Μετάβαση σε περιεχόμενο

μετα απο μια φυσιολογικη γεννα 2 αποβολεσ και μια γεννα


Recommended Posts

θελω να μοιραστω μαζι σας την δικη μου ιστορια με πολλα ερωτηματικα και καμια απαντηση ...εχω ενα παιδακι 5 χρονων και ειχαμε απο καιρο αποφασισει να του χαρισουμε ενα αδερφακι αλλα το2008 ημουν 7 εβδομαδων και δεν αναπτυσσοταν εκανα αποξυση,η γιατροσ μου ειπε λογω της φυσης.το 2009 ημουν 10 εβδομαδων ,η γιατροσ μου ειπε παλλινδρομη κυηση και να κανω μια εξεταση για θρομβοφιλια .εχω προδιαθεση θρομβοφιλιας ωραια λεω παμε σιγουρη επιτυχια !τον οκτωβρη του 2012 μενω εγκυο εκανα clexane 4000mia thn hmera h antix πολυ καλη,ολα πηγαινανε καλα η αυχενικη τελεια μονο στο αιμα φαινοταν μικροτερο το μωρο αλλα μου ειπαν να μην ανησυχω θα γεννηθει με λιγοτερα κιλα.κλεισαμε ραντεβου για μινι β επιπεδου 18 εβδομαδων ημουν ο γιατροσ δε μιλαγε το μωρο μαζεμενο δεν υπηρχε καρδιακοσ χτυπος...ηθελα να πεθανω δεν ηθελα να τον ακουω να μου λεει για αλλη μια φορα οτι δυστυχως δεν το ακουμε,το γεννησα νεκρο .Η βιοψια εδειξε ολα φυσιολογικα οι εξετασεισ μου τελειες.μετα απο αυτο το γεγονος εκανα καποιεσ αιματολογικεσ ολα καλα.αυτεσ τισ μερεσ εκανα για θυροειδη και η FT3ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ θα κανω υπερηχο θυροειδη και θα δουμε ...η ψυχολογια μου χαλια...υπαρχει καμια παρομοια περιπτωση ?θα μπορεσω να βρω τι φταιει ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν εχω ακουσει για κατι παρομοια. ηθελα ομως να σου ευχηθω καλη δυναμη. σιγουρα εδω στην παρεα μας καποιες κοπελες θα μπορεσουν να σε εμψυχωσουν περισσοτερο απο μενα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κ από εμένα...δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δηλ.να απαντήσω στις ερωτήσεις σου γιατί δεν είμαι ειδικός κ δεν θα ήταν σωστό...το μονο που με επιφύλαξη μπορώ να σου πω είναι ότι ανωμαλίες του θυρεοειδη εχουν τέτοιες ''επιπλοκές''.εγώ για παραδειγμα ανακάλυψα πως είχα υποθυροειδισμο στην πρωτη μου εγκυμοσυνη κ επαιρνα χαπι.αφου γεννησα ομως εγω το εκοψα απο μονη μου με αποτελεσμα να απορρυθμιστει εντελως κ οταν εμεινα εγκυος ξανα απέβαλλα.Αφου τον ρυθμισα ξαναεμεινα εγκυος κ ολα κυλησαν φυσιολογικα.Εύχομαι να την βρεις την άκρη κ συντομα να χαρίσεις αδερφάκι στο παιδακι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω πολυ απλα γεννησα πολυ καλα σε 3 ωρες και μετα απο την 2η αποβολη εμαθα οτι ειμαι θρομβοφιλικη τοσο πολυ αλλαξε ο οργανισμοσ μου οι ορμονεσ μου?τι εγινε και εφοσον απο τισ 2 αποτυχιεσ προφυλαχτικα με ενεση ηπαρινης παλι νεκρο και μαλιστα να το γεννησω ?μακαρι να αποκτησω καποια μερα αλλο ενα μωρακι γιατι το πρωτο μου δε το χαρηκα το αφησα απο 3 μηνων και δουλευα πολλεσ ωρες μου εχει ληψει η μυρωδια του βρεφους...με καταλαβαινετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sorayia καλημέρα, στενοχωριεμαι πολυ για αυτα που εχεις περασει...και επειδη ειμαι μολις 53 ημερών μητέρα μπορώ ακομα περισσότερο να καταλάβω ποσο δυσκολο ειναι να γεννήσεις ενα μωρο νεκρό και ας μην το εχω ζήσει...

Δεν ειναι σωστο να δωσουμε εμεις απάντηση σε ιατρικα ερωτήματα , εγω με την σειρά μου ομως θα σου έλεγα τί θα έκανα εγω...

Αρχικα θα πηγαινα σε εναν ενδοκρινολόγο για να ρυθμίσω το θεμα με την Τ3 και θα πηγαινα και σε εναν 2ο γυναικολογο ετσι για να δω τι θα μου πει...Εγω πιστευω πολυ στην γυναικολόγο μου αλλα αν περνουσα οσα εσυ θα σκεπτομουν να παρω κ μια 2η γνωμη..

Ειμαι σιγουρη πως συντομα θα αποκτήσεις και το 2ο παιδάκι σου...και σου ευχομαι να ερθει με το καλο!!!

post-14781-13873939364376_thumb.jpg

post-14781-13873939365486_thumb.jpg

post-14781-1387393936659_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω αλλα εχω μπλεξει με τουσ γιατρους.πηγα σε αλλον εννοειτε και ειδε τις εξετασεισ και εκρινε οτι δεν ειναι σημαντικη η Τ3 και να μην παω σε ενδοκρινολογο .ξερεισ γιατι η THS ηταν καλη που ειναι υπευθυνη για θυροειδη και ο υπερηχοσ δεν ειχα οζος πολυ μικρα 2.δεν ξερω τι κανω...γνωριζει καποια αλλη γιατην Τ3???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...