Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια Φεβροαριου-Μαρτιου-Απριλιου 2013

Recommended Posts

καλημερα ομορφα κοριτσακια!!!

ΛΕΝΑΚΑΡΑ ευτυχως που το ανακαλυψατε για τους θρομβους δεν πειραζει για τις ενεσεις τουλαχιστον ξερεις οτι προλαβες τα χειροτερα :o:shock:

ΝΙΚΗ ειχα εχθες χοιρινο με σελινο αλλα οχι αβγοκομενο [-x δε ειναι καιρος τωρα να τρεχουμε για αλλα....υπομονη μεχρι να γεννησω :-ss

αληθεια η ΚΟΝΑ δεν ξαναμπηκε να μας πει τι εγινε :roll:

εγω σημερα φτιαχνω παστιτσιο...φιλακια σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε κοριτσια...τα σαλια μας τρεχουν...αν και σημερα εφαγα νοστιμη κρεατοσουπα!!

Η Ρια και η Κοννα παντως εχουν χαθει.!!ελπιζω να ειναι ολα καλα με τα κοριτσια! Λενα ευτυχως το προλαβατε! Περαστικα και υπομονη με τα καλσον..

Ελενα ζηλεψα με το σινεμα....

Καλησπερα κοριτσακια μου!Πω πω κατι λιχουδικα φαγακια που διαβαζω...το σελινο με κρεας(παντα αυγοκομμενο κ γω Νικη μου) ειναι απο τ αγαπημενα μου οπως κ τα σαρμαδακια!Κ γω θελω!!!Εμεις σημερα ειχαμε ψαροσουπα(αυγοκομμενη μιαμμμμμμμμμμμ) με σαλατα μαρουλι και φετα κατσικισια που βρηκα σ ενα ελληνικο μαγαζι!Τρελαθηκα!Κοντεψα να φαω μισο κιλο φετα..Παλι πηγαμε ικεα σημερα και αγορασαμε το κρεβατι της μπουμπουκας μας και ενα τραπεζακι με καρεκλακι κ σκαμπο για να ζωγραφιζει εκει.Πολυ χαρηκα!!!Το απογευμα περιμενουμε κατι γειτονες ελληνες και θα φτιαξω κοτοπιτα.

Τανια μου σ ευχαριστουμε πολυ!!!!Ειμαστε πολυ χαρουμενοι γτ ειναι το πρωτο μας σπιτακι και μας αρεσε πολυ το πως το εφτιαξαν τελικα.Και εσεις να ειστε γεροι και να πανε ολα καλα χωρις ν αγχωνεσαι ε????Πατατοσαλατα????Οση θες σου στελνω!!!!!!!! :lol::lol:

Λενα υπομονη κ περαστικα κοριτσακι μου!

Αααα και βρε κορίτσια αναρωτιέμαι...Μαθαμε τελικά τι εγινε με την κοννα;;;;

Επίσης ζούμπι...στο φβ δεν εχεις φώτο;; Μονο ένα τετοιο ονομα βρίσκω στα αγγλικα χωρις φωτο.....

Εχω...ενα κοροτσακι-μωρο με` γυαλια κ καπελο!!Γιατι δεν με βγαζει;;;;Μηπως να με βρεις απο αλλες που εχουμε γινει ηδη φιλες;;

Λενακαρα τι συμπτωματα ειχες με το ποδι σου;;Ρωταω ετσι για ενημερωση....εγω προσωπικα δεν ειμαι κ μπεμπεκα,να εχω το νου μου...Πως θα καταλαβω δηλαδη κατι τετοιο;

