Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ν8

Recommended Posts

bikaki ftaneis gia na bapseis ta nuxia ton podion sou??? ego me tipota grrrrr kai sto ksirisma koritsia zorizomai :shock::shock: gia ta podia kathomai mesa sti mpaniera kai siga siga ta ksirizo! kai meta thelo gerano gia na sikotho xaxaxaxax...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά;; Καλό μήνα να έχουμε και με το καλό να έρθουν τα μωράκια του Ιουλίου!

Χτες πήγαμε μονοήμερη στο Ναύπλιο και έτσι ξεδώσαμε! Ο Πανούλης χάρηκε, εμείς χαρήκαμε και όλα καλά!!Κατερινάκι φάγαμε και κλήση :lol::lol::lol::lol::lol: Στο μάτι μας έχουν βάλει;;Ευτυχώς που γλίτωσα την προηγούμενη ;););););) Σήμερα είχε δουλίτσες και κάπως έτσι πέρασε το ΣΚ. Λόγω μεγάλης νύστας δεν έχω αντοχές να σας σχολιάσω..Αύριο θα είμαι πιο αναλυτική και θα έχω και νεάκια από το γιατρό. Θα κάνω και καρδιοτοκογράφημα. Άντε να δούμε..Ελένη ρώτησες πώς την παλεύουμε οι δευτερομανούλες..Τώρα την παλεύουμε ακόμα. Όταν με το καλό έρθουν τα μωράκια μας να δούμε πώς θα την παλέψουμε..Ειλικρινά απορώ αν θα έχω χρόνο για λίγο ύπνο ή ακόμα και για ένα μπάνιο :?:?:?:?:?:?:?

Φιλάκια πολλάαααα!!!!

κορρες μου καλημερα! σας γραφω στα γρηγορα αφου πρεπει να ετοιμασω τη σαντυ για το σχολικο και να της δωσω και το αυγο της... χθες πηραμε τη μιση ευχη αν και μου τν εδωσε ολη αφου του ειπα οτι θα επιστρεψω δουλεια και ετσι ξεπορτισαμε και πηγαμε στο χωριο και μετα κατεβασα και τα δυο σπιτι η σαντυ ακουνητη!!!!

θα σας διαβασ μετα οτι προλαβω παντως διαβασα τα νεα της νανσυς μας και χαρηκα παρα πολυ με τη σαντουλα σου!!!! ειδες ολα πηγαν καλαιτσα

Καλημερουδια κοριτσακια μου και μωρακια μας και καλη εβδομαδα να εχουμε :):):)

Παλι με ταραξε εχθες η καουρα.......... εχω 4 μερες που με εχει πιασει για τα καλα, εννοειται οτι κυριως τα βραδια υποφερω, οταν αρχιζει και αδειαζει το στομαχι μου.... και τη μερα εχω αλλα πιο υποφερτα. Λιακι εσενα θυμαμαι!!!!

Ανθη περιμενουμε νεα σας!!!!

Αλεκακι μας λειπεις πολυ.....

Καλημέρα τσούπρες. Μαράκι πολύ ωραίο αυτό που της φόρεσες. Πως να μην κλέψει την παράσταση τέτοια κούκλα. Που να δεις στην δική της βάφτιση τι θα γίνει. Εμείς χτες κοιμηθήκαμε νωρίς αλλά εμένα με έπιασε υπερένταση και πάλι δεν ξεκουράστηκα. Τι κακό κι αυτό? Όταν έχω την ευκαιρία δεν με πιάνει ύπνος. Μετά ξυπνήσαμε κατά τις 2.30 και κοιμηθήκαμε 4.30 είχαμε υπερένταση και μάλλον πονάκια και πήγαμε απορροφητήρα και κοιμηθήκαμε :lol:

Αυτά τα ολίγα. Τώρα πρέπει να πάρω τον παιδίατρο και δεν θέλω καθόλου. Δεν τον πάω αυτόν τον άνθρωπο μου κάνει λίγο γλοιώδης. Όμως τον θέλει ο καλός μου και έχει φαγωθεί να έρθει να δει το μωρό. Έρχεται σχεδόν κάθε 1μιση με 2 εβδομάδες.

