Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!!!! Καλο σαββατοκύριακο!!!!!

Ανθη τι καλα που ήταν χθες, αναναιωθηκες και εσυ και η φραουλιτσα :D το ότι κοιμάται πάλι μονη της είναι πολυ σημαντικο, δεν ήπιε και γάλα αυτο δείχνει ότι σιγα σιγα θα αλλάξει το προγραμμα της. Μην μένεις μέσα να βγαινετε μια βολτουλα κάθε μέρα αφου την χαλαρώνει.

Αντωνία καλα ψώνια.

Αμαλία ευχαριστηθηκατε λίγο ύπνο παραπάνω ε?

Νανσυ καλα να περάσετε σήμερα με το Βικακι, θελουμε φωτο.

Κικιτσα μην αγχωνεσαι για το ποσο γάλα βγάζεις μια χαρα τρώει η μικρούλα σου δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Το ποσο βγάζεις με το θηλαστρο συνήθως δεν ανταποκρίνεται στο ποσο τραβάει το μωρο απο το στήθος.

Εγω θηλαζω αποκλειστικα αποκλειστικότατα μονο στήθος, δεν έχει πάρει ούτε πιπιλα ούτε μπιμπερο με δικο μου γάλα και μου ήρθε περίοδος είχα πριν είκοσι μέρες κόκκινο αίμα και πάλι σημερα :evil:

Πάω να σιδερωσω .....

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ανθη μαζι γράφαμε

Θα προσαρμοστει το στήθος ήταν που αραιωσε κάποια γεύματα το βραδυ η φραουλιτσα αν συνεχίσει έτσι θα προσαρμοστει, αλλωστε αντλεις και για την δουλεια. Δεύτερο βράδυ που κοιμήθηκε καλύτερα ή μπερδεύτηκα?

Δημοσίευση

Kατερινα σου ηρθε κι εσενα ε??Ειχες μικρο κυκλο πριν?

Κικιτσα συμφωνω με οσα σου ειπαν τα κοριτσια για το θηλαστρο.Να βαζεις το μωρακι να τραβαει για να σου αυξησει την παραγωγη.Ακομα και μονο για πιπιλα να σε εχει,το στηθος παιρνει ερεθισμα και κατεβαζει.

Εμεις θα παμε το απογευμα στην πεθερα στας εξοχας και παλι.Θα γυρισουμε αυριο.Θα προσπαθησω αν βρω χρονο να μπω(απο κινητο μαλλον).Αλλιως θα κανω υπομονη μεχρι αυριο!!

Εχουμε παθει εξαρτηση απο το μαμμυ μου φαινεται!Και φανταζεστε να βρεθουμε καμια μερα πολλες μαζι και να ανακαλυψουμε οτι δεν ταιριαζουμε και να ξεμαλλιαστουμε??? :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κατερινα μου σχετικα καλο ήταν και το βραδυ χθες. Εκανε τετραωρο αλλά μετα μιαμιση ωρα πάλι δεν κοιμοταν.Δεν χαίρομαι ομως γιατι εχει ξανακανει κάποια καλα βραδια και μετα ερχοταν το χαος :?:?:?:?:? Σαν να θέλει να μου δωσει καμια ανασα για να με ξανατερματισει :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λια λες να βρεθούμε και να ξεμαλλιαστουμε :lol::lol::lol::lol: ;;;;Μπαααααα...Αποκλειεται...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια!

ειμαι μονη για λιγο ο τονι πηγε κουνιες με τη γιαγια του κ ετσι βρηκα ευκαιρια να σας διαβασω.

ανθη μου χαρηκα κ εγω που λιγο πηρες τα πανω σου.οταν βγαινουμε κ εξω εστω κ καπου ασημαντα να παμε ταβλεπουμε ολα μετα με αλλο ματι κ εγω ετσι νιωθω.εστω κ κουνιες να παω το παιδι.θα στρωσει κοριτσι μου,θα τα ξεχασουμε ολα μετα.

