Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια Φεβροαριου-Μαρτιου-Απριλιου 2013

Recommended Posts

Tανια μου με συγχωρεις!!!!! Ευχομαι να ειναι ολα υπεροχα!!!!!Το μωρακι σας θα ειναι μια χαρουλα! :):) Το διλημμα σας ειναι μεγαλο οντως!Η φασαρια ειναι ενα θεμα ομως..

Κοριτσακια μου να σας ρωτησω κατι.. ποιες εχετε φβ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και εγώ Αναστασία μου! Θα σου το στείλω σε πμ απλά έχε υπόψη σου ότι εκεί δεν θέλω να κάνω αναφορές στην εγκυμοσύνη μου!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!Λοιπον Ταnya1979 μου καταλαβαινω απολυτα τον προβληματισμο σου!Αλλα θα ειναι προβλημα κοριτσι μου η φασαρια και το καυσαεριο...Εγω ψαχνω σε σημεια που να ειναι οσο γινετε πιο ηρεμα και πιο ομορφα!Εχω απορριψει σπιτι για αυτο το λογο!Ποσο πληρωνατε και ποσο σας το αφηνει τωρα αν επιτρεπετε;;;;Ποσα τετραγωνικα ειναι;;;Επισης καλη επιτυχια αυριο στην β επιπεδου!Βιnoula μου υπομονη στη μετακομιση σε καταλαβαινω απολυτα και προσοχη οσο μπορεις!Εισαι τυχερη που θα πας κοντα στους δικους σου!Θα χρειαστεις βοηθεια σιγουρα!!!niki.g μου περαστικα και γρηγορα ευχομαι! Λοιπον κοριτσια εχω και εγω facebook θα σας γραψω ποια ειμαι στην ομαδουλα και οποια θελει μπορει να με κανει ΑDD αλλα σας παρακαλω ουτε εγω θελω αναφορές στην εγκυμοσύνη μου!ΦΙλια πολλα!!!!!

Τανια μου σου εστειλα αιτημα φιλιας στο φβ.Μην ανησυχεις δεν θα κανω καμια αναφορα.Κ γω στην αρχη δεν ηθελα .

Νικη μου νομιζω πως σου εστειλα σε πμ το ονομα μου..Ηρθε?

Καντυ μου ακομα δεν ειδα μνμ στην ομαδουλα μας οποτε οταν δω θα σε κανω add.

φιλακια σε ολες!!!

Κορίτσια εννοείται ότι όποια θέλει μου στέλνει προσωπικό μήνυμα για το φβ ή αν βάλετε στην πριβέ ομαδούλα μας θα σας προσθέσω εγώ!

ΚΑΝΤΥ μου σου απάντησα σε προσωπικό μήνυμα όχι τίποτα άλλο αλλά εδώ μπορεί να μας διαβάσει το σύμπαν όλο! Εννοείται κορίτσια ότι δεν έχω πρόβλημα με εσάς! Εμείς είμαστε τώρα μια οικογένεια!!! ;)

Αλήθεια ΚΑΝΤΥ δεν μπαίνεις και στην πριβέ ομάδα;

Κοριτσακια μου μολις ξεμπερδεψα για σημερα...εκανα μπανακι κ χαλαρωνω...εχει πολυ δουλεια αλλα ελπιζω να τελειωσουμε μεχρι την Κυριακη...προσεχω οσο μπορω περισσοτερο αλλα δεν γινεται να γινουν και μονα τους...

κατα τ αλλα ολα τελεια...εμενα το ονομα μου στο φσβ ειναι binoula bini...περιμενω αιτηματα....Φιλακια σε ολες..

Κοριτσάκια μου τι ήταν αυτό που έπαθα σήμερα!!! Τι λαχτάρα πέρασα!!!!

