Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Gwgw mou gelasa me tin istoria sas me ton astinomiko :D panta na pernate etsi omorfa..

Anastasia mou poli wraia ta papoutsakia sas!!

Danae poli wraia i photo pou mou evales sto fb, se euxaristw.. Makari na pane ola kala me tin douleia tou Kosta.. Emas xalia mavra me tou george, douleve se kapoion edw k 1 xrono alla den tou evaze koinwnikes asfaliseis giati den i3ere poso 8a ton kratouse k simera ema8a pws ediw3e k ena kanoniko tou ipallilo epomenws den nomizw na 8elei ka8olou ton george fisika tous teleutaious 3-4 mines ton "daneise" se ena filo tou giati ton eixe anagki enw ekeinos oxi alla k ekeinos ton zita 1-2 meres tin evdonada pleon opws katalavete opou vriskei dikes tous douleies kalws i an ton zita kapoios gia 1-2 meres diladi anergos alla den 8a mporei na parei anergeiako giati den fenotan ipallilos kanenos k to 6mino pou dikaioutan to pire idi pio palia, twra pou skeftomouna egw na ka8isw me epidoma as8eneias ta pragmata diskole4an eoikindina.. Stin douleia mou sk@t@ simera apo tin aganaktisi mou eklaiga alla den mporoume me TIPOTA na ka8isw spiti, to epidoma as8eneias einai €360 :shock:

Danae mou almira trwne oses perimenoune agorakia lene xexe, k egw to vradi 8elw na trww sinexws :) san twra 8a kanw sto microwave pop corn glikes (vanillia)..

• Απαντήσεις 988
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ανδρια,εύχομαι να βρει κάποια άλλη δουλειά ο Γιώργος σταθερή για να μην έχετε την ανασφάλεια.Δυστυχώς τα πράγματα έχουν αγριέψει.εδώ μας τα κόβουν όλα...Φάρμακα,βιβλία,επιδόματα,ακόμα και η φοροαπαλλαγή από τις ιατρικές αποδείξεις θα κοπεί του χρόνου.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Καλη σχολική χρονιά για όλα τα παιδάκια & φυσικά με το καλό να πάει η χρονιά για τα μωρακια που θα πάνε βρεφικούς σταθμούς άλλα & για όλα,να μην ταλαιπωρηθούν απο αρρώστιες ή εστω να ειναι ανώδυνες!

Αναστασία μεγια τα παπουτσάκια παντοφλακια της Γεωργιας,να ταιριαζει η οικογενεια,ετσι πάει!

Ναι συνήλθα απο προχτές,αλλα νυστάζω κ συνεχεία....

Αφροδίτη θα είσαι κούκλα, σίγουρα θα κανεις εντύπωση στην τάξη,καλη σχολική χρονιά να εχεις!

Δεν ταιριάζουμε πάντα με τους γονείς μας,αυτο ειναι γεγονος,απλα δεν μπορουμε να τους αλλάξουμε κ ετσι τους δεχόμαστε....μην σκας κ εσύ,πες την γνώμη σου αλλού να πιάσει τόπο.

Θα φυγει κ ο κρονος κ θα συνελθεις,αντε!

Δαναη αυτες οι νυχτερινες λιγουρες ειναι που μας καταστρεφουν,εγω εχω μανια με γλυκα,ψαχνω σαν τρελη τι εχει απομεινει κ οταν δεν βρισκω τρωω τα μπισκοτα της Χριστινας κ την επομενη τρεχω για αλλα.... ;)

Αντρια ευχομαι να πανε ολα καλα με τον Γιωργο......

Η Χριστινα καθαριζει το πατωμα με το swiffer σκουπάκι,πάω να της δείξω να κάνει κ τις γωνίες :lol::lol:

Δημοσίευση

Euxaristw koritsia mou!!!!!

