Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ν8

Recommended Posts

λια μου ειχες ζητησει rooming in;γιατι ξερω οτι στο μητερα δεν αφηνουν τα μωρα στο δωματιο πολυ ωρα ειδικα σε τρικλινα κ τετρακλινα.εμενα μου την αφηναν πολλεσ ωρες γιατι ημουν σε δικλινο κ ημουν μονη μου.η διπλανη μου ηρθε την τελευταια μερα.μου την αφηναν τοσο πολυ που οταν ειχα επισκεψεις φωναζα κ την επαιρναν για να μην κολλησει τιποτα απο καποιον.παω να δω τις φωτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

νανσυ μου συμφωνω απολυτα με ολα οσα ειπες.

εγω στο προηγουμενο ποστακι που ημουν κ ειμαι ακομα δηλαδη απλα εχουμε αραιωσει πολυ μια κοπελα ηταν παρα πολυ υπερ του θηλασμου μιλαμε με παρωπιδες ομως κ ολο κατηγορουσε το ξενο γαλα.κ εγω τοτε προσπαθουσα κ εκοβα τροφες κ δοκιμαζα τι να τον πειραζει τον αντωνη κ να διαβαζω κ διαφορα ωσπου μια μερα ψιλοαρπαχτηκα μαζι της,βασικα μου τη δινουν παρα πολυ οι ανθρωποι που εχουν παρωπιδες κ νομιζουν πως οτι κανουν αυτοι ειναι κ το σωστοτερο.οπως επισης μου τη δινει το πολυ μεγαλο κολημα καποιων κοριτσιων να γενησουν ντε κ καλα φυσιολογικα.κ για να μη παρεξηγηθω εννοοειται οτι ειμαι υπερ κ του φ.τ κ του θηλασμου,ουτε εννοω καποια κοπελα εδω μεσα απλα γενικα το λεω,γιατι εχω διαβασει πολλα εδω στο φορουμ,επαναλαμβανω οχι εδω σε εμας απλα σε αλλα ποστ κ μου πεφτουν τα μαλλια.καλα ειδικα τοτε με το γαλα που εδινα κ ξενο κ θηλαζα κ δεν ετρωγα τιποτα γιατι ολα ειχαν γαλα αγελαδινο κ ειχε την αλεργεια ο τονι μιλαμε τα χα παρει χοντρα.

ειμαι μονη σαν το λεμονι,κανω δουλειες αλλα καθομαι κ λιγο γιατι νιωθω ενα βαρος κ λεω μην ειναι συσπασεις.εσεις νιωθετε οταν περπατατε;δε ποναω απλα νιωθω τεντωματα κ βαρος.

νανσυ αυτο που ειπες με τις αρρωστιες το σκεφτομουν κ εγω.θηλασα εναμιση μηνα περιπου κ ο τονι περσυ που ηταν ενος με εναμιση αρρωστησε δυο φορες με ωτιτιδα κ φετος τον χειμωνα μια φορα.σιγουρα με το μητρικο παιρνεις κ αλλα πραγματα που σου δινουν εφοδια κ για πιο μετα,προς θεου απλα λεω.αλλα το δεσιμο το πθιστευω απολυτα.εμενα ηταν με τον μπαμπα του πολυ κολημενος περσυ,ειδικα οταν πηγα για δουλεια κ γυρνουσα ουτε να με δει δεν ηθελε,τον αφησα 10 μηνων.πιστευω,δε ξερω κιολας απλα πιστευω οτι αν τον θηλαζα πιο πολυ θα ηταν αλλιως μαζι μου.παντως τωρα εχει αλλαξει πολυ απεναντι μου,καμια σχεση.καλα τοτε εγω πολυ κλαμα.ενιωθα λες κ με αποριπτει ο γκομενος.γι'αυτο σας λεω οτι καπου η αγαπη που νιωθεις για το παιδι ειναι κατι σαν ερωτας,σαν να εισαι ερωτευμενη,θα δειτε πρωτομανουλες.