κοριτσια εμενα χθες κοιμηθηκε 1.15 με 8 το πρωι.κ το στηθος δε πρηστηκε.. :roll: δηλ δε γεμισε;την ταισα μεχρι τις 9 κ κοιμηθηκε λιγο ακομα κ μετα παλι ηθελε.τωρα θελω να παω φουρνο κ πινει παλι η σκατουλα. ;)

ειμαι πολυ χαρουμενη που θα δω το νανσακι!εχει ωραια μερα δε νομιζω να χαλασει ο καιρος,φαινεται.καλα ναι,αν δε ταιριαξει το διδυμο τονι-σαντυ εχω κ μπεμπα με τον κωνσταντινακο! :D καλα,θα εχουμε πλακα,οι αντρες θα κυνηγανε τα αγριμακια σιγουρα!κ εμεις με τρια βρεφακια,ωραια θα ειμαστε,αρκει να μας αφησουν να τα πουμε. :?

αντωνια μου κ εγω θελω δωρακι! ;) καλα ψωνια!

ελενακι πως τα περασατε χθες;περιμενουμε νεα!

κατερινακι μου καλο σιδερωμα..κ εγω εχω αλλσ αυριο.θα τα εκανα το απογευμα αλλα εννοειται οτι θα παω στη νανσυ.

κ εγω δε ξερω πως να τη ντυνω τη μικρη,παντα προβληματιζομαι.αλλα συνηθως κοντομανικο φανελακι με καλτσακι κ σεντονι στον υπνο κ εναλακτικα παντελονακι μακο με ποδαρακι κ χωρις σεντονι τη μερα.τη νυχτα τη σκεπαζω,εχει ψυχρα κ αφηνω ανοιχτο λιγο το παραθιυρο.να μπαινει αερακι κ επειδη κοιμαμαι με τα παιδια να ανανεωνεται η ατμοσφαιρα.

λια μου καλα να περασετε στας εξοχας!

αντε παω φουρνο,σημερα το μενου εχει ομελετα φουρνου,ειναι πολυ ωραια με λουκανικακι,ντοματουλα,πιπερια,λιωμενο τυρι..μιαμ μιαμ..κ φασολακια εχω απο χθες αλλα εγω δε τρωω λογω μωρου.

Δημοσίευση

ΑΣΕ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ..ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΧΩ ΣΑΛΟΠΕΤΕς ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΙ ΟΛΟΣΩΜΕΣ ΦΟΡΜΕς ΕΧΩ ΟΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΦΟΡΕΜΑ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ Κ ΚΑΛΣΟΝ ΕΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΙΑ Κ ΕΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΒΓΑΛΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΕΠΟΧΗ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕς..

Δημοσίευση

Καλημέρααα, γύρισαμε χτες.

Φυσικά ότι προλάβω θα διαβάσω γιατί γράψατε παάαρα πολλά και έχω και ένα παιδί χαχαχα.

Λία δεν σε πιστεύωωω κι εγώ μπλουζάκι The Cure ήθελααα. Μικρή ήμουν φανατική. Είχα όλη την δισκογραφία. Πώρωση τρελή. Κρίμα που δεν έχει. Δεν πειράζει όταν μεγαλώσει θα του πάρω ένα με τον Robert Smith σταμπα :lol::lol: Άσε που με το μαλλί καρφάκι ο δικός μου και μπλούζα να ροκ να μην βάλει σαν ροκάς είναι :lol:

Πήγα jumbo και πήρα μασιτικά για τον μικρό και σιγά σιγά κάτι γίνεται. Το ένα το πιάνει και το βάζει στο στόμα. Από ρούχα δεν βρήκα παρά ένα φορμάκι ολόσωμο ωραίο. Όλα τα άλλα ήταν φλις που μου την δίνει το φλις δεν μου αρέσει. Άσε που είναι πολυεστέρας. Πήρα και παπουτσάκια και μία φόρμα που τελικά όλο χνούδια βγάζει. Το πήρα απόφαση από δω και πέρα μόνο Mothercare. Θέλω καλή ποιότητα για το μωράκι μου τώρα που έχει απαλό δερματάκι να νιώθει καλά. Όντως δεν ξέρω τι να του βάλω κι εγώ. Συνήθως του φοράω ένα κοντομάνικο φορμάκι, παντελόνι με τα πατουσάκια μέσα ή κολάν και μία ζακετούλα πικέ.

Αυτή ζακέτα με έχει καταβολέψει και ήθελα να βρω μία ακόμα στο jumbo αλλά τζίφος δεν είχε τίποτα. Ίσως επειδή πήγα στου Αλίμου ενώ στης Κηφισιάς είναι πιο μεγάλο και βρίσκω πιο πολλά πράγματα.

