Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια Φεβροαριου-Μαρτιου-Απριλιου 2013

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα και καλή μας εβδομάδα! :D

Ωραία η τεμπελιά Νίκη μου ;) Και εγώ εδώ μην νομίζεις, τα ίδια κάνω! Είμαι ξαπλωμένη στον καναπέ σαν την Κλεοπάτρα.... :lol: Σήμερα είναι για εμένα η μέρα γιατρού και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!!!!!!!! Με το καλό να δούμε το μωράκι μας και να είναι όλα καλά!!! Αυτήν την ευχή κάνω από το πρωί!

Αφήστε, κάθε Δευτέρα ζυγίζομαι στο φαρμακείο και σήμερα είδα ότι πήρα 2 κιλά μέσα σε μια εβδομάδα......... :shock::o:shock::o:shock::o Πω πω... μου φάνηκε μεγάλη υπερβολή, μα σε 1 εβδομάδα- 2 κιλά ;;;;; Δεν βαριέσαι..... λέω να προσέχω και να μην τρώω μετά τις 8-9 το βράδυ.

Φιλάκια στις υπέροχες κοιλίτσες μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσακια μου!ειστε καλα?

αχ Νικη μου ποσο θα ηθελα και γω να καθισω ολη μερα σ ενα καναπε ολη μερα κ να μην κανω απολυτως τπτ!με την μετακομιση ομως που εχουμε στις 6/11 δεν προλαβαινω να καθισω.πρεπει καθημερινα να πακεταρω.εχω αγχωθει λιγο γτ ειναι παρα πολλα!!!!Η ψαροσουπα ειναι απο τ αγαπημενα μου φαγακια!!!σλουρπ!!!

Τανια μου τι ωραια που θα δειτε το μπεμπακι σας σημερα!!!ολα καλα θα ειναι ,να μην αγχωνεσαι καθολου!αχ με αυτα τα κιλα τι θα κανουμε???εγω ξεκινησα με 55 και εχω φτασει τα 59,5.την πεμπτη μπαινω στον 6ο !δοξα τω Θεουλη!!!και γω θα σταματησω να τρωω σαν πεινασμενη καθε βραδυ.Εμ δεν μπορω να κοιμηθω ,εμ τρωω του σκασμου.το βραδινο θα το κοψω μαχαιρι γτ δεν θελω να ξεφυγω πολυ.

Κοννα μου γτ δεν το εχετε πει στο αγορακι σας?ποσο χρονων ειναι?εμενα η κορουλα μου οταν το εμαθε ηταν 20,5 μηνων.καναμε μαζι το τεστ και χοροπηδουσα εγω χοροπηδουσε κ εκεινη (χωρις βεβαια να εχει καταλαβει τι γινεται).τωρα που ειναι 2χρ και 1,5μηνων ειναι τρελαμενη κ ολη την ωρα αγκαλιαζει τη κοιλιτσα μου κ δινει τη πιπιλα της,φαγακι και οτι αγαπαει το δινει στη κοιλιτσα.

Φιλακια σε ολες!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!! Tanya1979 μου μην στενοχωριεσαι και εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι μετα την 18η βδομαδα θα αρχισω να το νοιωθω!Σε ποια βδομαδα εισαι;;;Ρε κοριτσια βρηκατε τιποτε απο σπιτι;;;Εμενα δεν μου αρεσει τιποτε!Τι θα κανω δεν ξερω!!!! Tanya1979 μου και εγω τα ιδια αγχωνομαι με τα κιλα γιατι δεν θελω να παρω πολλα και προσπαθω το βραδυ να μην τρωω βαρια!!!Γενικοτερα κανα γιαουρτακι τετοια και ολη την ημερα προσεχω απλα τον τελευταιο καιρο εχω συνεχεια επιθυμια για γλυκο και προσπαθω να μην τρωω γιατι φοβαμαι μην ανεβασω κανενα ζαχαρο αλλα ρε κοριτσια δυσκολα κρατιεμαι!!!Πεινες δεν εχω ουτε ζηλευω πραγματα απλα το γλυκο ειναι αυτο που ζηταω και πιο πολυ τη σοκολατα!!!Πωπω δεν ξερω τι να κανω;;;;Χαχαχαχα..Αυτο το ειχα και απο πιο πριν δεν το απεκτησα τωρα στην εγκυμοσυνη απλα τωρα ειναι μεγαλυτερη η επιθυμια!!!! :?:?

