Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Καλέ, πού χαθήκατε όλες;;;

Καγκουράκι; Τι έγινε με την Ανθή;;;

Καλέεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια μου,οσες απομειναμε δηλαδη.............

χθες ειχα σιδερο και δεν τα τελειωσα ολα, σημερα θα ξανασιδερωσω το βραδυ :( ,αυριο θα εχω κι εγω τραπεζι τον προισταμενο του αντρα μου με την γυναικα του και θα φτιαξω τουρτα μελιτζανας,ντοματοκεφτεδες και κολοκυθοκεφτεδες,μπουγιουρντι,φετα με σουσαμι,χωριατικη σαλατα,αγγουροσαλατα με μεντα και κουρκουτοπιτα με λιαστες ντοματες απο ορεκτικα και απο κυριως κοτοπουλο του πασα και θα ψησουμε μπριζολες,λουκανικα και φτερουγες κοτοπουλου πως σας φαινονται;;;για το παρτυ το ψαχνω ακομα την αλλη Κυριακη λεμε να το κανουμε

δεν ξερω ρε κοριτσια εχουμε αγχωθει και οι δυο μας και δεν βλεπω να τα καταφερνουμε οικονομικα για τεταρτο παιδι,θα δουμε παλι δεν θελω να κανουμε βιαστικες κινησεις και να το μετανιωσουμε μετα οταν θα βλεπουμε οτι δεν μπορουμε να προσφερουμε στα παιδια μας τα βασικα :(:( πολυ θα ηθελα μια μπεμπουλα παντως :cry:

αυτη τη στιγμη η Ανθη μας μπορει να εχει αγκαλια την φραουλιτσα της αχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!περιμενουμε νεα συντομα Κατερινακι!!!

Μαρακι σε ευχαριστω για τις ευχουλες !!!εσυ τι θα φτιαξεις για το τραπεζι που εχεις;;γιατι ξεκινατε τοσο νωρις σχολειο;;ευχομαι να ερθουν ολα οπως τα θες για το σχολειο,μαρεσει καθε φορα πως μιλας για τον Στεφανακο σου,εχεις παθει μεγαλο ερωτα παντως :lol::lol: χαζομαμααααααα!!!! :lol::lol:

Κατερινακι σε ευχαριστω κι εσενα για τις ευχουλες!!!σκεφτεσαι για τριτο κιολας ε;μια χαρα κανεις να ξεπεταχτει λιγο κι μπεμπακος και βαλτε μπρος μιας κι εμεις δυσκολευομαστε λιγο, θελω μια μπεμπαααααααααα!!!!!

Αννα Μαρια λεω σημερα να φτιαξω τη συνταγη σου με τις ντοματες,δεν ξερω βεβαια αν θα φανε τα ζουζουνια με βλεπω να τους φτιαχνω τραχανα παλι μα μια μανια με τα λαχανικα :o καλα απαραδεκτη η γειτονισσα σου δεν φοβαται κι εχει το μωρο μπροστα;;κι αδετο κιολας;; :o και σε μας αραγε θα αργησουν τοσο πολυ να ανοιξουν τα σχολεια;;γιατι να μην ανοιξουν στις 10 του μηνος;;

η Χριστινα μας ποτε γυρναει αραγε;;;;

τα λεμε κουκλες παω να φτιαξω τις ντοματες και θα ριχνω και καμια ματια μηπως μας πει νεα το Κατερινακι για την Ανθη μας.................

Κατερίνα φτιάξε και τίποτε άλλο, νηστικοί θα μείνετε! Καλέ, για δυο άτομα θα κάνεις τόσα πράγματα; Πολλά δεν είναι; Σιγά μην τα φάτε! Εγώ αν είχα τραπέζι και θα ψήναμε, θα έκανα μια-δυο σαλάτες, αλοιφές, π.χ. τζατζίκι, χούμους, ταχίνι, θα έβγαζα ίσως ελιές, κανένα αβγό γεμιστό, κανένα μακαρόνι στο φούρνο, πατάτες, τέτοια πράγματα.

Εμείς σήμερα θα φάμε γίγαντες! Στον Αντρέα θα κάνω κοτόπουλο, αλλά δεν ξέρω τι λαχανικά να βάλω μέσα, όλο τα ίδια και τα ίδια... Θα του βάλω και ρυζάκι χωρίς να το αλέσω, να δούμε πώς θα τα πάει.

Εμάς οι μαθητές έρχονται στις 15 Σεπτεμβρίου επειδή είναι εσπερινό. Στα πρωινά σχολεία πάνε στις 10 νομίζω. Οι καθηγητές, όμως, αρχίζουμε από την 1η Σεπτεμβρίου και τελειώνουμε 30 Ιουνίου.

Κι εγώ τη σκεφτόμουν σήμερα τη Χριστίνα. Ελπίζω να περνάνε καλά.

