Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ν8

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, είστε καλά?

Νάνσυ,χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!

Σταυρούλα, ο μπέμπης σας όλα τα λεφτά!Μεγάλωσε όντως, δεν είναι η ιδέα σου!

Εγώ τα ίδια, χθές πήγαμε για μπάνιο και βολτίτσα αλλά γενικά είμαι σε μία ψιλουπερένταση, θέλω να πάω στο γιατρό τη Δευτέρα και γενικά έχω μια ανυπομονησία-αγωνία. Δεν έχω πολύ όρεξη να κάνω τίποτα αλλά σήμερα θα πιέσω τον εαυτό μου να φτιάξω τη περιβόητη βαλίτσα και να μελετήσω αναλυτικά το καρότσι-πορτ μπεμπέ-κάθισμα.

Κατερινάκι και μένα πετρώνει η κοιλιά μου αλλά ο γιατρός δεν μου έδωσε χάπι, απλά μου είπε να ξεκουράζομαι. Μια φορά μάλιστα(στο προηγούμενο ραντεβου)που ήταν έτσι η κοιλιά μου, μου είπε ότι εκεί είναι η πλάτη του μωρού και έχει κουλουριαστεί. Βέβαια, κρατάει πιο πολύ απο 20 δευτ. και δεν έχω πόνο. Τώρα, τί να πω και γω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κατερινάκι και μένα πετρώνει η κοιλιά μου αλλά ο γιατρός δεν μου έδωσε χάπι, απλά μου είπε να ξεκουράζομαι. Μια φορά μάλιστα(στο προηγούμενο ραντεβου)που ήταν έτσι η κοιλιά μου, μου είπε ότι εκεί είναι η πλάτη του μωρού και έχει κουλουριαστεί. Βέβαια, κρατάει πιο πολύ απο 20 δευτ. και δεν έχω πόνο. Τώρα, τί να πω και γω?

Αριαδνουλα μου εσυ εισαι πιο κοντα στον μηνα σου και γι αυτο μπορει να μη σε εδωσε. Εγω μολις σημερα εκλεισα τις 33 εβδομαδες και ισως γι αυτο να εδωσε προληπτικα. Αλλα πιστευω οτι επειδει με ξερει τοσα χρονια και ξερει οτι ειμαι φοβητσιαρα και ενα παραπανω επιπλεον και ανασφαλης που ειμαι μακρια μου ειπε να τα παρω για να ειμαι ηρεμη :):):):) Ευτυχως και εγω δεν εχω πονο και αυτο με καθυσηχαζει αρκετα.

Τι να πω....... κανω προσευχουλα να πανε ολα καλα και να ειναι ολα φυσιολογικα συμπτωματα εγκυμοσυνης.

ετσι ειναι ολοι οι γιατροι κ με το στηθος μου ο ενας ελεγε για καρκινο ο αλλος δεν ειναι τιποτα.πολλοι θελουν απλα να βγαλουν λεφτα κ εκμεταλευονται τη ευαλωτη θεση που εισαι.εγω προσωπικα πιστευω πως κ η παιδοψυχολογος ηταν σωστη σε πολλα πραγματα απλα τα ειδε ολα πολυ χειροτερα κ τραγικα κ απορω που η αναπτυξιολογος ηταν τοσο διαφορετικη γιατι η παιδοψυχολος με ειχε προετοιμασει οτι θα ακουγα τα χειροτερα απο τη συγκεκριμενη αναπτυξιολογο αλλα τελικα επεσε εξω.απλα σε οτιδηποτε μας συμβαινει πρεπει να το ψαχνουμε κ να βρισκουμε τους λεγομενους κορυφαιους γιατι στο τελος τρελενομαστε.παντωσ κ η παιδοψυχολογος με βοηθησε πολυ δεν μπορω να πω.μου πε πωσ να χειριστω τα διδυμα κ την σαντυ κ με εκανε να προσπαθω να μην βαζω στην σαντυ τις φωνες κ να χειριζομαι αλλιως την κατασταση.

κ σιγουρα εαν δω αρνητικη συμπεριφορα απεναντι στα διδυμα θα την ξαναπαρω.

ρε κοριτσια εβαλα να δει ο αντρας μου τις πανες να μου πει εαν αξιζει η προσφορα κ μου πε πως αυτες δεν ειναι οι pamperw poy exει στα σουπερ σκλαβενιτη βασιλοπουλο κτλ αλλα ειναι οι πανες που εχουν στα lidl τωρα δεν ξερω εαν ειναι οντως ετσι.