Επίσης, πήρα από μία φίλη ωραία ιδέα για μπομπονιέρες από ίδρυμα. Υπάρχουν ιδρύματα που φτιάχνουν μπομπονιέρες κι έτσι θα κάνω και καλό και σε άλλα παιδάκια με την βάφτιση του μικρού.

Δεν ξέρω αν το ξαναγράψατε αλλά πριν λίγο πήγα Σκλαβενίτη και είχε προσφορά στις πάνες Λίμπερο 1+1 δώρο.

Τελικά κικο-babylino απορρίπτονται διότι παρατήρησα ότι κάθε φορά που χέζετε δεν αλλάζω μόνο πάνα αλλά φορμάκι και σελτεδάκι. Ε δεν λέει. Πήρα να δοκιμάσω Λίμπερο και παμπερσ active fit μήπως είναι καλύτερες από τις new baby που δεν μου άρεσαν καθόλου. Μου φαίνεται στο τέλος θα καταλήξω στις πάνες του LIdl αν δεν μείνω από καμία ευχαριστημένη. :evil:

Σήμερα πήγα για 3η φορά κομμωτήριο γιατί δεν μου άρεσαν οι ανταύγιες που μου έκανε και έκανα ένα ριφλε και κουρεύτηκα κιόλας. Τώρα έστρωσα. :lol:

Δημοσίευση

Αυτό το site το γνωρίζεται? Σαν να έχει πιο οικονομικές τιμές. Πάντως το Προδερμ 17μεζούρες είχε στον σκλαβενίτη 7 ευρώ και κάτι και το ariel18 μεζούρες εδώ το έχει 6. Για ρίχτε μια ματιά http://www.welovebabies.gr/active-fit/8 ... no-3-4-9kg

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!πολλες σελιδες βρε!!!!εγω ξεκινησα κ παλι βαψιμο!!με κολοτρωγεται..αλλα κανουμε τωρα το δευτερο οροφο που ειναι σαλονι-τραπεζαρια-κουζινα..αλλλαααααααα......δεν θα το κανω ολο γιατι εχει πολυ δουλεια..ο αντρας μου λεει να το κανουμε τουθ χρονου ολο γιατι θα φτιαξουμε το τζακι..μας καπνιζει πολυ..απλα εκει που θα μπει το συνθετο (θα το κανω μονη μου)θα το κανω σκουρη μοκα στην γυρω κολονα κ ανοιχτη μοκα στη μεση..

το θεμα μου ειναι πως θα συνδιασω κ τα 2 με την μπεμπα..βαψιμο-θηλασμα!!!οτι ναναι..ο αντρουλης εφυγε στην δουλεια..απογευμα σημερα..θα βαλω τον γιο μου να την προσεχει κατω.

βικακι πειραια ε?πολυ θα ηθελα να παω μια φορα εκει..δεν εχω παει!!!μεγεια κ τα ρουχαλακια σας!!!

αριαδνη περασατε καλα?ναι καμια φορα τα μρα εκει που ειναι βολτα,νυσταζουν αλλα αν δεν βαλεις μεμε δεν λενε να κοιμηθουν!!!

κικιτσα κ εμενα μετα απο 6μηνο μου ειπε για τεστ παπ..για να μπουν ολα στην θεση τους!!!!!(μητρα-περιοδος-κτλ)

εμενα μου ηρθε η περιοδος στο 3μηνο..1,5 βδομααδα με κρατησε..σιδηρο κ ασβεστιο παιρνω..μια χαρα εισαι κικιτσα..αφου κανεις αποκλειστηκα θηλασμο..καπου καπου την δινω το βραδυ ξενο γιατι εχει απιστευτη γκρινια..με ξεζουμαει κ τα μεμε γινοντε σαν της γιαγιας.. :(

ανθη χαιρομαι πολυ που ειστε καλυτερα!!κ μακαρι να ειναι ετσι!!!μεγεια κ το μαλλακι!!!ειδες τι τελεια που αισθανεσαι οταν βγαινεις απο το κομμωτηριο?κ εγω τα ειχα κανει 1,5 μηνα μετα την γεννα κ ξανανιωσα!!

νανσυ θα σου παρει τελικα την τσαντα?εστω κ το αλλο σ.κ να ειναι!!!υπομονη!!εμενα με πηρε προχτες μια αλυσιδα για το λαιμο με ενα δελφινακι που εχει στην μυτη του ενα στραςς σαν μπαλιτσα!!