βικακι εγω στο μονο που ειμαι εναντια ειναι στο τσιγαρο κατα την διαρκεια εγκυμοσυνησ κ στο κοψιμο του γαλατος για ποτο κ τσιγαρο αλλα κ παλι οποιος το κανει περι ορεξεως κολοκιθοπιτα.το θεμα ειναι τι κανω εγω για το δικο μου παιδι.για παραδειγμα η κορη μου το χειμωνα ετρωγε σοκολατα κ καποιοι με αρχισαν κ οχι κ δεν κανει κ δεν πρεπει κτλ.εγω προσωπικα πιστευω οτι η σοκολατα κανει καλο!δεν ειπα να τρωει ποσοτητες αλλα εγω της εδινα.επισης οι παιδιατροι λενε οτι εαν το παιδι θελει γλυκο οτι το πιο υγεινο απο ολα ειανι το παγωτο.εμενα τρωει μαλιστα τρελενεται.ε!δεν θα γινω κ ο κακος ο λυκος για να μην φαει παγωτο η σοκολατα παιδακι ειναι..οταν θα μεγαλωσει θα θελει να φαει κ θα κοιταει ποσες θερμιδες εχει.. :lol::lol:

αλλα οσο αφορα τον θηλασμο εχω ακουσε παρα πολλα πχ.δεν προκειται να θηλασω γιατι δεν μου αρεσει σαν εικονα!η μια φορα ηταν η μικρη 3 μηνων κ παντρεψαμε ενα ζευγαρι με πολιτικο κ δεν την ειχα παρει στο τραπεζι κ φυγαμε οταν μας πηραν τηλ που εκλαιγε γιατι φυσικα δεν ηθελε το μπιμπερο κ ξερετε πως με ειπαν;αγελαδα!!καλα ακομα θηλαζεισ;τι εισαι αγελαδα;;;βεβαια αυτη που το πε καπνιζε στην εγκυμοσυνη κ ισχυριστηκε οτι δεν εχει γαλα κ το κοψε για το τσιγαρο..

ποσα κ ποσα παιδακια μεγαλωσαν με ξενο γαλα κ ειναι μια χαρα αλλα να υπαρχει λογος οπως εσενα η υπαρχουν κ γυναικες που δεν κατεβασαν καθολου γαλα κ υπαρχουν σιγουρα.η καθηγητρια μου ηθελε να κατεβασει τοσο πολυ μεχρι που επαθε ζημια γιατι το πιεζε κ της ειπε ο γιατρος οτι δεν προκειται να κατεβασει..κ στα δυο παιδια δεν εβγαλε σταγονα..

γιατι εγω κοριτσακι νομιζεισ με τα διδυμα δε θα δωσω κ ξενο;;ανθρωπος ειμαι κ εγω 2 μωρα κ μια κορη 2,5 χρονων σιγουρα καπου θα εξαντληθω καποιο βραδυ θα μπω δεν μπορω αλλο κ εαν ειναι κ σαν την κορη μου ολη μερα βεντουζα στην κυριολεξια δεν θα μπορω να ανταπεξελθω..εχω παρει ηδη ενα κουτι ξενο κ μακαρι να μην χρειαστει αλλα πιστευω πως θα χρειαστει..

εμενα σαν μωρο ηθελε εμενα τωρα μωλις δει τον μπαμπα της λιωνει..ειδικα τωρα που δεν την παιρνω αγκαλιες κ δεν παιζουμε του στυλ χωρο κ τρεξιμο..μωλις μπει ο μπαμπας σπιτι του αλλαζει τα φωτα!!κ τωρα πιστευω θα γατζωθει ακομα περισσοτερο επανω του για θα σου λεει εχασα τη μαμα μη χασω κ τον μπαμπα..

καλα αυτο που λες οτι σε ειπαν ας πουμε αγελαδα κ κατι τετοια τα εχω ξανακουσει κ επισης νευριαζω πολυ.ειδικα που ηταν 3 μηνων η κορη σου,ελεος..κ εγω που ημουν πολυ του τσιγαρου απορω πως το εκοψα κ στις δυο μου εγκυμοσυνες,ειμαι πολυ κατα,πιστευω θα ενιωθα παρα πολυ ασχημα να καπνιζα κ να ηξερα πως μεσα μου εχω παιδι,μετα που θα γενησω ας κοψω τον λαιμο μου,αυτο τι φταιει;αλλα οπως λες περι ορεξεως κ φυσικα δεν κατηγορω καμια που το κανει.αυτα ειναι πως τα αισθανεται η καθε κοπελα.