Ελενα υπομονή ετσι ειναι στην αρχή που τρωνε καθε μιαμιση ωρα περιπου και ειναι κανα 40λεπτο στο στηθος. Μετα τις πρωτες εξι βδομαδες θα δεις θα τρωει καθε 2-2,5 ωρες και θα καθεται κανα 20λεπτο στο στηθος.

Για παιδιατρο εμας την ειχε δει μολις επιστρεψαμε σπιτι και μετα μολις εκλεισε μήνα και απο δυο μηνών θα μπειτε σε προγραμμα με τα εμβολια σχεδον καθε μηνα θα σας βλεπει τον πρώτο χρονο.

:lol::lol::lol::lol: αμαν βρε νανσυ !!!!τι εκανες? :lol::lol: μπεμπουλα εισαι καλα?!!!! :lol:

πηρα τον γυναικολογο μου κ τελικα θα παρω το αμοξιλ για μια βδομαδα. κ εντος της βδομαδας να παω να κανω υπερηχο μηπως εχω πετρα στα νεφρα..δεν τολμαω ουτε βαθεια αναπνοη να παρω ουτε να βηξω..ποναει πολυ κ δεν μου φτανει ο αερας..πικρα..που θα παει?!θα περασει..

ναταλια μου ουτε να το σκεφτεσαι..δεν με ζαλισες..ισα ισα..χαιρομαι που ηρεμησες..

ΠΕραστικα ΜΑρακι μου :):):):) Η αμοξιλ νομιζω οτι ειναι συμβατη με τον θηλασμο, οποτε δεν θα χρειαστει να τον κοψεις.

Ρε ΝΑνσυ........... δεν τα κανουν αυτα σε πρωτομανουλες και δυδυμομανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω κοριτσια! ναι οντως τα αμοξιλ δεν πειραζουν τον θηλασμο..γι'αυτο πηρα κ τον γυναικολογο για σιγουρια!

aman vre nansy ti to ekanes to koritsi...

ypomoni maraki mou tha perasei esu apo upomoni exeis mpoliki....afou den peirazei kiolas to amoksil ton thilasmo mia xara..

koritsia o mpempis mou apo tis 1 pou ksupnise ton ekana mpanaki ton taisa k den koimotan me tpt twra ton ksanataisa k koimithike. auto to paidi i tha koimatai oli mera i den tha koimatai katholou...

kala milame frikara me to binteo!!! :shock::shock: toso polu koboun??? entaksi itan mexri pou bgalane ta mora alla ta upoloipa ti mas ta deixnoun!!! milame gia polu prama :shock::shock: ola auta bgainoun kai sto fusiologiko toketo???? an ta do kai live mporei kai na lupothimiso :lol::lol::lol: axxxxxxxxxxxxxxxxxxxx nomizo pos tha zitiso oliki narkosi grrrrrrrrrrr

maraki perastika sou...

καλησπερα κ απο μενα κοριτσακια μου!

ειμαι καλυτερα ευτυχως απλα κουραζομαι παρα πολυ ευκολα βρε κοριτσια,εσεις ειστε ετσι;βεβαια παιζει ρολο κ το παιδι,θα μπορουσα να κανω μονο τα βασικα ενα φαι κ καμια αλλη δουλεια κ τελος αλλα θελει φροντιδα το παιδι κ δεν αντεχω πολλα.αχ αν δεν ειχα κ αυτη τη πανα,ας πουμε εκανε κακα μετα το φαι κ καντον μπανιο,μετα δεν εβγαινε με τιποτα κ δε μπορουσα να τον σηκωσω,ποτε δεν τον σηκωνω κ γινεται μαχη καθε φορα να βγει κ μετα αντε κοιμησε τον κ ειχα να απλωσω κ ρουχα.

κατερινακι συσπασεις παντως εχω απο την 16η εβδομαδα κ αν θυμασαι δυο φορες μου ετυχε πολυ εντονος πονος μεχρι που δε πηγα δουλεια κ πηρα αδεια γιατι φοβηθηκα.μην ανησυχεις,ειναι πολυ φυσιλογικο στις εβδ που ειμαστε κ εγω παντως συσπασεις κ παιρνω γιουτοπαρ.

