Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Loipon simera tapperomera vlepw tha einai!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Sas eyxaristw oles ma oles gia tiw euxes sas! K gia sas euxomai ta kalutera filenades moy.

Anna Maria olo kai kapoio zvifio exeis na se apasxolei, den exeis parapono!!! :lol::lol::lol:

Kagkouraki mia xara ta pernaei i Aggelikoula, exei vevaia ki egnoia ti ginetai sto spiti me ton mpempi...Egw oute na skeftomai den thelw to logariasmo toy revmatos pou tha erthei!!! :?

Marina k esu mikromanoula e? Mia xara!!

O mikros koimithike, sfoyggarisa 2h fora gia simera kai paw na balw sidero oti prolavw giati se kamia wra tha pame thalassa! Sas filw!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πω πω, πέθανα σήμερα. Έφτιαξα κολοκυθοτυρόπιτα και το φαΐ του Αντρέα, συγύρισα, σκούπισα και ξεσκόνισα το σαλόνι, σκούπισα κουζίνα και διάδρομο, καθάρισα τους πάγκους και το τραπέζι της κουζίνας (στο οποίο άνοιξα το φύλλο, οπότε καταλαβαίνετε...), σιδέρωσα ένα πλυντήριο και μέσα σε όλα αυτά, κρατούσα τον Αντρέα και αλώνιζε το σπίτι, παίζαμε, τον άλλαξα αρκετές φορές που έκανε κακά, και πολλά άλλα...

Α, σας είπα; Είχα και επίδειξη τάπερ σήμερα στο σπίτι μου. Δεν ξέρω αν σας το είπα, δε νομίζω να το ανέφερα καθόλου. Μάλλον θα μου διέφυγε.

Που λέτε, δεν ήρθε καμία, μόνο εγώ ήμουν και η μάνα μου. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι δε θα έρθει καμία, αλλά αυτή ήρθε έτσι κι αλλιώς. Πήραμε κάποια πράγματα η μάνα μου κι εγώ, και δύο άλλες κοπέλες παρήγγειλαν τηλεφωνικώς από κάτι. Φυσικά, την πιο πολλή ώρα μιλούσαμε για άσχετα θέματα, όχι για τάπερ!!! Φάγαμε και την κολοκυθοτυρόπιτα, ωραία περάσαμε. Άμα λείπανε τα τάπερ θα ήταν ακόμα καλύτερα!

Δε σας είπα και το άλλο! Ήρθε το ηλεκτρικόοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!! Πόσα λέτε;;;;; Όχι, λάθος! Δεν το βρήκατε.

158 ευρώ!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά μάλλον κάνανε λάθος. Θα πάμε να τους πούμε να μας βάλουν περισσότερα, δε γίνεται τόσο λίγα. :P :P :P :P :P :P :P :P

να μαι κι εγω Μαρακι προλαβα να σου ευχηθω πριν να αλλαξει η μερα,πολυχρονη κοριτσαρα μου να εισαι,να σε χαιρετε η οικογενεια σου,γερη κι ευτυχισμενη!!!μικρουλα εισαι κι εσυ ουτε εγω μιλαω γιατι και για μενα περασαν αρκετα χρονια απο τοτε που εκλεια τα 27 :oops::oops:

μας εριξε μια βροχη το απογευμα χαμος,μπουμπουνητα αστραπες,αερας ενας κατακλυσμος ευτυχως δεν κοπηκε το ρευμα γιατι εκανε δυο φορες διακοπη,στην Κοζανη εγινε πλυμμηρα,των ακρων αυτος ο καιρος τα χει παιξει τελειως,ειχα κοσμο το απογευμα ηρθε μια φιλη μου με την μικρη της που ειναι στην ηλικια του Δημητρη και ειναι η αγαπημενη του φιλη και τους βαλαμε τα ζουζουνια και χορευανε μαζι τρελα ηταν..........το πρωι κι εγω καθαρισα τον ενα οροφο και το μπανιο αλλα δεν τα γραφω αναλυτικα ειναι πολλα :D

Αννα Μαρια τααααααπεεεεεεεεεεεεεεερ!!!!αντε να ηρεμησεις επιτελους ,η ντοματοπιτα ειναι αυτη http://www.sintagespareas.gr/sintages/f ... -zimi.html αφου θα τρως τυρι μπορεις να την φτιαξεις,ζεστη τρωγεται καλυτερα σημερα μου εγινε λιγο νιανια απο κατω απο τα υγρα της ντοματας αλλα ειναι νοστιμοτατη,εγω δεν θα την κανω αυτη τη νηστεια και συνηθως δεν την κανω γιατι πεφτουν οι διακοπες μας μεσα και δεν γινεται να ψαχνω νηστισιμα εκτος σπιτιου,εγω που ειμαι στη φυση να δεις ζωηφια αλλα ευτυχως μεσα στο σπιτι δεν εχω βρει ουτε κατσαριδες αλλα ουτε και μυρμηγκια τι πραγμα κι αυτο ολα σε σενα βρηκαν να ερθουν :o:o

Κατερινακι αρχισες τους μαραθωνιους θηλασμους;;θυμαμαι τα βραδια τον εβαζα στο στηθος και με επαιρνε και μενα ο υπνος,μολις επερνα χαμπαρι τι γινεται τον εβαζα στο κρεβατακι και το σκασμενο ξυπνουσε αμεσως αντε παλι απο την αρχη μετα ,αντε υπομονη να εμπεδωθει ο θηλασμος,μια χαρα τα περναει η ζουζουνα στο χωριο το γλυκο μου ρωταει για τον αδερφουλη της

Ανθη ηρεμα με τις δουλεις κι εσυ και μαυτη τη ζεστη κιολας,εγω και εγινα μουσκεμα σημερα που καθαριζα φανταζομαι εσυ ποσο θα ζοριζεσαι δεν μπορει να σου κανεις κανενας αλλο το σιδερο τουλαχιστον;οχι να μου λειπει το βυσσινο οπως το ειπες ξεμπερδεψα απο τα μωρουδιακα δεν ειμαστε για τεταρτο,θα πεινασουμε οικογενειακως

Μαρινα κι εσυ τι βιαζεσαι να μεγαλωσεις; 24 εισαι ακομα και μεχρι να κλεισεις τα 25,24 να λες ετσι κανω εγω τουλαχιστον :lol::lol::lol:

να προλαβω να ποσταρω πριν παει 12 πολλα φιλια σε ολες!!

