Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Γειά σας!

Εμείς πήγαμε εκκλησία, κοινώνησε ο Αντρίκος κι ευτυχώς κοιμήθηκε στο αμάξι! Τον έβαλα στο κρεβατάκι του, άναψα και το κλιματιστικό, κι ευτυχώς κοιμάται ακόμα!

Χτες το απόγευμα είχαμε πάει για μπάνιο, πήραμε και τη βάρκα του, πάρα πολύ το χάρηκε το Αντρικάκι μας!

Τάπερ, τάπερ, τάπερ, εφιάλτης μου έχουν γίνει. Ευτυχώς τώρα με παίρνουν μία-μία και το ακυρώνουν, οπότε παίζει να ματαιωθεί τελείως η επίδειξη. Μακάρι, γιατί μόνο που το σκέφτομαι αρρωσταίνω. Οι επιδείξεις τάπερ θα έπρεπε να απαγορευθούν δια νόμου (και δια ροπάλου μη σας πω). Της έστειλα τώρα μήνυμα και της το είπα, μην της το πω τελευταία στιγμή.

Ανθή, το easy chopper είναι χειροκίνητο και πανεύκολο και πάρα πολύ απλό στη χρήση, γι' αυτό το λένε και easy. Αλλά δεν παύει να είναι πανάκριβο. Δεν ξέρω το μεγάλο τι χωρητικότητα έχει, αλλά το μικρό έχει πάρα πολύ μικρή χωρητικότητα, δηλαδή πρώτα έπρεπε να βάλουμε τα κομματάκια του ροδάκινου, να τα λιώσουμε, και μετά την μπανάνα. Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το αγοράσω, άλλωστε, πόσο καιρό ακόμα θα τρώει αλεσμένα ο Αντρέας; Το πρόβλημα με τα φρούτα το έλυσα, αφού όταν είμαστε έξω του λιώνω μπανάνα με το πιρούνι και την τρώει μια χαρά.

Το ρυζόγαλο κι εγώ κάπως έτσι το φτιάχνω, αλλά όπως είπα, το φτιάχνω σπανιότατα, γιατί δεν το τρώει ο άντρας μου. Εμένα μ' αρέσει πολύ, κι ελπίζω όταν μεγαλώσει ο Αντρέας να το τρώει κι αυτός, για να το φτιάχνω!

Καλέ, εσύ κώλο δε βάζεις κάτω! Όλο γυρνάς! Καλά κάνεις, τώρα που μπορείς! :P (τι σπαστικό αυτό το "τώρα που μπορείς"!).

Μαρίνα, τι κάνεις; Τάπερ, τάπερ, τάπερ, δεν μπορώ ν' ακούω άλλο για τάααπεεερ!!!

Αλήθεια, τον μικρό σου πώς τον λένε; Μας έχεις πει;

Σήμερα τι τρώτε; Εμείς θα πάμε στη μάνα μου, έχει χοιρινό με φασολάκια στο φούρνο. Θα κάνω μόνο το φαγάκι του Αντρέα. Σας είπα ότι έφαγε πλιγούρι και μακαρόνια; Αλεσμένα εννοείται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα! Τι κανετε; Την Παρασκευη οπως ειπα πηγα οδοντιατρο μου το καθαρισε αλλα εχω ακομα δρομο, θα παω 2 φορες ακομη αυτη την εβδομαδα γιατι πρεπει να φυγει εντελος το πυον απο το αποστημα. Τοαχιστπν δεν ποναω ουτε ειμαι φουσκωμενη. Μετα το γιατρο μαζεψα τα πραγματακια μας κ πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο στο βουνο, στον Αγρο μαζι με τους κουμπαρους μας.ωραια ηταν αλλα κουραστικ γιατι ηταν μονο για ενα βραδυ. Ο μικρος δεν μας αφησε σε ησυχια γιατι δεν καθοταν λεπτο κ ηθελε να περπαταει κ να μην ειμαστε κοντα του, μας εσπρωχνε!!! :shock: γυρισαμε χθες μεσημερι, εγω συγυρισα μαζεψα κ μετα το βραδυ εινασταν καλεσμενοι σε παρτυ για επετειο γαμου ενος φιλου κ συνεργατη του αντρα μου του οποιου η γυναικα του ειναι η οδοντιατρος μου!!! Λετε να κανω κ εγω παρτυ για την επετειο μου 8-):lol:

Ο μικρος σημερα ξυπνησε στις 2 το πρωι του εδωσα γαλα να ηρεμησει κ μετα κοιμηθηκε ευτυχως αλλα μεχρι τις 6:30 κ μετα δεν ξανακοιμηθηκε. Με αφησαν εμενα λιγο στο κρεβατι μεχρι τις 8. Κοιμηθηκε πριν μιση ωρα ευτυχως. Πού βρισκει τοση ενεργεια ακομη δεν εχω καταλαβει! Σημερα δεν μαγειρεψα κατι, δεν ξερω ισως παμε βολτιτσα.

Αννα Μαρια ουτε εγω μπορω να σε φανταστω σε επιδειξη ταππερ. :lol: με εχει πρηξει η ξαδερφη του αντρα μου να κανω αλλα μεχρι στιγμης το γλυτωσα. Τα εχει παρει κ ο αντρας μου μαζι της γιατι με επαιρνε συνεχεια τηλ πταν ημουν εγκυος την πρωτη φορα ακομα κ μετα που εχασα το μωρο. Κ μαλιστα τοτε δεν ειχαμε το σπιτι μας κ δεν ειχα καπου να το κανω κ με επρηζε. Ετσι μου λεει ο αντρας μου δεν θα κανεις τιποτα :lol: ειναι καλη ποιοτητα μεν αλλα ακριβα! Αν ειμασταν κοντα θα ερχομουν!! Εφαγε ο Αντρεας τα μακαρονια;

Μαρινα μου εχετε κ εσεις θεμα με το ποδαρακι; Ευχομαι να μην χρειαστει εγχειριση κ να μην ταλαιπωρηθει καθολου το μωρο. Ο Στεφανος μου ηταν νομιζω 2-3 βδομαδων οταν τον πηγα βολτα στο εμπορικο κ στο τζαμπο :lol: . Λογικο να αναστατωνεται ο μικρος αφου αλλαζει περιβαλλον κ προγραμμα, ειναι μια φαση κ περναει. Να βγαινετε για να συνηθισει.

