Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας φιλες μου!μετα απο αρκετο καιρο επιστρεφω αλλα οχι οπως περιμενα με ευχαριστα νεα.ηταν παρ ολιγον ευχαριστα.μετα απο 2 και παραπανω χρονια προσπαθειων επιτελους το θαυμα εγινε και ειδα θετικο τεστ και θετικη χοριακη.μαζι με αυτα ομως εβλεπα και καθε μερα αιμα στο σκουπισμα για το οποιο ο γιατρος εδωσα utrogestan κ υπομονη μεχρι την επομενη χοριακη,η οποια ηταν ιδια με την προηγουμενη οποτε μου ανακοινωνει πως η εγκυμοσυνη δυστυχως δεν προχωρα αλλα τυπικα να επαναλαβω μια χοριακη μετα απο 3 μερες.ετσι κι εγινε,πανω που το ειχα παρει αποφαση η χοριακη απο 414 παει 985 και οι ελπιδες αναζοπυρωνονται αλλα παντα μαγκωμενα αφου το αιμα συνεχιζεται και ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ περιεργη περιπτωση.επαναληψη χοριακης κ υπομονη μια βδομαδα για τον υπερηχο που θα μου εδειχνε τον αγγελο μου.χοριακη 1980 αλλα...μητρα αδεια.τα σεναρια οργιαζουν ακρη πουθενα επομενη χοριακη με την ελπιδα αυτη τη φορα να εχει πεσει αφου ημουν πλεον 7 εβδομαδων και επρεπε να βλεπουμε σακο τουλαχιστον..χοριακη 3000 κατι νεος υπερηχος ,εμβρυο πουθενα.εμενα να με ζωνουν τα φιδια και οι γιατροι,γιατι πηγα κι αλλου,να ισχυριζονται πως τα στοιχεια δεν αιναι εξωμητριου αφου δεν πονουσα καθολου και αλλα τετοια.ξανα υπερηχος ξανα μητρα αδεια,ωσπου ενα βραδυ πονοι αφορητοι,νοσοκομειο,υπερηχος που εδεησε να δουν μια σπασμενη σαλπιγγα κι εσωτερικη αιμορραγια.αμεα χειρουργειο.κι ετσι εχασα και το βλασταρακι μου που ποτε δεν βρηκε μεσα μου τη ζεστασια που του αξιζε αφου οι συμφησεις στη σαλπιγγα μου δεν του επ[ετρεψαν να παει στη μητρα μιου,κι εχασα κ τη σαλπιγγα μου κι ενας θεος ξερει αν η αλλη ειναι καλη.οταν ρωτησα το γιατρο μετα το χειρουργειο τα μασαγε και μου πε υπομονη 2 μηνες να παω για σαλπιγγογραφια να δουμε..θα κανω αραγε ποτε παιδακι;αν και η αλλη δεν ειναι καλη;;;;;

Δημοσίευση

Κορίτσι μου δεν έχω βρεθεί στην θέση σου και για αυτό ό,τι και να πω είναι λίγο...

μπορώ να φανταστώ την απογοήτευση και τον πόνο σου, αλλά μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω...

πρέπει να σταθείς ξανά όρθια και να παλέψεις...να κάνεις τις εξετάσεις που χρειάζονται...

και να πάψεις να αναρωτιέσαι αν θα κάνεις ποτέ παιδάκι...η επιστήμη και η εξωσωματική ειδικά καθημερινά ξεπερνούν πολλά εμπόδια...

ακόμη κι αν η άλλη δεν είναι καλή (που το απεύχομαι...) θα τα καταφέρεις!!!αρκεί να έχεις πίστη στο Θεό και τον εαυτό σου!!!!!

προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς και όλα θα γίνουν όταν πρέπει...

κουράγιο και ψηλά το κεφάλι!!!!

