Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια Φεβροαριου-Μαρτιου-Απριλιου 2013

Recommended Posts

ντοματοσαλατα εεεε?????εμενα απ εξω δεν με αφηνει να φαω σαλατες γιατι δεν εχω αντισωματα τοξοπλασματος οποτε μονο στο σπιτι καλα πλυμενα και βυθισμενα σε ξυδονερο!!!

εγω τρωω ψαρια μια φορα την εβδομαδα και τρωω μονο φρεσκα αλλα ειναι η φαγκρι η τσιπουρα δεν εχω παρει κατι αλλο :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτό που λένε για τις σαλάτες ισχύει και για την ντομάτα;;;; :shock::shock::shock::shock::shock: Νόμιζα ότι είναι μόνο για τα πράσινα χορταρικά..... Bye bye ντοματοσαλάτα.... :cry:

ναι και για την ντοματα κι εγω ολο το καλο καιρι που βγαιναμε εξω για φαγητο δεν ζηλευα τιποτ αλλο μονο την ντοματα αν με εβαζε πριν να φαω σιγα μην ετρωγα αλλα για να ειναι απαγορυμενη :? οποτε κι εγω καθε μερα στο σπιτι κοβω ντοματοσαλατα και την ευχαριστιεμαι με οποιοδηποτε φαγητο εχω και μια ντοματοσαλατα εγω απο διπλα :lol::lol:

γεια σας!!!!!!!!

εχω ενα στομαχοπονο που με εχει πεθανει!!!!!!!!!

ρε κοριτσια εσας σας εχουν σταματησει οι ανακατοσουρες?????

γιατι εμενα οχι... τωρα θελω να φαω για παραδειγμα αυγουλακι τηγανιτο αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα με πειραξει... :(

οσο για την β επιπεδου εχω ραντεβου στις 23 του οκτωβρη και μου ειπε να πιω 2 ποτηρια νερο νηστικη και να παω 9 η ωρα το πρωι... ο καθενας οτι να ναι λεει τελικα....

κοριτσια ποσα κιλα εχετε βαλει????? εγω εχω βαλει 2,5...

ο γυναικολογος μου λεει να παρω τουλαχιστον 15, ο αγγειολογος και ο διαβητολογος διαφωνουν... θελουν το πολυ 10.... :? ξεκινησα 52 κιλα σε αυτη την εγκυμοσυνη και ειναι 54,5 ... αλλα ειναι και δυο τα μωρα...

τωρα που ξαπλωνω τα μεσημερια νιωθω και κλωτσηδακια διακριτικα.....

πιστευω οτι θα με πεθανουν αργοτερα..... :mrgreen:

νικη πολυχρονη και ευτυχισμενη!!!!!!! με το καλο το μωρακι σου....

μπηκα κι γω στην ομαδουλα.....

Απαγορευμένες τροφές κατά την εγκυμοσύνη

Απαγορεύονται τα ωμά αβγά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφεύγεις και τις άγνωστης προέλευσης κρέμες ή μαγιονέζες που μπορεί να περιέχουν ωμό αβγό. Κίνδυνος σαλμονέλλας.

Ψάρι καλύτερα όχι περισσότερο από 2 φορές την εβδομάδα και ένα πολύ καλό ψάρι είναι η σαρδέλα διότι είναι από τα λιγότερο μολυσμένα ψάρια.Ψάρια με μεγάλες συγκεντρώσεις υδραργύρου

Κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης & του θηλασμού, θα πρέπει να αποφεύγονται ψάρια όπως ο ξιφίας, ο καρχαρίας, το πλακολεπιδόψαρο και το μεγάλου μεγέθους ή “βασιλικό” σκουμπρί, τα οποία έχουν υψηλή συγκέντρωση υδραργύρου. Μια ισορροπημένη διατροφή εκγυμοσύνης πρέπει να περιέχει γεύματα με ψάρι αλλά όχι περισσότερο απο 2 μερίδες (περίπου 340 γρ) μέσα στην εβδομάδα. Όλα τα ψάρια, εκτός των παραπάνω μπορούν να καταναλωθούν άφοβα με μια περαιτέρω εξάιρεση στον λευκό τόνο κονσέρβας Albacore που δεν θα πρέπει να καταναλώνεται σε ποσότητα μεγαλύτερη των 170 γρ την εβδομάδα. Ψάρια και θαλασσινά χαμηλά σε υδράργυρο είναι όλα τα μικρά ψάρια, ο μικρός σολωμός, οι γαρίδες, τα καβούρια, ο μπακαλιάρος, η γλώσσα κ.α.