Καγκουρακι μου τι καλα πηγατε τις βολτιτσες σας, κυριος ο μικρος. Θα πατε στο χωριο διακοπες; Ποτε φευγετε;

Χριστινακι μου καλα να περασετε κ κοιτα να μας γυρισεις ανανεωμενη. Ευχομαι να τα βρειτε με τον αντρα σου. Περαστικα στα μικρα. Θελουν πολυ προσοχη.

Αννα Μαρια τωρα που θυμηθηκα πολυ στεβαχωρεθηκα κε το παιδακι της φιλης σου. Ας γινει ενα θαυμα κ να γεννηθει γερο το μωρακι. Καλη δυναμη να εχει η κοπελα.

Κατερινα μου πώς ειναι ο Δημητρακης; Του εφυγαν τα σπυρια; Ισως να ειναι εξανθηματα απο τον πυρετο σε συνδυασμο με τη ζεστη. Εφτιαξες κ μαρμελαδα βρε θηριο; Τρελλαινομαι για κορομηλο! Αληθεια τη μαρμελαδα βανιλια πώς τη φτιαχνεις; Πρωτη φορα ακουω.

Ανθη μου μπηκες στο μηνα σου!!! ΓΙΟΥΠΙ!!! Αντε με το καλο να μας ερθει η φραουλιτσα. Ποτε εχεις γιατρο;

Σας αφησω γιατι ξυπνησε κ κλαιει. Φιλια σε ολες

Μαρία, άσε, κι εγώ τα έχω πάρει με τα τάπερ. Η επίδειξη τάπερ ήταν για μένα το άκρων άωτον της κατινιάς, και τώρα έγινα ρεζίλι παίρνοντας τηλέφωνο ένα σωρό συγγενείς και φίλες για να τις καλέσω.

Αυτήν την κοπέλα την έβαλε μια άλλη φίλη μας στην εταιρεία, κι αυτή η τελευταία με είχε καλέσει σε επίδειξη τάπερ στο σπίτι της όταν ήμουν έγκυος. Εννοείται ότι βρήκα μια δικαιολογία για να μην πάω, ότι δεν είχα αυτοκίνητο, που ήταν και αλήθεια, όντως δεν είχα αυτοκίνητο, και με έπαιρνε τηλέφωνο για να έρθει να με πάρει αυτή με το αμάξι της. Αλλά πάλι βρήκα δικαιολογία (όταν είσαι έγκυος είναι εύκολο να βρεις δικαιολογίες) ότι δεν ένιωθα καλά, και δεν πήγα!

Εγώ δεν μπορώ αυτό το πρήξιμο. Τους κάνουν σεμινάρια και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου. Έλεος με τα τάπερ πια!

Άσε, κι εμάς ο Αντρέας ξύπνησε 6.15, θήλασε και μετά ξύπνησα τον άντρα μου και τον πρόσεχε, ξανακοιμήθηκα, και οκτώ παρά ξύπνησα και τον ανέλαβα εγώ, τον θήλασα και πήγαμε εκκλησία. Ο άντρας μου εννοείται δεν ήρθε εκκλησία και έπεσε και ξανακοιμήθηκε.

Όσο για τον Αντρέα, μισή ώρα κοιμήθηκε μετά την εκκλησία και ξύπνησε. Έφαγε ρυζάλευρο με ροδάκινο και τώρα παίζει στο πάρκο.

Τα μακαρόνια του τα έβαλα στο φαγητό μαζί με κοτόπουλο, κολοκυθάκι, καρότο, λίγη ντομάτα, λίγο κρεμμύδι, λίγο μαϊντανό (όλα τα λαχανικά στον ατμό), και τα έφαγε ευχάριστα.

Η μαρμελάδα βανίλια απ' ό,τι κατάλαβα είναι από το φρούτο βανίλια, που είναι σαν δαμάσκηνο, όχι βανίλια που βάζουμε στα γλυκά! :lol::lol::lol:

Άντε, κλείνω, γιατί πήρε τηλέφωνο μια θεία μου ότι θα έρθει να δει τον Αντρέα και πρέπει να μαζέψω, γιατί εννοείται ο άντρας μου άφησε δύο φανελάκια και ένα σορτσάκι στους καναπέδες + πρέπει να ξεσκονίσω, κ.λπ.

geia sas koritsia!!!

Μαρακι να σαι καλα !και εμεις σημερα εχουμε να παμε σε γαμο σε ενα χωριο και θα τον αφησω στη μαμα μου μεχρι να γυρισουμε :( αχ δεν θελω να παω αλλα υποχρεωσεις!!!θα μου λειψειιι εστω και για αυτες τις ωρες!!! :D χαζομαμα ειμαι τι να κανουμε???!!!αλλα δεν θα ταλεπωρηθει αν το παρω μαζι μου???? :?:?:? εγω τον λυπαμαι μωρε τοσος κοσμος.βαβουρα,ματιαααααααα γιατι μιλαμε για χωριο!!!ξερετε τωρα...

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ θα τον βαφτισουμε Αντωνακη τον μπεμπουλη μας! :D τωρα για ημερομηνια δεν ξερουμε ακομα...

φιλακια ,θα ξαναμπω σε λιγο

γεια σας κουκλες

ο Δημητρακης μου ειναι πολυ καλυτερα,αρχισαν να φευγουν τα σπυρακια που τελικα μπορει να ηταν κοξακι αλλα τυπου Α, Αννα Μαρια ο ιος τυπου Β ειναι επικυνδυνος και προκαλει διαφορα γιαυτο ειχε γινει πανικος τοτε που λες στα αεροδρομια,η παιδιατρος μας ειπε οτι θα κανουν λιγες μερες για να φυγουν αλλα ευτυχως αρχισαν να εξασθενουν και ευτυχως η ορεξη του δεν εχει μειωθει πολυ,το καλο ειναι οτι δεν ξανα εκανε πυρετο,σημερα πηγαμε κι εμεις εκκλησια και μετα εφτιαξα πατατες με μπριζολες στη γαστρα,το απογευμα εφτιαξα κρεπες και ρυζογαλο και ειχα λιγο σιδερο μου ειχε σιδερωσει και η μανα μου αλλα παλι ειχα δυο πλυντηρια

Αννα Μαρια τι εγινε τελικα με τα ταπερ;;θριλερ το καναμε :lol::lol: καντην κι εσυ την επιδειξη να τελειωνεις στα κομματια να παει υπομονη,οντως αυτο το μινι τσοπερ πανακριβο ειναι κι ολα τα προιοντα της ταπεργουερ ειναι ακριβα οσο καλα και να ειναι δεν μπορει ο αλλος να διαθετει τοσα χρηματα για να παρει δυο ταπερ,μια χαρα βλεπω τα φαγητα του Ανδρεα ,μοσχαρι του εδωσες;;

Μαρακι για τη μαρμελαδα βανιλια που λες με καλυψε η Αννα Μαρια,το φρουτο βανιλια ελεγα καλε :o:lol: το κορομηλο εγινε πολυ καλο ,μια χαρα που ξεπρηστηκες και πηγες και βολτιτσα βλεπω ωραιοτατα

Κατερινακι πως τα περνατε στο χωριο;;ειναι να μην της αρεσει της Αγγελικης το καλοκαιρι ειναι για το χωριο ειδικα για τα παιδια ολη μερα παιχνιδι και ξεγνοιασια..........

