Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 8ου-9ου-10ου2010:ΔΑΝΑΗ Η ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ,Η ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ


Recommended Posts

Καλημερίζω όλο το παρεάκι που επέστρεψε δριμύτερο!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...Κατερινιώ να χαίρεσαι τον άντρα σου και συ Χαρά με τις άπαιχτες δημοσιεύσεις το Μιμικάκι σου το τρομερό!!!!!!!!!!

Αλεξάνδρα ευχαριστούμε για τις φώτο,τα είπαμε κιολας εμεις,κουκλί το πετικάκι.Αυτός ο Βασιλάκης όμως μου χει κλέψει τα μυαλά,με τα πουκαμισάκια του τις γραβάτες του,τις ματάρες του φτου σκόρδα το παιδί!

Μάγκυ το πρωί είδα το μήνυμα,εντάξει η μαγνητική δεν είδε κάτι περίεργο ο χειριστής,σήμερα θα πάρω τα αποτελέσματα να πάω ορθοπεδικό να τα δει αν προλάβω μέχρι τις 20,00 που θα ρθουν τα πεθερικα σπίτι.

Ακόμα είμαστε σημαιοστολισμένες με τα καλτσονάκια μας και φορέματα σήμερα.Θα σας στείλω φώτο από το γάμο αύριο που θα τους βάλω κάτι βελουδένια φορεματάκια που τους πήρε για τη γιορτή τους η μαμά μου...

Είπα μαμά μου και θυμήθηκα τη μάνα της Φωτεινής...Βρε άστη τη γυναίκα να εκφραστεί...ας το μπουκώνει το παιδί με λαζάνια σημασία έχει ότι τρώει μαγειρευτό φαγητό..Ξέρεις τι ικανοποίηση έχουν οι γιαγιάδες..Βλέπω τη μάνα μου κάνει ενα κεηκ καρότου οι μικρές ξετρελαίνονται.Ε κάθε βδομάδα κουβαλάει το κέηκ!!!!Τι να της πω αφού την ευχαριστεί...

Σήμερα σχολάω παίρνουμε τις σημαιοστολισμένες και πάμε καφεδάκι!Γιούπι!!!Ρελάξ η μαμά σήμερα...όχι μαζέματα και πιατομάνι!Μια και καλή το βράδι...Μόνο πλυντήριο-στεγνωτήριο θα δουλέψει...

Σας φιλώ να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 940
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αα Χαρα ξεχασα,το χαλι που ρωτησες μας το ειχαν κανει δωρο..δεν θυμαμαι καθολου απο που...βιοκαρπετ;δεν θυμαμαι.αλλα ειναι disney οποτε θα το εχουν τα καταστηματα τουλαχιστον τα μεγαλα.κ το βιντεακι σας που ξεχασα να σχολιασω φοβερο!!!οριστε,κ το κοριτσι σου ξερει απο γυρο του θριαμβου :lol::lol:

Μαρια για βαλε την συνταγη απο το κεικ καροτου,εψαχνα να κανω στην δικια μου αλλα δεν με εντυπωσιασε καμια συνταγη.αφου το τρωνε οι δικες σου να το δοκιμασω.μερα χαλαρωσης σημερα ε;τελεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υλικά:

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κουταλάκια του γλυκού baking powder

250 γρ. ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

250 γρ. καρότα τριμμένα

3 αυγά

200 ml σπορέλαιο

Εκτέλεση:

Σ' ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι, το baking powder, τη ζάχαρη και την κανέλα. Τρίβουμε τα καρότα στο μπλέντερ, τα προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε καλά. Σ΄ένα άλλο μπολ σπάμε τ' αυγά και τα χτυπάμε μαζί με το σπορέλαιο. Τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο μίγμα και ανακατεύουμε καλά μ' ένα πηρούνι μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δεν χρειάζεται χτύπημα στο μίξερ.

Βουτυρώνουμε ένα μικρό στρόγγυλο ταψάκι ή δυο μακρόστενες αλουμινένιες φόρμες και στη βάση βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολας. Ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά. Μόλις ψηθεί το κέηκ, αναποδογυρίζουμε προσεκτικά το ταψάκι, βγάζουμε τη λαδόκολα και αφήνουμε να κρυώσει.

Αν θέλουμε πορούμε να βάλουμε λιγότερη ζάχαρη στο μίγμα και να πασπαλίσουμε το κέηκ ...

Ετσι το κάνει η μάνα μου απλά το καρότο δε το κάνει στο μπλέντερ αλλά στον τρίφτη στο ψιλό ψιλό και αντι σπορέλαιο βάζει ελαιόλαδο.Βάζει τη μισή ζάχαρη για να τρώνε και τα παιδιά και αλεύρι βάζει φαρίνα.Γίνεται ζουμάτο και δε ξεραίνεται γρήγορα κρατάει 3-4 μέρες σαν την πρώτη μέρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα κουκλιτσες μου !!!!χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες μας μιμικακι μου τρελο να σε χαιρομαστε τι βιντεακια τι παιδι θαυμα ειναι αυτο τρελαθηκα 10 φορες το χω δει το βιντεακι,καλα ετσι κ βρεθουν ποτε με το βασιλη δεν μας σωζει τιποτα με τα μουρλοκομεια θεατρα τρελα ετσι κανει κ μενα παλαβα κ πεθαινω!!!

μαρακι να χαιρεσαι τις κουκλαρες σου τα παμε κ στο τηλ ;);)

φωτεινακι κανετε κοντριτσα με συμπεθερα τις δικες μου τις εχετε δει χαχαχαχα :lol::lol: να μου πεις ολη μερα στον οτε να μην φτασω στις 500000000 δημοσιευσεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αλεξουκω ειμαι εδω που εισαι παρειτσα μου ????