Καγκουράκι, μπεεεεεεεες και πεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα δεν έχω ακόμα νεα, περιμένω και εγω όλο το κινητο κοιτάζω, μόλις είναι θα σας πω!!

Εμείς κλείσαμε μήνα σήμερα, το βράδυ αν και άργησε να μου κοιμηθει κοιμήθηκε 5,5 ώρες. Τώρα έχει λίγο γκρίνια, μου κοιμάται στην αγκαλια και μόλις τον βάζω κάτω ξυπναει. Κατερίνα και Άννα Μαρία θυμάστε ποσο βάρος είχαν πάρει τα αγοράκια σας τον πρώτο μήνα, εγω τον ζυγισα και τον μέτρηση στο περίπου και μου φάνηκε ότι πήρε πολυ. Νομίζω είναι φυσιολογικο όσα θηλαζουν να παίρνουν πολυ τους πρώτους μήνες έτσι δεν είναι?

Κατερίνα ποσα πράγματα θα φτιάξεις πάλι, για ποσα άτομα?

Εμείς έχουμε απο χθες φαγητο και στην Αγγελική έφτιαξε ψαροσουπα η μαμα μου και εγω τώρα πρέπει να καθαρίζω το ψάρι αλλα με τον μικρο αγκαλια δεν το βλέπω....

Καγουράκι, εμένα έπαιρνε αρκετό βάρος στην αρχή. Μετά τους τρεις μήνες έκοψε ταχύτητα και σταμάτησε να παίρνει τελείως. Τώρα με τις στερεές άρχισε πάλι να βάζει και πήγε επιτέλους οκτώ κιλά!

Ο Αντρέας χτες βράδι κοιμήθηκε κατά τις εννιά και ξύπνησε δύο παρά τέταρτο! Τον θήλασα, κοιμήθηκε, και είδα ότι είχε ιδρώσει και το μπράτσο του είχε παγώσει. Οπότε του έκλεισα το κλιματιστικό, άνοιξα το παράθυρο από μέσα, και κοιμήθηκε μέχρι τις εφτά παρά τέταρτο.

Το απόγευμα επιτέλους θα πάμε για μπάνιο!

Γέννησε η Ανθη μας στις 10:45 ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3170 με φυσιολογικο τοκετο!!!!!!! :D:D

Να σου ζήσει Ανθη μου η φραουλιτσα σου, να είναι πάντα γερη και τυχερη και να έχει όλα τα καλα. Να την καμαρωνετε πάντα και να σας γεμιζει χαρές! :D

Αχ τέλειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανθή μου να σας ζήσει και να τη χαίρεστε! Καλή λοχεία εύχομαι και καλούς θηλασμούς!

Σε περιμένουμε να μας πεις την εμπειρία σου!

Ανθη μου να σου ζησει κοπελα μου να ειναι γερη και καλοτυχη η φραουλιτσα μας,καλη λοχεια,καλους θηλασμους και σε περιμενουμε συντομα στο καφενεδακι μας να μας πεις αναλυτικα την εμπειρια σου!!!

Κατερινακι σε ευχαριστουμε για τα γρηγορα και ομορφα νεακια που μας εφερες,τυχερη εισαι που εβαλε πολυ βαρος ο μπεμπης, συνηθως τα παιδια που θηλαζουν δεν βαζουν οσο αυτα που πινουν ξενο γαλα,ποσο εβαλε περισσοτερο απο κιλο;;ο Δημητρης μου που θηλαζε αποκλειστικα γεννηθηκε 3300 και τον πρωτο μηνα απο οτι ειδα ηταν 4200,πιο μετα γυρω στον 4ο μηνα δεν εβαζε τοσο, αυτο κιολας ηταν η αφορμη που γραφτηκα στο μαμυ,μου ειχε πει η παιδιατρος να δωσω ξενο αλλα εγω δεν ηθελα με τιποτα και πηρα θαρρος απο τα κοριτσια του μαμυ κι ετσι συνεχισα να θηλαζω αποκλειστικα

Αννα Μαρια πολυ ωραιο εγινε το φαγητο,ο Νικος εφαγε λιγο,του Γιωργου δεν του αρεσε και ο Δημητρης μερικες πηρουνιες,εγω το περιμενα βεβαια και ειχα φτιαξει τραχανα,εμενα παντως μου αρεσε πολυ ειναι κατι διαφορετικο και με τοσο απλα υλικα θα σου πω και εντυπωσεις απο τον αντρα μου,δυο ατομα θα ερθουν αλλα ειμαστε κι εμεις 5 μην το ξεχνας,εξαλλου δεν θα φτιαξω ποσοτητες απο τα ορεκτικα και μου αρεσει να εχω ποικιλια ,δεν θελω παλι να φτιαξω πατατες και η τουρτα μελιτζανας εχει και μακαρονια μεσα,για γλυκο θα φτιαξω σου με κρεμα πατισερι

ρε πειτε καμια ιδεα για τα γενεθλια εχω τρελαθει να ψαχνω τι να φτιαξω παλι;;; :o:o

Νομίζω έβαλε πάνω απο κιλο, δεν έχω ζυγαρια για μωρά αλλα ανεβαίνω στην δικια μας με και χωρίς τον μπέμπη και υπολογιζω τη διαφορα, απο 3300 που γεννήθηκε τον βγάζω 4600-5000.