αχ αλεκα 8ωρο?μπραβο σου παντως!!!αφου μπορεις κ βγαζεις γαλα στην δουλεια,αξια!!!αυτο λεγαμε χτες με τον αντρα μου..οτι εχει μια θεση στα κτελ στα εκδοτηρια αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει κ πολλα μεροκαματα..αλλα εκει το κακο ειναι οτι δεν μπορω να βγαζω γαλα..φαινοντε τα παντα..θα δουμε..αν εχει καλο μεροκαματο,γιατι λενε κατι για 25ε κ 8ωρο κ χαλαστηκα..γιατι την μικρη θα πληρωνω γυναικα για να την κραταει..

ακομα σας διαβαζω κ γραφω για να μην ξεχασω,,ειμαι στο 82

Δημοσίευση

ανθη αλλα 2 -3 παιδακια?το σκεφτεσαι?!!!!σπιραλ δεν εχω βαλει ποτε..χαπακια επαιρνα(αντισυλιπτικα)

νανσυ κ βικακι θα βρεθειτε σημερα?αχ τι ωραια!!!να περασετε τελεια!!εννοειτε κ φωτο!!!ε τις συμπεθερες!!!!! :):)

αντωνια καλα ψωνια!!!!!!!να πω θελω κ εγω????? :lol::lol: μεσα την βαλαμε!!!!

σταυρουλα μεγεια κ σε σενα για το μαλλακι!!! κ εμας τα babylino οταν κανει κακα γινοντε ολα μα ολα με κακα!!! :? κ δεν βγαινουν ρε κοριτσια..τα πλενω στο χερι μετα τα βαζω στο πλυντηριο κ εχει σημαδια καφε.. :( πως βγαινουν τα κακα απο τα ρουχα?

Δημοσίευση

:lol::lol: ΒΡΕ ΕΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΣ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕς ΦΟΡΑ;;;

ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ ΜΟΝΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥΑΡΕΣΕΙ.

ΕΜΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ BABYLINO ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ..ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ Κ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ.

ΠΩΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΩ..Κ ΕΧΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ Κ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ..ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7,30;;; :lol::lol::lol::lol:

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ :lol::lol:

ΑΝΤΕ Κ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΝΤΕΛΦΙΝΑΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ;

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 29 ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΚΡΑΞΑΝ!!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΑ.ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ..

Δημοσίευση

νανσυ ειμαι φεικ κ δε θα ερθω στη συναντηση! :lol::lol::lol::lol: φανταζεσαι;

αχ κοιμουνται ολοι τωρα αλλα εγω δε πολυνυσταζω αν κ θα ξαπλωσω λιγο να ισιωσω το κορμι.

μαρακι μου ο πειραιας ειναι ωραιος αλλα σε καποια σημεια του,δηλ προς μικρολιμανο η φρεατυδα αν ξερεις.στο λιμανι ειναι χαλια,πολυ βρωμια κ ντροπη μας που ειναι κ το μεγαλυτερο λιμανι της χωρας..ντροπη του δημαρχου που δε κανει τιποτα για αυτο.τελοσπαντων..υπαρχουν κ χειροτερα προβληματα που οι αχρηστοι δε κανουν τιποτα για τη χωρα αυτη.. :evil::cry:

κ εγω babylino baby dry χρησιμοποιω κ στον αντωνη απο παντα κ στη μπουμπουκα.κ στον αντωνη ειχα χρησιμοποιησει babylino κ ειχα μεινει ευχαριστημενη.απλα ειναι λιγο χοντρα.τα active fit του ερεθισαν το δερμα κ γενικα εχω ακουσει ασχημες εμπειριες απο τα συγκεκριμενα.αλλα τελικα ειναι αναλογα το παιδι.

περιοδο ουτε εγω εχω ακομα αλλα τελευταια ποναει η κοιλια σα περιοδο.τουλαχιστον να μη τυχει αρχες του μηνα που ειναι να κανω το παπ,θελω να ξεμπερδευω κ με αυτο.

ηθελα να σας ρωτησω,νιωθετε στο στηθος τσιμπηματα;εγω νιωθω συχνα,τι ειναι αυτο παλι..

θα ηθελα τωρα να ημουν μονη κ να εβαζα σκουπα κ σφουγγαρισμα.εχω ορεξη για δουλειες,το πατωμα ειναι χαλια.