Γεια σας φιλενάδες μου! Είστε καλά; Εγώ έχω νευράκια αλλά ευτυχώς όχι όλη τη μέρα. Με πιάνουν όμως κάτι κρισάρες απίστευτες :?:?:?:?:?:?:? Σήμερα δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο. Το απόγευμα μόνο πήγα κομμωτήριο να ισιώσω τα μαλλιά μου και μετά πήγα να πάρω το στρωματάκι για το πορτ μπεμπέ που είχα παραγγείλει. Τους είχα δώσει το στρωματάκι του Πάνου για να το κάνουν ακριβώς ίδιο στις διαστάσεις και οι μαλ..ες το έκαναν μεγαλύτερο :evil::evil::evil: Τώρα πρέπει αύριο πάλι να τρέχω..Ελπίζω αυτή τη φορά να το φτιάξουν σωστά γιατί το πορτ μπεμπέ είναι το πρώτο πράγμα που θα χρειαστώ...

Μαράκι μου χρόνια σου πολλά και πάλι! Να είσαι πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένη! Πώς τα περάσατε σήμερα;;;;

Κατερινάκι μου στις δουλειές του σπιτιού δεν έχω βοήθεια. Με βοηθούν με το παιδί μόνο. Η μόνη βοήθεια που έχω στο σπίτι είναι από μια γυναίκα που φέρνω 2 φορές το μήνα αλλά δεν προλαβαίνει να μου κάνει και σίδερο γιατί δεν έρχεται συχνά και τη βάζω να κάνει χοντρές δουλίτσες..Από την άλλη βέβαια δε με χαλάει που κάνω και καμιά δουλειά τώρα που μπήκα στο μήνα μου γιατί δε θα με χάλαγε να γεννήσω και λίγο νωρίτερα..

Άννα Μαρία τελικά περάσατε όμορφα ε;; Είδες; Τσάμπα γκρίνιαζες. Πιο πολύ παρεούλα κάνατε ;););) Αγόρασες πολλά τελικά;;

Μαρίνα είσαι νινί ακόμα που λέει και το τραγούδι. Μικρή μανούλα σαν το Μαράκι μας!

Για τη φραουλίτσα τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα. Την κούνια δεν την έχω στήσει. Μπορεί να πω να μου τη στήσουν και όταν θα είμαι στο μαιευτήριο. Άλλωστε το στρώμα θα το έχω την άλλη εβδομάδα. Για το πορτ μπεμπέ πάλι μου έφτιαξαν στρώμα σε λάθος διαστάσεις :evil::evil::evil: Επίσης, δεν έχω πλύνει τα υφάσματα του ριλάξ. Βαλιτσούλα δεν έχω φτιάξει ακόμα. Έχω ακόμά κάποιες δουλίτσες αλλά μόνο το πορτ μπεμπέ με αγχώνει γιατί εκεί θα την έχω στην αρχή. Το αίσθημα της φωλιάς δεν με έχει πιάσει ακόμα αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θα καταλάβω διαφορά γιατί είμαι λιγάκι ψυχοπαθής και γενικά έχω κόλλημα με την απόλυτη τάξη :?:?:?:lol::lol::lol: Πολλές φορές γι' αυτό το λόγο έχω νεύρα. Άμα δω παιχνίδια στο σαλόνι (πολλά και διασκορπισμένα) ή κακοστρωμένα καλύμματα καναπέδων...ΦΡΙΚΑΡΩ :twisted::twisted::twisted::twisted:

Πολύ φαγητό ο μπέμπης ε;;;Ευτυχώς που η Αγγελικούλα λείπει γιατί δε θα ήταν εύκολο να έχεις το μωρό όλη την ώρα στο στήθος και την Αγγελική στο σπίτι να μην έχει τι να κάνει...Πότε φεύγεις για το χωριό;;

Αυτά και για σήμερα girls! Πολλά φιλάκια!!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ και εμας ηρθε η ΔΕΗ μηπως να σου πω εγω ποσο????????????????????????255 ευρω!!!!!!!!!!!!!οοο ναι :twisted::twisted::twisted:

σε λιγο θα μπω ξανα γιατι γκρινιαζει :lol:

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εγώ ξύπνησα πεντέμιση που ξύπνησε ο Αντρέας, τον θήλασα κοιμήθηκε, ξύπνησε, τον ξαναθήλασα και κατά τις έξι και πέντε κοιμήθηκε. Εφτά και πέντε ξαναξύπνησε, τον ξαναθήλασα, αλλά δεν ξανακοιμήθηκε. Κάθισα μαζί του μέχρι τις οκτώμιση και μετά ξύπνησα τον άντρα μου να αναλάβει αυτός. Εγώ ξάπλωσα το κουρασμένο μου κορμί στο ωραίο μου κρεβατάκι για να ξεκουραστώ και εννιά και δέκα χτυπά το κουδούνι... Ω ναι! Ήρθε ο ελαιοχρωματιστής για να βάψει το διάδρομο και το γραφείοοοο.... Είχε πει ότι θα ερχόταν σήμερα, αλλά δε συνεννοηθήκαμε, και νόμιζα ότι δε θα ερχόταν τελικά. Τώρα τα έξυσε, έβαλε φάρμακο για την υγρασία και άρχισε βάψιμο.

Πάνω που είχα καθαρίσει όλο το σπίτι και είχα πει ότι σήμερα δεν κάνω δουλειές... Αμ δε!

Κατερίνα, βροχές και καταιγίδες;;; Εμάς πάλι, μόνο ήλιο, ήλιο, ήλιο.

Κι εμένα η κολοκυθοτυρόπιτα βγήκε λίγο υγρή από κάτω, και δε ψηνόταν το κάτω φύλλο, απ' τα υγρά του κολοκυθιού, γιατί δεν πρόλαβα να το βάλω να στραγγίξει. Τελικά, την έβγαλα απ' το φούρνο και έβαλα το ταψί πάνω στο αναμμένο μάτι της κουζίνας και ψήθηκε από κάτω!

Χαχα, κι εγώ ειδικά στην αρχή όποτε θήλαζα τον Αντρέα κοιμόμουν, όχι μόνο το βράδι, αλλά κάθε φορά! Και τώρα καμιά φορά αν ξυπνήσει κατά τις πέντε, όπως τον θηλάζω με παίρνει ο ύπνος.

Ανθή, εγώ τέτοια ψύχωση με την τάξη δεν έχω ευτυχώς! Αν είχα θα υπέφερα εδώ μέσα! Πάντως, προσπαθώ ό,τι χρησιμοποιώ να το βάζω στη θέση του για να μη μαζεύονται πολλά. Αλλά μέχρι εκεί.

Κι εγώ όταν είχα αγοράσει το πορτ μπεμπέ, είχα αγοράσει και στρώμα από το ίδιο μαγαζί, για το συγκεκριμένο πορτ μπεμπέ και το στρώμα ήταν μεγαλύτερο! Τελικά μου το έφτιαξε η μάνα μου και ταίριαζε.