Δημοσίευση

koritssaki mou gluko mhn apelpizese kai mhn to vazeis katw...prin 3 mhnes exasa kiegw to prwto mou mwraki kai malista se polu proxwrimeni egumosini...eklapsa.thymosa.apelpistika...twra omws exontas panta to paidaki mou sthn kardia kai sto mualo mou apofasisa pws prepei narxisw na sikwnomai siga siga...klapse thrinise ksespase me opoion tropo...alla meta gemise peisma!!!parto apofasi kai pes oti kaneis kai tipota den mporei na sou sterisei to oneiro!!!theloume polu na kanoume oikogeneia kai tipota den mporei na stathei ikano na mas to sterisei ayto!!!o theos einai megalos kai den tha safisei etsi!!!tha kaneis oti prepei kai ola tha pane kala kai gia sena!sto eyxomai olopsixa apo kardias kopela mou!!

Δημοσίευση

Κελυ μου,σιγουρα σε νοιωθω κ σε καταλαβαινω σαν γυναικα..δεν μου εχει τυχει εξωμητριο,μου εχουν τυχει αλλα ομως κ εμεινα με μια ωοθηκη.

Παιδι θα κανεις,αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

Καταρχας αν η σαλπιγγογραφια δειξει οτι η αλλη σου σαλπιγγα ειναι διαβατη,μπορεις να μεινεις κ φυσιολογικα.Αν δειξει καποιο προβλημα,μη στενοχωριεσαι υπαρχει η λυση της εξωσωματικης που εκει πια δεν παιζουν κανενα ρολο οι σαλπιγγες.

Ολα θα γινουν θα το δεις!Ηρεμησε προς το παρον,αναρωσε με το καλο κ μη φοβασαι.Μανουλα θα γινεις 100%!!! :D

Δημοσίευση

δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω περισσότερο με τα κορίτσια! μανούλα θα γίνεις, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αυτό είναι βεβαιο. πάρε το χρόνο σου, αναζήτησε έναν καλό γιατρό κ άνθρωπο, ενωθείτε με τον αντρούλη σου κ το σποράκι σας θα έρθει!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω απο την καρδια μου για τις απαντησεις σας που με γεμισαν θαρρος και αισιοδοξια.σε αυτη τη φαση που περναω που αισθανομαι πολυ ευθραυστη και ανασφαλης αυτα τα λογια με κανουν να αισθανομαι καλυτερα.να ειστε παντα καλα και σε ολες να πραγματοποιηθουν πολυ πολυ συντομα οι ευχουλες σας!!!

Δημοσίευση

υπομονη και πιστη να εχεις κουκλιτσα μου και ολα θα πανε καλα..ειχα μια εξωμητρια κυηση στο παρελθον και σε καταλαβαινω απολυτα...με βοηθησε ο θεος τελικα και απεκτησα αργοτερα ενα υγιεστατο παιδακι..σου ευχομαι τα καλυτερα.

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο ποσο λυπαμαι για την απωλεια σου!

εχασα και εγω ενα παιδακι πριν 3 χρονια αλλα Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ βοηθησαν και τωρα εχω μια υγιεστατη κορουλα 7 μηνων!

παιδακι θα αποκτησεις σιγουρα!πανω απο ολα να χεις πιστη Στο Θεό και Στην Παναγία και να δεις πως θα σου δινουν δυναμη να προχωρας και να αποκτησεις και συ τη δικη σου οικογενεια!

με τα σημερινα δεδομενα ολες οι γυναικες που επιθυμουν θα γινουν μανουλες σιγουρα!υπαρχει πρωτα Ο Θεός, Η Παναγια και μετα η τεχνολογια,καλοι γιατροι, οι μεθοδοι υποβοηθουμενης αναπαραγωγης και να δεις σε λιγο καιρο θα μας ανακοινωνεις τη νεα σου εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

Λυπάμαι πολύ για την άσχημη κατάληξη της εγκυμοσύνης σου και τον πόνο που βιώνεις.

Δυστυχώς για πολλές γυναίκες κάτι άσχημο τους έχει συμβεί έστω μια φορά.

Μην απελπίζεσαι , όπως προείπαν τα κορίτσια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα γίνεις κι εσύ μανούλα , σου το εύχομαι σύντομα και γερό.