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ κι εγώ έτσι ήμουνα. Ετοιμάσου για μαλλούρα :lol:

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ κι εγώ έτσι ήμουνα. Ετοιμάσου για μαλλούρα :lol:

Σταυρουλα ο Στρατουκος εχει το πιο πλουσιο και τελειο μαλλι που υπαρχει σε τοσο μωρακι :):):):) ΚΑι στον πριγκιπα ειχα καουρες και βγηκε με μαλλι αλλα οχι τοσο οσο εσεις....... Στη μπεμπα αργησα να εχω καουρες ;);););)

Αραγε καουρα=μαλλι ή ειναι μυθος οεοοοοοοο????

Καλημέρα κοριτσάκια μου,είστε καλά?

Εγω δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ, όλο ξυπνούσα, δεν βολευόμουν καθόλου :( Και το μεσημέρι έχουμε ταξίδι, κομμάτια θα είμαι..

Ανθή και Χριστίνα με το καλό να δείτε τα μωράκια σας σήμερα και σεις, περιμένουμε νέα σας!

Αλέκα, μας λείπεις!

Μαρία, η μπεμπούλα θεά αλλά και συ άπαιχτη, μακάρι όλες οι λεχώνες να είμαστε όσο όμορφες είσαι και συ!

Mariagiorgos, πολύ ωραίες οι φώτο με την κοιλίτσα σου, χάθηκες, δεν μας γράφεις καθόλου νέα σου!

Εβαλα και γω νέα φωτο της κοιλιάς, μάλλον θα είναι η τελευταία!

Ariadni mpainw k sas diavazw pants alla meta ti metakomisi mpainw mono apo kinitok pathainoun agkulwsi ta daxtula... se kinito afis. Amupomonw polu na dw ti fatsoula tis kati mou leei tha gennisw nwriteta.. sto doppler mou eipan pws exei mpoliko malli k egw apo kaoures tipota ara Ola sxetika einai.., oso mporw tha grafw estw k kofta idi gia na grapsw auto to keimeno ekana kana eikosalepto.....xixixi..filakia se oles

καλημερα λεχωνες κ εγκυουλες!!!! :):)

μαρια τελειωσατε με το σπιτι? το ευχαριστο ειναι οτι εισαι καλα οπως ειπε κ η αριαδνη!!

αριαδνη ευχαριστω για τα καλα σου λογια!καλο δρομο να εχετε!

οντως εστε πολυ ωραια φορμουλα ηταν!

πασχαλιτσακηειχα κ εγω απιστευτες καουρες κ βγηκε με μπολικο μαλλι!!!!

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Οσες πατε στο γιατρο με το καλο να δειτε τα μωρακια σας!!!

πασχαλιτσακι εγω που ειχα ρωτησει το γεννετιστη για τις καουρες και τα μαλακια ,γελασε και μου ειπε δεν ισχυει κατι τετοιο. Ειναι που πιεζονται τα οργανα μας προς τα πανω και εκρινονται καποιες ορμονες.

Αριαδνη και εγω ζοριζομαι πολυ με τον υπνο ,δεν βολευομαι και πιανομαι.Εχω αγκαλια τα μαξιλαρια :P

Ειναι το βαρος του μωρου ειναι η ζεστη και λιγο οι ενεσεις που κανουμε στα πλαγια , αστα....

λιακι και ελενακι σας ευχαριστω για τα φωτα σας!

Μαρια καλοριζικο το σπιτι ,χαιρομαστε που ολα ειναι καλα!

Νενε πολυ καλα τα νεα σας ! Ολα μια χαρα θα πανε!!!

γεια σας κοριτσακια!!