Τάπερ δεν αγόρασα πολλά, ένα σετ με τρία, που είχε 25 ευρώ και ήταν σε προσφορά, έλεος. Τι να έκανα, έπρεπε να αγοράσω κάτι, όχι πολύ φτηνιάρικο, αλλά όχι και πανάκριβο. Η μάνα μου πήρε για μένα μια πιατέλα για κέικ με κάλυμμα και ασορτί σπάτουλα. Τι να κάναμε; Άσε που έπρηζε τη μάνα μου και μια φίλη μου που πήρε τηλέφωνο για να παραγγείλει για να κάνει επίδειξη και σπίτι τους, αλλά την απέφυγαν εντέχνως!

Μαρίνα, εμάς εδώ το ηλεκτρικό έχει εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη... Σε πολλούς γνωστούς μου το χειμώνα που έβαζαν καλοριφέρ ή κλιματιστικά, τους είχε έρθει 1000-1500 ευρώ. Εμείς γενικώς κάνουμε οικονομία, αλλά το χειμώνα δεν είχαμε πέσει κάτω απ' τα 300 καμία φορά. Τώρα το 158 μας φάνηκε υπερβολικά λίγο! Πού καταντήσαμε... Μόλις ήρθαμε στο σπίτι πριν δύο χρόνια, πληρώναμε 80 ευρώ το δίμηνο και τώρα μας ήρθε 158 και μας φαίνεται ελάχιστο...

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς λουβί (φασόλια μαυρομάτικα) σαλάτα.

Καλο μηνα κοριτσακια μου, τι μου κανετε?

Το πρωι ηρθε το Καρολινακι στο σπιτι μου να δει εμενα και τον μπεμπουλη. Τα ειπαμε περασαμε πολυ ομορφα και δεν καταλαβα πως περασε η ωρα. Πολύ καλά το σκεφτηκε που ηρθε γιατι ηθελα λιγο παρεα :D . Σας στελνει πολλα φιλια και με ρωτησε για σας!!!

Αννα Μαρια μια χαρα περασες στην επιδειξη ταπερ, ποτε θα ξανακανεις =))=))=)) Παντως δεν νομιζω να εχει παραπονο η κοπελα και παραγγελειες κανατε και την υποχρεωση εβγαλες.

Ανθη μου ποιος σε νευριασε? Ενταξη με το στρωματακι σημερα? να μας πεις τα νεα σου απο τον γιατρο σημερα πως την βλεπει την φραουλιτσα θα ερθει πιο νωρις? Το σπιτι και εγω τακτοποιημενο θελω να το εχω και το βραδυ μαζευονται ολα αλλα εκεινες τις μερες ηθελα να ειναι ολα καθαρα και τρεις μερες καθαριζα τα παντα.

Κατερινα οπως το ειπες μαραθωνιοι θηλασμοι δεν με κουραζουν ομως χαιρομαι που του δινω την αγκαλια και το γαλατακι μου, καλα την νυχτα και μενα με περνει ο υπνος.

Κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε;

Ο Αντρίκος ανέβασε πυρετό σήμερα το μεσημέρι, 38.9, σε κάποια φάση πήγε και πάνω από 39. Δεν έπεφτε, τελικά τον κοίμησα και πήγα στην παράκληση της Παναγίας, και όλη την ώρα προσευχόμουν κι έλεγα "Παναγία μου, κάνε να γίνει καλά ο Αντρέας μας, να ξυπνήσει και να μην έχει πυρετό". Βγαίνοντας απ' την εκκλησία, βλέπω κλήση απ' το σπίτι. Παίρνω τον άντρα μου και μου λέει "μόλις ξύπνησε, του έβαλα θερμόμετρο στη μασχάλη και δείχνει 36.5 και δεν είναι ζεστός". Τώρα ήρθα σπίτι και του ξαναέβαλε στο κωλαράκι και έχει 38.1. Είμαι πολύ συγκινημένη, μακάρι να έγινε το θαύμα και να έγινε καλά το μικράκι μου!

γεια σας ομορφουλες μου!!!!!!!!!

τι κανετε??

ειναι γεγονος οτι χαθηκα λιγακι.. :oops::oops: αλλα παντα σας εχω στο νου μου και ρωταω για σας τις δυο φιλεναδιτσες μου ..το καγκουρακι μας και την φραουλομανα μας!

χαρηκα πολυ οταν εμαθα για τα ανηψακια της χριστινας μας..οτι γυρισαν σπιτακι τους... :D:D .απλα απ οτι καταλαβα ειναι λιγο ευαισθητουλια..αλλα με τον καιρο ειμαι σιγουρη οτι θα δυναμωσουν και θ αναι μια χαρουλα..

σημερα πηγα απο το σπιτι της κατερινας..ειδα και το κουνελακι της! τον γλυκο μπεμπουλη της...μου φτιαξε εναν φρεντο φανταστικο!!!! και περασαμε πολυ ομορφα.οντως φιλεναδα πως περασε ετσι γρηγορα η ωρα...δεν μιλαγαμε καθολου :lol::lol: θα τα ξαναπουμε απο κοντα οταν ερθεις με το καλο απο το χωριο μας..

ανθουλι μου σημερα ειχες γιατρο ε? στειλε μου αν ειναι μην.στο κιν..γιατι μεχρι να ξαναμπω στο ιντερνετ μπορει και να χεις γεννησει τη νυφουλα μου! :lol::lol: εμεις λογικα θ απαμε για καφεδακι απο βδομαδα ε? φιλια στον πανουλη και οσο για τα νευρα υπομονηηηηηη και παλι υπομονη ..κανε δουλιτσες μηπως και ερθει η κουκλα νωριτερα ;) ελπίζω να χεις γεννησει πιο νωρις απ οτι σου πε ο γιατρος...

με τον μπεμπη μπορω να πω οτο γενικα ειναι ησυχος αν εξαιρεσετε την απογευματινη του γκρινια...η λυδια μας βεβαια συχνα εκει που τον φιλαει ακους τον πατατουλη να ουρλιαζει απο το κλαμμα και συνηθως ανακαλυπτουμε...ενα δαγκωματακι.... :evil: την μαλωνω..την βαζω τιμωρια...αλλα αυτο γινεται αρκετες φορες μεσα στην εβδομαδα...θα τον συνηθισει ποτε?????ολο μου λεει με ενα παραπονο..μαμα θελω να μεγαλωσει ο μπεμπουλης...

σας φιλω όλες γιατι κλαιει πολυυυυυ και δεν ηρεμει πουθενα...

αννα μαρια περαστικα στον μικρουλη...

Ουφ, ανέβηκε πάλι ο πυρετός. Αλλά και το θερμόμετρό μας μάλλον τα έχει παίξει. Του το βάζουμε στο κωλαράκι, δείχνει 38.9, του το βάζουμε μερικά λεπτά μετά στη μασχάλη και δείχνει 36.9. Τέλος πάντων, τον κάναμε μπανάκι, του έδωσα ντεπόν και τον θήλασα. Όσο τον θήλαζα, του έβαζα θερμόμετρο στη μασχάλη. Μία έδειχνε 38.1, μία 38.2, μία 37.5. Νομίζω αυτό ήταν το τελευταίο.