Αναστασία, κοριτσάκι μου, στείλε κι απο δω λίγη πατατοσαλάτα!!! :D Κεμπάπ στου "Σάββα" φάγαμε σήμερα και ο Φοίβος τσάκισε μια μερίδα γύρο (καλά τον αποκαλώ το παιδί της ταβέρνας), και μετά καφεδάκι στο Γκάζι. Τώρα που μπορούμε, γιατί σε κανένα 5μηνο θα τα βλέπουμε με το κυάλι αυτά.. Jovi αυτη τη βδομάδα έφτιαξα γιουβαρλάκια (σούπα αυγοκομμένη εννοείται) αλλά αυτήν την κρεατόσουπα την έχω στο μυαλό μου μέρες τώρα! Ευκαιρία να τη φτιάξω αύριο! Οσο για το σινεμα, το έχουμε στανταρ 2 φορές το μήνα.. Έρχεται η κοπέλα που κρατάει το Φοίβο για 2 Σαββατόβραδα και μένει για να μπορούμε να βγουμε κι εμείς λιγάκι. Το σινεμά το πάμε ακόμα, το σούσι το λιγουρεύομαι και θα το λιγουρευομαι για 5 ακόμα μήνες :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

γειά σας κορίτσια μου, τι κάνετε?

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είχα μέρες να μπω.Αύριο το πρωί θα μπω με την ησυχία μου που έχω άδεια και θα τα πούμε.

Όσον αφορά το μπεμπέ όλα καλά, θα κάνω αυχενική την Παρασκευή και έχω αγωνία.

Φιλάκια σε όλες και θα τα πούμε αύριο

Καλησπερα κοριτσακια μου...Δυστυχως δεν εχω δυναμη να διαβασω τα νεα σας..μπηκα στα πεταχτα να σας πω μια καλησπερα και να σας πω εν συντομια τα νεα μου...Η μετακομιση προχοραει με ικανοποιητικους ρυθμους...ο μπογιατζης βαφη απο την παρασκευη εχει τελειωσει τα 3 υπνοδωματια και κοντευει να τελειωσει...αυριο μεθαυριο το πολυ τελειωνει...εγω ολη μερα απο τις 7 το πρωι στο ποδι ειμαι εξαντλημενη....εχω τελειωσει με το καθαρισμα τα υπνοδωματια και το μπανιο...μου εχουν μεινει μπαλκονια παραθυρα κουζινα κτλ...σημερα απο το απογευμα με ποναει η μεση μου και ο μπεμπης ξεσπαει απο την πιεση που δεχεται αυτες τις μερες...ελπιζω αυτην την εβδομαδα και να χαλαρωσω για να μαθω τα νεακια σας...ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια μας...σας φιλω γλυκα και μολις βρω χρονο θα τα πουμε εκτενεστερα...

Λενακαρα τι συμπτωματα ειχες με το ποδι σου;;Ρωταω ετσι για ενημερωση....εγω προσωπικα δεν ειμαι κ μπεμπεκα,να εχω το νου μου...Πως θα καταλαβω δηλαδη κατι τετοιο;

Τα συμπτώματα που είχα ήταν:1)οι φλέβες στα πόδια μου φαίνονταν πάρα πολύ,2)μία φλέβα ψηλά στο μπούτι άρχισε να πετάγεται σιγά-σιγά προς τα έξω,ώσπου έκανε πολύ αισθητή την παρουσία της(έλεγα ότι θα σκάσει),3)όταν πατούσα το πόδι μου με πονούσε η φλέβα,είχε ήδη πρηστεί κ κοκκινίσει η περιοχή.

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο,πιο πολύ είναι να έχεις προδιάθεση(μαμά,γιαγιά).

post-14188-13873939737283_thumb.jpg

Καλημερα!!

Λενακαρα σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ενημερωση! :D Επειδη εχουμε ενα ψιλοιστορικο ηθελα να ξερω πανω-κατω τι γινετε για αν εχω το νου μου.

Εγω κοριτσια μου...δεν ξερω για εσας αλλα.....εχω γινει απιστευτα ευσιγκινητη(ειμαι κ ανορθογραφη παναθεμα με!!!)

