Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Δαναη πολυ ενδιαφερον το αρθρο. εγω του βαζω dvd με μουσικη να ακουει και καπου καπου ριχνει και καμια ματια. δεν γινετε χωρις να του βαζω και εικονα. οσο για τον μεγαλο τον τελευταιο καιρο ειναι ολο τιμωρια στο σπιτι μου και ετσι δεν βλεπει τηλεοραση.

Εγω ευτυχως πληρωνομαι στην ωρα μου, αλλα που να φτασουν, ασε που μου κοβουν 200ε λογω μειωση ωραριο σ'ενα μηνα.

Το απογευμα εχουμε παιδιατρο και ειμαι περιεργη να δω τα κιλα του που στομα δεν κλεινει!!!!!!!!!!! το εχει κανενα αλλο μωρο αυτο; να τρωει συνεχεια; Δαφνη δεν μου φερνει τον Αρουλη μπας και κολησει και ο δικος σου και αρχιζει να τρωει;

Αυτος ο καιρος θα μας τρελανει!! και εδω Δαναη εχει πολυ ζεστη ακομη.

• Απαντήσεις 988
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Γεωργιάννα έχω ακούσει πολλά δεύτερα παιδάκια που καθυστερούν να μιλήσουν. Μάλλον τα τρομάζουν τα μεγαλύτερα και ντρέπονται να πουν λεξούλες που δεν ακούγονται το ίδιο καθαρά. Εμείς πήγαμε χτες παιδίατρο για εμβόλιο και θυμόταν την τελευταία φορά και με το που μπήκαμε στο ιατρείο δεν σταμάτησε να κλαίει. Έχασε βάρος (300γρ) αλλά τις τελευταίες μέρες δεν πολυτρώει γιατί βγαίνουν οι τραπεζίτες (ετοιμάζεται και δεύτερος να ξεμυτήσει) και υποφέρει η καημένη. Με ντεπόν κοιμάται κάθε μέρα και δεν την πολυπιάνει γιατί βογγάει πότε πότε.

Για το γάλα μου είπε να μην αησυχώ αφού πίνει το πρωί αλλά να της δίνω γαλακτομικά για συμπλήρωμα ασβεστίου.

Δανάη ευχαριστούμε για τις συμβουλές, και για το γυμνό και για την τηλεόραση. Εγώ την ανοίγω όταν είμαι σπίτι αλλα όταν τη βλέπω να κολλάει την κλείνω. Μάλλον πρέπει να μην την ανοίγω καθόλου:oops: . Αλλά όταν βλέπει να χορεύουν μιμείται κι εκείνη κι όλο καινούργιες φιγούρες ξεσηκώνει! :lol:

Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Τρέχω ως συνήθως με διάφορα...

Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας.

Γιατί ψάχνετε να βρείτε θέμα εκεί που δεν υπάρχει? Ένα παιδάκι είναι απόλυτα φυσιολογικό να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή από 6 μηνών έως 3 χρονών. Είναι επίσης στατιστικά εξακριβωμένο πως τα κορίτσια μιλάνε νωρίτερα. Καμία καθυστέρηση λοιπόν δεν υπάρχει για κανένα παιδάκι της ομάδας. Μην αγχώνεστε τζάμπα!

Για το θέμα της γύμνιας... δε χρειάζεται κρυφτό ούτε υπερβολές, είναι καλό να μάθουν να αισθάνονται άνετα με το σώμα τους. Από τα 3 που αρχίζει και το οιδιπόδειο θέλει μια μεγαλύτερη προσοχή. Γενικώς όμως γυμνό με γυμνό έχει διαφορά. Θα κρατήσω κάποιες ιδιωτικές δραστηριότητες (τουαλέτα, χαλάρωση στο μπάνιο κλπ.) και θα πρέπει να δοθεί σιγά σιγά η λογική πως το σώμα μας είναι δικό μας και μόνο εμείς επιλέγουμε κι επιτρέπουμε να το δείξουμε, να το αγγίξουμε κλπ. Όμως, άνετα μπορώ να θηλάσω, να κάνω γυμνισμό με το παιδί μου ή να με δει να αλλάζω ρούχα.

Σας φιλώ!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

δαφνη μου, εγω ειμαι απο αυτες που βρισκουν θεματα απο εκει που δεν υπαρχουν, περισσοτερο για να προλαβω κατι χειροτερο, αν μπορω, και για να ζητησω την εμπειρια σας, καθως εχετε λιγο μεγαλυτερα παιδακια και εκτιμω τη γνωμη σας ;)

δαναη, πολυ ενδιαφερον το αρθρο, το διαβασα και στο φεισμπουκ και θα το εφαρμοσω, γιατι απο τοτε που κλειστηκαμε στο σπιτι (εδω ειναι χειμωνας , βρεχει και κανει κρυο) βλεπω οτι χαζευει τις διαφημισεις. το ειπα και στη μαμα μου που την εχει τα πρωινα, και οσο ειναι σπιτι δεν θα εχουμε ανοικτη την τηλεοραση.