Ανθη καλα κανεις και βολταρεις ,μπηκες στο μηνα σου αντε κοντευει και η φραουλιτσα,εφτιαξα κι εγω ρυζογαλο σημερα αλλα εκανα μια συνταγη απο τις συνταγες τις παρεας να μην λετε οτι κανω ολοκληρη διαδικασια :o:lol:

Μαρινα πως τα περασατε στο γαμο;καλα εκανες και δεν τον πηρες θα αναστατωνοταν το μωρο ,το ονομα του αντρα μου θα παρει ο μπομπιρας σου,ποτε σκεφτεστε να τον βαφτισετε;;

καλο βραδυ σε ολες!!!!

Γειά σας κι από μένα!

Ξεπατώθηκα σήμερα... Όταν έκλεισα, πριν έρθει η θεία μου, ξεσκόνισα το καθιστικό, και σφουγγάρισα καθιστικό-κουζίνα-διάδρομο. Όταν έφυγε, έφτιαξα το φαγητό του Αντρέα, καθάρισα το νεροχύτη και τους πάγκους. Μετά πήγαμε στη μάνα μου και καθίσαμε αρκετά γιατί κοιμόταν ο κυριούλης, κι όταν γυρίσαμε, καθάρισα τα δύο υπνοδωμάτια, ειδικά στο παιδικό κατέβασα και τα βιβλία απ' τη βιβλιοθήκη... Συν ότι κρατούσα τον Αντρέα που δεν σταματά λεπτό με χτυπιέται...

Και μέσα σε όλα αυτά, βρήκα και κουράγιο να κάνω γυμναστική...

Κατερίνα, για την επίδειξη τάπερ την πήρα αυτήν και της είπα ότι 2-3 άτομα θα έρθουν και καλύτερα να το αναβάλουμε, αλλά επέμενε να έρθει, οπότε της είπα να έρθει, αλλά εγώ την προειδοποιήσα. Εν τω μεταξύ, κάνουμε καλή παρέα μ' αυτήν την κοπέλα, και δε θέλω τώρα να φοβάμαι να της μιλήσω μήπως αρχίσει να μου διαφημίζει τα τάπερ.

Έδωσα και μοσχάρι στον Αντρέα και το τρώει μια χαρά.

Περαστικά στο Δημητράκη!

Ουφ, πτώμα είμαι...

Τι κάνετε κορίτσια;;; Κάνει πολλήηηη ζέστη :?:?:?:?:? Δεν αντέχω άλλο τη ζέστη σε συνδυασμό με την κοιλούμπα μου..Στο σπίτι με ένα air condition ζω συνέχεια :?:?:? Έχω βαρύνει. Η κοιλιά μου είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που είχα στον Πανούλη. Θα είναι και το μωρό μεγαλύτερο όπως λέει και ο γιατρός. Σήμερα πήγαμε στη θάλασσα. Όμορφα ήταν. Είχα βέβαια για πρώτη φορά κάτι πονάκια και πέτρωνε και η κοιλιά μου αλλά λογικό είναι μια που μπήκα στο μήνα μου. Επίσης, σήμερα το πόδι μου έκανε ρεκόρ πρηξίματος :evil::evil::evil::evil: Είδαμε και μια γνωστή και η πρώτη της κουβέντα ήταν ότι πρήστηκαν τα πόδια μου :evil::evil::evil::evil: Λες και δεν το ξέρω..Χτύπησε φλέβα :evil::evil::evil:

Άννα Μαρία και μόνο εσύ να της έλεγες πως θα είσαι στο σπίτι πάλι θα ερχόταν για επίδειξη :lol::lol::lol::lol: Η αδερφή μου είχε κοντέψει να τσακωθεί με μια φίλη της για τις επιδείξεις..Αυτό το "για όσο μπορείς ακόμα" είναι όντως πολύυυ σπαστικό όπως και η ευχή καλό χειμώνα στο τέλος Αυγούστου. Μου έρχεται να τους στραγγαλίσω όσους μου εύχονται καλό χειμώνα :evil::evil::evil::evil: Γενικώς τώρα που είμαι έγκυος μου τη δίνει να μου λένε "κοιμήσου τώρα να πάρεις δυνάμεις", "σε περιμένιε τρελό ζόρι με τα δύο παιδιά", "ο Πάνος μπορεί να μη ζηλεύει τώρα αλλά όταν δει την μπουμπού θα ζηλέψει" κλπ κλπ κλπ. Είναι πράγματα που ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συμβούν. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ένας άνθρωπος τα λέει..Για να με πανικοβάλει;; Για να δείξει ότι τα ξέρει όλα;; Άστα να τα δω μόνη μου ρε φίλε :lol::lol::lol::lol::lol: Μήπως είμαι λίιιιγο περίεργη;;;;

Μαρίνα μου αρέσει το όνομα Αντώνης. Του πεθερού είναι;; Πράγματι δεν μου έμεινε πολύς καιρός ακόμα. Ελπίζω να μην είναι όμως ακόμα ένας ολόκληρος μήνας :?:?:?:? Ακόμα δεν έχει μπει ο Αύγουστος και νιώθω πως θα σκάσω..Σκέψου να τον φάω και όλον :?:?:?:? Η φραουλίτσα όμως δε θα με ρωτήσει πότε θα βγει :lol::lol::lol:

Μαράκι γιατρό έχω την Τετάρτη. Τώρα που έχω μπει στο μήνα μου περιμένω πως και πως τις επισκέψεις μπας και μου πει τίποτα κατατοπιστικό για το πότε θα γεννήσω :lol::lol::lol::lol: Λες και ξέρει και αυτός :lol::lol::lol: Νομίζω όμως ότι θα μου πει πως το παιδί είναι πιο χαμηλά. Έτσι νιώθω τουλάχιστον. Η κοιλιά μου πάντως δε φαίνεται χαμηλή.

