Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ν8

Recommended Posts

κοριτσαρες ξερετε γιατι δεν σας μιλαω για το παιδαρο??? για να μην μου το ματιασετε και ξυπναει!!! ο πετρος ειναι μια χαρουλα κοιμαται-χεζεται- τρωει 5 βυζια και ξανακοιμαται αλλα το βραδυ κοιμαται 3ωρο ή 4ωρο!!! ετσι μου μενει αρκτος χρονος να ασχολουμαι με τη μεγαλη και φυσικα να κοιμαμαι οταν κοιμαται!

αχ βρε νανσουλα μου κανε κανενα ευχελαιο στο σπιτι σας γιατι εκτος απο αυτο που επαθε η σαντυ σε βλεπω και σενα να γεννας νωριτερα...παντως αφου η μικρη σου ειναι καλα λιγο υπομονη θα κανει με το κολλαρο και μετα θα κανει τα μπανακια με το μπαμπα της!

μπεμπουλα μου μια χαρα τα πατε απο κιλακια!!! παντως ασχετα με το βιντο της καισαρικης πουθ σου εστειλε η νανσυ δεν υπαρχει λογος να αγχωθεις για τιποτα αφου δεν θα βλεπεις τι θα κανουν.... εσυ μονο θα περιμενεις ειτε να ακουσεις και να δεις τα αγορακια σου ειτε να σε πανε στο δωματιο να τα δεις εκει τα αγγελουδια σου

μαριαγιωργος ελπιζω να τελειωσες με τη μετακομιση και να ετοιμαζεσαι και εσυ σιγα σιγα!!!

κοριτσαρες μου βαλτε καινουργιες κοιλιτσες εφτασε ο ΙΟΥΛΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν το πιστευω αυτο με τις καουρες στη σαντυ ειχα και ειχε πολλα μαυρα μαλλια, στο πετρο δεν ειχα και εχει λιγα αλλα καστανα τι να πεις!!!

πα να την ταισω και ελπιζω οταν θα ερθει ο μπαμπας μας σπιτι να κρατησει το παιδαρο και να παμε με τη κυρια κοκοπικου για καφε!!! φιλακια!

νανσυ φαινεται παρα πολυ βολικο αυτο το μπανακι και αφου θα ειναι δωρο ειναι ακομη πιο ωραιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

εγω σε δυο εβδομαδες εχω ντοπλερ,ειμαι απηρεασμενη γιατι στον τονι μου βρηκε αυξημενα αμνιακα κ κατι γινοταν με μια αρτηρια στο κεφαλακι που πιεζοταν κ επρεπε να κανονισω μετα απο αυτο το αποτελεσμα καισαρικη κ ραντεβου κ τετοια κ νομιζω οτι παλι κατι θα συμβει κ θα αγχωθω.καλα ξερω οτι ειμαι με καισαρικη αλλα θα ηθελα να ειναι ολα καλα κ οχι να υπαρχει εστω ενας μικρος κινδυνος.αυτο που με καθησυχαζει ειναι τα κιλα.υοθετω οτι αφου τωρα ηταν 2500 σε δυο εβδομαδες θα κοντευει 3,καλα βεβαια ειναι νωρις για πνευμονακια κ τετοια,αλλα λεω.παντως ο γιατρος μου μου πε μετα τις 7 αυγ.οποτε θελω εγω γεναμε,οποτε πρωτα ο θεος παναγια μου λεω κατα τις 10 με 12.

nansoula pira prin to paidi kai neoi goneis kai diafimizei to mpanaki sou, to exei kai se mple kai se roz alla to leuko einai ola ta lefta! exei kai 2 arkoudakia zografismena kai einai oti prepei gia ta diduma ;);)

bikaki mou auta pou perigrafeis ta exo kai ego pou kai pou alla einai apo to entero telika! suspaseis den exo katalabei akoma :? mou egrapse bebaia youtopar an xreiasto. a kai mou eipe oti otan exouume suspasi DEN kanei na xaideuoume tin koilia mas, einai oti xeirotero... 8 augoustou na kanoniseis na gennisoume mazi :D:D

χριστινακι μου λες ε;;να ειμαστε παρεουλα;; :D:D πολυ πιθανο,παντως θα ειμαστε πολυ κοντα!

ναι δε κανει να χαιδευουμε τη κοιλιτσα,εγω τη πιεζω ισα ισα με το δαχτυλο οταν τις νιωθω.