Simera gia ena para3eno logo eimoun poli iremi stin douleia, pira xalara tin mera mou eipa afou den exw alli epilogi (na mporw na ka8isw sto spitaki mou) 8a to dextw alliws sto telos 8a trella8w..Simera gios k afentiko itan mia xara mazi mou o gios mou eipe na min skivw, na kanw dialeimmata na 3ekourazome k na sinexizw ktl k to afentiko mou otan tou eipa na tou pernw xarti apo to nosokomeio otan 8a apousiazw mou eipe pws den einai anagki :o den 3erw an tous milise kapoios giati 2-3 farmakopoioi otan piga gia paradosi mou eipane pws den ginete na sikwnw varos..Ti na pw, emeina afwni stin 3afniki allagi tous..An dw pws einai proswrini i allagi tous 8a ka8isw spiti me to epidoma as8eneias k [smilie=pottytrain5.gif] giati prin ligo mou ir8e mia [smilie=sign13.gif] k ta ipologisa k 8elw 200evro pezina to mina diladi mou menoun 400evro ka8ara apo to mis8o mou tote 8a meinw spitaki mou me to epidoma twn 360evro to idio 8a einai, idwmen!!!!!!

Δημοσίευση

αντρια, ευχομαι συντομα να βρει μια σταθερη και αποδοτικη δουλεια ο γιωργος !! μπραβο που ηταν καλη μερα η σημερινη, ευχομαι να ειναι μια αλλαγη που θα μεινει :)

δαναη, τι εγινε με τις ωρες του κωστα;; ενταξει, τα κανονισανε;;

εγω δεν εχω ακομα προγραμμα, και δεν ξερω καν ποσες ωρες θα εχω :( ο διευθυντης αφησε να εννοηθει οτι πρεπει να βρω ωρες, και δεν καταλαβαινω με ποιον τροπο :?::?: αν υπαρχουν ωρες, θα τις αναλαβω, δεν μπορει κανεις να πει οχι.... για να καταλαβετε, τα σχολεια στην αρτα, και ειδικα στα χωρια που ειμαι εγω ειναι μικρα, με λιγους μαθητες..ετσι, στο γυμνασιο εχω μονο 2 ωρες γαλλικα, και θα παρω και 4 ωρες βυζαντινη ιστορια =6. θα παω και σε ενα αλλο γυμνασιο σε αλλο χωριο, οπου θα εχω 6 ωρες γαλλικα, κι αν μου δωσουν και 4 ωρες ιστορια=10. το ωραριο μου ειναι 21 ωρες εβδομαδιαιως, και προς το παρον εχω 16, αρα μου λειπουν 5.....που θα τις βρω;;;θα παιρνω τα σχολεια σβαρνα και θα ρωταω αν χρειαζονται καθηγητρια ;:shock::shock: αυτα τα κανονιζουν οι διευθυντες ( μεγαλοι και μικροι) γι'αυτο αλλωστε πληρωνονται :( ας μου βρουν που με χρειαζονται, να παω...ουφ

γωγω, κι εγω θα ηθελα ενα γλυκακι, αλλα τιποτε δεν εχω στο σπιτι, και ουτε μπισκοτα δεν παιρνω για την αθηνα, παρα μονο κατι ρυζογκοφρετες... :(

επισης, να γκρινιαξω λιγο ακομα, ολες οι κοπελες που ξερω δεν εχουν παιδακια και βγαινουν για καφε ο,τι ωρα να'ναι, κι εγω δεν μπορω :(:(:( ενταξει, τελος γκρινια.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!8 χρονια γαμου κλεινουμε σημερα με τον τζορτζινο μου!!να χαιρομαστε το μπουρεκακι μας και να ειμαστε παντα αγαπημενοι!!! ωραια δεν μας ευχομαι;; :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας!!

Εχθες σας ειχα γραψει και βλεπω οτι δεν εμφανιστηκε!!

Αναστασια τελεια τα παπουτσακια!!! θελω και εγω, η γαιδουρα :lol::lol::lol:

Καλα Αφροδιτη εγραψες παλι!!!! "οξεια γαστριτιδα" ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

Οσο για τους μπαμπαδες αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. ειδικα τωρ απου δεν εχω τηλ. να τον παρω στην Ρουμανια δεν θυμαμαι ποτε μιλησα τελευταια φορα. Ασε που στις γιορτες ενα ξερω μνμ στο φατσοβιβλιο, και με ενοχλει αφανταστα.

Δαναη μου τον τιμωρω οταν με εχει βγαλει εκτος εαυτου. τωρα πια που μεγαλωσε ειναι λιγες αυτες οι στιγμες, αλλα θα υπαρχουν μια στις τοσες. ειναι πολυ καλο παιδι και ειδικα με το διαβασμα δεν εχω θεμα που εχουν οι αλλοι γονεις. Απλα δεν μου αρεσει που με το παραμικρο κλαιει, γι αυτο θελω να τον παω σε ψυχολογο.