η ισμηνη ειναι η ανυπακοη κουκλιτσα του σαββατου που λεγαμε η κορη του ταμια....της εχει πολυ αδυναμια ο βασιλης

;)

η βαφτηστηρουλα μου ειδες που στα λεγα ομορφο προσωπακι κ καρδια διαμαντι αλλα ειδες τι της εχουν κανει με τα αναψυκτικα κ τα γλυκα σε 6 χρονων παιδακι οποτε την εχω εγω την καψερη το τι κυρηγμα ακουει δε φανταζεσαι αλλα μονο τα σκ ποσα να πετυχω γιαυτο κ στον β οποιος δωσει το παραμικρο χωρις εγκριση οσο κ αγαπη να του χω θα κοψω κ την καλημερα :mrgreen::mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρουσκακι μου αναμενω φωτο τρελαινομαι για κοριτσακια με καλσον η ανηψια μου φοραγε το προηγουμενο σαββατο της ινας κ την ταραξα στα φιλακια στα μπουτακια της..

φωτεινη τον δωσατε τον αλεξουκω στη γιαγιακα μπας κ κοιμηθεις κανα βραδυ μωρε μου εμενα χτες ειδε εφιαλτη κ με φωναξε κ μου λεει μαμακα σιχτη γκαλισα (σφιχτη αγκαλιτσα)ειδα ονειο παλιατζη ακου τωρα :shock::shock::o:o

ευτυχως ξανακοιμηθηκε χωρις παρατραγουδα μα καλα απο τωρα βλεπουν εφιαλτες :shock: ???

αριακη καλε μπες να μας τα πεις με πιασε η καρδια μου με την καταστροφη τοσο ομορφου τοπου.

δικηγορινα μου παλι χαθηκες ??πλακωσανε οι δουλειτσες???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα φωτεινη κ συμπεθερα τι μαθαινετε καλε στα παιδια :lol::lol: εγω παλι που του λεω ολη μερα δε θελω να παω δουλεια θελω να κανω κοπαναααααααααααα τωρα το απογευμα που εφευγα μπαινει μπροστα στην πορτα κ μου λεει μαμα μη πας ζουλεια κανε καπανα :P:P:mrgreen:

βαριεμαι τρελα σημερα δε θελω να δουλεψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φουφουκακι να χαιρεσαι τον αντρουλη συμπεθερα σε παιρνω κ δεν απαντας σηκωσε το τιμημενο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για τα καλα λογια για τις φωτο τις εστειλα αλεξουκω κ εκανε το μεσολαβητη αμα δει ο β οτι στελνω φωτο παλι θα μου ξανακλειδωσει τον κωδικο κ θα με ψαχνετε :?:D κ τις εστειλα χτες κρυφα απο το κντ οποτε για να μη προωθω δεκα ωρες με βοηθαει η αλεξ :x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!!!!Τι κανετε κουκλιτσες??Χρονια πολλα παλι σε ολυς τους εορταζοντες και χρονια πολλα γενικα λογω της ημερας!!!Γιορτη μεγαλη για μας τους Θεσσαλονικεις,γιορταζει η πολη μας,ο προστατης μας και για εμας που γιορταζει και ολη η οικογενεια διπλη γιορτη!!!Ειναι η αγαπημενη μου μερα του χρονου!!!!

Ασε δηλ που μιλαμε για τρελλη κωλοφαρδια αφου παντα κολλαει στην αργια της 28ης και κανουμε 3μερο,οχι σαν και εσας τις υπολοιπες :lol::lol::lol::lol:

Σημερα περασαμε τελεια!!!Ημουν αρκετα καλα,αν και το πρωι δεν πηγα εκκλησια,φοβομουν μην ζαλιστω οποτε ουτε η μικρη πηγαινε με τπτ και τελικα δεν πηγε κανεις :( Το μεσημερι μαζευτηκαμε ολοι,οι δικοι μου,τα πεθερικα μου,η αδελφη μου,οι γονεις του γαμπρου μου και πηγαμε σε μια εξοχικη ταβερνα κοντα στο σπιτι μας για να παω και εγω ;) Περασαμε τελεια,ειχε ζεστη,λιακαδα,τα μικρα ευχαριστηθηκαν παιχνιδι στο γκαζον,η Μιμικα τσακισε κατι σουβλακια...θα βαλω φωτο!!!Το απογευμα ηταν ακριβως πισω απο το σπιτι μας,σε μια εκταση της εκκλησιας ο αρχιεπισκοπος(τον παω πολυ παρ'οτι δεν συμπαθω τους παπαδες),θεμελιωναν ενα ιδρυμα και ειχε γιορτες και τετοια,πηγαμε με την πεθερα μου και την μικρη και την ευλογησε τη Μιμικα μου και μολις γυρισαμε στο σπιτι λεει στον παπου της:"παπουλη τη Μιμη +"(εδειχνε που την σταυρωσε :shock::shock::shock::shock:

Κατα τ'αλλα σας ευχαριστω ιδιατερα Σταυρουλα και Μαγδα για το τηλ ;) Αν και με τη συμπεθερα μου δεν καταφεραμε να μιλησουμε αφου γινοταν χαμος με τα τηλ ολο το απογευμα!!!Δεν το ξεχασε κανεις το Μιμικουλι μου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι,ολα καλα ελπιζω με την μαγνητικη :) Βεβαια παραμενει η απορια γιατι εισαι ετσι,παρε τα αποτελεσματα να δουμε!!!Με το καλο να δεχτεις τους παππουδες!!!Θα κατσουν μερες?Να χαλαρωσεις λιγο αν ειναι..Ωραια η συνταγη!!!!Θα την κανω αυριο γιατι ειχα βαρεθει το κεικ πορτοκαλι!!!

Αλεξ,και εσεις κολλημα με τη Μιννι!!!!Κα εμεις την εχουμε σε ολες τις εκδοχες και σε ολα τα μεγεθη!!!!

Στελνεις τα παιδια βολτα και πιανεις το κουτσομπολιο ,ε????Γιατι δεν βρισκεστε απο κοντα καλε να πινετε και κανενα νερο μην κορακιασετε!!! :lol::lol::lol:

Συμπεθερα,αυτο μας ελειπε,να μιλας και εσυ για δημοσιευσεις!!!!!Ακου εκει???Καλε 1 δικια μου ειναι 20 δικες σου!!!!Κατα το λαικο ασμα του ποιητη Τερλεγκα"1 νυχτα απο τη δικη μου ολοκληρη η δικη σου" :lol::lol::lol: Ποιοτητα πανω απο ολα!!!!!

