Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Nipt = πεταμένα λεφτά. Παίρνουν αίμα από τη μητέρα κ βάση στατιστικής (μαθηματικά δλδ) σου λένε πιθανότητές αν το μωράκι σου μπορεί να έχει κάποιο θέμα. Με πιθανότητες. Τίποτα επιστημονικά αποδεδειγμένο κ τεκμηριωμένο. Το μόνο επιστημονικά αποδεδειγμένο κ τεκμηριωμένο είναι η λήψη τροφοβλάστης ή λίγο αργότερα αμνιοπαρακέντηση με πιθανότητα 1% να αποβάλλεις.  Στο 1ο μου παιδί επειδή είχα 1:38 για down τα είχα ψάξει πάρα πολύ. Το νιπτ είναι εντελώς αναξιόπιστο κ προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται μόνο κ μόνο για να παίρνουν λεφτά. Αν έχεις μια καλή υπερηχογραφική εικόνα κ δεν συντρέχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος για αμνιοπαρακέντηση, συμβουλή μου, άστο έτσι όπως είναι! Μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου! Κ το ποσοστο σου είναι αρκετά υψηλό, δεν είναι καθόλου ανησυχητικό! Με το καλό!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.  Η Ισμήνη-Μαρία το έχει χάσει λίγο με τα ημερήσια naps... Κοιμάται όποτε να 'ναι και εδώ και 2 βδομάδες περίπου κοιμάται για μισή ώρα και ξυπνάει. Το βράδυ αύξησε όμως τις ώρες ύπνου της. Δηλαδή τώρα κοιμάται 9:00-8:00. Προσπαθώ σιγά σιγά να της το φέρω λίγο πιο νωρίς.  Εχθές επίσης έκανα την πρώτη απόπειρα να κοιμηθεί στην κούνια της και απέτυχα παταγωδώς. @μαμά12345και @Elkπεραστικά σε όλους σας!!!
    • Εγώ αυτό που είδα ότι της αρέσει πολύ είναι οι βανίλιες, ο ανανάς από φρούτα και το μπρόκολο και το σπανάκι από λαχανικά. Παντζάρι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να σου πω την αλήθεια.
    • Καλημεραααα...εμένα 3 ημερήσιους...πρωί απόγευμα από 40 λεπτά και το μεσημέρι 2ωρο και παραπάνω...Σήμερα στήσαμε και το πάρκο και έχει ξετρελαθει...
    • Πάντως εγώ τα φρούτα μόνιμα εκτός ψυγείου τα έχω...τώρα που κάνει και κρύο είναι μια χαρά....έτσι ακριβώς κι εμείς..3 ημερήσιους ..το πρωί και τ απόγευμα κοιμαται 45 λεπτά με 1 ώρα και το μεσημέρι 2-2:30 ώρες σε
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...