Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πεννυ ακομα πριν μεινω εγκυος τα εψαχνα ολα :lol::lol::lol::lol: οποτε ξερω πανω κατω :D καλε η COCO δικαιο εχει..λες τωρα που δε το περιμενεις να το τσακωσατε??συνηθως ετσι γινεται!!στο ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου ;);) για ολες εννοειται!!φουυυυυυυυυυυυυυυφουυυυυυυυυυυυυυυφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παρτε μπολικο :lol::lol::lol:;)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια...

καλά μου είστε? Εγώ έχω το μικρό με πυρετό από τη Πέμπη, με αυτό τον παιδικό αμάν ακόμα δεν ξεκινήσαμε....

Βινούλα μπράβο που βγήκατε, σε καταλαβαίνω..το χάρηκες ε? εγώ στις εγκυμοσύνες πίνω λίγο καφεδάκι, ελαφρύ, δεν τον τελειώνω όλο και φυσικά όχι δεύτερο ποτέ, δεν απαγορεύεται τελείως....

Νυχτερίδα μου περαστικά σου!!!

Μαιμουδίτσα κρίμα που δεν είχε μηχάνημα να ακούσεις κιόλας...αλλά δεν βαριέσαι..φτάνει που είναι καλά το μωρό και θα το ακούσεις την επόμενη εβδομάδα!!

Πένυ εύχομαι να είσαι έγκυος, όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια σύντομα να ακούσετε καλά νέα!!

καληνύχτα!!!

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μενα!!!Σχολασα...εφαγα..και μολις φουρνισα ενα κεικ λεμονιου...επειδη μου αρεσει πολυ το λεμονι!!!Με ξυσμα φυσικα απο ακερωτα λεμονια ελληνικα!!! :D:D Αυριο εχω καθαριότητα σε όλο το σπίτι....ελπιζω να περασετε ολες μια ομορφη Κυριακή!!Θα τα ξαναπούμε!!

Δημοσίευση

Οχι κοριτσια καμια σχεση, αυριο πρωι πρωι 8α με επισκεφτει η κοκινουλα,ηδη με ποναει η κοιλια κι εχω καφε ανοιχτα υγρακια!!!!

Στις γονιμες ο αντρουλης μου ηταν αρρωστος :lol: και περνω κΑΙ χαπι για καποιο ορμονικο προβλημα που ειχα, αρα χλωμο προς αδυνατον :lol:

Παω να παρω αγκαλιτσα την μπεμπουλα μου τωρα να κοιμη8ω (κοιμαμαι μαζι της απο τοτε που γεννη8ηκε, δε μπορω να την αποχωριστω)

Καληνυχτα κοριτσακια μου τα λεμε αυριο, φιλακια!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ!!! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif]

Πεννυ μου δεν πειραζει την επομενη φορα αφου ειναι ετσι αν και μεχρι να ρθει ποτε δεν ξερεις ;)

Νυχτεριδα καλο καθαρισμο σπιτιου και γω το ιδιο θα κανω σημερα :D:D

Τι νεα απο τα αλλα κοριτσια ? Εχουμε καμια σε αναμονη με συμτωματακια ?

Δημοσίευση

Τις Κυριακές όλες εξαφανιζόσαστε :lol::lol::lol::lol: ....Κορίτσια...εκανα δουλιτσες το πρωι...εφαγα..και κοιμηθηκα 1,5 ωρα!!!Με το ζορι σηκώθηκα απο το κρεβάτι..Από αυριο είμαι πρωινή..επομένως θα μπαινω βραδάκια μέσα!!!Περιμένω με αγωνία να περάσουν οι μέρες...να δώ αν θα ρθει ή οχι αυτό το μήνα :?: όσο λεω να μην το σκέφτομαι :roll: πιο πολύ το σκέφτομαι... :roll:Δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξη..για να μην στεναχωρηθω πολυ :) ...Μόνο στήθος έχω μεγαλύτερο..όπως πάντα μάλλον πριν την περίοδο..τίποτα αλλο εντονα διαφορετικό..παρ'ολα αυτα θα [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ!!!!!

Δημοσίευση
Γεια σας κοριτσακια μου...Εγω ειμαι με την κοκκινοχαζουλα απο χθες το μεσημερι και ειμαι αρκετα στεναχωρημενη...

Καλη επιτυχια σε ολες σας...!!!!

