Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σε ξεζουμισε το κουνελακι σου συμπεθερα-αδερφη ψυχη-φιλεναδα!!!

Ελενα γελασα παρα πολυ με τον..Μεντελα και την ατακα του αντρα σου.Η πλακα ξερεις ποια ειναι;;Οταν διαβασα οτι ειπες Μεντελα μου φανηκε πολυ φυσικο μεχρι να διαβασω μετα την ατακα του αντρα σου :lol::lol::lol::lol: Μας εχουν φαει τα θηλαστρα :lol::lol::lol: Δε θα λειπεις πολυ για τη δουλεια κι ετσι η κουκλα σου δεν θα αποχωριστει πολυ τη μανουλα της.Απο του χρονου θα επανελθουμε στους ρυθμούς μας που θα ειναι μεγαλυτερα τα ζουζουνια μας.

Αριαδνη σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες και εχεις απολυτο δικιο οτι πρεπει να χωριζω τα γευματα σε 70 και 50 γιατι ειναι κριμα να πεταω το γαλα που με τοσο κοπο βγαζω :?:?:?

Οσο για το θηλαστρο εχεις τοσο δικιο..Δυναστης ειναι..Το μισωωωωω :evil::evil::evil:

Ευχομαι να πεσουν εξω οι μετεωρολογοι και να εχει καλο καιρο οταν πας Πατρα.

Βικακι σαραντιζεις σε λιγο ε;;Στις 10 δε γεννησες;;;; Εφτα μερες διαφορα εχουν οι κορουλες μας.Όλα μαζι την επιασαν τη μπεμπα σου στα μπένετον;;Λογικο ειναι να μην μπορεις να διαλεξεις δωρο..Ειναι τοσο μικρουλα ακόμα...

Σταυρουλα οταν η μαμα σου γινει καλα προτεινω να ξαναπας ;););) Τι πιο ωραιο απο λιγη ξεκουραση;;;;Κι εγω καθε μερα στη μαμα μου θα ημουν αν δεν είχε γρίπη ο Πάνος...

Εγω παντως βρε κοριτσια δεν θα τολμουσα να ξυπνησω τη φραουλιτσα..Πιστευω πως θα επαιζα με την τυχη μου :?:?:?

Φιλακια!!!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νάνσυ, η παιδοψυχολόγος πρέπει να έσκισε τα πτυχία της!Χωρίς πλάκα πάντως, μπράβο που είσαι ψύχραιμη και αντιμετωπίζεις τα πράγματα έτσι!

Ανθή μου, σου είπα να τα χωρίσεις έτσι γιατί εγώ και 10 μλ να πετάξω, μου ρχεται να βάλω τα κλάματα πάνω απο τον νεροχύτη!!!

Μπα, οι μετεωρολόγοι δεν πέφτουν έξω, κρίμα γιατί ονειρευόμασταν βόλτες και ψώνια με τον άντρα μου!Για μένα δεν με πειράζει, θα κάτσω και την αλλή βδομάδα.

Πάντως κορίτσια, όσες έχετε βοήθεια, είστε πολύ τυχερές!Να μην το θεωρείτε δεδομένο ότι το έχουν όλοι, είναι μεγάλη τύχη!

Δημοσίευση

Είδες Νανσυ;; Σας έβαλαν τα μωράκια σας στο σωστό το δρόμο :lol::lol::lol::lol: Εγώ πάντως ήξερα τι έκανα τόσο καιρό..Τώρα είμαι συνηθισμένη και αντέχω στο ξενύχτι ;);););) Χθες να φανταστείς η μπέμπα κοιμήθηκε στις 12.30 και ηταν αδυνατον να με πάρει ο ύπνος τόσο νωρίς :?:?:?:?