Αμάν πια, τι έπαθε πάλι; Ουφ, είμαι και χάλια σήμερα γιατί δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά...

γεια σας κοριτσια και καλο μηνα!!!

εδω παλι εβρεξε σημερα και εχει πεσει αισθητα η θερμοκρασια,απο το ενα ακρο στο αλλο ειμαστε απο την καψα στο κρυο,αυριο θα παμε για ψωνια να παρουμε παπουτσια για τα παιδια και να δουμε και για τους μεγαλους τιποτα,οσο φτανουν τα λεφτα μας δηλαδη γιατι το ταμειον ειναι μειον :o ,σημερα εβαλα τον Δημητρη να κοιμηθει σε μεγαλο κρεβατι και ηταν ολο χαρα ,να βγαλω και το κρεβατακι σιγα σιγα να το δωσω στην αδερφη μου

Αννα Μαρια περαστικα συντομα ευχομαι στον Αντρεακο,μηπως ειναι απο τα δοντια του;αλλα λες εφτασε και 39 υψηλος πυρετος για δοντια,καμια ιωση;;εχει αλλα συμπτωματα;μαλλον θελεις καινουργιο θερμομετρο τα χει παιξει αυτο,εγω στην μασχαλη μετραω μονο ,φασολακια φαγαμε σημερα,βαψατε τελικα;

Ανθη το δικο μου σαλονι ειναι συνεχεια γεματο παιχνιδια,το σπιτι μου ειναι μεζονετα και επειδη ειμαι εγω κατω ειναι και τα παιδια μαζι μου σπανια θα ανεβουν στο δωματιο τους να παιξουν κι ετσι μου βομβαρδιζουν μονιμως το σαλονι,τελοσπαντων γερα να ειναι κι ας γινεται το σπιτι μπαχαλο και μενα μου αρεσει η ταξη αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα,τι νεα απο τη φραουλιτσα νωρις ειναι ακομα να παρεις δυο βδομαδες τουλαχιστον ακομα να παρει βαρος ,ενταξει με το στρωματακι;

Καρολινακι χαθηκες ρε ψυχη,τρεχεις με τα παιδια κι εσυ,οσο για δαγκωματακια και χτυπηματα θα τα εχεις αυτα,υπομονη θα μεγαλωσει ο ποντικουλης και θα παιζουν μια χαρα μετα οχι οτι θα λειπει το ξυλο μεταξυ τους αλλα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα τουλαχιστον

Κατερινακι πως τον κανεις τον φανταστικο φρεντο που κερασες στο Καρολινακι για πες..........

Μαρακι δεν φανηκες σημερα πως περασατε στα γενεθλια σου;;

καλο βραδυ σε ολες!!!

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά; Σήμερα πήγα στο γίατρό. Την προηγούμενη φορά μου είχε πει ότι με βλέπει να παίρνω όλο το μήνα και έτσι εγώ από τότε κάνω συνέχεια δουλειές και γενικώς κουράζομαι αρκετά. Τα πράγματα λοιπόν έχουν αλλάξει πολύ. Η φραουλίτσα έχει εμπεδωθεί στη λεκάνη και παρόλο που η κοιλιά μου δεν είναι χαμηλή το μωρό είναι πολύ χαμηλά :?:?:?:? Μου είπε ο γιατρός λοιπόν ότι με τη θέση που έχει μπορεί να γεννήσω και στις 37 εβδομάδες και κάτι αλλά να κόψω λίγο φόρα γιατί το ιδανικό είναι να γεννηθεί ένα μωράκι από τις 38 και μετά :?:?:?:? Του περιέγραψα και τα πονάκια που έχω πλέον καθημερινά και μου είπε ότι είναι προεόρτια :?:?:?:?Το βάρος της είναι 2900 και μου είπε ότι στις 38 εβδομάδες θα είναι γύρω στα 3200 και αν έφτανα μέχρι τις 40 θα ήταν 3500. Δε φτάνω με τίποτα όμως μέχρι τις 40.Έχω αγχωθεί αρκετά. Λες και γεννάω πρώτη φορά.Είχα αρχίσει να βάζω στο μυαλό μου ότι θα φάω όλο το μήνα και τώρα μου ήρθαν απότομα τα νέα. Εγώ κορίτσια εδώ και αρκετό καιρό έχω διάισθηση ότι θα γεννήσω 15 Αυγούστου. Για να δούμε..Θα πέσω μέσα ή θα έρθει νωρίτερα η μπουμπού; Τώρα που σας γράφω έχω πάλι τα κλασικά νυχτερινά ύποπτα πονάκια :?:?:?:?:? Από αύριο πρέπει να φροντίσω και για τη βαλιτσούλα μου γιατί ούτε καν την έχω κατεβάσει από το πατάρι..Εντωμεταξύ και το στρώμα της κούνιας και του πορτ μπεμπέ θα τα πάρω Τρίτη. Επίσης την Τρίτη έχω και κομμωτήριο. Θα προλάβω λέτε;; Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό το έκλεισα σε μια εβδομάδα. Αυτά τα νέα μου. Είχα νεάκια δεν μπορείτε να πείτε ε;;;;;

Κατερίνα μου μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ στο σπιτάκι σου σήμερα :(:(:(:( Δυστυχώς όμως δεν μπορούσα γιατί μέχρι Παρασκευή φιλοξενώ τον μπαμπά μου διότι στο σπίτι βάφουν και ανανεώνουν το παρκέ και δεν αντέχει ούτε τη βαβούρα, ούτε τις μυρωδιές. Μόνο το βράδυ πηγαίνει στο σπίτι του για ύπνο. Πρέπει λοιπόν να φροντίζω να περνά καλά ο μπαμπάκας μου (φαγητάκι κλπ). Επίσης, η μαμά μου λόγω εργασιών στο σπίτι δεν μπορούσε να κρατήσει τον Πάνο και η πεθερά μου ήρθε μόλις χθες από τις διακοπές και ήθελε να ετοιμαστεί λίγο η γυναίκα (σούπερ μάρκετ, καθάρισμα σπιτιού κλπ).Το πρωί πήγα μαζί με τον μπαμπά μου στο μαγαζί που αγόρασα το στρωματάκι και το γύρισα πίσω. Τους παρακάλεσα να το έχουν έτοιμο μέχρι την Τρίτη που θα ξαναπάω Ν.Ιωνία (από εκεί το αγόρασα).