το κοριτσακι μου τελικα το εχουν μουτζωσει!!! :cry::cry::cry:

ξημερωματα κυριακης ηρθε στο κρεβατι μας 4.30 εγω δεν μπορουσα να κοιμηθω κ λεω του αντρα μου παω στο σαλονι να δροσιστω με το κλιματιστικο τελικα με πηρε ο υπνος κ ξυπνησαμε απο το μπουπ που ακουστηκε.επεσε η μικρη απο το κρεβατι..δεν ειναι βεβαια η πρωτη φορα αλλα παντα υπαρχει κ η ατυχη στιγμη..μαλλον θα επεσε εντελως με το κεφαλι..στην αρχη εκλαιγε αλλα μετα σταματησε ομως δεν σηκωνοταν κ εκει αρχισα να λεω του αντρα μου για να μην σηκωνεται ποναει ακομα..τελικα απο τον πονο δεν μπορουσε ουτε να περπατησει στραβωσε ο λαιμος της κ ειχε συνεχεια το χερι της στο σημειο εκεινο κ απλα μας κοιταζε κ ψιλογκρινιαζε..του λεω σηκω παμε μητερα..καναμε ακτινογραφια κ φανταστειτε ποσο ποναγε που εκετσε κ την εξετασε ο γιατρος..

εν τελη θα μαστε με κολαρο μια εβδομαδα 24ωρες το 24ωρο.θα βγαινει μονο για το μπανιο της κ σε περιπτωση που το δεχοταν εισαγωγη 3 μερες..αλλα ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχει διαμαρτυρηθει..γιατι στην κατασταση μου για νοσοκομειο ειμαι..ευτυχως δεν εχει γινει βλαβη σε καποιο οστο απλα τραυματιστηκαν τα νευρα της περιοχης κ για αυτο εχει στραβωσει ο λαιμος..

ειναι αυτο που λενε μας εχουν κανει βουντου!!! #:-s#:-s#:-s

με πηρε κ η παιδοψυχολογος τηλ κ μου ειπε να μην παμε τη μικρη σε κεντρο για εργοθεραπεια κ απο τη στιγμη που η ελλειψη επικοινωνιας ειναι πολυ μικρη να την παω απλα μια δραστηριοτητα.γιατι στα κεντρα εκμεταλευονται κ θα δινουμε 800 ευρω το μηνα γιατι σιγουρα θα μας πουν να κανουμε απειρες εργοθεραπειες λογοθεραπειες ψυχοθεραπειες κσυμβουλευτικη γονεων.εκεινη δουλευει σε κεντρο 14 χρονια κ γνωριζει τι γινεται.τωρα τι να σας πω..μου πε να παμε στο λουτρακι να παιξει πολυ με θαλασα μπαμπα παππου κ παιδακια που θα χει κ απο σεπτεμβριο βλεπουμε πως θα χει αντιδρασει κ με τα διδυμα κ βλεπουμε τι πορεια θα ακολουθησουμε.κ φυσικα μου πε πως με αυτο που εγινε τωρα με το λαιμο της να μην μπω στην διαδικασια για ακουογραμμα γιατι θα πιεστει παρα πολυ να το αφησω λιγακι κ να μην το κανω αυτη την εβδομαδα.

να σας πω την αληθεια πως οποτε μιλαω με την παιδοψυχολογο νοιωθω τοσο καλα μετα..μου πε πως λιγο σπρωξιματακι θα της κανουμε κ σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα ολα θα πανε τελεια!κ η αληθεια ειναι πως κ εγω εχω δει διαφορα απο τη μερα που σταματησα τη δουλεια..

αυτα τα δικα μου..

βρε εστε αμα σου τη δινει ο παιδιατρος να τον αλλαξεις πρεπει εκτος απο το να τον εμπιστευεσαι να τον συμπαθεις κιολας.

μπεμπουλα σημερα εχεις γιατρο ε;περιμενω τα νεα σου!!

εγω κοριτσια δεν σοκαριστηκα τοσο απο την διαδικασια τησ καισαρικης που ειδα αλλα απο τα δυο μωρα στην αγκαλιας της μανας!!αλλο να λες περιμενω διδυμα κ αλλο να βλεπεις ξαφνικα δυο μωρα στην αγκαλια σου!!αυτο που ειπα ηταν ωχ παναγια μου πως θα τα καταφερω!!