Κάντυ μου ΤΕΛΕΙΑ η φωτογραφία που έβαλες! Πολύ μου αρέσει! Τίποτα βραδυνό γιοκ! Το πολύ πολύ κανα γιαούρτι ή καμμια σαλάτα. Ξεκίνησα με 53 και έχω πάει 56 αλλά μ'αρέσει που κοκορευόμουνα ότι έχω πάρει ένα κιλό μόνο τους πρώτους 4+ μήνες και μέσα σε μια εβδομάδα πήρα 2! Καλά να πάθω.... οι τηγανιτές πατάτες με μαράνανε! :lol: Αναστασία μου έχεις τόσο πράμα για πακετάρισμα ε; Να μου πεις καλύτερα σιγά σιγά παρά να σου βγει το λάδι τελευταία στιγμή. Έχεις και τη μπουμπού σου εσύ οπότε δεν πρέπει να έχεις και τόσο ελεύθερο χρόνο! Παρεμπιπτόντως και εμένα η ψαρόσουπα είναι από τα καλύτερά μου! Όποτε και να μου την δώσεις, ακόμα και με 40 βαθμούς θα την φάω! Λατρεύω να τρώω το ψάρι με μαγιονέζα.... μμμμμ Αλήθεια εσείς μαγιονέζα τρώτε;;;;;;; Ρωτάω για αυτό που λένε ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες λόγω ομών αυγών.....

Καλημερα κοριτσια μου...τι κανετε???κ εγω απο τεμπελια καλα παω...μολις τελειωσα το μαγειρεμα(μακαρονια με κιμα) και λεω σε λιγο να ετοιμασω τραπεζι..εγω κοριτσια επειδη εχω παραπανω κιλα προσεχω πολυ και ετσι παιζω ακομα στα κιλα μου και το μονο που εχω παρει ειναι μισο κιλο...κατα τ αλλα στο χαλαρο..απο σπιτι τπτ ακομα...αλλα ειναι πανακριβα αλλα ειναι χαλια...αφηστε τα...με τετοια κριση θα επρεπε να ριξουν και τα ενοικια...πιστευω...

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε???? :)

Εγώ μώλις γύρισα από το γιατρό είδαμε το αντράκι μας το οποίο πρωί πρωί ήταν με τα προσόντα του γυρισμένα στον υπέρηχο :lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι μια χαρά κάνει πολλές κινήσεις τώρα και κλωτσάει όλη την ώρα!!! Αύριο μπαίνω και επίσημα στην 21η εβδομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Έχω 2 μέρες που αισθάνομαι συχνά κάτι σαν μούδιασμα σε μερικά σημεία στην κοιλιά κάτι σαν σφίξιμο και είπα μήπως είναι συσπάσεις!!! Με έβαλε σήμερα ο γιατρός στο μηχάνημα να μετρήσουμε συσπάσεις αλλά για 20 λεπτά που το είχα δεν έκανε τίποτα... και μου αύξησε προληπτικά το Μαγνήσιο και τώρα θα παίρνω 3 την ημέρα!!! Συμβαίνει αυτό σε καμιά σας????

Αυτά από μένα... κατά τα άλλα καλά!!!! Σήμερα θα φάμε στην μάνα μου η οποία έχει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!!!!

Φιλάκια κοριτσάρες μου!!!

Καλημερα νικ μου...εγω παιρνω απο την αρχη 3 την ημερα αλλα προοληπτικα επειδη στην αρχη παθαινα κραμπες και φοβηθηκαμε με την αποκοληση οποτε...τωρα το παιρνω 2,5 μηνες και ολα ειναι καλα...εγω κοριτσια εχω φαγητο απο χτες