Και η Αγγελική τον πρώτο μήνα είχε πάρει 1200 απο 2600 είχε παει 3800 απλα τα 5κιλα μου φάνηκαν πολλα :shock: .

Θα κάνω υπομονη μέχρι να τον ζυγίζει η παιδιατρος....

Η Ανθη μου έστειλε και φωτογραφία της φραουλιτσας είναι μια ομορφιά!!!!

Α ξεχασα να σας πω κοψαμε την πανα'!!!!!!!!!!!!!!

Πλέον παει μονη της στην τουαλέτα και για τσισα και για κακα, δεν είχαμε κανένα ατύχημα όλη την βδομάδα!!!!

Είμαστε πια μεγάλες κοπέλες!!!!Λ

καλημερα κοριτσια μου

καλε τι ερημιες ειναι αυτες;;αν δεν χειμωνιασει δεν βλεπω να μαζευομαστε........

χθες ολη μερα δεν σταματησα,το πρωι μαγειρεψα και καθαρια τον ενα οροφο,ξεσκονισα,σκουπισα,σφουγγαρισα και καθαρισα το μπανιο το απογευμα εφτιαξα μαρμελαδα ροδακινο,παντζαρια,ετοιμασα πιπεριες για καταψυξη,τηγανισα μελιτζανες και κυβακια μελιτζανας για σαλατα,κολοκυθακια και ειχα και κοσμο ηρθε ο νονος του Γιωργου και η συνειφαδα μου με τα παιδια ,φυσικα η κουζινα εγινε βομβαρδισμενο τοπιο και μεχρι το βραδυ μαζευα,σημερα παλι εχω ενα σωρο πραγματα να φτιαξω εχω και το τραπεζι το βραδυ............

ο νονος του Γιωργου του εφερε τσαντα για το σχολειο και ειναι μεσα στην τρελη χαρα βιαζεται να παει σχολειο το ζουζουνι μου :D

Κατερινακι μπραβο στην Αγγελικουλα που εκπαιδευτηκε τοσο γρηγορα, τουλαχιστον θα εχεις λιγοτερες πανες,περιμενε να τον ζυγισει η παιδιατρος και μετα θα δεις δεν δειχνει ακριβως ετσι που τον ζυγιζεις,ποτε εχετε παιδιατρο;;θελω να παω κι εγω τα μεγαλα σε οφθαλμιατρο και καρδιολογο για το σχολειο ,να δωσεις χαιρετισμους και πολλες ευχες στην Ανθη μας

Αννα Μαρια που χαθηκες κι εσυ;;;;

Καλημέρα!!!!! Τι μου κάνετε?

ΑΝθή μου γλυκιά να σας ζήσει η φραουλίτσα!!!!! Παντα γερή και καλότυχη να είναι στη ζωή της. Σε περιμένουμε κοριτσάκι μου να μας πεις τα νέα σου!!!

Κατερινακι Καγκουράκι κοψατε την πάνα? Μπραβο σας!! Και το βραδυ ή μονο τη μερα? Για τον μικρουλη μην ανησυχεις αφου βαζει βαρος ειναι σουπερ. Κ ο Στεφανος μου εβαζε αρκετο βαρος στην αρχη.Θελουμε κ εμεις φωτο της φραουλιτσας!!!!

Κατερινα πόσα θα κάνεις καλέ?????Πολλά είναι...για το πάρτυ σου τωρα..θα εχεις πολλα παιδιά ή μεγαλους? Εγω σημερα εχω δυο ατομα καλεσμένους για φαγητο, τα ξαδερφια του αντρα μου βασικά. Θα φτιαξω μακαρονοσαλατα, μια αλλη αγγουροντοματα, και θα ψησει ο αντρας μου στα καρβουνα. Βαζει και τις πατατες με το κρεας και γίνονται λουκούμι!!!Μου εδωσες ομως ιδεα με τη φετα και το σουσάμι. Θα φτιαξω και μια κρέμα με μπισκοτα ορεο.Νομιζω ειναι μια χαρα.

Με γεια η τσαντουλα του Γιωργακη!!! Με το καλο να παει στο σχολείο!!Κ εγω θελω να του παρω μια για να του βαζω τα απαραιτητα για τον παιδικο...

