Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Γειά σας!

Πήγαμε για μπάνιο κι ο Αντρίκος ξετρελάθηκε! Τις δύο προηγούμενες φορές δεν του έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Σήμερα, όμως, ενθουσιάστηκε! Πλατσούριζε, κουνούσε τα ποδαράκια στο νερό, έκανε ακροβατικά. Μέχρι και στράτα έκανε μέσα στη θάλασσα! Μετά του έδωσα εκεί την μπανάνα του, πήρα κι ένα τάπερ με διάφορα απ' τα χτεσινά μεζεδάκια και φάγαμε κι εμείς, πολύ ωραία περάσαμε.

Χριστίνα, πολύ λυπήθηκα που έχετε τέτοια προβλήματα με τον άντρα σου. Κι εμείς με το δικό μου δεν ταιριάζουμε καθόλου μα καθόλου. Είμαστε η μέρα με τη νύχτα, το άσπρο και το μαύρο, αντίθετοι πόλοι, κι αυτά που σου λέω δεν εκφράζουν το μέγεθος της διαφοράς μας. Έχουμε αρκετά προβλήματα, ειδικά τελευταία, και έχω σκεφτεί κι εγώ πάρα πολλές φορές να χωρίσουμε. Αλλά τελικά τα ξαναβρίσκουμε πάντα και μέσα σε λίγη ώρα. Κι εμείς μαλώνουμε, όμως, συχνά και φωνάζουμε, και δε θέλω να μας ακούει το μωρό... Μακάρι να τα βρείτε.

Χτες έκλεισα τα 32 και ο άντρας μου τα 33 και μισό. Ο Αντρέας τους οκτώ μήνες. Σας είπα για το 22 έτσι; Εγώ έχω γενέθλια 22 Ιουλίου, ο άντρας μου 22 Ιανουαρίου και ο Αντρέας 22 Νοεμβρίου! (Το επαναλαμβάνω για όσες δεν το εμπέδωσαν!).

Καγκουράκι, αποδέχτηκα το αίτημα φιλίας στο φέισμπουκ! Καλέ, τι φατσόνι ο μικρός!!! Όντως κουνελάκι!!! Πω πω, μ' αρέσει πώς κάνει τα χειλάκια του! Κι ο Αντρέας έτσι τα έκανε στην αρχή.

Μαρίνα, οι κούπες είναι από πληγούρι και από μέσα έχουν γέμιση από κιμά. Είναι πεντανόστιμες! Αυτές τις παρήγγειλα σε μια μαθήτριά μου που έχουν εργαστήριο και είναι οι καλύτερες που έχω φάει.

Αχ αχ, Θεσσαλονίκη, τι μου κάνεις τώρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εδω ειμαι καλε κι εγω ακου να σας ξεχασω ξεχνιεσται εσεις :o:lol::lol: τετοιο ομορφο παρεακι δεν μπορει να ξεχαστει ετσι ευκολα απλα ξεπορτισαμε λιγο το παρασκευοσαββατοκυριακο,εκει που λεγαμε να ετοιμαστουμε για τραπεζωματα μιλησε ο αντρας μου την Πεμπτη το βραδυ με ενα φιλικο μας ζευγαρι του που μενει στην Χρυσουπολη Καβαλας και μας προτεινε να παμε εκει για τριημερο,το αποφασισαμε την Παρασκευη το πρωι ξεκανονισαμε τα τραπεζωματα,ετοιμασα βαλιτσα στα γρηγορα,πηγα εκανα και αποτριχωση το μπικινι μου παρακαλω(εμ πως θα εβγαινα στη παραλια;)και βουρ,το απογευμα ημασταν ηδη εκει και λιαζαμε τις κορμαρες μας,οι φιλοι μας εχουν κι αυτοι δυο αγορακια κι ετσι γιναμε μια μεγαλη παρεα καναμε μπανακι και περασαμε μια χαρα,σημερα βεβαια δεν σταματησα ολη μερα,το πρωι πηγα σουπερ και στον οαεδ να θεωρησω την καρτα ανεργιας και μετα δουλειες στο σπιτι,ειχα και κοσμο το απογευμα και πριν απο λιγο τελειωσα με το σφουγγαρισμα γιαυτο και δεν μπορεσα ολη μερα να μπω