Κοριτσια...κλαιω με το παραμικρο...στην κορη μου δεν ημουν ετσι,μπορω να πω ημουν σχεδον αναισθητη....τωρα;;;;;;;Πολυ κλαμα,βρυσες τα ματια μου κ δεν σταματανε κ ευκολα...τι βγαινω στο μπαλκονι,τι παιρνω βαθιες ανασες...χαμος.

Οχι βεβαια στα καλα καθουμενα,αλλα αν δω κατι στην τηλεοραση η διαβασω κατι η δω στο δρομο παιδακι να κλαιει.....μιλαμε για πολυ Μαρθα Βουρτση.Και στενοχωριεται κ ο αντρας μου,δεν ξερει τι να με κανει...

Ουφ!!!Πολυ ευαισθητη με εχει κανει ο γιος μου φαινετε...χαχαχχαχα!!

Κατα τα αλλα...ησυχιες....περιμενω πως κ πως να ερθει η 2/11 να παω να δω το μωρο στη β επιπεδου.Νοιωθω συχνα φτερουγισματακια πολυυυ απαλα και επισης νοιωθω να στριφογυριζει...ναι...Κλωτσια ακομα δεν εχω φαει.Ειναι μικρουλι ακομα,εχω κ τα κιλακια μου εγω...λογικο.Μαλλον μετα την 21-22η εβδομαδα θα καταλαβω κλωτσια.

Σε λιγο θα παω να ψωνισω κανενα κολαν εγκυμοσυνης κ κανα δυο μπλουζες να βγαλω το χειμωνα.Εχω δει κ κατι ωραιες κ ανετες μποτες,πολυ φτηνες κ μια χαρα!Τι να τα κανω παραπανω;;Το μονο που θα χρειαστω κ σιγουρα θα ειναι πιο ακριβο ειναι ενα μπουφαν.

Φαγητο δεν εχω σημερα γαιτι εχω απο εχτες σουτζουκακια που εφτιαξα,μιλαμε γινανε λουκουμια...θα τηγανισω κ λιγες πατατουλες για συμπληρωμα κ μια χαρα.Οικονομιααααα......αααχχ...

Η elenisk χαθηκε επισης με τα διδυμακια.....εχει πολυ καιρο να γραψει............

binoula,χαρας το κουραγιο σου με τοσες δουλιες!!Προσεχε μη κουραζεσε πολυ.Θα μου πεις τι λεω τωρα ε...;;Και εγω τα ιδια κανω....

Σας φιλω κοριτσακια μου,καλη μερα να εχουμε!! :D:D:D

Καλημέρα mammylandιωτισες! Καλή μας εβδομάδα! Καλή επιτυχία κορίτσια μου στις εξετασούλες σας ;) Σε μία εβδομάδα ξεκινάω και δουλειά.... έχω πήξει λίγο σπίτι τόσο καιρό αλλά από την άλλη με φοβάμαι γιατί αγχώνομαι πολύ εκεί και πρέπει να το ελέγξω το θέμα. Πρέπει να μάθω να είμαι γαϊδούρα :D Binoula μα πόσες δουλειές... πω πω σε θαυμάζω! Υπομονή και μετά θα μπείτε στο πεντακάθαρο σπιτάκι σας! Καλύτερα που 'γίναν τώρα τα πράγματα και προλάβατε τον χειμώνα! Πάντως και εγώ έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη.... στην αρχή της εγκυμοσύνης όχι και τόσο αλλά τον τελευταίο καιρό άμα δω τίποτα στην τηλεόραση, διαβάσω κανα άρθρο πω πω πω αμέσως να τα μπήξω! Η αδελφή μου που έγινε μανούλα πριν κανά χρόνο περίπου μου είπε ότι της έχει μείνει μέχρι τώρα :lol::lol::lol::lol: Λένα περαστικά κοριτσάρα μου! ΚΟΝΝΑ μου περιμένουμε τα νέα σου! Αχ Αναστασία το ΙΚΕΑ είναι η αδυναμία μου... εκεί θα το έχετε με μεγαλύτερη ποικιλία κιόλας φαντάζομαι.... αχ και αυτά τα minimal hot dog του... γιάμι γιάμι! Όταν γεννήσω με το καλό θα κάνω σαφάρι σαβουροφαγητού να το ευχαριστηθώ! χαχα Αλήθεια ιδέες για φαγάκι σήμερα; Σκέφτομαι μήπως φτιάξω κανά αρακά αλλά δεν ενθουσιάζομαι κιόλας.... σκέφτομαι μήπως να φάω κάτι σε κρέας καλύτερα που δεν πολυτρώω... εκτός αν φτιάξω και λίγο μοσχάρι με τον αρακα....χμμμμμ Φιλάκια πολλά σε όλες τις υπέροχες κοιλίτσες!