νανσυ μου πολυ καλα τα νεα σου χαρηκα πολυ κ εγω γιατι στην αρχη που διβασα τα πρωτα στεναχωρηθηκα κ εγω την αναπτυξιολογο θα εμπιστευομουν πιο πολυ.παντως παντα πρεπει να παιρνουμε μια δευτερη γνωμη σε τετοιου ειδους θεματα.καλα βρε πως το εκανες αυτο στο χριστινακι;;;εγω αν ημουν στη θεση της δε θα το εβλεπα παντως,με τιποτα.. :D

μαρακι μου κ εγω ξρεω οτι η αμοξιλ κανει οταν θηλαζεις,καλα εγω τωρα στην εγκυμοσυνη εχω σπασει καθε ρεκορ,εχω πιει 4 φορες.

α πασχαλιτσακι μουρωτησες για το ασβεστιο αν επηρεαζει τις συσπασεις κ εμενα μου το εχουν πει αυτο,οχι ο γιατρος βασικα η πεθερα μου που της το ειπε μια γνωστη της.αρα λες να επηρεαζει;παντως κ εγω επηρεασμενη οταν μου το ειπε οταν εχω συσπασεις δε πινω το χαπι αλλα τα τυροκομικα κ το γαλα μου δεν το κοβω να ειμαι ειλικρινης.

σταυρουλα ο στρατουλης ειναι κουκλι,φτου φτου καλα εχουμε πολυ ομορφαντρες στο ποστακι μας,μπραβο κοριτσια,πολυ γλυκουλης οταν κοιμαται.

το α[ποευμα εχουμε να παμε κ σε μια βαφτιση κ δενε χω καμια ορεξη.πηγαμε χθες στη benetton να παρουμε δωρο κ εχει 30%εκτπτωση κ πηρα του αντωνη κατι μανο σετακια αμανικα με 12 ευρω με την εκπτωση πολυ ωραια.πηρε κ α αντρας μου κατι,μονο εγω δε πηρα αλλα δε με νοιαζει,θελω να ψωνισω της μπεμπας.

αυτα τα νεα μου κ μενα,παω λιγο να ξαπλωσω,πολλα φιλακια σε ολες!

χριστινακι μου το ειδες;καλα δεν θα το εβλεπα με τιποτα ομως...ακομα κ τωρα που εχω γενησει αν κ δεν εχει σημασια αλλα ειδικα αν εισαι πρωταρα,καλα δε το συζητω..με καισαρικη ηταν η φυσιολογικο;;οπως κ να ηταν εσυ δε θα βλεπεις τιποτα,μην σε νοιαζει αυτο,παντως δε θελω να ξερω λεπτομερειες..

Νάνσυ για ποια κόρη από της 2 το θες? :lol:

Μαράκι περαστικούλια σου. Τι έπαθες στα καλά καθούμενα.

Πασχαλιτσάκι όταν έπερνα το γιουτοπαρ δεν είχα κόψει το ασβέστιο. Πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες.

Κι εγώ έχω δροσούλα στο μπαλκόνι αλλά έχει πολύ αέρα και δεν τον έβγαλα.

Lia μπαααα ντραμερ θα μας πάρει τ'αυτιά. Προτιμώ ροκ τραγουδιστής να είναι και το κεντρικό πρόσωπο του γκρουπ καθότι ψωνάρα :lol::lol:

Ελενα εγώ τον έφερα τον παιδίατρο 2 μέρες αφού γυρίσαμε σπίτι. Δεν ξέρω κανονικά πότε πρέπει αλλά επειδή θέλαμε να δει τον ίκτερο δεν περιμέναμε. Κι εμείς μία ώρα κάνουμε θηλασμό, ρέψιμο άλλαγμα, αλλά αν τον πάρει αμέσως ο ύπνος είναι μια χαρά. Το πρόβλημα είναι αν δεν τον παίρνει ο ύπνος.

Νάνσυ έχει pampers στα lidl? :roll::roll: Εγώ που τις πήρα και τις χρησιμοποίησα ίδιες μου φαίνονται με τις άλλες τώρα τι να σου πω.

Ναταλία κι εμένα έτσι είναι ή που θα κοιμάται όλη την ημέρα ή που δεν θα κοιμάται καθόλου. Σήμερα επειδή κοιμήθηκε καλά φοβάμαι ότι την νύχτα θα έχουμε ξενύχτια.