αν κ ολοι μου λενε ο θεος για να σου εστειλε δυο κατι ξερει!

ντελφινακι κουκλα η μικρη σου κ το ρουχαλακι της τελειο!!να υποθεσω οτι εχεις χασει ολα τα κιλα;;;

αχ κοριτσια παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι με ολα οσα εγιναν γινεται χαμος στο σπιτι..

Καλημέρα γλυκάκια!Μικρα και μεγάλα!

Καουρες ακουω,δεν θα τις ξεχασω ποτέ!Εμενα παντως μπορει να μη βγηκε με μαλλουρα αλλα βγηκε με ''πουλοβεράκι''!!!Κατα τ'αλλα νομιζω πως ειναι μύθος,και συμπτωση.Απλα τυχαινει κατα τον πεμπτο -εκτο που αρχιζουν οι καουρες,-επειδη η μητρα εχει φτασει μολις στο στομαχι και πιεζει- να ειναι και η φαση που αρχιζει το παιδι να βγαζει και χνουδακι.Κι ετσι το εχουμε συνδεσει..

Μαρια εχω τρελαθει με την κορη σου.Σαν καραμελιτσα ειναι!!!

Πως ητανε στα βαφτησια ,δεν ηθελε συνεχεια βυζι??Σου τη ζητουσαν ολοι για αγκαλια?Εκαναν αυτο το ''φτου φτου'' πανω απο το παιδι,που οταν το κανουν θελω να τους σπασω το κεφάλι?

Κοριτσια ο μικρος μου κατι εχει παθει 2 μερες.Εχει πολλα αερια.και ποναει ο καημενος,σφιγγεται και παλευει με τα ποδαρακια του.Αλλα δεν πρεπει να ειναι οι ''κανονικοι'' κολικοι,δεν κλαιει δηλαδη πολυ,για ωρες,και μετα οκ.

Αυτος ζοριζεται ολη μερα και ολη νυχτα, και οποτε καταφερει και βγαλει πορδιτσες ηρεμει για λιγο..μεχρι τις επομενες.Νοιωθω κι εγω το εντερο μου καπως απο τοτε που αρχισε και αυτος,και ανε τωρα να καταλαβω τι απο οσα τρωω μας πειραξε.Τι να κοψω δηλαδη?Γαλα πινω αυτο το παιδικο με τη λιγη λακτοζη.Μηπως τα δημητριακά?Τα φρουτάκια?Ε δεν μας μενει και τιποτα.Οταν προλαβω να φαω αυτα τρωω,και κανενα τοστακι,και βραστο αυγο.Ολο το βραδυ ξυπνια ημουν παλι και το λυπαμαι το καημενουλι.

πωσ σας φαινεται; σε ασπρο ομως

το ειδα στο παιδι κ νεοι γονεις κ τρελαθηκα κ πιστευω πως με δυο μωρα θα με βολεψει παρα πολυ.εχω ενα μπανακι αλλα το εβαζα πανω στη λεκανι κ μετα για ντυσιμο επρεπε να γινει μεταφορα στο δωματιο.κ σκεφτηκα οτι σε αυτο θα μπορω να βαζω απο κατω οτι χρειαζομαι κ να το πηγαινω στο μπανιο κ να κανω πιο γρηγορα τη δουλεια μου.βασικα το επελεξα να μου το κανει δωρο ο αδερφος μου με τη νυφη μου.θα ναι χρησιμο;εχει καμια σας τιποτα παρομοιο;

http://webcache.googleusercontent.com/s ... E1C23D11FF

Να σας ρωτησω κατι ακομη ............... ειχατε ποτε πριν μπειτε στο μηνα σας πονακια χαμηλα στην κοιλια, που να τα νιωθατε σαν βαθια στον κολπο σας σαν τσιμπιματακια-τραβηγματακια? Μηπως ελλατωνεται το τραχηλος μου και δεν το εχω παρει χαμπαρι? Ειναι κατι φυσιολογικο τωρα που ειμαι στην 34η εβδομαδα ή να χεστω πανω μου απο τον φοβο????? Στον πριγκιπα επειδη εκανα καισαρικη στις 38 εβδομαδες δεν ειχα τετοιο θεμα, αλλα τωρα με τις συσπασουλες φοβαμαι.......