Άννα Μαρία μου περαστικά στο μικρό σου το αγοράκι..Πολύ στεναχωρήθηκα που έχει πυρετό :(:(:(:( Από πού κόλλησε;; Δεν έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια κι εσείς δεν ήσασταν άρρωστοι :roll::roll::roll::roll: ...Το θερμόμετρό σου είναι ηλεκτρονικό;; Αν ναι, άλλαξέ το. Είχα κι εγώ ένα ηλεκτρονικό και έδειχνε ό,τι ήθελε. Μόνο το υδραργύρου είναι ακριβές και δείχνει πάντα το ίδιο. Γενικά να ξέρεις ότι από το πωπουδάκι δείχνει περισσότερο.

Κατερινάκι μου το ξέρω ότι είναι καλό να φτάσει τις 38 εβδομάδες το νινί..Γι' αυτό με έπιασε λίγο άγχος. Μου είπε η μαία ότι δεν υπάρχει θέμα με το βάρος αλλά με τα πνευμονάκια..Ρώτησα λοιπόν το γιατρό αν θα χρειαστεί θερμοκοιτίδα σε περίπτωση που γεννήσω 37 εβδομάδων και μου είπε όχι ευτυχώς. Μακάρι να είναι έτσι.

Είναι λογικό που τα αντράκια σου θέλουν να βρίσκονται κοντά σου και όχι στον πάνω όροφο και σίγουρα δεν είναι εφικτό να ανεβάζεις όοολη την ώρα πάνω τα παιχνίδια που κατεβάζουν στο σαλόνι :?:?:?:? Άλλωστε σίγουρα με 3 παιδιά η απόλυτη τάξη φαντάζει ως άπιαστο όνειρο...

Καλό μου Καρολινάκι θα πιούμε σίγουρα καφεδάκι μέσα στην εβδομάδα. Εκτός πια αν μας προλάβει η νυφούλα σου..Δε νομίζω όμως..Εσείς τους έχετε βρει πλέον τους ρυθμούς σας. Οι ζηλίτσες της Λυδίας είναι λογικές και φυσιολογικές. Όταν αρχίσει να παίζει μαζί του θα είναι αλλιώς τα πράγματα πιστεύω. Μας έχεις λείψει από το καφενεδάκι. Να μπαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς!

Αυτά και για σήμερα φιλεναδίτσες μου. Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Γεια σας κορίτσια.

Ο Αντρέας ακόμα έχει πυρετό, μια πέφτει λίγο, μια ανεβαίνει... Το βράδι έκαιγε ο κακομοίρης. Κάθε λίγο σηκωνόμουν, και κατά τις τεσσεράμιση έβαλα τον άντρα μου να μείνει μαζί του στο δωμάτιο, στην πολυθρόνα. Δεν ήθελα να μείνω εγώ, μήπως χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο και είμαι ήδη ράκος, να πάρω όσες δυνάμεις μπορώ. Τώρα κάπως έχει πέσει, αλλά ακόμα έχει πυρετό...

Ο γιατρός είπε ότι είναι είτε ίωση είτε ουρολοίμωξη. Δόντια το αποκλείει και εμβόλιο έκανε τη Δευτέρα, οπότε χλωμό να ανέβασε πυρετό δυο μέρες μετά, και μάλιστα τόσο παρατεταμένο.

Πήραμε ούρα για καλλιέργεια, και περιμένουμε τώρα... Ουφ, είμαι τόσο σίγουρη ότι είναι ουρολοίμωξη πάλι...

Κατερίνα, ναι βάψαμε, πάρα πολύ ωραίος έγινε ο διάδρομος και το γραφείο ούτε που φαίνεται ότι είχε φύγει η μπογιά. Το διάδρομο τον βάψαμε σε ένα απαλό κιτρινάκι. Εγώ ήθελα κροκί, ο άντρας μου εκρού, καταλήξαμε σε μια μέση λύση. Πολύ καλή δουλειά έκανε το παιδί, δε φαίνεται καθόλου το σημείο που είχαν σπάσει τον τοίχο, και η μπογιά πολύ καλή, δε μυρίζει καθόλου!

Μπράβο του Δημητράκη που κοιμάται σε μεγάλο κρεβάτι!

Ανθή, από τις 36 εβδομάδες και μετά είναι φυσιολογικό να γεννηθεί το παιδί, αλλά σίγουρα, όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο. Κι εσύ βρε μην κουράζεσαι τόσο πολύ! Θα γεννήσεις όταν έρθει η ώρα σου! Θυμάμαι μια κοπέλα από τις Φθινοπωρινές μανούλες που έκανε όλη μέρα δρόμο, ανέβαινε σκάλες, έκανε 800 δουλειές, και τελικά γέννησε νομίζω κάπου στις 40 εβδομάδες! Ό,τι κι αν κάνεις, η φραουλίτσα θα έρθει όταν θέλει αυτή. Εκτός κι αν σηκώσεις κανέναν καναπέ όπως έκανε η γυναίκα του διευθυντή μας στο τρίτο τους παιδί, και γέννησε αμέσως!

Δεν ξέρω αν κόλλησε από κάπου ο Αντρέας, η κοπέλα με τα τάπερ έχει τρία παιδιά, δεν ξέρω αν είναι κάποιο απ' αυτά άρρωστο, εμείς πάντως δεν είμαστε, γι' αυτό φοβάμαι ότι είναι ουρολοίμωξη, γιατί δεν είχε από πού να κολλήσει.

Το θερμόμετρο είναι ηλεκτρονικό, πήγε τώρα ο άντρας μου και πήρε κι ένα άλλο. Τα υδραργύρου έχουν καταργηθεί και απαγορευτεί!

Για την τάξη που λες, με δύο παιδιά είναι λίγο ουτοπικό να έχεις απόλυτη τάξη μες στο σπίτι, στο λέω για να μην απορήσεις όταν θα βλέπεις το σαλόνι σου σαν πίνακα του Τζάκσον Πόλλοκ!

Καρολινάκι, φαντάζομαι οι ζήλειες είναι μες στο πρόγραμμα, αλλά μήπως όταν τη βάζεις τιμωρία την κάνεις να νιώθει κάπως παραμελημένη. Δηλαδή ότι γι' αυτήν έχεις τιμωρίες και για τον μικρό χάδια και φιλιά; Μήπως της βγαίνει αντίδραση;

Άντε, σας κλείνω, θα σας κρατάω ενήμερες.

Καλημερα, τι ωραια που δροσισε λιγακι

Αννα Μαρια περαστικα στον Αντρικο, τι να πω να ειναι κατι που θα περασει οσο πιο γρηγορα και ανωδινα γινεται.

Καα κανατε και πηρατε αλλο θερμομετρο γιατι το αλλο μαλλον τα ειχε παιξει. Τα ηλεκτρονικα συνηθως δειχνουν λιγοτερο, θυμαμαι ειχαμε παρει ενα που εδειχνε πολυ λιγο το 36 το εδειχνε 34 αντε να βγαλεις ακρη και τελικα δοκιμασε αρκετα ο αντρας μου στο φαρμακειο μεχρι να βρει ενα με αποκλιση λιγα δεκατα μονο.