Ακομη να πατε 10 κιλα;;;;; οσο για τα αλμυρα δεν το ξερω εγω ετρωγα και στους 2 γλυκα!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις ξεκινησαμε σημερα και παιδικο και σχολειο!!! καλα στα 2 μοιραστικα παλι!!

Βεβαια αυριο και μεθαυριο θα πληρωσω κοπελα γτ δεν θα μου τον κρατησει αλλο η κουνιαδα μου, και οταν μου το ειπε ειχε και υφος!!! την κοπελα δεν την ξερει ο μικρος, ειναι συστημενη απο το παιδικο που θα πηγαινει ο μικρος.

ΓΩγω πρεπει να βγαινετε που και που και μονοι σας!! και εγω το ιδιο λεω να κανω στα γενεθλια μου, αλλα θα κλεισω σ ενα εστιατοριο τραπεζι, γτ για ποτο μας ειναι λιγο δυσκολο.

Αφροδιτη ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ και παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αφροδίτη μου,ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και όπως έλεγε η γιαγιά μου, ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ!!!εντάξει με το γκρουπάδικο,θα έχει πάνω-κάτω τις ώρες που είχε κ πέρυσι,τώρα μένει να δούμε πώς θα πάνε κ τα ιδιαίτερα...Παραμένω αισιόδοξη γιατί το αντράκι μου είναι ο καλύτερος φυσικός στα Χανιά :lol::lol::lol: τελείως αντικειμενικά... :lol:

Καλή αρχή σε όλα τα μικρά κ μεγάλα σχολιαρόπαιδα!!!

η μικρή μόλις κοιμήθηκε.πάω να αράξω..

Δημοσίευση

Gewrgianna mou exeis dikaio, 8a to 3ana skeftw, aplws einai liges oi wres k 3efeugw k ligo apo to spiti k tin routina me tin proupo8esi omws pws 8a exw swsti antimetwpisi (san simera) apo gio/afentiko..

Eimai kommatia, 3ekinisa deila deila na kanw liges douleies k telika ta ekana sxedon ola, 3eskonismata, hoover, mpania-toualetes, simazema k twra perimenw tin presa na zesta8ei na siderwsw k afisa gia avrio to sfoggarisma.. Pali me enoxlise o spondilos mou alla den pigene allo ta evlepa k me epiane krisi.. Kopela gia voi8eia den ginotan giati money giok!!!

Δημοσίευση

Ανδρια εισια τρελη!!! εχω του κοσμου τις δουλειες να κανω που θα ερθει η κοπελα στο σπιτι αλλα δεν εχω και πολυ κουραγιο!! ηθελα να μαζεψω την κουζινα, πιαστικα με αλλες δουλειες και ετσι παλι πισω εμεινε!!!!! τωρα ενα μπανιο θελω και μετα υπνο γτ το πρωι παλι σχολειο- παιδικο- δουλεια. Σε ποσα κομματια να μοιραστω πια;;;;; :lol::lol::lol:

Δαναη μου μακαρι να εχει δουλεια ο ανθρωπος αφου το αξιζει! ειναι και νεος αρα ορεξη την εχει!! χωρις παρεξηγηση(και εαν θελεις μου λες) ποσο παει η ωρα στα ιδιαιτερα για την Γ' λυκειου, δεν εχω κανενα παιδακι απλα απο περιεργια ρωταω.

Δημοσίευση

Αφροδίτη μ,να ζήσετε κ να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι !!!

Πως ειναι τα πραγματα εκει,το σπίτι το νοικιάζεις στην Αρτα?Σορρυ μπορει να το εχεις αναφέρει κ να μην το ειδα...

Αντριά εισαι τελειομανής,εγω το κτλβαινω αυτο που λες,αλλά το μωρο κ τα ματια σου,οσο για την δουλειά ότι θελει ας γίνει,μην σκάς!