Και εγω νομιζω οτι καουρες=μαλλια ειναι μυθος!!! Απλα πρεπει κατι να λεμε και να παρηγορουμαστε!!!! Φταιει το οτι πιεζεται τι στομαχι και χαλαρωνει ο σφιγκτηρας του ισοφαγου με αποτελεσμα τα αερια του στομαχιου να ανεβαινουν προς τα πανω.... Ας ειναι, για εμενα αυτο ειναι το λιγοτερο, αλλα με ταλαιπωρουν ψυωολογικα κυριως :(:(:(:(:(

Κοριτσια ο μικρος μου κατι εχει παθει 2 μερες.Εχει πολλα αερια.και ποναει ο καημενος,σφιγγεται και παλευει με τα ποδαρακια του.Αλλα δεν πρεπει να ειναι οι ''κανονικοι'' κολικοι,δεν κλαιει δηλαδη πολυ,για ωρες,και μετα οκ.

Αυτος ζοριζεται ολη μερα και ολη νυχτα, και οποτε καταφερει και βγαλει πορδιτσες ηρεμει για λιγο..μεχρι τις επομενες.Νοιωθω κι εγω το εντερο μου καπως απο τοτε που αρχισε και αυτος,και ανε τωρα να καταλαβω τι απο οσα τρωω μας πειραξε.Τι να κοψω δηλαδη?Γαλα πινω αυτο το παιδικο με τη λιγη λακτοζη.Μηπως τα δημητριακά?Τα φρουτάκια?Ε δεν μας μενει και τιποτα.Οταν προλαβω να φαω αυτα τρωω,και κανενα τοστακι,και βραστο αυγο.Ολο το βραδυ ξυπνια ημουν παλι και το λυπαμαι το καημενουλι.

Λιακι οσα μου λες μου θυμιζουν τους δικους μας κολικους. Και εμενα ο δικος μου ετσι εκανε.... ξεκινησαν περιπου 3 εβδομαδες αφου γεννηθηκε και του κρατησε το πολυ κανενα μηνα. Και εμενα οταν εκανε πορδιτσες ανακουφιζοταν :):):):) Εγω επειδη ρωτησα την παιδιατρο τοτε μου ειπε να περιορισω αν οχι να κοψω εντελως τροφες που δημιουργουν σε εμας αερια και γαλα να πινω αυτο με λιγοτερη λακτοζη. Επισης να μην τον ταιζω πριν το 2ωρο για να μην δουλευει το στομαχακι και κατα συνεπεια το εντερακι συνεχεια και εχει αερια και πονακια.

kalispera manoules k egkuoules..

emeis simera apo to prwi eimaste mes tin gkrinia den thelei to vizi katholou den koimatai kala k oriete sta kala kathoumena mono agkalies thelei oli mera agkalia ton exw... den mporw na katalavw ti ton epiase...

lia k emena akrivos ta idia sumtwmata exei k me eixe piasei k emena to entero tin prwti mera k molis kanei kakakia iremei alliws oli tin wra zorizete k den kserw ama einai kolikoi...

nansy mou ti itan k auto twra perastika elpizw na ginei grigora kala...

k egw tin paidiatro den tin polu sumpathw alla eimai k epeireasmeni giati mikri eixa k egw autin k otan mou ekane embolia den tin ithela katholou....alla einai polu kali k tin empisteuomai...

maraki koukla i mpempa k i manoula mia xara....

eimai komatia simera eutuxws irthe i mama mou k me voithise ligaki...

me to kalo na deite ta mwrakia sas oses exete simera...