Αννα Μαρια χρονια σου πολλα πολυχρονη,γερη κι ευτυχισμενη να εισαι να σε χαιρεται η οικογενεια σου,πολυ ομορφα τα εδεσματα σου μιαμμμ πολυ θα ηθελα να δοκιμασω απο ολα,στην φωτο ειστε ολοι σας ομορφοι κι εσυ εισαι μια χαρα,ο Αντρεακος πολυ μεγαλωσε ολοκληρο παιδακι εχει γινει

Κατερινακι δεν μου ανοιγει ολες τις φωτο πιστευω να μπορεσω να τις δω και να σχολιασω κιολας καποια στιγμη,πολυ τρυφερες φαινονται κι απο μακρια

Μαρακι επισης δεν μου τις ανοιγει ολες και τις δικες σου θα ξαναπροσπαθησω αυριο,κουκλακι ο Στεφανακος φτου φτου

Χριστινακι μου μην λες ετσι ευκολα τετοιες κουβεντες ρε κοριτσι μου δεν διαλυεται ετσι ευκολα μια τοσο ομορφη οικογενεια κριμα ειναι,ολοι μαλωνουμε ο καθενας εχει τα νευρα του λογικο ειναι να ξεσπαμε ο ενας στον αλλο,ισως να φταιει το οτι ειναι ανεργος κανε λιγο υπομονη προσπαθηστε να ερθετε πιο κοντα και να μιλησετε στις διακοπες σας

Ανθη μου αντε πλησιαζει η μεγαλη ωρα και για σενα θα εχεις τη φραουλιτσα αγκαλια σε λιγο

Μαρινα απο Κοζανη ειμαι εγω ειμαστε κοντα σχετικα

δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα,πολλα φιλια σε ολες τα λεμε αυριο!!!

Κατερίνα, μια χαρά περάσατε! Τέλεια!

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Ακόμα έχουμε φαγητά από τα γενέθλια, και να φανταστείτε, όλοι φύγανε με τάπερ! Ελπίζω σήμερα να τα φάμε.

Τώρα πάμε να αγοράσουμε σωσίβιο στον Αντρέα για να είναι πιο άνετος στη θάλασσα!

Που ειστε καλε σημερα

Εμεις τρωμε, κοιμομαστε, ξανατρώμε, καθομαστε για λιγη ωρα με τα ματακια ανοιχτα, κανουμε τα τσισα μας πανω στην μαμα αυτα....

Αυριο θα παμε με τον μικρο να παρω την ευχή της γεννησης για να μπορουμε να κινουμαστε λιγακι και μετα θα ερθει να τον δει και η παιδιατρος για πρωτη φορα.

Κατερινακι τι ωραια εκδρομουλα κανατε το τριημερο θα χαρηκαν και τα ζουζουνια σου πολύ

Αννα Μαρια ενθουσιαστηκε ο αντρικος με το νερο, ξεθαρεψε μαλλον καλα κανατε και πηρατε σωσιβιο τωρα δεν θαθελει να βγει.

τα φιλια μου κοριτσακια!!!

Πού χαθήκατε καλέ όλες;

Καγκουράκι, ωραία θα πάτε και για ευχούλα! Γιατί, όμως, περιμένεις την ευχή για να βγαίνετε απ' το σπίτι;

Κατερίνα, κάτι σχολίασες κάτω απ' τη φωτογραφία μου, και δεν την ανοίγει...

Νομίζω καλύτερα τα σχόλια στις φωτογραφίες να τα γράφουμε εδώ στο ποστάκι, και όχι στην ομάδα, γιατί αλλιώς δεν ανοίγει τις φωτογραφίες.

Εμείς πήγαμε τώρα το βράδι σε συναυλία του Σαββόπουλου και ήταν καταπληκτικά!

Γεια σας κορίτσια! Ο Πάνος πλέον κοιμάται πολύ αργά και όταν καταφέρνω να ανοίξω υπολογιστή τα μάτια μου κλείνουν από τη νύστα :?:?:?:? Δε θα σχολιάσω λοιπόν πολλά γίατί είμαι στα πρόθυρα της κατάρρευσης :?:?:?:?

Άννα Μαρία πολύ όμορφες οι φωτογραφίες που μας έβαλες. Είσαι πολύ αδύνατη!!!! Αν έτρωγα αυτά που έγραψες στο ποστάκι της Μαρίνας θα ήμουν η χοντρή του θησαυρού..Μα πόσο τυχερή είσαι..Ο άντρας σου φαίνεται για 18 χρονών..Δεν σου κάνω πλάκα.. Εσύ υπέροχη και κλασάτη! Αφήνω τελευταίο τον Αντρίκο σου γιατί απλά δεν υπάρχουν λόγια..Είναι ένα κουκλάκι!!!!