Αχ κοριτσακια μου ξεπατωθηκα!!!!!Καθαρισα κ το αμαξι τελικα απο μεσα,επλυνα κ τα πατακια!Πωπωωωω..το μωλουδελι μου μ εχει τρελανει στις κλωτσιτσες και η κοιλια μου κουνιεται δεξια-αριστερα!Το ειχα ξαναδει και λιγο πιο παλια αυτο σ αυτη την εγκυμοσυνη αλλα σημερα το εχει παρακανει.Εχει μεγαλωσει φαινεται αρκετα κιολας κ σημερα μ ενοχλει πολυ στην αναπνοη .Το νιωθω πολυ ψηλα.Δινει πολυ δυνατες!Καλα ,δεν κουραστηκε?

Ελενη περαστικα σου μωρε κοριτσακι.Εμενα σταματησαν απο την 12η εβδομαδα οι αναγουλες.Εγω εχω βαλει 5 κιλακια αλλα σκεψου πως ειμαι 23+1 σημερα.Πλεον θα ειμαι πιο προσεχτικη γτ φοβαμαι μη βαλω στους 3,5 μηνες που υπολλειπονται πολλα κ δυσκολευτω να τα χασω μετα.

Γεια σας κοριτσακια!Μια χαρα εισαστε διαβαζω!!! :D:D

Ελενη, εμενα μου εχουν ψιλοπερασει.Μονο που κ που λιιιιιγο το πρωι μολις ξυπναω μου'ρχετε ναυτια αλλα για λιγακι κ μου περναει.Ειπαμε εσυ εχεις διδυμακια ε...λογικο να εχεις πιο εντονα συμπτωματα.. ;);)

Τα νεα μου...εγω φιλεναδες,τελικα μετα απο πολλη σκεψη αποφασισα να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο.Τα οικονομικα ειναι χαλια κ δεν προβλεπετε να αλλαξουν προς το καλυτερο,μαλλον προς το χειροτερο...Οποτε σκεφτηκα πως δεν υπαρχει λογος να πιεστουμε τοοοσο πολυ οικονιμικα αφου υπαρχει λυση.

Εψαξα λοιπον,ρωτησα κ σε διαφορα φορουμ αλλα κ σε καποιες γνωστες μου κ πιστευω πως κατεληξα σε πολυ καλο γιατρο.Εκλεισα ραντεβου μαζι του,για τις αρχες του Νοεμβρη που θα κανω κ τη β επιπεδου.

Να σας πω την αληθεια μου εφυγε ενα βαρος,γιατι σκεφτομουν πολυ τα εξοδα κ ειχα αγχωθει.

Βλεπετε δεν ειναι μονο η γεννα,ειναι κ τα υπολοιπα που χρειαζετε το μωρακι κουνια,καροτσι,ρουχαλακια κ.τ.λ

Τελος παντων,ψυχραιμια ολα θα γινουν!

Εμενα ρε κοριτσια δεν με κλοτσαει ακομα....ειναι νωρις λετε;;;;Νοιωθω μονο που κ που,κυριως οταν ξαπλωνω η καθομαι κατι σαν...φρρρρρρρρρρ,σαν ψαρακι πολυυυυυυυυυυ ελαφρυ.Και αυτο οχι καθε μερα...

