Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρια+φοτις εγω ειμαι η Penny Skaraz στο facebook. Se ekana add.

Και για οποια κοπελα 8ελει προσωπικα να με κανει add :D Ευχαριστω για τις πληροφοριες των test ωο, ayta ta hometest moy fainontai kala 8α τα παραγγειλω.

COCO με την 8ερμοκρασια δε βγαζω ακρη, αγχωνομαι και τσαντιζομαι γιατι και 37,2 ειχα εκεινη τη μερα κι ΑΔΙα8ετισα. Αη στο καλο, 8α το ριξουμε στα τεστ ωο μπας κι δουμε ασπρη μερα ;););)

Καμια φορα σκεφτομαι τι ευτυχισμενοσ μηνας ηταν τοτε που παντρευτηκα. Σε 10 μερες εμα8α πως ημουν εγκυος με τη μυρωδια που λενε. Τωρα το ψαχνουμε πολυ κι ακρη δε βγαζουμε χαχαχαχαχ

Δημοσίευση

Πεννυ εχεις δικιο ,το εχω παθει κ γω αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια.Τα τεστ παρτα ειναι πολυ καλα τα εχω δοκιμασει και γω στον παρελθον αλλα αποφασισα να μην χρησιμοποιω πλεον .Το εχω αφησει στη τυχη γιατι το αγχος ειναι αρνητικος παραγοντας. Κοννα μου ευχαριστω πολυ!! Μακαρι!! Ναι ειμαι πολυ πρισμενη κοιλια τουμπανο αλλα αυτο ειναι σημαδι ?? :?: δεν ξερω :roll::roll:

Δημοσίευση

Μαρια εστειλα κι εγω αιτημα στο γκρουπακι στο fb :)

COCO μου ευχομαι να εισαι!!κι εγω ειμαι πολυ πρησμενη,εχω πονακια χαμηλα που και που οχι ομως εντονα σα να μου ηρθε,το στηθος συνεχιζει να ειναι πρησμενο και να ποναει και απο σημερα που και που εχω παλι υγρα.σα κατουρημενη νιωθω ρε κοριτσα :lol::lol::lol: Η θερμοκρασια μου ειναι πεσμενη σε σχεση με τις προηγουμενες μερες που ειχα μεχρι και 37.4 :shock: ουτε εγω βγαζω ακρη μαζι της :lol:

Δημοσίευση

άντε maimouditsa μου, μακάρι να είσαι η επόμενη κ δεν πειράζει, ας είμαι εγώ η μεθεπομενη!

Κάντυ, ευχαριστώ για την οδηγία!!! φιλιά στον μπέμπη!!!

ΚΟΝΝΑ μου, να είσαι καλά για την πληροφορία! τώρα που το ξαναθυμήθηκα, μου ήρθε ένα άγχος! ενώ με τον πρώτο γυναικολόγο το είχα σίγουρο ότι συλλαμβάνω εύκολα, κι έτσι κι έγινε! τον 2ο-3ο μήνα ήρθε το γιοκαρίνι μου!!!!!

coco εύχομαι θετικά αποτελέσματα και όχι άγχος!

φιλάκια πολλά κ καλή εβδομάδα σε όλες!

Δημοσίευση

Coco εχεις δικιο το αγχος ειναι αρνητικος παραγοντας, αλλα δε γινεται να το αποφυγουμε. Ιδιαιτερα αν γνωριζεις την γλυκα του παιδιου ειναι ακομα μεγαλυτερο. :D Αργα η γρηγορα 8α γινει το θαυμα, δε 8α σκασουμε κιολας :D

Ευχομαι τα καλυτερα!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια μου , μια καινούρια εβδομάδα ξεκινάει , με νέο σχολικό έτος.

Καλό ξεκίνημα σε όλα τα παιδάκια μας , εμείς ξεκινάμε νήπια αύριο (αχ , το παιδάκι μου μεγαλώνει!!) , προσπαθεί να με πείσει πως δεν έχει πρόβλημα αλλά δε με πείθει. Αν και πέρυσι πήγε παιδικό , ήταν τόσο χαρούμενη , δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα στα μέσα της χρονιάς κάτι έγινε (δεν έμαθα ποτε!!) και το παιδάκι μου ούρλιαζε και δεν ήθελε να ξαναπάει. Σε γενικές γραμμές ήταν καλός σταθμός αλλά τί έγινε δε ξέρω. Τώρα ελπίζω για το καλύτερο αν και τη νηπιαγωγό μας που την είδα εγώ τρόμαξα - μιλάμε μια τύπισσα πενηντάρα , 1.80 ύψος , νταρντάνα σαν το Σουγκλάκο και μια φωνή άγρια- Χριστέ μου ποιον πάω να πείσω θα φρίξει το παιδάκι μου!

