Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιανουαρίου 2013

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια είμαι η Βάσια και είμαι έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου!!! ΠΗΤ έχω 2/1/13 Πρωτοχρονιάτικο!!!!!

Παρόλο που είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου το άγχος είναι τρελό!!!! Ωραία θα ήταν να μαζευτούμε να τα λέμε και να δίνει η μια κουράγιο στην άλλη!!!!

Καλή σας μέρα!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασια καλημέρα! με το καλό και το δεύτερο μωράκι σου! θυμαμαι ήμασταν μαζί στις φουσκοκοιλίτσες Ιουλίου 2010. τι κάνει το αγοράκι σου? και πάλι με το καλό!!!

Γειά σου Demi!!!

Τι κάνεις? το αγοράκι σου τι κάνει?

Εμένα έχει μεγαλώσει περπατάει και τον κυνηγάμε όλη την ώρα!!! Είναι ένας γλύκας, είμαι τελείως χαζομαμά!!!

Όπως είδες είμαι πάλι έγκυος!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και παλι άγχος!!! Τουλάχιστον στην πρώτη εγκυμοσύνη είμασταν ωραία παρεούλα και τα λέγαμε, δίναμε κουράγιο η μία στην άλλη.

Καλά να περνάς και να χαίρεσαι το γιόκα σου!!!!

• 4 weeks later...

Λογικό είναι να έχουμε άγχος, με τόσες εξετάσεις που κάνουμε πως να μην αγχωθούμε. Εσύ μ'αλλον δεν έχεις κάνει αυχενική ακόμη, σωστα? Εγώ τώρα θα δω το γιατρό πάλι τέλος Ιουλίου!!!! Αχ αρχίσαμε τώρα τα ραντεβού με το γιατρό μια φορά το μήνα!!! Και δεν περνάει ο καιρός μέχρι το επόμενο ραντεβού να δω το ζουζουνάκι μου!!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!!Ευχομαι καλη συνεχεια στις εγκυμοσυνες σας και με το καλο τα νινακια σας!!!!!!

Αντε,ελπιζω το ποστακι να γεμισει μελλουσες μανουλες!!!!!!Ας ειναι και Μαρτιου,Απριλιου 2013!!!!!!!!!

Vasia mou nai gia auxeniki paw tin Triti, ma pali den eprepe na agxwnomaste k tooosso poli mas einai pio gnwrimi i diadikasia tis egkimosinis, ti na pw? Nai einai diskolo pou pame ka8e 1 mina k egw apo tis 13 tou Iouniou exei na paw..

Tonia mou se euxaristoume k esi sintoma egkuoula sto euxomai apo kardias!!

Kantu kopiase!! :)

Γειά σας κορίτσια!!!

Τόνια σε ευχαριστούμε για τις ευχές και εύχομαι και εσύ σύντομα φουσκοκοιλίτσα!!!

Εγώ είμαι στη δουλειά και έχω πήξει. Σε κανένα μισάωρο λέω να πάω στο γιόκα μου!!!

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη παρατηρώ ότι η κοιλιά μου μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα δεν ξέρω αν συμβαίναι και σε σας. Είμαι 15 εβδομάδων και έχω μια κοιλιά πολλή μεγάλη.

ΚΑτά τα άλλα τρομερή υπνηλία και κουράζομαι απίστευτα.....

Andria πως πήγε η αυχενική? Χτές δεν την έκανες? Όλα καλά? Σου είπαν το φύλλο του μωρού?

Τι τέλεια που είναι τα μωράκια μας περιμένω πως και πως το επόμενο ραντεβού με το γιατρό για να το ξαναδώ.

Vasia mou nai tin kaname ola mia xara k to pososto gia to sindromo down einai para poli kalo (1:17040) k mallon einai koritsaki pali me peri8wreio la8ous mas eipe i giatros alla egw den poli pistevw na alla3ei kati :) o andras mou 8elei na pistevei se auto to mikro pososto la8ous xexe :lol:

Vasia mou k emena i koilia mou se auti tin egkimosuni 3epetaxtike grigora mallon epeidi oi mues tis mitras einai pia xalaroi..Oses kopeles 8eloun na ginoume files sto facebook mporei na me vroun me to onoma Andria Andreou Koundoura..

vasia μου, το είδα λίγο αργά το μήνυμά σου! καλά είναι και ο δικός μου μπομπιράκος!!! σκανταλιές κ μοναδικές στιγμές χαράς :D με το καλό κ πάλι στο 2ο νινάκι σου κ άντε, να'ναι η κόρη τώρα!

andria με το καλό και εσύ το 2ο!μια χαρά με την κόρη, θα κάνουν πολλή παρεϊτσα οι ζουζούνες σου. όσο για τον άντρα, πες του να κάνει κουράγιο για το 3ο, να έρθει ο γιος.

ελπίζουμε κάποια στιγμή να σας ακολουθήσουμε!!! φιλάκια κοπελιές!

Καλημερα κοριτσια μου!!

Andria μου με το καλο και το δευτερο κοριτσακι σας!!!!

Καλη συνεχεια και στις υπολοιπες κοπελιες!!!!

Φιλια πολλα,εγω ειμαι διακοπουλες αλλα σας "παρακολουθω"¨!!!!!

Σημερα-αυριο ΔΕΝ περιμενω..... :lol:

• 2 weeks later...

καλημερα κοριτσια!!!σας ευχομαι να εχετε μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

αντρια με το καλο κ το δευτερο κοριτσακι!!!! :):)

τονια σου ευχομαι στις διακοπουλες να τρυπωσει στην κοιλιτσα σου σπορακι!!!!!!!

• 3 weeks later...

Ma pou xa8ikate vre koritsaka mou? :)

Vasia mou ola kala me tin egkimosini sou? megalwnete megalwnete? xexe :lol:

Tonia mou aisiodo3ia k ola 8a pane kala fouuu fouuuu

K oses kopeles 8elete ena sporaki sas to euxomai apo kardias, sintoma na fwliasei ena stin koilitsa sas!!!!!!

Egw eimai ligo stenaxwremeni, simera mou epese to tablet apo ta xeria kratousa tin mikri agkalia, mpimpero, 8ermo, ena mpoukalaki nero k mou efige apo ta xeria eutixws itan mikri i zimeia ragise se 2 gwnies poli ligo alla doulevei mia xara, rwtisa k gia kanourgia o8oni alla einai akrivi k den mas simferei (katw apo 200 evro den tin vriskoume) to eipa ston andra mou k fwnaze, logiko men alla den to i8ela k logw ormonwn me piasane ta klamata k tou ekleisa to til k k meta xesmenos me pire pisw, aman pia katala8os egine :oops:

Simera exw trapezi sta pe8erika mou, stous goneis mou k sta aderfia mou ekana k arketes douleies k eimai gia na swriastw twra..

• 3 weeks later...

γεια σας μανουλες!!!!

αδερφουλα ( αν-ν)να σου ευχηθω κ απο δω καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!με το καλο να ερθει το ανηψακι μου!!!

αντρια μικρη η ζημια!!αλλα οντως αυτες οι ορμονες καμια φορα κ με το παραμικρο μας πιανουν τα κλαματα κ ξεσπαμε στους αντρες μας!!!καλα τραπεζωματα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
    • Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...