Αντε να αρχισω αν το νοιωθω να ηρεμησω λιγο... :D:D

Δόξα το Θεό δεν είχα καθόλου νακατοσούρες και τέτοια. Έχω πάρει περίπου 4 κιλά

και είμαι 20+3. Βέβαια ζυγιζομαι καθένας Δευτέρα οπότε δεν ξέρω μήπως είναι και παραπάνω ! Ελπιζω οχι! Ελένη μου λίγα έχεις πάρει λιγα για δίδυμα! Μια χαρα σε βρίσκω! Βρε Αναστασία μου πόσες δουλειές έκανες σήμερα!!!!! Ξεκουρασου και λίγο! Και Ζουμπι μην αγχωνεσαι καθόλου! Και εγω πριν 2-3 μέρες το ένοιωσα!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εγω θα σας πω τα πραγματα περιλιπτικα....πηρα χτες τις εξετασεις και ηταν αψογες...τις πηγα και στο γιατρο μου και ειμαστε οκ...το μωρακι θα το ξανα δουμε στις 19 του μηνα και απο χτες το βραδυ ειμαι στην Ηγουμενιτσα στους δικους μου και ειμαι στο χαλαρο...κατα τ αλλα καλα...Η Ανδριαννα οντως εχει παρα πολλες μερες να μπει...μακαρι να ειναι καλα και μολις μπει εχει να ριξει πολυ διαβασμα..

καλησπέρα κοριτσάκια μου.. τι κάνετε??? :)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και σε σας με το καλό τα μωράκια σας!! Με έναν πόνο!!! :)

Εγώ τελικά σήμερα το μεσημέρι έκανα σπανακόριζο και τώρα το βράδυ έκανα μακαρόνια με κιμά γιατί τα ζήλεψα βρε κορίτσια είχα μέρες που τα ονειρευόμουνα !!!

Βρε Αναστασία μου πολλές δουλίτσες κάνεις δεν κουράζεσαι??? Εγώ μόνο φαγητό και ξεσκόνισμα κάνω άντε και κάτι άλλα ψιλά... τα υπόλοιπα τα κάνει ο άντρας μου.. δεν με αφήνει..

Ίσως με έχει καλομάθει!!! :)

Καληνύχτα σε όλες τις μανούλες!@! :P

Καλησπερα ομορφες μου εγκυουλες!Ειστε ολες καλα?Να εχουμε ενα ομορφο σκ!

Εχθες κοριτσακια μου νομιζα θα πως παρεδιδα το πνευμα μου στον Κυριο.. Δεν μπορουσα ν'ανασανω!Μεχρι να κοιμηθω υπεφερα!Ειχε ανεβει το μωρο τοσο ψηλα και δεν μου εφτανε αυτο , ειχα φαει 2 μερες συνεχομενα μπανανα το πρωι και στουμπωσα :oops::shock: πως να το πω ποιο κομψα?Με συγχωρειτε.. Σημερα ειμαι καλυτερα.Πηγαμε με τον αντρουλη μου κ την Άριά μας στα ικεα και πηραμε το τραπεζι της κουζινας που θελουμε για το καινουριο μας σπιτι.Αυτο που εχουμε δεν ταιριαζει καθολου δυστυχως. Θελετε να το δειτε?Ειναι αυτο: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80214257/ και οι καρεκλες αυτες: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70103250/ . Το τραπεζι μεγαλωνει κ γινεται σαν τραπεζαρια. Εχει πανω αριστερα 2 μικρα εικονιδιακια για να δειτε πως γινεται.Χαρηκαμε πολυ γτ την προηγουμενη εβδομαδα που πηγαμε δεν υπηρχε.Ειχε εξαντληθει.Σε λιγο θα μεινω μοναχουλα παλι με την Άρια μου γτ ο αντρουλης μου εχει εφημερια.Περιμενω πως κ πως να ερθει η παρασκευη για να κανουμε υπερηχο(ελπιζω) και να δουμε το σπιτι!!!!Το μενου εχει τραχανα με κοτουλα για την μπουμπουκιτσα μου ,λαχανο με κρεατακι για μας και μπροκολο σαλατα.Το πρωι σηκωθηκα με κλαματα..η σκεψη της συναντησης του νεου μωρου με το κοριτσακι μου μ'εκανε κ συγκινηθηκα τοσο πολυ.. Σας ζαλισα απο το ενα θεμα στο αλλο.. :oops:

Τανια μου δεν εχεις παρει πολλα κιλακια για τις εβδομαδες που εισαι!Κουκλα σε κοβω!

Βινουλα μου τι ομορφα νεακια ειναι αυτα?μπραβοοοο!!!