κ εγω αποφευγω οσο μπορω τα γλυκα δηλ δεν τα εχω σε σημεια που μπορει να τα δει αλλα αν μου ζητησει δε θα αρνηθω,παρολο που δεν ειναι πολυ του γλυκου,βασικα δεν ειναι παρα πολυ της σοκολατας,αλλα ας πουμε τρωει κιντερ η επειδη εγω τρωω σοκολατα υγειας μου αρεσει πολυ,ειδικα χειμωνα ετρωγα πιο συχνα την ηθελε.κ φυσικα θα δωσω.αν αρνηθεις οταν μεγαλωσει θα τα τρωει κρυφα στο σχολειο.ολα πρεπει να τα τρωνε αλλα με μετρο.εχω ζευγαρι φιλικο με ενα κοριτσακι 3 ετων που εχει χολησερινη κ τρωει κομματι ολοκληρο απο τουρτα η παστα κ αυτοι γελανε.ε αυτο ειναι απαραδεκτο.δε θελω να πω μεγαλη κουβεντα αλλα θα γινομουν τρελη αν μου συνεβαινε.κ γενικα ολο μου λεει η μαμα του αχ δε τρωει τιποτα γενικα παρα μονο μακαρονια αυγο κ ολο θελει γλυκα. :?

καλα ναι το μωρο της λιας ειναι ιδιο.

τελικα λετε να ισχυει το οιδιποδειο;εμενα ολοι μου ελεγαν θα ερθει κοντα σου κ μη στεναχωριεσαι κ οντως εχει αλλαξει πολυ.αλλα ειναι κ με τον μπαμπα του,ισως επειδη γενικα ασχολειται παρα πολυ ο μπιλυς απο τοτε που γενηθηκε ο αντωνης,καλα ειμαι περιεργη να τον δω με την κορη.ολοι μου λενε οτι θα λιωνει ακομα πιο πολυ.κ λεω παρε εσυ τη κορη κ εγω θελω τον τονι μου :D:D

καλα παω να σφουγγαρισω,θελω να χαρω λιγο το σπιτι μαζεμενο κ καθαρο τωρα που λειπουν..

Βικακυ,συμφωνω απολυτως κι εγω υπερτου φτ και του θηλασμου αλλα δεν ειναι δυνατον να ειμαστε απολυτες σε ολες.Το να το παιζεις παντογωστης δεν ειναι καθολου καλο.

Κατερινα μου,σιγουρα στο Ελενα γινεται δωρεα μητρικου γαλακτους αλλα βεβαια δεν πληρωνεσαι!!!!

Αριαδνη μου πηρα τηλ πριν απο λιγες μερες για να παραλαβω τον ασκο προκειμενου να κανω δεωρεα ομφαλοπλακουντιακου και μου ζητησαν να παω εγω ή ο αντρας μου απο κει να μας κανουν ενα σεμιναριο....Για μενα ειναι πολυ δυσκολο,απο την αλλη ο αντρας μου δουλευει εως το βραδυ,δηλαδη σε σενα δεν ζητησαν να πας απο εκει ε???να μου πεις την αληθεια εσυ μενεις εκτος Αττικης.

Μια ερωτηση ακομη για να τα παρω απο το Ιασω και να κανω δωρεα(ομφαλοπλακουντιακο αιμα) ,θα πρεπει να πληρωσω?

Ουτε εγω θα κρατησω βλαστικα κυταρρα!

Μαχιμακι μου και σε ολες δηλαδη που εχετε γεννησει,βλεπω οτι προβληματιζεστε και συζητατε ως προς το θηλασμο!Δεν μπορω να εκφερω αποψη διοτι εχω αγνοια εμπειριας,δε θελω να αγχωθω και γι αυτο.

Λιλ μου,ναι αυριο εχω γιατρο για να με δει στο τραχηλο,17.00 το απογευμα.

Θα σας διαβασω ολες διεξοδικα και θα επαναλελθω.