Αννα Μαρία ετοιμαζεσαι κ εσυ τοτε για επιστροφη στη δουλειά ε? Μακαρι να καλεσουν κ τον αντρα σου για καμια αντικατασταση. Εμεισ στην ειδικη εκπαιδευση επειδη δεν ειμαστε και πολλοι δεν κανουμε πολλα χρονια μακρυα, ετσι μου ειπαν τουλαχιστον.

Ξεκινησα να σας γραφω μια ωρα πριν αλλα ο γιος μου δεν με αφηνει!!! Περιμενω τον αντρα μου να γυρισει και να παμε σ/μ γιατι μονη με το μικρο δεν παω σημερα, μου ηρθε κ περιοδος κ απο τις 4 ημουν ξυπνια, χαπακωθηκα και μου περασε αλλα αντοχες μηδεν!!! Εχω και σιδερωμα να κανω...ουφ!!! Σας αφηνω προς το παρον!!!

Καλημέρα!

Χτες βράδι έγραψα ένα κατεβατό, αλλά κάτι πάτησα και με πέταξε έξω απ' το ποστ και δεν είχα κουράγιο να το ξαναγράψω, γιατί νύσταζα τρομερά.

Σήμερα το πρωί ο Αντρέας ξύπνησε στις 5.45, τον θήλασα, κοιμήθηκε, τον έβαλα στο κρεβάτι του, ξύπνησε αμέσως μες στην τρελή χαρά, τον ξαναπαίρνω να τον ξαναθηλάσω μήπως κοιμηθεί, αλλά το στόμα του ήταν σφραγισμένο. Τον έβαλα στο κρεβάτι του και έπαιζε καταχαρούμενος. Κατά τις εφτά τον παρέδωσα στον άντρα μου και τώρα πριν κανένα εικοσάλεπτο τον ξανακοίμησα.

Καγκουράκι, πολύ γέλασα με τον τρόπο που ζυγίσεις τον Νικολάκη! Εγώ πάντως δεν τον έχω ζυγίσει ποτέ στο σπίτι με κανένα τρόπο, τον ζυγίζει ο παιδίατρος ή οι νοσοκόμες όταν βάζει εμβόλιο.

Μπράβο στην Αγγελικούλα που έκοψε την πάνα!

Κατερίνα, χαίρομαι που σου άρεσε το φαγητό μου. Ο άντρας σου τι είπε.

Καλέ, γιατί τα έφτιαξες όλα αυτά χτες;

Με γεια η τσαντούλα του Γιωργάκη!

Μαρία, ναι, φυσικά ετοιμάζομαι για το σχολείο! Μετράμε ανάποδα από δω και μπρος! Μακάρι να πάει κι ο άντρας μου σε καμιά αντικατάσταση, αλλά δεν ξέρω πώς θα την παλεύω μόνη μου με τον Αντρέα όλο το πρωί, γιατί θέλει συνέχεια σημασία, κι εγώ πρέπει να μαγειρέψω, να κάνω δουλειές, κ.λπ.

Γιάμ, ωραία πράγματα θα φτιάξεις κι εσύ!

Χτες εμείς πήγαμε για μπάνιο, αλλά ο Αντρέας δεν τρελάθηκε, ίσως ξεσυνήθισε, επειδή είχαμε λίγο καιρό να πάμε. Τώρα μάλλον θα ξαναπάμε αύριο.

Σήμερα εμείς τρώμε ένα από τα αγαπημένα μας: κολοκυθάκια γεμιστά αβγολέμονο!!! Και το βράδι έχει ταβέρνα με την κουμπάρα μας!

Α, δε σας είπα: ο Αντρέας τώρα όταν είναι στην κούνια ή στο πάρκο αφήνει τα χέρια και στέκεται μόνος του για μερικά δευτερόλεπτα. Χτες στην κούνια αφέθηκε και έκανε δύο βήματα μόνος του, αλλά μετά έσκασε μπροστά με τα μούτρα!

Επίσης, χτες του έβαλα πρώτη φορά ρύζι στη σούπα χωρίς να το αλέσω και το έφαγε. Λέτε να αρχίσω να του δίνω φαγητό λιωμένο με το πιρούνι ή είναι πολύ νωρίς;

καλημερααα!!!!Ανθη μου να σου ζησειιι η μπεμπουλα σας :D:D:D

εμεις γυρισαμε χθες το βραδυ...

κοριτσια το μωρο φρικαρε μαλλον απο τις αλλαγες κλιματος και συνεχεια εκλαιγε εδω και 2 βραδια... :?:?:?

πηγαμε απο την πολη στο βουνο και μετα στην θαλασσα και παλι στην πολη!(Χαλκιδικη παντως)

δεν ξερω...αλλιως μαλλον περναμε αλμα αναπτυξης γιατι θελει να ειναι και στο στηθος συνεχεια και μετα ηρεμει :?:?:?