Ουφ , μη σας ζαλίζω με τα του τέκνου μου , αα εχθές πέρασα τέλεια επιτέλους βρέθηκα με τις κολλητές μου μετά το τέλος του καλοκαιριού για να κάνουμε την ανασκόπηση των νέων μας. Γελάσαμε , κλάψαμε , συγκινηθήκαμε , κατεβήκαμε για καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους 10 το πρωί , (ακόμη σκόυπιζαν) δεν είχε ψυχή , και 2 το μεσημέρι σηκώσαμε τα μάτια μας και είδαμε πόσο κόσμο είχε γύρω μας, και γελούσαμε είχαμε τοοοοσα να πούμε.

Κατά τα άλλα , εχθές αδιαθέτησα κιόλας ακριβώς στις 28 ημέρες αλλά δε με πειράζει , ας έρθει όποτε θέλει.

Ααα , μπήκα και στο φάτσαμπουκ στην ομάδα μας , βέβαια δε θυμάμαι ακόμη ποιο ψευδώνυμο εδώ αντιστοιχεί εκεί αλλά που θα πάει θα γνωριστούμε κι εκεί.

Ααα(πω πω ένα-ένα τα θυμάμαι) είδα χθες στο Σκαι ένα ντοκυμαντέρ για το τι τραβάει το σπέρμα εως ότου φτάσει στο ωάριο για να το γονιμοποιήσει και αφήστε έπαθα! Το παρουσίαζαν χιουμοριστικά και το έφεραν στις ανθρώπινες διαστάσεις( με κανονικούς ανθρώπους ντυμένους στα άσπρα να τρέχουν) , αναπάράσταση της της πορείας με εμπόδια που συναντούν και σου λέει από τα 250 εκαττομύρια σπερματοζωάρια περίπου , που ξεκινούν άντε να φτάνουν 1-2 σπερματοζώαρια κι αν τύχουν εγκαίρως την ημέρα της ωο. Μιλάμε γυρνάω στο σύζυγο και του λέω τώρα βλέπω με περισσότερο σεβασμό το σπέρμα σου και γελούσαμε.

Σόρυ κορίτσια για το μεγάλο ποστ ,αλλά είχα πολλά να σας πω :D:D:D

Εμείς που αδιαθετήσαμε , ξεκουραζόμαστε τώρα και ανασκουμπονόμαστε για τις επόμενες ημέρες , οι υπόλοιπες περιμένουμε ευχάριστα σας να ακούσουμε ευτό το μήνα.

Φιλιά.

Δημοσίευση

Καλη εβδομαδα σε ολες κοριτσι και σ εσας που δεν περιμενετε και σε σας που βαζετε μπρος για νεα τανι τανι! :D:D Μαιμουδιτσα κριμα αλλα παμε γερα και δυνατα για τον επομενο που θα παει θα το τσεκωσετε το σπορακι @};-@};-@};-@};-

Πεννυ μου ναι το αγχος ειναι κακο αλλα κ για μενα επισης που δεν εχω κανενα παιδακι και ειμαι στα ορια ηλικιας :roll::roll::roll: Σε καθε περιπτωση η επιθυμια της καθεμιας ειναι σεβαστη :x:x:x:x

Εγω σημερα παλι σταθερα 36,9 και λιγο αναγουλα , βλεπω να ερχεται η περιοδος ομως γιατι τα χω αυτα συμπτωματα συχνα πριν τη περιοδο. Ας κανει οτι θελει εγω παντως (δεν) τη περιμενω! :D[smilie=angel3.gif][smilie=angel3.gif][smilie=angel3.gif][smilie=angel3.gif][smilie=angel3.gif][smilie=angel3.gif]:ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια..μπηκα στα πεταχτα απο το κινητο..τελικα ηρθε περιοδος κανονικα 26η μερα..μια μερα νωριτερα αυτο το μηνα..αφου ειχα κ ωορηξια νωριτερα...παμε για αρχες οκτωβρη τωρα..καλη επιτυχια στις επομενες!! ;)

