Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια,δυστιχως πριν απο δεκα μερες σταματησε η καρδουλα του μωρου μας στην 8η εβδομαδα :cry: προσπαθω ομως να το βλεπω θετικα.σημερα δεκα μερες μετα την αποξεση εχω πονο στην κοιλια σαν περιοδου και αιμα....κανονικο κοκκινο!πηρα το γιατρο και μου ειπε οτι το αιμα ειναι φυσιολογικο αλλα οι ποινοι???με ρωτησε εαν εχω πυρετο γιατι????ειμαι καταγχωμενη ετυχε σε καμοια τωρα στο γιατρο θα παω τριτη.......ευχαριστω για το χρονο σας!!!!!! :oops:

Δημοσίευση

κοπελα μου,ο χρονος ειναι αυτος που θα απαλυνει τον πονο σου,κυριως τον ψυχικο..

ειχα χασει κι εγω ενα κοριτσακι (το ειδαμε οταν καναμε την βιοψια) στην 10η εβδομαδα,παλλινδρομησε..

μετα την αποξεση για τρεις μερες ειχα αιμα που σιγα σιγα γινοταν καφε...πηρα αμεσως αντιβιωση για μια εβδομαδα,αλλα πονους δεν ειχα οπως εσυ...

ισως ειναι και θεμα οργανισμου..

καλη αναρρωση σου ευχομαι και δωσε χρονο στον εαυτο σου,μην ακους κανενα παρα μονο τον γιατρο σου κι οταν νιωσεις ΕΣΥ ετοιμη,προχωρατε για το επομενο μωρακι...

ευχομαι απο καρδιας την επομενη φορα να ειναι ολα τελεια!!

Δημοσίευση

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που σου συνέβη...

Είχα κι εγώ μια παρόμοια απώλεια. Μετά την απόξεση είχα αίμα για αρκετές μέρες. Ο γιατρός μου είχε πει μέχρι και για έξι εβδομάδες. Δεν είχα, βέβαια, συνέχεια, αλλά είχα πολύ συχνά κανονικό κόκκινο και κάποτε και κομμάτια, ακόμα και εβδομάδες μετά την απόξεση. Πόνο δε θυμάμαι αν είχα είναι η αλήθεια.

Μήπως σε ρώτησε αν έχεις πυρετό φοβούμενος κάποια μόλυνση; Παίρνεις αντιβίωση φαντάζομαι.

Πες μας αύριο τι σου είπε ο γιατρός.

Δημοσίευση

Γλυκια μου......................... σε καταλαβαινω απολυτα. Εχασα και εγω πριν τον πριγκιπακο μου τον Παναγιωτη Ραφαηλ ενα μωρακι στην 8η εβδομαδα. Δεν υπηρξε καρδιακος παλμος, παλλινδρομη κυηση α τριμηνου και αποξεση. ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ............ και ετοιμαζομουνα για τον γαμο μου......

Αλλα οπως βλεπεις ακολουθησε ο πριγκιπας μου και σε λιγοτερο απο ενα μηνα τη νεραιδουλα μου. Ολα θα γινουν στον καιρο τους, οταν εσυ νιωσεις ετοιμη για να δεχτεις ενα σπορακι στα σπλαχνα σου :):):)

Τωρα για το αιμα που λες...... εγω μετα την αποξεση ειχα για περιπου 10 μερες αιμα και ισως και περισσοτερο. Μην ξεχνας οτι ειναι ενα χειρουργειο και η μητρα αιμορραγει. Παρε την αντιβιωση και οτι αλλα φαρμακακια σου εδωσε ο γιατρος, ξεκουρασου και προσπαθησε να βλεπεις τα πραγματα αισιοδοξα. Ο γιατρος σε ρωτησε για πυρετο μηπως και υπηρξε καποια φλεγμονη μετα το χειρουργειο.

Ολα θα πανε καλα και οτι σε ανησυχει να παιρνεις τον γιατρο σου να σε καθυσηχαζει. :):):):)