ουτε εμεις κρατησαμε στην σαντυ βλαστοκυτταρα αλλα ουτε κ τωρα θα κρατησουμε.να σας πω την αληθεια ουτε εγω ουτε κ ο αντρας μου ειμαστε υπερ σε αυτο.πιστευουμε οτι ειναι καθαρα εμποριο.δωρεα παντως κ εγω θα εκαναεαν γινεται.αλλα να πληρωσουμε ενα καρο λεφτα για να τα φυλαξουν οχι δεν το σκεφτομαστε.

Λιακι ο μπεμπης θα μας βγει πολυ κ.....ρης!!!!! Φουλ στην τεστοστερονη το πουλακι μου. Κουκλος φτου φτου φτου :):):):):)

ναμαι παλι μου αρεσει που μιλατε για βυζακια και τρελενομαι... οχι τιποτα αλλο μου αρεσει που ολες σας προσπαθειτε για βυζακι και οι ρωγες μου πονανε!!!!!

ναι θα κοψω την αδεια στις 40μερες θα πληρωθω απο το ΙΚΑ και την επομενη μερα θα παω δουλεια... ποιος σας ειπε καλε οτι θα κοψω το βυζαγμα??? μαζι μου το θηλαστρο να βγαζω 100 και 100μλ (20λεπτα)... και στη σαντυ οταν γυρισα δουλεια ξερανε οτι απο τις 12 τη νυχτα μεχρι τις 12:20 αρμεγομουνα με ολα τα συμπραγκαλα μπιμπερο, θηλαστρο, ισοθερμικη τσαντα και παγοκυστη μεσα στη τσαντα και στις 1 τη νυχτα σχολαγα και γυρναγα σπιτι... φυσικα υπηρχαν και βραδια που δεν προλαβαινα να αρμεχτω στη δουλεια και αρμεγομουνα σπιτι!

ο μπαμπας θα κραταει και τα δυο τα παιδια απλως η σαντυ το απογευμα θα ειναι στα πεθερικα μου και ειτε αυτοιθ θα την φερνουν σπιτι για να την πλενει και να την κοιμιζει ο μπομπ ειτε θα πηγαινει ο ιδιος να την περνει με το μωρο και θα ερχονται σπιτι.... παντως που εβαλα και τα δυο μαζι μου στο αυτοκινητο μια χαρα ουτε που πειραξε το πορτμπεμπε η σαντυ

αρα 22ιουλιου επιστρεφω στο χοτελι γιατι αν δεν κολλησω ενσημα θα εχουμε ασχημο χειμωνα αν δεν περνω και εγω ανεργια γιαυτο κοβω και την αδεια για να προλαβω να κολλησω ενσημα

Kangoro, για να σου μιλησω ειλικρινα επειδη η δικια μου θα γεννηθει ,με το καλο, μικρουλα και μετα βεβαια θα χασει κι αλλο,φοβαμαι μηπως εκεινη τη στιγμη τρομοκρατηθω και ζητησω να της δωσουν γαλα απο μπιμπερο!!!!Θελω να το αποφυγω.

Νανσυ,απ οσο γνωριζω μπορεις να ζητησεις αποκλειστικο θηλασμο χωρις να κανεις rooming in.Τωρα τι να πω ?λες να λενε ψεματα?μιλαω για τα ιδιωτικα μαιευτηρια!Βεβαια,οι μαιες στο Ελενα οταν ειχα κανει μαθηματα τοκετου,ισχυριστηκαν οτι στα ιδιωτικα δινουν ξενο γαλα εκτος αν ζητησεις rooming in....

Αλεκακι,μπραβο σου που τα βλεπεις ολα πολυ θετικα!!!!

Λετε να τελειωσει κι αυτο το ποστακι προτου γεννησω? :roll:

ευτυχως φυσαει κ κανει ρευμα κ στεγνωνει το πατωμα αμεσως.τωρα δε κανω τιποτα αλλο κουραστηκα κ φοβαμαι γιατι νιωθω βαρος.θα κανω απλα λιγο πιο μετα το μπανακι μου κ σκεφτομαι κ τι να κανω να φαω,μαλλον παπατες με λουκανικακια κ κανενα αυγο.κ φυσικα τη σαλατουλα μου.ο τονι θα φαει κοτοπουλακι στη πεθερα κ ο μπιλακης το γιαουρτακι του.