Κατερινάκι πολύ χαίρομαι που ο Δημητράκης σου είναι καλύτερα! Μπράβο το αγοράκι μας!Καλέ πόσες συνταγές υπάρχουν πια για ρυζόγαλο;;;Συγκεκριμένα δεν είναι τα υλικά; Πόσες παραλλαγές μπορεί να υπάρχουν;;Βολτάρω Κατερίνα μου γατί δεν την παλεύω πλέον μέσα στο σπίτι. Άσε που δεν περνά η ώρα με τίποτα :lol::lol::lol:

Αυτάαααα... Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας!

καλημερα κοριτσακια

Ανθη μου τα βασικα συστατικα ειναι το ιδιο για το ρυζογαλο αλλαζουν ομως οι ποσοτητες σε καθε συνταγη,αλλα υπαρχουν και συνταγες για ρυζογαλο με σοκολατα,με λευκη σοκολατα,με σταφιδες,φουντουκια,αλλους ξηρους καρπους,ρυζογαλο στο φουρνο και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις οπως και με ολα τα φαγητα και γλυκα υπαρχουν απειρες συνταγες για το καθε ενα,μην καθεσαι και σκας μαυτους που σου λενε διαφορα ολοι κανουν τους ειδικους οταν προκειται για θεματα των αλλων ,αυτο το καλο χειμωνα μολις γυρισεις απο διακοπες μου τη δινει κι εμενα πολυ στα νευρα :twisted::twisted: οπως και το καλη λευτερια στην αρχη της εγκυμοσυνης και διαφορα αλλα ωραια λογακια αστους μωρε να λενε μην μπαινεις στον κοπο ουτε να τους απαντησεις,οσο για τα ποδια σου σε λιγες μερες θα ξεπρηστουν και θα μπορεις ξανα να φορας τα παπουτσια σου λιγες μερε υπομονη,αν ειναι χαμηλα η φραουλιτσα ισως να γεννησεις νωρις ,εγω επαιρνα ολο το μηνα σε ολα και στον Δημητρη που ελεγα οτι ειναι τριτο και θα ερθει νωριτερα,με ειχε δει και ο γιατρος και μου ειπε οτι σε 15 μερες αφου μπηκα στον μηνα μου θα γεννουσα επειδη ο τραχηλος μου ηταν πολυ μαλακος ,ο μπομπιρας ηταν ψηλα κι ετσι εφαγα τον μηνα και πηγα για προκληση,στον Πανο ειχες παρει ολο το μηνα;;;ελα υπομονη κανε ισως σαν γυναικα να ειναι πιο βιαστικη δεν ξερεις ;) οσο και να εμεινε θα περασει τακα τακα μην το σκεφτεσαι

Αννα Μαρια τι επαθες με τα ταπερ κι εσυ :o στον υπνο σου θα τα βλεπεις,πολυ νευριαζω με τετοια ατομα παντως εξαλλου αν εσυ θελεις κατι θα της το πεις αφου ξερεις οτι εχει τα ταπερ,πρεπει να σε πρηζει καθε φορα :o χαρας το κουραγιο σου και κανεις και γυμναστικη,εγω προσπαθω να κανω 100 κοιλιακους την ημερα αλλα δεν τα καταφερνω παντα δεν εχω δυναμεις και ορεξη νομιζω οτι θα καταρευσω καποιες μερες..........

α! δεν σας ειπα ο Δημητρης μου απο τοτε που ηρθαμε απο την Καβαλα δεν πινει το γαλα του πια σε μπιμπερο αλλα σε ποτηρι με καλαμακι μεγαλωσε το μικρακι μου :D

τι μαγειρευετε σημερα;;εγω εχω φαγητο απο χθες ενα παγωτο θελω να τους φτιαξω παλι και το απογευμα μπορει να φτιαξω αυτη τη ντοματοπιτα που σκεφτομαι εδω και μερες

Καλημερα φιλες μου πως ειστε,

χθες δεν προλαβαινα να σας γραψω γιατι ημασταν ολη μερα σχεδον αγκαλια και τρωγαμε απο την μανουλα και δεν ειχε κοιμηθει ολη μερα παρα ελαχιστα.

Σε γενικές γραμμες τα παμε καλά, τρωμε ανα μιαμιση ώρα περιπου την ημερα αλλα ευτυχώς την νυχτα θα ξυπνησει μονο 2-3 φορες. Χθες παντως πρεπει να ζεσταινοταν πολύ γιατι ολη μερα ειχε κοιμηθει δυο τρια μισαωρα αλλα μολις τον εβαλα στη δροσια στο air condition κοιμηθηκε σα πουλακι. Εντωμεταξύ σκεφτομαι στο χωριο που θα παω το σαββατοκυριακο θα εχει δροσια και δεν θα ταλαιπωρειται ο μικρος αλλα μου λεει η μαμα μου οτι και εκει ειναι με το κλιματιστικό.

Το βραδυ βγηκαμε βολτα με το καροτσι μας ο μικρουλης κοιμοταν ολη την ωρα, εγώ παλι κουραστηκα απο το περπατημα γιατι δεν πηραμε αυτοκινητο και περπατησαμε δυο ωριτσες περιπου. Καναμε μεγαλη βολτα απο το σπιτι μεχρι το δελτα φαληρου ειναι μιση ωρα με τα ποδια και απο κει περπατησαμε διπλα στην θαλασσα μεχρι το γηπεδο του beach volley και παλι πισω.

Τα δικα σας θα τα διαβασω αργοτερα γιατι εχω βαλει να σιδερώσω, εχω τρια πληντηρια :evil:

Θα τα πουμε παλι μετα :YMHUG:

γεια σας κοριτσια!!!ωραια περασαμε στο γαμο αν και φυγαμε 12 η ωρα για να γυρισουμε στον μπεμπουλη μας :D:D

αααα η νυφη ηταν ξαδερφη του αντρα μου και ηταν 8 μηνων εγκυος παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-)8-)8-)8-) αλλα αντεξε φτου φτου!!!εγω και ειχα κουραστει!την θαυμαζα!!! :D:D:D

ποπο τωρα ειμαι κομματια!!!καθαρισα το μπαλκονι-παντζουρια-καγκελα-καρεκλες-τραπεζι πφφφ !!!