αυτα!!!παω γιατι εχω δουλειες...ξερετε..πλυντηρια-σιδερωμα :cry::lol::lol:

Γεια σας κούκλες

Κατερίνα ωραίο δώρο έκανε ο νονός στον γιωργακη, σε αυτη την ηλικία ξετρελαινονται με τέτοιο δώρο και περιμένουν πως και πως να ανοίξουν τα σχολεία. Καλη αρχη και στο δεύτερο αγοράκι σου με το σχολείο!

Βλεπω όλες το ρίξατε στην μαγειρική τι ωραία πράγματα φτιάχνεται πάλι.

Μαρακι ξεμπερδεψαμε τελείως με την πανα και πρωι και βράδυ και έξω. Το βράδυ της την φορούσα ολες τις μέρες αλλα την πήγαινα τουαλέτα πριν κοιμηθει και μου ξυπναγε πάντα στεγνη. Ακόμα και ένα βράδυ που ξύπνησε στις 5 γιατι ζήτησε και ήπιε νερο πάλι στεγνη ξύπνησε.

Άννα Μαρία μπράβο στον Αντρέα για τα πρώτα βηματακια που κάνει μόνος του σιγα σιγα τον βλέπω σε κανά ένα ενάμιση μήνα να περπατάει και να τον κυνηγάς για τα καλα :lol:

Μαρίνα επιστρέψετε και εσείς, πως πήγε η συμβίωση με την πεθερα.

καγκουρακι μου τελικα ειπα τον αντρα μου να την πει και την ειπε μην ερχεσαι το βραδυ γιατι θηλαζει και δεν μπορεις να κανεις τιποτα και ειπε ενταξει!!!

ΑΛΛΑ ολη την ωρα ακουγα απο τα πεθερικα και θειες-θειους ,δεν το δινεις ξενο γαλα?χορταινει με το δικο σου???υπαρχουν και ειδικα υποαλλεργικα γαλατα να του δινετε(γιατι εχει αλλεργια)

και να λενε συνεχεια στον μπεμπη πεθερος-πεθερα...φερτε του ενα μπουκαλουδι να πιει να χορτασει!!! :evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted:

και εγω να λεω ...δεν το εχει αναγκη το μπουκαλουδι!!!

χαχαχαα ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

Γεια σας και πάλι!

Ο Αντρέας έφαγε μια σούπερ κουτουλιά σήμερα στα κάγκελα του κρεβατιού του. Αφού όποτε βλέπει τον μπαμπά του αρχίζει και χτυπιέται από δω κι από κει, ε, σήμερα κουτουλούσε συνέχεια. Μπαίνω εγώ στο δωμάτιο και μου λέει ο άντρας μου "ευτυχώς που του βάλαμε δύο πάντες, γιατί αλλιώς θα έτρωγε τα μούτρα του, αφού όποτε με βλέπει κουτουλάει", κι εκείνη τη στιγμή, πλησιάζει την κούνια, τον βλέπει ο μικρός που πλησίασε και μπαμ! έδωσε μια κουτουλιά λίγο πάνω απ' την πάντα. Έκλαψε αρκετά, αλλά έτσι κι αλλιώς εκείνη την ώρα νύσταζε και είχα πάει για να τον κοιμίσω, οπότε τον θήλασα, κοιμήθηκε, και το ξέχασε! Ο άντρας μου του έβαλε πάγο, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να βάζουμε ή κάνω λάθος; Νομίζω βιτάμ κάνει να βάζουμε; Πάντως, έκανε ένα μικρό καρούμπαλο, αλλά η διάθεση και η όρεξή του είναι μια χαρά!

Σήμερα το μεσημέρι του έδωσα και λίγες μπουκίτσες ψωμάκι και το μάσησε και το έφαγε κανονικά! Έχει πολλή πλάκα όταν μασουλάει, κάνει κάτι γκριμάτσες και κάτι χαμόγελα!

Μαρίνα, Κύπριοι είναι τα πεθερικά σου και λένε το μπουκαλάκι "μπουκαλούδι"; Πάντως τέτοια θ' ακούς συνέχεια. Εμένα μου έχουν πει, βέβαια, τα κλασικά αν χορταίνει και γιατί δε δίνω και συμπλήρωμα, κ.λπ., αλλά και άλλα χειρότερα, όπως, να πάω το γάλα μου για ανάλυση μήπως και δεν είναι καλό. Γενικά, δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε κανένα.

Ουφ, σήμερα είδε ο άντρας μου τη γειτόνισσα με το μωρό στο μπροστινό κάθισμα χωρίς ζώνη κι έπαθε σοκ. Του το είχα πει προχτές, αλλά δεν είχε δώσει σημασία. Σήμερα, όμως, που το είδε με τα μάτια του φρίκαρε... Αμάν ρε παιδιά, δεν πάνε καθόλου καλά.