Αριάδνη έχεις δικιο για τη βοηθεια. Είναι πολυ σημαντικη για μια μωρομάνα..Εσύ λοιπόν δεν θα τις χάσεις τις βολτούλες σου μια που θα κάτσεις και την άλλη εβδομάδα ;););););) Να έρθω μαζί σου γιατί έχω φρικαρει;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Και μένα Νανσυ με πιάνει το παράπονο και κυρίως για τη μάνα μου γιατί και νέα είναι και θα μπορούσε να τα καταφέρνει μια χαρα.Άλλωστε μακρυά είμαστε, για μια στο τόσο την ήθελα, οπως πχ τώρα που θα κατέβω Πατρα θα μπορούσε αν ήθελε ένα βράδυ να την κρατήσει αφου εκτος απροοπτου κοιμάται σερι μεχρι τις 3 3μιση, αλλό που της δίνω έγώ γάλα στις 12μιση για να μην ξυπνήσει.

Τελοσπάντων δεν πειράζει, απλά εγώ αυτά τα κρατάω και σε κατάλληλη στιγμή θα πράξω αναλογα.

Δημοσίευση

καλημερα μανουλες!!!!

καλε ποσα γραψατε παλι!!!

γελασα πολυ με τον μεντελα!!! :lol::lol::lol: αχ ελενα!!!!!!αφου μολις το διαβασα κολλησα κ εγω κ λεω αααα εχει ιδιο ονομα με το θηλαστρο!!! :lol::lol:

αριαδνη πολυ ευχαριστως θα ελεγα να γινει νυφουλα μου η πανεμορφη κορουλα σου στον γιο μου!!!αλλα θα εχουν 11,5 χρονια διαφορα!!!! :D

νανσυ μπραβο σου παντως που εισαι ηρεμη!με το πιστολακι ε?αυτο το εκανα τον γιο μου οταν ειχε κοιλοπονους..πολυ καλη δουλεια κανει..αλλα απο το πολυ δουλεμα μετα ειχε γινει πλεον συνηθεια..γκρινιαζε κ λεω δεν θα ο βαλω στην κοιλιτσα κ απλα το αναβα..το αποτελεσμα?με το που το ακουγε τεντωνε τα ποδια κ γελουσε!!ααα ωραια λεω..βρηκαμε δουλεια!!!

κοριτσια τι καλα που μενετε με 2 στενα δρομος..θα κανετε καλη παρεα!!!

πασχαλιτσακι 3ις ειμαστε θεσσαλονικη!!!αντε κανονισε οταν μπορεσεις να βρεθουμε!!εκτος αν συνδιασετε με τα βαφτισια της αντωνιας..ναταλια κ σε σενα υσχιει αυτο..αντε ευκαιρια να βρεθουμε ολες μαζι!!

αντωνια βρηκες μπισκοτακια?παντως οτι κ να ειναι ο κοσμος στον μπεμπη σου θα ειναι αφοσιωμενοι..κουκλος ειναι!!!κ η μπομπονιερα τελεια ειναι!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Επανήλθα στο κλαμπ του φορουμ :D .

Έχετε δίκιο μεγάλο πράγμα η βοήθεια αλλά θα μπορούσα να την έχω στο σπίτι μου και όχι να τρέχω μαζί με το μωρό 40χλμ. για να ξεσπιτωθώ εγώ με το μωρό για να βολεύεται εκείνη. Τέσπα, έχω δηλώσει την δυσαρέσκειά μου και από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα :lol::lol: Αναγκάζομαι να κατεβαίνω για να ξεκουράζομαι και λίγο. Αν και πιστεύω εκεί την έπαθα την ζημιά με το πόδι γιατί σκύβω να τον αλλάξω στο κρεββάτι ή για να στρώσω το σελτεδάκι για να τον θηλάσω, σκύβουμε στο μπάνιο γιατί έχει μπανιέρα ενώ εγώ έχω βάση στο σπίτι στο ύψος μου αλλά τεσπα.