Δημοσίευση

καλημερα!

Αυτο που περασες ειναι πολυ δυσκολο ,οσα χρονια και να περασουν δεν θα το ξεχασεις ποτε και παντα θα υπαρχει ενας μικρος πονο μεσα στη καρδια σου,αν δεν το περασεις δεν ειναι ευκολο να το καταλαβεις.Αλλα να ξερεις οτι" οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους".

Παιδακι θα κανεις αρκει να το θελεις πολυ!Ειτε με τον εναν τροπο ειτε με τον αλλον.Δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια και πολλες γυναικες τα εχουν καταφερει.

Δωσε χρονο στον εαυτο σου να το ξεπερασει και μην το κρατας,αν θες να ξεσπασεις εχεις καθε δικαιωμα.Μετα ομως μαζεψε ολη σου τη δυναμη και ξεκινα!!Καλη επιτυχια!!

Δημοσίευση

κελυ σου εύχομαι και εγώ με την σειρά μου γρήγορη ανάρρωση και δεν δεν εννοώ μόνο σωματικώς!!!!

Το βασικό είναι ότι προηγήθηκε σύλληψη και αυτό αν έχεις στο μυαλό σου. Προσωπικά, οι σάλπιγγες μου είναι μία χαρά, αλλά έλα που νινάκι δεν ερχόταν!!!!!! Τώρα περιμένω τον μπέμπη μου, με την βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης και είμαι τρισευτιχισμένη!!!!

Γέμισε μπαταρίες και προχώρα!!!! Μόλις συνέρθεις, μπορεί να να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με την άλλη σου σάλπιγγα και όλα να έρθουν απλά και φυσιολογικά......που σου το εύχομαι! :ympray::ympray::ympray:

Δημοσίευση

Λυπάμαι γι αυτό που σου συνέβει,διαβάζωντας την ιστορία σου ήταν σαν να ξαναζω την εμπειρία μιας πολύ καλής μου φίλης.Μένουμε σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδος και πήγα στο νησί της ένα καλοκαίρι για το γάμο της.Όλα ήταν υπέροχα αλλά η νυφούλα πολύ μελαγχολική.Η μητέρα της τυχαία μας αποκάλυψε πως πριν 1 μήνα έμαθε ότι είναι έγκυος,μετά άπό 1 μήνα συνεχόμενης αιμορραγίας διαπιστώθηκε πως το έμβρυο ήταν εξωμήτριο και της αφαιρέθηκε η μια σάλπιγγα.Ενας γιατρός της είπε στο νοσοκομείο που ήταν ότι θα δυσκολευτεί με μια σάλπιγγα να μείνει έγκυος.Το βράδι του γάμου της την παρηγορούσα ότι λύση θα βρεθεί.Σε πληροφορώ ότι σε 4-5 μήνες έμεινε έγκυος και τώρα έχει μια υπέροχη κουκλίτσα.Επίσης εγώ που την παρηγορούσα μετά από 2 χρόνια προσπαθειών δε κατάφερνα να μείνω έγκυος και με τη βοήθεια της εξωσωματικής έχω τώρα και γω 2 κορούλες.Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποκτήσεις σύντομα παιδάκι.Πάρε το χρόνο σου,κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις και ξεκίνησε προσπάθειες.Τώρα που έμεινες μια φορά έγκυος" ξύπνησες "το "σύστημα" και η επόμενη εγκυμοσύνη θα ρθει πολύ γρήγορα θα το δεις.Εδω θα μαστε να χαρούμε με τη χαρά σου!!!