τωρα βρηκα χρονο απο τοτε που ημουν εγκυος το ειχε αναλαβει ο αντρας μου :o οποτε καταλαβαινετε σε τι χαλια ητανε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ευτυχως κοιμοτανε ο μπεμπης και τα εκανα!

τωρα μου εμεινα το αλλο το μικρο απο πισω!

και αυριο εχει συνεχεια...

κατερινα μαρτιο λεμε την βαφτιση...γιατι πιο πριν δεν εχουν λεφτα τα πεθερικα :? ε τι να κανουμε...δεν πειραζει!αααααα θα κανουμε γαμοβαφτιση για αυτο δεν εχουν λεφτα :lol::lol: :lol

αυτααα φιλιαααααα

καγκουρακι θηλαζεις ακομα?????????????? :shock::shock::shock::shock: ποποποπο μπραβοοοοοοοο!!!!!!!!!

το γαλα τελικα ειναι μυθος οτι τελειωνει ε????

ολες λενε εγω δεν ειχα γαλα...!και εγω αυτο ελεγα πριν το ψαξω...μονο αν αποφασισεις εσυ σταματαει?

Γειά σας κορίτσια!

Εμείς πήγαμε για εμβόλιο πριν, και τώρα πριν λίγο γυρίσαμε, θήλασε ο κυριούλης και κοιμήθηκε. Καγκουράκι, κι εγώ του βάζω κλιματιστικό, και το βράδι και τη μέρα όταν κοιμάται, γιατί αλλιώς ξυπνάει και κλαίει... Και το πρωί στις έξι παρά που ξύπνησε, πάλι του το έβαλα, γιατί δεν κοιμόταν αλλιώς, και τελικά κοιμήθηκε από τις εξήμιση μέχρι τις οκτώ και τέταρτο.

Ήρθε και το παιδί που θα μας βάψει το διάδρομο και θα μας φτιάξει το δωμάτιο του γραφείου που έγινε χάλια απ' την υγρασία, και μάλλον μες στην εβδομάδα θα έρθει να τα βάψει να τελειώνουμε. Ο Αντρέας κι εγώ, όμως, θα πρέπει να μετακομίσουμε στη μάνα μου για μερικές μέρες, και θα δυσκολευτούμε αρκετά νομίζω. Για να κοιμάται λέω να πάρω το πάρκο, αλλά το σπίτι είναι διώροφο, θα έχω το πάρκο στο υπνοδωμάτιο που είναι πάνω, και θα καθόμαστε όλη τη μέρα στο σαλόνι, οπότε πού θα τον αφήνω;

Ανθή, όντως σπαστικά όλα αυτά που λες. Εμένα με εκνεύριζε το άλλο, ότι και καλά δεν πρόκειται να ξανακοιμηθώ. Έλα όμως που ο Αντρέας δε μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα στον ύπνο! Χιχι!

Άντε, σου εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα και εύκολα!

Κατερίνα, τη συνταγή για τις ντομάτες στο πιάτο την έβαλα και στις συνταγές της παρέας. Είναι αυτή εδώ αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά: http://www.sintagespareas.gr/sintages/n ... xoula.html

Έβαλα και τα καλτσόνε, αλλά δεν τα έχουν δημοσιεύσει ακόμα.

Γυμναστική κάνω εδώ και λίγες μέρες. Μη φανταστείς ότι κοπανιέμαι, απλά κάνω μερικές ασκήσεις και ήδη έχω δει διαφορά: κάνω 100 κοιλιακούς, και μία άσκηση για τους μηρούς, μία για τους γλουτούς και μία για τα ψωμάκια, από 100 για το κάθε πόδι την κάθε μία. Έτσι λίγο το βράδι στον καναπέ την ώρα που χαζεύω τηλεόραση.

Μαρίνα, κι εμένα όσες δουλειές είχε αναλάβει ο άντρας μου, τις έκανε χάλια και μετά που ανέλαβα εγώ φάνηκε η διαφορά!

Εγώ οκτώ μηνών έγκυος δε θα άντεχα, όχι να παντρευτώ, σε γάμο άλλου να πάω! Κουραζόμουν πάρα πολύ εύκολα.

Καλέ, γιατί κάνεις έτσι που θηλάζει το Καγκουράκι, αφού δύο εβδομάδων είναι το μωρό!!!!! Μήπως μπερδεύτηκες; Πάντως, το γάλα όντως δεν κόβεται από μόνο του, πρέπει να αποθηλάσεις εσύ.

Εδω ειμαι παλι

το σιδερο το αφησα στη μεση γιατι ξυπνησε το κουνελακι και τρωει, ειμαστε αγκαλια και γραφω με το ενα χερι...

Λοιπον εχω να διαβασω και να σχολιασω αρκετα

Αννα Μαρια δεν τον ξυπναω και εγω αφου με προλαβαινει, μονο για τις δυο πρωτες βδομαδες μου ειπε η παιδιατρος αν κοιματε πανω απο 4-5 ωρες να τον ξυπνησω για να προλαβω τυχον αφυδατωση αλλα δεν χρειαστηκε. Καλε ποσες δουλειες εκανες χθες κουραστηκα και μονο που τις διαβασα αλλα βρηκες χρονο και για γυμναστικη μπραβο βρε θηριο!

Ανθη μπορει τωρα να μην το πιστευεις οτι σε λιγο καιρο θα εχεις δυο παιδακια αλλα οταν γεννηθει η φραουλιτσα, θα το πιστεψεις ερχονται ολα μονα τους. πολυ ζεστη αλλα και τι να κανεις για να δουμε τι θα σου πει και ο γιατρος αν ειναι χαμηλα ή οχι η κοιλιτσα.

Μαρακι περαστικα με το δοντακι αντε δυο επισκεψεις ακομα και περασε. Τι ωραια που κανατε αυτη την εκδρομουλα, εγω μαλλον θα φυγω το σαββατοκυριακο που μας ερχεται και θα κατσω ολο τον αυγουστο.

Κατερινα ευτυχως ειναι καλυτερα ο Δημητρακης!! Μπραβο και για το γαλα αντρακι κανονικο πλεον ο μικρος. Εγω θελω τωρα στο χωριο να κοψουμε την πανα και μετα το μπιμπερο. Με την πανα τα παμε καλα στο σχολειο την εστελνα με βρακακι και ερχοταν παντα στεγνη, στο σπιτι ειχαμε τα ατυχηματα αλλα δεν μπορουσα και εγω κα τις φοραγα την πανα ελπιζω τωρα εκει να την κοψουμε τελειως.

