Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Για εμένα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις 🤪😂 αλλά ξέρω τώρα τι τεστ θα πέσουν, έχω γενέθλια και ανακάλυψα το τρίτο έρχεται Ιούνιο οκ φανταστείτε τι έχει να γινει
Χαχαχαχα 😂😂😂 μαζί θα πάμε Ε;;; Για να μη μου την γλιτώσεις στην έφερα. Δεν γλιτώνεις παιδί μου από εμένα
Μα μεγαλώνω.. 😂 36 πλέον και στα 26 παιδευομουν για τον πρώτο...
Άλλος έβαλε γκολ με χαλια σπέρμα
Που να με δω ; Δυστυχώς η γυάλα μου δεν βλέπει εμένα. Όμως βλέπω πολλά πολλά θετικά
Σε ευχαριστώ πολύ σια. Εγώ της εξωσωματικής.. εμείς με το χάλια σπέρμα σε όλα , τι να πω;Αν μου λέγανε το 2021 τώρα εγώ θα περίμενα το 3 θα γελούσα και θα έλεγα κούνια που σε κουναγιε.
@Παρασκευαιδου Ζαιραααααααααααα μουυυυυυ🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Όλε!!!!το 2025 είναι για εμάς που παιδευτηκαμε φαίνεται....μας δίνει απλόχερα αυτά που μας χρωστανε τα προηγούμενα χρόνια!!!! Τα 3α μας μπεμπακια 🩷 με το καλό και σε εσένα το 3ο σου 🥳🥳🥳🥳
Με το καλοοοοοοοοοο αγαπημένη Ζαίρα ❣️❣️❣️❣️
Έσω έτοιμη δεν θα πεις τπτ.!!! 🫡
Είμαι ήδη στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι και δεν βλέπω την ώρα να ξημερώσει. Πριν πάμε για την ετ θα περάσουμε πρώτα από τη Σουρωτή από το μοναστήρι, θέλω να πάρω την ευλογία του Αγίου!!! 🙏🏼
Τα τζουτζουκακια μας γίνονται ανθρωπακια μικρούτσικα 🤩🤩🤩. Μη σε αγχωνει αυτό με τον παιδίατρο, γιατί ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί διαφορετικο πρωτόκολλο. Κι εμείς 4 Ιουλίου θα πάμε παιδίατρο, δύο μήνες μετά την πρώτη δόση του bexsero και τώρα θα κάνουμε τη δεύτερη δόση. Και μετά λογικά θα πάμε πάλι σε δύο μήνες.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.