και μάλλον γι' αυτό δεν κοιμόταν προχτές. Χτες βράδι κοιμήθηκε αρκετά καλά, σήμερα να δούμε, που έχουμε και ταξίδι αύριο...

Κατερίνα, να της ζήσει της φίλης σου το μωρό της! Σήμερα γέννησε και η ξαδέλφη του ξάδελφού μου (από την πλευρά της μάνας του, εγώ είμαι από του πατέρα του). Πολλά γεννητούρια!

Φωτογραφίες δεν έβαλα, γιατί μπήκα απ΄το προφίλ του άντρα μου και βαριέμαι να κλείνω όλες τις σελίδες για να μπω απ' το δικό μου. Κυριακή μάλλον θα βάλω!

Σας φιλώ όλες, κι εύχομαι να περάσουμε ένα ωραίο σαββατοκύριακο.

Γεια σας κορίτσια!Μόλις θήλασα την κουκλίτσα μου και μπήκα να σας πω ενα γεια.

Άννα Μαρία ταβέρνες και τραγούδια ακούω και ζηλεύω...Εγώ είχα 4 ωρίτσες μάθημα..Να έρθω κι εγώ στο σχολείο σας;;;Να περάσετε τελεια στα βουνά! Εμείς την Κυριακή θα πάμε για προσκύνημα στον Αγ.Ιωάννη το Ρωσο.Πάμε κάθε χρόνο.Έτσι θα κάνουμε και την εκδρομούλα μας.

Αλεξάνδρα μου είμαι ακόμα ενας άνθρωπος που σου λέει ότι η κορούλα σου σου μοιάζει απίστευτα!!!Είναι πολύ γλυκό κοριτσάκι και πολύυυυυ αδυνατούλα!Ο άντρας μου ειλικρινά δεν ξέρω γιατί μου είπε ετσι για τον θηλασμό. Ίσως επειδή δεν θήλασα τον Πάνο(40 μερες του εδωσα το γαλα μου αντλώντας το με το θηλαστρο) να μην το θεωρεί τόσο σημαντικο.Ίσως πάλι να νομίζει ότι κουράζομαι πράγμα που δεν συμβαίνει πλέον...Δεν τον ρώτησα γιατί θύμωσα..

Κατερινάκι μου έχω δοκιμάσει να βάλω φωτό και από το κινητό μου αλλά πάλι τα ίδια :(:(:(:( Θα ρωτήσω τη Σταυρούλα πώς τα κατάφερε για να τις βάλω και στη δική μας την ομάδα.Όσο για το θηλασμό, μόνο εσάς θα ρωτάω!Εσείς με πεισμώσατε, εσείς με βοηθήσατε, εσείς μου δώσατε κουράγιο τις φρικιαστικές πρώτες 40 μέρες που θήλαζε συνέχεια :?:?:?:?:?:?

Κατερίνα μου να της ζήσει της φίλης σου το μωράκι της! Τελικά γέννησε με καισαρική λόγω περιτύλιξης;;;Τη θυμάμαι τη φωτό με το αλεύρι!ΙΤέλεια φωτό αλλά δε θέλω να σκέφτομαι πώς έγινε το σπίτι :?:?:?:lol::lol::lol:

Καληνύχτα σας!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...