αποψε εχει κ τα mad τα βραβεια μου αρεσουν πολυ,αντε να εχουμε κ κατι να δουμε στην τι βι.ολο με τα τουρκικα δεν εχει κατι να χαζεψουμε αν κ με τον αντωνη βλεπουμε το παρα πεντε,το εχει μαθει κ η σκατουλα κ λεει παγια πεντε εσει;;δηλ παρα πεντε εχει;; :D:D

ΝΑΙ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ ΕΙΔΑ :lol::lol: Κ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΠΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ :lol::lol:

ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΓΧΟΣ ΑΝ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ..

Κ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΧΕ ΔΩΡΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ :lol::lol:

Ρε κοριτσια συγνωμη που σας ξαναρωταω και συγχωρεστε με αν γινομαι κουραστικη, απλα ειμαι φοβισμενη......

οταν μιλαμε για συσπασεις εννοουμε πετρωμα σε ολη την κοιλια ή σε ενα σημειο της, πχ στο κατω μερος ή δεξια? Επισης στις υποπτες συσπασεις ειναι απαραιτητο να συνοδευονται απο πονο και απο πονο στη μεση?

ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ..ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΕΝΑΣ ΟΞΥΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΥΟΤΟΠΑΡ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΕΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΚΩΜΑΤΑ Α!Κ ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΓΙΕΜΑΙ Κ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ :lol::lol: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ..

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΥΟΤΟΠΑΡ;

ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ Κ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ..Κ Η ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ..Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ!!Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ..ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠ.ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΝΕΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ..

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΤΟ ΦΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΡΕΛΕΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΕΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.

ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 45 ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΟΠΟΙΑ ΜΩΛΙΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΔΥΜΑ Κ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΡΟΥΧΑ..ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΑΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΙΚΙΑ Κ ΤΗΝ ΣΑΤΕΝ ΡΟΜΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ..Κ ΛΕΩ ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΕΝΑ ΚΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΡΟΜΠΑ ΕΦΥΓΕ;ΑΦΟΥ ΓΕΛΑΣΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ..ΗΤΑΝ ΛΕΣ Κ ΤΗΝ ΔΙΩΞΑΝ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ.. :lol::lol: ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΜΩΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΝΤΥΘΗΚΑ ΒΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΝΤΥΣΑΜΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Κ ΦΥΓΑΜΕ

Νανσουλα με τα γιουτοπαρ ελλατωθηκαν πολυ.... απλα σημερα ξαναπηρα τον γιατρο τηλεφωνο και μου ειπε να τα συνεχισω κανονικα μεχρι να μπω στο μηνα μου, δηλαδη αλλες 16 μερες. Επισης να ξεκουραζομαι οσο γινεται περισσοτερο.

Τον ρωτησα αν οι συσπασεις ειναι σε ολη την κοιλια και μου ειπε ναι. Εγω αυτο που νιωθω ειναι οταν σηκωνομαι ή κανω καμια αποτομη κινηση να νιωθω την κοιλια μου να σκληραινει αλλα μονο σε ενα σημειο, πχ χαμηλα ή αν αλλαζω πλευρο το νιωθω πχ δεξια. Ησυχασα καπως...... ειπε οτι γενικα ειναι φυσιολογικα ολα αυτα που νιωθω στην εβδομαδα που διανυω οποτε απλα περιμενω να περασει ο καιρος :)

Γεια σας και απο μενα!

Αριαδνη μου,κι εγω σημερα δεν κοιμηθηκα σηκωθηκα 5.30 το πρωι και ζεσταινομουν τοσο που ειχα ξεγυμνωθει τελειως.Ωραια η φωτο με κοιλιτσα,μια χαρα ειναι.

Λιλ μου,κι εμενα μου ειπε ο γιατρος μου ειναι μυθος οι καουρες σε σχεση με μαλλια....Βλακειουλες....

Νανσουλα, καλα κανεις κι εχεις μεγαλη κοιλια με γεια σου με χαρα σου....

Ωραιο το μπανακι.

Πασχαλιτσακι μου,εγω δεν εχω καθολου συσπασεις και μπαινω τη Παρασκευη μεσα....Τι να κανω???δεν ξερω καν πως ειναι.

Μαριαγιοργος,οποτε εχεις χρονο πες μας τα νεα σου....

Λια μου,υπομονη με το μωρακι σου που ποναει.Μαχιμακι μου,κι εσυ το ιδιο ευτυχως που ηρθε η μαμακα σου για να σε ξεκουρασει...

Ανθη μου,Κοκονα που βρισκεστε??

Βεβουλα και Βικακυ,σας ξεχασα,θα σας σχολιασω πιο μετα!!!!!

Που ειστεε??