Καλα καλε αφου mail μας στελνεις γιατι βουρβαχιζει ο συμπεθερος?????Εδω διαλεγουμε στεφανα.....Το μη χειροτερο!!!!

Η βαφτιστηρα σου ποια ειναι στις φωτο?

Αααααα!!!!Ξεχασα να σας πω,χαρηκα πολυ σημερα γιατι με πηρε τηλ μια πολυ καλη μου φιλη να μου ευχηθει για τη μικρη και μου ειπε οτι ειναι εγκυος!!!!Καταχαρηκα γιατι προσφατα ειχε μια βιοχημικη κυηση και ειχε στεναχωρεθει πολυ!!!Και τι λεει ο Θεος ο δικος μου:"αχ που να ξεραν......ας προσεχαν θα μαθουν" :shock::shock::shock::shock:

Σας καληνυχτω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενα θα πω γιατι κουτουλαω αλλα μολις πηρα το μειλ σου σε συ η κορη σου

Ειναι ενα απο τα πιο ομορφα κοριτσακια που χω δει σαν αγγελος φτου φτου σιδερενια κ ευτυχισμενη

Να ναι παντα!!!

Η ευγενια ειναι η ευσωμουλα με τα σομον εχει ψυχιτσα μαλαμα

Καληνυχτα αυριο τα νεα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!!!πως περασατε σημερα;εμεις πηγαμε να δουμε την παρελαση,ηταν κ η μια θεια της Κωνσταντινας που εκανε παρελαση,κ μετα πηγαμε κ φαγαμε κεμπαπ!!!μιλαμε σκασαμε στο φαι,η Κωνσταντινα αρκεστηκε σε τηγανιτες πατατουλες!!!πηγε γνωρισε ολο το μαγαζι ,ολο ναζι βεβαια!!

Μαρια θα την δοκιμασω την συνταγη,κι εγω ελαιολαδο θα βαλω,τωρα αλευρι θα βαλω το δικο της κ θα δουμε πως θα βγει…

Μαγδουλα η Εβελινα ποια είναι;με τα σγουρα μαλλακια;δεν θα πω βεβαια πως την λεει ο Βασιλης κ χαλασει το συμπεθεριο!!χαχα ειδε εφιαλτη ο Βασιλης;μηπως τον τρομαξε κανενας με τον παλιατζη;

Χαρα καλα αυτή η ξανθουλα σου..φτου φτου μην το ματιασουμε το παιδι!!κουκλιτσα ζωγραφιστη!!!η Μινι μεγαλο κολλημα…για να φαει το φρουτακι της πρεπει να βλεπουμε κ παιδικα με την μινυ…ειδες ,ειμαστε σχετικα κοντα με την συμπεθερα σου αλλα δεν εχουμε καταφερει ακομα να βρεθουμε..αφου τρεχει κ αυτή!!αλλα που θα παει..

\φιλακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια και του χρόνου για χθες!Ελπίζω να περάσατε καλά,εμεις super...Παππουδογιαγιάδες εις διπλούν αγκαλιές,τσαχπινιές,χατήρια δε σας λέω τίποτα.Είχαμε και το γάμο σημαιοστολιστήκαμε πάλι.θα σας βάλω φώτο,αν καταφέρω και βιντεάκι από το πάρτυ της Δήμητρας να χορεύουν με τους παππούδες στο τραπέζι πάνω"Μου φαγες όλα τα δαχτυλίδια" και "Είμαι εγώ γυναίκα φίνα" και να χτυπάνε και το χέρι στο τραπέζι όπως η γιαγιά...Του παππού του πονάνε ακόμα τα πόδια από το χορό.χα χα...Παρέλαση χθες με σημαιάκια και ποδήλατα...Μέχρι αύριο θα μείνουν τα πεθερικά.Σήμερα κάθε κατεργάρης στο πάγκο του....Άλλαξε και η ώρα...

Στα δικά μου τώρα,Παρασκευή βράδυ πήρα τη μαγνητική,έδειξε τελικά ευμεγέθη κοίλη ανάμεσα στους Θωρακικούς σπόνδυλους.Από κει μάλλον και τα συμπτώματα,δε πρόλαβα να πάω πίσω στον ορθοπεδικό να μου πει πως προχωράμε.Είμαι όμως καλύτερα με πονους και μουδιάσματα,το σκέφτομαι λίγο περισσότερο να κάθομαι στητά,να μη καμπουριάζω.Έδειξε όμως η μαγνητική και υποψία για υπερτροφία θυροειδή αδένα και γράφει συνίσταται υπερηχογραφική εκτίμηση.Οπότε ανοίξαμε δουλειές και θα πάω και σε ενδοκρινολόγο να μου φύγει η ιδέα.Είχα κάνει τις ορμόνες στην εγκυμοσύνη που τις κάνουμε και ηταν οκ αλλά μια εξέταση δε βλάπτει.

Αυτά τα περί ιατρικής...τίποτα σοβαρό δηλαδή ευτυχώς...Ισως μου δώσει κολλάρο για όταν είμαι σε έξαρση να το φοράω αλλά είμαι ήδη καλύτερα,επρεπε να κάνει τις μέρες του.

Κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο έβαλα και προγραμμάτισα το φούρνο να αποτοξινωθούμε λίγο γιατί πολύ φαι αυτές τις μέρες...

Η Μιμίκα θεά με τη καρό φουστίτσα και το μπολερό!Για να μη μιλήσω για το σταύρωμα από τον παππούλη!Θεά..Όταν βλέπω τη Μιμίκα και το Βασιλάκη πάντως λέω αυτά είναι παιδάκια τα δικά μου είναι νήπια ακόμα...Μεγάλη διαφορά στην ανάπτυξη...