Καλημέρα/καλησπέρα! Πήγα και εγώ στον γιατρό εχτές και όλα καλά! Δυστυχώς δεν ήταν έτοιμες οι αιματολογικές εξετάσεις και οι εξετάσεις ούρων και θα επικοινωνήσω μαζί του για αυτά την Πέμπτη. Του ζήτησα να με στοχοθετήσει στα κιλά για τον επόμενο μήνα μέχρι να με ξαναδεί και μου είπε να πάρω 1 κιλό... :shock: Μου ακούγεται μεγάλη υπερβολή αλλά τι να κάνω θα προσπαθήσω. Και να σκεφτείτε ότι δεν έχω πολλά κιλά... έχω φτάσει τα 56+ με ύψος 1.62... τι να πω. Δεν πειράζει καλύτερα να προσέξω και μακάρι να τα καταφέρω! Κοριτσάρες μου εγώ δεν παίρνω καθόλου μαγνήσιο.... μήπως θα πρεπε; Δεν πίνω και γάλα αλλά ούτε και τρώω τυρί. Στο τσακίρ κέφι τρώω κανά γιαούρτι και αυτό αραιά και που. Τον ρώτησα μήπως πρέπει να ξεκινήσω κανά συμπλήρωμα και μου είπε ότι θα μου δώσει ασβέστιο τον επόμενο μήνα....

Νίκη αυτό που περιγράφεις όσον αφορά το σφίξιμο τουλάχιστον το έχω και εγώ. Δεν έκανα καν κουβέντα στον γιατρό μου εχτές (κακώς το πιθανότερο) αλλά νομίζω ότι είναι από τις ανακατατάξεις που γίνονται εκεί μέσα! Γίνονται σπουδαία πράγματα!!!!!!!!!!!! :D Άντε τώρα ταξιδάκι.... θα είναι ωραία.... θα ξελαμπικάρετε λίγο! Πολύ καλά να περάσετε!

Είπα στον γιατρό ότι δεν πολυτρώω κρέας και μου είπε να καταπιεστώ και να τρώω κόκκινο κρέας. Για αυτό σήμερα πήγα πρωί πρωί και πήρα μοσχαράκι και επειδή αισθανόμουνα δημιουργική αντί για κλασικό γιουβέτσι, έφτιαξα το κριθαράκι στην κατσαρόλα με καλαμπόκι, πιπεριές, καρότα, φασόλιια κρεμμυδάκι πάπρικα και τσίλι........ Καλό έγινε αλλά αν είχε και αλάτι θα ήτανε καλύτερο.......... !

Φιλιαααααααααααααααααααααααααα\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσαρες μου!Διαβαζω πολυ ωραια νεακια κ ευχαριστα!Το πρωι εγραψα ενα κατεβατο μα κατι εγινε με αποσυνδεσε κ χαθηκαν ολα! :(

Εγω εδω κλασσικα με το πακεταρισμα εχω "μπλεξει".Καθε μερα αδειαζω τις ντουλαπες-ια , τα συρταρια και ακομα δεν τελειωνω.Εχθες δεν μπορουσα να μιλησω απο την κουραση κ ενω το νινι μου το νιωθω ολη μερα πολυ εντονα να μου δινει τα σημεια ζωης του ,εχθες το βραδυ μολις ξαπλωσα για αρκετη ωρα δεν ενιωθα τπτ.Με επιασε ενα αγχος και ταρακουνουσα την κοιλια μου(ομαλα ,μη φανταστειτε τπτ ισχυρα ριχτερ :lol: ) παλι δεν κουνιοταν ωσπου ενιωσα 2 ελαφριες κλωτσιτσες κ ηρεμησα.Ηταν κ η μπουμπουκιτσα μου κουρασμενακι μωλε κ δεν ειχε κουραγιο για παιχνιδακια στη κοιλιτσα της μανουλας!

Νικη μου πολυ ευχαριστα τα νεακια σας!Ο μπεμπης σας ειναι λιγακι ζωηρουλης ε?Το σφιξιμο κ γω το νιωθω κ μου ειπε η γυναικολογος που εχω στην Ελλαδα οτι ειναι συσπασεις.Μου εδωσε μαγνησιο κανονικα 2 την ημερα αλλα επειδη της ειχα πει πως ειχα συχνα μου ειπε να παιρνω 4.Εγω βεβαια κανω ανυπακοη κ παιρνω 2. :? Τα νιωθω κυριως το βραδυ.Αλλα ειναι συσπασεις αυτο. Και η μαια μου το επιβεβαιωσε και σε αυτη κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη. Δεν ειναι κατι επικινδυνο αλλα θελει προσοχη.Αχ αυτη η μανουλα σου τι φαγακια υπεροχα σας ετοιμαζει?????????μου τρεχουν τα σαλια!!!