Μαρινα ωραιο το ονομα του μικρου σου και με το καλο η γαμοβαπτιση σας, θα εχεις πολλες ετοιμασιες μεσα στο χειμώνα. Καλε γιατι τετοια εκπληξη που θηλαζω ειναι μολις 14 ημερών, η Αννα Μαρια θηλαζει ήδη 8 μηνες και, και την κορη μου την θηλασσα 15 μηνες και αποθηλασσα σταδιακα μου πηρε τρεις μηνες. Οπως ειπε και η Αννα Μαρια το γαλα δεν κοβεται απο μονο του και σιγουρα ολες οι γυναικες εχουν!

Μου εχει μεινει σιδερο και εχω και να μαγειρεψω μακαρονια με κρεμα γαλακτος και μπεικον σαν καρποναρα ευκολο φαγητο σημερα, το φτιαχνω στην χυτρα και γινεται σουπερ απλα τα βαζεις ολα μεσα και τελειωνεις :lol::lol::lol:

Καγκουράκι, τι ωραία που μπορείς και κάνεις τόσα πράγματα! Εγώ δύο εβδομάδες μετά τη γέννα ήμουν σαν άρρωστη, αφού ήμουν εγχειρισμένη. Πού να περπατήσω μια ώρα, πού να κάνω σίδερο; Τίποτα δεν έκανα... Τέλος πάντων, πέρασε τώρα!

Εγώ σήμερα μόνο μαγείρεψα προς το παρόν, έκανα μπιφτέκια που είχα στην κατάψυξη και ένα πιλάφι με λαχανικά (πιπεριά-μελιτζάνα-κρεμμύδι-φρέσκος μαϊντανός-φρέσκος δυόσμος). Τώρα θα πάω να καθαρίσω το γραφείο που είναι το πιο δύσκολο και κουραστικό δωμάτιο... Ουφ ουφ ουφ. Κι έχω και σίδερο και διάφορα ρούχα να πλύνω στο χέρι.

Και αύριο!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι! Ναι! Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νομίζω η Μαρίνα μπερδεύτηκε, αφού κι αυτή θηλάζει δυόμιση μήνες ήδη.

Άντε, πάω για τη χαμαλοδουλειά (γραφείο...).

γεια σας κοριτσια

καθομαι εξω και γραφω,πολυ ζεστη και σημερα,μας εκανε βαρυ χειμωνα φετος αλλα και απο καλοκαιρι δεν εχουμε παραπονο ψηθηκαμε :D ,σημερα δεν μαγειρεψα ειχαμε φαγητο απο χθες και το απογευμα εφτιαξα την ντοματοπιτα που ειχα βαλει στο ματι,πολυ καλη εγινε

Αννα Μαρια την ειδα τη συνταγη οχι που θα μου ξεφευγε,σιγουρα θα τις κανω τις ντοματες καποια στιγμη,καθε μερα μπαινω στις συνταγες τις παρεας και ψαχνω συνεχεια διαφορα,στις 14 αυγουστου εχει γενεθλια ο Γιωργος μου και ειμαι προς αναζητηση μεζεδακιων παλι :D θα τα κανουμε λιγο αργοτερα ομως αφου θα ειμαστε διακοπες τοτε,θα δω ποτε θα εχει ρεπο ο Αντωνης για να κανονισω,ο φυσιολογικος τοκετος διαφερει παρα πολυ απο την καισαρικη λογικο ειναι που δεν μπορουσες να κανεις τιποτα,κι εγω κατευθειαν στο ποδι απο την πρωτη μερα που ηρθα σπιτι δουλειες κανονικα εκανα σε ολα

Κατερινα το χωριο ειναι το ιδανικοτερο μερος για να κοψει εντελως την πανα η Αγγελικη,ολη μερα εξω με το βρακακι και θα τα καταφερει μια χαρα,πρωτη φορα ακουω καρμποναρα στη χυτρα :o πως την κανεις ακριβως;

Μαρινα μαλλον μπερδευτηκες με την Κατερινα μηπως την μπερδεψες με μενα;;,οσο για το δεν ειχα γαλα δεν παιζει εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει γυναικα που να μην εχει γαλα απλα δεν ξερουμε πως να χειριστουμε το ολο θεμα

Τι κάνετε κοριτσάκια; Εγώ καθάρισα το γραφείο, και μετά κάναμε όλοι μπάνιο και πήγαμε για καφέ. Εμείς φάγαμε παγωτό κι ο Αντρέας την μπανάνα του, αλλά τι να σας πω, 6.50 ευρώ παγωτό και ήταν μια αηδία. Μας το έφεραν μισολιωμένο, η σαντιγί ήταν ξινισμένη, το παγωτό είχε μέσα χιονάκια, απαίσιο... Ελπίζω να μην έπαθα τίποτα από τη σαντιγί. Α, να σας ρωτήσω αν ξέρει καμία, αν πάθουμε τροφική δηλητηρίαση κάνει να θηλάζουμε;

Κατερίνα, για πες για την ντοματόπιτα, καλή ακούγεται και καλοκαιρινή. Τώρα από μεθαύριο αρχίζει και η νηστεία, την πρώτη βδομάδα γαλακτοκομικά θα τρώω, μετά δεν ξέρω, οπότε και φέτα αν έχει μπορώ να την φτιάξω. Αυτήν την εβδομάδα όλο κρέατα τρώγαμε, αηδίασα.

Α, δε σας είπα:

Τάαααπερ, τάααααααααπερ, τάααααααααααααααααααααααααααααπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ!!!!!!!!!!!!!!!!! (τραγουδιστά).

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα τα έφτυσα γιατί όοοολη μέρα κάνω δουλειές.Εντωμεταξύ η ζέστη με έχει ξεκάνει. Σήμερα δεν βγήκαμε καθόλου από το σπίτι..Νιώθω πως μου κόβεται η ανάσα. Να δω πόσο θα έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ με το κλιματιστικό όλη μέρα ανοιχτό..Θα έρθει και το χαράτσι σε αυτόν τον λογαριασμό;;;; :?:?:?:?:?