Χριστινάκι μου πολύ λυπήθηκα με αυτά που μας έγραψες για σένα και τον άντρα σου. Είναι πράγματι άσχημο να γίνονται τσακωμοί μπροστά στο παιδί..Να δεις που θα ξαναμονιάσετε στις διακοπούλες και όλα θα είναι ξανά μέλι-γάλα!

Κατερινάκι μου βιάζεστε να αχίσετε τις βόλτες ε;;; Και πολύ καλά κάνετε :( !!!!Δε νομίω να χρειάζεται να δώσεις κάτι στον παπά. δεν Έρχεται σπίτι σου. Εσύ πας στην εκκλησία.

Κορίτσια συγνώμη που δε σας σχολίασα όλες αλλά πραγματικά τα μάτια μου κλείνουν..

Φιλάκια πολλά!

Ανθή, αχ αχ... Ο άντρας μου όντως φαίνεται 18 χρονών. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν φαίνομαι 18 χρονών... Ουφ, έχω αρχίσει να φαίνομαι μεγαλύτερή του... :( :( :( Τι θα κάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μαρίνα, η ομάδα λέγεται "Μόνο για τα κορίτσια του καφενέ" και κάνεις αίτημα και το αποδέχεται η Κατερίνα.

Σήμερα τρώμε "ντομάτες στο πιάτο"!!! Γιάμμμμ...!!! Θα έρθει και η κουμπάρα μου.

καλημερα κουκλες

δεν σας ειπα τα ευχαριστα η αδερφουλα μου ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη που θα αποκτησω ανηψακι!!!!

χθες ηρθε η συνηφαδα μου με τα παιδια και καναμε μπαρμπεκιου στο τακα τακα στησαμε ολοκληρο τραπεζι,πολυ τρωμε τελευταια και με βλεπω κι εμενα ξανα στο ποστ με τα κιλα :oops::oops:

εχω ενα σιδερο ως το ταβανι και βαριεμαι,αυριο θα ερθει η μανα μου μαλλον θα τη χωσω να μου τα σιδερωσει :oops::oops:

Μαρινακι ακου εκει δεν σε παιζουμε,εγκρινα την αιτηση σου,αφου εισαι μελος του καφενε μπορεις να γινεις και μελος της ομαδας,αφου το λεει και ο τιτλος μονο για τα κοριτσια του καφενε

Αννα Μαρια οντως ο αντρας σου δειχνει πολυ μικρος αλλα κι εσυ εισαι μια κουκλα,καλα ο Αντρεας πολυ γλυκας δεν το συζητω ,δεν νομιζω να φταινε τα σχολια και δεν τις ανοιγει το κολλημενο οποτε θυμηθει τις ανοιγει,εμενα τις Κατερινας τις φωτο δεν μου ανοιγει καμια και της Μαριας τις μισες,για πες μου τη συνταγη απο τις ντοματες στο πιατο,ο κηπος μου βγαζει ντοματες στο φουλ και εκτος σαλατα,γεμιστα και ντοματοκεφτεδες δεν τις εχω κανει αλλιως,σημερα σκεφτομαι να κανω ντοματοπιτα,θα συμφωνησω με την Ανθη κι εγω αν ετρωγα οσα τρως εσυ θα ημουν τετραπαχη εισαι πολυ τυχερη καποτε ημουν κι εγω ετσι αλλα εχει αλλαξει ο μεταβολισμος μου πια

Κατερινακι πρωτη φορα την ακουω αυτη την ευχη μονο για το σαραντισμο ξερω και γιατι θα ερθει τοσο νωρις να τον δει η παιδιατρος;εγω στο μηνα τα πηγαινα ολα,οσο για τον υπνο μακαρι να συνεχισει να κοιμαται ετσι,ο Γιωργος μεχρι 20 ημερων ηταν πολυ ησυχος ετρωγε και κοιμοταν 5ωρα αλλα δυστυχως μετα αρχισαν οι κολικοι και τα ειδαμε ολα,δεν θηλαζε αποκλειστικα ομως ευχομαι να αποφυγετε τους κολικους και να ειναι ενα ηρεμο μωρακι,μια χαρα το πηρε η Αγγελικη βλεπω