Έφαγα που λέτε το μεσημέρι έπεσα αμέσως για ύπνο γιατί ήμουν ταλαιπωρημένη από το μπούκωμα και κοιμήθηκα μέχρι τις 6 το απόγευμα.. οπότε σηκώνομαι πάω στην κουζίνα να καθαρίσω μήλα να φάω και αντιλαμβάνομαι ότι κάτι περπατάει στο πόδι μου και τινάζομαι και βλέπω μια σαρανταποδαρούσα :o:o:o και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα και με τσίμπησε :shock: !!! Κόντεψα να πεθάνω μην τυχόν και πάθει τίποτα ο μπέμπης!! Πήρα αμέσως τον γιατρό μου και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο και να τον ενημερώσω για οτιδήποτε φάρμακο χρησιμοποιήσουν... πήγα και ευτυχώς ήταν μια καλή κυρία και μου είπε να περιμένουμε μήπως και είχα συμπτώματα αλλεργίας να μου έβαζε τότε το φάρμακο..για να μην το επιβαρυνθώ τσάμπα τελικά 2 ώρες έκατσα εκεί δεν είχα τίποτα μου δώσανε αντιβίωση amoxil για 8 ημέρες και τώρα είμαι σπίτι!!!

Τι ήταν αυτό σήμερα!!! καινούργιο σπίτι και είναι η 2η που βρίσκω μέσα σε λίγες μέρες!!!

Αναστασία μου είδα το μνμ σου αλλά είδα πολλά με το όνομά σου και δεν ξέρω ποιά είσαι!!!

Κορίτσια κάντε μου όποια θέλει αίτημα φιλίας εγώ έχω το όνομα : Γιολδάση Νίκη και φωτογραφία προφίλ εμένα πλάγια!! Θα περιμένω φιλάκια καληνύχτα

Κκαλημερα σε όλες !!!!

Πω πω βρε συ Νίκη ..... όντως τι λαχτάρα και αυτή! Τέλος καλό, ολα καλά όμως! Μήπως να κάνατε καμμιά Καλημέρα απεντόμοση - μυοκτονια;;;

16:00 όπως ήδη ξέρετε, ˊΒ Επιπεδου!!! Φιλιαααααα!!!

Καλημερα κουκλιτσες μου!Ειτε ολες καλα?

Βρε Νικη μου τι επαθες?πωπω!!!!Περαστικα σου κοπελα μου!Ψεκασε στις χαραμαδες κ η σωτηρια λυση ειναι η σιτα.Σου εστειλα αιτημα!Πως εισαι τωρα???

Βινουλα κ σενα σου εστειλα αιτημα.

Τανια μου ολα να πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!! πολλη +++++++++++++++++++++ σκεψη σε σενα κ το νινι σου!!!!!

Εμεις με τον αντρουλη μου σημερα πηγαμε στην καινουρια τραπεζα σημερα απο την οποια θα παρουμε το δανειο.Περιττο να σας πω οτι δεν καταλαβαινα γρι!Τι απαισια ορολογια ειναι αυτη ?Τ απεχθανομαι τα οικονομικα..δεν μπορω!Ευτυχως ο αντρουλης μου τα κατεχει αυτα.Θα μαγειρεψω σημερα φιλετακι απο κοτοπουλο στιφαδο.

Φιλακια σε ολες!

Καλημερα και απο εμενα!!!!Νικη μου πωπω..!!!Τρομαρα που θα πηρες ε;Αλλα ευτυχως τελος καλο ολα καλα!!!!Ρωτα τι μπορεις να κανεις για αυτο να τα ξεπαστρεψετε να ησυχασεις!!!!Που μενεις;;;Στην εξοχη;;;Τanya1979μου καλη επιτυχια στη Β'ειπεδου!Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!Κοριτσακια ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα γιατι θα παω και εγω στο γιατρο μου να δω τον μπούμπου μου!!!!Ανυπομονω!!!!Παντως το μικρο μου εχει ζωηρεψει πολυ!!!!Τα κλωτσιδια δινουν και περνουν!!!! :lol::lol::lol: Οποια θελει ας με κανει και εμενα φιλη στο facebook!Eχω γραψει πως με βρισκετε στην ομαδουλα μας!!!!Φιλακια πολλα!!!! ;););)

καλημερα ομορφες εγκυουλες!!!!