Βινουλα μισο κιλο????????????????????????? τρως τπτ κοριτσακι μου?????

Τανια μπραβο κ με τα δικα σου νεακια!σουπερ ειναι!Εεε μας τα χαλασε λιγο στα κιλα αλλα ενταξει..Αναλογικα παντως μια χαρα μου φαινεται (κιλα-υψος). Εγω ειμαι 58,7(μετρηθηκα σημερα χιχιχ) και 1,74 υψος.Για το μαγνησιο μιλα με τον γυναικολογο σου.Εμενα κ στις 2 εγκυμοσυνες μου ειχε δωσει. Βοηθαει πολυ κ ειναι πολυ βασικο μεχρι κ την 36εβδ.Ασβεστιο μου εδωσε κ μενα παρολο που εγω τρωω και πολυ κασερι,φετα κ γιαρουρτακι.Με το γαλα δεν μιλαμε :lol::lol::lol: .Γτ δεν τρως αλατι?

Κοριτσια βοηθεια!!! Εχω ενα θεμα που μ απασχολει πολυ τον τελευταιο καιρο.6 νοεμβρη οπως σας εχω ξαναπει θα μπουμε στο δικο μας σπιτι.Θελω να φτιαξω ενα δωματιο και για τα 2 μου κοριτσακια.Ομως, απο τον νοεμβρη θα βαλουμε την Άρια μου στο δωματιο της (ακομα κοιμαται αναμεσα μας.Ειναι 2 χρονων).Το δωματιο τους ξερουμε οτι θα εινια 9 τμ.Δεν ξερουμε ομως τα ακριβη τμ μηκους-πλατους.Επισης να πω οτι μαλλον δεν θα εχει χωνευτη ντουλαπα πραγμα που σημαινει οτι θα πρεπει να βαλω εγω.Ολα αυτα τα αναφερω γτ θελουμε ν αγορασουμε κρεβατι για την Άρια και οταν μεγαλωσει λιγο και το επομενο μωρο(ας γεννηθει Θεουλη μου πρωτα με το καλο) να παρουμε ενα κ στην πιο μικρουλα ωστε να μεγαλωσουν στο ιδιο δωματιο.Τι κρεβατια μου συστηνετε να παρουμε?Κουκετα?Εφηβων?ή μικρα 1,5 μ.μηκους?Για να ειμαι ειλικρινης την κουετα δεν την ηθελα απο την αρχη καθολου. Τωρα που βλεπω οτι ισως ειναι η μοναδικη λυση δεν βρισκω στο λευκο χρωμα που θελω.εχω σκασει σας λεω!

Με συγχωρειτε για το μακροσκελες μνμ! Φιλακια!!!

an-n μου εγω κουκετα θα σου ελεγα για να εχουν και χωρο στο δωματιο να παιζουν...ισως θα ειναι καλυτερα...εγω η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν εχω ορεξη...αλλα οκ...βασικα τρωω αλλα οχι και πολυ...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΟΥΚΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ...ΠΗΡΑ 2 ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΝΑ Κ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΔΙΠΛΑ Κ ΤΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΦΥΛΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΩ ΑΚΟΜΑ!!!

καλημερα κοριτσακια μου!καλα ειστε?

Βινουλα ετσι εξηγειται που δεν εχεις παρει βαρος ακομα!Την κουκετα δεν ξερω αλλα δεν την πολυ θελω!Για τους λογους που λεει η Τονιαχαν αλλα κ γτ θεωρω οτι δεν μπορω να κανω ρομαντικο δωματιο στα κοριτσια μου.Ποσα τμ ειναι το δωματιο τους Τονιαχαν?κ τα κρεβατια τους ειναι μικρα ή εφηβων?αα κ κατι τελευταιο...τι παχος εχουν τα στρωματα?εδω στα παιδικα βρισκω μονο με 7,5 εκ.θα ποναει το σωματακι τους με τοσο λεπτο στρωμα μωρε στο καλο!

