Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

...ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ!!!ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ1:woohoo: ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...!!!:woohoo: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ...ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γειά σου κοπελάρα και συγχαρητήρια! Όλα να πάνε κατ΄ευχήν! Είσαι ένας μικρός ήρωας που πάει για το τέταρτο και σου αξίζουν χίλια μπράβο, στο επόμενο θέμα που θα ανοίξεις να μας περιγράψεις πώς είναι η ζωή σου με τρία παιδιά. Εγώ είμαι 26 και περιμένω το πρώτο, χώρις να γνωρίζω πόσο θα με επηρεάσει η άφιξη του μπέμπη μας θέλω να κάνουμε τέσσερα παιδάκια αν όλα πάνε καλά. Άσε που και από τις δύο μεριές έχουμε κληρονομικότητα για δίδυμα (είναι η γιαγιά μου και ο παππούς του άντρα μου)κι ευχόμαι κάποια από τι επόμενες εγκυμοσύνες να είναι σε δίδυμα (και φαντάζεσαι να είναι η τέταρτη:ohmy: ! )

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη,Φιλιά!

Δημοσίευση

Γειά σου κοπελάρα και συγχαρητήρια! Όλα να πάνε κατ΄ευχήν! Είσαι ένας μικρός ήρωας που πάει για το τέταρτο και σου αξίζουν χίλια μπράβο, στο επόμενο θέμα που θα ανοίξεις να μας περιγράψεις πώς είναι η ζωή σου με τρία παιδιά. Εγώ είμαι 26 και περιμένω το πρώτο, χώρις να γνωρίζω πόσο θα με επηρεάσει η άφιξη του μπέμπη μας θέλω να κάνουμε τέσσερα παιδάκια αν όλα πάνε καλά. Άσε που και από τις δύο μεριές έχουμε κληρονομικότητα για δίδυμα (είναι η γιαγιά μου και ο παππούς του άντρα μου)κι ευχόμαι κάποια από τι επόμενες εγκυμοσύνες να είναι σε δίδυμα (και φαντάζεσαι να είναι η τέταρτη:ohmy: ! )

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη,Φιλιά!

Δημοσίευση

Βικτωρια μου, καλως ορισες κι απο μενα και πολλα πολλα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!:)

με το καλο να ερθει στο κοσμο το νεο μελος της οικογενειας σας, πολυτεκνη ευτυχισμενη μανουλα!!!!;)

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Βικτωρια μου, καλως ορισες κι απο μενα και πολλα πολλα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!:)

με το καλο να ερθει στο κοσμο το νεο μελος της οικογενειας σας, πολυτεκνη ευτυχισμενη μανουλα!!!!;)

:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...