Σας χαιρετώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚαλησπερΑ κ καλη μας βδομΑδα αλεξουκω η εβελινα ειναι με τη τζιν

Φουστα η κελυ ειναι με τις μπουκλες ειχα κ αλλα μωρα αλλα δε καθοταν ησυχα για φωτο

Την τεταρτη θα τον παω στην εβελινα ειναι η κολλητη μας βρε μη μας μαρτυρΑς

Φιλικα εινΑι ολα χαχα παρασατε ομορφα ε τελεια!κεμπαπ θελω κ εγω!!!!

Μαρακι μου στα ματια σου φαινονται οι κορες σου μικρες εγω βλεπω δυο

Πανεμορφες δεσποινηδουλες στις φωτο

Ωω. Βρε κοριτσι ολα αυτα η μεση. ..σιδερενια!!θελω βιντεο με χορους!!

Εμεις ομρφα σκ ψωνια ολο το πρωινο σΑββατου Αψογα κ δουλειτσες κ χουχουλιασμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Και ναι εχω να διαβάσω πάλι δεκα σελίδες!!!! :lol::lol::lol: Ολο λεω ότι θα μπαινω να σας γραφω από λιγο, αλλα ποτε δεν το καταφέρνω!!!Είμαστε μια χαρά, ο Τασουλης κάθε μερα λεει και κατι καινουργιο, όπως σημερα που μου ειπε «δεν σ’ αγαπαω καχολου!!!», επειδη τον μάλωσα, και γενικά εχει πολύ μα παρα πολύ πλακα!!!Την Παρασκευή είχα κόσμο στο σπίτι γιατι γιορταζε ο αντρουλης, το Σάββατο εφτιαξα ντουλαπες, συρταρια και πεταγα, πεταγα, πεταγα!!!Την Κυριακή βάψαμε στο σπιτι το δωματιο που θα γινει γραφειο του αντρα μου και σημερα περιμενω τον ταπετσερη, σειρα εχει η κρεββατοκαμαρα κι αν κρατησει λιγο να μην βρεχει τουλαχιστον θελω να τον πεισω να κανουμε και το σαλονι, αλλιως την ανοιξη!!!Ειμαι χαρουμενη όταν εχω συνεχως κατι να κανω, αν και εχω και δουλεια στο γραφειο και κουραζομαι ελαφρως, το βραδυ πεφτω ξερη!!!Επίσης βγαλαμε το καγκελο της κουνιας, το πρωτο βραδυ ηρθε τσουπ στο κρεββατι μας, αλλα τον ξαναπηγε ο αντρας μου, επειδη δεν εχω στρωσει ακομα του εχω βαλει από κατω κατι μαξιλαρια αλλα μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει γντουπ και πολυ θα ηθελα να μην ακουσω! Μολις τελειωσω θα σας στειλω φωτογραφιες που μου εδωσε ο πεθερος μου, που τον τραβαει ένα εκατομμυριο ποζες!!!Στα δικά σας τώρα!!!!

Καταρχήν μου φτιάχνετε την ημερα, κάθε φορά που παιρνω mail με φωτογραφίες των ζουζουνιών σας!!!Ποιο να πρωτοθαυμάσω, την γερμανιδούλα και ναζιάρα Μιμίκα μας, την νυφούλα μου, που είναι τοσο διαβαστερό παιδί, που ακόμα και στο γιογιο θελει βιβλίο, τον κούκλο Βασιλάκη;;;Να ειναι ολα παντα καλα τα παιδακια μας!!!

Χαρουλίτα και Μαράκι να χαίρεστε τις κορουλες σας για την γιορτή τους!!!

Μαράκι μου, ο άντρας μου κάνει εδώ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μεταπτυχιακο στην Οικονομική Αναλυση!!Είναι παλι σαν φοιτητης, ολο μου λεει κοιτα το πασο μου, καναμε εκεινο καναμε το άλλο, δεν λεω χαιρομαι που του αρεσει, αλλα κατι ωρες με ζαλιζει!!!Ασε που δεν δειχνει την ιδια χαρα όταν του λεω εγω ότι πηγα στις φυλακες!!!χαχα!!!Τελειο το στεγνωτηριο, θελω κι εγω αλλα δεν εχω χωρο πουθενα να το βαλω, καποια στιγμη ειπα να το βαλω στην αποθηκη, αλλα θα κατεβαινω με την λεκανη τρεις οροφους???Να χαιρεσαι τον μπαμπα σου!Τι πλακα θα ειχαν οι μικρες σου, μα να την ενθαρρυνει η Δημητρουλα για κακα???Πολυ γελασα!!!Κι εμενα ο μικρος τις παλστελινες τις εκανε μικρα μικρα κομματακια και εξαφανιστηκαν μια μερα ως δια μαγειας!!!!Την αδερφη σου την βρηκατε???Ουτε κι εγω ξερω από αθλητικα, αλλα μακαρι να κερδισει ο Ολυμπιακος το champions league!!!Καλυτερα που την εκανες την μαγνητική για να ξερεις από τι να προσεχεις!Περιμενουμε φωτο από τον γαμο και βιντεο από το μουσικοχορευτικο show γιαγιας και εγγονης!Ελπιζω όλα καλα και με τα αποτελεσματα για τον θυροειδη!

Μαγδουλα, τι κανει το σκυλακι σας?Αυστηρός ο αντρουλης με τις πλαστελινες!!Μην στεναχωριέσαι για τα μαλλακια θα μακρυνουν γρηγορα!!!Δοντακι από τωρα η μπουμπου???Μπραβο ανάπτυξη!!!Ήταν μια κουκλα στην φωτογραφία!!Ολα καλα με το τουρ που ξεκινησες στους γιατρους?Αχ κι εμεις τον αφησαμε την Κυριακη που βαφαμε για να μην μυριζει το σπιτι και με ειδε σε καποια φωτογραφια και λεει στον πεθερο μου, «θελω να παω στη μαμα μου» και το βραδυ που του λεει η πεθερα μου θες γαλα Τασουλη λεει «όχι η μαμα μου να μου το φτιαχει!» Καθησαμε βεβαια με τον αντρουλη και ακουγαμε μουσικουλα και πολλα αλλα (!!!), αλλα οσο και να το κανεις ηταν αδειο το σπιτι!!!Για τον πελατη που λεγαμε, του ζητησα κατι χαρτια για την υποθεση του και μου ειπε θα μου τα φερει, αλλα ακομα τιποτα, θα δειξει!