Καλημέρα κοριτσάκια μου... τι κάνετε???????????? :):)

Εγώ σήμερα κάθομαι δεν έχω δουλίτσες, προς το παρόν αργότερα θα μαγειρέψω χοιρινό με πιπεριές κοκκινιστό την κατσαρόλα με πουρέ!!!!

Έχω απο χθές το πρωί να αισθανθώ συσπάσεις!!! Ας ελπίσουμε ότι ηρέμησαν κάπως!!!

Φιλάκια :*

τα κρεβατακι τους ειναι κανονικα εφηβων κ τα στρωματα οπως τα δικα μας..ειναι μεγαλο δωματιο μου φαινεται 14τμ...εαν δεν κανω λαθος!!!βασικα πιανουν χωρο τα 2 κρεβατια αλλα την κουκετα δεν την ηθελα!!!εμεις θα βαλουμε τα 2 αγορακια μας εδω..εαν κανω κ τριτο αγορι τον μεγαλο θα τον βαλω σε δικο του δωματιο....εχω αγωνια να δω τι ειναι το μπεμπε

Bρε Νικη μου τι υπεροχα φαγακια που φτιαχνεις καθε μερα?Μου δινεις πολυ ωραιες ιδεες!!Μπραβο που ηρεμησαν οι συσπασεις.Εγω τις νιωθω καθε μερα αλλα το βραδυ που ξαπλωνω γτ ολη μερα τρεχω χειροτερα απο τον Βεγγο.Σημερα εχω να βαλω 6 πλυντηρια-6στεγνωτηρια.Θελω ολα καθαρα να τα παρω στο αλλο σπιτι.Πλενω κ ολα τ αρκουδακια της Άριας μου. Ποιος σιδερωνει μετα?? :?

αχ μωρε Τονιαχαν μου εχω σκασει σου λεω!Θελω κ γω 2 κρεβατια και οχι κουκετα και φοβαμαι μην αναγκαστω να παρω κουκετα λογω μικρου χωρου.Μα κ αυτοι οι ευλογημενοι ηταν αναγκη να εκαναν το δικο μας υπνοδωματιο 17τμ και των παιδιων 9τμ?κοψε κατι απο μας κ δωσε στα παιδια.Ή μην κανεις 2 μπανια οπως εχει το σπιτι κ μεγαλωσε λιγο των παιδιων.ουφ!

τα κρεβατακι τους ειναι κανονικα εφηβων κ τα στρωματα οπως τα δικα μας..ειναι μεγαλο δωματιο μου φαινεται 14τμ...εαν δεν κανω λαθος!!!βασικα πιανουν χωρο τα 2 κρεβατια αλλα την κουκετα δεν την ηθελα!!!εμεις θα βαλουμε τα 2 αγορακια μας εδω..εαν κανω κ τριτο αγορι τον μεγαλο θα τον βαλω σε δικο του δωματιο....εχω αγωνια να δω τι ειναι το μπεμπε

ποτε θα πατε στον γιατρο να δειτε το μωρακι σας?Το σπιτι σου παντως πρεπει να ειναι ανετο.Το δικο μας ειναι 107τμ. Ανετο αρκετα αλλα δεν μου αρεσει που τα 2 δωματια των παιδιων ειναι μικρουλια απο 9τμ.

το σπιτι μας ειναι 105 τμ ειναι αρκετα ανετο με μεγαλα δωματια εχει πολυ καλη διαρρυθμιση!!!

την πεμπτη παμε να με δει ο γιατρος μου κ παρασκευη ραντεβου στο ιασω για αυχενικη...

Καλημερα και απο εμενα!!!!και εγω εχω αρχισει και ψιλοπειναω τωρα...αλλα προσπαθω να προσεχω το βραδυ τρωω γιαουρτι ασπυμε και την υπολοιπη ημερα δεν τρωω ποσοτητες και προσεχω !!!Θα δουμε...δυσκολο γαμωτο τα παιρνεις και δεν καταλαβαινεις πως!!!!Εγω πηρα 2-3... :( Τελοσπαντων!!!!Στις 10/10 θα παμε παλι στο γιατρο και θα δουμε τι κραξιμο θα φαω..!!!!χιχιχι!!!!Σπιτι ακομα τιποτα!Τι θα γινει δεν ξερω!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! an-n μου η Κουκετα ειναι καλη λυση και μου αρεσει σαν ιδεα αλλα δεν ειναι λιγο επικυνδινα ρε γαμωτο;;;Εγω τα φοβομουνα παντα αυτου του ειδους τα κρεβατια για τα παιδια!!!!