Δημοσίευση

Καλημερα κοκονες μου :lol::lol::lol: Τι κανετε?εγω απο χθες κοριτσια ειμαι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ!Εκτος απο αυτο το λιγο που ειδα χθες βραδυ,σημερα τιποτα!!!Λογικα υποθετω πως μεσα στη μερα θα εμφανιστει αλλα ρε κοριτσια ποτε δε το εχω παθει..και βραδυ να ερχοταν λιγο..την αλλη μερα που ξυπνουσα ειχα κανονικα και τωρα...και το θεμα ειναι οτι ουτε ποναω και το στηθος συνεχιζει να ποναει(νομιζω λιγοτερο απο τις αλλες μερες)Τι γινεται οεο??????

Δημοσίευση

α!και εφοσον εχεις ηδη 5 μερες καθυστερησης και αν εχεις σταθερο κυκλο,μπορεις να κανεις ανετα τεστ!!!

Αν ομως δεν εχεις σταθερο κυκλο,περιμενε ως τη Παρασκευη αν κρατιεσαι....Το λεω γιατι μπορει να απογοητευτεις και να μην εχεις σωστο αποτελεσμα...

Δημοσίευση

Δεν έχω και πολύ σταθερό κύκλο η αλήθεια είναι. Τελοςπάντων, αν αντέξω θα περιμένω. Όπως και να έχει θα σας ενημερώσω. Εύχομαι σε όλες μας τα επιθυμητά αποτελέσματα και να αποκτήσουμε όλες υγιή και ευτυχισμένα μωράκια. :D

Δημοσίευση
Καλημερα κοκονες μου :lol::lol::lol: Τι κανετε?εγω απο χθες κοριτσια ειμαι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ!Εκτος απο αυτο το λιγο που ειδα χθες βραδυ,σημερα τιποτα!!!Λογικα υποθετω πως μεσα στη μερα θα εμφανιστει αλλα ρε κοριτσια ποτε δε το εχω παθει..και βραδυ να ερχοταν λιγο..την αλλη μερα που ξυπνουσα ειχα κανονικα και τωρα...και το θεμα ειναι οτι ουτε ποναω και το στηθος συνεχιζει να ποναει(νομιζω λιγοτερο απο τις αλλες μερες)Τι γινεται οεο??????

Μαιμουδιτσα μακαρι !! :D:D:D:D Μας απογοητευσες χτες! Και ημουν ετοιμη να στο πω οτι παιζει κ να διακοπει το αιμα και να εναι μπεμπε! [smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif][smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif] [smilie=binkybaby.gif] Αχ μακαρι ! περιμενουμε νεα σου!!!!!

Και συ κουτσομουριτσα τελεια τα νεα :D Ειναι ωρα να κανεις τεστακι νομιζω !Αντε κοριτσια μακαρι με το καλο να ειστε εγκυος και ευχηθειτε και σε μενα μετα ! :D:D@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!Ευχομαι συντομα να μαθουμε ωραια νεακια!!!!Αντε να δουμε ποια θα ειναι η επομενη;;;Εγω ανυπομονω να ερθει η Τεταρτη να παω να δω παλι το μωρο μου!!!!Κουτσομουρα μου αν δεν εχεις σταθερο κυκλο περιμενε λιγες μερες ακομα!!!Καλο θα κανει και οχι κακο!!!Σημερα ξυπνησα με φοβερο πονοκεφαλο και ανακατευομαι και λιγο!Αντε να δουλεψεις ετσι και να βγαλεις 8ωρο...Τι να πω!!!Θα επρεπε το κρατος να βοηθαει περισσοτερο τις μητερες!Αλλα ποτε το εκανε για να το κανει και τωρα;;;;Τελοσπαντων!!!Φιλια πολλα!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Κουτσομουρα οπως σου ειπε και η Τονια ναι τα υγρα σημαινουν εγκυμοσυνη ;);) παντως λεω κι εγω να περιμενεις ακομα λιγο εφοσον δεν εχεις σταθερο κυκλο!COCO μου τι να πω μακαρι!!!!ακομα καθαρη ειμαι ευτυχως :D ευχομαι ολες να το πιασαμε!!!!!!!!Αντε φτανει και σενα η μεγαλη μερα :x:x για να δουμε!!!ΜΑΚΑΡΙ να εχουμε ολες τελεια νεα!!!Παρεπιπτοντως με εχει πεθανει η μεση μου