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ οχι καμια σχεση...χαλκιδικιωτες ειναι!ποπο αν αρχισουν να στεκονται μετα θελει πολυ προσοχη ε??? :D:D:D τον εχεις αφησει να φαει μονος του??πλακα θα εχει :lol:

κοριτσια εμας εχει πολυ γκρινια τις 3 τελευταιες μερες(μαλλον ειναι αλμα αναπτυξης)!!!αλλα εχουμε ακομα κολικους ρε γαμωτο!!!μας κρατησαν παρα πολυ! :cry:

αααααααα νιωθω οπως μου ερχοτανε περιοδος!μαλλον θα με επισκεφτει ε???αχ μονο αυτο μου εμεινε...ειμαι και αυπνη! αλλα θα ξεφουσκωσω αν ερθει...θα νιωσω και καλυτερα,,..γιατι εχω και τρομερη ζαλη και πονους περιοδου

καλημερα κουκλες

αντε να γεμιζουν οι σελιδες μας,χθες ειχα τραπεζι τον προισταμενο του αντρα μου με τη γυναικα του και γιαυτο ειχα ετοιμασιες Αννα Μαρια το ειχα γραψει αλλα δεν το ειδες μαλλον,κι εφτιαξα τουρτα μελιτζανας,ντοματοκεφτεδες και κολοκυθοκεφτεδες,μπουγιουρντι και μελιτζανα με τυρια στο πηλινο οπου ψηθηκαν στα καρβουνα,αγουρακι με φετα και μεντα,χωριατικη σαλατα,ζυμαροπιτα με λιαστες ντοματες και τα κρεατα που τα εψησε ο αντρας μου στα καρβουνα για γλυκο σου με κρεμα πατισερι περυχιμενα με λευκη και μαυρη σοκολατα,αυτα τα ολιγα ;):D:D καλα ηταν ,σημερα θα παμε για φαγητο στην συνειφαδα μου

Αννα Μαρια μπορεις να αρχισεις να του πατας το φαγητο με το πιρουνι και να αλεθεις μονο το κρεας στην αρχη,εγω και στα τρια απο 8 μηνων σταματασα να αλεθω και ο Δημητρης αρχισε πολυ να νωρις να τρωει μονος του,τωρα πια δεν θελει να τον ταιζει κανενας τρωει παντα μονος του ,μπορεις να του δινεις και λιγο ψωμι στο χερι ή ενα μπισκοτο ή λιγο κασερακι αλλα με προσοχη στην αρχη ωσπου να συνηθισει,αφου εφαγε το ρυζι χωρις να το αλεσεις και δεν αναγουλιαζε εισαι σε πολυ καλο δρομο να κοψεις τα αλεσμενα ,αφου αρχισε να κανει βηματακια στην κουνια θα το τολμησει κι εξω μονο να τον προσεχεις μην πεσει γιατι μετα θα φοβαται στην κουνια του νιωθει κι ασφαλεια κιολας,ο αντρας μου δεν ενθουσιαστηκε απο το ντοματες στο πιατο δυστηχως :( δεν του πολυαρεσε,θα βαλω και φωτο στη συνταγη σου

Μαρακι ευχαριστω για τις ευχες,ακομα δεν εβγαλα ακριβως τα ατομα δεν ξερω βεβαια ποσοι λειπουν σε διακοπες παντα αυτον τον καιρο το εχω αυτο το προβλημα ειδικα οταν τα κανω κοντα στον 15γουστο ,λεω να φτιαξω τονοσαλατα,ρολακια του τοστ,σνιτσελ κοτοπουλο και δεν ξερω ακομα τι αλλο το ψαχνω για πειτε καμια ιδεα,κι εγω ακομα δεν τελειωσε με το σιδερωμα πιστευω το βραδυ να τα καταφερω

Κατερινακι σε ευχαριστω για τις ευχες για το σχολειο, μια χαρα ξεμπερδεψατε με τις πανες αφου ξυπναει στεγνη μην της βαζεις και τη νυχτα,στρωσε ενα σελτεδακι στο κρεβατι της για να εισαι σιγουρη κι αστην με το βρακακι,κι εγω τους ζυγιζα ετσι που λες κι ας γελαει η Αννα Μαρια :D

Μαρινα θηλαζε ακαθεκτη και αστους να λενε,αφου το μωρο βαζει βαρος μην τους δινεις σημασια μια χαρα ειναι,η πεθερα σου δεν θηλασε τα παιδια της;;γιατι παλια δεν δινανε μπουκαλι και τωρα ξερουν να λενε πολλα;μπορει να ειναι ετσι ανυσηχος κι απο την αλλαγη κλιματος αναστατωθηκε το μωρο οσο να πεις

τα λεμε παλι κουκλες φιλια πολλα!!!!

Κατερίνα, το είδα βρε ότι είχες τραπέζι, αλλά αυτά που έγραψες ότι ετοίμασες μου φάνηκαν άσχετα με τα φαγητά που είχες πει ότι θα φτιάξεις.