ΝΙΚΗ την ηταν αυτο που επαθες κοριτσακι μου!!!πωπω αυτα τα ζωηφια τα σιχαινομαι που να τα δω και μεσα στο σπιτι μου εγκεφαλικο θα παθω!!!!

ΒΙΝΟΥΛΑ πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με τον αντρουλη σου και επιστρεφεται σπιτακι σας!!!θα εισαι κοντα στους δικους σου και θα εχεις βοηθεια!!!τελεια!!!προσοχη με την μετακομιση ετσι???

ΑΝ-Ν κι εσεις ετοιμοι για το καινουριο σπιτακι...να μας βαλεις φωτο στην ομαδα...τρελαινομαι να βλεπω ωραια σπιτια τι κολημα ειναι κι αυτο δεν ξερω!!με το καλο να μετακομισετε σπιτακι σας!!!

ΤΑΝΥΑ τι αποφασησατε τελικα με το σπιτι???με το καλο να δεις το μωρακι σου σημερα!!!

κι εγω το απογευμα θα παω στον γιατρο να μου γραψει τις εξετασεις του μηνα και να κανουμε και εναν υπερυχο για να δουμε θα μαθουμε σημερα τι ειναι :roll:

σημερα εφτιαξα λαχανοντολμαδες αυτο το φαγητο δεν το ειχα φτιαξει ποτε και τωρα μεσα σε 2 εβδομαδες το εχω φτιαξει 2 φορες!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???? :):)

Σήμερα δεν βρήκα καθόλου χρόνο να σας γράψω από το πρωί!!!

Σήμερα πήγα λαϊκή αγόρασα ψαράκια τα έκανα ψητά στη σχάρα και μετά έκανα δουλειές στο σπίτι και τις τελείωσα πριν λίγο!!! Αλλά τώρα όλα λάμπουν... ;)

Από την σαρανταποδαρούσα δόξα τω Θεώ δεν είχα τίποτα παρενέργεις.. τώρα παίρνω αντιβίωση για 8 μέρες προληπτικά και να μου φύγει το μπούκωμα!!!

Δέχτηκα από πολλά κορίτσια αίτημα φιλίας και χάρηκα πολύ!!! :D:D

Πολύ ωραία τα φαγάκια σας σήμερα!!

Τanya, περιμένουμε τα καλά σου νέα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Κορίτσια ξέχασα να σας πω :lol::lol::lol::lol:

Έχει καμιά σας από το στήθος υγρό????

Εγώ έχω 2 εβδομάδες που βγάζω διάφανο υγρό και σήμερα το χρώμα του έχει γίνει πιο γαλακτερό!!!

Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό!!!

Δεν το περίμενα τόσο νωρίς!!!

Γειά σας!! Νίκη μου περαστηκά και να προσέχεις τα παλιοζωίφια!!Το πιεζεις το στήθος σου ή τρεχει από μονο του;;;Θα μπω και γω στην ομάδα να σας γραψω το fb μου...Να μου κάνετε και μένα αιτημα να σας γνωρίσω καλύετρα....Φιλάκια!!!!

Καλη επιτυχία για τα β- επιπέδου!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου...εγω μολις ξεμπερδεψα και ειπα να χαλαρωσω λιγο...αυριο ξεκιναει το βαψιμο...πολυ τρεξιμο και ελαχιστος χρονος...ειμαι πολυ κουρασμενη..περισσοτερο ψυχολογικα...ελπιζω να ξεμπερδεψω γρηγορα γιατι ολο αυτο εχει τις επιπτωσεις του...Νικη μου μεγαλη τρομαρα..περαστικα κοριτσακι μου και μακαρι να ειναι η τελευταια...τανια μου ελπιζω ολα να πηγαν τελεια...

Καλημέρα κορίτσια μου...

τι κάνετε???

