Καλησπέρα κορίτσια.
Είχα καιρό να μπω αλλά όλο άρρωστοι ήμασταν. Εγω έκανα την β επιπέδου και αύριο έχω ραντεβού για απλό υπέρηχο. Ο 6ος μήνας κάπως με έχει δυσκολέψει. Εχουμε δρόμο για Μάιο ακόμα. Για καμπύλη δεν μου έχουν πει τίποτα. Στο πρώτο είχα κάνει. Εδώ δεν μου το ανέφεραν. Θα ρωτήσω αύριο.
Αιματοκριτης έπεσε στα τάρταρα και παίρνω δύο μπουκαλάκια. Και με ενοχλούν στο στομάχι.
Άστα να πάνε ελπίζω να προλάβω να πάω γιατί πρέπει να οργανωθώ κ να δω τον χώρο που πρέπει να κάνω κ στο σπίτι σιγά σιγά με τα πράγματα.
Θα πάω πάλι 12/2 για doppler στον εμβρυολογο. Το κλείσαμε δλδ επι τόπου τη Δευτέρα μετά την διαπίστωσή του. Είπε θέλει να περάσουν 2 εβδομάδες κ μετά. Οπότε θεωρώ ότι αν ήταν κάτι πιο άμεσα ανησυχητικό θα μας έλεγε πιο νωρίς είτε αυτός είτε ο γιατρός μας.
Όσο περνάνε οι μέρες κ μιλώντας με 2 3 άτομα που είχαν παρόμοια διάγνωση να το πω προσπαθώ να ηρεμήσω, να είμαι θετική κ ήρεμη για να βοηθήσω έστω έτσι το μωράκι μου και να έχω πίστη σε αυτό και στον Θεό ότι όλα θα πάνε καλά 💙
Θα σας πω με το καλό μόλις πάω.. μέχρι τότε μπορεί να έχουμε κ γεννητούρια από καμιά εδώ μέσα 😝
Καλησπέρα! Γενναω σε λίγες μέρες και θέλω να είμαι ενημερωμένη πριν γεννηθεί το μωρό για οτιδήποτε θα του χορηγηθεί. Ήθελα να ρωτήσω όσες γνωρίζουν, η ενέσιμη βιταμίνη Κ είναι απαραίτητη; Επίσης, στα ιδιωτικά μαιευτήρια έχουμε την επιλογή ενέσιμης σε μια δόση ή ποσιμης που δίνεται σε 2 3 δόσεις;