@};-@};-@};-@};-:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ...ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ..ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ..Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Δημοσίευση

Ναι ΤΟΝΙΑ μου σε καταλαβαινω αλλα μη στεναχωριεσαι ,σκεψου οτι τον επομενο μηνα μπορει να χοροπηδας απο χαρα! :x:x:x

Ολες ετσι κανουμε και νιωθουμε .Νυχτεριδα μου εσυ εκομα εχεις ελπιδες και μετα εγω.Σου ευχομαι να χαρεις πολυ αυτο το μηνα!! :D:D:D:D

Εγω παλι ,σημερα που εκανα τον απολογισμο μου απογοητευτηκα και σκευτομαι οτι δεν εχω ελπιδες γιατι ειχα επαφες μονο 13η ,15η και 17η.Σημερα πηγε χωριο για δουλειες ο αντρας μου και την χασαμε :( Και αφου το τεστ ωορηξιας μου εδειξε την 16η αχνο θετικο αρα η ωορηξια θα εγινε 18η με 19η και αρα αχρηστα τα τανια που εκανα :( Εκτος αν εγινε την17η που δεν νομιζω . Οποτε ειμαι και γω αρνητικα προετοιμασμενη. ΑΛΛΑ ΑΣ ΧΟΡΟΠΗΔΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!! :D[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

κοπελίτσες μου, ψιλοχάθηκα γιατί πέρασα μια κόλαση με το κρύωμα, που μάλλον ήταν πολύυυυυ βαρύ!μπούκωμα, πυρετός, βράχνιασμα, πονοκέφαλος κ βράσιμο στο στήθος με τρελό βήχα! παίρνω ένα κάρο φάρμακα, με κορυφαίο το βλεννολυτικό σιρόπι, γιατί δεν τη παλεύω! περίοδο περιμένω Πέμπτη με Παρασκευή, αλλά έκανα ένα τεστ την 22η μέρα (χτες) κ μου βγήκε αρνητικό.με τόσα φάρμακα που πήρα, μάλλον πάλι καλά πρέπει να λέω. όπως και να'χει, κάνω υπομονή, γιατί και η δουλειά μου είναι δύσκολη και δεν με αφήνει να αναρρώσω....

Τόνια μου, κάνε υπομονή κοριτσάκι μου γλυκό! μπορεί να είμαστε οι πορτοκαλένιες εμείς, αν κ σου εύχομαι φούξια!

coco μου, ποτέ δεν ξέρεις! αν είναι να γίνει, θα γίνει!

σας φιλώ και σας εύχομαι καλή εβδομάδα! αμην!

Δημοσίευση

Καληαπερα κ απο μενα...Εγω σημερα πηγα σε μια οικογενεια με 4 παιδια...με την μεγαλη τους την κορη πηγαιναμε μαζι στην σχολη και τωρα ειμαστε κοντα με ολους...εκανα η μαμα της σπανακοπιτα και εφαγα 2 κομματια....γυρισα σπιτι το μεσημερι και εφτιαξα κλαμπ σαντουιτσ για να μην παρω ετοιμο...μετα κοιμηθηκα 2 ωριτσες και τωρα ειπα να μαθω νεακια σας...Τονια μου μην στεναχωριεσαι το μωρακι σου θα ερθει συντομα και ολα θα πανε καλα...ειναι λογικο να επεσες τοσο πολυ ψυχολογικα...χαλαρωσε μην στεναχωριεσαι και ολα θα πανε καλα...εγω την Παρασκευη θα παω στο γιατρο μου και μετα θα κλεισω και ραντεβου για την β επιπεδου...χαλαρωσα πολυ αυτες τις μερες και ελπιζω να πανε ολα κανα και με την β επιπεδου...

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο εμενα!ειχα να μπω πολλες μερες εδω κ εκανα ποση ωρα να σας διαβασω!

εγω περιμενω τριτη-τεταρτη λογικα.αρχισαν τα υγρα οπως τον προηγουμενο μηνα.γιατι να ειναι αυτα αραγε?σαν της ωορρηξιας λιγες μερες πριν τη περιοδο..εννοειται δεν περιμενω τπτ αυτο το μηνα,αφου το τελευταιο τανι εγινε 5-6 μερες πριν την ωορρηξια.απο τοτε ημαστε ψιλοτσακωμενοι κ δεν κουνιεται φυλλο!!

