Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ν8

Recommended Posts

ΑΧ ΒΡΕ ΑΛΕΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ..ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΩΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ Κ ΕΓΩ ΞΑΠΛΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Κ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Κ ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΚΑΛΑ Ο ΔΙΚΟΣΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΡΕΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..Κ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

γεια σας κοριτσια!!

[color=#FF4080Μαρια εχω τρελαθει με την κορη σου.Σαν καραμελιτσα ειναι!!!

Πως ητανε στα βαφτησια ,δεν ηθελε συνεχεια βυζι??Σου τη ζητουσαν ολοι για αγκαλια?Εκαναν αυτο το ''φτου φτου'' πανω απο το παιδι,που οταν το κανουν θελω να τους σπασω το κεφάλι?]

λια μου κανενας δεν την πηρε αγκαλια..ηταν στο καροτσι κ κοιμοταν 2 ωρες!!τηβν ειχα ταισει πριν φυγουμε στις 5 κ μετα εφαγε στις 8..ειχα βγαλει απο το σπιτι με το θηλαστρο 120ml κ το ειχα στο θερμο οπως ηταν με το μπουκαλι..στην δεξιωση την ταισα χωρις καν να βγαλω μεμε!!!! :);) αυτο το φτου φτου :lol::lol: ειχα σηκωσει την τεντουλα του καροτσιου κ την ειχα σκεπασει με ενα ψιλο πικε για να μην φτασει κανα ( ξεμπαρκο) σαλιο.. :evil:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!

κοριτσια επειδη ψιλομπερδευτηκα πια ειναι η δημητρα?

γεια σας κ απο μενα!

σημερα πηγε κ ο αντρας μου κ μου κατεθεσε τα χαρτια για την αδεια τοκετου κ επειδη θα πηγαινα κ εγω στο ικα για υπογραφες σηκωθηκα πρωι να μαγειρεψω γιατι δουλευε κ επρεπε 1 η ωρα να φυγει οποτε επρεπε να ηταν ολα ετοιμα.ευτυχως λογω εγκυμοσυνης εχουμε προτεραιοτητα κ ετσι τελειωσαμε αμεσως.παει κ αυτο.μετα πηγαμε μαρκετ για κατι ψιλοπραγματα κ εσκασα απο τη ζεστη.ηταν κ μια αχωνευτη εκει στο ικα κ ολο μου εμπαινε,ποσο μηνων ειμαι,πως τον λενε τον αντωνη,γιατι ολο παει στον μπαμπα του,μου πε οτι δεν της αρεσουν τα αγορια κ εκανε κ την εκφραση της αηδιας κ μου ηρθε να της χωσω μπουνια κ εγω απανταγα πολυ αποτομα απο την αρχη γιατι δεν μου αρεσε το στυλ της ε κ μετα που ειπε οτι δεν της αρεσουν τα αγορια της ειπα αα εγω προσωπικα εχω αδυναμια κ το δευτερο αν ηταν αγορι δε θα με πειραζε καθολου.με νευριασε η βλαμενη.

πασχαλιτσακι μου λενε οτι οι συσπασεις που συνοδευονται με πονο ειναι υποπτες αλλα μην φοβασαι αν σου συμβαινει εκτος αν σε πιασουν πολυ εντονος πονος κ εχεις συνεχεια συσπασεις για πολυ ωρα αν κ αυτο εμενα μου εχει συμβει στον αντωνη πολλες φορες το ειχα προς το τελος.επαιρνα γιουτοπαρ κ εκανα υπομονη.καλα βασικα πηγαινα κ στον γιατρο οταν ηταν πολυ εντονο.καθε δυο εβδ πηγαινα να καταλαβεις,καλα ειχα κ την τραυματικη εμπειρια της πρωτης εγκυμοσυνης κ ειμαι κ γενικα πολυ φοβιτσιαρα κ ετρεχα αμεσως.

καγκουρακι μου κριμα με αυτο που παθατε μωρε,ταλαιπωρηθηκε κ ο αντρας σου..αλλα εχουμε τοσα στο μυαλο μας κ εγω ολο ξεχναω απλα εσενα ηταν που προλαλεσε τη ζημια στους απο κατω αλλα δεν πειραζει,ας ειμαστε καλα κ αυτα φτιαχνονται.

ειδα κ εγω στο φεις οτι γενησε η δημητρα,καλα ελεγα που ειχε χαθει.να σου ζησει κοπελα μου το παιδακι σου,καλη λοχεια κ περιμενουμε νεακια!

ναταλακι περιμενουμε κ τα δικα σου νεα απο τον παιδαρο αλλα να μη στεναχωριεσαι αν σου κοπει το γαλα,καθολου μα καθολου αχρηστη δεν εισαι,ο αντρας σου καλα σου λεει.υπαρχουν λυσεις κ αν συμβει που δε νομιζω οτι θα κοπει υπαρχει κ το ξενο κ μια χαρα μεγαλωνει κ με αυτο.

νανσυ μου πολυ πλακα αυτη που εφυγε με τη ρομπα..καλα με τι λογικη το εκανε;σιγουρα εφευγε;δηλ μηοως ηταν κατι αλλο κ εσυ νομιζες οτι εφευγε;

ανθη μου γιατι να μη σου επιτρεεπει το μπανακι μωρε,ειδικα αν εβρισκες καμια θαλασσα πιο ησυχη χωρις κοσμο..αλλα κ εγω αν μου το ελεγε θα τον ακουγα,μια χαρα η φραουλιτσα σου παντως κ του χρονου κ με τα δυο θα κανεις μπανακι.κ εγω σκεφτομαι πως θα ειμαστε με τα δυο..

οι κοιλιτσες αν θα σας λειψουν θα σας λειψουν πολυ πιο μετα κοριτσια ακομα ειναι πολυ νωρις.εγω το ενιωσα σε καποια φαση αλλα οπως λεει κ η ανθη δε μπορω αυτο το αγχος της εγκυμοσυνης,τις εξετασεις,τους περιορσμους,γενικα να εξαρτασαι σε καποια πραγματα απο τους αλλους,να μην σηκωνεις βαρη,να νιωθεις πονακια κ πετρωματα κ να λες μηοως γινει κατι κ ολα αυτα..