μαρακι τι ωραια που ο γιος σου ειναι μεγαλος κ προσεχει τη μπεμπα σου..αντωνη δεν το λενε;καλα δε θυμαμαι;

σας αφηνω για την ωρα,ας ξαπλωσω λιγο.

Δημοσίευση

Το πρωι δεν λεγατε τιποτα,μολις ελειψα λυσσαξατε!!Παλιοκοριτσα.. :D

Βουλα καλως επεστρεψες! Robert Smith...τον αγαπω!!Αν σου πω οτι του βρηκα μπλουζακι με σταμπα τη μουρη το Rob τι θα πεις???? :D Αλλα δεν εχουν μεινει σε ωραια χρωματα σε tshirt ,αν θες ομως σε φορμακι νομιζω εχει πιο πολλα χρωματα.Θα σου στειλω το σαιτ αν θες.

Εγω πανες τελικα κατεληξα και του παιρνω τις παμπερς τις πορτοκαλι,ειναι οικονομικες.Simply dry νομιζω.Και φοραμε το 4.Σε ποιοτητα δεν βλεπω διαφορα απο τις baby dry που ειναι και καλα οι πολυ απορροφητικες τους.Αλλα η μεγαλη συσκευασια των πορτοκαλι ειναι στην ιδια τιμη με τη μικρη baby dry!

Δεν του εχει κανει ουτε συγκαμα,ουτε διαρροες,ουτε μυριζει χαλια οπως οι new baby!Καλα τις new baby τις εχω απορριψει εδω και πολυ καιρο.Κι ετσι κι αλλιως μεχρι νο 3 βγαινουν.

Τι αλλο λεγατε?Ποσταρω αυτο και παω να συνεχισω το διαβασμα.

Δημοσίευση

Lia όχι δεν το αποστήρωσα απλά το έπλυνα με αντιμπακτερ.

Αφού τώρα ότι βρει το βάζει στο στόμα τι να αποστηρώσω :lol

Κι εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμα σε πάνα θα τις δοκιμάσω όλες και θα σας πω.

Ναι Λια για δώσε το site. Ενδιαφέρομαι.

Δημοσίευση

Geia sas koritsakia!! Ti kanete! Apo to prwi prospathw na sas grapsw alla olo kati ginotan kai efeuga apton upologisti!

Twra tha sxoliasw mono auta pou thumamai!

Extes perasame polu wraia kai oloi eixan pathei plaka me ti mpempa kai tous arese pou eimastan asorti...egw forousa ena aspro pateloni kai ena kokkino top pou denei sto laimo (polu wraio kai sexy) kai h mpempa forouse ena aspro foremataki me kokkini kai aspri kordela sta mallia! Eimastan koukles! xixi alla apo tin polu baboura ksexasame na bgaloume fwto...

Fagame ipiame (egw oxi dustuxws) kai meta emeis pirame 1 zeugari filous kai anebikame spiti mou kai katsame mexri tis 1:30 to prwi...ti mpempa tin taisa kai tin koimisa 11:30.

Alla mallon apo ton polu kosmo aposuntonistike kai ksupnise kai stis 2:30 kai stis 5 kai stis 8...ase dokimasa kai ena kainourio peirama alla den epiase...otan ksupnaei to bradu sunithws einai koimismeni apla misoklaiei ston upno tis kai trwei ta xeria tis pou simainei oti pinaei...e xtes ti sikwsa kai tis ebala pipila kai gia prwti fora pipilise!! Bebaia itan koimismeni kai nomize oti auto itan stithos kai skeftika oti etsi mporei na tis kopsw to bradino ksupnima....tin pire o upnos meta apo kanena 5lepto ti bazw stin kounia...alla meta apo 5 lepta ksana arxise na mourmourizei kai na pipilaei ta xeria!! Opote tis edwsa gala kai koimithike.

Lia mipws etoimazeis kamia ekpliksi twra amesa kai giauto ta koitas ta koritsistikaaa?? ;)

Bikaki kai Nansouita kalo kafedaki!!

Sas afinoume na pate eseis prwta gia kafe na doune an tha ksemalliastite, an oxi meta tha kanonisoume kai emeis kati!! :lol:

Nansouita kali idea to ntou stin Kriti oles mazi!!!