Επιτελους εκατσα η μικρομάνα,εκανα και μπανακι ,εβαλα και πλυντηριο του μικρου.Σαπουνιζομουν και νομιζα πως μυριζα ολοκληρη σαν τα σκατουλια του μικρου!!ΧΑΧΧΑ!!Εχει ποτισει το πετσι μου!

Κοιμαται το πουλακι μου,δοκιμασα κάτι και μάλλον επιασε,ελπίζω οχι προσωρινα.Του σηκωσα τα ποδαρακια στην κοιλια και του εκανα μασαζακι με ενα μωρομαντηλο στον πωπο του,πολυ απαλα και το καμαρι μου πηρε μπρος!Με καταχεσε!!Αφου μου αμολησε πρωτα μερικες.Και ειχε μια γαληνη στο μουτρο του! :lol:

Απο εκεινη την ωρα μου εχει κοιμηθει μια χαρα,τωρα εχει μιαμιση ωρα που κοιμαται αταραχος,(θαυμα) και δεν ξαναγκρινιαξε.Εμενα παλι,μια χαρα με ποναει το εντερακι.Τι το ηθελα το νεκταρινι..

Ασχετο,αλλα τελικα δεν μου λειπει καθολου η κοιλια της εγκυμοσυνης!Νομιζα οτι θα μου λειπει κτλ,αλλα τετοιο ξαλαφρωμα που ενιωσα,καλυτερα ετσι!Λες κι εχω γεννησει πολυ καιρο πριν νοιωθω.Καμια φορα ακομα χαιδευω την κοιλιτσα βεβαια..Προσπαθω να θυμαμαι πως ηταν οι κλωτσιες του,δεν θελω να ξεχασω κι αυτην την αισθηση.. :x

Ποτε κάνουμε το πρώτο εμβόλιο??Ειναι πολλά μαζί??Θα πονεσει???? :?:?

Καλησπερα κοριτσακια...

εχει δυο μερες ο μικρος ειναι μεσα στην γκρινια κ ειμαι πολυ κουρασμενη ειμαι συνεχεια με το στηθος απεξω...κ τον ταιζω...κ εχω κ την Δεσποινα μου να αντιδρα ακομα συνεχεια κατουραει κ κανει τα κακα της πανω της απο αντιδραση για να ασχοληθω μαζι της....η κατασταση δραματικη.....

Νενε ελενη καλη επιτυχια ευχομαι να πανε ολα καλα κ με το καλο να κρατησεις κ συ το μωρακι σου αγκαλια...Αριαδνη μου κ συ...πλησιαζεις με το καλο..

Αμαλια μπραβο που ηρεμησε ο μικρουλης σου...τι καλα να κανει κ ο δικος μου το ιδιο μπας κ κοιμηθω.......

Ναταλακι κ σενα ευχομαι να ηρεμησει ο μικρουλης...κοριτσια συγνωμη που δεν σχολιαζω αλλα πρεπει να παω στο μικρο...φιλια σε ολες....

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

Δεν εχω καθολου διαθεση και εχω στεναχωρηθει με μια ζημια που εκανα. Το πρωι επλυνα τα μπαλκονια και χωρις να το καταλαβω αφησα τηνβρυση ανοιχτη με αποτελεσμα να τρεχει το νερο για δυο ωρες γιατι μετα εφυγα και πηγα supermarket και λαικη. Εμεις δεν πλυμμηρισαμε αλλα εχουμε κανει ζημια στους απο κατω βεβαια δεν ξερω τι γινεται και κατω απο το ξυλινο πατωμα γιατι απο εκει περασε το νερο

το σιγουρο ειναι οτι θα τους βαψουμε το ταβανι σε δυο δωματια απο κει και περα δενξερω τι αλλη δουλεια θα μας βγει....

σας αφηνω γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου..θα δω τα νεακια σας αυριο, να μου ειστε ολες καλα

Κοριτσάκια καλησπέρα. Είμαι πτώμα αλλά ήθελα να μπώ να δω τα νέα σας και να σας πώ τα δικά μας.

Νάνσυ, γκαντεμιά αυτό που συνέβη με τη μικρή αλλά το καλό είναι ότι δεν έχει σπάσει τίποτα. Επίσης τα νέα και οι συμβουλές της παιδοψυχολόγου πολύ ενθαρρυντικές, μπράβο! Και το μπανάκι μου άρεσε πολύ!

Λία και Αντωνία υπομονή με τα μωράκια σας, η αλήθεια είναι ότι μόλις διαβάζω τα νέα σας, αγχώνομαι του τί με περιμένει αλλά τί να γίνει!

Κατερίνα, ξεχάστηκες με τη βρύση, ε?Τι να γινει βρε κοριτσάκι, ένα μυαλό είναι αυτό, προσπάθησε να μην στενοχωριέσαι αφου είναι κάτι που λύνεται.