αυτα κ απο μενα,σε λιγες μερες αποχωριζομαι κ τους αντρες μου... :((:((

πολλα φιλια σε ολες κ θα τα πουμε συντομα [smilie=wave.gif]

νανσυ περαστικα!!τι παθατε παλι?μη χειροτερα.. :cry: κανε κανα ευχελεο.. :lol::lol: αυτο με την κυρια που εφυγε με την νυχτικια το ιδιο εγινε οταν εφυγα κ εγω απο το νοισοκομειο..γνωρισα μια κοπελα που γεννησαμε μαζι εκει κ οταν ηταν να φυγουμε,περιομεναμε να μας δωσουν τα μωρα για να την κανουμε κ την ρωταω..δεν φευγετε εσεις?κ μου λεει ναι τωρα φευγουμε...αλλα ο καλος ο αντρας μου ξεχασε να μου φερει ρουχα!!! :lol::lol::lol: κ εφυγε με ροζ νυχτικια κ ρομπα!!

μπεμπουλα ευχαριστο το οτι δεν εχεις καθολου συσπασεις!! κ τα κιλακια ειναι τελεια!!μπραβο σας!! :)

πασχαλιτσακι οταν πετρωνει η κοιλια ειναι ολη..οχι μονο σε ενα σημειο..κ γινετε μια σταλια..σαν μια μικρη στρογγυλη μπαλα..

αριαδνη κ ανθη πολυ καλα τα νεα σας απο τον γιατρο!!κ τα κιλακια σουπερ!! οσο για το κουμπακι... :lol::lol: λογικο ειναι.. κ εγω στον αντωνη μου δεν ειχα κανει τετοιο nst.. το γελιο ειναι οτι την δευτερη φορα που ειχα παει στην μπεμπα μπου λεει θα πατας το κουμπακι κ οταν ηταν να το πατησω ρε κοριτσια δεν ειχε κουμπακι..τρυπα ηταν..ειχε σπασει!! :lol::lol: την φωναξα κ της το λεω κ εβαλε ενα καπακι απο στυλο.. :lol:

ναταλια μου μην στεναχωριεσαι για το γαλα..αν τον ειχες ολη μερα να βυζαινει λογικο ειναι να ξεπρηστουν αρκετα.. κ εμενα ετσι γινονται!

πασχαλιτσακι οντως στην καστορια τα βραδια κοιμασαι σαν πουλακι!!! εχει δροσια!! :)

στεντιμ να σου ζησει!!!να ειναι γερο,καλοτυχο κ ευτυχισμενο!!!!!καλη λοχεια να εχεις κ περιμενουμε νεα σου! φιλακια πολλα!

αλεκα που εισαι εσυ? παρεπιπτοντως γι'αυτο μπερδευτηκα με την στεντιμ.την λενε δημητρα οχι ναταλια..στην λιστα εψαχνα..

αχ κατερινα τι παθατε? μικρη να ειναι η ζημια κ αλλη να μη βγει.. :(

αχ ρε βικακι..κ εγω ετσι ξεσπουσα στον γιο μου κ μετα το ειχα τυψεις..αλλα κ τι να κανεις?μπορεις να το αποφυγεις?ολες οι μαμαδες μαλωνουν τα παιδια τους..απο λιγο δλδ!!! :);)

τα δικα να πω,οτι η μπεμπα φτου φτου τα παμε πολυ καλα..δεν κλαιει για φαι..μονο ηχους βγαζει κ ψαχνει γυρω της μεμε!!!! στο μπανιο επισης μην τυχον κ το κανω χλιαρο το νερο..παταει το κλαμα της ζωης της..προς το ζεστο αρκετο!κ εγω το ιδιο κανω ;);) ..κ το τελευταιο οταν την κανω με μωρομαντηλο επισης το μισει κ κλαιει γιατι ειναι κρυο..μονο σε αυτα κλαιει.. εχω μια απορια..βγαλαμε κατι σαν μπιμπικακια στα μαγουλα(σπυρακια)τι μπορω να την βαλω για να φυγουν?της εβαλα απο το γαλα μου αλλα μπαααα.....τα εχει 3ις μερες κ δεν εφυγαν.

Stedim να σου ζήσει το μωράκι σου. Καλότυχος ο γιος και υγιείς. Όλα καλά να πάνε και να έχεις καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς.

Ο παιδίατρος που ήρθε σήμερα (γίναμε ενός μηνός :lol: ) μου είπε ότι τα εμβόλια τα κάνουμε στους 2 μήνες αλλά επειδή εμένα πέφτει τον Αύγουστο δεν είναι απαραίτητο να τα κάνω τότε αλλά αρχές Σεπτεμβρίου γιατί μέχρι τότε έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν ιώσεις.

Νανσούλααα τι έπαθε το Σαντάκι στα καλά καθούμενα. Κάντε κανένα ευχέλαιο και είσαι και έγκυος ετοιμόγεννη γυναίκα. Φτου φτου σκόρδα. Περαστικά της γρήγορα εύχομαι.

Ναταλία καλά σου λέει η Νενε τι κι αν κοπεί το γάλα μην στεναχωριέσαι. Να παίρνεις το μωράκι σου όσο πιο πολύ αγκαλιά μπορείς και θα δεθείτε έτσι κι αλλιώς. Αλλά έτσι που στεναχωριέσαι θα κοπεί σίγουρα. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Έχω μία σύμβουλο θηλασμού πιστοποιημένη να σου δώσω το τηλ της αλλά είναι στην Αθήνα :( . Εγώ την πήρα προχτες να την ρωτήσω για το τίλιο που μου είπε ο γιατρός να δίνω στο μωρό για τους κολικούς και μου είπε ότι δεν θα δίνω τίποτα. Μόνο θηλασμός για να περάσουν οι κολικοί και ότι τους παιδίατρους να τους έχω για όλα τα άλλα ιατρικά θέματα και να μην τους ρωτάω για θέματα που έχουν σχέση με το θηλασμό γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε τους βασικούς κανόνες.

