Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ......


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ!!!ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΤΕΣΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ. Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΕΣΤ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και η αδελφη μου ειχε 10 μερες κα8υστερηση αλλα ηταν απο το αγχος.Η μονη σου λυση ειναι η χοριακη, αν δε σου ερ8ει κ αυριο πηγενε καντην. Τωρα να πεσουν εξω 2 τεστ......μπορει και να συμβει κι αυτο. Ευχομαι το καλυτερο !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ματινακι που εισαι ρε ψυχη;;σε χασαμε τελειως,τι κανει το Κατερινακι σου;;

τωρα για το θεμα σου απο οσο ξερω υπαρχει περιπτωση να εγινε αργα η συλληψη και να μην δειχνει ακομα το τεστ,κανε μια χοριακη για να εισαι σιγουρη και να μας πεις τις εγινε,σου ευχομαι να εχεις μια θετικοτατη χοριακη,πολλα φιλια σου στελνω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ,ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ματινακι μου περιμένουμε τα νεα σου με αγωνία. Σου εύχομαι να είναι σπορακι και να χαρισεις ένα αδελφάκι στην γλυκια Κατερινουλα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ματίνα καλησπέρα!!!!Στη δεύτερη κόρη μου, είχα 4 αρνητικά τεστ και μια θετική χοριακή..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Σκέψου ότι μετά από τόσα αρνητικά τεστ, ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι δεν...Αλλά κάτι μέσα μου μου έλεγε το αντίθετο...Έκανα τη χοριακή, βγήκαν πολύ χαμηλά οι μονάδες...Σαν να ήμουν στην πρώτη μέρα καθυστέρησης...Είχε γίνει αργά η σύλληψη... ;););) Συμβαίνει συχνά.... :D:D:D

Σου εύχομαι να έχεις, το αποτέλεσμα που θέλεις.... ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...