Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου σε ποια ηλικία ξεκινήσαν τα μωρά και σας τα μπάνια στη θαλασσα και ποτέ επιτρέπονται τα μπάνια σε πισίνα? εσείς τι κάνετε/κάνατε??εχω ακούσει ότι επιτρέπονται μετά τον πρώτο χρόνο..ρε κορίτσια βλέπω αυτές τις ξένες, τις τουριστριες με βρέφη σε θάλασσες και ακτές και τότε σκέφτομαι αν τα δικά τους παιδιά είναι από άλλο πλανήτη!!!γιατι εμάς μας λενε μετά τον πρώτο χρόνο??

Δημοσίευση

Καλημέρα !!! Εμένα ο γιός μου έκανε το πρώτο του μπανάκι όταν ήταν 7 μηνών .. και τώρα η κορούλα μας θα κάνει και εκείνη τη πρώτη της βουτιά περίπου και αυτή 7 μηνών!

Η παιδιατρός μας μας αφήνει απλά με τις εξής οδηγίες : :D

1) οχι αντιλιακό (δεν κάνει μέχρι 1 έτους)

2) να είναι καθαρή η θάλασσα και όχι ήλιο (δηλαδή καλό είναι το πρωι ή το απόγευμα . εμεις παμε κατα τις 10 η ώρα)

3) και εννοείται να μην είναι πολυ παγωμενη η θάλασσα !

άντε ... και καλα μπάνια .. !

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από εμένα. Κι εμείς το πρώτο της μπανάκι το έκανε 7 μηνών , αλλά αντιηλιακό εννοείτε πως βάζαμε αυτό που χρησιμοποιούμε εώς σήμερα της Freezyderm. Προτιμούσαμε μέρη που έχουν δέντρα , για φυσική σκίαση και πιο ευχάριστη παραμονή στην παραλία από θέμα ύπνου.

Εύχομαι να χαρείτε τα μπανάκια σας και να χαίρεστε το μωράκι σας.

Δημοσίευση

Νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, καπελάκι, σκιά μετά, ένα μπουκαλάκι γλυκό νερό για ξέπλυμα κι όλα καλά! Τσεκάρεις λίγο και τη θερμοκρασία της θάλασσας, δοκιμάζεις και κόβεις αντιδράσεις του μωρού!

Τα μωρά των τουριστριών δεν είναι από άλλο πλανήτη, προέρχονται απλώς από χώρες όπου οι γονείς δε μιζεριάζουν, δεν αντιμετωπίζουν την βρεφική ηλικία ως αρρώστια και απολαμβάνουν το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Ο γιος μου έκανε το πρώτο του μπάνιο 2,5 μηνών και για 20 μέρες πήγαινε κάθε μέρα στην παραλία, κάθε μέρα στη θάλασσα. Και τους πιο ήρεμους ύπνους τους έριξε εκεί στην παραλία, χωμένος σε μια σπηλιά...

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
Καλημέρα !!! Εμένα ο γιός μου έκανε το πρώτο του μπανάκι όταν ήταν 7 μηνών .. και τώρα η κορούλα μας θα κάνει και εκείνη τη πρώτη της βουτιά περίπου και αυτή 7 μηνών!

Η παιδιατρός μας μας αφήνει απλά με τις εξής οδηγίες : :D

1) οχι αντιλιακό (δεν κάνει μέχρι 1 έτους)

2) να είναι καθαρή η θάλασσα και όχι ήλιο (δηλαδή καλό είναι το πρωι ή το απόγευμα . εμεις παμε κατα τις 10 η ώρα)

3) και εννοείται να μην είναι πολυ παγωμενη η θάλασσα !

άντε ... και καλα μπάνια .. !