Α! δεν σας είπα. Προχτες έπιασε το πουλί του ο ξεδιάντροπος :lol::lol: Ανακάλυψε ότι έχει 3ο πόδι εκεί κάτω :lol::lol::lol:

Για πείτε μου για τα προξενιά. Μην πάρω το κορίτσι κάποιου άλλου παίδαρου :lol::lol:

Αριάδνη εμένα κοιμότανε και ξύπναγε χτες μέχρι τις 12μιση οπότε μέχρι εκείνη την ώρα τον τάιζα συνέχεια για να χορτάσει και να κοιμηθεί σερί. Έλα όμως που στις 4 τον έπιασε η κοιλιά του και αφοδεύσαμε όλο τον βόσπορο :lol::lol: Εμένα μου έχουν πει να μην τον πλένω το βράδυ. Να τον καθαρίζω με μωρομάντιλο ή βαμβάκι και νερό (το βαμβάκι τύπου ντεμακιγιαζ) γιατί όταν τα πλένουμε ξυπνάνε. Βέβαια εγώ χτες έκανα 2 ώρες να τον ξανακοιμήσω αλλά μάλλον λόγω αλλαγής περιβάλλοντος μου το έκανε αυτό. Ξανακοιμήθηκε στις 6 και ξύπνησε 8μιση το πρωί. Σύνολο κοιμήθηκα 6 ώρες χτες το βράδυ.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σταυρούλα, χρόνια σου πολλά!!1 @};-:ymparty:[smilie=blob6.gif] Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!! Όσο για τη βοήθεια, εννοείται πως απο ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα!Ας μην ξανααναλύσω την δική μου περίπτωση!!! :twisted:

Μαράκι, αν η μπέμπα πάρει απο μένα και της αρέσουν οι μεγαλύτεροι, θα πτον προτιμήσουμε το γιό σου!

Εχω ξεχάσει να σας πω ότι τα Χριστούγεννα, πρώτα ο Θεός, θα έρθουμε 5 μέρες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί έμενε ο μπαμπάς μου και έχω όλο το σοι απο την πλευρά του εκει, την γιαγιά μου, τους θείους μου και τα ξαδέρφια μου!Και θέλουμε να έρθουμε για να δουν την μπέμπα αλλά και γιατί τα Χριστούγεννα μας ξετρελαίνει η Θεσνικη.Να κανονίσουμε και τότε μία εορταστική συνάντηση!!

Εμένα η μπέμπα έφαγε στις 12 κοιμισμένη, ξύπνησε 6:45 έφαγε και ξανακοιμήθηκε και τώρα την ακούω που ξυπνάει.Σε γενικές γραμμές αυτό γίνεται καθημερινά, δεν έχω παράπονο, αν δεν είχα την άντληση, θα κοιμόμουν πολλές ώρες.

Δημοσίευση

Kαλημερα ταλαιπωράκια μου!!!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!Να χαιρεσαι το ονομα σου!

Θελω κι εγω να με ενημερωσετε παρακαλω για το ποια προξενια εχουν κλεισει.Κανονιστε να με αφησετε χωρις νυφη!!

Θα μου φατε και τη σαλονικια τωρα?Αριαδνη πως σας φαινεται ο δικος μου για γαμβββρρρος???????? :lol:

Λες να ταιραιαζουν??

Κοριτσια κατα τ'αλλα εγω δεν ειμαι καλα...Γι'αυτο και δεν εχω το κουραγιο να γραψω πολυ αυτες τις μερες..Προβληματα στο ''κλικλικοσπιτο''.Μαλλον ακυρος και ο γαμος.Χαλια ειμαι,αυπνη και νηστικη συνηθως.Αλλα μου λειπετε και με ανακουφιζει πολυ η παρεα σας.

Δημοσίευση

Λια καλημέρα!Εννοείται πως και τον Στράτο θέλουμε!Τελικά πρέπει να κανονίσουμε μία συνάντηση και να αφήσουμε τα παιδιά να διαλέξουν μόνα τους μου φαίνεται :D:D Τί συνέβη με σένα?Να μπαίνεις βρε και να τα λέμε, εγώ πάντως πάρα πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι αυτό το φόρουμ με έχει βοήθησει πολύ και για να ξεχνιέμαι αλλά και για να μιλάω γι αυτα που αντιμετωπίζω...