Κατερινακι οντως ξεμπερδευεις με τα μωρουδιακα αφου τον εβαλες και σε κανονικο κρεβατι. Τον φρεντο τον εφτιαξε η καφετιερα, δεν εκανα τιποτα μονο παγο εβαλα :lol::lol: και χτυπησα το παγωμενο γαλα αυτο :lol::lol::lol: . Δεν σου εχω γραψει και για τα μακαρονια στη χυτρα τωρα που το θυμηθηκα. Λοιπον ζεσταινεις στην κατσαρολα περιπου 200γρ μπεικον, να βγαλει το λιπος του και προσθετεις 500γρ μακαρονια, οτι θες κατα προτιμηση μικρα, πενες φιογκακια τετοια, 500γρ κρεμα γαλακτος και 1 λιτρο νερο, αλατι & πιπερι. Ανακατεβεις κλεινεις με το καπακι της χυτρας και τα μαγειρευεις αφου πιασει την καταλληλη πιεση για 5 λεπτα και ειναι ετοιμα.

Ανθη μου τι ωραια νεα, η φραουλιτσα θα κανει το χατιρι της μαμας της. Δηλαδη μπορει τις επομενες 10-15 μερες να ερθει τι καλα και το βαρος της τελειο. Πολυ θα ηθελα να εβλεπα και εσενα χθες...τωρα μετα να γεννησεις με το καλο να επιστρεψω και εγω δεν θα χαθουμε.

Άντε, σαν να έπεσε κάπως ο πυρετός, για να δούμε... Είναι αρκετά ευδιάθετος και ζωηρός, μες στην τρελή χαρά θα μπορούσα να πω, αλλά και την άλλη φορά έτσι ήταν και η καλλιέργεια έδειξε ουρολοίμωξη. Τώρα κοιμάται. Για να δούμε...

Καγκουράκι, άσε, ό,τι να 'ναι τα ηλεκτρονικά θερμόμετρα. Δε μου είχε ξανατύχει.

Σας φιλώ όλες, ελπίζω να επιστρέψω με ακόμα καλύτερα νέα.

Γιούπι, δεν είναι ουρολοίμωξη!!!

Είχε πέσει ο πυρετός, τώρα ανέβασε πάλι 38.4, αλλά ο γιατρός είπε θα υποχωρήσει σιγά σιγά. Αν δεν υποχωρήσει θα του τον πάμε αύριο να τον δει.

Geia sas koritsakia mou.Ti kanete? Den mpika xthes na sas grapsw i gaidoura. Sta genethlia mou perasme polu wraia afou mou ekanan ekplixi!! Pigame gia mpanaki sti thalassa kai meta tha erxontousan oi koumparoi mas gia fagito se mia tavernoula ekei konta. Pigae emeis stin taveroula k perimename. Xafinika paizei to happy birthday k egw koitousa gyrw gyrw arxika nomiza pws eixe genethlia kapoios allos.Meta koitaw k blepw gyrw sta 15 atoma, oi goneis mou, aderfia mou, kai polu stenoi filoi na skane muti me tourta!!! :D:D:D Sygkinithika i alitheia einai. Esvisa ta kerakia me ton Stefanako mou. Perasame polu wraia!!! :D:D

Xthes irthe i mama mou, egw ekana geniki k xepatwthika. I mama mou kratouse to mikro kai mou siderwse na'nai kala!! To apogeuma irthan duo files-sinadelfoi k ipiame kafedaki. Wraia perasame!

Simera to prwi piga me to mikro se mia fili pou exei ena agoraki 22 minwn k epaixan. Meta to apogevma pigame na apoxairetisoume toys nonous toy mikrou mou giati tha pane tailandi 2 vdomades. Twra spitaki moni giati o antras mou pige na dei podosfairo. Sfouggarisa, mazepsa k tha paw gia ntouzaki! A den sas eipa piga k eftiaxa ta nixia mou k den m'aresan :cry: Tespa...avrio exw odontiatro to mesimeri.

Anna Maria pws einai o mikros? I kapoia iwsi tha nai i dontaki. O Stefanos anevaze psilo pureto sta dontia. Twra etoimazetai allo ena!!! Kala perasate sta taper telika, san kafedaki itan!!! :D:D:D

Eides stin tv gia to viasmo tou 11xronou agoriou? Stenaxwrethika polu...

Anthi E-R-X-E-T-A-I!!!! H fraoulitsa kale!!!! Kalytera einai na gennithei stiw 38 ebd oxi pws tha exei tipota to mwro an gennithei pio nwris. Apla mou ta elege k emena o gunaikologos otan tou elega na vgalw tis rafes na gennisw giati eixa agxwthei polu. Ante etoimase tis valitses!!!! :lol::lol:

Katerina mou vrexei? Thumamai Kastoria otan eixa paei tetoio kairo evrexe kai itan wraia!!! Psaxnw eisitiria gia tin alli vdomada poy arravwniazetai i kolliti mou!!! Elpizw na vrw kati teleutaia stigmi. Pote fevgete eseis?

Kagkouraki ti kanoun ta paidakia sou? Etoimastikate na fugete k eseis? K egw thelw diakopes!!!! Ipiate k kafedaki me to karolinaki ti kala....

Karolinaki mas eleipses...Zikevei to Ludiaki? Tha strwsei, upomoni mono!!

Marinaki ti kaneis esu? O mpempis?Tha pate diakopoules eseis?

Sas afinw koritsia mou, kalo vrady

Ουφ, πέθανα σήμερα... Σκούπισα όλο το σπίτι, σφουγγάρισα τα τρία δωμάτια και τα μπάνια, έπλυνα ρούχα στο χέρι, έπλυνα τα ξεσκονόπανα, έπλυνα το μπάνιο, έπλυνα το μπανάκι του Αντρέα, σιδέρωσα λίγα ρούχα και φυσικά, κρατούσα τον Αντρέα, τον πλύναμε χιλιάδες φορές που έκανε κακά, τον θηλάζω όλη μέρα γιατί δεν έφαγε τίποτα, μόνο λίγο ρυζάλευρο το πρωί, του έπαιζα, κ.λπ... Είμαι ένα πτώμα...

Τώρα πάλι έχει πυρετό, κοιμάται και ξυπνά κάθε μισή-μία ώρα... Τώρα ξύπνησε και ήταν πάρα πολύ ανήσυχος. Παλεύαμε να του δώσουμε το ντεπόν και αυτός πάλευε να μην το πιεί. Τελικά του το έριξα στο στόμα και το έβγαλε... Αλλά δεν μπορώ να δώσω άλλο, γιατί δεν ξέρω πόσο κατάπιε...