αχ κοριτσακια μου τον πρωτο καιρο ειναι παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα..κ τελικα ειδατε που δεν ισχυει πως εαν θυλαζεις τα μωρα δεν παιρνουν κολικους;κ εμενα η σαντυ ειχε περασει παροοτι θηλαζα κ θυμαμαικαθε μερα την επιαναν την ιδια ωρα κ δεν ηρεμουσε με τιποτα!!

ο αποροφητηρας κ το πιστολακι μας εκαναν συχνα παρεα..τωρα με τα δυο σκεφτομαι το κομπρεσερ!!!

βασικα καθε ηλικια εχει κ τις δυσκολιες της!!τα παιδια ναι μεν ειναι απιστευτη ευτυχια αλλα εχουν κ πολλες δυσκολιες.

kalispera koritsia, prin ligo gurisa spiti! eixame giatro simera kai ola einai mia xara :D:D ta zouzounakia mou einai sta 1800 to ena kai 1850 to allo. apo do kai pera leei tha pernoun 150 me 200gr tin ebdomada. den eide tipota eutuxos gia prooro toketo alla mou eipe na min kano tipota kai na ksekourazomai oso mporo... kaname ntopler kai oles oi metriseis einai polu kales! a eidame kai mallakia :D:D to ena exei gurisei me to kefali kato kai to allo exei sxedon gurisei kai tou leo oraia opote pame me f.t alla den dextike!!! ton rotisa kai gia tin enesi gia ta pneumonia kai mou eipe na ti kanoume kai etsi kaname mia simera kai aurio tha ksana pao na mou kanei ti deuteri! tora tha me ksana dei se 2 ebdomades diladi sti 34ebd kai meta sti 36 kai telos!!! euxomai mono min exoume prooro toketo an kai mou eipe oti kai prooro na exoume den tha exoun kanena problima :D:D afou einai kala sta kila tous stin ebdomada pou eimai! to zaxaro mou itan ligo anebasmeno se sxesi me tis proigoumenes eksetaseis kai otan tou eipa oti pino toulaxiston 2 litra xumo tin imera katalabe apo pou einai!!! a den tou eipa akoma oti tha genniso sto nosokomeio kai oxi mazi tou sti kliniki! ntrapika! grapsate oti otan exoun mallia tote exoume kaoures kai mou eipe o giatros oti den isxiei apo oti kserei! kai emena exoun mallia alla den exo kaoures...

nansoula ti perase to koritsaki sou :( alitheia sas tin exoun matiasei :shock: eutuxos pou den egine kati sobaro...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ 36Η Η 37Η;

ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ 36 Κ 5 Η 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 37 Κ 2 ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!! :lol::lol: ΑΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΤΟ 36 Κ 5!Κ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΔΩ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΑΝΤΥ.. :lol::lol: ΒΕΒΑΙΑ ΜΩΛΙΣ ΦΑΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΑ ΛΕΩ ΤΙ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ;; :lol::lol:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕΣ Κ ΤΟ ΜΠΑΝΙΕΡΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΠΑ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΛΕΝΕ.ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ..Κ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ :lol::lol:

ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΒΓΑΛΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ.ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

καλησπερα κ απο μενα!

ναταλια κ αμαλια μηπως εκτος απο κολικους υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα αλεργειας στο αγελαδινο γαλα;ειμαι παθουσα κ ο τονι ετσι ηταν ολο αερια για αυτο το λεω.