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου...τι κανετε????εγω μολις συνηλθα καπως απο τον πονοκεφαλο...κοριτσια μου που ειστε σε αναμονη σας ευχομαι μονο ενα τεραστιο ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ και να ειναι γερα και υγιει τα μωρακια που ειναι μεσα στις κοιλιτσες μας....βρε ηθελα εδω και μερες να σας πω η βασουλα εξαφανιτσηκε τελειως...

Δημοσίευση

geia sas kokones mou ti kanoume shmeris??egw perimenw na perasei i mera gia na pame avrio sto giatrouli mas!!!axxxxxxx ante nakousoume tin kardoulina tou mwrou mas na xtipaei na glikathoume ligaki :)) elpizw se oses exoun sumptwmatakia ayti ti fora na einai ontws dikaiologimena kai na exoun sporaki stis koilitses!!!makari koritsaki mou to eyxomai olopsuxa alla kian den einai katw den to vazoume e!!!ola tha ginoun me pisti kai upomoni!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια γεια σας.Ευχομαι να ειστε ολες καλα.Βγηκα σημερα ειμαι καλα ομως τα μωρα μου εμειναν.Για τον μικρουλη το ηξερα πως θα μεινει αρκετες μερες λογω βαρους αν και τα πηγαινει πολυ καλα.Μου κρατησαν τον μεγαλο γιατι εχανε βαρις αν και το τελευταιο 24ωρο ουτε εχασε ουτε εβαλε.Εγιναν καποια λαθη στα γευματα του με αποτελεσμα να εχω αφορητους πονους στο στηθος λογω αποφραξης των γαλακτοφορων πορων.Μας ειπαν οτι μπορει κ αυριο να τον παρουμε.Μακαρι να συμβει αυτο δε γινεται δυο στις δυο γεννες κ εγω να φευγω χωρις μωρο.Τωρα που σας γραφω βγαζω γαλατακι, εχω πολυ,να τα στειλω στα μωρα μου αυριο πρωι. Κοριτσια οσες ειστε περιφερεια κεντρικης Μακεδονιας δικαιουστε ενα πακετο με διαφορα που δινει δωρεαν η περιφερεια για τα νεογεννητα.Ειναι το babybox.Μπορει κ να ενημερωθειτε απο τα μαιευτηρια που θα γεννησετε μπορει κ οχι.Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα.Το πακετο  παραλαμβανει ο οποισδηποτε αρκει να εχει εξουσιοδοτηση απο την μητερα η τον πατερα  να εχει εκτυπωμενη την ληξιαρχικη πραξη γεννησης οπως κ την ταυτοτητα του παραληπτη. Η προθεσμια ειναι 15 μερες απο την γεννηση.Μετα χανεται το δικαιωμα. Δικαιουχοι ειναι ολοι δεν υπαρχουν καποια κριτηρια.    
    • Αχ @diwni μου εχει συμβει σε πολλες φιλες να πεσει το μωρακι μην ανησυχεις ειναι μικρο το υψος δεν θα εχει συμβει κατι. Πιο πολυ κλαινε απο ταραχη πιστευω οχι επειδη πονανε. Αλλα δεν κερω μωρο που να μην εχει πεσει τουλαχιστον μια φορα και γω τον δικο μου τον εχω προλαβει τελευταια στιγμη πολλες φορες. Μην στεναχωριεσαι. 