εχω ενα αλλο θεμα, και θα το πω κι αυτο κι ας με μαλωσετε... απο τοτε που ξεκινησα σχολειο και την ταιζει η μαμα μου μεσημεριανο, βλεπω οτι η αθηνα βαραινει παραπανω απο οσο πρεπει..... ηδη, απο το καλοκαιρι , ερχομουν συχνα σε αντιπαραθεση με τη μαμα μου για ολα αυτα τα υγιεινα που της εδινα, και ολο εριχνε σποντες, του στιλ, το παιδι πειναει, και δεν του δινουμε κατι "καλο" να φαει και τετοια... εγω ημουν ομως, κερβερος και της εξηγουσα καθε φορα τη λογικη μου.... τους τελευταιους, ομως, 2 μηνες δεν εχω ελεγχο στο ποσο τρωει και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι η μαμα μου την παραταιζει :( της το εχω πει απειρες φορες, οτι επειδη το παιδι ειναι καλοφαγο, δεν χρειαζεται να τρωει μεχρι να σκασει, αλλα μαλλον πεφτω στο κενο.... σημερα, νομιζω οτι εγινε παλι το ιδιο και της ξαναειπα να της δινει λιγοτερο... μου ειπε οτι ισως ειναι καλυτερα να με περιμενει να γυρισω για να την ταισω εγω, και μαλλον ετσι θα το κανουμε... αλλα εχω προβλημα και θελω βοηθεια.... το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι για οικονομικους λογους ειναι η μαμα μου που εχει αναλαβει το μαγειρεμα... ετσι, δεν μπορω να ειμαι ελευθερη να δοκιμαζω κι αλλα πραγματα, και να διαμορφωνω εγω το μενου ... αυτο με στεναχωρει γιατι νομιζω οτι διατροφικα θα μεινουμε πισω... π.χ., θελω να αρχισει η αθηνα να τρωει και απο τα δικα μας φαγητα αλλα μαγειρεμενα πιο υγιεινα, κι αυτο δεν μπορω να το "επιβαλλω" στους γονεις μου που εχουν συνηθισει διαφορετικα.... ουτε μπορω να ξεχωρισω το δικο μας μαγειρεμα γιατι αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να λειτουργω και τη δικη μου κουζινα και επομενως θα καιω περισσοτερο ρευμα ( τη δεη του σπιτιου την πληρωνουν οι γονεις μου, γαιτι αν και ειναι 2 διαμερισματα, εχουμε 1 ρολοι)

τι να κανω;;;

Δημοσίευση

Αφροδίτη δεν θα σε μαλώσουμε. Κι εγώ κοιτούσα τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της Κατερίνας και συνειδητοποίησα ότι έχει κάνει μπάκα τώρα επειδή οι μερίδες που της δίνει η μάνα μου το μεσημέρι είναι σχεδόν ενήλικα! Της λέω κι εγώ να μην της δίνει τόσο αφού τώρα δεν πολυκινείται αλλά το κατοχικό σύνδρομο δεν το έχει ξεπεράσει κι ας γεννήθηκε το 60. Τουλάχιστον μαγειρεύει ένα φαγητό γιατί έχει πίεση και χοληστερίνη κι έτσι δεν έχουν αλάτι και πολλά λιπαρά κι εγώ κι ο άντρας μου δεν έχουμε πρόβλημα.

Θα ήθελα να προλάβαινα να της κάνω και φαγητά που εγώ θέλω, πιο ιδιαίτερα γιατί διάβασα ότι όσες γεύσεις δοκιμασουν μέχρι 24 μηνών θα της αποδεχτούν πιο εύκολα και ότι μετά "κλειδώνουν" τα γούστα τους (νομίζω σε ένα άρθρο που εσύ είχες ανεβάσει, του Παπαβέντση) αλλά δεν γίνεται προς το παρόν.

Για να καταλάβω, η μητέρα σου μαγειρεύει ξεχωριστό φαγητό για την Αθηνά? Δεν μπορεί κάποιες μέρες να κάνει ας πουμε κάτι λαδερό και να της ζητήσεις να προσθέσει μετά ωμό λάδι και αλάτι για εκείνους? Δεν είναι ανάγκη να τσακωθείτε. Μπορεί να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση ή ακόμα και να μαγειρεύεις εσύ κάποιες μέρες φαγητό για όλους ώστε να κάνεις αυτό που θέλεις.

Δημοσίευση

Καλησπέρα...!!!

Αφροδίτη νομίζω πως μονο με την μητερα σου μπορεις να βρεις κάποια λύση...ειναι δυσκολο να της μαγειρευεις εσυ της Αθηνουλας?Δλδ απο το βραδυ της προηγουμενης πχ?

Πολυ σωστό το αρθρο...

κοριτσια η μικρή βλέπει αστείο οταν καμιά φορά βλέπει τον μπαμπά της να ετοιμάζεται για μπάνιο,της φαινεται περίεργο που βλεπει το...ξερετε...κ γελάει.

Εγω δεν θελω να την πονηρεψω ας πουμε,αν κ ειναι λαθος διατυπωση αυτη για ενα μωρο,ουτε να της πω κακό,ειναι κάτι φυσιολογικό πιστευω,βεβαια οσο μεγαλώνει θα ειμαστε προσεκτικοι,ειναι λεπτό ζήτημα κ πρεπει να το πάρει σωστά.

Οσο για τα πρωτα λογάκια σαφέστατα το καθε παιδί μιλάει στην ώρα του,τα λεει μαζεμενα κτλ,ειναι εντελως φυσιολογικό.