τι μαγειρευεται σημερα;εγω σνιτσελ με πιλαφι ή πουρε θα δουμε,πολλα φιλια!!!!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα απο το πρωι ξεκινησαμε τις βολτες, καταρχην κατεβασα την Αγγελικη στο σχολικο με τον μικρο στον μαρσιπο. Χαρα η Αγγελικη που την κατεβασε ο αδερφουλης της μου εφερνε και ρουχα το πρωι να του βαλω καλτσες, παπουτσια και σκουφακι :lol::lol::lol::lol:

Μετα πηγαμε στην εκκλησια και πηραμε την ευχη της γεννησης και με ρωτησε ο παπας που την ξερω γιατι ολοι λεει μου ερχονται για μιση ευχη που δεν υπαρχει, με ρωτησε και αν εχουμε αποφασισει και το ονομα και του το διαβασε. Οποτε εχουμε και ονοματακι πλεον, Νικολας.

Ηρθε και η παιδιατρος πριν λιγο ολα καλα τα βρηκε και φτασαμε τα 3580.

Κατερινα μου μπραβο στην αδερφουλα σου, με το καλο να ερθει το μωρακι της, να εχει μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη, το πρωτο της ειναι δεν θυμαμαι? Για την ευχή μπορει και εγώ πρωτη φορα να την διαβασα εδω στο φορουμ, στην Αγγελικη δεν το ηξερα.

Για τις φωτογραφιες εγώ παλι νομιζω οτι φταινε τα σχολια απο κατω, καθε φορα που μου ερχονται σχολια για φωτο στο mail μου μετα δεν ανοιγουν οι φωτογραφιες. Εγώ αποφευγω να σχολιαζω πλεον τις φωτογραφιες για αυτον τον λογο, τα γραφω στο προφιλ.

Κοριτσια μου τι κανετε? Εγω δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου. Απο χθες με πονουσε το δοντι κ αρχισα να φουσκωνω.Σημερα το πρωι το προσωπο μου παραμορφοθηκε κυριολεκτικα! Τωρα κατι παει να γινει να αρχισω να ξεφουσκωνω. Ειμαι με αντιβιωση κ Παρασκευη θα παω στη γιατρο. Εμαθα και δυσαρεστα νεα για τον αντρας μιας φιλης μου και δεν μπορω να το πιστεψω. Ολα χαλια σημερα. Ευτυχως ηρθαν οι γονεις μου κ ο αδερφος μου με την αρραβωνιαστικια του, του επαιξαν και εγω εκανα τα μπανια μου και το δωματιο μου.Το σαλονι-κουζινα τα κανω τωρα πια και 2 φορες τη μερα!!!! :shock::shock::twisted: Το βραδυ ειναι να παμε στη μαμα του νονου του μικρου μου αλλα τωρα ετσι οπως ειμαι δεν ξερω αν θελω να κυκλοφορησω. Σας ειπα οτι 4/8 εχω τους αρραβωνες του αδερφου μου? δεν εχω αποφασισει τι θα βαλω. Αλλα ειμαι χαλαρη, υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθω.

Κατερινα μου με το καλο να ερθει το ανηψακι σου. Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχει η αδερφουλα σου.

Αννα Μαρια ολα φαινονται πεντανοστιμα κι εσεις ειστε υπεροχοι. Καλε πώς μεγαλωσε ο Αντρικκος? Εγω αν κανω τραπεζι για τα γενεθλια μου σιγουρα θα φτιαξουμε φαγητα, δεν εχουν συνηθεις βλεπεις στην Κυπρο τα τσιμπηματα τετοιου ειδους.

Καγκουρακι μου διαβασα και την εμπειρια σου...παλι καλα δεν ταλαιπωρηθηκες. Πηγατε για ευχουλα σημερα? Μπραβο. Αντε να κανετε βολτιτσες. Κ εμεις στις 8 μερες παμε για την ευχη και λεμε και το ονομα του μωρου. Ειναι μια γλυκα η Αγγελικουλα.

Ανθη μου ξεκουραστηκες? Πώς είσαι σημερα?

Αννα Μαρια η Καλι γιατι δεν μπαινει πια?

Μαρινα εσυ τι κανεις?Δεν φανηκες σημερα?

Χριστινα μου πολυ στεναχωρεθηκα για την κατασταση με τον αντρα σου. Αφου αγαπιεστε παλεψτε το. Θα βρεθει η λυση. Ειναι και που δεν δουλευει και τα νευρα ειναι τεντωμενα. Ελπιζω να γυρισεις με καλα νεα.