Έχω μια πολύ μεγάλη ανησυχία... μου είπε ο γιατρός πρχθές στο Β- επίπεδο μήπως κάνω συσπάσεις και δεν το καταλαβαίνω!!!

Κόρίτσια ότν είμαι σε απόλυτη ηρεμία νιώθω από κάτω μέσα χαμηλά να με ταρακουνάει κάτι δεν μπορώ να πω ούτε ότι είναι κλωτσία προς τα κάτω ούτε ότι δεν είναι!!! Έχει συμβεί σε καμά σας!!! Μήπως αυτό είναι σάσπαση???Αυτό με το πέτρωμα στην κοιλιά κλπ δεν το ξανάνιωσα βέβαια.. αλλά είπα μήπως η σπύσπαση έχει και άλλη μορφή!!!

Φιλάκια

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Συγνώμη που θα σας πιάσω από τα μούτρα πρωινιάτικα αλλά είμαι να σκάσω......... :( Εχτές στην ΄Β επιπέδου εκεί που κάναμε τις μετρήσεις βγαίνανε όλες καλές.... δείχνανε βέβαια ότι το μωρούλι μας είναι αρκετά πιο μικρούλη σε σχέση με το προσδοκώμενο αλλά ήταν εντός φυσιολογικών ορίων και γενικά είχαμε χαλαρώσει ώσπου στο τέλος πάει να μετρήσει τις μητριαίες αρτηρίες. Τον έβλεπα προβληματισμένο αλλά μας ζήτησε να κάνουμε μια βόλτα και να ξαναπάμε. Όταν ξαναπήγαμε και τις ξαναμέτρησε επιβεβαίωσε την ορθότητα της μέτρησης και μας είπε ότι δεν αιματώνεται καλά το παιδί και ότι και οι δύο αρτηρίες είναι εκτός φυσιολογικών ορίων. ΡΙ Αριστερής 2,77 ΡΙ Δεξιάς 2,32 Μέση τιμή ΡΙ 2,55 Εντύπωμα κόμβοι άμφω. Σε σχέση με την αυχενική που ήταν πάλι οριακές αλλά εντός φυσιολογικών ορίων χειροτέρεψε. Απ' ότι μας είπε αυτή είναι και η αιτία που δεν αναπτύσσεται το μωράκι μας όπως θα'πρεπε και ότι πρέπει να μιλήσουμε με τον γιατρό μας..... Πήγα να το δω ψύχραιμα εκείνη την ώρα και τον ρώτησα αν πιστεύει ότι πρέπει να προγραμματίσουμε επίσκεψη στον γιατρό γρηγορότερα από αυτό που έχουμε σε 2 εβδομάδες και εκείνος μας είπε ότι έπρεπε να δει τις εξετάσεις μας ο γιατρός την ίδια μέρα!!! Αυτό το άρον άρον με άγχωσε πάρα πολύ! Ευτυχώς είχε εχτές ιατρείο γιατί δεν έχει κάθε μέρα. Όταν φτάσαμε είχαν ήδη επικοινωνήσει οι δυο τους και ήξερε τι έχει συμβεί. Μου αύξησε την δοσολογία της ηπαρίνης που έκανα ούτως οι άλλως από 0,4 σε 0,6 και κανονίσαμε ραντεβού για doppler μητριαίων στις 1/11 για να δούμε τι γίνεται. Επίσης πρέπει να μετράω και να καταγράφω την πίεσή μου πρωί μεσημέρι και βράδυ. Έχω κοιμηθεί χάλια και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ κορίτσια μου...... Γιατί δεν είναι σίγουρο ότι με τις ενέσεις θα διορθωθεί.... εάν συμβαίνει αυτό λόγω θρομβοφυλίας μου είπαν ότι θα το αντιμετωπίσουμε αλλά γενικά μου άφησαν όλες τις περιπτώσεις ανοιχτές και φοβάμαι.... Ξέρω ότι έτσι δεν βοηθάω το παιδί μου και ίσως να χειροτερεύει και το θέμα της πίεσής μου και πραγματικά θα κάνω ότι μπορώ για να διώξω τις κακές σκέψεις από το μυαλό μου, το χρωστάω στο μωράκι μου! Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