Εγω καμιά φορά σας τα γραφω γτ θελω να μοιραστω μαζι σας το πόσο αστεία μου φαίνονται κ με εκπλησουν τα οσα κάνει σαν κάτι πρωτόγνωρο!

Βασικά για να γελάμε με λίγα λόγια!

Δαναη...με το Χρηστο δεν ξερω τι με πιάνει,αλλά εχω σκαμπανεβασματα στην διαθεση μου,θυμωνω πολυ ευκολα μαζι του κ μετα το ξεχναω...ωρες ωρες νοιωθω πως ειναι η αιτία για οτι συμβαίνει στην αλλη όψη της ζωής μου κ θελώ συνεχεια να του την λέω,μετα τα ξεχναω κ παλι ολα καλά...

Αν δεν βρω μια δουλεια να φυγω απο την καθημερινοτητα του σπιτιου,ετσι θα ειμαι...

Σημερα πήγα για συνεντευξη σε αλλη εταιρια....μεχρι τα μεσα της αλλης εβδομαδας,θα ξερω...

Ευχηθειτε μου Καλη επιτυχία!!!!!!!

Δημοσίευση

Γωγώ,ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!

Αφροδίτη,στη θέση σου θα μαγείρευα η ίδια το φαγητό της Αθηνάς για να ελέγχω κ την ποιότητα κ την ποσότητα.Πολλές γιαγιάδες λένε τα ίδια που λέει κ η μαμά σου.Τώρα που ανεβήκαμε Θεσσαλονίκη έλεγε η μαμά μου ότι όλα τα μωρά έχουν λίγη κοιλίτσα γιατί τα εντόσθιά τους είναι μεγαλύτερα αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα (πράγμα που ισχύει) κ ότι η Μυρτώ είναι το μοναδικό μωρό που όχι μόνο δεν έχει κοιλιά αλλά κάνει κ γούβα προς τα μέσα.Και ότι μπορεί να θέλει να τσιμπάει κάτι ανάμεσα στα γεύματα (πχ ψωμί με τυρί) κ να της δίνω.Καλά της λέω,αληθεια πιστεύεις ότι την αφήνω να πεινάει;;ειδικά αφού έχει δει τις ποσότητες που τρώει στα γεύματά της οι οποίες είναι μεγάλες.Αλλά σύμφωνα με οδηγίες της παιδιάτρου κ εκ πεποιθήσεως δεν το θεωρώ απαραίτητο να τσιμπολογάει ανάμεσα στα γεύματα κ να το υιοθετήσει σαν συνήθεια κ αργότερα.Κ εγώ είμαι κέρβερος.Και θα συνεχίσω να είμαι όσο είναι στο χέρι μου μέχρι να μάθει να κρινει από μόνη της τι θα τρώει.

Δέσποινα,περαστικά στην Κατερίνα,ταλαιπωρείται η καημένη κ εσείς μαζί!της Μυρτώς είναι όλα τα ούλα σχεδόν πρησμένα,βάζει το δάχτυλο καμιά φορά κ τα τρίβει αλλα δεν παραπονιέται-προς το παρόν δηλ.

Σήμερα ήταν μέρα φασίνας,καθάρισα τα μπάνια,σκούπισε ο κώστας κ εγώ σφουγγάρισα από πίσω του για να τελειώνουμε πιο γρήγορα,αν κ με το ζόρι με άφησε να σφουγγαρίσω κ επειδή πόνεσε η μέση μου δεν νομίζω να με ξαναφήσει...Αύριο θα φτιάξω κοτόπουλο χριστουγεννιάτικο γεμιστό με ρύζι,κάστανο,κιμά,συκωτάκι,σταφίδες κ κουκουνάρι κ το περιμένω πώς κ πώς!!!!!!!! 8-} Έχουμε κ ραντεβού το πρωί στην παιδίατρο για εμβόλιο.

Σας καληνυχτώ!!καλή ξεκούραση!!!

Δημοσίευση

κοριτσια, ευχαριστω για την απαντηση και το ενδιαφερον.

δεσποινα, δεν θελω να τσακωθω με τη μαμα μου, και ενω γενικα ακολουθει τη γραμμη μου (π.χ στη συμπεριφορα) στο φαγητο φαινεται να δυσκολευεται να δεχτει την πολιτικη μου και αυτο με νευριαζει :( σιγουρα , πιστευει οτι τα παιδακια πρεπει να τρωνε τα καλυτερα, μονο που για αυτην τα καλυτερα ειναι κεικ, πατατες κ.τ.λ. δεν μπορω να μαγειρευω για ολους, αλλα αν δεν μπορεσουμε να συννενοηθουμε μαλλον θα αναλαβω το φαγητο της αθηνας :( καποια φαγητα δικα μας τα τρωει και η αθηνα σε λαιτ βερσιον, αλλα οχι με τρομερη επιτυχια, δηλ. τρωει λιγο μονο επειδη πειναει, οπως σπανακορυζο, μπιφτεκια με σαλατα...φαινεται να προτιμα τα δικα της που ειναι περισσοτερο σουπα...

