Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σε ποιον μοιάζουν τα νινάκια μας ;;;;

AGGELIKI LEFKADA

Recommended Posts

simone έγραψε:

Η Μικαελλα και εγω μικρη με περισσοτερα μαλλια!Εχει τα χαρακτηριστικα τα δικα μου...Ο καημος μας ομως ο μεγαλος ειναι που δεν πηρε το χρωμα των ματιων..:( :( ..

037.jpgdscn1081xa3.jpg

w235.png

dscn1434wm1.jpg

w243.pngdscn1436js1.jpg

w314.png

Αχχχχχ αυτός ο καημός εεεεε???? Σκέψου όμως να μην σε έμοιαζε κιόλας??? Εμένα όλοι μου λένε πως μόνο τα μάτια μου πήρε κ κατά τα άλλα μοιάζει στον μπαμπά της. Τι να πω... Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο..???? χιχιχιχιχχι

Γερά να είναι τα παιδάκια μας , άλλωστε κ τον μπαμπά να μοιάζουν , βλέπουμε τους άντρες μας μέσα από τα παιδιά μας, τι καλύτερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Simone μου δεν εχω ξαναδεί τέτοια ομοιοτητα!!!

Εισαστε ίδιες, φτυστές, εχω πάθει πλάκα!!

Δεν [πειράζει που δεν πήρε το χρώμα των ματιών όπως και να έχει θα είναι κουκλάρα!!

Simone μου δεν εχω ξαναδεί τέτοια ομοιοτητα!!!

Εισαστε ίδιες, φτυστές, εχω πάθει πλάκα!!

Δεν [πειράζει που δεν πήρε το χρώμα των ματιών όπως και να έχει θα είναι κουκλάρα!!

Astous na lene Sofaki mou!! H Evoula einai idia esy!!!

Egw den vlepw kai polles omoiotites me ton mpampa ths!

Eidika san mwrakia eisaste idies! Koukles mama kai korh!

Simone mou ti na pw..tetoia omoiotita prwth fora vlepw!

Koukles kai oi 2!

Pebi mou h dikia sou einai idia o antroulhs sou!

Eidika sta magoulakia...:)

Emena koritsia mexri stigmhs giati einai mikroula akoma,

lene oti moiazei kai stous 2 mas alla poio poly se emena!

Oxi pou tha ton afina na me piasei ston ypno! xexexe :laugh:

Astous na lene Sofaki mou!! H Evoula einai idia esy!!!

Egw den vlepw kai polles omoiotites me ton mpampa ths!

Eidika san mwrakia eisaste idies! Koukles mama kai korh!

Simone mou ti na pw..tetoia omoiotita prwth fora vlepw!

Koukles kai oi 2!

Pebi mou h dikia sou einai idia o antroulhs sou!

Eidika sta magoulakia...:)

Emena koritsia mexri stigmhs giati einai mikroula akoma,

lene oti moiazei kai stous 2 mas alla poio poly se emena!

Oxi pou tha ton afina na me piasei ston ypno! xexexe :laugh:

Κοριτσαρες μου σας ευχαριστω παρα πολυ!!

Η αληθεια ειναι πως μοιαζουμε λιγο...:) :)

Pebi μου στο εχω ξαναπει ποσο τρελλα μοιαζει η κορουλα σου στον αντρα σου!!:)

Σοφακι μου και σε σενα εχω ξαναπει πως η Ευα ειναι ιδια εσυ!!

Σεν βλεπω ομοιοτητες με τον μπαμπα της τουλαχιστον απο τις φωτο που εχω δει!!

Φιλακια σε ολες τις μανουλες και μη!!!!!!!!:kiss: :kiss:

Κοριτσαρες μου σας ευχαριστω παρα πολυ!!

Η αληθεια ειναι πως μοιαζουμε λιγο...:) :)

Pebi μου στο εχω ξαναπει ποσο τρελλα μοιαζει η κορουλα σου στον αντρα σου!!:)

Σοφακι μου και σε σενα εχω ξαναπει πως η Ευα ειναι ιδια εσυ!!

Σεν βλεπω ομοιοτητες με τον μπαμπα της τουλαχιστον απο τις φωτο που εχω δει!!

Φιλακια σε ολες τις μανουλες και μη!!!!!!!!:kiss: :kiss:

καλα τωρα τις ειδα!

simone ειστε ιδιες!!!!!

ευα δε φαινεσαι καλα μικρη αλλα απο φωτο της βαφτισης νομιζω που εχω δει η κορη σου σου μοιαζει φοβερα....

τι κεφια ειχατε ρε κοριτσια....

pebi μου θα ειμαι η 100η φανταζομαι που το λεω αλλα κι εσυ σα και μενα ...χαζευαμε μου φαινεται εκεινη την ωρα.:P

δε πειραζει....αλλαζουν!!!!!!χαχαχα η παρηγορια της μανας.:silly:

καλα τωρα τις ειδα!

simone ειστε ιδιες!!!!!

ευα δε φαινεσαι καλα μικρη αλλα απο φωτο της βαφτισης νομιζω που εχω δει η κορη σου σου μοιαζει φοβερα....

τι κεφια ειχατε ρε κοριτσια....

pebi μου θα ειμαι η 100η φανταζομαι που το λεω αλλα κι εσυ σα και μενα ...χαζευαμε μου φαινεται εκεινη την ωρα.:P

δε πειραζει....αλλαζουν!!!!!!χαχαχα η παρηγορια της μανας.:silly:

ΣΙΜΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΡΜΠΟΝ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΡΕΣ ΦΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ.

ΣΙΜΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΡΜΠΟΝ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΡΕΣ ΦΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ.

PEDI ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ.:angry: :angry: ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ.:laugh: :laugh:

PEDI ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ.:angry: :angry: ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ.:laugh: :laugh:

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
    • Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...