Κρίμα που δεν άρεσε το φαγητό μου στον άντρα μου. Πες του ότι δεν ξέρει να τρώει. :P

Τα γεμιστά κολοκυθάκια χτες βγήκαν ονειρικά. Έλιωσα στο μούλτι τη σάρκα από τα κολοκυθάκια και την έριξα από πάνω, κι όταν αβγοκόψαμε βγήκε σαν κρέμα.

Τον Αντρέα προς το παρόν τον κρατάμε από τα χέρια και κάνει στράτα. Δεν είναι έτοιμος για βηματάκια, αλλά τον βλέπω ότι δε θ' αργήσει και πολύ.

Σήμερα πήγαμε εκκλησία και έκανε ένα σωρό βλακείες, μου τραβούσε το φόρεμα, φώναζε "μπαμπαμπαμπα, νιανιανιανια" και έκανε "μπππππππππππππππππ", όλοι μας κοιτούσαν και γελούσαν. Μετά τον πήγα να κοινωνήσει και γύρισε απ' την άλλη, μου λέει ο παπάς "ξάπλωσέ τον στην αγκαλιά σου κόρη μου", τον ξαπλώνω, και δεν άνοιγε το στόμα του! Χύθηκε η μισή Θεία Κοινωνία στα μάγουλά του και τον σκούπισαν. Αλλά μετά έφαγε το μισό αντίδωρο!

Μαρίνα, δεν του έχω δώσει να φάει μόνος του, γιατί προς το παρόν τρώει αλεσμένα. Χτες πήρε μια μπουκίτσα ψωμί, αλλά δεν την έβαζε στο στόμα, την κρατούσε κλεισμένη στη γροθιά του και δεν ήξερε πώς να τη φάει! Όλα τα βάζει στο στόμα, το ψωμί δεν ήξερε! Σιγά σιγά όταν αρχίσουμε κομμάτια, θα του δίνω.

Κατερίνα, παλιότερα, δηλαδή όταν ήμασταν εμείς παιδιά, δε θήλαζαν καθόλου, όλο μπουκάλι έδιναν, γιατί ήταν όταν είχαν μπει δυναμικά τα γάλατα σκόνη στην αγορά και τα προωθούσαν πολύ οι παιδίατροι.

Ωχ, κλαίει και σπαράζει, θα συνεχίσω μετά.

Γεια σας κορίτσια

Σήμερα πήγαμε για καφεδάκι και πήρα και εγω ένα freddo μετα απο τόσο καιρο που είχα να πιω. Όταν φτάσαμε στην καφετέρια ήταν ξυπνιος ο μικρουλης μου, τον θηλασσα κοιμήθηκε και έτσι απόλαυσα το καφεδάκι μου. :D

Μαρινακι μην ακούς κανέναν συνέχισε να δίνεις το γαλατακι σου, μια χαρα καθάρισε ο άντρας σου! Εσυ πως είσαι αδιαθετησες τελικα?

Κατερίνα τέλεια τα φαγητά σου σίγουρα θα ετοιμασεις ωραία πράγματα και για το παρτακι του Γιώργου σου. Μ´ αρεσει που ζητάς ιδέες απο μας αυτα που φτιαχνεις είναι πάντα τόσο πρωτότυπα!

Άννα Μαρία σου έκανε κόλπα ο μικρός στην εκκλησία, η δικια μου οπότε την παει η γιαγια είναι Παναγίτσα όταν είμαι και εγω εκει χαλάει τον κόσμο. Την πήγαινε τώρα στις παρακλησεις και το νούμερο κρατούσε και το βιβλιαράκι και έκανε ότι διάβαζε, και μου έρχεται ένα απόγευμα και μου έλεγε συνέχεια Κύριε Ελεησον!!!!!

θέλει προσοχή τώρα που αρχίζει να στέκεται, το να πέφτει είναι στο προγραμμα αν δεν τον τρομαξεις εσυ αλλα τον ενθαρρυνεις θα τα καταφέρει πολυ γρήγορα, στα γερα χτυπήματα εγω βάζω πρώτα λίγο πάγο και μετα βούτυρο για να μην κάνει μελανια.

Επέστρεψα!

Είχαμε πάει στη μάνα μου για φαΐ.

Που λέτε, διάβαζα το λεύκωμα που έγραφε η μάνα μου όταν ήμουν εγώ μωρό, και στη σελίδα για τη διατροφή μου, έλεγε ότι, ενώ θήλαζα αποκλειστικά, προσπαθούσαν με το έτσι θέλω να με μάθουν να πίνω ξένο γάλα με μπιμπερό. Τη ρώτησα γιατί και μου είπε ότι ήθελαν να μάθω να παίρνω μπιμπερό, μήπως και κάποια στιγμή της κοπεί το γάλα (λες και το γάλα κόβεται έτσι στα καλά καθούμενα). Και στον εντέκατο μήνα τελικά τα κατάφεραν, κι άρχισα να πίνω μόνο ξένο, γιατί, λέει, δε χόρταινα, ενώ έτρωγα φαγητό, κρέμες, φρούτα και αβγό! Και δε χόρταινα επειδή δε με έφτανε το μητρικό γάλα!!!