Νικη μου και μενα ο αντρουλης μου δεν θελει τπτ να κανω αλλα δεν μπορω.Ειμαι ψειρας σε τετοια θεματα κ δυστυχως εκνευριζομαι οταν το σπιτι δεν ειναι καθαρο.Επισης,λειπει ολη μερα και δεν μπορω να τον βλεπω να κανει κ δουλειες.Ξυπναει 6:20 το πρωι παιρνει λεωφορειο,τρενο,ποδηλατο και φανει στη δουλεια του.Γυριζει με τον ιδιο τροπο και φτανει σπιτι στις 6:20.Πως να τον αφησω να κανει δουλειες?Αυτο φυσικα μεχρι να μετακομισουμε.Οταν ερχεται σπιτι δεν μ αφηνει ουτε νερακι να παω να παρω.Γι αυτο κ γω φροντιζω να εχω κανει οτι δουλειες εχω πριν ερθει.χιχιχιχιχι.

Αναστασία μου, να τρως πολλά λαχανικά για να πηγαίνεις τουαλέτα!! Σε καταλαβαίνω με την δύσπνοια και γω εχθές το βράδυ από το 1 πλάι δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα!! Με το σπίτι σε καταλαβαίνω απόλυτα με την καθαριότητα γιατί ούτε εγώ ευχαριστιέμαι από κανέναν!! Εντωμεταξύ ήμουν μαθυμένη που τα είχα στην εντέλεια κάθε μέρα αλλά τώρα τι να κάνουμε!!! περιμένουμε το μπέμπη οπότε αξίζει κάθε τι!!!

Το τραπέζι και οι καρέκλες μου άρεσαν πάρα πολύ.. έχεις πολύ γούστο!!

Τα φαγάκια σου είναι και τα 2 πολύ ωραία... εγώ έκανα σήμερα παστίτσιο που μου περίσσεψε εχθές κιμάς και το βράδυ θα φτιάξει η μάνα μου κουνέλι με πατάτες στο φούρνο.. αύριο έχουμε μια βάπτιση και θα φάμε εκεί!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Γεια σας κοριτσια!!! Πού είστε Σαββατόβραδο;;; Εγω σπιτι με τον μικρο και τον αντρα..χαλαρα..Ζούμπι εμεις ειμαστε μαζί στις βδομαδες και δεν εχω ξεκινησει να ακουω τη μικρη ουτε και γω...Αφου παιρνω το ασβεστιο και λέω τωρα θα κλωτσισει ..αλλα τιποτα! Θυμαμαι απο τον Δημητρη με το ασβεστιο τρελαινοταν και κλωτσαγε για ωρα μετα που το επινα..Αναστασια μην κανεις τοσες δουλειες...ειδες κουραστηκες..Ωραία έπιπλα! Εγω παιδια είμαι μαλλον αναισθητη που δεν προσεχω τιποτα ιδιαιτερο στο φαι...Μια φορα στο τοσο αν θα βγουμε εξω τρωω λίγη σαλατουλα....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.... :?:?:? ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Κ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ...ΕΙΔΩΜΕΝ..

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 29 ΤΟΥ ΜΗΝΑ..ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΙΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ..

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ..ΠΟΤ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ?ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ..ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

Καλημέρα Καλή Κυριακη!! Και γω Τόνια στο Ιασώ θα πάω πάλι...Άσε από αυριο σταματαει και ο ΕΟΠΥΥ...Να δούμε πού θα τις πάνε τις τιμές πάλι..Σκέψου οτι εγώ το 2009 που γεννησα το Δημητρη έδωσα για τρικλινο μόνο στο νοσοκομειο 3900!!!!

Καλημερα!!!Εγω κοριτσια,σας το ειχα γραψει κι προχθες,τελικα θα γεννησω στο Αρεταιειο.Δεν γινετε με τιποτα να παω στο Ιασω.Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!!!!!!!!!!Ρωτησα,εψαξα κ πιστευω βρηκα εναν απ'τους καλυτερους γιατρους του δημοσιου.Σημασια εχει να εχεις καλο γιατρο,το κτηριο δεν παιζει ρολο,ετσι δεν ειναι;;

Ακριβώς και εγω το ίδιο .... Δεν αλλάζω τον γιατρό μου και είναι και εμένα στο Ιασώ! Το άκουσα και εγω για τον ΕΟΠΥΥ... τι θα κάνουμε με τα λεφτά;;;; Δηλαδη δεν θα περνούμε λεφτά καθόλου απο τον ΕΟΠΥΥ; ;; Ελπίζω μέχρι να έρθει η ώρας να γεννησουμε να τα έχουν ξαναβρεί ... τι άγχος και αυτοί βρε κορίτσια!!!! Τινά κάνουμε όμως, ναˊναι γερά τα μωρακια μας και ολα θα τα βρούμε!