Καλημερα κοριτσακια μου!Θα μπω μετα να σχολιασω τα νεα σας γτ τωρα πρεπει να φυγω να παω στη μαια ..δεν μπορω αυτο που θα μου κανει σημερα..με ποναει κ μ εκνευριζει.Θα προσπαθησει να πιασει με τα χερια της το μωρο..ιχχχ δεν το μπορω καθολου!Θα σας πω νεακια μολις γυρισω!!!!φιλακια σε ολες!!

Καλημέρα κοριτσούδια :D και καλή εβδομάδα!

Αναστασία, τι εννοείς οταν λες οτι θα πιάσει με τα χέρια της το μωρό; :roll:

Τάνια κι εγώ το ίδιο.. Στη δουλειά δυστυχώς τραβάω τρελό ζόρι και πολύ άγχος και νιώθω οτι και το μικρουδέλι μου υποφέρει μαζί μου.. Ειδικά όταν παθαίνω αυτά τα ωραιότατα panic attacks.. Μούρλια.. Μακάριοι οι αναίσθητοι άνθρωποι!!! :lol: Το μόνο που με σώζει είναι οτι δουλεύω 3 μέρες την εβδομάδα απο το σπίτι και 2 από το γραφείο οπότε μπορώ και ξεκουράζομαι με πολλά διαλειμματάκια τις μέρες που είμαι σπίτι.

Κι εγώ αρακά σήμερα, λεμονάτο όμως με πατατούλα και ανιθάκι.. μμμμμμμ.. άντε καλή μας εβδομάδα! ;)

Καλημέρα μανούλες!!!Τι κάνετε???

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε από την πολύ βροχή και τον αέρα που είχε!!!!

Ήθελα πολύ να μπω από εχθές στο mammy αλλά συνεχώς είχαμε διακοπές ρεύματος!!

Σήμερα αγόρασα κοτόπουλο ψητό έχω και παστίτσιο από εχθές το βράδυ και μαρούλι σαλάτα!!! :P

Αααα ξέχασα να σας πω... εχθές έκανα και μια λέμον παι!! Έτσι για την λιγούρα.. ήταν πολύ ωραία!! :P