Εμείς έχουμε γκρίνια όλη μέρα αλλά χτες όπως και σήμερα διαπίστωσα ένα στάνταρ πρόγραμμα ύπνου (ελπίζω να κρατήσει). Κοιμηθήκαμε από τις 15.00-18.00 κάναμε μπάνιο κατά τις 20.30 (όπως κάθε απόγευμα) και παρόλο που είχε φάει στις 19.00 επειδή κάναμε μπάνιο και η διαδικασία είναι μπάνιο-φαγητό-νάνι ήθελα πάλι φαγητό. Θηλάσαμε κατά τις 21.00 και 22.00 είχαμε κάνει νάνι όπου το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ της υπόθεσης ήταν που ξυπνήσαμε στις 5 το πρωί!!! :o:o 7 ώρες μετά. Κατά τις 4 ξύπνησα γιατί είχε φουσκώσει πολύ το στήθος και ήμουν έτοιμη να τον ξυπνήσω αλλά τελικά έβγαλα λίγο με το θήλαστρο μπας και φτιάξουμε καθημερινό 7ωρο πρόγραμμα (αν και δεν νομίζω από τόσο νωρίς, δεν είναι κάθε μέρα Χριστούγεννα χαχχααα). Ξύπνησε 5 και ξανακοιμήθηκε κατά τις 6+ και ξυπνήσαμε στις 9 το πρωί. Μακάρι να γίνει και σήμερα το ίδιο. Τώρα ακόμα κοιμάται αλλά όπου να'ναι τον περιμένω να ξυπνήσει είναι η ώρα του. Σήμερα δυστυχώς θα του κάνω μόνη μου το μπάνιο του και έχω αγχωθεί γιατί μέχρι τώρα το κάναμε μαζί με τον καλό μου.

Λία τι χρώμα είναι τα κακα του μπέμπη σου. Εμένα είναι και σαν υφή και σαν χρώμα σαν μουστάρδα :lol::lol: . Στην αρχή όταν του έδινα ξένο γάλα έκανε 1-2 φορές σκληρά κουραδάκια και μάλιστα μια φορά χάσαμε ένα κουραδάκι και το διαπίστωσα μετά που είδα την πάνα και το λέω στον άντρα μου ο οποίος το είχε ήδη πατήσει και το μετέφερε μέσα σε όλο το σπίτι χαχαχααααααα :lol::lol: . Καθόταν και σφουγγάριζε όλο το σπίτι βραδιάτικα.

Κατερινάκι ελπίζω να μην έχει γίνει άλλη ζημιά. Υπομονή τουλάχιστον είναι κάτι που φτιάχνετε.

Κοριτσάκια όσες πλησιάζετε και κυρίως η Νενέ μας που είναι πιο κοντά, όλα καλά να πάνε και φυσιολογικά με κανένα πόνο και κανένα απρόοπτο.

:lol::lol::lol: εστε γελαω με το κουραδακι!!! με το ξενο εκανε σκληρα ε? κ η δικια μου σαν μουσταρδα τα κανει..

δεν ειναι αυτο θελει κ καλο καθαρισμα γιατι μπαινει στο πιπακι μας!στον γιο μου πολυ ευκολο ηταν το καθαρισμα.. :lol:

κ για τον υπνο κ εμεις τελεια τα παμε..τρωμε κατα τις 11 κ ξυπμαμε στις 5 κ μετα 9:30 το πρωι..

εστε πολυ υπνο ο μπεμπης σου!!7 ωρες?φτου φτου ..μια χαρα ειναι!!!

κ εμεις μονοι μας σημερα θα κανουμε μπανιο..δουλευει απογευμα σημερα ο αντρας μου..με βοηθουσε στο νερο..εγω την σαπουνιζω κ ο μπαμπας μας την βρεχει..γιατι οπως ειπαμε κ πριν δεν θελουμε να κρυωνουμε..τρεχει ζεστο νερο κ ειναι τελεια!!!!

Κοριτσάκια γειά σας.

Έριξα έναν ξεγυρισμένο μεσημεριανό ύπνο γιατί το βράδυ πάλι δεν είχα κοιμηθεί καλά :( Το πρωί έκανα διάφορες δουλειές στο σπίτι και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ένιωσα καθόλου κούραση.

Βίκυ, τί χαζή ήταν αυτή! Εμένα κάποιοι ηλίθιοι όταν με ρωτούσαν τί φύλο είναι το μωρό και τους έλεγα κορίτσι, μου έλεγαν "ας είναι, δεν πειράζει" :shock: Μιλάμε για μεγάλη ηλιθιότητα.

Και μένα πάντως δεν νομίζω ότι θα μου λείψει η περίοδος της εγκυμοσύνης, αν και είχα καλή.

Ελένη, δεν θα μου πάρουν επιπλέον χρήματα στην κλινική για τη συλλογή του αίματος!Να σου πω την αλήθεια δεν είχα ρωτήσει αλλά μου έβαλες ιδέα και πήρα τηλ τον γιατρό και την κλινική και ρώτησα.

Σταυρούλα φαντάζομαι το κακάκι να περιφέρεται στο σπίτι και γελάω!

Μαράκι είσαι τυχερή με το προγραμματάκι της μπεμπούλας!

Ανθή και Χριστίνα, πολύ καλά και τα δικά σας νέα απο το γιατρό, μπράβο!

Όσο για το καρδιοτοκογράφημα, εμένα δεν είχε κουμπί!!Απλά με παρακολούθησαν 30 λεπτά.

Ναταλία, δεν νομιζω ότι πρέπει να στενοχωριέσαι σχετικά με το γάλα, δεν είναι ότι φταίς εσύ, όπως σου είπε και η Βίκυ, μια χαρά μεγαλώνουν και με το ξένο.

kalispera koritsakia mou, simera me talaiporisane polu sto nosokomeio :evil::evil: tha sas ta grapso stin omada mas. gurisa meta spiti, efaga kai koimithika den ti paleua!!! tora leo na ftiakso ena frapedaki i den kanei :?:? afou den gennisa simera me toso treksimo, tote pisteuo pos tha ftaso stis 37ebd. ;)

kangaroo ksexases ti brusi, den pirazei koritsaki mou min stenaxoriesai, oles ksexname kai proti ego :lol::lol: euxomai na min brethoun kialles zimies...

ariadni mou teleia i mpempa sou, eides pou adika anisixises ;);)

anthi mou polu kala ta nea tis fraoulitsas sou, mprabo teleia ta kila tis! :D:D gia f.t den me afinei o giatros, leei oti einai epikindino na ginei otan einai diduma, tora den ksero ti na po. kai ego me f.t tha ithela alla..

maximaki ti einai auta pou les!!! an sou kopei to gala den tha ftais esu kai oute axristi eisai, min akouo blakeies!!!

stedim na sou zisei to moraki :D:D

bikaki telika oloi sto ika kai sta nosokomeia einai treloiiiiiiiiiii makria!!!!

a to mono kalo simera einai oti epitelous agorasa ta kalluntika tous kai teleiosa kai me auta!!! ;)

Βικουλα μου ευτυχως δεν εχω πονο και πολλες φορες δεν ειναι πετρωμενη ολη η κοιλια μου αλλα μερος αυτης. Δοξα τω θεο με τα χαπακια και την ξεκουραση ειμαι καλυτερα και κυριως εχω ηρεμησει ψυχολογικα γιατι φοβηθηκα πολυ αυτες τις μερες.