βικάκι μεγειά τα ρουχαλάκια σας. Εμένα πήγε η μητέρα μου στο μπαζαρ του Ηρα και πήρε μερικά φορμάκια - εσωρουχάκια αμάνικα γιατί τα βρωμίζουμε πολύ γρήγορα και μου τελειώνουν πριν προλάβω να βάλω πλυντήριο. Επίσης, της είπα να μου πάρει σελτεδάκια γιατί και αυτά τα λερώνουμε με τσίσα και γουλίτσες. Πήγε και μου πήρε και το ριλαξ της fisher price αυτό που μου έδειξες Νάνσυ. Δεν το είδα ακόμα από κοντά. 70 ευρώ είχε και ένα ημερολόγιο-άλμπουμ για το μωρό. Αυτό που μου μένει τώρα να πάρω είναι το μαξιλάρι για το στρώμα της κούνιας γιατί σε κανα μήνα το πολύ μας βλέπω να μετακομίζουμε στην κούνια μας.

koritsakia mou ti kanete????xathika pali,exw polles meres meres na mpw kai sas exasa....ta nea mou....

eimai adeiouxa apo tis 26 kai i alitheia einai pws variemai kapws, exw mathei na kanw pragmata kai mou kakofainetai.

xthes ekana to doppler...h mikrh einai 1867g.kala den einai??? kai grafei sto xarti wrimansh plakounta grade 2.kserete ti einai auto?apo mia matia pou eriksa eida pws einai fusiologiko se auth th vdomada kai sto telos gurw stis 39 ginetai grade 3.apo deutera tha paw ston giatro na ta dei.

Καλησπερα κοριτσακια μου

ο χρονος πολυ περιορισμενος..οπως καταλαβαινετε..χαιρομαι που ειστε ολες καλα..

Αχ Να νσυ μου χαιρομαι πολυ για την μικρη σου κ τα νεα σας...ειδες ολα καλα θα πανε...μην ανησυχεις...

Σταυρουλα ο μπεμπης σου ειναι ενας κουκλος...περασε κ ηδη ενας μηνας...γρηγορα περασε ο καιρος...

Κατερινακι κοιτα να μην κανεις πολλα πολλα κ να ηρεμησεις κ τα πετρωματα θα σταματησουν θα δεις...

Μαρακι ευχομαι γρηγορα να γινεις καλα...περαστικουλια σου..

Ελενα εγω ηδη φοραω νο2 στον μικρο ειναι λιγο πιο μεγαλα αλλα ειναι μια χαρα ανετα...δεν πειραζει εγω θα σου ελεγα να παρεις νο2 κ νο3 γρηγορα αλλαζουν το νο1 κ νο2 δεν τα φορανε για πολυ θα δεις...οσο για παιδιατρο εγω τωρα θα τον παω τον μικρο την τεταρτη στις 22 μερες δηλαδη..

Αμαλια μου η ιστορια σου πολυ συγκλονιστικη.....ξερω ακριβως τι περασες ακριβως την ιδια εμπειρια εχω με την κορη μου Δεσποινα...δεν μπορουσα να κοιμηθω για μερες...ξυπνουσα κ ακουγα την φωνη του γιατρου...να φωναζει γρηγορα την χανουμε την χανουμε...ασε τι μου θυμησες...ευτυχως ολα καλα....στο τελος....

Κατερινακι μου τα αυτοκολλητα τελεια ...αντε να μας βαλεις κ φωτο απο το δωματιο σας...

Κ γω με το θηλασμο τοσο κανω καμμια ωρα μπορει κ παραπανω αν φαει απ την μια μερια μπορει να κοιμηθει για λιγο ξυπναει τρωει απ την αλλη αλλαγμα ρεψιμο...κ αμα δεν κοιμηθει απευθειας δυσκολα τα πραγματα...αλλες φορες ξυπναει ανα τριωρο αλλες ανα μιαμιση ...κ αρχιασα να βαζω πιπιλα ευτυχως γιατι το στηθος μου φαινεται το εκανε πιπιλα...κ τωρα καλυτερα με την πιπιλα κοιμαται λιγο καλυτερα...