Αναστασία, για ποιο λόγο θα σου το κάνει αυτό από σήμερα???? αυτό απ΄ ότι ξέρω γίνεται στον 8ο και μετά!!! :o:o:o:o Παναγία μου φαντάζομαι πως αισθάνεσαι!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Γυρισα!!!Ολα ειναι καλα!!Το σακχαρο 5,4 και κατι αλλο που μου πηρε επισης πολυ καλη η τιμη(δεν θυμαμαι ομως τι ειναι).Η πιεση μου ειναι λιγο χαμηλη εξου κ οι λιποθυμικες τασεις που εχω συχνα αλλα καλυτερα λεει να ειναι χαμηλη παρα υψηλη.Το βαρος μου στα ιδια(ευτυχως!! :lol::lol: ).Ακουσαμε τη καρδουλα της μπουμπουκας μου και ειναι τοσο ζωηρη που τη χαναμε!χαχαχα η μαια ειχε ξεκαρδιστει!Το κεφαλακι της ειναι προς τα κατω..Και επισης μου εδωσε μια συμβουλη-προταση για να μην ξαναπαθω μαστιτιδα.Θα παρω μια πρωτεινη μολις μπω στο 9ο μηνα η οποια πρωτεινη βρισκεται σε συγκεκριμενα δημητριακα τα οποια τα προμηθευομαστε απο το φαρμακειο.Βοηθαει στη προληψη-εμποδιση της μαστιτιδας.Βλεπετε κοριτσακια μου εγω επαθα 3 φορες απανωτες μαστιτιδα.Περασα πολυ δυσκολα (40 πυρετο,ειχα παραλληρημα.Μου μιλουσε ο αντρας μου κ δεν τον ακουγα τι ελεγε.Ημουν στον κοσμο μου.Πονο σε ολο το σωμα κ ειδικα στο στηθος,αδυναμια κλπ.Ολο αυτο κρατησε 2 εβδομαδες.Τραγικες εβδομαδες..)Εβγαζα το γαλα για 8,5 μηνες με το θηλαστρο προκειμενου το παιδακι μου να πιει το μητρικο γαλα.Με ρωτησε η μαια αν θελω να θηλασω και σ αυτο το παιδι κ της ειπα, φυσικα!Δινουν πολλη σημασια στον θηλασμο εδω κ σε βοηθανε μεχρι αηδιας για να τα καταφερεις!Δοξα τω Θεω!Αυτα τα νεακια μου!!

Ζουμπι μου κ γω το ιδιο.Αλλα εγω κρυβομαι οταν μου ερχεται να κλαιω γτ ο αντρας μου με μαλωνει.Στεναχωριεται πολυ.

Βινουλα μου με ρεγουλα οι δουλιτσες!!!!Εγω καλα ειχα καθισει λιγο καιρο..Απο σημερα πρεπει παλι να ξεκινησω πακεταρισμα...Ποτε μετακομιζετε?

Τανια μου θα εισαι προσεκτικη στη δουλεια.Αλλωστε ως εγκυουλα θα σε προσεχουν ιδιαιτερα πιστευω!

Ωχ κοριτσακια μου με συγχωρειτε!Σας τρομοκρατησα.. :oops:

Το μωρο το ψηλαφει πανω απο την κοιλια και μπορει να καταλαβει τι θεση εχει παρει.Το κεφαλακι ειδε οτι ηταν κατω και τα ποδαρακια στο υψος σχεδον του ομφαλιου απο την αριστερη πλευρα ομως.Το καταλαβαινει με μια ψηλαφιση μονο.Απλως στην 1η εγκυμοσυνη η μαια με πονουσε πολυ.Η συγκεκριμενη ειχε ενα χερι φτερο!Αα!μετρησε κ την κοιλια μου κ ειναι 25 εκατοστα.Απο το κοκκαλο(πιπί,αχ με συγχωρειτε αλλα πως να το εγραφα για να καταλαβετε?) μεχρι κ σχεδον 5 δαχτυλα πιο πανω απο τον ομφαλο.25 εκατοστα μετρησε πολυ καλη ειπε οτι ειναι.Εγω δεν τα ξερω αυτα αλλα την εμπιστευομαι.