Κατερινάκι μου στον Πάνο πήρα όλο το μήνα αλλά δεν μου φάνηκε και γιατί ήταν χειμώνας και γιατί φοβόμουν να γεννήσω :lol::lol::lol::lol: Τώρα πάλι σκέφτομαι πως μπορεί να γεννήσω τέλος Αυγούστου και με πιάνει ένας πανικός. Πάντως έχω αρχίσει να βάζω στο μυαλό μου αυτό το ενδεχόμενο για να είμαι προετοιμασμένη ;) Μπράβο στο Δημητράκη σου που πίνει πια από την κούπα το γάλα του! Τελείωσες πια από τα μωρουδιακά! Τι καλά! Εκτός αν θες και τέταρτο παιδάκι!

Κατερινάκι-Καγκουράκι το κλιματιστικό είναι σωτήριο τελικά. Για όλες τις ηλικίες! Στους πόσους βαθμούς το βάζεις; Έχεις ανοιχτό και το παράθυρο;;Όσο για την κοιλιά μου δεν την βλέπω χαμηλά αλλά παρόλ' αυτά νιώθω πολύ χαμηλά τη φραουλίτσα. Πώς γίνεται αυτό;; Στον Πάνο που είχα ψηλή κοιλιά μέχρι και 40η εβδομάδα δεν τον είχα νιώσει τόοοσο κάτω ποτέ. Είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει ο γιατρός.

Μαρίνα η νύφη ήταν 8 μηνών ή στον όγδοο μήνα;; Ρωτάω γιατί εγώ χάνω τις δυνάμεις μου όταν μπαίνω στο μήνα μου. Στον όγδοο πετούσα και στις 2 εγκυμοσύνες. Αν και τώρα στη μπέμπα το δύσκολο είναι άμα κάτσω. Άμα είμαι όρθια δεν σταματώ τις δουλειές με τίποτα :lol::lol::lol:

Άννα Μαρία μπράβο σου με τη γυμναστική. Διάβασα όλα αυτά που κάνεις και λαχάνιασα :lol::lol::lol::lol: Εγώ δεν το έχω ΚΑΘΟΛΟΥ με τη γυμναστική :?:?:? Τη σιχαίνομαι θα έλεγα..Ο Αντρίκος σου τους διέψευσε όλους αυτούς που σου έλεγαν πως δεν θα κοιμάσαι ;););););) Με την κακία έμειναν :lol::lol::lol::lol: Σήμερα είναι η μέρα σου ε;;; Η επίδειξη έφτασε :lol::lol::lol::lol: !!!!! Καλό κουράγιο! Όλα εντάξει με το παγωτό που έφαγες ή σε πείραξε;;;;

Το Μαράκι μας σήμερα έχει γενέθλια! Μαράκι χρόνια σου πολλά!!!!! Να είσαι πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Αυτά και για σήμερα..Πολλά φιλάκια!!!!

καλημερααα!!!ΑΝΘΗ οχι ειναι 8 μηνων και σε 1 εβδομαδα μπαινει στον 9ο!!! :) ουτε εγω θα αντεχα...σαν την παπια περπατουσαα θυμαμαι :lol::lol::lol::lol:

Καλημερα κοριτσια μου! ΤΙ κανετε? Χθες σας εγρψα και μετα με πεταξε και δεν ξαναγραψα! Σηκωθηκα πρωί πρωί μπας και προλάβω και καθαρισω τιποτα, αν και τα κανω καθε μερα. Προλαβα και σκουπισα σφουγγαρισα σαλονι κουζινα, εκανα το μπανιο και μου μενει πολύυυ σιδερο, η ντουζιερα στο δωματιο και το δωματιο μου. Αυριο το απογευμα θα ερθουν καποιες φιλες-συναδελφοι για καφε κ εχω να φτιαξω και γλυκά. Ακομη δεν εχω αποφασισει τι θα κανω. Ελπιζω να ερθει κ η μαμα μου αυριο πρωι να κρατησει λιγο τον μικρο να κανω τις δουλιτσες μου.

Σημερα γενεθλιαζω!!! Κλεινω τα 27!!! Μεγαλωσα!! Δεν θα κανουμε κατι ιδιαιτερο. Ο Σάββας (ο άντρας μου) ειπε να παμε θαλασσα κατα τις 5 και μετα να φαμε σε καμια ψαροταβερνα. Χαλαρα κ οικογενειακα.

Τωρα θα ταίσω το μικρο και θα παμε βολτα να κανω κατι ψωνια.

Α δεν σας ειπα το Σ/κ δεν μπηκα γιατι βολταραμε. Την Παρασκευη μετά τον οδοντιατρο πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο ορεινα και μειναμε, αλλα ενα βραδυ δεν λεει με τοσα πραγματα που ειχαμε να κουβαλησουμε για το μωρο. Κ ο Στεφανος δεν εκατσε δευτερολεπτο, ηθελε να περπαταει μονος και να μην του κραταμε το χερι και να πηγαινει οπου θελει αυτος, αλλιως τσιριζε!!! :roll: Την Κυριακη πηγαμε με τους νονους του πάλι εκδρομουλα.

Ανθη μου μπηκες στο μηνα σου ε? Αντε με το καλο να ερθει η φραουλιτσα μας. Θα περιμενουμε νέα αυριο απο το γιατρο. Ποσες δουλειες κ εσυ πια? Ξεκουρασου λιγο, πηγαινε τις βολτιτσες σου που σε κάνουν να νιωθεις καλύτερα. Οσο για το θεμα της εγκυμοσυνης, ολοι εχουν κατι να πουν. Εγω εκνευριζομουν γιατι ξάπλωνα συνεχεια κ οταν ερχοντουσαν στο σπιτι αν σηκωνουμουν να μεταφερω ενα πιατο με μαλωναν, μεχρι που μια μερα στους δικους μου ηταν νομιζω τους ειχα πει, νομιζετε πως εσεις θελετε πιο πολυ αυτο το παιδι απο μενα? :lol::lol:

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!!

Αννα ΜΑρια καλη ταππεροεπιδειξη!!!! :lol::lol::lol: Το απογευμα θα την κανεις? Να μας πεις τα νεα.

Κατερινα μετά το καταλαβα τι εννοουσες με τη μαρμελαδα βανιλια!!! :lol::lol::lol: Πώς ειναι ο Δημητρακης? Περασαν τα σπυρακια? Πινει απο το καλαμακι? Ο Στεφανος εδω και καιρο ετσι και δει καλαμακι γινεται χαμος, πινει κανονικα πλέον!!! :lol: Θα εχεις παρτυ αυγουστιατικα ε?Τι καλο θα φτιαξεις?