Κατερινάκι, σήμερα που πήγα στο γιατρό, μου ξαναείπε ότι η σύσπαση είναι σε όλη την κοιλια γιατί εμένα σκληραίνει πολύ δεξιά αλλά τελικά είναι η πλατούλα της μπέμπας, όπως μου το ξαναείχεπει και στο προηγούμενο ραντεβου.

Τα δικά μας τώρα...Η μπέμπα είναι 2700, ενθουσιάστηκα γιατί την προηγούμενη φορά ήταν 2150 και γενικά είχα ψιλοαγχωθει σχετικά με το αν αναπτύσσεται καλά. Εκανα και καρδιοτοκογράφημα, όλα οκ. Όσο για τη θέση της, εξακολουθεί να είναι πλάγια με την πλάτη δεξιά και το κεφάλι αριστερά. Το καλύτερο θα ήταν το αντίστροφο αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μια χαρά είναι κι αυτή η θέση για φτ. οπότε βλέποντας και κάνοντας..Πετάχτηκε και ο άντρας μου και του λεει θέλει η γυναίκα μου να ξέρει αν θα κάνει καισαρική και λεει ο γιατρός ότι αν θές να κάνεις, μπορείς να κάνεις αλλά η θέση προς το παρόν και οι ενδείξεις δεν μας δείχνουν κάτι τέτοιο.Με τσάντισε εκείνη την ώρα ό αντρας μου που πετάχτηκε αλλά οκ!

Την άλλη βδομάδα μου είπε θα με εξετάσει και απο κάτω, ήρθε και η δική μου η σειρά και θα κάνουμε και κολπική καλλιέργεια. Και εννοείται ότι μου έιπε ότι καλό θα έιναι απο κει και πέρα να είμαι στην Πάτρα, πράγμα που είχα προγραμματίσει βέβαια.

Σας αφήνω γιατί είμαι πολύ κουρασμένη, θα τα πούμε αύριο, φιλάκια και καληνύχτα

Υ.Γ. Μόλις είδα στο fb ότι γέννησε η Δήμητρα (stedim) στις 26/06!Να σου ζήσει Δήμητρα, γερός και ευτυχισμένος!

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα πήγα στο γιατρό και είδαμε τη φραουλίτσα!!!! Όλα είναι μια χαρούλα! Έφτασε τα 2 κιλά και 34 γραμμάρια. Έκανα και το πρώτο μου nst αλλά αποτυχημένο :roll::roll::roll::roll:Μου έδωσε η κοπέλα να κρατάω αυτό το ματσούκι που έχει πάνω το κουμπί αλλά εγώ δεν είδα το κουμπί και η κοπέλα δεν μου είπε ότι πρέπει να το πατάω όταν κουνιέται το μωρό..Μετά από μισή ώρα της λέω: "αυτό το κουμπί τι είναι";;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Στον Πάνο δεν έκανα nst κι έτσι δεν ήξερα η δόλια :?:?:?:?:? Δυστυχώς δεν με αφήνει να κάνω μπάνιο σε καμία θάλασσα..Φοβάται τα μικρόβια...Κρίμα γιατί κανόνισα να πάω λίγες μέρες στην Καλαμάτα και έλεγα ότι θα κάνω κανά μπανάκι εκεί...Δεν πειράζει. Σημασία έχει που είναι η φραουλίτσα καλά!

Βρε Νάνσυ μου πολύ στεναχωρήθηκα με αυτό που έπαθε η Σάντυ σου :(:(:(:( Κρίμα....Ακριβώς το ίδιο πάθαμε κι εμείς με τον Πάνο πριν κανά 2 εβδομάδες αλλά ευτυχώς δεν έπεσε με το κεφαλάκι..Περαστικούλια σας! Ωραίο φαίνετια αυτό το μπανάκι!Νομίζω πως θα σε βολέψει!

Μπεμπούλα τέλεια τα νέα σας από το γιατρό! Τα μωράκια σου έχουν τέλειο βαρος!!! Γιατί όμως σου είπε όχι φτ;;; Έχω ακούσει δίδυμα να γεννιούνται φυσιολογικά..Άμα τα μωρά έχουν πάρει βάρος και θέση τι πρόβλημα υπάρχει;;;

Πασχαλιτσάκι μου σήμερα μου είπ ε\\ε η μαία ότι οι ύποπτες συσπάσεις συνοδεύονται από πόνους. Όχι απαραίτητα και στη μέση.