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!

Νομίζω είναι κολλητο μια μια μας πιάνει.... χθες ξύπνησα κατα τις 4 το πρωι χωρίς να έχει ξυπνήσει ο μπεμπης και μετα δεν μπορούσα να κοιμηθω, τον θηλασα στις 5 αυτός κοιμήθηκε αμέσως και εγω τίποτα, πρέπει να με πήρε ο ύπνος κατα τις 6 και και μετα 7 και τέταρτο ξύπνησε η κόρη μου και ήθελε να ξυπνήσουμε γιατι έγινε μερα :o

Σταυρουλα χρόνια πολλα για τη γιορτη σου!!! Πολύχρονη και να χαίρεσαι το ζουζουνι σου!! περαστικα κιόλας σε σένα και στη μαμα σου σας έβγαλε knock out o Στρατουλης :lol::lol: πολυ γέλασα και με το τρίτο πόδι έχουν να δουν τα ματια μας....

Το βράδυ και εγω το ίδιο κάνω με χαμηλό φωτισμό τον καθαρίζω με μωρομαντηλο μετα τρώει και έτσι συνεχίζει τον ύπνο του.

Νανσυ έβαλες τα γυαλιά στην παιδοψυχολογο :geek: είδες , άντε με το καλο να έρθει και η πεθερα να έχεις λίγη βοήθεια.

Ο μικρός κοιμήθηκε στο ρηλαξ πάω να κάνω καμία δουλεια γιατι δεν θα κοιμηθει για πολυ

Δημοσίευση

Αμαλία εδω είμαστε για να τα λέμε και να συμπαραστέκεται η μια στην άλλη, γιατι άκυρος ο γάμος δε μπορει θα βρείτε μια λύση!

Αριαδνη λες να τα αφήσουμε να διαλέξουν μονα τους :D πάντως δεν θα μείνει κανένα χωρίς ταίρι νομίζω ότι όσα κοριτσακια τόσα και αγοράκια έχουν γεννηθει στο Θεματακι μας, έχει και η Αλέκα καιρο να μπει να δούμε την λιστα :D

Δημοσίευση

σταυρουλα χρονια σου πολλα!!!!!!!!!γερη κ ευτυχησμενη να εισαι..κ περαστικα κιολας..κ εγω αυτο το εχω στο ισχιο..απο την εγκυμοσυνη μου βγηκε..κ αν κουραζομαι π.χ να ανεβαινω τα σκαλια 100 φορες τη μερα με πεθαινει στο πονο κ κουτσαινω..επιασε το τριτο ποδι? :lol::lol: εμενα η δικια μου σημερα επιασε το κανονικο ποδι της κ το τραβουσε προς το στομα της κ εβγαζε βογγητα απ'το ζορι της που δεν εφτανε!!! :lol:

αριαδνη εγω παντως δεν λεω οχι για νυφουλα μου!! :D αν ερθεις θεσσαλονικη εννοειτε πως θα μας πεις!!!θα χαρουμε πολυ!!

λια γιατι,τι εγινε?μη στεναχωριεσαι..μπορει να αλλαξει κατι..μεχρι τοτες εχει καιρο ακομα..το νυφικο μη το ακυρωνεις..

αριαδνη ετσι ειναι..κ εμενα με εχει βοηθησει στο να μιλαμε εδω!!λιγο τα οικονομικα,λιγο τα πεθερικα,λιγο κ οι αντρες μας..δεν ξερω αν εγω ειμαι περιεργη,αλλα εχει καμια βδομαδα που οταν φευγει ο αντρας μου δεν με φιλαει κ φευγει ετσι.. :evil: παντα με φιλουσε..οταν ερχετε δεν τον δινω τοση σημασια κ αρχισε να το καταλαβαινει.γιατι ειμαι παντα με το χαμογελο , στο μπουρου μπουρου κ παντα πηγαινα κ τον αγκαλιαζα κ τον φιλουσα..κ σου λεει τωρα τι επαθε..θα τον αφησω ετσι μπας κ καταλαβει..αν κοψουμε κ τα ψιλοπραματα του ζευγαριου τοτες τι να πω?ειμαι περιεργη ρε κοριτσια?