γωγω, καλη επιτυχια!!!!! φυσικα και καλα κανεις και αναφερεις ολα αυτα που λεει και κανει η χριστινα!!!! δεν ηθελα να σε κανω να αισθανθεις ασχημα, εγω χαιρομαι καθε φορα που μιλατε ομορφα για τα κατορθωματα των παιδιων μας!!! ουτε ζηλευω ουτε ανησυχω!!! αναρωτιεμαι για καποια πραγματα και μοιραζομαι τις σκεψεις μου.. καμια φορα το παρακανω, ισως, αλλα δειξτε κατανοηση σας παρακαλω γιατι βαθια μεσα μου ανησυχω για το ποσο θα επηρεασει αυτη η αλλαγη στη ζωη μας ( μακρια απο το μπαμπα της) την αθηνα....

δαναη, συμφωνω μαζι σου στη διατροφη και δεν ειναι η πρωτη φορα... να σου πω, ξεκινησες την αδεια εγκυμοσυνης και νομιζεις οτι ηρθαν τα χριστουγεννα να γεννησεις;;;;!!! :lol::lol: εχεις 2 μηνες ακομα!! να προσεχεις με τις δουλειες ;)

Δημοσίευση

γωγω, καλη επιτυχια!!!!! φυσικα και καλα κανεις και αναφερεις ολα αυτα που λεει και κανει η χριστινα!!!! δεν ηθελα να σε κανω να αισθανθεις ασχημα, εγω χαιρομαι καθε φορα που μιλατε ομορφα για τα κατορθωματα των παιδιων μας!!! ουτε ζηλευω ουτε ανησυχω!!! αναρωτιεμαι για καποια πραγματα και μοιραζομαι τις σκεψεις μου.. καμια φορα το παρακανω, ισως, αλλα δειξτε κατανοηση σας παρακαλω γιατι βαθια μεσα μου ανησυχω για το ποσο θα επηρεασει αυτη η αλλαγη στη ζωη μας ( μακρια απο το μπαμπα της) την αθηνα....

δαναη, συμφωνω μαζι σου στη διατροφη και δεν ειναι η πρωτη φορα... να σου πω, ξεκινησες την αδεια εγκυμοσυνης και νομιζεις οτι ηρθαν τα χριστουγεννα να γεννησεις;;;;!!! :lol::lol: εχεις 2 μηνες ακομα!! να προσεχεις με τις δουλειες ;)

Δημοσίευση

Geia sas!!!!!!!

Molis ka8isa meta apo arketes douleies pou ekana sto spiti, evala k tin victoria na koimi8ei giati eklaige poli AN koimi8ei (xlwmo to vlepw)..

Kapoios me matia3e i to autokinito einai grousouziko xexe :lol: mou xtipise mia kopela sto de3i pisw ftero tou autokinitou tis douleias (to idio poou xtipisa egw prin 2 evdomades) pali paraskevi egine, me ton idio autokinito k pigena stin idia farmakopoio gia paradosi opws egine ekeini tin mera otan xtipisa egw tin alli kopela me tin diafora pws ekeini tin mera prolava na kanw tin paradosi k egine stin epistrofi :o:?

I kopela sokaristike k etrexan ta matia tis, mou zitouse signwmi k egw xalari tis elega na iremisei k me euxaristouse pou eimoun "kali" mazi tis, mou eipe pws tis simvike/ema8e (den 8imame) kati pou tin stenaxwrese poli k den ipologise pws den tin xwraei na perasei..

To afentiko mou aplws eri3e 2 kouventes gia na tis akousw "akomi den to ftia3ame gia ta kala k to xtipisame pali" k "mas ma8ane oi asfalistikes"..Ok den eipa tipota..

Mallon na piasw adeia k na meinw spitaki mou mexri na gennisw den kanei na kikloforw :)) O aderfos mou, mou eipe pws to afentiko mou 8a mou dwsei ena kalo xrimatiko poso k 8a mou pei na min 3ana paw douleia :))

Simera pira k tin analisi tis glikozis k kati analiseis, eutixws ola kala..Aste pou i glikozi allo ligo k 8a itan katw apo to xamilotero simeio (74-130) k egw eixa 79..

Oi ipoloipes ti kanete?

Δημοσίευση

Άνδρια,να προσέχεις κοριτσάκι!!!καλά το αφεντικό σου θα πάθει κανένα εγκεφαλικό καμιά ώρα!(χτύπα ξύλο) :lol: θα τον ξεκάνεις τον άνθρωπο!!!

Το πρωί πήγαμε παιδίατρο,η Μυρτώ ανέβηκε κ άλλη καμπύλη στο βάρος,είναι στο 25%!9.875 γρ και 80 εκ.Σε 1,5 μήνα δηλ.πήρε 700 γρ κ 2 πόντους.μια χαρά η κοντέσσα!με ρωτούσε η παιδίατρος αν λέει δυο λεξούλες μαζί,της λέω λέει "Μαμά που;" (που είναι η μαμά δηλ) και Γκο Γκοχ από το Βαν Γκοχ κ εμεινε κάγκελο!! :lol::o

Το γεμιστό κοτόπουλο έγινε τέλειο!!!!κρατιέμαι με το ζόρι να μην φάω κ άλλο!!!!έκανα μπόλικη γέμιση που μ'αρέσει,θα τρώμε για 3 μέρες σιγουρα!!

παω να χαλαρώσω!!καληνύχτα!!!

Δημοσίευση
Άνδρια,να προσέχεις κοριτσάκι!!!καλά το αφεντικό σου θα πάθει κανένα εγκεφαλικό καμιά ώρα!(χτύπα ξύλο) :lol: θα τον ξεκάνεις τον άνθρωπο!!!