Ναταλάκι εσύ δίνεις το γάλα σου με μπιμπερό;;Αντλείς με θήλαστρο;;

Ελενάκι είσαι μάλλον η επόμενη ε;; Σε πολύυυυ λίγο θα γνωρίσεις το κοριτσάκι σου!!!! Ε μα πώς να μη ζεσταίνεσαι;;Στο τέλος του 9ου μήνα βρίσκεσαι...

Βικάκι ξέρεις πόσες φορές έχω νιώσει τύψεις όταν μαλώνω τον Πάνο;; Οι αντοχές μας έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και γι' αυτό ώρες ώρες τρομάζω για το πώς θα είμαι με 2 παιδάκια :?:?:?:?

Αριάδνη μου μικρή κοιλίτσα έχεις! Θα επανέλθεις γρήγορα!!! Πολύ καλά τα νέα σου από το γιατρό!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!

Αμαλία όταν γέννησα το γιο μου ΠΟΤΕ δεν μου έλειψε η κοιλιά μου..Ποτέ μα ποτέ..Μάλιστα δεν καταλαβαίνω και τις γυναίκες που λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι η ωραιότερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας :?:?:? Τι να πρωτοπάρω;; Δεν μπορούμε να κουνηθούμε, να ξυριστούμε στα επίμαχα σημεία, είμαστε μέσα στα νεύρα και στην ευαισθησία, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί κλπ κλπ κλπ κλπ...Πώς είναι η καλύτερη περίοδος;;;;

Τι έπαθες βρε Κατερινάκι μου;;; Ατυχία βρε παιδί μου...Μακάρι να μη βγουν άλλες ζημιές στην επιφάνεια...Άντε να τα πούμε και από κοντά!

Αυτά κοριτσάκια μου! Πολλά φιλάκιααααααααααααααααα!!!!

kalimera kouklitses mou k mikroulia mou.... polu kala ta nea sas apo tous giatrous... ariadni eides pou tzampa anusuxouses gia tin anaptuksi mia xara einai i mpempa...

eleni ante koukla mou perimenoume esena twra na mas peis euxarista...me to kalo k me ena pono...

emeis simera eimaste kalutera pros to paron xthes kseskistikame sto klamma mas epese k afalos xthes k simera tha erthei paidiatros na ton dei ton mpoumpouko mou...

anthi mou den peirazei tha prolaveis na kaneis mpania argotera twra proexei i mpempa...

nai vgazw me thilastro k ton dino vasika prwta ton vazw sto stuthos ama to parei kalos sunexizoume k sto telos tou dino ligo me to mpoukali gia na dw ama xortase... alliws twra teleutaia pou neuriazei kateutheian k den to pernei to stuthos ton dino me to mpoukali ligo na iremisei k meta ton vazo sto stuthos...

oute eman mou leipei i koilia mou k nomiza oti tha tin nostalgw alla eimai mia xara xwris tin koiloumpa..

ax katerinaki mou min stenaxwriesai ftiaxnete k den einai kamia sovari zimia tin eixa patisei k egw etsi mia fora allaa eutuxws to prolave o antras mou k den pige katw to nero...

nansy wraio to mpanaki...

koritsia exei arxisei na mou meiwnete to gala xthes me to zori evgala k ton edwsa exei ginei to stithos sxedon opws itan , vasika nomizw den prolavene na gemisei xthes oli mera sto stuthos itan o mikros... to vradi gemise arketa...

den thelw na mou kopei to gala exw arxisei k niwthw axristi mana pou den mporei na ta kataferei k exw k ton antra mou na mou leei e k ti egine ama sou kopei tha dwsoume kseno den peirazei k teteia k mou tin exei dwsei... :(:(:(

stedim na sou zisei kopela mou to mwraki sas oti kalutero gero k kalotuxo na einai

Καλημερα,Πρωι πρωι παλι στο Ιασω,παλι χερι.....

Αριαδνη μου χαρα ρα νεα σου,μπραβο στο μπομπουκακι σου....Θελω να σε ρωτησω κατι οσον αφορα τον ομφαλοπλακουντιακο.Εσυ ζητησες και σου στειλανε τον ασκο πολυ γρηγορα.Απο το νσοοκομειο που θα γεννησεις στη Πατρα,ποσο θα σου ζητησουν για να σου δωσουν το ομφολοπλακουντιακο???

Ελα ρε Κατερινακι τι επαθες?Δεν πειραζει,σου ειπε τιποτα ο αντρας σου????Ο,τι εγινε,εγινε,αυτα συμβαινουν σε ολους μας,ενα μυαλο εχουμε.