Δημοσίευση

Gewrgianna mou etsi pa8enw panta pote den prolavenw na kanw oti 8elw den me ftanei o xronos k gi'auto simera den eixa epilogi mazeutikane k den ginotan me tipota na ta afisw giati eimastan k mesa stis skones pou epidior8wnoun tin veranta.. Den mageire4a omws ee ma pia :D den teleiwnoun pote!!!! :lol: K esi oti prolaveneis exeis k 2 paidakia me toses anagkes k esi mia eisai..

Gwgw mou den 8a ekana toses polles alla vrika eukairia pou i victoria itan me ton mpampa tis e3w k paizane, mou tin efere o george mou eipe na min ferw kopela k 8a me voi8isei ekeinos k telika ta ekana ola moni mou :twisted:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ..

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ....ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Κ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΙΣΤΥΕΥΤΗ....ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Κ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Κ Ο ΝΙΚΟΣ...

ΑΝΤΡΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΛΙΩΣΕΙ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ.....

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ Κ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ....ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ,ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΝΟ 8 ΜΕΡΕΣ Κ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΛΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ....ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ...ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΕΧΩ ΣΙΔΕΡΩΜΑ 4 ΛΕΚΑΝΕΣ...ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ...Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΖΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ Κ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ???

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ :D:D:D:D:D:D

ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Δημοσίευση

γιουλη, χρονια πολλα και καλα!!! να ειστε παντα μαζι και ευτυχισμενοι!!!!

υπνοσακο, εγω ειχα παρει απο το ικεα, 15 ε, οικονομικος και καλος!!! ηταν 9-18 μηνων, αν θυμαμαι καλα, οποτε πιστευω θα της κανει ακομα ;) διαφορετικα, θα παρω εναν καινουριο, με βολεψε πολυ περυσι γιατι με την κουβερτα ξεσκεπαζοταν!!!

παω να απλωσω ενα πλυντηριο και τα λεμε!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ αφροδιτη μου να εισαι καλα κοριτσι μου...Κι εμενα ξεσκεπαζεται ο Αλεξης γι αυτο θελω να παρω υπνοσακο αλλα απο 18 μηνων κ πανω για να τον χαρει ολο το χειμωνα...ειδωμεν..

Δημοσίευση

Γιουλη μου ΝΑ ζησετε και να εισαστε παντα ευτυχισμενοι. και τα μαυρα συνεφα να εξαφανιστουν!!!

Εμενα δεν με βολεψε ο υπνοσακος, βεβαια εαν ξεσκεπαζετε ολη την ωρα θα του παρω αναγκαστικα!

Η Ελενα τι εγινε γεννησε; Ξερει καμια απο μας;

Εμεις καθισαμε για 1,5 ωρα στο παιδικο και μετα πολυ ησυχα με την κοπελα στο σπιτι, χωρις παρατραγουδα. Ειναι πολυ καλη κοπελα και ασχολιοταν μαζι του. χαιρομαι που βρηκα μια κοπελα σε περιπτωση αναγκης! ΚΑι φυσικα θα κανονιζω να βγαινω και με τον ανδρουλη μου που και που!! Ο Διονυσης ουτε που εκλαψα οταν εφυγα για την δουλεια και γενικα εκανε χαρουλες στην κοπελα. ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΕΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Βρηκα και παιδοψυχολογο, ειναι απο το σχολειο του Διονυση και εκλεισα ραντεβου σε μια εβδομαδα να δουμε τι θα μας πει.

ΔΑφνη που εξαφανιστηκες; Ολα καλα;

Η Σουλιτσα μας τρεχει τωρα με 2 ζουζουνες!!!

Δημοσίευση

Μπαίνω βιαστικά να σας πω ένα γεια! [smilie=wave.gif]

Αφροδίτη και Γιούλη, χρόνια πολλά για τις επετείους σας! Να είστε πάντα μαζί και ευτυχισμένοι!

Γεωργιάννα, χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τον Διονυσάκο (με παιδικό και νταντά)!

Γιούλη κι εγώ για το Ικέα θα σου έλεγα για υπνόσακο. Είναι οι πιο οικονομικοί. Κι εγώ αν δεν της κάνει ο περσινός, από εκεί θα πάρω. Έχει και μεγάλα νούμερα.

Με την Έλενα τι να έγινε?????