αλεκακι αστα να πανε κ εγω λεω μακαρι να μη ξαναγυρνουσα δουλεια αν κ αργω πολυ πιο πολυ αλλα δε γινεται αλλιως,να λεω να την εχω κιολας..καλα για την ωρα ας μη το σκεφτομαι.

κ εγω δε κρατησα βλαστοκυταρα κ ουτε θα κρατησω στη μπεμπα.

λια που εισαι;;πλακα εχετε κοριτσια!!οντως πολυ αντρακι κ εγω αυτο σκεφτηκα με το που τον ειδα!

Αντρακλας θα γινει ο χνουδωτος μου!Ημουν σιγουρη οτι θα βγει με τριχωμα,εγω ειχα βγει πιο τριχωτη ακομα!! :lol::lol:

(που να δειτε και το πουλι μας! ;);) ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ! :lol: )

Νανσουμπα δεν ειχα ζητησει ρουμινγκ αλλα μου τον αφηναν πολλεεεεεεεεες ωρες,αφου αυτος ηταν μονιμως στο βυζι.Δεν ηταν κι ευκολο να ξεβεντουζαρει!

Επεσε ο αφαλουλης σημερα!

nene μου εγω θα σου πω μονο οτι ειναι δικο σου θεμα εαν θα δεχτεις να δωσεις στο νοσοκομειο ξενο γαλα.εγω θα δωσω κ ξενο κ πρωτογαλα κ μητρικο εξαλλου κ εμενα θα βγουν πολυ μικρα.κ οταν γυρισουμε σπιτι εαν ειναι φυσικα εφικτο θα δωσω μονο μητρικο.η κορη μου ειχε γεννηθει 2850 κ την πηραμε 2950.εγω ακολουθω την γνωμη του γιατρου κ τησ παιδιατρου.

Ααααααααααααααααααααααχ ξεκουραση. Ωραιο πραγμα η βοηθεια ρε κοριτσια......... :):):):) Η πεθερα εχει αναλαβει τον πριγκιπα, τον παει βολτες, στην παιδικη χαρα, παιζουνε και ετσι μπορω και εγω να ειμαι πιο χαλαρη καποιες ωριτσες. Βεβαια τωρα το απογευμα που λειπουνε εκανα ενα κεικ, απλωσα ενα πλυντηριο, συμμαζεψα το σπιτι, τακτοποιησα λιγο την ντουλαπα του μικρου αλλα χωρις αγχος και βιασυνες. Χαλαρα και με το πασο μου. Μακαρι η επομενη μας μεταθεση να ειναι στη Βέροια και να απολαυσω το προνομιο του να εχεις κοντα σου τους γονεις να βοηθανε..................

Λιακι επειδη ηδη ειμαι στην αναζητηση "γαμπρου" για την νεραιδουλα που ερχεται (εχω καποιες απο εσας υποψιν μου ;););););););) ) θελουμε να δουμε και φωτο "πουλακι". Να δουμε αν συμπεθεριασουμε τι γαμπρο θα κανουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νενε μου γιατι να γεννηθει μικρουλα? Αλλα και μικρουλα να γινει μην σε αγχωνει καθολου. Ο πριγκιπας γεννηθηκε 2.750 και επιασε αμεσως το στηθος. Στην αρχη βεβαια ηταν πιο αδυναμος σε σχεση με αλλα μωρακια που ειχαν γεννηθει μεγαλυτερα και κουραζοταν ευκολοτερα, αλλα με υπομονη και επιμονη τα πηγε μια χαρα. Καλο ειναι να αποφυγεις το μπιμπερο αν εχεις εσυ αρκετο γαλατακι και ολα θα πανε καλα :):)

Ναταλακι μου σκεφτομουνα το εξης για τον παιδαρο σου...... Επειδη παλι ο δικος σου γεννηθηκε μεγαλος και τρωει περισσοτερο και δεν θελει να παιδευεται και επειδη ειχε εμπειρια με το μπιμπερο που δεν θελει και πολυ προσπαθεια για να πιει γαλατακι, ισως να νευριαζει στο στηθος και γι αυτο να σου τα κανει ολα αυτα. Αν εχεις κουραγιο και ορεξη να τον θηλασεις προσπαθησε να μη του δωσεις μπιμπερο καθολου και να τον εχεις στο στηθος για να καταλαβει ο μαγκας οτι το γαλατακι θα το πινει ετσι και οχι με την ευκολια του ;););)

Μπραβο σας ρε κοριτσια που θα πατε τοσο συντομα στη δουλεια. Για μια ακομη φορα σας βγαζω το καπελο και σας λεω οτι σας θαυμαζω.........