Δημοσίευση

Κοριτσι μου καλη αναρρωση σου ευχομαι....Το οτι θα ξεσπασεις θα κλαψεις και θα σε τρωει το γιατι ειναι σιγουρο...πολλες κοπελες εδω μεσα εχουν βιωσει κατι παρομοιο...παρε δυναμη απο τον ανθρωπο σου και θα ξανασταθεις στα ποδια σου....και τοτε πιο δυνατη και ετοιμη με την βοηθεια του γιατρου σου θα βρεις τον τροπο να κρατησεις το μωρακη σου αγκαλια....Σου ευχομαι τα καλυτερα.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τέλεια!! Προχωράμε σταθερά λοιπον! Εγώ 35 και 5 αύριο, μπαίνω σιγά σιγά στον μήνα μου και εγώ με τόσες περιπέτειες είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει μέχρι εδω! Μακάρι να κρατήσει και άλλο και να τους διαψευσει η μικρούλα!! Βέβαια έχει βολευτεί και δεν λέει να αλλάξει θέση, αλλά δεν πειράζει ας είναι καλα! Κοντεύεις και εσύ! Λίγη υπομονή ακόμα, κινησε λίγο παραπάνω πλεον;
    • Ευχαριστώ πολύ ναι το πρώτο μου. Εσένα; Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Κι εγώ περιμένω πως και πως να πάω στις 13. Όταν περνούν οι μέρες απ τον τελευταίο υπέρηχο με πιάνει μια αγωνία αν είναι όλα καλά. Φαντάζομαι όλες το ίδιο παθαίνουμε. 😁
    • @Elenaki12 τι όμορφο ξανθουλι ειναι αυτο! Εχω παθει σοκ με τ ποσο καλα καθεται. Εμενα η δικιά μ ειναι 5.5 μηνων καθεται αλλα οχι μονη της. Στο καρεκλάκι φαγητού πχ καθεται κανονικα η στο καροτσι. Αλλα έτσι μονη της με τίποτα. Φαγητο εχει 3 βδομαδες π ξεκινησαμε κ δ παει τοσο καλα. Φρούτα μετα βίας να φάει μερικα κουταλάκια, στο μεσημεριανό τ πάει κάπως καλύτερα. Που θα παει? Κάποια στιγμή θα φάει. Όσον αφορα τ ύπνο τ παει αρκετα καλα, κοιμαται 9.30 10 παρα τ βράδυ με 7 και συνηθως τ πρωι με κανα 2 ξύπνηματα ενδιαμεσα για φαγητο. Παίζει να ξυπνήσει κατά τις 6 κ να μεινει ξύπνια καμια ωρα αλλα σπανια. Εμενα κοιμάται στην κούνια δίπλα μου και οταβ ξυπνάει μετα τις 5 την παιρνω στο κρεβάτι κ το τραβαμε μεχρι τις 7 και π σηκωνομαστε ολοι. Μέσα στη μερα μ κοιμαται ανα 2.5 ωρες περίπου για ενα μισαωρο. Κανει μέσο όρο 4 μισαωρους ύπνους μεσα στη μερα. Πολύ σπανια μ κοιμαται μια ωρα μεσα στη μερα πλέον κι αυτο συνηθως τ πρωι εκει κατά τις 12 αμα κοιμηθει κ είμαστε βολτα. Ειναι δυσκολη φαση αυτή με τα φαγητά. Ολο μαγειρεύεις κ πλένεις σκεύη. Ευτυχως κατά τ χρονο θα τρώνε σχεδον κανονικα. 
    • Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Σας δείχνω εδώ το καμαράκι μου που μεγάλωσε …  μπαίνω σας διαβάζω που κ που , πάω να σας γράψω κ μετά πάντα κάτι γίνεται κ δεν το δημοσιεύω… εμείς είμαστε 6.5 μηνών πλέον 75εκ κ 8.100(στις 22.10 που κάναμε εμβόλιο δηλαδή) τρώμε φαγάκι μεσημεριανό μοσχάρι κοτόπουλο κ λαχανικά , τρώμε φρουτοκρεμα όχι πολύ ευχάριστα , κρέμες(απλή φαριν λακτε, 5 δημητριακά) κ γιαούρτι για απογευματινό κ αύριο τελειώνουμε κ την εισαγωγή αυγού (3 μέρες μόνο