Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Πες τα Binoula μας γιατί θα τρελαθούμε εντελως στο τέλος :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: μα είναι λογικό να μας ρωτάει αν είναι έγκυος τι είμαστε μικροβιολογικό???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βγαζει ματι η ολη κατασταση κοριτσια..... :^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o

Αρκετα ασχοληθηκαμε ;)

Δημοσίευση
Κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες. πηγα γυναικολογο και μου εδωσε τα primolut nor, μου ειπε να περιμενουμε και αν δεν αδιαθετησω τοτε να κανουμε χοριακη

Κοπελα μου δεν υπαρχει γιατρος να σου πει να περιμενεις.....με την καμια ομως....το πρωτο πραγμα που σου λενε αν δεν δουν το εμβρυο ειναι να κανεις χοριακη.....δεν ξερω αμα ειναι μουφα η οχι αλλα αν ειναι(το πιθανοτερο δηλαδη)τοτε ειναι μεγαλη γαιδουρια.....

Δημοσίευση
...Ελπιζω οχι Μαριγω Μαρια κλπ...πολλα εχουμε δει και τεσπα...σε τετοιες περιπτωσεις καλα ενημερωμενη μου κοπελα πας σε γιατρο!Με το σκουπισμα εγκυος ...ναι αμεε και η αλλη η Μαριγω εμενε εγκυος παρθενα και ειχε κανει και 2 παιδια!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και είχε και τέλειο παιδικό δωμάτιο!!! :lol::lol::lol:

ή ήταν άλλη αυτή?! δεν θυμάμαι!!! :lol::lol:

είδατε τι γίνεται όταν υπάρχει έλλειψη ενδιαφερόντων?

διάβασε ένα βιβλίο, πήγαινε καμμιά βόλτα, αθλήσου ...... άσε όμως τα μαμαδίστικα φόρουμς για τις μαμάδες ή τις μελλοντικές μαμάδες! ;)

Δημοσίευση

Όχι καλέ...τι είναι αυτά που λες; Τα λευκά παχύρευστα υγρά που είδες 2 μέρες μετά ήτνα το σπέρμα του δικού σου που αποφάσισε να...χυθεί απ'έξω. Κ ο γιατρός σου Θεός, ε;;; Μυρίζεται ότι δεν είσαι έγκυος κια σου λέει τι να παίρνουν αιματάκι στο κορίτσι. Ας τη χαπακώσω κ αν δεν αδιαθετήσει σήμαινει ότι είναι έγκυος. 8-} Ο δικός μου γυναικολόγος τίποτα δεν ξέρει τελικά. Ακόμα κ τη μάνα μου αν του πει πως έχει καθυστέρηση πρώτα για χοριακή τη στέλνει και μετά της λέει για άλλες εξετάσεις. Φτου του! Το αποφάσισα θα αλλάξω γυναικολόγο. Θα πάω στον δικό σου.

(Τι σκατά είναι αυτά τα χάπια κορίτσια;; ;πρώτη φορά τα άκουσα κ το googlara.)

Ε ρε γλέντια!!!

Και πείτε ότι είναι αλήθεια ρε κορίτσια, να ρωτήσω εγώ κάτι; Γιατί δεν κάνει μια κ καλή μια χοριακή; Γενικά βλέπω posts απο κοπέλες που έχουν κάνει 3,4,5 τεστ εγκυμοσύνης και μετά να ρωτάνε αν πιστεύουμε πως είναι έγκυες! Χοριακή μωρέ!!! Ωωωωχου! Και έχεις το πολύ σε 2 ώρες σίγουρο αποτέλεσμα και θα σου κοστίσει και πιο φθηνά!

Δημοσίευση
μπορει καποια απο εμας να εχει το χαρισμα και να βρει αν ειναι εγκυος η οχι και σου λεει τι να πληρωνω χοριακες τωρααα χαχαχαχα

:lol::lol::lol:

Τα νούμερα του Τζόκερ ποια είπαμε ότι τα μαντεύει; Γιατί με ενδιαφέρει! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...