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχές και εσείς να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας.

Θύμωσα με τον Στρατούλη μου γιατί δεν μου είπε χρόνια πολλά το πρωί που ξύπνησε :lol::lol:

Αριάδνη αυτό που λες μου το έκανε και μένα όταν είμασταν στο πατρικό μου. Έτρωγε τελευταίο γεύμα κατά τις 12 και ξυπνούσε 7 το πρωί. Μετά τον έπαιρνε η γιαγιά του και συνέχιζα τον ύπνο μου μέχρι τις 10 το πρωί. Χτες μάλλον είχαμε θέμα που αλλάξαμε πάλι περιβάλλον.

Μαρή Λία γράψε μας στην ομάδα μας να το βγάλεις από μέσα σου. :D

Έχω κι εγώ να σας γράψω.

Δημοσίευση

Kalimera manoules!!

Ariadni, o antras mou mou eipe na sou pw pws mas katastrepses!!! :lol::lol::lol:

Extes h mpempa koimithike stis 10:30, kanonika tha ksupnouse kata tis 3, egw paw kai ti sikwnw stis 12:30 na tis dwsw

galataki, ela omws pou itan entelws kserameni, oute ksupnise, oute stoma anoige, prospathisa na tis to anoiksw alla den

eperne stithos...tin ksanabazw gia upno. Ela omws pou mallon uposinidita mallon katalabe oti tin ksupnisa kai molis me eperne o upnos kata tis 1, ksupnaei auti 1:10!!! Paw tin taizw koimatai....ksanaksupnaei stis 3!!!! Paw tin taizw tin den koimatai, tin ksanataizw, tin allazw kai den koimotan me tipota mexri tis 5 tin kaname boltes gia na koimithei!!!! Katalabaineis oti eimastan kai oi 2 kommatia! Kai ekeini tin wra kata tis 5:15 pou eixame ksaplwsei, egw na min mporw na ksanakoimithw, mou leei o antras mou "pes tis filis sou oti mas katastrepse" :lol::lol::lol:

Telika auto to kolpo den leitourgei me emas...mallon epidi einai pio megali.

Koritsia mallon exoume pathei to sundromo tou thilastrou afou kai eseis pou to diabasate sas fanike fusiologikos o Mendelas! :lol:

Stauroula xronia polla! na xairesai tin oikogeneia sou!!

Hthela na sxoliasw kai alla pou grapsate alla apo tin aupnia mou ta ksexasa!!

Δημοσίευση

Ariadni ennoeitai oti sou kanw plaka, katholou upeuthini den eisai! Alla ontws krima pou den epiase! Isws tha epiane an itan pio mikri, alla sou lew kai tha to deis kai esu, twra antilambanontai polu para panw apo oti otan itan 1-1.5 minwn.

Kai einai kai pws tha ta sunithiseis aptin arxi..esu auto to ekanes apo mwraki kai to exei sunithisei!!!

Paw na koimithw twra ligo giati meta exw kai douleia simera!

Filoures kioritsia

tha sas ksanamilisw to apogeuma!