Χαρουλινι, η μικρη της τεχνολογίας μας βγηκε!!!Εμας παιρνει το ipad του αντρα μου και λεει «παω σκολιο»!!!Κι εγω θελω να τον παω θεατρο, όταν θα ανεβω Αθηνα, και στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο! Βρε κοριτσακι μου, που την αρπαξες την πνευμονια???Περαστικά σου!!!Οντως πολύ τρελλοκομειο ακουγεται η μικρη σου!!!Εμας μπορει να μας πει και σαραντα φορες μεσα στην ημερα το φεγγαρακι μου λαμπιο!!!!Στη γιορτη του αντρα μου, την ωρα που ηταν τα πεθερικα μου, μου λεει «μαμα να δουμε ελεφαντα», είναι το μαμουθ από την εποχη των παγετωνων και του λεω δεν μπορουμε τωρα Τασουλη γιατι είναι εδώ ο παππους και η γιαγια, σκεφτεται για λιγο και του λεει «παππου να φυγεις!!!»!!!Το βιντεακι κι εμενα δεν μου το ανοιγει!Ξεχασες βρε την επετειο σας???Εμεις εχουμε επετειο γνωριμιας αυριο, δεκα χρονια μαζι, που λεει και η Βανδη!Τι ωραια που περασατε στην γιορτη της μικρης, μπραβο που ειστε ολοι αγαπημενοι και μαζευεστε!!!

Συμπεθερουλα μου, σας φανταζομαι να κανετε τον γυρο του θριαμβου τα δυο σας, θα εχετε πολύ πλακα!!!Πολυ μου αρεσε σαν ιδεα θα του το κανω κι εγω!!!Μπραβο για τα τσισα στο γιο-γιο!!!Εμεις το καθυστερουμε λιγο ακομα θα σας γραψω στην ομαδα γιατι!Εμενα ειχε βγαλει ο αντρας μου εκζεμα από κατι χαπια, εκτος κι αν ειχε κανει χαζη διαγνωση η γιατρος! Όταν οι αντρες θελουν να κανουν δουλειες δεν τις χανουν τετοιες ευκαιριες!!!!Εγω το Σαββατο ειπα δυο φορες να κατεβασει τα σκουπιδια και τελικα τα κατεβασα εγω!!!!

Φωτεινουλα μπραβο η μικρουλα που μπαινει σε μια σειρα!Και ο Αλεξανδρακος θα συνηθισει την αδερφουλα του και θα στρωσει κι αυτος, δεν σε φοβαμαι!!!Ψαρι μας εκαναν κι εμας σε ένα παρτυ γενεθλιων, τον βγαλαμε Γιγαντα, αλλα δεν του δινει και πολύ σημασια ο μικρος!Δεν πειραζει για τα ιδιαιτερα, είναι μια γνωστη μου, που της χρωστανε ποσα λεφτα, οποτε καλυτερα με τα παιδακια σου!Του χρονου θα επιστρεψεις δυναμικα!

Φουφουδελακι, να χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου!!!

Σταυρουλιτσα, τι κανει η Εμμελεια, είναι καλυτερα?Μπες να μας πειτε τα νεα σας!!!

Αυτά λοιπον, τα καταφερα!!!!Σας φιλω ολες, παω στην ομαδα τωρα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,κοριτσάκια μου!Τι κάνετε;Λείπει ο αντρούλης στη δουλειά και θα γυρίσει κατά τις 11.Μόλις έβαλα τα κορίτσια για ύπνο κι έτσι είπα να μπω να σχολιάσω και μετά να διαβάσω.Λοιπόν, πού είχα μείνει; :lol::lol::lol:

Αλεξ μου,τι τέλειες οι καινούργιες φωτογραφίες που έστειλες;Μα καλά...πόσο ίδιες είστε;;; :o:o Κούκλες κι οι δύο. :D Εκεί που κοιμάται μες στο συρτάρι είναι για φάγωμα.Και σου έχω πει,δίνε τα παπούτσια σου στο παιδί,δεν έχει τι να φορέσει. :lol::lol::lol: Ευχαριστώ για τις ευχές.Όσο για το κέρασμα,πες τι θες και στο στέλνω με τη μία. :D Κοίτα σουξέ τα γιουβαρλάκια. :lol::lol::lol: Για τον ύπνο δε σχολιάζω για ευνόητους λόγους. :lol::lol::lol:%%-%%-%%-

Χαρουλιτάκι μου,να ζήσετε για την επέτειο.Έτσι σου είπε;;;Α,είναι λίγο γαϊδαράκος!!!!Γιατί ξεφτίλα καλέ;Δεν ξεφτιλίστηκες εσύ,αλλά αυτός.Αντρες!!!Ευχαριστώ κι εσένα για τις ευχές σου,αλλά μη σκας.Δεν την έφτιαξα τελικά την μπουγάτσα. :lol::lol::lol::lol: Μηλόπιτα και πολύ ήταν. ;) Αν και είναι μία εκεί η οποία φέρνει συνέχεια διάφορα.Σωστός ο καθηγητής παιδιατρικής.Αυτό μου το έχει πει και ο παπάς από απέναντι.Στην Αθήνα εκεί που μένουμε είναι επίσης πολιούχος ο Αγ. Δημήτριος. :P

Μαράκι,πολύ γέλασα με τον Ολυμπιακό και τον άντρα σου!!!Πάντως έχεις ελπίδες.Πολλές λίγες,πάντως δε στο απέκλεισε ούτε για τα φωτιστικά ούτε για παιδί. :lol::lol::lol: Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου,αν και νομίζω στα ξαναείπα ε; :? Ευχαριστώ για τις ευχές. :) Μπράβο που οι εξετάσεις σου δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. :)

Μαγδούλα,τι γλύκας μωρέ ο Βασιλάκης στο γιατρό;Καλά απότελέσματα!!!Μωρέ είδε εφιάλτη το αγοράκι;Βλέπουν ρε ναι.Μια φορά και η Αγγελική ξύπνησε και φώναζε φοβάμαι.Σε ευχαριστώ και εσένα για τα χρόνια πολλά του αντρούλη.