συμφωνω σε ολα εκτος απο το οχι αντιηλιακο κατω απο το ετος....ο παιδιατρος -παιδοδερματολογος Κος Αλεξοπουλος(τον οποιο ειδα για αλλο θεμα αλλα ετυχε και συγκεκριμενα για τα αντιηλιακα τον ρωτησα) ειναι καθετος στη μη χρηση αντιηλιακου..ειπε η ακτινοβολια ειναι τοσο δυνατη που τουλαχιστον αντιηλιακα με φυσικα φιλτρα με δεικτη προστασιας εως 30, πρεπει υποχρεωτικα να χρησιμοποιουμε σε μωρα ανω των 6 μηνων αν βγαινουν στον ηλιο ακομα και πριν τις 11 το πρωι η μετα τις 6 το απογευμα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τον εαυτό σου πίστεψέ και προσπάθησε χωρίς άγχος όσο μπορείς !!! Βάλε στην άκρη τα ιατρικά και περάστε καλά με τον άντρα σου 😉😉
    • Έχω μία gonal 1050 iu που ανοίχτηκε 29/7 και έχουν περισσέψει 650 iu. Ψάχνω να την ανταλλάξω με δύο ή έστω μία gonal 300 iu που να λήγουν από 10/2025 και έπειτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει εντός 28 ημερών από το άνοιγμα, δηλαδή μέχρι και 26/8. Εάν κάποια κοπέλα που βρισκεται στην Αττική ή σε κοντινές περιοχές, και κάνει ήδη διέγερση ή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θέλει να ανταλλάξουμε θα ήμουν υπόχρεη.. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσια όσες είχατε υγρά εμφύτευσης στη μία εγκυμοσύνη, είχατε και στις άλλες; Ρινορραγία είχε καμία; Εγώ ειχα και ρινορραγία και υγρά εμφύτευσης στην 1η εγκυμοσύνη και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα έχω και στην άλλη αν και όταν έρθει. Οποτε κάθε φορά που δε βλέπω αυτά τα συμπτώματα απογοητεύομαι χωρίς καν να μου έρθει περίοδος πρωτα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. 🙂 Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα.  το πρώτο μου μπεμπακι ήρθε μέσα σε 3 μήνες.  Τώρα για το 2ο προσπαθούμε εδώ και μισό χρόνο και ακόμα δεν… Ξερω ότι δεν είναι αρκετό το διάστημα αλλά αγχώνομαι αφενός γιατί δε θελω να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μου (βέβαια αυτά δεν τα καθορίζουμε εμείς) κι επειδή 1/09 ξεκινάω δουλειά και θα αναγκαστώ να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά της.  Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν έμενα έγκυος ως τότε, θα έπαιρνα επαπειλούμενη και δε θα επεστρεφα.  Τώρα όλα δείχνουν ότι θα επιστρεψω.    Επισης, κάτι πολύ σημαντικό, τον Απρίλη είμαι μέσα μου σίγουρη ότι είχα βιοχημική γιατί είχα υγρά εμφύτευσης για 2 μέρες και ρινορραγία ακριβώς όπως και στην 1η εγκυμοσύνη μου. Αντιθέτως, τώρα που δεν έχω αυτά τα συμπτώματα, είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος. Δε θα χρειαστεί καν να κάνω τεστ. Γιατί δεν ερχεταιιιιιιι;  
    • Αυτά είναι τα πιο ωραία ψώνια..ας πάμε τώρα που μπορούμε..εγω κουράζομαι πολυ.. έχουμε ίδια εγκυμοσύνη..τώρα γύρισα από τον εμβρυολογο.. Μ πΕ αυτές οι εγκυμοσύνες πάνε μέχρι 36 εβδομάδα.. καλά κ εγώ Πιτ 14/11 έχω αλλά μέχρι μου λέει 16 Οκτωβρίου περίπου θα πάει το πολύ..τα μικρά ήταν 740γρ ο ένας κ 770γρ ο άλλος..μια χαρά μεγαλώνουν κ ο τράχηλος 40,0 mm.. καλά είναι Μ πΕ για δίδυμα.. μετά πήγαμε κ παραγγείλαμε κ 2 κούνιες..κ εγώ θέλω λίγο να φτιάξω μια λίστα..Μ έχουν δώσει αυγά κ καρότσι διπλό.. πρέπει να οργανωθωω όμως γτ περνάει ο καιρός να δω τι έχω κ τι πρέπει να πάρω..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...