Τρόμαξα μετά να τον ηρεμήσω... Τώρα κοιμήθηκε πάλι και φαντάζομαι σε λίγο θα ξυπνήσει. Μαύρη νύχτα προβλέπεται...

Αύριο το πρωί λογικά θα πάμε στο γιατρό, αφού ο πυρετός δεν προβλέπεται να πέσει.

Μαρία, για πόσες μέρες σου έκανε πυρετό ο Στέφανος στα δόντια; Εμάς πάντως βγάζει ένα δόντι τώρα.

Για τα γενέθλιά σου, σου έγραψα στο φέισμπουκ.

Φιλιά σε όλες, πάω να την πέσω, μήπως προλάβω να κοιμηθώ έστω και λίγο.

γεια σας κουκλες

πηγαμε για ψωνια το πρωι αλλα δεν πηρα τιποτα για μενα τελικα,μου φαινεται οταν δεν εχεις λεφτα δεν εχεις και διαθεση για ψωνια :o:( και κοιτας μονο τα απαραιτητα,πηραμε παπουτσια για τον Νικο και ανανεωσα λιγο την κουζινα μου ενα σετ πιατα και φλυτζανακια του καφε τιποτα αλλο ασε που δεν μου αρεσε και τιποτα,αυριο εχουμε το μνημοσυνο για τον παππου του Αντωνη που πεθανε περυσι και εφτιαξα ενα νηστισιμο κεικ για να το παει η πεθερα μου και μια παστα φλωρα για να την παω εγω,το Σαββατο θα φαμε στο μνημοσυνο και θα φτιαξω ενα διχρωμο χαλβα να τους παω,α! εφτιαξα και μαρμελαδα βερυκοκο πηρα φορα με τις μαρμελαδες φετος,οτι φρουτο βρεθει στα χερια μου το κανω μαρμελαδα :D

Μαρακι τι ωραια εκπληξη που σου κανανε,πως να μην συγκινηθεις;ωραια πραγματα,κι εσυ στις δουλειες το εριξες,λεμε για 9 του μηνος να φυγουμε εσυ ποτε θα ερθεις;ποσες μερες θα μεινεις;ειναι κριμα να ερθεις τοσο κοντα μου και να μην βρεθουμε,οικογενειακως θα ερθετε;;τι καλα να βολεψει να βρεθουμε πολυ το θελω!!!

Αννα Μαρια πως ειναι ο Αντρεας;;παλι καλα που δεν ειναι ουρολοιμωξη,μαλλον καμια ιωση θα ειναι και ευχομαι να περασει πολυ συντομα,παντως κυκλοφορει μια ιωση με πυρετο ακουσα πολλους γονεις να παραπονιουνται,μαζι γραφουμε οι ιωσεις συνηθως κρατανε 3 μερες,εχει αλλα συμπτωματα εκτος του πυρετου;;καλο κουραγιο σου ευχομαι

Ανθη ακομα δεν ετοιμασες την βαλιτσα;;σε βλεπω να τρεχεις τελευταια στιγμη,οταν γεννησα τον Δημητρη ηταν μια κοπελα στο δωματιο που δεν ειχε προλαβει να φτιαξει την βαλιτσα και συνεχεια ελεγε στους δικους της να της φερουν το ενα και το αλλο κανονισε,να ερθω να στην φτιαξω εγω;μου αρεσει πολυ η ολη διαδικασια και οι ετοιμασιες για τον ερχομο του μωρου

Κατερινα πανευκολα τα μακαρονια στη χυτρα,τα πετας ολα μεσα και ξεμπερδευεις,καλη λυση κι οταν βιαζεσαι

καλο βραδυ σε ολες!!!φιλακια!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Ο μικρός ξύπνησε απύρετος, κατά τις εννιάμιση ανέβασε 38.2, και θα τον πάμε τώρα στον παιδίατρο να τον δει. Μας είπε ότι υποχωρεί, αλλά καλύτερα να του τον πάμε. Κι εμείς το προτιμάμε βέβαια, να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Κατερίνα, άλλα συμπτώματα δεν έχει, εκτός από το ότι έχει πολλά αέρια και κλάνει συνεχώς! Κατά τα άλλα, δεν έχει κάτι πέρα απ' τον πυρετό. Δεν τρώει, βέβαια, αλλά αυτό είναι σύμπτωμα του πυρετού.

Χτες βράδι πάντως ήταν πάρα πολύ ανήσυχος, όλο ξυπνούσε κι έκλαιγε. Ξύπνησε κατά τις δωδεκάμιση, μετά τον ξύπνησε ο άντρας μου στις δύο να του δώσει το φάρμακό του και μετά ευτυχώς κοιμήθηκε μέχρι τις πεντέμιση και μετά ξύπνησε πάλι στις οκτώμιση. Δηλαδή, ξυπνούσε κάθε τρεις ώρες περίπου που ήταν να πάρει το φάρμακο, ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν!

Χαχα, τώρα του κρατάει ο άντρας μου ένα κουκλάκι, και το κουτουλάει συνέχεια! Έχει πολλή πλάκα!

Τα ψώνια εμένα είναι το χειρότερό μου. Σπανιότατα πηγαίνω, και μόνο όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη. Τώρα τελευταία, όμως, πηγαίνουμε οικογενειακώς στο σούπερ μάρκετ και είναι ωραία.

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς μακαρόνια με σάλτσα λαχανικών. Χτες φάγαμε καλαμαράκια και πατάτες που τα επιμελήθηκε ο άντρας μου!

Γεια σας και πάλι!

Πήγαμε παιδίατρο και τελικά ο μικρός έχει πάρα πολλές άφθες στο λαιμό. Είναι επιδημία μας είπε. Μας έδωσε κάτι φάρμακα και είπε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα είναι πολύ καλύτερα. Μας είπε ότι κανονικά με τέτοιο λαιμό θα έπρεπε να κλαίει και να γκρινιάζει όλη μέρα, αλλά φαίνεται να αντέχει πολύ. Είναι δυνατό μωρό το καμάρι μου! Τώρα του έδωσα τα φάρμακα μετά από μάχη και κοιμήθηκε, οπότε πάω κι εγώ για μαγείρεμα!

καλημερα κοριτσια!!!ειχα γραψει το πρωι αλλα μαλλον σβηστηκε :?

εμεις χθες ειχαμε τρομερη γκρινια μεχρι και το πρωι και ακομα αλλα λιγοστεψε...ολο το βραδυ ενα διωρο κοιμηθηκε...

η παιδιατρος ειπε πως μαλλον τον πειραζουν τα γαλακτομικα για αυτο και μου ειπε να κοψω ΟΛΑ τα γαλοκτομικα :o

πανε τα τοστακια μου.... αλλα χαλαλι...ειναι κολικοι μου λεει...ας δοκιμασουμε να τα κοψεις μπας και καλυτερεψει...για να δουμε :?:?:?:?:?:?