Φωτεινούλα,ευχαριστώ για τις ευχές.Για το χορό που με ρώτησες,δεν υπάρχουν καθόλου συμμετοχές.Μόνο 2.Τι να πω.Ο κόσμος δεν έχει να δώσει ούτε 12 ευρώ το μήνα για να κάνει χορό να ξεσκάσει και να ξεχαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας.Χάλια η κατάσταση.Τωρα θα κοιτάξω και για κάπου αλλού. :roll: Αχ,κάτι έχασα με την πλημμύρα.Να αυτά παθαίνω όταν δεν μπαίνω συστηματικά και δε σχολιάζω.Χάνω τον μπούσουλα.Πλάκα πλάκα είμαι τελειομανής και επειδη έτυχε αυτή τη φορά να μη σχολιάσω τόσες σελίδες μου έχει κάτσει πολύ στραβά. :( Μουσακάαααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Λιώνω!!!Θέλω κι εγώ.Καιρό έχω να φτιάξω.Και να φανταστείτε τις μελιτζάνες δεν τις έτρωγα.Ξεκίνησα να τις τρώω έγκυος στην Αγγελική και από τότε κόλλησα.Αφού δεν αρρωσταίνει εύκολα ο Άλεξ,δε θα έχετε πρόβλημα όταν θα τον στείλεις παιδικό.Μια χαρά τα λέει το παιδί.Τα τρώμε τα λεφτά του μπαμπά. :lol::lol::lol:

Ρουλάκι μου, να χαιρόμαστε τα αντράκια μας μωρέ!!Α,εσύ ξεκίνησες γενική ανακαίνιση.Καλά έκανες,αφού σου φτιάχνει και τη διάθεση. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τώρα στα δικά μας.Την Παρασκευή είχαμε τη γιορτή του σχολείου.Η νηπιαγωγός έφερε και τα νηπιάκια για να παρακολουθήσουν,αλλά και για να πουν τα ποιηματάκια τους να πάρουν την πρώτη κρυάδα.Καταλαβαίνετε συγκίνηση με το Στελλάκι μου.Κορίτσια,έχει μάθει πάρα πολλά.Ξέρει όλο το βάζει ο ντούτσε τη στολή του και έρχεται και μου λέει μαμά ο στρατιώτης είπε στον Ιταλό όχι δε θα πάρεις την Ελλάδα.Εμεινα.Μετά ήρθαμε σπίτι,ψήσαμε με το διπλανό που ήταν επίσης Δημήτρης,είχαμε μαζευτεί καμιά 30αριά άτομα και μαζευτήκαμε κατά τις 8 το βράδυ.Βάλαμε τα παιδιά για ύπνο και ξαναβγήκαμε έξω μόνο οι γυναίκες. :P Την Κυριακή πήγαμε εκκλησία,εγώ με το σχολείο και συνοδεία στην παρέλαση,όπου πάλι παρέλαση έκαναν και τα νηπιάκια. :D Μετά στο ηρώο απέναντι από το σχολείο για κατάθεση στεφάνου και να πουν επίσημα τα νηπιάκια το ποίημα τους.Επίσης καταλαβαίνετε συγκίνηση.Ήταν τέλεια. :D Είχε πολύ αέρα,αλλά αντέξαμε.Μετά πήγαμε βολτίτσα και μετά για φαγητό έξω με παρεούλα.Ήταν πολύ ωραία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια!

Τέτοιες φωτο πως να τις άφηνα ασχολίαστες...

Καλέ Αλεξανδρουίτα στο συρτάρι μέσα μη μου πεις ότι μπήκε μόνη της και την πήρε και ο ύπνος κιόλας;;;Θα τρελαθώ...άπαιχτη φώτο...Ίδιες nude γόβες έχουμε παρεπιμπτόντως.Στη βάπτιση μας τις έβαλα και ποτέ ξαναά!!Οντως μοιάζετε πολύ με τη μικρή εγώ που σας έχω δει και από κοντά.Αυτό παρατηρούσα χθες στη παρέλαση.Όλα τα κοριτσάκια και στο στυλ ντυσίματος και στη φάτσα και στα μαλλιά είναι μικρογραφίες των μανάδων τους...Εμένα γιατί βγήκαν τόσο αλλόκοτα;;;;Η πεθερά μου χθες:'Όταν κοιτάω το Δημητράκι είναι σα να βλέπω τον πεθερό σου και η Χρυσάνθη ίδια ο γιός μου μα τέτοια ομοιότητα!!!"Χτύπα κι άλλο θα τα αντέξω δε πεθαίνω έτσι απλά θα παλέψω....

Έγώ πάλι μικρή ήμουν ίδια το Αγγελικάκι!Αλήθεια Κατερινιώ άμα μπορούσα να βάλω φωτο παιδική δική μου θα παθαίνατε πλάκα με την ομοιότητα.Σγουρό μαλλάκι,στοιβαγμένο έτσι τσουπώτό παιδάκι και ειδικά σε αυτή που έστειλες που γελάει ίδιες!Το Στελλάκι στην ανάπτυξη μια η άλλη με τα νήπια,ούτε που καταλαβαίνεις διαφορά.Αχ προσπάθησε και το βίντεο με το ποίημα!!!