κατα τα αλλα περιμενω το ταξιδακι με τις φιλες μου στο παρισι το σαββατο!εχω τυψεις για το μικρο που θα αφησω..για το μεγαλο καθολου! :lol:

φιλια πολλα!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!Καλο μηνααα!!!!Τονια τα ειπαμε εμεις ;)τονια ,COCO,νυχτεριδουλα,ρανια28 ,demie_14και ολες οι υπολοιπες που εχω ξεχασει τωρα :P:P σας ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να το πιασετε πολυ συντομα το μπεμπακι και μην αγχωνεστε!ολες θα γινετε μανουλες :D:x:x:x:xφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυαπο μενα και λιγο [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] για το γουρι!!!!Ρανια καλα να περασεις στο Παρισι :D:D

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!Τι κανετε;;;Λοιπον:Μαιμουδιτσα μου συγχαρητηρια που ολα πηγανε καλα!Ευχομαι να συνεχισουν να πηγαινουν οοοολα καλα μεχρι το τελος!!!! Τονια μου γλυκια μου Τονια που σε αγαπαω πολυ!!!!Εχεις δικαιο αλλα θα πανε ολα καλα θα δεις..θα ειμαστε διπλα σου να σε στηριζουμε!!!Ρανια μου ευχομαι να περασεις τελεια στο Παρισι και να σου φερει τυχη και οταν γυρισεις με το καλο να το τσακωσεις το σποριδιον!Μην εχεις τυψεις για τον γιο σου..δεν κανεις κατι κακο!!! COCO,νυχτεριδουλα,tanya1979 ,demie_14 μην αγχωνεστε και μην μετρατε θερμοκρασιες...θα ερθει το νινι συντομα!!!Χtinaki μου και Βinoula χαιρομαι που πανε ολα καλα και σε εσας!!!Αν ξεχασα καμια ζηταω συγνωμη!!!Εγω κοριτσια θα παω αυτη τη βδομαδα να κανω κατι εξετασεις που μου εδωσε ο γιατρος και την αλλη εβδομαδα 12/10 θα παμε να δουμε το μπεμπακι μας παλι!Αντε να περασουν οι μερες εχω αγωνια...ρε κοριτσια μερικες φορες με πιανει ενα αγχος...νομιζω οτι δεν μεγαλωνει η κοιλια μου φοβαμαι μηπως εχει παθει το μωρο κατι..χαζομαρες το ξερω αλλα περνανε τετοια απο το μυαλο ισως γιατι δεν το εχω νοιωσει ακομα κανονικα το μωρο και επειδη δεν το νοιωθω νομιζω οτι κατι δεν παει καλα!Εσεις που εχετε γινει μανουλες ξανα,ειχατε τετοια αγχη ποτε;;;; :roll::roll:

Δημοσίευση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!Τι κανετε;;;Λοιπον:Μαιμουδιτσα μου συγχαρητηρια που ολα πηγανε καλα!Ευχομαι να συνεχισουν να πηγαινουν οοοολα καλα μεχρι το τελος!!!! Τονια μου γλυκια μου Τονια που σε αγαπαω πολυ!!!!Εχεις δικαιο αλλα θα πανε ολα καλα θα δεις..θα ειμαστε διπλα σου να σε στηριζουμε!!!Ρανια μου ευχομαι να περασεις τελεια στο Παρισι και να σου φερει τυχη και οταν γυρισεις με το καλο να το τσακωσεις το σποριδιον!Μην εχεις τυψεις για τον γιο σου..δεν κανεις κατι κακο!!! COCO,νυχτεριδουλα,tanya1979 ,demie_14 μην αγχωνεστε και μην μετρατε θερμοκρασιες...θα ερθει το νινι συντομα!!!Χtinaki μου και Βinoula χαιρομαι που πανε ολα καλα και σε εσας!!!Αν ξεχασα καμια ζηταω συγνωμη!!!Εγω κοριτσια θα παω αυτη τη βδομαδα να κανω κατι εξετασεις που μου εδωσε ο γιατρος και την αλλη εβδομαδα 12/10 θα παμε να δουμε το μπεμπακι μας παλι!Αντε να περασουν οι μερες εχω αγωνια...ρε κοριτσια μερικες φορες με πιανει ενα αγχος...νομιζω οτι δεν μεγαλωνει η κοιλια μου φοβαμαι μηπως εχει παθει το μωρο κατι..χαζομαρες το ξερω αλλα περνανε τετοια απο το μυαλο ισως γιατι δεν το εχω νοιωσει ακομα κανονικα το μωρο και επειδη δεν το νοιωθω νομιζω οτι κατι δεν παει καλα!Εσεις που εχετε γινει μανουλες ξανα,ειχατε τετοια αγχη ποτε;;;; :roll::roll:

Αντε παλι!!!!Penny1979 συγνωμη!!!Παλι σε μπερδεψα με μια αλλη κοπελα που γραφω στο αλλο φορουμ!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια!!!