κατερινακι κ εγω χθες βραδυ λιγο τρομαξα ειχα εντονα πονακια παλι οταν ξαπλωσα για υπνο κ σηωθηκα να παω τουαλετα μπας κ ηταν απο αυτο.τελικα μου περασε αλλα με ποναγε κ η μεση κ σαν πονακια περιοδου,κ το πρωι ειχα οταν ξυπνησα κ ηπια γιουτοπαρ.αχ εχουν αρχισει κ πληθαινουν κ αγχωνομαι κ εγω.νιωθω κ εγω αυτα που λες.οσο για τις φωνες κ τα μαλωματα,εγω χθες στεναχωρηθηκα παρα πολυ γιατι δεν ετρωγε το γιαουρτι του κ επειδη μου εχει κοψει το γαλα κ με στεναχωρει πολυ αυτο τουλαχιστον θελω να τρωει γιαουρτι κ τυρια,καλα τυρια τρωει,τελοσπαντων,τον κατεβασα στην πυλωτη της πολυκατοικιας με το ποδηλατακι του μπας κ το φαει κ δεν το ετρωγε κ απο την απελπισια επειδη εσκυβα κιολας τον χτυπησα στο χερακι κ μετα επειδη κοκκινισε το χερακι απο τυψεις ηθελα να πεθανω.κ εκλαιγα επειδη μετανιωσα,του ελεγα παμε πανω τωρα κ αυτο εκλαιγε επειδη του αρεσε κατω κ με κοιταζε με παραπονο,εγω να στεναχωριεμαι κ που δεν εφαγε κ γενικα ενας χαμος.μετα ολη μερα ημουν κομματια ψυχολογικα,σαν αρρωστη.η ψυχολογια μου εχει γινει γενικα πολυ κακη,αμεσως κλαιω κ στεναχωριεμαι.επισης δεν μπορω αλλο να μη βοιλευομαι οπως κ αν κατσω κ οπως κ αν ξαπλωσω..αχ καμια σχεση εγκυμοσυνη χειμωνα με καλοκαιρι..

χριστινακι μου μπραβο τελεια τα νεα σας με τον γιατρο,οσο για τα νυχια δεν τα καλοφτανω,αφου [παντα εκανα γαλικο μονη μου κ τωρα τα βαφω ενα απαλο χρωματακι για να μην φαινονται οι ατελειες.παντως τελικα δεν τα εκανα γιατι εγινε αυτο με το παιδι κ δεν ειχα καμια ορεξη.ισως μετα που θα κλεισω απο εδω.

νανσυ μου οντως πολυ ματι επεσε,βασικα κ στη κατασταση σου να τρεχεις στα νοσοκομεια νυχτιατικα..αχ τι τραβαμε βρε κοριτσια,αλλα σημασια που ολα ειναι καλα..

μαρακι μου τελειες οι φωτο απο τη βαφτιση,παντα αξιοι η αδελφη σου κ ο αντρας της κ εσυ κ η κορουλα σου δυο κουκλιτσες!

σημερα παλι ο αντρας μου στη δουλεια απογευμα κ θα ερθει το βραδακι,θελω να παω για ψωνια,κοντευουν κ να φυγουν για το χωριο κ με εχει πιασει καταθλιψη.

αριαδνη καλο ταξιδι να εχετε κοντευεις κ εσυ,η κοιλιτσα πολυ καλη αλλα δεν φαινεσαι για οτι κοντευεις να γενησεις.εγω τελικα δεν αξιωθηκα να βαλω..κ για τον εαυτο μου δηλαδη μια εχω βγαλει κ αυτη τον προηγουμενο μηνα.

αυτα τα νεα μου,σας αφηνω κοριτσακια μου.. [smilie=wave.gif]

nansoula mou eipe gia 37h gia genna, oti mou eipe kai o allos giatros ;) mou eipe oti otan prepei kapoia na kanei kaisariki tis to pairnoun sti 38h kai otan einai diduma sti 37h kai tou leo auta den mou ta eixes pei!!! kai nomiza oti o allos giatros ithele na mou ta parei mia bdomada pio prin... esu tin epomeni deutera exeis rantebou? a kai ton rotisa gia to baros sta diduma kai mou eipe oti mexri 500gr diafora einai fusiologiko ;) polu oraia to mpanio tha se bolepsei sigoura polu kai ego an den eixa parei to sketo mpanaki tis chicco tha epairna tetoio epiplo me mpanaki! oute skibeis oute zorizesai ;););) kai ego sunexeia akouo na lene oti eimai stis meres mou kai auto pou mou ti spaei pio polu einai otan mou lene oti den exo parei kila, mono koilia kai otan tous leo oti exo parei 20 den to pisteuoun kai tous leo ti xontri imouna prin meino egkuos?????????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...