    • Καλησπέρα.. διάβασα τη συζήτηση σας και δυστυχώς μου φέρνει πολύ άσχημες αναμνήσεις με τις οποίες παλεύω ακόμα και με βοήθεια ψυχολόγου.. Γέννησα και εγώ εκεί, είχα ιδιωτική μαία (2 για να είμαι ακριβής εκ των οποίων η μία με άδεια να βρίσκεται μέσα στο μαιευτήριο αυτό) αλλά δεν επιτρέπεται να είναι πέραν των ωρών επισκεπτηρίου. Το βράδυ επιτρέπεται μόνο 1 γυναίκα συγγενείς α' βαθμού να μείνει μαζί σου.. προσωπικά δεν έχουμε, οπότε ναι ήμουν μόνη μου το βράδυ τουτέστιν 8 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί.. Το βράδυ στο κάθε όροφο η μαία είναι μόνο 1(!!) ενώ την ημέρα είναι 2 και δεν μπορούν να τρέχουν παντού.. κάποιες είναι πιο εξυπηρετικές κάποιες άλλες θεοξυνες που απορώ πως κάνουν αυτό το επάγγελμα.. ειδικά μια κοκκινομαλλα (απαπαπα!!).. δυστυχώς ήμουν 1 ακόμα στο 75% που κατέληξε με αναίτια καισαρική στην Ελλάδα... αν βέβαια λάβω ως στατιστικό το ποσοστό των γυναικών που γέννησαν φυσιολογικά στις 3 μέρες που ήμουν στο εν λόγω μαιευτήριο στον όροφο μου.. μόνο 1(!!!) γέννησε φυσιολογικά.. οπότε οι πιθανότητες δεν ήταν καλές για φ.τ. τουλάχιστον για το διάστημα που γέννησα εγώ (πριν 9 μήνες).. και για να επανέλθω στο ερώτημα σου, ακόμα και με καισαρική ναι θα πρέπει εσύ να πλύνεις το μωράκι.. θα σου δείξουν μια φορά και τέλος.. το χειρότερο ήταν ότι ο εν λόγω νιπτήρας που υπάρχει στον όροφο που ήμουν ήταν και ψηλά πολύ.. οπότε έπρεπε να πάρω ένα σκαμπουδακι/σκαλοπάτι ξύλινο που έχουν για να ανέβω να τεντωθω για να πλύνω το μωρό... Ούτε μπορούν να έρχονται να σε βοηθήσουν με βασικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν και να μην μπορείς να ανταποκριθείς.. κάποιες σου λέω είχαν την καλή διάθεση να βοηθήσουν αρκεί να περιμένεις.. αρκετά..  Τέλος.. εχε υπόψη σου ότι στο μονοκλινο δωμάτιο ο άντρας έχει δικαίωμα να μείνει μαζί σου το βράδυ, με τον όρο ότι δεν θα βγει από το δωμάτιο.. βέβαια είναι μόνο ένα σε όλο τον όροφο.. και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια που το παίρνει κάποιος.. δεν ξέρω δηλαδή αν το συνεννοηθείς με το γιατρό σου, αν χρειαστεί να λαδωσεις κάπου κάποιον.. εγώ που το είχα ζητήσει από τη προηγούμενη, μου είπαν ότι θα άδειαζε μέσα στη μέρα και ξαφνικά ήταν ήδη κλεισμένο από κάποια άλλη κοπέλα.. οπότε δεν ξέρω πως το κλείνει κάποιος.. και δεν είχα δικό μου γιατρό εκεί μέσα.. Για να σε βοηθήσουν με το θηλασμό ξέχνα το, έχουν έτοιμα μπουκαλάκια γάλα που σου δίνουν.. και για να σε βοηθήσουν με το θηλαστρο επίσης ξέχνα το.. ή μάλλον είναι ανάλογα στη μαία που θα πέσεις και την διάθεση της..  Δεν ξέρω αν θέλεις κάποια έξτρα πληροφορία.. πες μου!  Έξτρα τιπ!! Όταν σου φέρουν φαγητό (αυτό το ανοστο, λιγοστό φαγητό λες και βάλθηκαν να βγεις από εκεί μέσα στα κιλά προ εγκυμοσύνης!) αφαίρεσε το από το δίσκο!! Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάς κάπου πχ τουαλέτα ή να πλύνεις το μωράκι σου και το δουν στο δίσκο πάνω, στο παίρνουν επιτόπου και ας μην το έχεις αγγίξει κάν!! 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακαρι μακάρι να δουμε μια μεγαλη χοριακή!!!🙏🙏🙏
    • Αχ κορίτσι μου καλά αποτελέσματα!!! Θα περιμένουμε σε λίγες μέρες μια μεγάλη χοριακή! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...