Νικη μου ειμαι στην 24 και 4 και ειναι η εβδομαδα που ξεκιναει η εξωτερικη μετρηση της κοιλιας για να δουν αν αναπτυσσεται καλα το εμβρυακι μας.Το καταλαβαινουν απο το μεγαθος της κοιλιας.Εδω δεν κανουν υπερηχους γι αυτο.Ταυτοχρονα ψηλαφουν κ το νινι,απαλα ομως.Και μεις πολυ βροχη!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ και απο εμενα καλη εβδομαδα!!!!Χαιρομαι που ολες ειστε καλα και να ευχηθω σε ολες να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σας!!! AN-N χαιρομαι που πηγανε ολα καλα με τις εξετασεις σου,σε ζηλευω που εχετε το σπιτακι σας και το φτιαχνετε!!!Και εσενα το ιδιο binoula μου!Δεν μπορω αλλο κοριτσια εχω σιχαθει να πηγαινω και να βλεπω την καθε βλακεια-σπιτι του καθενος και να ζητανε οτι θελουνε!!!Κουραστηκα!!!ΚΟΝΝΑ μου μας κοψοχολιασες!!!Πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα!!! Η Ανδριαννα που ειναι παλι;;;Κοριτσια μου πηγαμε προχθες και ειδαμε το μωρακι μας ολα ειναι τελεια και οι εξετασεις καλες και τελικα επιβεβαιωθηκε οτι ειναι αγορακι!!!Εκλεισα και ραντεβου για την Β'επιπεδου..Θα παμε στις 25/10..Ευχομαι να ειναι ολα καλα!!!Αυτα τα νεακια μου..ΦΙλακια πολλα πολλα σε ολες!!!!Ο μπούμπου θα μας βγει ζωηρος μου φενεται!!!!Για πολυ κλωτσια λεμε!!!!Χαχαχαχαχα!!!! :lol::D:D

Αναστασία μου έχουμε περίπου 2 εβδομάδες διαφορά εγώ σήμερα είμαι 22 κ 5 χαίρομαι πολύ για τις εξετάσεις σου... εμένα είναι με τα πόδια κάτω γι αυτό νιώθω και τις κλωτσιές απο κάτω!!

Και γω κορίτσια μακάρι να μπορέσω να θηλάσω το θέλω τόσο πολύ!!!!

Κάντυ με το καλό ο μπεμπάκος σου... με το καλό και η Β επιπέδου!!! Κάνε υπομονή με το σπίτι θα σου έρθει από κει που δεν θα το περιμένεις???

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι????? Έχετε σκεφτεί τα ονόματα για τα μπεμπάκια σας??? Αν όλα πάνε καλά και πρώτα ο Θεός εμείς θα τον Βαπτίσουμε Ιωάννη (τον έχουμε τάμα στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο) και η βάπτιση θα γίνει την Κυριακή 26 Μαϊου (παραμονή του Αγίου Ιωάννη και στις 27 θα γιορτάσουμε κι όλας) και Βάπτιση θα γίνει στη Λευκάδα σε ένα παραθαλάσσιο ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη Αντζούση... έτσι λέγεται εκεί η περιοχή!!!

Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα τον βαφτίσουμε Ευάγγελο, το όνομα του πατέρα μου, και η βάφτιση θα γίνει το Πάσχα του 2014 στην Ξάνθη, την πατρίδα μου :) :)

γεια σας κοριτσακια!!!

τελικα μονο εγω δεν τρωω το αβγο ωμο???μηπως ειμαι υπερβολικη :-?

ΒΙΝΟΥΛΑ η μετακομιση προχωραει μια χαρα..αντε με το καλο στο σπιτακι σας!!!

ΑΝ-Ν δεν κανετε καθολου υπερυχους εκει???αν θυμαμαι καλα ειχες πει πως ο αντρας σου ειναι παιδιατρος :roll: τι γνωμη εχει για τον ελεγχο για κυστικη ινωση???ειδα μια εκπομπη και επηρεαστηκα....και αν ρωτησω τον γιατρο μου θα μου πει πως σου ρθε αυτο παλι??? :shock::shock:

αληθεια την εχει κανει καμια κοπελιτσα???

Stalitsa μου, εγώ την εξέταση της κυστικής ίνωσης την έκανα πριν πολλά χρόνια όταν είχα ξεκινήσει την προσπάθειες για μωρό με τον προγεννητικό έλεγχο!!!