κρόκο σταδιακά κ μετά 3 μέρες κ ασπράδι λίγο λίγο). Μέσα στην εβδομάδα θα φάμε κ ψάρι. Από κρέμες γενικά δίνω συνήθως από φαρμακείο hipp frezylac αν κ θέλω να του δίνω σιγά σιγά κ δικές μου με βρώμη πχ. Το νεράκι το πίνει πολύ ευχάριστα ! Επισης συνεχίζουμε θηλασμό ! Έχουμε δώσει κάποιες φορές ξένο γάλα αλλά μας έβγαλε ένα εξάνθημα που συνδυάστηκε με το γάλα σε μεγάλη ποσότητα (πάντα έπινε 90-100 κ μια φορά ήπιε 160 κ το έβγαλε) κ είπε η αλλεργιολόγος να το αυξήσουμε σταδιακά μέχρι να απευαισθητοποιηθει μόνος του.ευτυχως ανέχεται την κρέμα με γάλα αλλά πρέπει σιγά σιγά να δώσω μεγαλύτερες ποσότητες γιατί θα έχω θέμα αν πρέπει να τον αφήσω. κάθεται στον πωπο του εδώ κ έναν μήνα σταθερά, ενώ σηκώνεται επίσης από ξαπλωμένος καθιστός εδώ κ 10-15 μέρες. Έχει αρχίσει να σηκώνεται ορθιος(αν πιαστεί από κάπου) κ μπουσουλάει δειλά δειλά . Εχω τρομάξει με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει 😭🥹 πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε κάνει α επιπέδου κ φέτος δεν το προλαβαίνω με ότι καινούριο κάνει … οι νύχτες μας είναι δύσκολες από τον 5ο κ μετά ξυπνάμε συχνά, 2-3 φορές τουλάχιστον , μπορεί κ κάθε 1-2 ώρες …. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω κάνει διάφορα δεν ξέρω αν έχω «τρελάνει» το μωρό στα διαφορετικά κ δεν βρίσκουμε λύση … προσπαθούσα να μην τον θηλάζω, μόνο να τον νανουρίζω, μετά εξαντλήθηκα κ τον θήλαζα κ την νύχτα . Πιπίλα δεν μου παιρνει. Τωρα έλεγα μήπως να φέρω την κούνια του στο δωμάτιο μας γιατί να τον αλλάξω δεν προβλέπεται με τόσο ξύπνημα τις νύχτες κ πηγαινελα , μήπως το λίκνο τον στεναχωρεί κ δεν χωράει… έχω απελπιστεί ότι δεν θα κοιμηθώ ποτέ, νιώθω εξάντληση τόσους μήνες χωρίς καμία νύχτα σερί ύπνου. Επίσης την ημέρα δεν τρελαίνεται στους ύπνους κάνει 2-3 μικρούς σχετικά μαξ 1 ώρα , άντε σπανίως 1.5… συνήθως όμως είναι 40-45 λεπτά . Οι δουλειές στο σπίτι μονίμως αυξάνονται τώρα με μαγείρεμα κ καθάρισμα για το φαγητό του παιδιού, το παιδί θέλει άνθρωπο συνέχεια εκεί . Σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω αυτά τα πάρκα τα μεγαλύτερα για παιχνίδι . Έχετε υπόψιν σας ; πείτε μου εσείς πως πάτε με φαγητό, ύπνο, παιχνίδι, ανάπτυξη θα χαρώ να μάθω τα νέα σας !!!  φιλια πολλα σε όλες κ καλά κουράγια μάνες , τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου που έλεγε θα γίνεις μάνα κ θα δεις ….
    • Καλησπέρα κορίτσι μου ! Με το καλό μωράκι σου ! Το πρώτο σου είναι ; Να που βρήκα μια κοπέλα να είμαστε μαζί Μάιο ☺️ Την τρίτη θα πάω για αυχενική και περιμένω πως και πως !  εγώ συμπτώματα δεν πολύ έχω καμία φορά με πιάνει λίγο το στομάχι μου καπως σαν καούρες πιο πολύ και εμένα με βοηθάει η κόκα κόλα και εγώ πίνω που και που 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...