εκλεισα και ραντεβου τεταρτη στον κυριο Παπαβεντζη τον παιδιατρο και συμβουλο γαλουχιας αλλα κυριως για συμβουλες στον θηλασμο θα παω...να δω πως θα αυξησω την παραγωγη μου :?

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ποπο και εγω βγαζω συχνα αφθες στο στομα!!!τι πονος και τσουξιμο!και ειδικα σε μωρο???ποπο περαστικα του!!εμεις οι μεγαλοι απο κατι βρωμικο αν φαμε το κολλαμε...αλλα τα μικρα απο τι? :?

αυτα κοριστια...παω γιατι γκρινιαζει!!!

ΑΝΘΗ μαλλον σε ακουσε η μικρη και λεει κατσε να κανω το χατιρι της μαμας ;););)

Γεια σας κοριτσακια μου, σήμερα ο μικρουλης μου είναι λίγο ανήσυχος, είναι απο το πρωι κάθε μια ώρα στο στήθος και μόλις τον περνει ο ύπνος και τον βάζω στο κρεβατακι του, ξυπναει και κλαίει. Τώρα έχει ένα μισάωρο που κοιμάται αλλα σαν να τον ακούω...

Είχα και δουλειές να κάνω απο το πρωι, είχα κάνει το μισό σπίτι χθες και έχω τα υπόλοιπα τώρα, έχω και σίδερο αλλα μάλλον αυτο παει για αυριο το πρωι, μαζι με τα πράγματα που έχω να μάζεψω αυριο γιατι το απόγευμα θα φύγω.

Άννα Μαρία ευτυχώς που τον είδε ο γιατρός και σας καθησυχασε, ωραία που υποχωρεί, θα ηρεμησει ο μικρουλης σου.

Μαρίνα και ο δικος σου ανήσυχος, τι τα πιασε η πανσεληνος :roll: , λες να τον πειράζουν τα γαλακτομικα που τρως μακάρι να βγάλεις άκρη για να μην ταλαιπωρείται το ζουζουνι σου.

Μαρακι τι ωραία έκπληξη που σου κάνανε, φανταζομαι ποσο θα συγκινηθηκες, είναι τελετές τέτοιες στιγμές με τους ανθρωπους που αγαπάς. Και πάλι να είσαι πάντα ευτυχισμένη.

Κατερίνα ποσο δίκιο έχεις αν δεν έχεις λεφτά δεν έχεις διάθεση και για ψώνια, και κοιτάς να πάρεις μονο για τα παιδιά και πάλι τα απαραίτητα, καλα να είμαστε και ας μην ψωνιζουμε τίποτα για μας.

Τι κάνετε κορίτσια;

Ο Αντρίκος ανέβασε πάλι ψηλό πυρετό πριν λίγο, δώσαμε νουροφέν, θήλασε και τώρα κοιμάται. Όχι για πολύ φαντάζομαι... Πάντως υποχωρούν οι πυρετοί, και ελπίζω να υποχωρήσουν και οι άφθες.

Μαρίνα, μεγάλο μανίκι αυτό με τα γαλακτοκομικά. Εγώ έλεγα ότι δε θα το άντεχα ποτέ, αλλά μετά τη γέννα τα γαλακτοκομικά τα έχω μειώσει ούτως ή άλλως, γιατί δε με τραβάνε. Αλλά να τα κόψω τελείως, πολύ δύσκολο. Αξίζει τον κόπο όμως, και υπάρχουν πολλές νηστίσιμες συνταγές, κυρίως για γλυκά που θα σε βοηθήσουν να μη καταλάβεις τη διαφορά!

Τις άφθες τις κόλλησε από κάπου, είναι επιδημία μας είπε ο παιδίατρος. Και την ώρα που ήμασταν εκεί, τον πήρε τηλέφωνο ένας μπαμπάς για τον ίδιο λόγο. Μάλλον κόλλησε τη Δευτέρα που είχαμε πάει στο νοσοκομείο για το εμβόλιο, παρ' όλο που εκεί που γίνονται οι εμβολιασμοί, πηγαίνουν μόνο τα παιδιά που θα εμβολιαστούν, όχι τα άρρωστα, είναι ένα μικρό ξεχωριστό κτίριο. Αλλά όλο και κάποιο παιδί θα ήταν στην αρχή της ίωσης, ή κάποιο απ' τα αδελφάκια που συνόδευαν τα παιδιά που θα εμβολιάζονταν, δεν είναι δύσκολο να κολλήσει από κάπου.

Καγκουράκι, κι ο Αντρέας έτσι έκανε στην αρχή. Όλο έκλαιγε, ήθελε αγκαλιές, μόλις τον έβαζα στο πορτ μπεμπέ κοιμόταν.

Ουφ, κι εγώ έκανα δουλειές, μαγείρεψα, σκούπισα και σφουγγάρισα σαλόνι, κουζίνα και διάδρομο, ξεσκόνισα το σαλόνι, σιδέρωσα κάτι λίγα ρούχα που είχα πλύνει χτες στο χέρι, και τώρα είμαι σε δίλημμα αν θα κάνω ή όχι τη βεράντα, αλλά τελικά το αποφάσισα: άσε και κάτι για αύριο!

Σας φιλώ όλες!

Τα λέμε μετά.

Ti kanete koritsakia mou? Egw VARIEMAIIIIIII!!!! :roll: Piga odontiatro to mesimeri, meta irthan na mou baloun sites sta parathira, evrexe kiolas k mou ekanan to spiti xalia. Twra prepei na mazepsw kai pali kai DEN THELW!!!! :evil::cry::? Sto metaxu prin pou evrexe o Stefanos eixe xazepsei sto parathyro!!! :lol::lol:

Anna Maria polu asximo pragma oi authes...den exv bgalei vevaia kamia fora alla vgazei o antras mou, kai evgale kai twra kai paidevetai. Yparei ena tzel pou dinoyn kai kanei kai gia vrefi, to vazeis stin pipila k paei se olo to stoma. Pali kala upoxwrei k o pyretos.

Katerinaki legame n aerthoume gyrw stis 9/8-14-16/8.Kapou ekei an kai opws exoyn akrivunei ta eisitiria dyskola ta pragmata. Eseis pou tha eiste eipame?

Polla pragmata eftixes KAI pali!!! :lol::lol: Agapw marmelada verikoko!!!!

Kagkoyraki les na arxisan oi kolikoi k einai anisuxo to nini? Isws na ton enoxlei k i zesti. Euxaristw kai pali gia tis eyxes...

Marina dokimase xwris galaktokomika ena diastima na deis pws tha einai o mikros.Einai duskolo alla tha ta katafereis!

Anthi poy eisai esi???

O mikros efage simera mosxari me fasolakia, apopse den xerw mallon tha ftiaxw ston antra mou mia makaronada...

Ayta pros to paron...sas filw!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...