Το πρωί πήγαμε παιδίατρο,η Μυρτώ ανέβηκε κ άλλη καμπύλη στο βάρος,είναι στο 25%!9.875 γρ και 80 εκ.Σε 1,5 μήνα δηλ.πήρε 700 γρ κ 2 πόντους.μια χαρά η κοντέσσα!με ρωτούσε η παιδίατρος αν λέει δυο λεξούλες μαζί,της λέω λέει "Μαμά που;" (που είναι η μαμά δηλ) και Γκο Γκοχ από το Βαν Γκοχ κ εμεινε κάγκελο!! :lol::o

Το γεμιστό κοτόπουλο έγινε τέλειο!!!!κρατιέμαι με το ζόρι να μην φάω κ άλλο!!!!έκανα μπόλικη γέμιση που μ'αρέσει,θα τρώμε για 3 μέρες σιγουρα!!

παω να χαλαρώσω!!καληνύχτα!!!

καλη ορεξη δαναη μου!!!! σε νιωθω, εγω ειμαι συνεχεια λιχουδα!!!! :lol::lol:

μπραβο στη μυρτουλα μας!!!

και η αθηνα μου λεει, γιαγια νανι = η γιαγια κοιμαται, μαμ μπε= να ταισουμε τα προβατακια (καθοτι εκπαοδευομαστε για το επαγγελμα του μελλοντος, βοσκοπουλα :lol: ) λαλά μπαμπα= το τραγουδακι του μπαμπα, και αλλα!!

σημερα πηγαμε στο αγρινιο για κομμωση και βαφη και γυρισαμε ολες πτωματα!!!

Δημοσίευση

γωγω μου, να μας λες καθε μερα τις περιπετειες της ζηνας!!! και να στολισουμε δεντρο, ετσι θα μαθουν να το σεβονται, ασε την χαρα που θα κανουν!!!! εγω, φετος, μιας και θα ερθω προπαραμονη χριστουγεννων σπιτι μου, αποφασισα να παρω ενα αληθινο για να γλιτωσω τη φασαρια του στησιματος του ψευτικου που εχω, και να μην χασω χρονο!! μου αρεσε η ιδεα γιατι παντα ηθελα να στολισω ενα αληθινο, αλλα δεν γινοταν τοσο νωρις που στολιζω συνηθως, δηλ. τελη νοεμβριου γιατι θα μαραινοταν, οποτε τωρα ειναι το σωστο ταιμινγκ ;)

αντρια, κανε κανα ευχελαιο κοριτσι μου, για να μην τριτωσει το κακο :o:oοσο για το αφεντικο σου, καλα να παθει!!! μια χαρα οι εξετασεις σου!!μπραβο!!

Δημοσίευση

καλημερα τρελοπιπινακια μου!!!!

ξυπνησαμε απο της 6 το πρωι σημερα ξανα κοιμησα την μπεμπουλα μου κ ετρεξα στον υπολογιστη να προλαβω να σας γραψω!!

τι κανετε τσουπρακια μου πως τα περνατε???

σας πεθυμησα!!!!

δεν μου αφηνουν πολυ χρονο τα ζουζουνα μου ανοιγω τον υπολογιστη γραφω κατι στο φατσοβιβλιο φευγω κ ξανα κ ξανα....

η ελενιτσα μου μεγαλωσε πολυ!!!!λεει πολλες λεξουλες κ αρχισε να λεει δυο λεξουλες μαζι καθε μερα κ κατι καινουριο!!!οποτε κραταω την μπεμπουλα ερχετε κ λεει γκαλιαλια(αγκαλια)θελει να της δωσω αγκαλια την αδερφουλα της την δινω της δινει φιλακι κ μου την ξανα δινει :lol::lol::lol::lol: πολυ γελιο την εχει τρελανει την καημενη καθετε στο ριλαξ κ ολη την ωρα την χαιδευει κ την φιλαει την εχει λιωσει!!!!οχι οτι δεν την χτυπαει κιολας αν νευριασει της ορμαει :lol::lol::lol:

κ η μπεμπουλα μου μεγαλωσε βαρυνε ομορφυνε...κουκουβααααααα!!!εννοειτε μοιαζει την μανουλα κ ναι θηλαζουμε αποκλειστικα μαζεψα ξανα αποστειρωτες μπιμπερο στα ντουλαπια δεν μας χρειαστηκαν!!!!

στον υπνο κ στο φαι ειναι ευκολο μωρακι δεν θηλαζει πανω απο 10 λεπτα κοιταται απο της 11 το βραδυ κ ξυπναει γυρω στις 3.30 να θηλασει κοιματε κ ξυπναει το πρωι παλι εχει μια εβδομαδα που της φτιαχνω την ρουτινα της....μπανακι δηλαδη,μασαζακι θηλασμο κ νανι!!!!

οταν ειναι ξυπνια ομως ειναι πολυ γκρινιαρα δεν βολευετε πουθενα ουτε ξαπλα ουτε στο ριλαξ ουτε ορθια ολη την ωρα μουρμουραει!!!!!την βαζω στο σλινγκ κ κανουμε βολτες κ αμεσως κοιματε!!!