Μαχιμακι μου,δικιο εχει ο αντρας σου.Και συ τι αγχωνεσαι με το γαλα.Τι παει να πει δηλαδη αν δεν μπορεις να θηλασεις οτι εισαι αχρηστη....Μην ακουω βλακειουλες....Ολοι οι οργανισμοι δεν ειναι το ιδιο.

Ανθη μου,δεν πειραζει που δεν θα κανεις μπανιο,υπομονη......απο του χρονου θα εισαι ελευθερη με τα μπομπουκια σου...

Συγχαρητηρια στη Κατερινα!

Καλημερουδια εγκυουλες, μανουλες και μωρακια μας :):):):):) .

Σας διαβαζω που ιδρωνετε και σκατε απο τη ζεστη και σκεφτομαι οτι εγω εδω πανω ζω σε αλλο κοσμο!!! Εμεις το βραδυ με ανακλιση τα παραθυρα κοιμομαστε, γιατι αν τα εχουμε διαπλατα ανοιχτα κανει τοσο πολυ ρευμα που θελεις κουβερτα :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Υπομονη σε ολες, κοντευουμε :D:D:D:D:D

Λιακι μου εμεις καναμε το πρωτο εμβολιο με το που εγινε ο πριγκιπας 2 μηνων. Δεν ξερω αν πονεσε ο μικρος, εγω σιγουρα πονεσα πολυ ετσι που εβλεπα να τρυπαει το μικρο του χερακι η βελονα....... Τα πρωτα γενικα εχουν πολλους ιους μαζι για να ειναι το μωρο οσο γινεται πιο προστατευμενο απο τις αρρωστιες και μερικα κανουν και πυρετουλη, αδιαθεσια, ανορεξια ή διαρροια. Ο δικος μου ευτυχως δεν τον επιαναν ασχημα οι παρενεργειες, ηταν απλα γκρινιαρης αλλα επειδη αυτο το ειχε μονιμα δεν το απεδιδα στο εμβολιο :lol::lol::lol::lol: Ολα θα πανε καλα και πρεπει να κανουνε τα μωρακια μας εμβολια κανονικα στην ωρα τους για να ειναι ασφαλισμενα απο τις ιωσεις και τις αρρωστιες.

Κοκονιτσα μου σαν να ζω τη ζωη μου σε 3 μηνες, καπως ετσι με φανταζομαι...... υπομονη κοριτσι μου, νομιζω οτι γενικα το πρωτο 6μηνο ειναι δυσκολο, μετα ολοι προσαρμοζονται :):):):)

ΚΑγκουρακι μου μη στεναχωριεσαι για τη ζημια. Εκει να παει η γκαντεμια, στα ντουβαρια!!!!!! Ολα γινονται, απλα να ετυχε και αυτο μεσα σε ολα και σε στεναχωρησε. Για πραγματα που γινονται με λεφτα δεν χρειαζεται να σκαμε, ε ;););););););) ??

ΝΑνσουλα μου ξεχασα εχθες να σου πω περαστικα στη Σαντουλα μας :):):):) . Η Παναγιτσα την προστατευσε και δεν παθατε μεγαλυτερο κακο. Τελικα οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος, καλα λενε. Αντε το πουλακι μου να γινει γρηγορα καλα και να το ξεχασει η γλυκια μου :):):):)

Αριαδνη μου πολυ καλα τα νεα της μπεμπουλας σας :P:P:P:P:P . Μπραβο, σου εφυγε και το βαρος που ειχες..... ολα καλα θα πανε, ξερουν οι γιατροι ;);););)

Ανθουλα μου και τα δικα σας νεα ειναι πολυ καλα :):):):) Αντε με το καλο και εμεις οι μανουλες Αυγουστου να ερθει ο καιρος που θα μπουμε στο μηνα μας και θα ξερουμε οτι πολυ συντομα θα παρουμε αγκαλιτσα τα μωρακια μας :D:D:D:D:D . Δεν θα σχολιασω το κουμπι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναταλακι μου περιμενουμε νεα απο τον γιατρουλη, τι θα πει για τον παιδαρο :):):) . Οσο για το γαλα που λες..... ειναι λογικο να νιωθεις το στηθος σου ελαφρυ απο τη στιγμη που ο μικρουλης ειναι συνεχεια εκει. Δεν προλαβαινει να γεμισει γι αυτο και εχεις αυτην την αισθηση οτι ειναι αδειο..... ακομη δεν εχει εδραιωθει η γαλουχια σου και ακομη εχεις καιρο γι αυτο. Για να μη σου κοπει, εσυ να τον βαζεις κανονικα στο στηθος καθε 2-3 ωρες για να εχεις παραγωγη και θα δεις που δεν θα σου κοπει ;););)

Για το τελος αφησα την φρεσκομανουλα μας :):):) stedimακι μας γλυκο να σου ζησει το μωρακι σας, να ειναι στη ζωη του γερο, τυχερο και ευτυχισμενο :P:P:P:P:P:P . Καλη λοχεια να εχεις και περιμενουμε τα νεα σου.

