Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ πήρα μωρομαντηλα νερού..  αα έχεις δίκιο πανες λοχειας δεν πήρα.. ούτε εγώ φοράω νυχτικιες γμτ..αλλά πήρα 3 κσι βλέπουμε.. έχουμε αρκετό  σίδερο ακόμα.. και 3 πλυντήρια να βάλουμε...αλλά δε βοηθάει και ο καιρός..εμείς εδώ στη γειτονιά  έχουμε και έργα οπότε προσπαθω να τα βάζω σκ τα πλυντήρια για να γλυτώνω λίγο  σκόνη/χωμα.. 
    • Χρυσά μου πολύ καλά προχωράει το μωρακι σας. Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις και να φτάσεις τις 39 εβδομάδες αν και όπως φαίνεται βιάζεται το μπεμπακι να βγει!!   Έχουμε και εμείς ραντεβού σήμερα με τον γιατρό μας και να σου πω την αλήθεια εγώ θέλω πολύ να μου πει πως πλησιάζουμε, εχω αρχίσει να μην αντέχω άλλο. Μίλησα και στο τηλ μαζί του απλά για μια ενημέρωση και μου είπε πως μπορεί να προχωρήσουμε από εβδομάδα που θα έχουμε μπει και στην 39η εβδομάδα. Ωστόσο, σήμερα θα δούμε και τις προϋποθέσεις..
    • Και εμένα το κοτόπουλο πιο δύσκολα το έφαγε το μοσχάρι της άρεσε πιο καλά  Απλά το μοσχάρι θέλει λίγο πιο πολύ χρόνο για να βράσει εγώ τα βάζω σε χύτρα τα κρέατα για να γίνουν γρήγορα και τα κρατάω μια μέρα ψυγείο  και δίνω και την επόμενη για να μαγειρεύω μερα παρά μερα 
    • Εμένα τα κιλά μου είναι οκ γύρισα εκεί που ήμουν πριν την εγκυμοσύνη μου αλλά έχει χαλαρώσει το σώμα μου η κοιλιά δεν μάζεψε τελείως και ουλή είναι λίγο κόκκινη ακόμα αλλά εντάξει εμένα είναι και η δεύτερη ουλή η μια πάνω στην άλλη οπότε ίσως θέλει λίγο πιο πολύ χρόνο 🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...