Tha sas filoksenisw oles egw!! :lol::lol:

Fantazeste poso wraia tha perasoume me kamia 20aria koutsoubela ola mazi se ena spiti?? Tha eimaste enas paidotopos apo monoi mas! :lol::lol:

Kikitsa egw thilazw apoklistika kai den mou exei erthei periodos akoma...test pap mou eipe sto 3mino...tha paw tin alli ebdomada.

To gala pou bgazei to thilastro den einai olo...exeis ki allo, egw fantasou oti bgazw me to thilastro kai meta pinei kai h mpempa kai exw akoma enw auto pou trabaei h mpempa to thilastro de mporei na to trabiksei.

Anthouli wraia pou koimithikes!! Nomizw pws eukola mporeis na tis kopseis to braduno ksupnima afou an tin afiseis tin pernei o upnos...makari na ginotan kai me mena auto!! Alla emena den tin pernei o upnos an tin afisw...arxizei kai klaiei!!

Emena pantws oi chicco me exoun bolepsei kai den exw kamia diarroi...mono me tis libero eixa diarroes...

kai oi babylino mou aresoun moiazoun me tis chicco apla einai pio akribes...sto lidl ti panes exoun?

Ta masitika kai egw me sapouni ta plenw...2 malista pou exw elege panw oti den prepei na mpoun se zesto nero alla na plithoun me sapouni.

Δημοσίευση

geia sas koritsia mou..ti mou kanete? egw eimai xalia me epiase i mesi mou k krevatothika me to zori sikwnomai na perpatisw, sas diavasa ligaki apo to kinito...bikaki k nansu kala na perasete perimenoume fwto...

este megia to malli , vra maraki pali douleies kaneis esu... moka exw k egw to toixo sto saloni mou...

bikaki k egw ta niwthw k den kserw ti einai kserei kamia?

paw na taisw k ksanaerxomai

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου τι κανετε :?: βλεπω καλα παμε απο μπλα μπα... :lol::lol::lol:

Λοιπον εγω εχει λιγη ωρα που γυρισα απο τα ψωνια κ εχω να πω οτι πονανε τα ποδια μου κ το κεφαλι μου κ γενικα απογοητευτικα..δυσκολευτικα πολυ να βρω φορεμα κ το μονο που βρηκα ηταν ενα μαυρο φορεμα με μια ζωνη στην μεση χρυση :cry::cry::cry::cry::cry: οσο ελεγα οτι δεν θα βαλλω μαυρο στην βαφτιση μονο αυτο μου εκατσε καλα..ρε κοριτσια ολα τα φορεματα που εβλεπα κ μου αρεζαν ηταν κοντα μεχρι τον κω.... μου εγω ειμαι περιεργη :?: δεν λεει να παω στην εκκλησια με τοσο κοντο φορεμα ετσι δεν ειναι :?: απογοητευτικα οτι μου αρεζε δεν ειχε νουμερο.το μονο που μαρεσε πολυ ειναι τα παπουτσια που πηρα.

πηγαμε κ τζαμπο κ πηρα κατι φορμακια τον μικρο ολωσομα οχι τα βελουτε ουτε εμενα μαρεσουν αυτα Σταυρουλα κ κατι παπουτσακια κ ενα παντελονακι.μπλουζες του πηρα απο το H&M κατι πολυ ομορφες κ καλτσακια.πηρα κ 2 πιπιλες να δοκιμασω μπας και του αρεσουν.

τον μικρο τον ταισα 4 φορες αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλος.

Κ γω παμπερς χρησιμοποιω τα baby dry κ τα παραγγελνω απο το site που εβαλε η Σταυρουλα κ λεω να δοκιμασω κ τα πορτοκαλι.Λια μια χαρα :?: κανενα προβλημα :?: Σταυρουλα εγω active fit εβαζα στην κορη μου κ ημουν πολυ ευχαριστημενη.τελικα ειναι τι θα βολεψει την καθε μανουλα.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλενα ακομα τρως :?: πως πηγε χθες :?:

Μαρακι παλι τα βαψιματα ξεκινησες :?:

Νανσυ κ Βικακη να περασετε καλα σημερα να πιειτε κ ενα καφεδακι για μας.

κικιτσα χαρας το κουραγιο σου.κ εμενα ακομα δεν μουηρθε περιοδος.

Αλεκα 8ωρο ε :?: ποτε σταματας :?:

Δημοσίευση

ουτε 20 λεπτα δε ξαπλωσα,η μπεμπα ξυπνησε εχει πονακια γιατι δεν εχει κανει κακα.της βραζω βοτανα.