ειναι πολυ γεροδεμενη στηριζει το κεφαλακι της κ κοιταζει γυρω γυρω εχει αρχισει κ κατι χαμογελα ολο τρελα!!!

αντε φτανει τοσο που σας ζαλισα με τα μωρα μου!!!!

γεωργιαννα ζηλευωωωωωω θελω κ εμενα να μου γραψεις συν αδερφουλα οπως την συμπεθερα μου :oops::oops::oops: με ξεχασες εμενα κλαψ!!!!!!!μην στεναχωριεσε για τον αλεξ θα συντονιστη κ θα διαβαζει το παιδι!!!

δεσποινακι μου καλο!!!!κ εγω πιστευω οτι το παιδι πρεπει να γνωριζει το σωμα θυμαμε εγω μικρη κοιτουσα απο τις κλειδαροτρυπες τον συνχωρεμενο τον παππου μου να δω τι εχουν οι αντρες :lol::lol::lol::lol: εγω δεν κυκλοφορω γυμνη αλλα αν τυχει δεν κρυβομε απο την ελενα ο μπαμπας ντρεπετε δεν τον εχει δει ποτε γυμνο κ ο αντρας μου αρχισε να μην θελει να της αλλαζει σιγα σιγα πανα γιατι μεγαλωσε η ελενα κ δεν θελει να την ακουμπα εκει.περαστικα στην γλυκα σου!!!!!!!!

δαναη μου φουσκωσε πολυ η κοιλιτσα!!!!τι ομορφα ρουχακια πηρες για τον γιο!!με γεια σας!!!!πως νοιωθεις????????παντως στο δευτερο μωρο ολα ειναι πιο ευκολα ουτε ανχος ουτε τιποτα τα ξερεις ολα :lol::lol::lol: καλη ξεκουραση κ καλη προετοιμασια να χαρεις την αδεια σου να σε χαρει κ η μυρτουλα!!!!!!!!!

αντρια πολυ κουραζεσε μωρε στον δρομο θα γεννησεις!!!ποτε σταματας απο την δουλεια????μην στεναχωριεσε για την βικτωρια φαση ειναι θα περασει κ η ελενα εκανε απεργεια πεινας τα κοκκαλα της φαινοταν κ ημουν μες την στεναχωρια...αλλα ξανα αρχισε να τρωει κ εβαλε λιγα κιλα τωρα ευτυχως!!!γεμισε το προσωπακι της!!!

γιουλι μου κουραγιο κ υπομονη!!!γιατι δεν το πας τον αλεξη σε ιδιωτικο παιδ.σταθμο να μην ταλαιπωρηστε????εδω 250 κοστιζει ο ιδ.παιδ.σταθμος εκει????

αφροδιτη μου πως πανε τα μαθηματα???μπηκατε σε προγραμμα??σε καταλαβαινω απολυτα στο θεμα της μαμας σου με το φαγητο κ η δικια μου ολο χαζομαρες εκανε την εδινε συνεχεια γλυκα σοκολατες γαριδακια καραμελες τι κ αν γκαριζα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βρωντα!!!!!ευτυχως που εφυγε!!!!!ενταξει θα φαει κ το γλυκο του το παιδι αλλα πρωτα το φαγητο της κ μετα γλυκο!!!

γωγω μου εννοειτε θα στολισουμε δεντρο κ ας το γκρεμισουν!!!!! :lol::lol::lol::lol: ευκαιρια να παρουμε καινουριο 5 χρονια εχω το ιδιο δεντρο κ τις ιδιες μπαλες :lol::lol::lol::lol:

στειση τι καλα που φυγατε διημερο!!!!ξεφυγατε λιγο κ ας εβρεξε καρεκλοποδαρα!!!

ελενακος μου πως εισαι???πως τα πατε με τα νινακια σου???βρηκατε σειρα??

ελπιζω να μην ξεχασα καμμια σας!!!!

σας φιλω θα τα ξανα πουμε σε κανα μηνα παλι ΤΕΟΝ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑς!!!!!!

Δημοσίευση

Gwgw mou k egw skeftomai ti na kanw me to xristougenniatiko dentro, apo persi me tin strata tis prospa8ouse na to ri3ei katw, pigene me dinami k stamatouse panw tou k ta katw stolidia epeftan, fantastou fetos ti 8a ginei..

Danae mou k egw ton fovame gia egkefaliko xexe :lol: Euxomai to gemisto kotopoulo na min vgei panw stin Anastasia mou :lol:

Afroditaki mou simfwnw k egw lew pws se auti tin zwi tipota den menei aplirwto den mou aresei o allos na pa8ei kati kalo alla misw poli tin adikia, mou evgale to ladi apo ton kairo pou ema8e pws eimai egkuos diladi edw k 5 mines sxedon k egw apo anagki ta katapinw..Oi palioi lene pws o 8eos den einai kamilaris, kati 3eroun..

Eri3a meta3i sovarou k asteiou tou giou tou pws auto to autokinito den mou "ekatse" k kalitera na me afisoun sto grafeio, na min me vgazoun e3w (etsi alliws auti itan i simfwneia mas e3arxis k meta mou evgale to k@lo-sorry gia tin ekfrasi) euxomai na pire to minima giati oso paei i koilia mou megalwnei k einai epikindino na odigw mesa stin kinisi..