Σε φιλω γλυκα και σου στελνω μια τεραστια αγκαλια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όχι δεν ξεκίνησα ακόμα σίδηρο, και στα δίδυμα άργησα να πάρω. Πάρε ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης να σωθείς!!!! Έχει οικονομικά με 20-25€ δε χρειάζεται μια περιουσία.. Μου πήρε την προηγούμενη εβδομάδα ο άντρας μου και επιτέλους κοιμάμαι.. Όσα μαξιλάρια και να έβαζα πριν δεν βολευόμουν κ ουσιαστικά δεν κοιμόμουν γιατί είτε θα με πονούσε η κοιλιά μου είτε η μέση...
    • Κ εγώ χωρίς σουτιέν κοιμάμαι..τ βράδυ ξυπνάω τουλάχιστον μία φορά τωρα. εντομεταξυ πάντα κοιμωμουν μπρούμυτα,οπότε με τ πόδι στα πλαγια κ μια αριστερα μια δεξιά..ειναι ένα θέμα ο υπνος, δοκίμασα κ τα μαξιλάρια δε με βολεύουν..ευτυχως έχει αρχίσει κ η ναυτία να υποχωρεί σιγά σιγά..έχει ξεκινήσει η δυσκοιλιότητα όμως.. παίρνω χάπια για τ σίδηρο.. εσείς ξεκινήσατε σίδηρο?
    • το βράδυ σίγουρα θα σηκωθώ 2 3 φορές για τουαλέτα και θα τσιμπήσω και κάτι  😂😂.Νόμιζα ότι μόνο εγώ βλέπω εφιάλτες... 
    • Ο μεγάλος είναι μια χαρά πλέον νομίζω, αλλά έχει ώρες ώρες κάτι ξεσπάσματα, πχ άμα είναι κουρασμένος και έχω το μωρό, λέει να τον αφήσω ή του πιάνει το χέρι και τον τραβάει 😆. Αλλά όταν γυρνάει απ' το σχολείο πηγαίνει και του λέει "γύρισα" ή άμα πάμε κάπου οι δυο μας λέει "πού είναι το μωρό;", οπότε νομίζω πως πλέον καλυτερεύει η κατάσταση. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έχεις καιρό ακόμα, μπορεί να έχει αλλάξει εντελώς η εικόνα του ύπνου! Κι εμένα με δαγκώνει πολύ, πιάνει την ρώγα με το στόμα και την τραβάει... Έχει και το δόντι πλέον, το νιώθω έντονα 🥲 ευτυχώς εγώ δεν έχω πληγές, απλά με πονάει έτσι όπως με τραβάει... Εσένα σε πληγώνει; Καλά... Εμένα ήταν 8 κιλά στον έλεγχο κι έλεγε απλά θα στρώσει ίσως με τις τροφές η καμπύλη. Πιο πολύ τον ενοχλεί (λόγω OCD πιστεύω γιατί δεν ήταν αγχωμενος 😆) επειδή το ύψος είναι στο 85%, το κεφάλι στο 93% και τα κιλά στα 67%. Εμένα δεν με πειράζει καθόλου να είναι ελαφρύ το παιδί για τη μέση μου, γιατί κι εμάς μόνο αγκαλιά θέλει 😆 τον μάρσιπο τον βαρέθηκε και τον ζεσταίνει και δεν τον θέλει... 🙄 Ε για τον χρόνο να σου πω, δουλεύουμε και οι δύο απ' το σπίτι και βολεύει πολύ για τις δουλειές... Μαγειρεύει μόνο ο άντρας μου πλέον και σε νεκρό χρόνο μπαίνει κάνα πλυντήριο, γίνεται καμία λάντζα κτλ. Πλέον δεν χρειάζεται και αποστείρωση, οπότε έχω κερδίσει και χρόνο από κει. Επίσης το μωρό το έχω λίγο πιο "αφροντιστο" απ' το πρωτο. Πχ, όταν έτρωγε ο πρώτος φρουτοκρέμα και γινόταν χάλια, πήγαινα και το έκανα μπανακι. Το δεύτερο το πλένω με λίγο νερό, και μπάνιο όταν είναι να το αλλάξω πάνα 😆 Έχω συνηθίσει να είμαι και μόνιμα κουρασμένη, ενώ στο πρώτο παιδί άρχισα να την παλεύω μετά το 6μηνο με την καθημερινότητα... Οπότε μην αγχώνεσαι, σιγά σιγά θα συνηθίσεις. Στην βόλτα του πρώτου επίσης δεν μπορούσα να το βρω... Έκανα μία ώρα προετοιμασία για να φύγω απ' το σπίτι, τώρα μου φαίνεται πιο εύκολο, πάει στον αυτόματο.  Ώπα καλέ, η μπέμπα σας είναι ψηλή!! ❤️❤️Ο δικός μας 5 μηνών ήταν 68,5εκ. Αλλά κι εσείς οι γονείς τύπου διμετροι δεν είστε; Καλά δε θυμάμαι;  Κι εμάς δε θέλει το αμάξι με τίποτα το μωρό... Αν δεν κοιμάται, κλαίει συνέχεια... Δεν είναι για μεγάλες διαδρομές με τίποτα... Στο καρότσι πάλι κάθεται με τις ώρες και μπορεί να μην κλάψει για φαι και 3-4 ώρες... 😆 Πωπω κάθε μωράκι και διαφορετικό!! Πόσο μου αρέσει να ακούω ότι έχουν τη δική τους προσωπικότητα από τόσο μικρά και ξέρουν τι τους αρέσει και τι θέλουν 🥰🥰
    • Ειναι τώρα 17 μηνών! Καλά αγκαλιές μέσα στο σπίτι κάνουμε συνεχώς, αλλά το θέμα είναι ότι στην βόλτα θέλει να περπατάει κ όταν βαριέται αγκαλιά! Εχω γυρίσει δλδ όλη την Θεσσαλονίκη με 10 κιλά στο χέρι και γι αυτό τώρα όταν περπατάμε κ την παίρνει ο μπαμπάς, της κακοφαίνεται.  Ναι αυτό με τον τρόπο το διάβασα κ εγώ και νομίζω το πετυχαίνω! Αυτο που λες με το «δέσιμο» σκέφτομαι κ εγώ! Αλλα πχ παλιά μαγείρευα κ στο ένα χέρι την κρατούσα, έσκυβα να πάρω κατσαρόλα κ την κρατούσα κλπ γι αυτό τώρα προσπαθώ αυτά να μετριάσω! Ας πάνε όλα καλά και θα επανέλθουμε και σε αυτά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...