Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!!!!    εγώ τελικά είχα χθες γιατρό (νόμιζα σήμερα 😜) κ ευτυχώς το είδα έγκαιρα κ πρόλαβα!    37+5 χθες 3.5 κιλάκια πάλι πάτησε λίγο φρένο μου είπε ο γιατρός αλλά εδώ κ μήνες παρατηρούμε ότι μια βάζει πολύ βάρος μια σταματάει λίγο. Ανεβοκατεβαίνει στην καμπύλη αλλά μου είπε δεν πέφτει κάτω από το 50% άρα είμαστε οκ (τώρα είναι στο 75%).    εγώ έχω πολλά σημάδια ότι πλησιάζει ο τοκετος (διάρροιες, συσπάσεις ανακονιστες αλλά επώδυνες, Βλέννη, nesting, απώλεια βάρους  κτλ) κ παρότι παίρνω μαγνήσιο στο καρδιοτοκογραφημα χθες είχα συσπάσεις 80αρες επώδυνες. 😬😬😬Έχουμε φύγει δλδ από τις Braxton πια 😂😅   Εχω κόψει το περπάτημα εδώ κ μια εβδ δν βγαίνω από το σπίτι γιατί εχω κ τα παιδιά άρρωστα κ ήθελα να «καθυστερήσω» λίγο την διαδικασία. Τώρα θα δούμε πως θα πάει. Το θετικό είναι ότι δν έχω ακόμα διαστολή αν κ ο τράχηλος έχει εξαλειφθεί κ το μωρό έχει εμπεδωθεί. Αλλά ως τρίτος τοκετός δεν λέει κ κάτι αυτό γιατί όλα γίνονται πολύ πολύ γρήγορα στο σώμα από ώρα σε ώρα.     Μου είπε θα με δει σε 2 εβδ πάλι αλλά δεν πιστεύει ότι θα φτάσουμε εκεί.    οπότε τώρα απλά αναμένω πότε θα ξεκινήσει ο τοκετός να πάω στο μαιευτήριο 😍   Θα ήθελα να φτάσω 39 εβδ. Μακάρι 🙏🏼 
    • Καλημέρα!  Εμείς δεν έχουμε κάποια ρουτίνα. Έχει αυτός μια δική του στοιχειώδη ρουτίνα με τον ύπνο του αλλά μέχρι εκεί 😆 Εμένα μέσα στη μέρα θηλάζει ανά μια-μιαμιση ωρα, οπότε η βασική του ασχολία είναι να τρώει 😆 έχει φτάσει κι 6,5 κιλά, ζωή να χει 😅 και μετά να κοιμάται. Εμείς του έχουμε ένα γυμναστήριο στο πάτωμα με κάτι κυβακια με μαυρόασπρα σχέδια για να βλέπει και του έχουμε κι ένα ριλαξ τώρα που είναι μεγάλος και κάθεται εκεί. Βοήθησε στην παλινδρόμηση (αν κι εμάς δεν είχε παλινδρόμηση ακριβώς, έχει πολλά στοιχεία παλινδρόμησης σε πολλά γεύματα του, αλλά επειδή δεν είναι σταθερά σε κάθε γεύμα δεν το αξιολογούμε σαν παλινδρόμηση είχε πει ο γιατρός). Και γενικά του έχω λίγη κλίση και στο λίκνο και στο καρότσι για να μην κάνει γουλιες. Επίσης τον βάζει ο άντρας μου στον μάρσιπο και κάθεται εκεί για αρκετό μέρος της ημέρας. Γενικά του μιλάμε, του αρέσει να μας κοιτάει. Μπορει να του πούμε και καμιά ιστορία (συνήθως ακούει με τον μεγάλο όταν είναι σπίτι). Και μετά ναι, μουσική. Δεν τραγουδάω εγώ, για να μην του δημιουργήσω κάποιο ψυχολογικό τραύμα, αλλά του βάζουμε μουσική. Ευτυχώς εμάς πλέον κοιμάται εύκολα με κούνημα ή στο στήθος και δεν μας ταλαιπωρεί 😁
    • Μπράβο ρε κορίτσι!! Εγώ ακόμα περιμένω μερικά αποτελέσματα από τις εξετάσεις θρομβοφιλιας και ελπίζω σιγά σιγά να μπαίνουμε σε μια σειρά για την επόμενη ετ. Και να είναι τελευταία και τυχερή!! 🤞🤞
    • Καλημέρα! Η βιταμίνη Κ είναι απολύτως απαραίτητη για την αποφυγή αιμορραγίας του νεογνού. Η αιμορραγία μπορεί να είναι άμεση λίγες ώρες μετά τον τοκετό η όψιμη έως και εβδομάδες μετά. Υπάρχει πράγματι σε ενεσιμη και πόσιμη μορφή αλλά η ενέσιμη είναι άπαξ και ξεμπερδευεις και από αυτό το αγχος ενώ η ποσιμη θέλει 3 επαναλήψεις και δεν έχει τόσο καλή απορρόφηση. Τα είχα κοιτάξει κ εγώ τότε και είχα καταλήξει ότι δεν αξίζει η ποσιμη εκδοχή. Με το καλό!!
    • Καλημέρα κορίτσια 🩷  Ωχ μη μου λες για τον αιματοκρίτη,  περιμένω και γω την Δευτέρα να δω σε τι κατάσταση θα είμαι από εξετάσεις 
  • Προσθήκη...