Μαρακι για τα σπυρακια ρωτα τον γιατρο, αλλα γενικα αν την βαζεις καλη κρεμα στο πωπουδακι για το συγκαμα ειναι και για τα μαγουλακια. Εγω τον πριγκιπακο του βαζω ακομη της φρεζυντερμ στον πωπο του και οταν βγαζει στα μαγουλα κανω το ιδιο και του το κανω απο οταν ηταν μικρουλης :):):)

Εστε τα μωρακια που θηλαζουν εχουν κακακια μαλακα οπως λες σαν μουσταρδα και στο χρωμα και εχουν και μεσα κατι κομματακια σαν σπορακια ασπρα, που ειναι το λιπος που περνουν απο το γαλατακι μας. Για την κουραδιτσα σας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακομη γελαω :lol::lol::lol::lol: Μακαρι να αποκτησει προγραμμα και να εισαι και εσυ πιο ξεκουραστη

Εχω σημερα μια σπαριλα αλλο πραγμα!!!!! Δεν εχω ορεξη για τιποτα, οι καουρα με κουραζει, ο υπνος ειναι μαρτυριο και σαν να εχω και μια ιδεα πονοκεφαλου. Ευτυχως που ειναι η μαμα μου εδω γιατι αλλιως θα ημουνα πολυ χαλια...................

Γεια σας κορίτσια.

Είχα και εγώ χτες γιατρό και ευτυχώς όλα πάνε πολύ καλά. Η μικρή έχει καταβολευτεί μια χαρά με το κεφαλάκι κάτω και από βάρος είναι 3.200. Αν και η πητ μου είναι 30 του μηνός ο γιατρός προβλέπει να έρχεται νωρίτερα η μπέμπα. Ραντεβού ξανά σε 2 εβδομάδες όπου θα με δει και από κάτω.

Από χτες πάντως είμαι συνέχεια σκεφτική γιατί θέλω να έρθει η μικρή όσο πιο αργά γίνεται, κυριως επειδή ο άντρας μου μέχρι τέλος του μήνα πνίγεται στη δουλειά. Τον Αλέξανδρο θα τον έχει η μαμά μου σπίτι της, οπότε δεν ξέρω ποιος θα μείνει μαζί μου στο νοσοκομείο. Μάλλον θα έρχεται ο άντρας μου πολύ αργά το βράδυ. :cry:

Σας καληνυχτίζω και ελπίζω αύριο να μπορέσω να σας διαβάσω.

πασχαλιτσακι μπραβο!!ολα καλα θα πανε!ξεκουρασου οσο μπορεις κ απολαυσε την βοηθεια της μαμας!!! ;):)

fotini πλησιαζει ο καιρος! η μπεμπουλα μια χαρα ειναι στα κιλα της..μακαρι να σας ερθουν βολικα στις μερες που θα ειναι πιο χαλαρος ο αντρας σου..γιατι πλακα πλακα κ ο αντρας μου τοτες ειχε 2 μερες ρεπο κ αλλαξε υπηρεσια με αλλους οδηγους κ πηρε αλλες 2 μερες!!!καθε μερα τον ειχα μαζι μου τα απογευματα για παρεα!! :)

γεια σας κοριτσακια, μου ηρθαν τα αυτοκολλητα ειναι τοσο χαριτωμενα, θα τα βαλουμε ομως την Πέμπτη γιατι αυριο το απογευμα εχω γιατρο και δεν θα προλαβουμε

μαρακι κατι τετοια σπιθουρακια ειχε βγαλει και η μικρη μου και ηταν κατι απο τις ορμονες τις εγκυμοσυνης, δεν μπορω ομως να θυμιθω τι μου ειχε πει η παιδιατρος να κανω, τα ειχε βγαλει κανα δυο βδομαδες μετα τη γεννα και στο μηνα πανω ειχαν φυγει..

Σταυρουλα να τον χαιρεσαι τον Στρατουυλη σου, τα κακακια στα μωρα που θηλαζουν αποκλειστικά ειναι οπως τα περιεγραψες σαν μουσταρδα.

φωτεινη μεγαλωσε πολύ η μπεμπουλα σου λες να ειναι βιαστική?

Γεια σας κοριτσάκια μου! Είστε καλά;; Εμείς την Πέμπτη θα φύγουμε για λίγες μερούλες και έτσι κάνω κάποιες ετοιμασίες (πλυσίματα, σιδερώματα κλπ)..Ο Πάνος δεν την παλεύει καθόλου πλέον μέσα στο σπίτι και νομίζω ότι δίκιο έχει..Πού να τη διοχετεύσει τόση ενέργεια πια;;Κατά τα άλλα η κοιλιά μεγαλώνει, το στομάχι πιέζεται, ο καιρός φτάνει και τα συναισθήματα ανάμεικτα..Ανυπομονησία και χαρά, φόβος και αγωνία για το πώς θα τα καταφέρω με 2 σκαθάρια...

Κατερινάκι μου κρίμα που μπήκατε σε έξοδα τέτοιες εποχές και μάλιστα μια ανάσα πριν γεννήσεις...Με κάτι τέτοια ατυχήματα σκάω :evil::evil::evil: Παρόλ' αυτά ανθρώπινο ήταν αυτό που έπαθες και κυρίως αντιμετωπίσιμο..Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα καλοκαιρινό φορμάκι και ένα φανελάκι. Το φανελάκι θα δω αν θα το βάλω βέβαια..Καλτσάκια μπορεί να της βάλω αυτά τα λεπτούλια..Με γεια τα αυτοκολλητάκια σας! Περιμένουμε φωτογραφίες!!!