Εγώ δε κατάφερα να σας βάλω,πήρε ο άντρας μου από Χονκ Κονγκ ένα usb που θα κάνει την τηλεόραση μας υπολογιστή για να βλέπουμε ταινίες κατευθείαν από τον ταινιοφάγο μέσω Internet και όχι να τις κατεβάζει αν τον ξέρετε και το παίδευε χθες βράδυ οπότε δεν είχα διαθέσιμο υπολογιστή.Ελπίζω σήμερα΄αν και αμα δουλεψει το μηχανημα είπαμε να δουμε τους "Απόγονους"

Όσο για τον κηπουρό του mega Τασούλη,τι λόγια να πώ,όντως γραφικές φώτο αυτή με τη Κωνσταντίνα που έγραφες μόνο Ρουλίτσα δεν μου την άνοιγε...Και το ποδηλατάκι σας σούπερ!Καλές βόλτες!Αν και χειμώνας τώρα...

Ελπίζω να σας βάλω και γω σήμερα από παρέλαση....

Αχ τι όμορφα που είναι όλα τα ζουζούνια μας....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κοριτσια το ομορφοπαρεα καλε ας πιασο το ζευγος

Τασουλης κων.νακι κ ξεκινω ladies first με τη γοβα

Ειναι για φαγωμα αυτη η γοβα παιζει πολυ τελικα οι κοκκινες που μου χε φερει ο στρατουλης

Ειναι σαν αυτες!!στο συρταρι η φωτο ειναι για διαφημιση η εκει με τα κουκλακια

Αλλα αλεξ οντως καρμπον ρε συ φιλεναδα εσυ στον υπνο τον επιασες χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουλιτσα πες στον πεθερο να γινει φωτογραφος

Οι φωτο καλλιτεχνικες απο που να πιασω να μου πεις ειναι κ το μοντελο που

Κανει τη διαφορα μεγαλο φατσονι θελω να τον ζουληξω κουκλι σκετο

Αστραφτερο το μικρακι δεν ειναι πια μικρακι μοιαζει κοριτσακι σωστο τα μαλλια ειναι

Ονειρεμενα ετσι ηταν της ινας

Η μεγαλη η κοκετιτσα ειναι πολυ σοφιστικε κ οι οι δυο κουκλες παντως πολυ διαφορετικες

Κ συναμα τελειες θελουμε το ποιημα!!!

Εγω σημερα ρεπο πηγα εκανα νυχακια κ παιξαν ο β με την εβελινα

Σε καποια φαση ακουω ησυχια παμε κ βλεπω την εβ να χει βαλει στο β αυτοκολητα σκουλαρικια τσαντα κ στεκα

Μου σηκωθηκαν ολες οι τριχες ακομα κ απ τα φρυδια

Γενικα ομως παιζουν φανταστικα οι δυο τους απλα θρηνουν οποτε φευγουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μη μασας ρε για να διαλεξες τον αντρουλη σου αρεσε

Γιατι ηταν ομορφος αρα κ οι κορες ειναι ομορφες μιας κ λεν του μοιαζουν εγω διαφωνω νομιζω μοιαζουν

Κ σε σενα απλα ειναι προκατειλειμενοι χιχι

Κ μεις ετσι εχουμε το λαπτοπ στην τιβι με ασυρματο πληκτρολογιο κ ποντικι βολευει τρελα

Κ τον σταθερο στην κρεβατοκαμαρα σπανια ανοιγει

Μεγεια ρουλιτσα τα βαψιματα κ η λοης εβαφε κ τη λυπηθηκα

Πολυ μανουβρα αλλα αξιζει βαλε καγκελο στο τασουλη εγω σωθηκα γιατι ολο κατω κοιμοταν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο εκτωρας τελεια ο κτηνιατρος σημερα ηρθε παλι για τσεκ

Τη σκάπουλαρε κ θελει σεξ αρχισαν οι ορμες του αλλα η κριστη

Δε θελει χαχα

Το τεστ παπ κ υπερηχος τελεια ευτυχως

Η μπουμπου της ινας βιαζεται κ αυτη σαν τον β χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια και καλό μήνα!

Μπράβο Μάγκυ για τα γυναικολογικά σου!Αυτό το εξάρτημα που πήρε δεν είναι για να συνδέεις το laptop στη tv,αυτό το κάναμε παλιά αλλά πείραζαν τον Η/Υ.Αυτό είναι ένα Usb που κάνει την τηλεόραση Η/Υ.Δε χρειάζεται να ανάψεις το pc.Καλή φάση είναι το δοκιμάσαμε χθες.Σάστισαν οι μικρές!!!Σου λέει τα ζουζούνια στην Tv,πως γίνεται αυτό;;;;Πού είναι το laptop να το μαγαρίσουμε!!!!χα χα...Μπας και γλυτώσει κάτι σε αυτό το σπίτι....

Πήγαμε μετά παραγγείλαμε καινούρια ριχτάρια για τον καναπέ μας και μαξιλαράκια,θα ναι έτοιμα τη Δευτέρα,δεν είχε 2 μεγάλα ετοιμοπαράδοτα γιατί έχουμε μεγάλη γωνία καναπέ.Καφέ με πορτοκαλί μαξιλαράκια,ενώ τώρα το έχουμε μπεζ με σοκολά μαξιλάρες..Χάρηκα,χρειάζονται και οι αλλαγές.

Μετά παιδότοπο,ξεσάλωσαν οι κόρες αν και χωρίς εμένα δε θέλουν να μπουν μέσα,οπότε βγάζω παπούτσια και πάω και κάθομαι σε μια ακρούλα και τις παρακολουθώ...Ένα αγοράκι χούφτωσε και την Χρυσάνθη!!!!Και αυτή δεν ήθελε και ήρθε τρεχάτη πάνω μου να πάω να τον κάνω ντα!!!Μετά είδα τον πατέρα του και του λέω με χιουμοριστική διάθεση φυσικά:"Πολύ ζωηρός μας χούφτωσε λέω κι έφυγε!!!"χα χα...Η άλλη δεν αφήνει ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό να την πειράξει το χει φάει λάχανο.Έφτιαξα και μανιταρόπιτα χθες μια συνταγή που έβαλε μια κοπέλα εδώ σε άλλο παρεάκι.Πολύ πολύ καλή...Μας άρεσε πολύ,είδαμε και τους "απόγονους" οπότε πάλι δε κατάφερα να σας βάλω φώτο...Σήμερα ενδοκρινολόγος...για να δούμε τι θα δούμε!!!