Tanya μου, σου στέλω όλη μου την αγάπη και τη σκέψη για να πάνε όλα καλά!!! ;) Τι να σου πω βρε κορίτσι μου εύχομαι η Παναγίτσα μας να σε βοηθήσει και όλα να πάνε μια χαρά!!! Δεν γνωρίζω να σου πω περισσότερα!! Εύχομαι πάντως όλα να κυλήσουν ομαλά!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια!!!!!

ΤΑΝΥΑ εχω ξανακουσει παρομοια περιπτωση το μωρο τρεφοταν μονο απο την μια και εβγαινε μικροτερο στις μετρησεις φυσικα το παρακολουθουσαν αρκετα συχνα...και στο τελος γεννηθηκε 3500 οπως καταλαβαινεις καθολου μικρο!!!οι γιατροι λογικο ειναι να το ψαχνουν και να το παρακολουθουν ακομα πιο συχνα αλλα εσυ μην αγχωνεσαι θα δεις που ολα θα πανε καλα!!!! :YMHUG::YMHUG:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου πάρα πολύ... Γενικά έχω σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μου αλλά αλήθεια έχω αρχίσει να το βλέπω πιο ψύχραιμα. Θα τα καταφέρουμε! Θα το παρακολουθούμε και όλα θα πάνε καλά! Σας φιλώ γλυκά!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Συγνώμη που θα σας πιάσω από τα μούτρα πρωινιάτικα αλλά είμαι να σκάσω......... :( Εχτές στην ΄Β επιπέδου εκεί που κάναμε τις μετρήσεις βγαίνανε όλες καλές.... δείχνανε βέβαια ότι το μωρούλι μας είναι αρκετά πιο μικρούλη σε σχέση με το προσδοκώμενο αλλά ήταν εντός φυσιολογικών ορίων και γενικά είχαμε χαλαρώσει ώσπου στο τέλος πάει να μετρήσει τις μητριαίες αρτηρίες. Τον έβλεπα προβληματισμένο αλλά μας ζήτησε να κάνουμε μια βόλτα και να ξαναπάμε. Όταν ξαναπήγαμε και τις ξαναμέτρησε επιβεβαίωσε την ορθότητα της μέτρησης και μας είπε ότι δεν αιματώνεται καλά το παιδί και ότι και οι δύο αρτηρίες είναι εκτός φυσιολογικών ορίων. ΡΙ Αριστερής 2,77 ΡΙ Δεξιάς 2,32 Μέση τιμή ΡΙ 2,55 Εντύπωμα κόμβοι άμφω. Σε σχέση με την αυχενική που ήταν πάλι οριακές αλλά εντός φυσιολογικών ορίων χειροτέρεψε. Απ' ότι μας είπε αυτή είναι και η αιτία που δεν αναπτύσσεται το μωράκι μας όπως θα'πρεπε και ότι πρέπει να μιλήσουμε με τον γιατρό μας..... Πήγα να το δω ψύχραιμα εκείνη την ώρα και τον ρώτησα αν πιστεύει ότι πρέπει να προγραμματίσουμε επίσκεψη στον γιατρό γρηγορότερα από αυτό που έχουμε σε 2 εβδομάδες και εκείνος μας είπε ότι έπρεπε να δει τις εξετάσεις μας ο γιατρός την ίδια μέρα!!! Αυτό το άρον άρον με άγχωσε πάρα πολύ! Ευτυχώς είχε εχτές ιατρείο γιατί δεν έχει κάθε μέρα. Όταν φτάσαμε είχαν ήδη επικοινωνήσει οι δυο τους και ήξερε τι έχει συμβεί. Μου αύξησε την δοσολογία της ηπαρίνης που έκανα ούτως οι άλλως από 0,4 σε 0,6 και κανονίσαμε ραντεβού για doppler μητριαίων στις 1/11 για να δούμε τι γίνεται. Επίσης πρέπει να μετράω και να καταγράφω την πίεσή μου πρωί μεσημέρι και βράδυ. Έχω κοιμηθεί χάλια και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ κορίτσια μου...... Γιατί δεν είναι σίγουρο ότι με τις ενέσεις θα διορθωθεί.... εάν συμβαίνει αυτό λόγω θρομβοφυλίας μου είπαν ότι θα το αντιμετωπίσουμε αλλά γενικά μου άφησαν όλες τις περιπτώσεις ανοιχτές και φοβάμαι.... Ξέρω ότι έτσι δεν βοηθάω το παιδί μου και ίσως να χειροτερεύει και το θέμα της πίεσής μου και πραγματικά θα κάνω ότι μπορώ για να διώξω τις κακές σκέψεις από το μυαλό μου, το χρωστάω στο μωράκι μου! Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