Soulaki mou xerome APISTEUTA pou les pws 8ilazeis apokleistika, se 8aumazw, meta apo mia "apotiximeni" (min me pare3igiseis) prospa8eia 8ilasmou einai pio diskolo 4ixologika na ta katafereis giati to A k to Ω einai 4ixologia, les stin 1i den ta katafera opws 8a i8ela twra 8a ta kataferw? k 3ekinas me mia mikri arnitiki ske4i..Mpravo!!!!!!! Etsi skeftomai egw, diskoleutika me tin Victoria k twra 8a 3ekinisw me mia mikri "fovia" gia to pws 8a ta paw auti tin fora..To Elenaki tin agapaei ee? einai i megali aderfi twra xexe, mana mou tin glikoula mou!!

An prospa8isoume gia fisiologiki den 8a ka8isw 8a perimenw na me piasoun oi ponoi :lol: (PHT 18/01) fisika an pame gia kaisariki 8a gennisw 2 evdomades prin ipologizw na me valoun girw stis 04/01 k an ginete 8a paw douleia mexri k tin teleutaia stigmi, fisika kati akousa pws anagkastika prepei na parw 2 evdomades prin tin genna k 16 evdomades meta epomenws analoga 8a pra3w, prepei na to 4a3w..An kataferw na doule4w kanonika k ekmetalleutw k tis 18 evdomades meta tin genna protimw..Etsi ta exw sto mualo mou den 3erw stin poreia an varinw poli k den exw alles antoxes k ka8isw pio nwris fisika einai k ta Xristougenna stin mesi k etsi o kairos 8a perasei grigorotera k 8a 3ekourastoume k ligo :)

Δημοσίευση

στην γιορτη μου εχεις πητ!!!!του αγιου αθανασιου!!!

ετσι ειναι αντρια ενοιωθα πολυ ανασφαλεια οσο πλησιαζαν οι μερες ενοιωθα σχεδον τρομο αν θα τα καταφερω φοβομουν μην παθω παλι τα ιδια αλλα ευτυχως ολα καλα!!!!

τις πρωτες μερες υπεφερα απο τον πονο εβαζα το μωρο στο στηθος κ ηθελα να αρχισω να ουρλιαζω...

μτα ειχα ανχος αν εφτανε το γαλα μου κ αν χορτενε το μωρο σιγα σιγα εκοψα εντελως κ το συμπληρωμα που της εδινα λογο ικτερου κ εδω κ ενα μηνα κ κατι μονο μεμε!!!!!!

τωρα οταν δινω γαλα στην ελενα με το μπιμπερο στεναχωριεμε που δεν καταφερα να την θηλασω πολυ με λυπη πολυ αυτο το γεγονος...αν βγαλω με το θηλαστρο αραγε θα το πιει???σκεφτομε να το δοκιμασω

Δημοσίευση

Σουλιτσα μου μπραβο σου που τα καταφερες!!! Και μη στεναχωριεσαι ετσι ειναι οταν ειναι το πρωτο παιδι, τα ιδια ενιωσα εγω που δεν θηλασα αρκετα τον μεγαλο.

Εφτιαξα την λιστα!!!!

Ανδρια θα τον ξεκανεις τον ανθρωπο!! Δεν τον λυπασαι;

Δεν σας ειπα οτι την Πεμτη που πηγαινα στο παιδιατρο τσακωθηκα με τον πατερα του Αλεξανδρου πολυ ασχημα. βεβαια εγω γελαγα μετα, αυτο ειχε γινει μπουρλοτο και με εβριζε πολυυυυυ ασχημα. καλα κοριτσια με ειπε φραγκοφονια; εμενα που μεχρι τα 4-5 δεν μου εδινε λεφτα για το παιδι;

Ακουστε ομως απαντηση ενος υπευθυνου πατερα οταν εγω του λεω οτι εχω προβλημα με το παιδι και ξεχναει να διαβαζει για το σχολειο ανα διαστηματα: την Δευτερα που τον εχω εγω εχει ξεχασει τπτ; ΤΟν ενδιαφερει μονο τα 2 Σκ το μηνα που ειναι μαζι του μετα το παιδι δεν υπαρχει; ετσι δεν αντιλαμβανεστε;

Θα ηθελα να μην τον βλεπει καθολου, γινετε; σκεφτομαι ομως μετα την ψυχικη υγεια του παιδιου μου. Αναθεμα την ωρα που ειπα να τον αναγνωρισει!!!

Λοιπον στα ευχαριστα παλι!! :lol::lol::lol: ειμαστε 12.500γρ με 85εκ. Δαναη θα μας φτασετε;;;; :lol::lol: εστω στα κιλα; Ολα καλα γενικα, οχι οσπρια ακομη και για τον βηχα πολυ φυσικο ορο μας ειπε. ειναι οι μυξουλες που δεν μπορουν να βγαλουν.

Δημοσίευση

γεωργιαννα παλι ζηλευω!!!!!της συμπεθερας μου ειναι χρωματιστο :lol::lol::lol: διορθωση ροζουλι εντονο παρακαλω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν βρισκεις ακρη!!!!!!!πολλες φορες αναρωτιεμε πως γινετε ενας τετοιος ερωτας να καταληγη ετσι σπανια βλεπουμε πια χωρισμενα ζευγαρια να φαιροντε ομορφα για τα παιδια τους...

