Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ημουν στην 6 εβδομαδα και δεν μπορω να το πιστεψω....χτες στεναχωρηθηκα για καποιους προσωπικους λογους και το βραδυ που κοιμηθηκα ενιωθα ενοχλησεις....σημερα που ξυπνησα ημουν μεσα στα αιματα κ οταν πηγα στο μπανιο ειδα το χειροτερο..... :(:(:(:(:(:( ειχε γινει ολικη αποβολη και πηγα στον γιατρο αλλα ηταν πολυ αργα....νιωθω τοιμη να σκασω...ηταν διδυμη κυηση.....δεν εχω ορεξη να μιλησω σε κανεναν.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

κοριτσακι μου, σε νιωθω....ξερω πως ειναι να ονειρευεσαι πως το σπορακι στην κοιλια σου θα γινει μωρο στην αγκαλια, και σε ενα βραδυ να τα χανεις ολα....νιωθεις τοσο αδεια... το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι για καποιο λογο που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηταν αυτη η στιγμη να γινεις μανουλα, η φυση ειδε κατι που εμεις δεν καταλαβαινουμε και δεν συνεχισε την κυηση :(

συνεβη και σε εμενα, οπως και σε πολλες αλλες κοπελες...μερικες δεν εχουν καν καταλαβει οτι ειναι εγκυες, απλα νομιζουν οτι περνουν μια (ισως) επωδυνη περιοδο...εγω, για να διασκεδασω τη θλιψη μου και την ανησυχια μου, σκεφτηκα οτι το σωμα μου εκανε ενα test drive για να ειναι ετοιμο οταν αποφασιζε να ερθει το μωρο μου ;)

σου ευχομαι καλη αναρρωση, σωματικη και ψυχικη, και καλη επιτυχια στις εξετασεις σου ( αν θυμαμαι καλα εισαι στο πτυχιο) !!! εμεις θα ειμαστε εδω οποτε θελεις, δεν αλλαζει τιποτε :D

Δημοσίευση

δεν μπορω να καταλαβω τπτ...ο γιατρος ειπε οτι συμβαινουν αυτα και πρεπει να ηρεμισω....δεν εχω μυαλο ουτε για πτυχιο ουτε για δουλεια ουτε για τπτ....ποναω παρα πολυ και οχι σωματικα τοσο οσο ψυχικα.........δεν ξερω πως να το παλεψω....νομιζω οτι θα σταματησει η καρδια μου....τι λεω αφου την εχασα...και μαλιστα στον υπνο μου...μα πως δεν το καταλαβα να παω στο νοσοκομειο γαμωτω μου......????????????????????????πως??????????????????????????

Δημοσίευση

Κοπελα μου μην νιωθεις ενοχες! Η πιθανοτητα να φταις εσυ επειδη στεναχωρεθηκες ειναι πολυ μικρη, μηδαμινη. Η εμπειρια λεει οτι στις περιπτωσεις αυτες η κυηση διακοπτεται απο τον ιδιο τον οργανισμο επειδη καταλαβαινει οτι κατι δεν παει καλα και προφυλασσει τη μητερα και το μωρο απο μελλοντικα τρεχαματα. Οσο και να θες δεν μπορεις να μην πονας, δεξου τον πονο, βιωσε το, θρηνησε για αυτο το πλασματακι που αν και τοσο μικρο το αγαπησες τοσο πολυ και προσπαθησε μετα να συνεχισεις τη ζωη σου, να παρεις το πτυχιο σου, να δουλεψεις, να απασχολησεις το μυαλο σου μεχρι να ηρεμησεις. Κι οταν ηρεμησεις σωματικα και ψυχικα, θα ερθει και το μωρακι που τοσο θελεις. Τιποτα δεν θα αλλαζε αν πηγαινες νοσοκομειο, αυτα ειναι θεματα λεπτων και κυριως θεματα φυσης, ανεξελεγκτα. Κουραγιο!...

Δημοσίευση

κοριτσαρα μου σε σκεφτομαι συνεχεια απο την ωρα που διαβασα το μηνυμα σου!!ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!βαλε δυναμη να το παλεψεις...ειναι ψηλα και σε βλεπει το σπορακι σου...να εισαι δυνατη για να μην ταλαιπωρειται και η δικη του καρδουλα...και θα δεις που συντομα ολα θα πανε καλα και θα εχεις ξανα ενα σπορακι στη κοιλιτσα σου και θα το κρατας μετα στην αγκαλια σου!!μακια πολλα και μια μεγαλη αγκαλια!

Δημοσίευση

den ksero an einai logiko alla den exo dunamh....kouragio....antoxi...psuxraimia....tpt...to mono pou skeftomai einai oti den katalavaino to giati.....niotho toso kainei k adia pou den mporo oute na shkotho....ksero oti mporei na htan grafto mou na to peraso auto,oti kapoia stigmh tha ta katafero alla einai polu adiko gunaikes pou menoun egues na ta rixnoun k gunekes pou ta latreuoun na pernane tetoies dokimasies.....sas euxaristo gia thn sumparastash kai lupame pou sas stenaxorisa alla eprepe kapou na miliso pou tha me katalavainan eite giati to exoun perasei eite giati kseroun ti shmainei na kaneis oikogenia s auth thn xronikh stigni ......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια μου γλυκα, @Maria98 περαστικα σας κοριτσακι μου, ετσι ειναι δυστυχως το πρωτοκολλο τα μωρακια κατω απο 2 μηνων και λιγη αδιαθεσια να εμφανισουν πρεπει να πανε στο νοσοκομειο, μας το ειχε πει η παιδιατρος ωστε να μην τον φερνουμε σε επαφη με κοσμο και κολλησει ιωσουλα. Ομως δε σημαινει οτι ειναι σοβαρο μην στεναχωριεσαι, λιγο υπομονη και θα πατε σπιτακι σας. Ξερω μωρακια ημερων π ειχαν κολλησει covid απο συγγενεις και ειχαν νοσηλευτει, τωρα πιστευω και ευχομαι να ειναι ελαφρυ. Ειναι καλυτερα σημερα;;
    • Ωραία απάντηση! Κ πόσο σωστή! Από τη μια έλα μωρέ κάνε μια βάφτιση για το έθιμο τπτ δεν είναι άλλα από την άλλη τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών οοοοοχι...
    • Καλημέρα εγώ τώρα θα ζηλέψω @Παρασκευαιδου για εμένα έκανες πρόβλεψη ,είδες κάτι στην γυάλα μήπως και δεν το είδα ή με προσπεράσες χαχαχχαχαχ.... 
    • Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...