Ναταλάκι με το θήλαστρο έδινα κι εγώ στον Πάνο..Μεγάλο ζόρι το θήλαστρο για μένα..Προσπάθησε όοοοσο μπορείς να συνηθίσει το στήθος. Μήπως να τον έβαζες στο στήθος πριν πεινάσει πολύ και αρχίσει το κλάμα;; Άμα εκνευριστεί λογικό είναι να θέλει μετά μπιμπερό. Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και ποτέ μα ποτέ μην ξαναπείς πως νιώθεις άχρηστη μανούλα..Εγώ στις 40 μέρες δεν άντεξα να αντλώ άλλο με θήλαστρο και έδωσα ξένο. Δεν ένιωσα άχρηστη όμως γιατί έκανα ό,τι μπορύσα και ο Πάνος μου δόξα τω Θεώ μια χαρά μεγαλώνει! Έχει δίκιο ο αντρούλης σου!

Βίκυ μου πολύ σπαστικιά αυτή στο ΙΚΑ. Πολύ καλά της απάντησες! Φεύγουν οι άντρες σου ε;; Από τη μία θα σου λείψουν αλλά από την άλλη σκέψου πως θα ξεκουραστείς..Εγώ όποτε βρίσκομαι μόνη στο σπίτι (σπανίως) το απολαμβάνω ιδιαίτερα.

Ελένη μου η μπουμπούκα σου δε θέλει να βγει ε;; Καλοβολεύτηκε εκεί μέσα :lol::lol::lol::lol: Με τόσο χέρι πια και τίποτα;;;;; Στις 40 εβδομάδες κι εσύ!!!!

Πασχαλιτσάκι ευτυχώς αυτές τις μέρες είχαμε δροσούλα και στην Αθήνα. Διάβασα όμως ότι από αύριο μεθαύριο πάλι ζέστες θα έχουμε...

Μαράκι γέλασα με το κουμπάκι-καπάκι από στυλό :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εμένα πάντως θα με πέρασαν για τελείως στόκο :lol::lol::lol::lol::lol: Μα καλά, τι νόμιζα πως είναι, roon service;;;; :lol::lol::lol::lol:

Σε λίγο καιρό κλείνει μήνα η ζουζούνα ε;;;

Σταυρούλα τέλειο το προγραμματάκι του μπεμπη σου! Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να μην ήταν τυχαίο ;);) !

Αριάδνη σε ζήλεψα με τον ύπνο που έριξες,,Μακάρι να μπορούσα κι εγώ..Ο Πάνούλης δεν κοιμάται το μεσημέρι και έτσι δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε εγώ :(:(:(

Μπεμπούλα αφού είναι επικίνδυνη η γέννα διδύμων με φτ τότε καλά κάνει ο γιατρός σου. Μια φίλη μου που γέννησε διδυμάκια έκανε και αυτή καισαρική αλλά δε νομίζω να μπορούσε να κάνει και τίποτα άλλο γιατί τα μωρά της ήταν πολύ μεγάλα (3.500 κιλά το καθένα :o:o:o:o:o )...

Φωτεινή μου πολύ καλά τα νέα σου από το γιατρό..Μακάρι να γεννήσεις στην ΠΗΤ σου ώστε να έχει χαλαρώσει ο αντρούλης σου με τη δουλειά και να έρχεται περισσότερο στο μαιευτήριο. Πλησιάζεις κι εσύ λοιπόν!

Αυτά και για σήμερα. Φιλάκια σε όλες!

kalimera koritsakia mou, exthes to bradu pira miso yutopar giati me tosi kourasi pou traviksa exthes ennoitha ti koilia mou ligo skliri! mou eipe o giatros oti mporo na pairno eos 3 fores tin imera apo miso xapi! ti na kano na paro tora to proi??? i koilia mou einai ok. mono i mesi mou me ponaei ligo!

fotini etoimi einai i mpempa sou, ante me to kalo...

kangaroo me geia ta autokolita, perimenoume foto na ta doume ;)

anthi 3500kila ta didumakia :shock: mprabo tis. emeis an ftasoume 2500-2700 tha eimai polu xaroumeni ;)

Εγραφα,εγραφα αλλα τζιφος........

Καλημερες,

Υπνος μηδεν....Τι καουερες οι χθεσινες,χειροτερες δεν υπηρχαν,καθε μερα που περναει κοιμαμαι χειροτερα.Ιδρωνω τοσο πολυ,τρεχει σαν νερο ο σβερκος μου,γιατι να συμβαινει αυτο,γαμωτο μου????

Ανθη μου ,δικιο εχει το αγορακι σου,εδω εμενα μου ερχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο οχι το παιδι τωρα!!!!

Αριαδνη μου,τελεια τα κιλακια της μπεμπας σου.Ολοκληρος κοριτσαρος θα ειναι!

Εμενα το καρδιοτοκογραφημα ειχε κουμπακι που πατουσες οταν ακουγες το bebe.Κατερινακι μου,καλως να βαλετε τα αυτοκολλητα.

Μαρακι μου,απο γεννησιμιου το κοριτσακι σου θα γινει πολυ κοινωνικο ...

Τωρα οσο αφορα το φυλο του παιδιου,συνειδητοποιω οτι το επιπεδο των ανθρωπων .... :roll: Η πεθερα μου δεν μπορουσε να συνειδητοποιησει στον 4 ο μηνα οτι ειναι κοριτσακι και αμφισβητουσε τον γιατρο μας :lol: .Τραγικο!!!!

Κοκονα μου,θα πρεπει να συμβουλευτεις καποιον παιδοψυχολογο αλλιως θα κλαταρεις!

Οι ηδη μανουλες καπως δεν γραφουν,τρεχουν με τα μεμε εξω....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΤΗ ΚΑΝΤΕΜΙΑ!Κ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑΝΑ Κ ΚΟΡΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ!Κ ΚΑΛΑ Η ΚΟΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΕΓΩ;;; :lol::lol::lol: Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΠΩ;;;;

ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΥΟΤΟΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ 2 ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΣΑΜΠΑ ΑΝ Κ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΕ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΠΕ ΥΟΤΟΠΑΡ!Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..

ΕΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΘΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΑΚΙΑ :lol::lol::lol::lol:

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ

kalimera koritsia mou den katafera na mpw xthes katholou... o mpempis mas einai polu kalos exoume mono ena themataki me ta kilakia tou mexri twra pirw 220gr eprepe na parei parapanw kanonika allad den uparxei provlima k antimetopizete... emena mou eipe na pernw sidiro k magia mpuras gia na auksisoume tin paragwgi mou k na pinw polles mpures skeftomai na to dokimasw me tis mpures mono na dw pws tha paei k ama dw oti den na parw k ta xapakia...

anthi i paidiatros mou eipe na ton dino 10' apo to kathe stuthos k na vgazw sumplirwma 60-90 k na ton dinw einai ligo kourastiko giati den exoume programma akoma stathero gia na pw oti tha vgalw prin ksupnisei k na ton dwsw tha k den exw k polu gala gia na vgalw k meta na ton taisw molis auksithei ligo i paragwgi elpizw diladi tha eimai kala pisteuw mexri ligo k o mikros na parei ta panw tou k vlepoume meta...

maraki k emena evgale k ksexasa na rwtisw ti mporw na ta kanw...

este na ton xairese tin stratouli elpizw na to kanete to programma opws thes emena mou koimatai edw k duo meres apo tin 8 afou prin kanei mpanio k faei k ksupnaei 2-3 k meta 6 xthes omws mou ksupnise stis 1 k koimithike mexri tis 6...

siga siga strwnoun... polu gelasa me ta kouradiakia...

oso gia ton iktero mou eipe exoume ligaki alla den einai anusuxitiko giati einai k me mitriko gala k den einai upsilo gia na xreiazete na kanoume metriseis....

koritsia den kserw ti me epiase k niwthw etsi otan to suzitame me pianoun ta klammata ax autes oi ormones prospathw twra na min to skeftommai k na efarmosw auta pou mou eipe i paidiatros k na doume...

pantws mou eipe oti k me to thilastro uparxoun pithanotites na meiwthei to gala k mporei gia auto na meiwthike...

egw akoma den ton exw valei stin maniera tou simera tha ton valw pantws mas aresei to mpanio k emas polu to ntusimo den mas aresei meta... :lol::lol:

aaa k prepei na ton allaksw noumero ta pampers an k egw to skeftomoun exw twra mia teleutaia suskeuasi apo to n1 k meta tha parw n2....

koritsia nomizw pathame zimia k emeis xthes to vradi o kalos ou koimotan sto saloni me to klimatistiko k kata tis 5 pou ksupnisa egw akouga na stazei kati k itan to klimatistiko etrexe nero mesa to ekleisa kateutheian k simera na doume ti exei mallon xalase.. mono auto mas eleipe twra...

Καλημερα σας ομοεφουλες μου και μωρακια μας.

Τελικα δεν τη γλυτωσα την ημικρανια :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: με επιασε μεσα στη νυχτα και εξακολουθει να με ταλαιπωρει :(:(:(:(:(:( εννοειται οτι κοιμηθηκα ελαχιστα για μια ακομη βραδια, ειχα την καουρα, ειχα και την ημικρανια, με ενοχλουσε και το στομαχι μου απο την ημικρανια και ενιωθα οτι ηθελα να κανω εμετο, απο τη μια νυσταζα και απο την αλλη δεν μπορουσα να κοιμηθω......

Διαβασα τα σημερινα σας νεα αλλα δεν εχω κουραγιο να σχολιασω τιποτα............συγχωρεστε με, ελπιζω μεσα στη μερα να αρχισω να νιωθω καλυτερα :):):):):) . Ολες διαβαζω οτι ειστε καλα και μου αρκει :D:D:D:D

Σας χαιρετω για την ωρα και ελπιζω την επομενη φορα που θα μπω να ειμαι ηδη καλυτερα :):)

καλημερα κοριτσια!! :):)

ανθη καλα να περασετε!!οντως σε 11 μερες κλεινουμε μηνα.. :) αχ ρε κοριτσια δεν την χορταινω..φιλαω συνεχεια το λαιμουδακι απο πλαγια κ ζαλιζομαι απο την μυρωδια της!! :x

κατερινα μεγια τα αυτοκολητα!!τα σπυρακια απο τις ορμονες ειναι? κ εμεις στεναχωρεθηκαμε γιατι ειπαμε οταν την παιρνει ο μπαμπας μας για ρεψιμο κουναει το κεφαλι της κ ακουμπαει στα γενια του..αλλα ειναι κ στα 2 μαγοιυλακια κ λιγα στο πιγουνη..ακριβως στις 2 βδομαδες τις εβγαλε! :?

μπεμπουλα μπορεις να παρεις κ το πρωι γιουτοπαρ..ξεκουρασου οσο μπορεις..με δοσεις κανε τις δουλειες!

νενε μου κ εσυ ακομα περιμενεις ε? δεν θελει να βγει η μπουμπου!!! ;) εμας ο ομφαλος επεσε την 8η μερα αλλα την καναμε κανονικα μπανιο..βασικα στο καρεκλακι την κανουμε μπανιο που εχουμε βαλει στην μπανιερα της..πολυ πρακτικο κοριτσια..δεν χρειαζεται να την κρατας κ ειναι κ ασφαλες..

πασχαλιτσακι τι επαθες?παρε κανα παυσιπονο..αλλιως θα σε παει ετσι ολη μερα..

ναταλιτσα ολα καλα χθες με την παιδιατρο!οπντως η μπυρα βοηθαει.. εχω παρει μπακλερ..μπυρες χωρις αλκοολ κ της πινω ευχαριστα!!!τις βαζω λιγο στην καταψυξη για να ειναι κ παγωμενες!!

Συνειδητοποιησα οτι σε ενα μηνα με το καλο τετοια μερα θα εχω αγκαλιτσα μου τη νεραϊδουλα μου :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D μιας και αφου εχω ΠΗΤ 18/8 λογικα θα προγραμματισουμε τη γεννα 2 εβδομαδες πριν δηλαδη 4 Αυγουστου.

Αντε να περασει με το καλο ο καιρος και να ερθει η μερα που θα σας ανακοινωσω οτι κραταω το θαυματακι μου αγκαλιτσα :D:D:D:D:D:D:D:P:P:P:P:P:P:P

Κοριτσάκια μου γεια σας.