Πολλα λεφτα ρε κοριτσια για βλαστοκυτταρα.............. Στον πριγκιπα ειχαμε δωσει 1500 και τωρα επεσε η τιμη στα 1350. biohellenika. Σιγα τη διαφορα. Ζητησα και απο καποιες αλλες εταιριες να μου στειλουν υλικο, θα το μελετησω και θα αποφασισω. Αραγε επειδη θα γεννησω στη Θεσσαλονικη τι γινεται με τη δημοσια τραπεζα? Εχουν και εκει παραρτημα? Θα το ψαξω............. ΠΑντως στη δημοσια επρεπε να ειναι ΔΩΡΕΑΝ και οχι 1000 ευρω :shock::shock::shock::shock::shock:

οντως λια κουκλος ο μπεμπης!!!πολυ σου μοιαζει!!! κ τριχωτος!!βρε κοριτσια κ η δικια μου βγηκε τριχωτη.. :? τρομαξα στην αρχη..εχει γυρω γυρω απο τα αυτια,πισω στο πωπο πανω στην ουριτσα κ στα μπρατσα..εσεις που εχτε κοριτσια λογικο ειναι?πλακα πλακα ειχα κ εγω απιστευτες καουρες!!!

αλεκα μπραβο!νωρις νωρις για δουλεια.. εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στην πεθερα..αλλιως θα εψαχνα νωρις για δουλεια..δλδ σε κανα τριμηνο..τωρα θα κανω κανα χρονο..

πασχαλιτσακι μακαρι να ειναι στο μερος σας η επομενη μεταθεση..ειναι πολυ ωραιο να εχεις μια καλη πεθερα..ααχχχχχχχχχχχ μου λειπει η πρωην πεθερα.. :?

πασχαλιτσακι μακαρι να ειναι στο μερος σας η επομενη μεταθεση..ειναι πολυ ωραιο να εχεις μια καλη πεθερα..ααχχχχχχχχχχχ μου λειπει η πρωην πεθερα.. :?

Μη νομιζεις ΜΑρια οτι ηταν ευκολο να φτασουμε σε αυτο το σημειο............ περασα πολλα μεχρι να βρουμε τις ισορροπιες μας. Και χοντρα πραγματα!!!! Αλλα με αμοιβαιες υποχωρησεις και θεληση τωρα εδω και κανα 2 χρονια ειμαστε αρκετα καλα και ελπιζω να παραμεινει ετσι ;);););)

Ευτυχως δροσισε σήμερα να κοιμηθούμε άνετα ένα βράδυ!!!

Αμαλία ο μικρός σου είναι πολυ φάτσα και τολμώ να πω ότι σου μοιάζει κιόλας, κύκλος θα γίνει με τέτοια μαμα!!!! Δεν χρησιμοποιουσα τα σακουλακια στον θερμαντηρα όταν ξένο αγώνα λίγο το γάλα το μετέφερα στο μπιμπερο.

Έλενα λοξυγγα έχουν πολυ συχνά τα μωρακια μην ανησυχείς και το ότι πίνεις πολυ νερό κατα τον θηλασμο είναι επίσης απόλυτα φυσιολογικό.

Βικακι ρωτα τον παιδιατρο αν πρέπει να ενημερώσεις το μαιευτήριο σχετικά με την αλλεργία που είχε ο Αντωνακης σου, επειδη και η Αγγελική είχε αλλεργία στο αγελαδινο γάλα και παρόλο που ήταν σε μικρο βαθμό μου είπε η παιδιατρος κατα την εισαγωγή μου στο μαιευτήριο να τους ενημερώσω ότι το πρώτο μου παιδάκι είχε αλλεργία και επειδη υπάρχει πιθανότητα να έχει και το δεύτερο να απαιτησω αποκλειστικο θηλασμο ή αν δωθει ξένο αυτο να είναι υποαλλεργικο και να είμαι ενήμερη για ότι δώσουν.