Σας αφηνω κ εγω προς το παρον...ΦΙλια...

Γειά σας!

Κατερίνα, συγχαρητήρια στην αδελφή σου για την εγκυμοσύνη της! Ο δικός μου ο αδελφός να δούμε πότε θα νοικοκυρευτεί! Τώρα τα έχει μ' αυτήν την κοπέλα που σας έλεγα, αλλά είναι χωριστά, αφού αυτός είναι Αγγλία κι αυτή Φιλανδία, και όλο προβληματίζονται, μία αγαπιούνται, μία δεν ταιριάζουν, όλο τέτοια.

Όντως τρώω πολύ, αλλά νομίζω δε βάζω επειδή θηλάζω.

Οι ντομάτες στο πιάτο γίνονται ως εξής:

Παίρνεις ένα ψωμί μπαγιάτικο, κόβεις τις κόρες και τις κρατάς και τρίβεις το ψωμί να γίνει ψίχουλα. Ψιλοκόβεις 2-3 κρεμμύδια, 2-3 σκελίδες σκόρδο και περίπου ένα ματσάκι μαϊντανό και τα ανακατεύεις με τα ψίχουλα. Ρίχνεις αλάτι, πιπέρι και κύμινο και ανακατεύεις.

Στον πάτο ενός ταψιού στρώνεις μια στρώση πατάτες σε ροδέλες και τις αλατίζεις. Μετά μια στρώση μείγμα από ψίχουλα. Μετά μια στρώση ντομάτες σε ροδέλες, ξεφλουδισμένες καλύτερα. Μετά ψωμί, μετά ντομάτες, και ψωμί. Πρέπει να τελειώσεις με ψωμί. Μετά βρέχεις τις κόρες και τις απλώνεις πάνω από το μείγμα με τα ψίχουλα και ρίχνεις και λάδι. Το βάζεις στο φούρνο και είναι έτοιμο όταν βάζεις μέσα μαχαίρι και βγαίνει στεγνό.

Η κουμπάρα ενθουσιάστηκε πάντως!

Έκανα και τις γλιστρίδες, αλλά δεν είχα σκόρδο, και ήταν σαν κάτι να τους έλειπε.

Η κουμπάρα είχε πάει Σκιάθο και μας έφερε ένα τοπικό γλυκό, το χαϊμαλί. Μόλις το έφαγα, είναι πολύ νόστιμο!

Κι εμείς τον Αντρέα τον πρώτο καιρό τον παίρναμε κάθε βδομάδα στον παιδίατρο, αλλά τις πρώτες επισκέψεις δεν τις πληρώσαμε. Μετά κάθε δύο εβδομάδες, μετά κάθε μήνα, μετά κάθε ενάμιση μήνα, και τώρα θα τον ξαναπάρουμε σε δύο μήνες.

Την ευχή του εκκλησιασμού που είναι στις οκτώ μέρες την έμαθα από τον ιερέα, που είχα πάει για εξομολόγηση λίγο πριν γεννήσω. Τον ρώτησα ποιες είναι οι ευχές και μου είπε ότι έχει ευχή την πρώτη μέρα, την όγδοη και την τεσσαρακοστή. Την πρώτη δεν την τηρεί κανείς, εμείς πήγαμε στις οκτώ και στις σαράντα μέρες.

Μαρία, καλά τι έπαθες κι εσύ με το δόντι;

Εγώ δεν έκανα τραπέζι, ήταν σαν πάρτι με τσιμπήματα. Και πέρσι που κάλεσα συγγενείς, πάλι τέτοια έκανα.

Ουφ, ρε κορίτσια, δε σας είπα. Πριν άλλαζα τον Αντρέα που είχε κάνει κακά, και βλέπω κάτι κόκκινο στα κακά του. Κοιτάω καλύτερα, και ήταν μια κόκκινη κλωστή... Προφανώς είχε τραβήξει μια κλωστή από τα γράμματα που έχει στο δίκτυ του πάρκου και την έφαγε. Λέτε να πάθει κάτι;