Καλησπερα κοριτσια μου...τι κανετε??εγω χαλαρα στο σπιτι...Αυτο με τον εοππυ ειναι αβυσος...δεν ξερω τι θα γινει μεχρι τοτε αλλα ελπιζω να ειναι ολα καλα μεχρι τοτε και να τα εχουν βρει...

Γειά σας κορίτσια μου... τι κάνετε???

Εγώ λόγω του ότι μένω Αγρίνιο θα γεννήσω Πάτρα στο Ολύμπιον πρώτα ο Θεός βέβαια εκεί είναι και ο γιατρός μου!!! Με έχει μέχρι 10 Φεβρουαρίου!! Εγώ τον ρώτησα πόσο θα κοστίσει για να ξέρω τι θα υπολογίζω και μου είπε καισαρική με επισκληρίδιο σε τρίκλινο δωμάτιο 2.200 ευρώ όλα.. συν ότι πάρουν από τον ΕΟΠΥΥ. Απ΄οτι ξέρω η κλινική δεν βγαίνει από τον εοπυυ λόγω του ότι μετά δεν έχει δουλειά!! Κατα τα άλλα θα δούμε!!

Καλημέρα ζουζούνες μου... καλή εβδομάδα να έχουμε!!! :):) Πως είστε???? ;)

Εγώ σήμερα ξύπνησα από τις 7 γιατί έχω την σκέψη της Β- Επιπέδου που θα κάνω στις 11:00!!!

Μακάρι Παναγίτσα μου όλα να πάνε καλά!!!

Το βράδυ ξυπνούσα κάθε 2 ώρες περίπου... μάλλον από την σκέψη μου ήταν όλα!!!!

Ούτε ο μπέμπης μου κοιμήθηκε όλη νύχτα κλώτσαγε... μάλλον εγώ τον ανυσήχησα τσάμπα!!! ;)

Θα σας πω νέα μώλις γυρίσω από το γιατρό μου...

Φιλάκια σε όλη την μαμαδοπαρεούλα μας!!! :P

Καλημερα κοριτσακια μου!Ειστε ολες καλα?Εγω εχω αρχισει και αγχωνομαι..Περνω τα κιλα πολυ γρηγορα κ δεν μου αρεσει καθολου.Θα κοψω το βραδινο φαγητο κ θα τρωω καμια σαλατα ή κανα γιαουρτακι.. :(

Εδω τα κρυα καλα κρατουν.Τωρα εχουμε 7,5 βαθμους!Σημερα θα ειμαι παλι μονη με το κοριτσακι μου αφου ο μπαμπας μας εφημερευει παλι.Τελικα την παρασκευη δεν θα κανω υπερηχο γτ ο γυναικολογος(ελληνας) ειπε στον αντρα μου οτι η εβδομαδα αυτη δεν εξυπηρετει σε κατι.Βασικα ο κυρος λογος ειναι οτι τον βολευει ολες τις μερες εκτος απο την παρασκευη γτ εχει καισαρικες και δεν εχει χρονο)ειναι μονος του στο νοσοκομειο).Μου ειπε να παω την πεμπτη αλλα βρε κοριτσια δεν γινεται.Δεν ειμαστε στην ιδια πολη και την παρασκευη ετσι κ αλλιως θα πηγαινα στην πολη αυτη για να δουμε το σπιτι κ ετσι βολευε.Ωστοσο του ειπε πως απλα θα δουμε μια εικονα και καλο θα ηταν να το καναμε σε 1-2 εβδομαδες που θα μπορουμε να δουμε βαρος και για προεκλαμψια.Αν εναι πολυ αγχωμενη η γυναικα σου ελατε οποτε θελετε του ειπε.Τι να κανω η καημενουλα?Το δεχθηκα να παω σε 1-2 εβδομαδες.Πολυ καλος αλλα εγω στεναχωρηθηκα λιγο γτ ηθελα να το δω το νο2καραμελακι μου!