κοριτσακια αυτα τα νεα ...φιλακια σε ολες....

xthes ekana to doppler...h mikrh einai 1867g.kala den einai??? kai grafei sto xarti wrimansh plakounta grade 2.kserete ti einai auto?apo mia matia pou eriksa eida pws einai fusiologiko se auth th vdomada kai sto telos gurw stis 39 ginetai grade 3.apo deutera tha paw ston giatro na ta dei.

Μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σας!!! Οσο για την ωριμανση του πλακουνται απο 1 σε 2 και εγω νομιζω οτι σε αυτη την ηλικια ειναι φυσιολογικο :):):)

Τελικα ειμαστε πολλες που πεσαμε στην αναγκη του γιουτοπαρ!!!!! Και νομιζα οτι ημουν απο τις λιγες εδω μεσα..........

koimithike k mporesa k egw na koimithw kamia writsa popo elpizw na min mas paei etsi to vradi den tha anteksw mapinw gia ena ntouzaki twra pou koimatai...

k emeis paidiatro tin triti i tin tetarti tha feroume na ton dei pws paei...

cristi mia xara ta nea sou...

κοριτσακια μου εχω τρελλαθει σημερα.απο τις 16:00 μεχρι τωρα τον εχω αγκαλια γατι ποναει απο τους κολικους!ηπιε γαλα κοιμηθηκε κανα τεταρτο κ παλι τα ιδια.δεν ξερω τι να κανω πια!!!

Pasxalitsaki kai kangouraki kai emena kapws etsi paw...oli mera nustazw.

Enw trwei ana 3 wres apo ti stigmi pou ksekinaei to prwto taisma omws. Opote an ksekinisw taisma stis 9, teleiwnw kapou stis 10 mexri na koimithei kamia fora den koimatai kai amesws kai mporei na paei kai parapanw, kai meta menoun alles 2 wres giati h 1 efuge sto taisma ksexesimo ktl kai mexri na koimithw ksanaksipnaw! Este kai emena an koimithei amesws psilokala einai, apla twra teleutaia koimatai sto buzi kai meta molis sikwthw na tin allaksw gia na koimithei ksupnaei kai menei ksupnia kai kanena misawro.

Emena h paidiatros erxotan kathe mera oses meres imoun stin kliniki kai meta erxotan sto dwmatio mou kai kathotan kanena 20lepto kai mou elege leptomereies gia tin eksetasi pou tis ekane kathimerina. Apla twra pou irtha spiti den kserw pote prepei na ksanakleisw rantebou. Eimaste 1 ebdomada sto spiti. Mallon tha tin parw apo bdomada thl na mou pei.

Ariadni stin ebdomada pou eisai apo edw kai pera thelei o giatros na kaneis kapoies suspasoules giati auto simainei oti proetoimazetai h mitra gia genna, etsi mou eixe pei kai o dikos mou.

Nancy :lol: kale ti ekanes sti mpempoula!!

Kokona mou upomoni!!

Anna ase kai egw ti lupatai h psuxi mou otan exei ponakia, alla eutuxws pernane meta apo ligi wra. Mipws na pas ston paidiatro an einai polu entono to problima?

Nansouli mou polles fores se skeftomai...twra stin perigrafi sou prostethikan kai alla....tha eisai mia omorfi ksemalliasmeni manoula, me 3 kourades sto kefali sou...pou apti nusta tha koutoulas olous tous toixous tou spitiou sou. Elpizw koritsaki na kanoniseis apo twra na exeis kapoia boitheia...egw to blepw twra poso duskolo einai kai den kserw moni sou pws tha ta katafereis.

με βγηκαν τα ματια :shock::shock::shock: διαβασα τουλαχιστον 10 σελιδες!!!

αλλα κλασσικα τα εχω ξεχασει κιολας...τι θα κανω με αυτην την μνημη μου...μηπως ειναι σημαδι πως τα γεραματα θα τα περασω με αλτσχαιμερ???

νανσουλα χαρηκα πολυ με τα νεα σας!!!!παντα καλα να ειναι το κοριτσακι σου!!!!

πασχαλιτσα οντως εισαι πολυ φοβιτσιαρα :lol::lol::lol::lol:

μπεμπουλα τι ηθελες κ εσυ να δεις το βιντεο ολο???τετοιες βλακειες εκανα κ εγω κ μεσα στο χειρουργιο ελεγα στον γιατρο μου ξερω τι μου κανεις τωρα!!!τι σου κανω μου λεει???μου αλοιφεις την κοιλια με μπεταντιν ΤΕΟΝ!!!ενω ηδη με ειχαν ανοιξει :lol::lol::lol: παντως καλο ειναι να μην ξερεις εγω μονο φυσιολογικους βλεπω κ παλι αν δειξει επιμαχα σημεια κλεινω τα ματια η καισαρικη ειναι πιο βαρβαρο θεαμα...