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα πέρασα πολύ όμορφα γιατί πήγα με τους συναδέλφους μου για φαγητό. Όλοι μου φέρθηκαν με μεγάλη αγάπη όταν με είδαν και με συγκίνησαν απίστευτα(και τα αφεντικά το ίδιο)!Στο τσιπουράδικο γελάσαμε με την ψυχή μας και ήπια και το κρασάκι μου :oops::oops::oops::oops::oops: Ευθύμησα η γυναίκα :lol::lol::lol::lol: Τον Πάνο τον έχω αφήσει στη μαμά μου και έτσι αύριο-εκτός απροόπτου βεβαίως βεβαίως- θα είμαι χαλαρή και δε θα κάνω τίποτα! Το απογευματάκι θα συναντηθούμε με τα κουμπαράκια μας! Έτσι και τα παιδάκια μας θα παίξουν και εμείς θα τα πούμε μια χαρούλα. Προσπαθώ να γεμίζω τις μέρες μου γιατί αλλιώς νιώθω πως ο χρόνος δεν περνά με τίποτα..Κολλήσαμε τώρα στο τέλος. Αν και δεν είναι κακό που χαλαρώνω και λίγο τώρα γιατί μετά μόνο για χαλάρωση δε θα είμαι :lol::lol::lol::lol::lol:

Άννα Μαρία είστε πολύ όμορφο ζευγάρι με τον άντρα σου και φαίνεστε πολύ ταιριαστοί παρόλο που μας λες πως είστε εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες...Να πεις στον άντρα σου ότι θα πεταχτώ μέχρι Κύπρο για το κέρασμα που υποσχέθηκε!!!!!Μη φοβάσαι για την κλωστούλα διότι την έβγαλε από τα κακάκια του ;);););) Τίποτα δεν έπαθε λοιπόν!

Μαράκι πώς τα πας με το δόντι;; Ξεπρήστηκες;;;;Εύχομαι περαστικούλια σου! Σε λίγες μέρες έχετε ευχάριστα στην οικογένεια ε;;; Με το καλό να αρραβώνιαστεί ο αδερφούλης σου!

Κατερινάκι μου θα αποκτήσεις ανιψάκι από την αδερφούλα σου;;; Με το καλό εύχομαι!!! Να έχει μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να αποκτήσει ένα υγιέστατο μωράκι! Το πρώτο της ε;;; Πώς να μη βαριέσαι να σιδερώσεις;;Το σίδερο με τέτοια ζέστη δε λέει καθόλου :?:?:?:?Πριν λίγες μέρες σιδέρωνα επί 3 ώρες περίπου τα ρούχα της φραουλίτσας και μετά τα πόδια μου είχαν γίνει τεράστια από το πρήξιμο :?:?:?:?:?

Κατερινούλα μου τι καλά που αρχίσατε τις βολτούλες! Τελικά έδωσες χρήματα στον παπά ή όχι;; Πολύ καλή είναι η Αγγελικούλα σου που δέχτηκε τόσο καλά τον αδερφούλη της! Μπράβο το κοριτσάκι σου! Κοιτούσα κάτι φωτογραφίες που είχες βάλει στο fb με την Αγγελική νεογέννητο και νόμιζα πως είναι ο μπέμπης :?:?:? Μοιάζουν πολύ τα αδερφάκια τελικά και επομένως μοιάζουν στον Κώστα φιλενάδα...Αν και εσύ και ο Κώστα μοιάζετε αρκετά μεταξύ σας ;);););) !!

Μαρίνα καλώς ήρθες και στην πριβέ ομαδούλα του καφενέ μας!

Αυτά κοριτσάκια μου! Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Ανθή, τι ωραία που περάσατε!

Κι εμείς πήγαμε βολτίτσα χτες με κάποιους φίλους μας και την κόρη τους που είναι εννιά χρονών, και επέμενε ότι δεν έπρεπε να ονομάσουμε τον Αντρέα "Αντρέα", αλλά "Μιχαήλ Άγγελο", γιατί είναι ένας άγγελος!

Ουφ, κι εγώ έχω σίδερο, και δεν μπορώωωωω... Πάλι άρχισαν οι ζέστες. Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή είναι πιο μούσκεμα απ' το μούσκεμα...

Γιατί κάνεις καλέ όρθια το σίδερο; Κάν'το καθιστή. Εγώ ποτέ μου δεν έχω σιδερώσει όρθια, αυτό μας έλειπε.