Τονιαχαν ειναι πολυ σημαντικο να εχει σωστη διαρρυθμιση το σπιτι.Με το καλο να δειτε το μπεμπακι και να ειναι ολα καλα!!!!

Καντυ-Καντυ υπομονη κοπελα μου!και γω θελω να προσεξω απο δω κ περα γτ μετα δυσκολα θα φυγουν.Εμενα η μαια μου ειπε οτι 4 κιλα που πηρα ειναι πολυ λιγα και οτι ειμαι πολυ αδυνατη με βαση ενα πινακα που εχει. Εγω βεβαια δεν συμφωνω γι αυτο κ θα προσεχω.Αυριο μπαινω στον 6ο μηνα.4κιλα στους 6 μηνες καλα δεν ειναι?ή εχω ξεφυγει?Ποτε θελετε να μετακομισετε?Ειναι επειγον?Την κουκετα την φοβαμαι κ γω γι αυτο κ δυσκολευομαι ν αποφασισω.Θα ξερω τι θα κανω σιγουρα στις 12 οκτωβρη που θα παμε να δουμε το σπιτι απο κοντα. Σημερα εχει λοξυγγα το νινι μου και ολη την ωρα κανει χικ χικ και κουνιεται! :D:D:D

Καλησπέρα κοριτσια! Αναστασία μου έχουν κόψει το αλάτι γιατί είμαι επικίνδυνη λέει για υπέρταση... Πάντως αν και καταλαβαίνω τις ανησυχίες σας, η κουκέτα είναι πολύ πρακτική για μικρούς χώρους. Με την αδελφή μου που έχουμε εναμιση χρόνο διαφορά μας είχανε κουκέτες και εγώ κοιμόμουν από πάνω. Ψάξτε να βρείτε κουκέτες (δεν ξέρω αν τώρα τις κάνουν μονοκόμματες...) που μπορούν να γίνουν και ξεχωριστά κρεβάτια. Εμείς τέτοια είχαμε και στην αρχή τα είχαμε κάτω και τα δύο και αργότερα το ένα πάνω στο άλλο. Μεγάλωνε απίστευτα ο χώρος όταν ήταν το ένα πάνω στο άλλο και είχαμε απίστευτο χώρο να παίξουμε! Ακόμα και αργότερα που είχαμε μεγαλώσει τα αλλάζαμε συνέχεια πάνω-κάτω-κάτω-πάνω για να αλλάζουμε το μάτι μας! Κάντυ μου από σπίτι ΤΙΠΟΤΑ. Απογοήτευση! Τα ξέρεις μη στα λέω εγώ.... :D Ρία-Ρία που είσαι Ρία;;;;;;;;;

αχ Τανια μου υπομονη κοριτσακι μου τοτε.Μονο στην εγκυμοσυνη εχεις αυτον τον περιορισμο ε?Ειναι η πρωτη φορα που ζοριζομαι τοσο πολυ με το δωματιο της Αριουλίτας μου.Εχει αδυναμια με τις σκαλες κ ολη την ωρα εκει πανω θα ειναι αν παρουμε κουκετα :? απο την αλλη δεν νομιζω πως υπαρχει αλλη λυση.. θα δειξει στις 12/10 που θα δουμε το σπιτι. Ολες βλεπω μας απασχολει ενα θεμα:το σπιτι! :D:D

αχ Τανια μου υπομονη κοριτσακι μου τοτε.Μονο στην εγκυμοσυνη εχεις αυτον τον περιορισμο ε?Ειναι η πρωτη φορα που ζοριζομαι τοσο πολυ με το δωματιο της Αριουλίτας μου.Εχει αδυναμια με τις σκαλες κ ολη την ωρα εκει πανω θα ειναι αν παρουμε κουκετα :? απο την αλλη δεν νομιζω πως υπαρχει αλλη λυση.. θα δειξει στις 12/10 που θα δουμε το σπιτι. Ολες βλεπω μας απασχολει ενα θεμα:το σπιτι! :D:D