Για το αυγό μάλλον εσύ υπερβάλλεις!!! Εγώ το αυγοκόβω όταν είναι καυτό και το αφήνω να κάτσει μετά το αυγό να μην το φάω αμέσως!!! Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα!!! :)

Κι εγώ όταν αυγοκόβω τη σούπα, μετά την αφήνω να πάρει μια βράση και ύστερα τρώω.. Καλύτερα να κοψει το αυγολέμονο παρα να ρισκάρω.. Ωμό αυγό δεν έχω φάει καθόλου.

Για την κυστική ίνωση, εγώ έκανα την εξέταση για το πλήρες φάσμα (350ευρώ στο Χωρέμιο), γιατί ο θείος του άντρα μου πέθανε απο αυτό. Υπάρχει και πιο απλή εξέταση φυσικά που γίνεται σε βιοιατρικές και άλλα διαγνωστικά, και λογικά είναι αρκετή εαν δεν έχετε κρούσματα στην οικογένεια. Είναι θλιβερό πάντως το οτι υπάρχει τόσο μεγάλη άγνοια στην Ελλάδα γι αυτό το θέμα, και δεν φταίμε εμείς. Φταίνε οι γιατροί που δεν το έχουν καν ως ερώτηση όταν σου παίρνουν το ιστορικό. :cry:

Καλησπερα κοριτσακια μου!Σας ευχαριστω πολυ!!

Εμεις θα τη βγαλουμε τη μπεμπουλιτσα μας Αναστασια(στη μαμα μου.Ειμαστε συνωνοματες με τη μανουλα μου) αλλα θα τη φωναζουμε Νατασα γτ εμενα με φωναζουν ολοι Αναστασια.Η βαφτιση θα γινει στην Κορινθο σ ενα εξωκλησι.

Νικη μου 2 εβδομαδες εχουμε διαφορα?Πως νομιζα 1??

Σταλιτσα μου κανουν μοναχα εναν υπερηχο την β' επιπεδου.Εγω βεβαια κανω καθε μηνα σε δικο μου ελληνα γυναικολογο.Δεν αντεχω!Ο αντρας μου πιστευει πως αν κανει ελεγχο η γυναικα πρεπει να κανει κ ο αντρας γτ αν ειναι πχ φορεας η γυναικα κ ο αντρας οχι τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα(ισως βγει φορεας το παιδακι) και το αντιθετο.Αν ομως ειναι κ οι 2 γονεις φορεις υπαρχει 25%πιθανοτητα να βγει το παιδι με κυστικη ινωση.Εν τω μεταξυ ο αντρας μου ασχολειται και με την κυστικη ινωση που ειναι μερος της πνευμονολογιας ανεξαρτητα απο την υποειδικοτητα που εχει κανει στην αλλεργιολογια.Εχει δει πολλα περιστατικα και ειναι πολυ στεναχωρο αντικειμενο.Εχθες ειχε στους πρωταγωνιστες μια εκπομπη για την κυστικη ινωση ε?

Οσον αφορα το αυγο το κανω ακριβως κ γω οπως κ η Νικη και δοξα τω Θεω δεν ειχα ποτε προβλημα!

καλησπερα...

χαθηκα λιγο αλλα δεν σας προλαβαινω εκανα και τα γενεθλια της κορης μου το σαββατοκυριακο... καλε καντε μια περιληψη για τα γεγονοτα που εχουν γινει... :D

εμεις καλα πολυ κλωτσο εχουμε... τα ποδια μου δεν πανε και πολυ καλα με την φλεβιτιδα.... θα πρεπει να φοραω συνεχεια αντιθρομβωτικο καλτσον και με πονανε συνεχεια οι φλεβες μου...

8 επιπεδου 23 του οκτωμβρη θα κανω.... ανυπομονω να παω..

θα παρουμε και ενα μεταχειρισμενο εφταθεσιο γιατι δεν θα μας βαζει το δικο μου αυτοκινητο..(σουζουκι σουιφτ εχω)..

τωρα ετοιμαζω σουπα να φαω γιατι δεν ειναι πολυ καλα το στομαχακι μου....

αυτα τα νεακια μας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...