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!

ΜΑΞΙΜΑΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΝΑ!ΕΔΩ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΔΕ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;

ΚΟΚΟΝΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ;ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ;ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΟΥΝ;Η ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΓΕ Κ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑΓΗ..Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΨΟΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!

Καλημερα μανουλες και εγκυουλες!!!!!

Χθες εμεινα με την μικρή στη μαμά μου, δεν υπηρχε περιπτωση να ειμαστε σπιτι και ο αντρας μου να προσπαθει να κανει δουλειες με το ζιζανιο να χοροπηδαει αναμεσα στα εργαλεια. Ανοιξε τρυπα στον πατο της ντουλαπας και μου ειπε οτι εβγαλε 6 κουβαδες νερο :o:o:o τα εχουμε ολα ανοιχτα για να στεγνωσει το κατω απο το δικο μας πατωμα και το ταβανι των απο κατω. Ο αντρας μου δεν μου ειπε τιποτα αλλα ο καημενος ηταν χθες ολο το απογευμα στους απο κατω και ετριβε το ταβανι για να μπορεσει να φυγει το νερο. Δεν ξαναπλενω μπαλκονι που να με πληρώνουν...αχ αυτο το αισθημα της φωλιας τι κανει...

Τελοσπαντων εχετε δικιο ειναι κατι που διορθωνεται θα μας στοιχισει κατι παραπανω και δεν ειναι εποχες για τετοια...

Τωρα διαβασα πολλα απο τα νεα σας να δω τι θα πρωτο θυμηθώ...

Σταυρουλα πρεπει να εχεις καλή σχεση με τον παιδιατρο, πρεπει να τον εμπιστευεσαι και να εχεις ανεση μαζι του για να μπορεις να συζητησεις μαζι του απο το πιο απλο μεχρι το ποιο σοβαρο σχετικα με το μωρακι σου και σκεψου οτι θα ειναι καποιος που για αρκετα χρονια πρεπει να συμβουλευεσαι!

Κατερινα και εγω εχω ακουσει οτι ειναι μυθος το μαλλι με τις καουρες, ουτε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ουτε τωρα ειχα καουρες αφου δεν ειμαι σιγουρη τι ακριβως αισθανεσαι και παρολα αυτα η μικρη γεννηθηκε με μαλλακι. Οι συσπασεις ειναι συνηθως πετρωμα σε ολη την κοιλια και αν δε πονας ειναι απλα προπαρασκευαστικες καπως ετσι λεγονται δεν ειναι τιποτα, να εισαι χαλαρη.

Μαρακι ειδα τις φωτο κουκλες μαμά και κορη, δεν εχω λογια.

mariagiorgos ωραια κοιλιτσα, να μας λες τα νεα σου οποτε μπορεις.

Νάνσυ περαστικά στην μικρή σου, ποσο θα ταραχτηκε και εκεινη και εσυ. Χαιρομαι που σε καθοδηγει και σε ανεβαζει ψυχολογικά η παιδοωυχολογος, πολύ σημαντικό να την εμπιστευτεις και ολα να σας πανε καλά. Τετοιο μπανακι εχω και εγώ ειναι πολύ βολικο, το ειχα στο δωματιο και το μετεφερα καθε βραδυ στο μπανιο, κανει το μπανακι του, μετα το κλεινεις και το αλλαζεις απο πανω και εχεις συγκεντρωμενα οτι χρειαζεσαι απο κατω.

Αμαλια η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο να καταλαβεις αν τον πειραζει κατι που τρως εσυ ξεκινα να αφαιρεις ενα τη φορα και δες πως ανταποκρινεται, ο παιδιατρος τι λεει για αυτο. Το πρώτο εμβολιο γινεται μολις γινει δυο μηνών.

beboula τελεια τα νεα σας και απο κιλακια ειναι σουπερ δεν βλεπει και προωρο τοκετο ολα μια χαρα θα πανε!!!!

Βικακι ειναι κατι που συμβαινει σε ολες μας τις δευτερομανουλες με μικρα παιδακια, οι αντοχες μας περιορισμενες και τα μικρα καταλαβαινουν και νιωθουν τα παντα και δοκιμαζουν και αυτα τις αντοχες μας, και εγω φωναζω πολύ τελευταια στην Αγγελική θελω να πιστευω οτι θα φτιαξουν τα πραγματα μετα την γεννα αν και εγώ αναρωτιεμαι πως θα αντιδρασει και τι θα εχουμε τοτε να αντιμετωπισουμε!