Νανσυ και μένα η παιδιατρος μου είχε πει να της δίνω σίδηρο όσο θηλαζα για τον λόγω που εγραψες και πήρε για κανά δίμηνο θυμάμαι μέχρι να αρχίσει τις τροφές. Μπορείς να έχεις αποκλειστικο θηλασμο χωρίς rooming in η αλήθεια είναι ότι ποτε δεν ξέρεις τι κάνουν όσο δεν έχεις το μωρακι μαζι σου, νομίζω όμως ότι και τα ιδιωτικά πλέον σέβονται αυτη την επιθυμία.

Ελένη εκείνη την ώρα θα δεις και θα αποφασίσεις τι είναι καλύτερο για το μωρο σου, νομίζω όμως χωρις να το λεω με σιγουρια ότι τα μωρακια πίνουν όσο θέλουν είτε αυτο είναι μητρικο γάλα είτε σκόνη. Μη σε ανησυχεί το βάρος γέννησης θα δεις πόσο γρήγορα μετα θα περνει βάρος. Η μικρη μου γεννήθηκε 2650 την πήρα 2590 και σε ένα μήνα είχε φτάσει 3800!

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά;; Οι δικές μου μέρες είναι λίγο βαρετές..Είναι και αυτή η παλιοζέστη που δεν μας αφήνει να βγούμε εξω όποτε θέλουμε..Σήμερα ήρθε στο σπίτι η νονά του Πάνου και της έδειξα κάτι ρουχαλάκια που αγόρασα στη φραουλίτσα και ο Πανούλης κοιτούσε λίγο σκυθρωπός :(:(:(:(:(:( Ελπίζω να ήταν τυχαίο γιατί γενικώς μιλά συνέχεια για την αδερφούλα...Έχω άγχος με αυτό το θέμα..

Κατερίνα μου, μου άρεσε πολύ η ιδέα με τις πεταλούδες και τα αεροπλανάκια!Μακάρι να βρεις αυτό που θες και στα χρώματα που θες! Πάντως θα ήταν ωραία να υπήρχε ένα μηχάνημα που να έφερνε το καυτό γάλα στην κατάλληλη θερμοκρασία..Μα κανείς δεν το έχει σκεφτεί;;;;; Πολύ χαίρομαι που η Αγγελικούλα είναι πλέον καλά! Με γεια το κουρεματάκι!

Λία μου είδα τον μπέμπαρο στις φωτό που έβαλες! Είναι κουκλάκι ζωγραφιστό! Να σου ζήσει! Σου μοιάζει ή μου φαίνεται;;;;

Ελενάκι μου σε πολύ λίγες μέρες θα το δεις το προσωπάκι της μπέμπας σου. Δε νομίζω να χρειάζεσαι φωτό από υπέρηχο πια..Συν τοις άλλοις στην εβδομάδα που βρίσκεσαι δύσκολα θα φανεί καθαρά το προσωπάκι γιατί το μωρό είναι πια μεγάλο.

Πασχαλιτσάκι ευτυχώς που ήρθε η πεθερούλα σου για να ξεκουραστείς!!! Τελικά τα κατάφερες να ξανακοιμηθείς;;;Βλαστοκύτταρα θα κρατήσω στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεται το ΙΑΣΩ. Θα κάνω βέβαια μια ερώτηση και στην τράπεζα στην οποία φύλαξα του Πάνου μπας και κάνει καλύτερη τιμούλα στο δεύτερο παιδάκι.

Ριλάξ σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο της κίκο με δόνηση που κάνει γύρω στα 90 ευρώ. Το έχει το ΛΗΤΩ αλλά επειδή το έχει μόνο σε μπλε θα το παραγγείλω από το ίντερνετ. Τον Πάνο τον έβαλα σχεδόν αμέσως στο ριλάξ και δεν έγερνε το κεφαλάκι του γιατί είχε και ένα έξτρα καθισματάκι-μαξιλαράκι για νεογέννητα.