εχθες επιστρεψαμε απο αθηνα..καναμε την αυχενικη κ ολα ηταν μια χαρα...κατα 99.9% περιμενουμε κοριτσακι...για να δουμε..στις 29 του μηνα εχουμε το επομενο ραντεβου οποτε κ θα το επιβεβαιωσουμε!!!

Δημοσίευση
καλημερα κοριτσακια!!!

εχθες επιστρεψαμε απο αθηνα..καναμε την αυχενικη κ ολα ηταν μια χαρα...κατα 99.9% περιμενουμε κοριτσακι...για να δουμε..στις 29 του μηνα εχουμε το επομενο ραντεβου οποτε κ θα το επιβεβαιωσουμε!!!

ΤΟΝΙΑΧΑΝ μπραβο!!!!Μακαρι να εχεις κοριτσακι και να κανεις την διαφορα γιατι πολλα αγορακια μαζευτηκανε φετος!!!!Αντε μακαρι που το θες και τοσο πολυ γιατι εχεις και 2 αγορακια οποτε στο ευχομαι με ολη την καρδια μου!!!

Δημοσίευση
Τονια μου γλυκια μου Τονια που σε αγαπαω πολυ!!!!Εχεις δικαιο αλλα θα πανε ολα καλα θα δεις..θα ειμαστε διπλα σου να σε στηριζουμε

:YMHUG::YMHUG::YMHUG: [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif]

Δημοσίευση

Καλε τι λεω;;;;Μπερδεψα τις ημερομηνιες!!!!! 11/10 θα παμε στο γιατρο!!!!!!

Δημοσίευση

kalispra kokones egw eimai psiloarrwstoula giayto den exw mpei miti laimos kai kefali..eytixws oxi pireto.....den exa polla kouragia...tha pw mono sigaritiria gia tin ayxeniki sthn toniaxan!!ante ola me to kalo

tonakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimh moustenaxwriese vre xazoula..eipame ola tha erthoun stin wra tous..kserei o theoulis pote tha to steilei to mpempaki sas...elaaaaaaa

shmera den phga douleia kai den me vlepw oute avrio den telw na to riskarw na ginw xeiroteras kai na krevatwthw...stis 12/10 exoume rantevou gia ayxeniki na dw pws tha diaxeiristw to agxos mexri tote....ayta prostparon...an eimai kalitera mporei na mw argotera na sas diavasw..filakiaaaaa

Δημοσίευση

Τονια μου μην στεναχωριεσαι....θα δεις που συντομα θα χοροπηδαμε ολες για σενα και το σπορακι σου...Ολα θα σου πανε τελεια...Τονιαχαν Συνχαριτηρια για την αυχενικη σου....πως νιωθεις που ειναι κοριτσακι???εγω μιλουσα πριν με τον σπυρο και σκεφτομαι να παω λιγο νωριτερα στο γιατρο και μετα να φυγουμε μερικες μερες στους δικους μου να ξεφυγω λιγο και να δω και κατι δουλειες που εχω Ηγουμενιτσα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι. Εχω βαρύνει αρκετά και μάλιστα νομίζω πως σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη τα βιώνω όλα πιο νωρίς. Τώρα ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες. Δηλαδή και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και το βάρος, οι κραμπες κλπ είναι όπως ήταν στον ένατο την πρώτη φορά. είναι και η μικρούλα μου στην μέση που χρειάζεται αγκαλιές και προσοχή….  αλλά κορίτσια κοντεύουμε 😁 εγώ έχω πητ 24/4 αλλά σύμφωνα με τον γιατρό θα πάμε νωρίτερα με πρόκληση! Οπότε αν είναι όλα καλά και το μωράκι είναι έτοιμο θα πάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
    • @eva96 και γω το ίδιο σας εύχομαι! Όλα να πάνε καλά! Είναι δύσκολο να μην έχεις άγχος και στρες, να το προσπαθήσεις όμως όσο μπορείς! Η αλήθεια είναι ότι και το θέμα "ξεκούραση" μου το σχολίασε και μένα ο γιατρός μου και το συσχέτισε με την ανάπτυξη. Θέλουν την ξάπλα μας τα ζουζουνάκια μας! Για να τσουπώσουνε λιγάκι! Οπότε... άραξε! Και με το καλό να την ξαναδείτε το σουκού!  Εμείς σήμερα θα πάμε για τον τελευταίο υπέρηχο. Ελπίζω να μας κάνει την τιμή να δούμε το μουτράκι της. Εχει μείνει και το καρδιοτοκογράφημα, λογικά σήμερα θα κανονιστεί και αυτό. Μετρώ μέρες κορίτσια... Και φρικάρω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...