Σας φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσακια!!!εβαλα μπαμπα κ κορη για υπνο κ μπηκα να σχολιασω.δεν δουλευει αυτές τις μερες ο συζυγος κ μια βολτες,μια ψωνια δεν προλαβαινα!!

Μαρακι περιμενω να δω φωτο της γλεντζου Δημητρας!!πολυ γελιο θα ειχε :lol::lol: !!καλε εσεις αποτοξινωση με κοτοπουλο κανετε; :lol::lol: αχ τι να πω κι εγω με τον δικο μου που ολο αποτοξινωση θελει..σημερα του ξινισαν κ τα μακαρονια,δεν είναι θρεπτικα λεει :o !!!αμα αρχισω κ τον αφηνω νηστικο θα δουμε αν ξαναπαραπονεθει…κι εγω το βλεπω αυτό σχετικα με τα αλλα παιδακια που λες,μου φαινεται κι εμενα ότι εχει δαφορα η Κωνσταντινα με τα αλλα παιδακια,κ όχι μονο οσον αφορα το μινιον,αλλα ενταξει,κανει προοδους, καθε μερα λεει κ από κατι καινουριο,κ μια καινουρια μικρη προτασουλα κ πολύ χαιρομαι :D:D !! Στο συρταρι δεν κοιμηθηκε,εκανε πως κοιμαται,επρεπε να σας στειλω κ την επομενη φωτο μ το πονηρο χαμογελακι της.σου λεει εγω θα κοιμηθω μαζι με την μαμα κ ας είναι κ στο συρταρι!! :lol::lol: μονη της μπαινει,εδώ μπηκε στο 3ο από κατω,κ λεω πως σκαρφαλωσε ετσι το μαιμουδακι μου;;κ σχεδον κάθε μερα που ανοιγω τα συρταρια ολο κ ακποιο κουκλακι εχει αφησει να κοιμηθει..νανι του λεει, του σκαει κ ένα φιλι κ κλεινει κ το συρταρι!! :lol::lol: περιττο να πω βεβαια το πως ανακατευει ολα τα ρουχα..!! κι εγω τις γοβες για την βαφτιση τις ειχα παρει κ μετα ηθελα να τις καψω!!! :lol::lol: αλλα τις ξαναφορεσα αφου δεν ειχα τοση ορθοστασια βεβαια!!εγω νομιζω ότι εχουν παρει κ από εσενα τα κοριτσια,ειδικα η Δημητρα,αστην πεθερα να λεει!!! καλο το γκατζετακι αυτό για τις ταινιες,ακριβο;κ όταν λες ταινιοφαγο;;;εμεις ειδαμε χθες μια ταινια the grey,κατι με λυκους τελοσπαντων,την οποια διαλεξε ο συζυγος κ κατεληξα να την βλεπω εγω κ εκεινος να κοιμαται…αλλαγες στο σαλονι σας ε;με γεια σας!!εγω κουρτνα θελω να αλλαξω αλλα δεν εχω βρει ακομα τι θελω…θελω λιγο χρωμα,πολύ μπεζ καφε είναι όλα!!χουφτωματα από τωρα :o:o ;;;αλλα σεμνα τα κοριτσια σου,μπραβο!!! Κοιλες τελικα ε;από την σταση τους σωματος είναι;ή κ από βαρη;ελπιζω να μην εχεις θυρεοειδή!!!

Μαγδουλα μου τελειες οι εξετασεις,σε ένα χρονο παλι εκτος απροοπτου,ξερεις ε;; :D:D:lol::lol: καρμπον ε;; :lol::lol: κ να φανταστεις αυτος καιγοταν να κανουμε παιδι τοτε,μαλλον εμενα επιασε στον υπνο αλλα…το πετυχα!!!πολυ γελασα με την Εβελινα.. :lol::lol: πρεπει να του βρειτε κ έναν φιλαρακο να παιζει κ καμια μπαλα!! :lol::lol::lol: για τον σκυλακο τι να πω…κι αυτουνου εκει το μυαλο του.. :lol::lol: αρσενικα!!!!

Συμπεθερα μου!!!μωρε τι παιδι είναι ο Τασουλης μας;κουκλι!!!εχει ένα στυλ!!!ο κηπος των πεθερικων εναι;πολύ ωραια λουλουδια!!!οσο για το ότι θα εχει βασιλισσα το κοριτσακι μου… :x:x Να χαιρεσαι κ τον αντρουλη σου!!!κ να ζησετε για την επετειο σας!!!!καλε οι ανακαινισεις δεν τελειωνουν ποτε;;τελεια όμως θα είναι ,μια αλλαγη παντα χρειαζεται!!!δεν θα βαλεις καγκελο στο κρεβατι του Τασουλη;εγω ειπα να μην το διακινδυνεψω καθολου. Καλε εδιωξε τον παπου για να δει το παιδικο; :lol::lol::lol: τα ατιμα ,καθολου ντροπη, :lol::lol: !!!

Φουφουκα λες να μην καταλαβαμε το Στελλι;με τα μαλλακια του τα μπουκλωτα κ τα γυαλακια του;κουκλιτσα!!εκανε κ παρελαση μωρε;το ποιημα εννοειται να βαλεις!!!!η Αγγελικουλα μια κουκλιτσα κι αυτή!!!ιδιες με την Κωνσταντινα μου ε;ναι ναι μας το λενε σχεδον ολοι,ακομα κ αγνωστοι στο δρομο!! :lol::lol: καλα βρε,θες να κανεις κ χορο;;ποτε θα προλαβεις ;;βεβαια όταν κανεις κατι που σε ευχαριστει προλαβαινεις είναι η αληθεια!!!

φιλακια πολλα!!!!

post-6565-13873939801691_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...