Κατερινάκι περαστικούλια.

Και γω χάλια είμαι, με πονάει χαμηλά η κοιλιά μου και δεν μπορώ να τεντωθώ καθόλου απο χθες τα ξημερώματα. Πιστεύω ότι είναι το έντερο γιατί έβαλα ένα υπόθετο και πήγα τουαλέτα και είμαι "καπως"καλύτερα.Δεν πιστεύω να γεννάω και να μην το χω καταλάβει :shock:

Χαιρετάω την παρέα.

Να σχολιάσω πρώτα τις υπέροχες φωτογραφίες που είδα.

Αλέκα το χαμόγελο σου είναι όλα τα λεφτά! Ο Πετράκης δε που περιμένει με ορθάνοιχτο το στοματάκι είναι πολύ ζουζουνος! Και τι ζιζιάαααα είναι αυτά!!!!! :lol:

Σταυρούλα ο Στράτος παίρνει πολύ ωραίες πόζες όταν κοιμάται!!Και το μαλλί σε λίγο θα το πιάνετε με τσιμπιδάκια.

Μαρία η κοράκλα ήταν αναμενόμενο ότι θα τρελάνει στη βάφτιση. Και το φορμάκι της τέλειο. Επίσης, είχα ξεχάσει να σου πω για τις προηγούμενες φωτο που έβαλες ότι και ο γιος σου είναι γλύκας.

Νενέ από την πρώτη μέρα πλένεις το μωράκι. Θα σου δείξουν και οι μαίες πως να το κάνεις. Καλό είναι σε κάθε αλλαγή πάνας να το πλένεις με τρεχούμενο νεράκι και όχι με μωρομάντηλα. Ο ομφαλός μπορεί να πέσει την 7η μέρα, μπορεί και την 15η, δεν είναι στάνταρ.

Πασχαλιτσάκι περαστικά με τις ημικρανίες.

Μαξιμ συγγνώμη γι΄αυτό που θα σου πω, αλλά η παιδίατρος σου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ με το θηλασμό. Αν ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές πολύ σύντομα θα αποθηλάσεις.

Δεν ξέρω από που να αρχίσω για να σου αποδείξω ότι αυτά που σου λέει είναι βλακείες, λάθη και μύθοι που μονο κακό κάνουν στον θηλασμό.

Δεν θηλάζουμε 10 λεπτά από το κάθε στήθος. Δεν ισχύει αυτό. Ρώτα όποια κοπέλα κατάφερε να θηλάσει αποκλειστικά για πάνω από μήνα. Ρώτα όποιον σύμβουλο θηλασμού θέλεις. Ψάξε σε όποιο site υπάρχει για τον θηλασμό και θα δεις ότι αυτή η συμβουλή είναι λανθασμένη.

Γιατί να δωσεις συμπλήρωμα και να μην αφήσεις το μωρό να θηλάσει όσο θέλει; Αν το μωρό μάθει στην ευκολία του μπουκαλιού μετά μην απορείς γιατί δεν θέλει στήθος. Για την συγχυση θηλων γνωρίζει η παιδίατρος; Δες εδώ http://www.thilasmos.gr/sigxisi%20thilon.htm

Άλλο μαγια μπυρας και άλλο μπύρα. Για να σου αυξήσει η μπύρα το γάλα θα πρέπει να πιεις όλη την παραγωγή της Γερμανίας.

Για αύξηση γαλακτος δες εδώ:

1.Εάν το νεογέννητο μωρό σας κάνει τσίσα λιγότερο από 6 φορές το 24ωρο και κακά λιγότερο από 4 κουτ. σούπας το 24ωρο.

2.Εάν το μωρό σας αυξάνει το βάρος του λιγότερο από 400 γραμμάρια το μήνα, κατά τους πρώτους 3 μήνες της ζωής του.

3.Εάν δίνετε στο μωρό συμπλήρωμα με ξένο γάλα και θέλετε να περάσετε σε αποκλειστικό θηλασμό.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, κάντε τα παρακάτω:

Θηλάζετε το μωρό πολλές ώρες, όσο δηλαδή ζητά, χωρίς να δίνετε καθόλου πιπίλα. Αν το μωρό σας δεν ξυπνά μόνο του ξυπνήστε το εσείς, γδύστε το και βρέξτε λίγο το προσωπάκι του, για να ξυπνήσει και να φάει. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θηλάστε ανά 2 ώρες από την έναρξη του προηγούμενου γεύματος. Τη νύχτα θηλάστε ανά 3 ώρες από την έναρξη του προηγούμενου γεύματος.

Πάρτε μαγιά μπύρας. 10 χάπια, 4 φορές την ημέρα, για 7 ημέρες.

Πίνετε άφθονα υγρά, δηλαδή τουλάχιστον 3 λίτρα νερό το 24ωρο.

Πιείτε τσάι από μάραθο, 6 κούπες την ημέρα.

Τρώτε 3 κύρια μεγάλα γεύματα και 2 ενδιάμεσα, δε θα παχύνετε.

Εάν είστε λεχώνα, προσπαθήστε να μην ασχολείστε με τίποτα άλλο εκτός από το μωρό.

Κάποιες φορές εκτός των συχνότερων γευμάτων στο στήθος και τη διακοπή της πιπίλας, χρειάζεται να αντλήσετε. Για την άντληση χρησιμοποιήστε μόνο ηλεκτρικές αντλίες των εταιριών που εξειδικεύονται στα προϊόντα θηλασμού, δηλαδή Medela, Ameda και Avent. Οι άλλες αντλίες δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές στη διέγερση της γαλουχίας και την παραγωγή γάλακτος και ενίοτε προκαλούν πόνο στις θηλές.

Αντλείστε γάλα 4-6 φορές το 24ωρο, και οπωσδήποτε γύρω στις 10 το πρωί, στις 2 το μεσημέρι, στις 8 το βράδυ και μια φορά κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ 3-5πμ., για 20 λεπτά τουλάχιστον κάθε φορά. Δίνετε το γάλα σας αμέσως μετά στο μωρό.

Προσπαθήστε να αντλείτε όσο πιο συχνά γίνεται και θα έχετε οπωσδήποτε αποτέλεσμα.