Δεν σε προλαβα χθες στο τσατ, το ειχα αφησει ανοιχτο αλλα δεν ημουν δω. :cry::?

Καγκουρακι ποσο περπατημα λεχωνα γυναικα? :lol::lol: Αυτα ειναι τα καλά του φυσιολογικου. Κ εγω ολο βολτες εκανα. Κ ο μικρος ησυχουλης απο οτι καταλαβα οποτε μια χαρα βολευει. Αντε να πστε στο χωριο να κοψει κ η μικρη την πανα, στο χωριο θα παιζει κιολας εξω κ θα τα καταφερετε πιο ευκολα.

Μαρινα 8 μηνων εγκυος κ παντρευοταν? Χαρας το κουραγιο της κοπελας, εγω δε το εκανα με τιποτα. Με το καλο η γαμοβαφτιση σας.

Σας αφηνω γιατι ο μικρος ειναι κολλημενος πάνω μου κ γραφω με ενα χερι.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!ΝΑ ΖΗΣΕΙΣΣΣ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ !!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΚΡΟΜΑΝΟΥΛΑ Ε???

ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ 25!24,5 ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ :lol::lol::lol: ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ 25! :D

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Μαρακι χρονια πολλά πολύχρονη!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] Να χαιρεσαι τον Στεφανακο σου και την οικογενεια σου και συντομα να του χαρισεις και ενα αδερφακι. Τι μεγαλωσες μια χαρα μικρουλα εισαι ακομα τι να πουμε εμεις που ασε δε λεω πριν ποσα χρονια εκλεισα τα 27 :lol::lol: Καλα να περασετε σημερα οτι και να κανετε!

Αννα Μαρια εφτασε η μερα των ΤΑΠΕΡ...ετοιμασιες που θα εχεις και τι ωραια που θα περασεις =))=)) Καλά τοσο χαλια ηταν το παγωτο. Οπως ειπε και η Κατερινα μετα τον φυσιολογικό απο την ιδια μερα κιολας νιωθεις καλά, πάντως ειπα οτι κουραστηκα στο περπατημα αλλα ηταν που ειχαμε απομακρυνθει αρκετα.

Ανθη και εγώ το ιδιο αναρωτιεμαι ποσο θα μας ερθει η ΔΕΗ που δουλευει ολη μερα το κλιματιστικό. Το βαζω στους 28 δροσιζει αρκετα παντως και κοιμαται και ο μικρουλης και εμεις καλά. Αυριο μπαινει και Αυγουστος και θα περασουν οι μερες να σκεφτεσαι οτι εχεις τρεις βδομαδες και κατι αν και ξερω ποσο ατελειωτες ειναι οι μερες του τελευταιου μηνα. Τα εχεις ολα ετοιμα για την φραουλιτσα? Το αισθημα της φωλιας σε εχει πιασει ή οχι ακομα, εμενα με ειχε πιασει ακριβως μια βδομαδα πριν γεννησω.

Μαρινα μικρουλα που εισαι και εσυ!!! :D

Ο μικρος μου μαλλον ζεσταινετε αρκετα γκρινιαζε τωρα και μολις αναψα το κλιματιστικό σα να ηρεμησε. Χθες το βαδυ ετρωγε ασταματητα απο τις 9 μεχρι τις 11 τον ειχα στο στηθος με κατι μικρα διαλλειματα που τον επερνε ο υπνος τον εβαζα στο κρεβατακι του και μεχρι να αλλαξω δωματιο εκλαιγε και ξανα τα ιδια. Και τη νυχτα ξυπνησε στις 3:30 και μεχρι τις 5:30 δεν κοιμοταν. Αναπληρωσα ομως τον υπνο μου γιατι σηκωθηκα στις 10. Η Αγγελικη εχει ξεσαλώσει τελειως στο χωριο, το πρωι μπανιο και μετα ολο εξω θελει, δεν αφηνει και την μαμα μου να κανει καμια δουλεια, αλλα με ζηταει κιολας το κοριτσακι μου και με ρωταει στο τηλεφωνο αν μεγαλωσε ο μπεμπης!

Γεια σας!

Μαρία ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

Άκου μεγάλωσες στα 27! Εμείς τι να πούμε; (Μαρίνα, εσύ μη λες τίποτα).

Ανθή, βρε μην κάνεις τόσες δουλειές! Τώρα βρήκες να τις κάνεις; Εγώ προς το τέλος δεν έκανα τίποτα, μόνο μαγείρευα. Λίγο πριν γεννήσω έκανα λικέρ ρόδι (!) και μια μέρα πριν γεννήσω έκανα κέικ και μάλιστα απ' αυτό κερνούσαμε και στην κλινική! Αλλά δουλειές, σίδερο, καθάρισμα και τέτοια, τίποτε απολύτως.

Καγκουράκι, κι εγώ στους 28 το βάζω, αλλά μόνο στο δωμάτιο του Αντρέα όταν θέλει να κοιμηθεί. Αλλιώς τη βγάζουμε με ανεμιστήρες.

Τέτοια μου έκανε κι ο Αντρέας, να τρώει δυο ώρες και να ξυπνά μόλις τον βάζω στο κρεβάτι. Μες στο πρόγραμμα είναι κι αυτά.

Ουφ, σήμερα, πρώτον έχω τα τάπερ, δε θα έρθει καμία, της το είπα, κι επιμένει να έρθει, και δεύτερον, έκαναν την εμφάνισή τους μυρμήγκια... Είχαμε και μόλις ήρθαμε στο σπίτι, πριν δύο χρόνια, να δούμε πώς θα τα ξεφορτωθούμε...

Τα ζωηφια στο σπιτι σας δεν σε αφηνουν να βαριεσαι παντα εχεις μερικα για παρεα :lol::lol::lol:

Εμεις εχουμε στο μπαλκονι ψεκαζει ο αντρας μου φευγουν για μερικες μέρες, τρωει κατι εξω η Αγγελική γεμιζουμε παλι...ετσι για να μην βαριομαστε και εμεις

Ανακαλύψαμε ότι βγαίνουν από τα κουφώματα στις μπαλκονόπορτες που δεν ήταν σωστά στοκαρισμένα. Τα στοκάρισε ο άντρας μου κι ελπίζω να μην ξαναβγούν.

Α, σας είπα;;; Τάπερ, τάααπεεερ, ΤΑΑΑΑΑΠΕΕΕΕΡ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...