Δημοσίευση

Έλενα τι ώρα την κάνετε μπάνιο? Με το μπάνιο ξυπνάει ή χαλαρώνει? Εμένα χαλαρώνει τρώει και κοιμάται. Τι ώρα κοιμάται και κοιμάται σερί ή ξυπνάει στην αρχή ανα μισή με μία ώρα πριν την πάρει ο βαθύς ο ύπνος. :roll: Εγώ ξεκινάω τάισμα πριν το μπάνιο. Κάνουμε μπάνιο κατα τις 8-8μιση οπότε κατά τις 7-7μιση τον ταιζω. Κάνουμε το μπάνιο μας και μετά τον ξαναταιζω. Ρευόμαστε, χαλαρώνουμε λίγο και αν δεν κοιμάται ξανα τάισμα αν κοιμηθεί τον αφήνω αλλά συνήθως πάνω στην μία ώρα μου ξυπνάει και τον ξαναταιζω γενικότερα μέχρι τις 12 αν σου ξυπνάει βάλτη για φαγητό. Μην την ξυπνάς εσύ μόνο αν ξυπνήσει εκείνη. Βέβαια εκτός από φαγητό τα μωρά ξυπνάνε και για χέσιμο :lol::lol: Εμένα παρόλο που ήταν χορτασμένος τον άκουσα που ξύπνησε γιατί σφιγγότανε και τα έκανε. :lol::lol:

Δημοσίευση

Telika den koimithika, tha paw sti douleia kai tha koutoulaw.

Stauroula kai emas kapws etsi einai to programma mas. To mpanio tin xalarwnei para polu kai to exei sundiasei me ton braduno upno. Kai emeis ksekiname taisma kata tis 7-7.30 h kai 8 analoga me to ti wra tha ksupnisei apo to mesimerianoapogeumatino upno tis. Meta kanoume mpanio kata tis 9:30-10. Taisma pali kata tis 10:30 alla exei xalarwsei toso polu pou amesws meta to teleutaio taisma tin pernei o upnos kai autos o upnos twra teleutaia diarkei peripou 4-4.5 wres. To problima einai oti mexri na koimithw egw exei idi koimithei 2-3 wres opote den mou menei polu wra gia na koimithw prin ksupnisei!

To ksupnima extes prwti fora tis to ekana gia na dokimasw auto pou kanei h Ariadni pou tin taizei kata tis 12 kai meta koimatai parapanw, alla den epiase! :?

Pantws pisteuw oti pernaei kapoio almataki giati prin apo ligo kairo gia polles imeres eixe arxisei na koimatai 5wro kai meta tin taiza kai ksanakoimotan 3wro kai mporei meta ksana allo ena 3wro kai etsi imoun mia xara! Twra teleutaia exei arxisei kai kanei auta ta aloprosala wraria kai taxw ftusei!!

Δημοσίευση

Κατερινάκι ναι αύριο βασικά έχω επέτειο. Έλενα προσπάθησε μόνο να μην μένει πολύ ώρα ξύπνια στο ενδιάμεσο. Δηλαδή να την τάιζεις, άλλαγμα και νάνι. Δεν πειράζει αν σου ξυπνάει. Και επίσης όλα τα μωρά δεν είναι το ίδιο. Δεν έχουν όλα την ίδια συμπεριφορά. Άλλα είναι πιο ήρεμα άλλα πιο ζωηρά άλλα κοιμούνται πολύ άλλα λίγο. Συν ότι κάθε μέρα δεν είναι ίδια εμένα μου έχει κάνει πολλές φορές 6ωρα αλλά και 7ωρα αλλά και 8ωρα. Μία φορά και 9ωρο αλλά δεν είναι κάθε μέρα Χριστούγεννα :lol::lol: . Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να ξυπνήσει και ενδιάμεσα και να μου κάνει διακεκομμένο ύπνο. Μία φίλη μου, μου έδωσε ένα πινακάκι που συμπληρώνεις τις ώρες ύπνου του μωρού, με πιο τρόπο κοιμήθηκε, και πριν κοιμηθεί τι δραστηριότητα είχε μέσα στην ημέρα και τι διάθεση. Και στο τέλος βγάζεις συμπεράσματα. Πόσο κοιμάται όλη την ημέρα, ποια δραστηριότητα και ποιος συνδυασμός είναι ποιο αποτελεσματικός. Θέλει όμως να έχεις χρόνο να είσαι συνέχεια με ένα ρολόι και συμπληρώνεις το πινακάκι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...