Αντλείστε γάλα σε κάθε ευκαιρία, ακόμη κι αν δεν έχετε αρκετό χρόνο, μόνο για να ερεθίσετε την παραγωγή γάλακτος.

Από: http://goneis-paidia.com/2010/08/11/pos ... -gala-mou/

Και μια που πρόσβαση στο ίντερνετ έχεις, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://pediatros-thes.gr/%ce%b8%ce%b7%c ... %bf%cf%8d/

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/0 ... t_841.html

http://perithilasmou.gr/articles/select ... -days.html

http://www.paidiatros.com/children/Thil ... hs-Truths/

http://users.auth.gr/~diakou/LLL4.breas ... myths.html

Ό,τι απορία έχεις γράψε την σε αυτό το φόρουμ http://www.parents.gr/forum/forumdisplay.php?f=109 και θα σου απαντήσουν πολλές κοπέλες που θηλάζουν αποκλειστικά για μήνες και η κυρία Αγλαία Παπαδήμα που είναι σύμβουλος θηλασμού.

Επίσης σε ερωτήσεις απαντάνε ειδικοί στο σαιτ http://www.mitrikosthilasmos.com/

Kαλημερα φεγγαρολουσμενες μου!Μηπως σας εχει πιασει η πανσεληνος και εχουμε ολο ζημιες και πονοκεφάλους?Κουραγιο!!!Ειναι κοντα η μερα που θα ερθουν τα φρεσκοφουρνιστα μπεμπεκια του ποστακιου μας!! :D

Δελφινακι κι εγω τις εχω λιωσει αυτες τις μπακλερ.Βεβαβια δεν ειναι σαν την μπυριτσα την κοκκινη και τη μαυρη που επινα,αλλα τωρα μια χαρα μου φαινονται.Εχω ακουσει κι εγω οτι κατεβαζεις γαλα με τη μπυρα αλλα δεν μπορω να καταλαβω,εγω ηδη ψαχνω κι αλλα παιδακια να ταιζω γιατι το γαλα μου τρεχει και παει χαμενο.Τα μεμε κοντευουν να εκραγουν.Ελπιζω να ρυθμιστει κι αυτο μετα το 40ημερο.

Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε πως δεν ειναι κολικοι αυτο που εχει ο Στρατος,ισως να μου την αρπαξε στην κοιλιτσα.Και πως η βλεννες που βγαζει ειναι φυσιολογικες για τωρα,και που πρασινιζουν καμια φορα λιγακι,ισως ειναι που δεν ενυδατονωμαι καλα κατι φορες.Μου ειπε θα δω πολλες υφες και χρωματα στα κακακια του,αλλα αν δω αιμα την παιρνω κατευθειαν τηλεφωνο.Μου ειπε επισης οτι δεν εχει σημασια κατι που εφαγα,και γενικα να τα τρωω ολα και να κανω ισορροποιημενη διατροφη.Αυτο βεβαια δεν ειναι παντα ευκολο..Τωρα εχω αρχισει να ψιλοπρολαβαινω που κοιμαται περισσοτερο.

Την παρασκευη θα ειμαστε και 20 ημερων και κλεισαμε ραντεβουδακι με την παιδιατρο να παμε να τον δει.Ειναι απεναντι μας.

Τετοια σπυρακι που λετε μου εβγαλε κι εμενα λιγα δεξια και αριστερα,κατω απο τα ματακια του.Κι εμενα ακριβως στις 2 εβδομαδες!Νομιζα πως ειναι οι λεγομενες ''δροτσιλες'' ή κατι που εφαγα,μιας κι εμφανιστηκαν μαζι με τα αερια κτλ.Αλλα αφου τα εβγαλαν και τα δικα σας μαλλον κατι κοινο θα ειναι.

Ο αφαλος του επεσε τελειως στις 12 μερες νομιζω.Ακομα εχει μεινει μεσα ενα μικροοο μικρο σημειο που πρεπει να ξεραθει και μετα βουρ για μπανακι στο καθισματακι που λεει το Μαρακι.Γιατι ακομα τον κανω μπανιο στο νεροχυτη,στο χερι.Του αρεσει πολυ το νερακι παντως,καθετε ησυχος.

Εμενα η παιδιατρος μου ειναι πολυ ενημερωμενη για το θηλασμο,ευτυχως.Μου ειπε να αδειαζει ο ενας μαστος και μετα να του δινω τον αλλο.Ετσι μου ειχαν πει και στο μαιευτηριο,κι ετσι κανω γενικα γιατι ετσι περνει το λιπος και τις πρωτεινες.Βεβαια το στηθος οσο και να αδειασει,οπτικα και αισθητα,παλι συνεχιζει να βγαζει γαλα.Δεν ''αδειαζει'' ποτε στην πραγματικοτητα.Εμενα οταν κοντευει η ωρα που πρεπει να φαει,οταν κοιμαται κανενα 2ωρο δηλαδη,με πιανει ενα καψιμο στο στηθος και αρχιζουν να τρεχουν και τα δυο πολυ!Επισης οταν ακουω το κλαμα του,ή οταν απλα τον σκεφτομαι,παλι συμβαινει αυτο :shock:

Βλεπω που προβληματιζονται πολλα κοριτσια γενικα με το θηλασμο και τελικα λεω δοξα το θεο,ο μικρος απο την πρωτη μερα επιασε πολυ καλα το βυζι ,κι ετρωγε πολυ.Τον καμαρωναν οι μαιες!Αλλα θελω να δω μετα τις 40 μερες,μηπως τελικα παρω ενα θηλαστρο για να αντλω σε περιπτωσεις που θελω να παω καπου.

Τελικα θα χρειαστει να παρουμε δικη μας κουνια!Η κοπελα που μας την ειχε δωσει ειναι εγκυος παλι!!Και της το ειχα πει :lol: Οτι δεν θα προλαβω να τη χρησιμοποιησω γιατι θα πρεπει να της την δωσω.Και κοροιδευε.Μαζι με την κουνια θα πρεπει να επιστρεψω την καλαθουνα(που ηδη αρχισε να μη χωραει ο μικρος μεσα),αποστειρωτη(που δεν θα τον χρησιμοποιουσα ετσι κι αλλιως),αφυγραντηρα(ουτε που εχω ανοιξει να δω πως ειναι).

ωχ πεινασε ο μικρος!Παω και τα λεμε μεταα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...