Μετάβαση σε περιεχόμενο

αποξεση με πονο και αιμα?


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,δυστιχως πριν απο δεκα μερες σταματησε η καρδουλα του μωρου μας στην 8η εβδομαδα :cry: προσπαθω ομως να το βλεπω θετικα.σημερα δεκα μερες μετα την αποξεση εχω πονο στην κοιλια σαν περιοδου και αιμα....κανονικο κοκκινο!πηρα το γιατρο και μου ειπε οτι το αιμα ειναι φυσιολογικο αλλα οι ποινοι???με ρωτησε εαν εχω πυρετο γιατι????ειμαι καταγχωμενη ετυχε σε καμοια τωρα στο γιατρο θα παω τριτη.......ευχαριστω για το χρονο σας!!!!!! :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου,ο χρονος ειναι αυτος που θα απαλυνει τον πονο σου,κυριως τον ψυχικο..

ειχα χασει κι εγω ενα κοριτσακι (το ειδαμε οταν καναμε την βιοψια) στην 10η εβδομαδα,παλλινδρομησε..

μετα την αποξεση για τρεις μερες ειχα αιμα που σιγα σιγα γινοταν καφε...πηρα αμεσως αντιβιωση για μια εβδομαδα,αλλα πονους δεν ειχα οπως εσυ...

ισως ειναι και θεμα οργανισμου..

καλη αναρρωση σου ευχομαι και δωσε χρονο στον εαυτο σου,μην ακους κανενα παρα μονο τον γιατρο σου κι οταν νιωσεις ΕΣΥ ετοιμη,προχωρατε για το επομενο μωρακι...

ευχομαι απο καρδιας την επομενη φορα να ειναι ολα τελεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που σου συνέβη...

Είχα κι εγώ μια παρόμοια απώλεια. Μετά την απόξεση είχα αίμα για αρκετές μέρες. Ο γιατρός μου είχε πει μέχρι και για έξι εβδομάδες. Δεν είχα, βέβαια, συνέχεια, αλλά είχα πολύ συχνά κανονικό κόκκινο και κάποτε και κομμάτια, ακόμα και εβδομάδες μετά την απόξεση. Πόνο δε θυμάμαι αν είχα είναι η αλήθεια.

Μήπως σε ρώτησε αν έχεις πυρετό φοβούμενος κάποια μόλυνση; Παίρνεις αντιβίωση φαντάζομαι.

Πες μας αύριο τι σου είπε ο γιατρός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου......................... σε καταλαβαινω απολυτα. Εχασα και εγω πριν τον πριγκιπακο μου τον Παναγιωτη Ραφαηλ ενα μωρακι στην 8η εβδομαδα. Δεν υπηρξε καρδιακος παλμος, παλλινδρομη κυηση α τριμηνου και αποξεση. ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ............ και ετοιμαζομουνα για τον γαμο μου......

Αλλα οπως βλεπεις ακολουθησε ο πριγκιπας μου και σε λιγοτερο απο ενα μηνα τη νεραιδουλα μου. Ολα θα γινουν στον καιρο τους, οταν εσυ νιωσεις ετοιμη για να δεχτεις ενα σπορακι στα σπλαχνα σου :):):)

Τωρα για το αιμα που λες...... εγω μετα την αποξεση ειχα για περιπου 10 μερες αιμα και ισως και περισσοτερο. Μην ξεχνας οτι ειναι ενα χειρουργειο και η μητρα αιμορραγει. Παρε την αντιβιωση και οτι αλλα φαρμακακια σου εδωσε ο γιατρος, ξεκουρασου και προσπαθησε να βλεπεις τα πραγματα αισιοδοξα. Ο γιατρος σε ρωτησε για πυρετο μηπως και υπηρξε καποια φλεγμονη μετα το χειρουργειο.

Ολα θα πανε καλα και οτι σε ανησυχει να παιρνεις τον γιατρο σου να σε καθυσηχαζει. :):):):)

Σε φιλω γλυκα και σου στελνω μια τεραστια αγκαλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...