ναταλακι μου η μεση ε;πω πω κ πρεπει να σηκωνεις το παιδι..περαστικα ευχομαι..ναι τσιμπηματα,αν οπως λεει η λια φταιει το αδειασμα τοτε αδειαζει πολυ συχνα το δικο μου.

τωρα την εβλα στηθος να ηρεμησει κ κανει γκλου γκλου κ το ευχαριστιεμαι,δηλ οτι πινει.

ελενα μου σιγουρα θα εισασταν κουκλες μανουλα κ κορη,φανταζομαι θα σας καμαρωναν ολοι,μπραβο μπραβο!αυτο με τη πιπιλα καλο κολπο ξαναδοκιμασε το,αν κ πιστευω αν πειναει πολυ θα ξυπνησει.παντως ολες τη παλευουμε τη πιπιλα κ εγω ετσι,θα τη μαθει θελει δε θελει :D

εγω νομιζω του τονι τα αποστειρωνα τα μασητικα αλλα τωρα εχω ξεψαρωσει,σιγα μην τα αποστειρωνω.γενικα μερικα πραγματακια τα βλεπω αλλιως.

Δημοσίευση

Με έχει πεθάνει η μέση μου σήμερα δεν ξέρω αν είναι που σηκωνω και την μικρη 13,5κιλα, που αλλάζω τις τελευταίες μέρες τον μικρο σε χαμηλό κρεβάτι ή που έχω πάλι περίοδο μάλλον όλα αυτα μαζι μου έπεσαν πολλα.

Αμαλία είχα μικρο κύκλο 26-27 μέρες γιατι παίζει ρόλο αυτο? Πάντως και στην κόρη μου πάλι με αποκλειστικο θηλασμο περίοδος μου είχε ερθει πρώτη φορα στο τρίμηνο και μετα σταθεροτατη.

Τα ρούχα είναι μπερδεμα αυτη την εποχή να σήμερα είχε πάλι ζέστη, το βραδυ τον κοιμιζω τελικα με ολοσωμο φορμακι μονο, χωρίς κάτι άλλο απο μέσα και σεντονακι.

Σταυρουλα ανανεωθηκες και εσυ μεγεια το μαλλι και τα ρουχαλακια.

Μαρακι πάλι βάψιμο, σου ελλειψε :lol::lol::lol: , δε μου λες εμείς θα αλλάξουμε πατωματα μήπως βάζεις και πατωματα :lol::lol: ? για την δουλεια που λες πόσες ώρες θα είναι ?

Τα μασητικα κορίτσια νομίζω θέλουν αποστειρωση όπως και οι πιπιλες αφου είναι μικρότερα απο 5-6 μηνών.

Αντωνία μεγεια το φόρεμα! Αφου σου άρεσε μη σε χαλάει το χρώμα με την ζωουλα τη χρυσή και τα αλλα αξεσουάρ θα είναι πολυ σικ, βάλε μας φωτο να το δούμε.

Έλενα φανταζομαι χθες μαμα και κόρη θα κλεψατε την παρασταση!!

Δημοσίευση

Κατερινιω βαλε το συζυγο να σου κανει μασαζακι στη μεση ;)

Ολα μαζι σου πεσαν,και η περιοδος ρουφαει ενεργεια,αστα να πανε.Επειδη ειπες πως σου ηρθαν μετα απο 20 μερες ,γι'αυτο σε ρωτησα.Αλλα εννοουσες 20 μερες απο την πρωτη μερα της προηγουμενης περιοδου,ή απο τοτε που τελειωσε?Κι εγω πριν 28 μερες κυκλο ειχα.Ουτε μικρο ουτε μεγαλο.Εχω τα βραδια πονακια περιοδου,αλλα ισως να ειναι κι εντεροπονοι,τι να πω...Παντως δεν εχω δει κανενα σημαδι,ροζ ή κατι τετοιο.

Το μονο διαφορετικο ειναι πως εχω αυξημενα υγρα,που υποτιθεται με το θηλασμο δεν εχουμε πολλα.μπορει να κανω καμια ωορρηξια....ουπς,,να προσεχω.Αν ειναι ετσι σε κανενα 15ημερο θα μου ερθουν.αα ΔΕ ΘΕΛΩΩ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...