Αλεκα μια χαρα ο Πετρακης σου δεν την κουραζει τη μανουλα.

Αντωνια αχ μακαρι να ηρεμησει γρηγορα το μωρακι σου και να πηγαινουν καλυτερα τα πραγματα με την μικρη σου, εχεις βρει χρονο να ειστε μονο οι δυο σας, σιγουρα οτι κανει το κανει για να τραβηξει την προσοχή σου.

Αριαδνη πολύ ευχαριστα και τα δικά σου νεα, ειδες που αγωνιουσες για τα κιλα και την θεση η μπεμπουλα ειναι μια χαρα.

δημητρα να σου ζησει το αγορακι, γερο και τυχερο να ειναι! :ymparty::ymparty:

Φραουλομανα η φραουλιτσα εφτασε τα δυο κιλά ωραια, nst ουτε εγώ ειχα κανει στην Αγγελική παρα μονο την ωρα του τοκετου και δεν εχω κανει ουτε τωρα. Δεν πειραζει που δεν θα κανεις φετος μπανακι του χρονου θα ευχαριστηθεις μπανακι με τον Πανουλη και την φραουλιτσα.

Ναταλια μιλησες τελικα με συμβουλο θηλασμου, νομιζω οτι δεν σου μειωνεται το γαλα απλα τωρα πια δεν θα το αισθανεσαι το στηθος βαρυ οπως τις πρώτες μερες γιατι το γαλα παραγεται την στιγμη που εχεις το μωρο στο βυζι. Οπως και να εχει αχρηστη μανα δεν εισαι, μην κανεις τετοιες σκεψεις.

Κοριτσακια μου πολλά εγραψα, σας εφτασα ομως :D

Παω να ετοιμασω την βαλιτσα μου σημερα να την εχω ετοιμη, κλειστη να μην το εχω ενοια και αυτο. Αυριο εχω και γιατρο να δουμε τι θα μας πει.

ναμαι και εγω πριν απο λιγο γυρισαμε απο το καφε μας και περιμενω το σχολικο ναρθει να ταισω τη σκατουλα γιατι οπου ναναι θα ξυπνησει και ο μικρος.... δυστυχως θες περασα μια απαισια μερα οχι με το μικρο αλλα με τη μεγαλη βλεπετε ο συζυξ με το που ερθει απο τη δουλεια χαλαρωνει και χθες ο πετρος κρεμασταρι στο βυζι μου και η μεγαλη η κακομοιρα δεν ειχε με ποιον να παιξει και εκανε διαολες και πειραζε τα παντα με αποτελεσμα εγω να την μαλωνω και ο πατερας της να της βαζει τιμωρια και οχι να παιξει μαζι της... αφου εκλαιγα παο τα νευρα μου μαζι της απο τις 7 μεχρι τις 9 που καταφερα και κοιμησα το μικρο... δεν μπορω να καταλαβω σε 20μερες που θα παω δουλεια τι θα κανει και με τα δυο στο σπιτι???

στεντιμ να σου ζησει το παιδακι σου και καλη λοχεια ναχεις... οποτε μπορεις εμεις εδω ειμαστε

βρε κατερινακι τι επαθες και εσυ.... ειπαμε να τον εχεις τον αντρα σου για να σου φτιαξει το παιδικο οχι να φτιαξει και των αποκατω το σπιτι!!!!

το απογευμα θα τα παρω και τα δυο και θα παμε στη πθερα μου να φαω αλβα που μου φτιαξανε!

επισης συνεχισω να ποναω απο τη μια θηλη υπερβολικα, πηρα και τη κρεμα της φρεζυντερμ και θα την βαζω εναλλαξ με τη πουρελαν γιατι ειναι αδυνατον να αφηνω ανοικτο το στηθος!!!!

Ερώτηση, επειδη φτιαχνω την βαλιτσα μου

τι ρουχαλακια εξοδου βαλατε για τα μωρακια σας?

Σκεφτομαι ενα εσωτερικο κοντομανικο κορμακι και ενα εξωτερικο φορμακι που εχω παρει που εχει μανικακι μεχρι τον αγκωνα και ποδαρακια μεχρι το γονατο, καλο ειναι? Καλτσακια χρειάζονται?

ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΚΡΗ Κ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΥΛ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ :lol::lol: ΤΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ Κ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ Κ ΣΚΕΤΑ.ΠΗΡΑ Κ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΖΕΣΤΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...