Νικη μου τρωω πολλα λαχανικα κ φρουτα γενικως αλλα ετυχε κ την πατησα η καημενη.Μην αγχωνεσαι βρε!!!Ολα θα ειναι τελεια!!!Με το καλο να δεις τον μπεμπακο σου κ σε περιμενουμε να μας πεις τα νεακια σας!Τι ωραια που θα τον δεις!Ειναι τελεια να κανεις υπερηχο!!!Εγω τραβουσα στην β'επιπεδου βιντεο!χιχιχι

Βρε κοριτσια πολλα λεφτα για μια γεννα στην Ελλαδα δεν νομιζετε?Εγω οταν γεννησα την Άριά μου (στη Σουηδια γεννησα γτ ο αντρας μου δουλευε στο νοσοκομειο κ ειχαμε εμπιστοσυνη.Δεν ειχαμε κ αδεια για να ερθουμε Ελλαδα γτ η εγκυος γυναικα μπορει να ταξιδεψει με αεροπλανο μεχρι κ την 26η εβδ.Μετα θελει χαρτι γιατρου.Ο τελευταιος επιτρεπομενος μηνας ειναι ο 7ος γτ φοβουνται για τυχον γεννα μεσα στο αεροπλανο.Οποτε επρεπε να εχουμε 5 μηνες αδεια γτ:2 μηνες πριν γεννησω να ειμαστε Ελλαδα κ αλλους 3 μηνες μεχρι να εμβολιαστει.Απαγορευεται κανονικα να ταξιδεψει εμβρυο χωρις να εχει εμβολιαστει γτ ειναι κλειστος χωρος και ταξιδευουν απο πολλες χωρες.Ακυρη λοιπον η Ελλαδα στο θεμα αυτο.Την ειχαμε διαγραψει λογω αδειας),εμεινα στο νοσοκομειο 3 μερες (γτ ηθελα να μου δειξουν τα του θηλασμου) και εμεινε μαζι μου κ ο αντρουλης μου.Μας πηραν μονο 30ευρω.Επρεπε και ο αντρας μου να πληρωσει κανονικα γτ πιαναμε και αλλο κρεβατι αλλα επειδη δουλευε ως γιατρος μεσα τη γλιτωσαμε. :lol: θα πληρωναμε αλλα τοσα.Η γεννα δλδ μου κοστισε μονο 30 ε!

Καλημέρα μας και καλή εβδομάδα! Αναστασία είναι σκάνδαλο το κόστος τοκετού στην Σουηδία!!!! Θα μετακομίσω μου φαίνεται! :lol: Αυτό με την προεκλαμψία πώς το βλέπουνε; Από την ουρολογική εξέταση ή κάπως αλλιώς; Ξέρεις;

Νίκη μου αυτή την ώρα θα είσαι στον γιατρό και θα βλέπεις το μωράκι σου!!!!!!!!!! Περιμένουμε τα καλά σου νέα! Και εγώ κοριτσάκια μου που πάω για ΄Β Επιπέδου την Παρασκευή έχω ήδη πολύ αγωνία..... ενώ ως εχτές το έβλεπα πολύ χαλαρά και σαν εκδρομή, από σήμερα συνέχεια εύχομαι να είναι όλα καλά! Πώς σε νοιώθω Νίκη μου! Κάντυ σήμερα θα πάμε να δούμε και ένα σπίτι που είναι 10-15 λεπτά με τα πόδια από εκεί που είμαστε τώρα αλλά είναι πολύ ήσυχη γειτονιά. Δεν το είδαμε σε αγγελία αλλά ο Γιώργος το ανακάλυψε όταν πήγε βόλτα το σκυλάκι μας από άλλη διαδρομή. Φαίνεται ωραία η πολυκατοικία και σχετικά καινούρια. Εκεί που γράφαμε το τηλέφωνο (είχαν μπανεράκι στο μπαλκόνι) μας είπε ένας από τον 1ο ότι έχει εκείνος τα κλειδιά και το δείχνει αλλά επειδή δεν είχε ρεύμα και ήταν αργούτσικα κανονίσαμε για σήμερα. Μακάρι να είναι ωραίο αν και είναι πιο μεγάλο απ' ότι το θέλουμε και φοβάμαι άρα και πιο ακριβό.... Είδωμεν!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΑΧ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ..ΤΡΩΩ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ,ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΟΓΜΕΣ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΑΝ ΚΟΠΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΞ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΙΑΣΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ..

ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΙΑΣΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...