Καλημερα κοριτσια μου.Τι κανετε? Εγω τα ιδια χαλια. Πρησμενη ακομα. Οχι τοσο οσο χθες αλλα σημερα ειναι λες κ με δειρανε, ειδικα κατω απο το ματι...οποτε ουτε και σημερα προβλέπω βολτιτσα... Ο Στεφανακος μου ριχνει τον συνηθισμενο του υπνακο τετοια ωρα. Εφτιαξα κρεμα καραμελε, απο τις ετοιμες που αρεσουν του αντρα μου και σε λιγο θα κανω τα μακαρονακια με κοτοπουλο του Στεφανακου. Για το βραδυ δεν ξερω ακομη τι θα κανω, θα το σκεφτω!

Ανθη μου μια χαρα περασες, μπραβο ετσι να χαλαρωνεις γιατι οντως ι τελευταιες μερες φαινονται ατελειωτες. Εγω θυμαμαι ημουν μες στο αγχος και ελεγα στο γιατρο να μου βγαλει τη ραφη απο την περιδεση πιο νωρις, μιας και ημουν σιγουρη οτι θα γεννουσα μολις μου την εβγαλε.Δεν με ακουσε ευτυχως ο ανθρωπος κ μου την εβγαλε 38 εβδ.!

Ναι εχουμε τον αρραβωνα αλλα σε πολυ οικογενειακη φαση,γυρω στα 150 ατομα θα ειναι.

Αννα Μαρια εμενα μου ειχε παρει καρεκλακι ειδικο ο αντραςμ ου που ειναι για το σιδερο αλλα δεν μπορεσα ποτε να το χρησιμποιησω, μονο λιγο οσο ημουν εγκυος. Προτιμω να στεκομαι! Δεν επαθε τιποτα ο Αντρεας αφου εβγαλε τη κλωστη με τα κακα του, μην αγχωνεσαι.

Οι υπολοιπες πού είστε πάλι? Δεν φανηκατε ακομα?

καλημερα κοριτσακια μου

ο Δημητρακης μου χθες το απογευμα ανεβασε πυρετο ο καημενουλης και φυσικα ειχαμε μια κουραστικη και ατελειωτη νυχτα , τι να πω φετος δεν ειναι κατασταση αυτη ακομα και μεσα στο καλοκαιρι συνεχιζουμε να αρρωσταινουμε :o:twisted::twisted: μονο να περασει συντομα ελπιζω............

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες για την αδερφουλα μου ειναι το πρωτο της,ειχε κανει πολιτικο γαμο τον Φεβρουαριο αν θυμαστε και ευτυχως εμεινε αμεσως εγκυος αφου ξεκινησαν προσπαθειες,ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

Ανθη μου ασε δεν σιδερωσα ακομα τιποτα και συνεχιζω να βαζω πλυντηρια η μανα μου θα τρομαξει οταν δει τα ρουχα :o:D:D ,τα ποδια σου πως ειναι;;συνεχιζουν να ειναι πρησμενα;;πολυ καλα κανεις και γεμιζεις τις μερες σου ο τελευταιος καιρος παντα ειναι πιο κουραστικος και δεν περναει

Αννα Μαρια πολυ καλη φαινεται η συνταγη θα την κανω και θα σου πω,οσο για την κλωστη μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα αφου την εβγαλε κιολας

Μαρακι περαστικα με το δοντι σου,ο πονοδοντος παντως ειναι ο χειροτερος πονος δεν αντεχεται,ευχομαι να περασει γρηγορα

Κατερινακι μια χαρα ο μπεμπουλης για ποτε θα μεγαλωσει δεν θα το καταλαβεις,πως τα πατε με το θηλασμο;;μια χαρα η Αγγελικη και οσο σε βοηθαει με το μωρο τοσο πιο καλα θα νιωθει κι αυτη,να της αναθετεις δουλειες και να της φερεσαι σαν μεγαλη ετσι δεν θα ζηλευει και θα αισθανεται υπευθυνη και απαραιτητη στο μεγαλωμα του αδερφουλη της

πολλα φιλια!!!

Μαρία, εγώ ποτέ μου δεν έχω σιδερώσει όρθια! Μόνο μια φορά στην Πάτρα, που είχαν τσαλακωθεί όλα τα πουκάμισα του άντρα μου στη βαλίτσα, και είπα να τα σιδερώσω εγώ, μην πει η πεθερά ότι είμαι ακαμάτρα. Μου στήνει τη σιδερώστρα, και της λέω ότι τη θέλω χαμηλά, γιατί κάθομαι, και μου λέει ότι έχει σπάσει και την έχει δεμένη και δε γίνεται να τη βάλει σε άλλο ύψος. Τελικά την έβαλε, αλλά έπεφτε, οπότε τη βάλαμε στο ψηλό και μέχρι να σιδερώσω όλα εκείνα τα πουκάμισα, κόντεψα να λιποθυμήσω.