Αααααααααααααααααααχ σπιτι!!!!!!!!!!Ααααααααααααααχ!!!!Δεν μπορω να βρω!!!!Τα νευρα μου!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσια! Αναστασία μου έχουν κόψει το αλάτι γιατί είμαι επικίνδυνη λέει για υπέρταση... Πάντως αν και καταλαβαίνω τις ανησυχίες σας, η κουκέτα είναι πολύ πρακτική για μικρούς χώρους. Με την αδελφή μου που έχουμε εναμιση χρόνο διαφορά μας είχανε κουκέτες και εγώ κοιμόμουν από πάνω. Ψάξτε να βρείτε κουκέτες (δεν ξέρω αν τώρα τις κάνουν μονοκόμματες...) που μπορούν να γίνουν και ξεχωριστά κρεβάτια. Εμείς τέτοια είχαμε και στην αρχή τα είχαμε κάτω και τα δύο και αργότερα το ένα πάνω στο άλλο. Μεγάλωνε απίστευτα ο χώρος όταν ήταν το ένα πάνω στο άλλο και είχαμε απίστευτο χώρο να παίξουμε! Ακόμα και αργότερα που είχαμε μεγαλώσει τα αλλάζαμε συνέχεια πάνω-κάτω-κάτω-πάνω για να αλλάζουμε το μάτι μας! Κάντυ μου από σπίτι ΤΙΠΟΤΑ. Απογοήτευση! Τα ξέρεις μη στα λέω εγώ.... :D Ρία-Ρία που είσαι Ρία;;;;;;;;;

Tanya1979 μου αστα!!!ΤΙποτα προς το παρον!!!!Εσεις εχετε παει βλεπετε γενικοτερα η απλα ειστε στο ψαξιμο μεσω ιnternet? γιατι εγω εχω δει αρκετα και τα περισσοτερα εχουν ενα σωρο ελλατωματα...Αλλα που μου αρεσουν ειναι πανακριβα!!!!Ελεος!!!!τα νευρα μου!Κλαψ-σνιφ λυγμ!!!

καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε????

Εγώ κορίτσια πριν 2 χρόνια πήραμε την μεγάλη απόφαση και φτιάξαμε μια μαιζονέτα είναι 140 τ.μ. όπότε δεν έχω πρόβλημα, τότε βέβαια που το φτιάχναμε δούλευα τώρα είμαι άνεργη.. το πόσο θα το έχουμε ακόμη δεν το ξέρω!! :shock::shock:

Αναστασία μου, γενικά προσπαθώ να φτιάχνω διαφορετικά πράγματα κάθε μερά για φαγητό για να μην φτιάχνω όλο τα ίδια και τα ίδια!!! Για αύριο κάτι θα σκαρφιστώ!!! Γενικά δεν ακολουθώ συνταγές κλπ βάζω και δικές μου ιδέες!!!

Προς στιγμήν να χτυπήσω ξύλο έχω να αισθανθώ συσπάσεις από εχθές το πρωί!!! Αλλά σκέφτομαι μήπως είναι από το νερό που είχα σταματήσει να πίνω... γιατί μου είπε ο γιατρός μυο να πίνω νερό γιατί η έλειψη προκαλέι συσπάσεις!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Εμείς όλα καλά,Τρίτη πάμε για β επιπέδου.Αποφεύγω να ζυγίζομαι για να μην πάθω εγκεφαλικό,ζυγίζομαι μόνο στο γιατρό,την τελευταία φορά που πήγα ήμουν -4 από την αρχή της εγκυμοσύνης,ελπίζω τώρα να μην έχω πάρει πολλά.Ξέρω ότι στις συσπάσεις θέλει ξεκούραση,για αυτό ότι κ αν κάνετε,στο ενδιάμεσο ξεκουραστείτε λίγο.Το Σάββατο πήγα σε ένα σεμινάριο θηλασμού,καλά δεν συζητάμε τι κάνουν κλινικές κ νοσοκομεία για να προωθήσουν ότι θα τους δώσει κέρδος κ την άγνοια που είχα για πολλά θέματα.Βρήκα κ αυτή τη σελίδα,ρίξτε μια ματιά http://www.thilasmos.gr/.Με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου,τι θα μπορούσε να με βοηθήσει;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...