Τανια μου...καταρχας ηρεμια κ ψυχραιμια,την εχεις δηλαδη αλλα...ετσι το γραφω...Οι γιατροι πρεπει παντα να λενε ολα τα ενδεχομενα κ να ειναι πιο επιφυλακτικοι κ καλα κανουν!Πιστευω πως ολα θα πανε καλα.Εχω ακουσει κ εγω αρκετες τετοιες περιπτωσεις κ ολες ειχαν αισιο τελος.Καταλαβαινω την αγωνια σου...δεν το συζητω...Εγω εχω καλο :D προαισθημα,ολα θα πανε τελεια!!

Καλημέρα κορίτσια μου...

τι κάνετε???

Έχω μια πολύ μεγάλη ανησυχία... μου είπε ο γιατρός πρχθές στο Β- επίπεδο μήπως κάνω συσπάσεις και δεν το καταλαβαίνω!!!

Κόρίτσια ότν είμαι σε απόλυτη ηρεμία νιώθω από κάτω μέσα χαμηλά να με ταρακουνάει κάτι δεν μπορώ να πω ούτε ότι είναι κλωτσία προς τα κάτω ούτε ότι δεν είναι!!! Έχει συμβεί σε καμά σας!!! Μήπως αυτό είναι σάσπαση???Αυτό με το πέτρωμα στην κοιλιά κλπ δεν το ξανάνιωσα βέβαια.. αλλά είπα μήπως η σπύσπαση έχει και άλλη μορφή!!!

Φιλάκια

Ρε ΄συ φιλεναδα και εγω το νιωθω αυτο πολυ λες κ θεωρουσα οτι ειναι το μωρο....λες να μην ειναι το μωρο τελικα;;Οι συσπασεις εγω ξερω πως ειναι σφιξιμο-ξεσφιξιμο,της εχω νοιωσει κ ξερω πως ειναι.Παντως αυτο που περιγραφεις το αισθανομαι κ εγω κ περιμενω πως κ πως τη β επιπεδου για να το πω στο γιατρο.. :!::!:

Κορίτσια ξέχασα να σας πω :lol::lol::lol::lol:

Έχει καμιά σας από το στήθος υγρό????

Εγώ έχω 2 εβδομάδες που βγάζω διάφανο υγρό και σήμερα το χρώμα του έχει γίνει πιο γαλακτερό!!!

Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό!!!

Δεν το περίμενα τόσο νωρίς!!!

Εγω ακομη δεν εχω βγαλει,δεν συμβαινει παντα ετσι κ αλλιως.Και ναι ειναι φυσιολογικο! :D

Καλημέρα κι από μένα! Είμαι η Έλενα, είμαι 31 και περιμένω με λαχτάρα το δεύτερο αγοράκι μου στις 15 Απρίλη. Έχω ήδη έναν μπόμπιρα, τον Φοίβο, που είναι 3,5 ετών. Θα χαρώ να τα λέμε απο δω και να μπω στην παρεούλα σας :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...