Κορίτσια μακάρι να μπορούσα να σας συμβουλεύσω με το θηλασμό..Με θήλαστρο τον ξεκίνησα και με θήλαστρο τον σταμάτησα μόλις στις 40 ημέρες...Για να δούμε αυτή τη φορά..

Αλέκα μου σε χάσαμε και ανησυχήσαμε! Κι εσύ νωρίς στη δουλειά ε;; Κι εγώ τα ίδια. Έχω αρχίσει και συμβιβάζομαι με την κατάσταση πάντως..Για να δούμε..

Αυτά τα νέα μου κορίτσια! Πολλά φιλιά σε όλες σας!

Lia ναι και μένα ακόμα μπλε είναι τα μάτια του.Lia κούκλος ο μικρός όντως σου μοιάζει πολύ. Εμένα δεν νομίζω ότι μου μοιάζει ο δικός μου μάλλον στον μπαμπά του μοιάζει. Πάντως το μαλλί το δικό μας είναι πιο μακρύ. :lol: Και μένα είναι χνουδοτός αλλά με ξανθό τρίχωμα παντού. Αφού το μαλλί ήταν κατίμαυρο όταν γεννήθηκε και τα φρύδια ξανθά μόλις που φαινόντουσαν :lol: .

Elena εμείς ακόμα το νούμερο 1 φοράμε που είναι από 2-5 κιλά. Προχτές ζυγιστήκαμε 3910γρ και οι πάνες μας κάνουν ακόμα. Φαντάσου ότι πήρα και 2 των 108 τεμαχίων εγώ γιατί υπάρχει μεγάλη κατανάλωση. Αν περισσέψουν και αλλάξουμε νούμερο θα τις δώσω στην κουμπάρα μου που γεννάει σε λίγες μέρες.

Ναι είναι φυσιολογικός ο λόξιγκας αλλά εμάς μας ενοχλεί πολύ και γκρινιάζουμε όταν έχουμε λόξιγκα. Έχω βρει ένα κόλπο όταν έχει λόξιγκα τον βάζω στο στήθος να πιει γάλα για να του σταματήσει και του σταματάει! Κι εγώ πίνω πάρα πολύ νερό και ειδικά η δίψα με πιάνει πολύ την ώρα του θηλασμού.

Χτες είχαμε πολύ γκρίνια αλλά μάλλον πάλι κολικούς. Μόνο στο στήθος ηρεμούσε λίγο. Τον άφησα έκλαψε δεν ήξερα τι να τον κάνω με το που τον έβγαζα από το στήθος γιατί σταματούσε μόνος του έκλαιγε. Σίγουρα δεν πεινούσε απλά πονούσε γιατί ακόμα και στο στήθος τιναζόταν και μάζευε τα πόδια του. Πίστευα ότι θα μας πάει έτσι όλη τη νύχτα αλλά ευτυχώς κατά τι 1.30 τον πήρε ο ύπνος (πάνω στο στήθος εννοείται) και ξύπνησε 6 φάγαμε από το ένα στήθος και κοιμηθήκαμε αμέσως (προφανώς εξαντλήθηκε χτες το χρυσό μου) και τώρα κοιμόμαστε ακόμα. Έχει πρηστεί το άλλο μου στήθος και ανυπομονώ να ξυπνήσει να τον ταΐσω αλλιώς θα τραβήξω λίγο με το θήλαστρο γιατί πονάει.

Καλημερα σας,

Βρε Πασχαλιτσακι αφου το ξερω ηδη οτι ειναι μικρουλα!!!!

Λια μου καλε τι παιδαρος ειναι αυτος....

Delphine μου,η μπεμπουλα ειναι σκετη γλυκα,,,πωπωωπω,ο μπαμπας φιανεται ξετρελασμενος.

Ως προς το θηλασμο στα ιδιωτικα νοσοκομεια συμφωνω με την αποψη της Κατερινας.

Ως προς το/η παιδιατρο οταν ερχονται στο σπιτι ποσο πανε οι επισκεψεις?οταν πας στο ιατρειο πληρωνεις παντα?υπαρχουν και αυτοι που ειναι συμβεβλημενοι με ΕΟΠΠΥ?ως προς τα εμβολια?Ρωτω διοτι εχω αγνοια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...