Εμείς με τον παιδικό σταθμό έχουμε κλάμματα. Χτες ήταν δύσκολη μέρα. Έμεινε πάλι 1 ώρα και βγήκε με αναφιλητά απ'το κλάμα... :( Μετά του μπαμπά της του έβγαλε το λάδι μέχρι να κοιμηθεί. Σήμερα την κρατήσαν 1,5 ώρα και έφαγε ευτυχώς φρουτόκρεμα.

Αυτά τα news από εμάς!

Πάω να την κάνω μπάνιο γιατί γκρινιάζει!

Καλό βράδυ!

Δημοσίευση

Gioulaki mou na zisete panta eutixismenoi oxi 3 xronia na kleisete alla 333 :D Gia tis douleies eferna kopela aplws logw oikonomikwn auti tin fora ta ekana egw, den eixa epilogi!!

Gewrgianna mpravo ston Dionusako, simperifer8ike san swstos antras :D

Anastasia mou k emena me provlimatizei otan me to kalo 8a tin pame paidiko, o aderfotexnos tou george pige 3 meres k tin apo tin 4i ka8olou, eixe piretous k i paidiatros tous eipe pws apo kapoio allo paidaki kollise tin noso podiwn, xeriwn k stomatos k gemise e3an8imata. Pistevw akomi pws "fovi8ike" to paidiko giati emene nistikos, eklaige k den koimotan ka8olou sto paidiko k twra pou einai stin pe8era mou zita tous goneis tou enw prin den eixan kanena provlima alla einai logiko giati ton pigena apo tin 1i mera 7 wres :shock: itan megalo la8os eprepe na ton eperna liges wres ka8e mera na sini8isei, na tou er8ei pio omala auti i allagi!!

Δημοσίευση

πω πω βρε αντρια, 7 ωρες απο την πρωτη μερα , σκιζεται η καρδια μου που το ακουω :o:o:o το καημενο το παιδακι!!! :(:(:(:( φανταζεσαι πως ειναι να νομιζει για 7 ωρες, οτι το παρατησαν οι γονεις του;;;;; :(:(:( σταδιακα πρεπει να γινεται ο αποχωρισμος, και παλι δυσκολος ειναι...

αναστασια μου, λιγη υπομονη και θα συνηθισει η γιωργια :) να της εξηγειτε οτι ειναι για λιγο, μεχρι να γυρισει η μαμα απο τη δουλεια ;) εγω, παντα το λεω στην αθηνα οταν ειναι να φυγω, δεν φευγω ποτε κρυφα, αν και δεν της πολυκαιγεται καρφι, μενει με τη μαμα μου που δεν της χαλαει χατιρια!!ολο γιαγια και γιαγια ειναι το σκατουλι :lol::lol:

γεωργιαννα, πολυ πολυ χαιρομαι που ολα σας πανε καλα!!!φτου φτου σκορδα, ετσι να συνεχισετε!!

εγω ειμαι πτωμα, με εβγαλε νοκ αουτ η αθηνα, ελπιζω να δειξει ο σκαι την αγαπημενη μου σειρα γιατι θελω να λιωωωωωωωωσω στον καναπε :):):)

Δημοσίευση

βραδινο ευτραπελο : η αθηνα εχει μαθει να χτυπαει μια φορα τα χερια της και να λεει τεεεεε για να πει τελος!! της το εμαθε η γιαγια, οταν τελειωνε το μαμ..

αποψε, λοιπον, την ειχα στη μπανιερα ( μετα το μπανιο) και επαιιζε με τα νερα οταν με ρωταει : λάλα;; της λεω : μολις τελειωσεις το μπανιο σου θα παμε να πιεις το γαλα σου...

και αμεσως, χτυπαει τα χερια της και μου λεει :τεεεεεεε!!! :o:o:o

το παιδακι μου το φαγανουλι, καλυτερα να το ντυνεις παρα να το ταιζεις!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΙΚΕΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟΣΑΚΟ Κ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΩΤΑΚΙ-ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ...

ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!

Δημοσίευση

Eutixws den klaiei sinexws mono stin arxi pou ton afinei k gia ligo apo oti katalava alla pali to oti den trwei k den koimate simainei pali ton enoxla, krima, ti na pw? Na pw den exei kapoion na ton krataei na pw ok alla afou einai i pe8era mou k tous eipe na pigenei na ton pernei pio nwris k den dextikane.. Tin paraskevi erxontai Ellada gia 1 evdomada giati o andras tis einai apo Ellada k meta 8a ton dokimasei pali alla me ligoteres wres apo oti mou eipe.