Δυστυχώς εκείνη την εποχή οι περισσότερες μαμάδες δεν ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένες για το θηλασμό, τους έλεγαν ότι δεν έχουν πολύ γάλα, αυτές το πίστευαν και σκέφτονταν ότι οι μαμάδες τους που τις θήλαζαν 1-2 χρόνια ήταν τυχερές που είχαν γάλα, ενώ αυτές όχι, και άρχιζαν το ξένο. Τώρα υπάρχει πολλή ενημέρωση πάνω στο θηλασμό, αλλά το 90% των γυναικών και πάλι πέφτει στην παγίδα.

Σήμερα το μεσημέρι έκανα στον Αντρέα κοτόπουλο, γλυκοπατάτα, καρότο, κρεμμύδι, ντομάτα, μαϊντανό και πληγούρι, του χοντροάλεσα κοτόπουλο και λαχανικά και το πληγούρι το έβαλα όπως ήταν στο φαγητό και τα έφαγε μια χαρά. Είμαστε σε καλό δρόμο!

Κατερίνα, μπισκότα δε θέλω να του δίνω, και κασέρι ακόμα, γιατί δεν έχουμε εντάξει τα γαλακτοκομικά στη διατροφή του. Ψωμάκι θα δίνω, ίσως και κανένα φρούτο σε κομμάτι, αλλά νομίζω ακόμα δεν είναι έτοιμος να τρώει μόνος του. Δε νομίζω ότι θ' αργήσει πάντως!

Όσο για το πάρτι, συμφωνώ με το Καγκουράκι, μ' αρέσει που ρωτάς εμάς να σου πούμε τι να φτιάξεις!

Χτες ο Αντρέας δε χτύπησε επειδή προσπαθούσε να περπατήσει, αλλά επειδή έκανε βουτιές μέσα στο κρεβάτι του, και κουτουλούσε στα κάγκελα! Όταν έκανε τα δύο βηματάκια, έσκασε μπροστά με τα μούτρα, αλλά δε χτύπησε, γιατί έπεσε στο στρώμα. Γενικώς πάντως, δε φρικάρω με τέτοια, είναι στο πρόγραμμα και να πέσει και να χτυπήσει. Ο άντρας μου φοβάται πιο πολύ.

Καγκουράκι, πολύ γέλασα με την Αγγελικούλα που έκανε ότι διάβαζε στην εκκλησία! Κι εγώ τον έπαιρνα σχεδόν κάθε μέρα στις παρακλήσεις, και ήταν φρόνιμος σχετικά. Σήμερα δεν ξέρω τι έπαθε. Νομίζω ότι όταν τον κρατάνε άλλοι είναι φρόνιμος, όταν τον κρατάω εγώ αφηνιάζει. Ειδικά με τη Θεία Κοινωνία, πρώτη φορά έκανε τέτοια νούμερα.

Μαρίνα, τελικά αδιαθέτησες; Ρε, λες να είσαι πάλι έγκυος; :P :P :P:lol::lol::lol:

ANNA MAΡΙΑ Μην μου λες τετοια και παθω εμφραγμα ,αλλωστε με τι να μεινω με τον κρινο??..που να προλαβουμε με τον μπεμπη???:lol::lol::lol: οχι δεν αδιαθετησα ακομα...αλλα που θα παει...θα ερθει...

εσεις κανετε τοσο συχνα οσο πριν ? :lol::lol::lol:

καγκουρακι χαχααα πολυ γελιο εριξα με την κορουλα σου...Κυριε Ελεησον ελεγε ολη την ωρα ε? :lol::lol::lol: πλακα εχουνε

Μαρίνα, μην ξεχνάς ότι θηλάζεις, οπότε λογικά θ' αργήσει να έρθει η περίοδος. Φυσικά, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις, που θηλάζουν αποκλειστικά και τους έρχεται πολύ νωρίς.

Όσον αφορά στο άλλο που ρωτάς, εμείς αργήσαμε πολύ να το κάνουμε μετά τη γέννα. Όπως το λες κι εσύ, δεν προλαβαίναμε, δεν είχαμε κουράγιο, δε νιώθαμε άνετα με τον Αντρέα στο δωμάτιο, είχα και αίμα για αρκετό καιρό, και μετά τις σαράντα μέρες, οπότε το κάναμε μετά τους τρεις μήνες νομίζω... Και φυσικά δεν το κάνουμε και όλη μέρα, όχι το κάναμε συνέχεια πριν το μωρό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...