Δημοσίευση

γεια σας!!!

σουλακι, ειχες καιρο να μπεις και μας τα ειπες ολα μαζεμενα!!! :lol: μπραβο!!δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που πας τοσο καλα με τον θηλασμο!!!! χαιρομαι καθε φορα που ακουω για μια μαμα κι ενα μωρο που θηλαζουν!! ολες στην αρχη, καπως ετσι νιωθαμε με τον πονο, εγω θυμαμαι ουτε νερο δεν αντεχα να πεφτει πανω στις θηλες μου, μεχρι που σαραντισα, μετα ολα εξαφανιστηκαν!!! γι'αυτο λενε οτι ο θηλασμος θελει υπομονη και επιμονη!!

γεωργιαννα μου, τελικα το βρηκε καλο το βαρος του διονυσακου ο παιδιατρος;;; ρωταω επειδη ανησυχουσες! οσο για τον μπαμπα του αλεξανδρου, εχω καταλαβει οτι συμπεριφερεται περισσοτερο σαν μακρινος συγγενης παρα σαν πατερας :( ευτυχως ο αλεξανδρος εχει εσενα που κανεις γιαα 10πατεραδες!! :)

αντρια, η βικτωρια με εστειλε με τον χορο της!!φοβερη!! :lol: κι η δικη μου καπως ετσι χορευει,, αλλα η βικτωρια την ξεπερνα κατα πολυυυυυυυ!!!

Δημοσίευση

Afroditaki mou edw k liges meres xorevei tooossoooo "entona" prin aplws kouniotan ligo, twra pire fora :lol:

O mpampas mou en8ousiastike k i8ele na apota8ei se ena wdeio pou 3erei, me drastiriotites me mousiki, 8eatro, mousiko 8eatro ktl na ma8ei posa stoixizei na tin paei, trella8ike, telika mpika egw stin istioselida tous na ma8w plirofories k den pernoun etsi mikra paidakia :(..Menei k i giagia mou k i 8eia mou akrivws apenanti (tou mpampa mou) k 8a me voleve, den peirazei 8a 4a3oume gia allou..

Δημοσίευση

Γεια σας!!!

Σουλιτσα μου δεν σου χαλαω χατιρι οπως βλεπεις :lol::lol::lol: Μολις παρεις τα πανω σου θα σου αρνουμε και περαγματα :lol::lol::lol::lol: Μας λειπεις απο την παρεα αλλα τι να πρωτο κανεις και εσυ!!

Ποτε θα ξεκινησεις και παλι την δουλεια;

Αφροδιτη μου μια χαρα ειναι το βαρος, απλα ανησυχω ακομη λογο οτι τρωει συνεχεια. μου ειπε οτι μεχρι 2 ετων θα τον αφησω να τρωει οποτε θελει μετα θα δουμε.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!!

Μόλις έβαλα τη Μυρτώ για ύπνο,έχω να μαζέψω την κουζίνα κ με περιμενει στν πρέσα μια στοίβα κοριτσίστικα κ μια αγορίστικα!! :lol: Το μεσημέρι είχαμε πάει για φαγητό με φίλους κ επιστρέψαμε απογευματάκι.Ο Κώστας είχε διαγώνισμα κ έμεινα με τη μικρή,διαβάσαμε όλα τα βιβλία της αγκαλίτσα στον καναπέ!μου 'ρχεται να την φάω!θέλω να απολαμβάνω κάθε στιγμή γιατί μεγαλώνει τόσο γρήγορα!!τώρα καταλαβαίνω τους γονείς μου που έκαναν 4!κάθε φορά που μεγάλωνε το ένα τσουπ κ άλλο!!

Σούλα μου,welcome back!συγχαρητήρια για το θηλασμό!!!ο επιμένων,νικά!εμένα στάζει ήδη το στήθος λίγο πύαρ.μου φαίνεται απίστευτο ότι σε 2 μήνες θα έχουμε 2ο γύρο!ώστε ειναι καλή κ τρυφερή αδελφούλα η Έλενα;;;μπράβο της!!έτσι κ της έδινε η μαμά μου ή πεθερά μου σοκολάτες κ γαριδάκια θα τους είχα βάλει ασφαλιστικά μέτρα!!! :D Η παιδίατρος που την ξαναρώτησα την Παρασκευή ήταν κάθετη,όχι αλάτι μέχρι τα 2 και ζάχαρη κ αργότερα.Ο άντρας σου έχει ξετρελαθεί κ με τη δεύτερη κόρη!?!?!?

Ο δικός μου έλεγε προχθες ότι στο τρίτο μπορεί να πετυχουμε κ 2ο κοριτσάκι!!!θα πετυχουμε κ το 5κλινο στο Δαφνί!!

Γεωργιάννα,σε βάρος δεν νομίζω να σας φτάσουμε σύντομα!!δύσκολη η κατάσταση με τον πρώην αλλά όπως λες προέχει η ισορροπία του Αλέξανδρου.Ο ίδιος τι σου λέει;πώς περνάει με τον πατέρα του;πώς τον νιώθεις εσύ;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;εδώ όλη την εβδομάδα προβλέπονται καταιγίδες!!είναι καιρός για καναπέ,ζεστή σοκολάτα και βιβλιαράκι!!!ιχιχι!

Σας φιλώ,καλή ξεκούραση!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...