Giouli mou kali ore3i, kala na perasete!!

Δημοσίευση

γεια σας μανουλες!

Η Ελενα μας γεννησε τελικα; δεν εχω το τηλεφωνο της,μακαρι να ειναι με την κουκλαρα της αγκαλια!

Μπραβο σας που κανετε τα παιδακια σας κοντα ,εγω παλι δεν ηθελα καθολου οχι μονο να μην ειναι κοντα αλλα ελεγα πως με τη μαριεττα μου ειμαι πληρης,,,,,,,,,,,ευτυχως αλλαξα γνωμη εγκαιρα .......

Ο Λευτερακος μου καθεται με τη γιαγια μια χαρα,τον χαιρεταω το πρωι και ολα ειναι καλα,και μη σας πω οτι χτες δεν ηθελε να την αφησει μολις γυρισα.....εγω πολυ κουρασμενη,απο τις 6 στο ποδι και δεν μαγειρευω κιολας..οι σκαλες στο σπιτι με εχουν κοψει τελειως 17 σκαλια επι 13+κιλα ο Λευτερης,παντα αγκαλια=τελειωμενη μεση!!!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕς.ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΤΗς ΑΦΡΟΔΙΤΗς.....

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσούδια!

Γιούλη,χρόνια σας πολλά κ αρμονικά εύχομαι!!!Υπνόσακο έχω πάρει από το ΙΚΕΑ κ με βόλεψε πολύ κ είχα πάρει κ 2 από το mothercare,χειμερινό κ ανοιξιάτικο.

Γεωργιάννα,πολύ χαίρομαι που πάει καλά ο Διονυσάκος στον παιδικό κ με τη γυναίκα.Εγώ σκέφτομαι να την στείλω γύρω στα 3 που θα μπορεί να μιλάει κ να συνεννοείται,αν τα καταφέρουμε κ ο κώστας εξακολουθήσει να έχει τα πρωινά ελεύθερα σπίτι.

Αναστασία μου,σιγά σιγά θα προσαρμοστεί κ η γεωργία!φαντάζομαι ότι κ η δικιά μου κάπως έτσι θα αντιδρούσε σε ενα ξένο περιβάλλον.κάθεσαι κ εσύ μαζί της στην αρχή;

Αφροδίτη, κ η Μυρτώ με το που την φέρνω στο δωμάτιό της μετά το βραδινό μπάνιο αρχίζει "μαμ-μαμ-μαμ" με ένα παράπονο λες κ είναι νηστική μέρες.Μέχρι χθες εκανα το λάθος κ της έδινα το μπιμπερό κ το έπινε ξαπλωμένη γκλου γκλου μέχρι να την ντύσω. Χθες της είπα ότι μόλις την ντύσω θα το πιει καθιστή στην αγκαλιά μου (όπως κάνει κ τα πρωινά).έκλαψε λίγο αλλά κρατήθηκε.Διάβαζα ότι όταν πίνουν το γάλα τους ξαπλωμένα,μειώνεται η ποσότητα σάλιου στο στόμα κ δημιουργείται τερηδόνα. πέρα από αυτό θα θελα να μάθει τη διαδικασία του φαγητού (ακόμα κ το γάλα) όχι σαν κάτι το βιαστικό μεταξύ ντυσίματος κ χτενίσματος.

Ελενάκος,τι γίνεται;;;ελπίζω να πήγαν όλα καλά!!!

Εμείς χθες το βραδάκι πήγαμε στην κουμπαρα μας που γέννησε να τους δούμε λίγο.ο μικρός είναι φοβερός κ πολύυυ μικρούλης.πείναγε συνέχεια οπότε κάθε λίγο σηκωνόταν να τον θηλάσει.ε ρε τι μας περιμένει σε λίγο καιρό!!! :lol:

Εύχομαι μια καλή μέρα σε όλες και καλή δουλειά στις εργαζόμενες!!Αύριο πετάμε με τη μικρή Θεσσαλονίκη μέχρι την Κυριακή,έχω σεμινάριο,θα δω κ τους δικούς μου,το κακό είναι ότι προβλέπονται καταιγίδες όλο το τριήμερο :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...