στην παιδιατρο πηγαμε στις 13 μερες κ μετα καθε μηνα για εμβολιο..

το νουμερο 1 το βαλαμε πολυ λιγο πηγαμε πολυ γρηγορα στο 2 κ απο το 3 ανακαλυψα τις πανες του μασουτη κ εμεινα εκει 5,59 32 πανες πολυ καλες!!ακομη αυτες παιρνουμε το κακο ειναι οτι ειναι μεχρι το 5 νουμερο...

πηγαμε την προηγουμενη εβδομαδα στον γιατρο η μπεμπουλα ηταν 1.200!!!!ξανα σε τρεις εβδομαδες κ τελος ιουλιου αρχιζω πλυσιματα..

παντως μερικες φορες νοιωθω κ εγω ην κοιλια μου να σκληρενει συνηθως απο αριστερα αλλα νομιζω ειναι το μωρο δεν ξερω πως ειναι να εχεις συσπασεις..

το ειχα πει στην παιδιατροκ ελεγε μονο εαν ποναει παρα πολυ να του δωσω λιγο χαμομηλι!τιποτε αλλο!τωρα κοιμαται απο τις 10 παρα.κουραστηκε ο ταλαιπωρος!!

Καλημερες,μια ωραια Κυριακη να εχουμε!!!!.

Εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο ξανα και με ξανασκαλισε,τωρα ο τραχηλος ειναι στα 2,2(τη Πεμπτη ηταν στο 2,6,το φικι φικι που προτεινε ο γιατρος ειχε αποτελεσμα)!!!!!!Σημερα θα ξαναπαω,ναι σημερα,στο Ιασω και θα μου κανει καρδιοτοκογραφημα...Για κακη μου τυχη ο γιατρος μου δουλευει μεσα και συνεχεια με φωναζει....

Christi moy,εμενα ο πλακουντας μου ειχε ωριμανση Νο.2 στις 38 εβδομαδες!Αλλα εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι δεν ειμαι παραδειγμα γιατι ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις,συνηθως ωριμαζει νωριτερα.

Νανσουλα μου,ειδες που πηρατε μια μεγαλη ανασα!!!!Χαιρομαι πολυ.Στο ειπα ειδικα σε θεματα παιδιου υπαρχει μεγαλη μεγαλη εκμεταλλευση!!!!Τι της εκανες της ΒΕβουλας,βρε αθεοφοβη....

Ελενα μου υπομονη,γερα με τη κουραση!!!!!!Βοηθεια εχεις τουλαχιστον???

Αλεκακι μου να χαιρεσαι την οικογενειουλα σου.......ειστε πολυ πολυ αγαπημενοι και εσυ καλομανα!!!!

Happy moy και Κατερινακι μου,εγω δεν εχω καθολου συσπασεις,δεν καταλαβαινω τιποτα,μα γιατι???Αν δεν εχει γινει τιποτα εως και την Παρασκευη που μας ερχεται, θα μπω το βραδυ μεσα.... :o

Μαρακι θελω τη δικη σου εμπειρια γιατι θυμαμαι οτι εσυ γεννησες με προκληση τοκετου και δεν ηταν οτι καλυτερο!Λιλ μου και Αριαδνη μου που βρισκεστε?????Αριαδνη μου,ποτε εχεις γιατρο ξανα???Λιλ μου εμεις θα ειμαστε πολυ κοντα!

Εστε μου,σε ποσες μερες σου ηρθαν οι πανες?????Θελουμε να παραγγειλουμε τωρα!

Σηκωθηκα πρωι πρωι και εχω βαλει το φαγητο!Πωπω ιδρωνω ξειδρωνω.Κανω υπομονη,περιμενω τη μανουλα μου την Τριτη για να καθομαι και να μην κανω τιποτα....Εσεις οι δευτερομανουλες,Νανσυ,Αλεκα,Εστε,Κοκονα,Κατερινα,Ανθη,Μαρια(σιγουρα εχω ξεχασει καποια)ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ?????

Κ Α Λ Ο Μ Η Ν Α.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...