Περαστικά με το μάτι...

Εγώ τώρα έβαλα στο φούρνο σαρδέλες, με λαδολέμονο, ξύσμα λεμονιού και ρίγανη. Έχουμε και λίγες ντομάτες από χτες, μια χαρά θα είμαστε. Κι ο Αντρέας έχει φαγητό από χτες: μοσχάρι, γλυκοπατάτα, καρότο, κολοκυθάκι, μαϊντανό και πληγούρι με ντομάτα. Το μεσημέρι χτες δεν το έφαγε και του το έδωσα το απόγευμα και το έφαγε ευτυχώς.

Κατερίνα, περαστικά στον Δημητράκη. Τι είναι αυτό πάλι;

Με ξεαγχώνετε για την κλωστή. Πάντως, θα πω στη μάνα μου να έρθει να τα ράψει καλά, γιατί όσο κι αν κόβουμε τις κλωστές που πετάνε, πάλι βγαίνουν άλλες. Δηλαδή, τι βγαίνουν, τις τραβάει ο κυριούλης.

Τώρα πήγε ο άντρας μου σε ένα ραντεβού, άντε μακάρι να γίνει τίποτα να κάνει καμιά ασφάλεια...

Εσείς τι καιρό έχετε; Εμάς εδώ πάλι άρχισαν οι ζέστες. Α, το είπα και πριν! Το απόγευμα μάλλον θα πάμε για κανένα μπάνιο, γιατί δεν παλεύεται.

Καλημερα καλημερα

μολις ταισα τον μικρουλη μου και καθετε στο κρεβατακι του ησυχουλης, εχει και πολύ ζεστη βρε κοριτσια και δεν θελω να εχω ολη την ωρα το κλιματιστικό ανοιχτο, τον πλενω ταχτικά για να τον δροσιζω, α τη νυχτα μας επεσε και ο αφαλος.

Αννα Μαρια ωραιο το φαγητο σου αλλα δεν ξερω αν θα το επιχειρησω γιατι ο αντρας μου δεν ειναι φιλος της ντοματας. Τοσο συχνά πηγαινατε παιδιατρο στην αρχη, εμενα τον ειδε τωρα και καλα μολις βγει απο το μαιευτηριο και μετα στον μηνα και μετα απο 2 μηνων καθε μηνα αφου αρχιζουν και τα εμβολια. Οσο για την κλωστουλα αφου βγηκε στα κακα του δεν θα υπαρχει προβλημα.

Μαρακι περαστικά στο δοντακι, αντε αυριο να το δει ο γιατρος, ποναει κιολας ή μονο εχει πρηστει. Θα περασει κοριτσακι μου, εφτιαξες καραμελε νομιζω εχω και εγω ενα κουτι ισως το φτιαξω σημερα....

Ανθη περασες ομορφα βλεπω ετσι να εισαι χαλαρη και ξεκουραστη πριν ερθει η φραουλιτσα σου. Η Αγγελική μου μια χαρα απο χθες αρχισε να του δινει και φιλακια και τα δινει τοσο τρυφερα η ατιμη οχι στα πεταχτα, ολο αγαπη! Οσο για τις φωτογραφιες εχεις απολυτο δικιο σαν νεογεννητα μοιαζουν απιστευτα μεταξυ τους και φυσικά μοιαζουν στον Κώστα αν και μου λενε τωρα τελευταια οτι η Αγγελικη πλεον μου μοιαζει....ελπιζω το τριτο να μου μοιασει απο την αρχη :lol::lol::lol::lol:

Κατερινακι περαστικα στον Δημητρακη, ελπιζω να κανει γρηγορα τον κυκλο της και σε μια δυο μερες να ειναι τελειως καλά. Με τον θηλασμο μια χαρα τα παμε εχω την εμπειρια της πρωτης φορας και ετσι ειμαι πιο ανετη.

Σας αφηνω παω να τον αλλαξω γιατι ακουσα κατι ρουκετες!!!!

Καγκουράκι, αν δεν είναι φίλος της ντομάτας ο άντρας σου, τότε δεν είναι καλή ιδέα να κάνεις ένα φαγητό βασισμένο στη ντομάτα! Ο δικός μου πάλι τρελαίνεται! Όποτε του πω ότι θα φάμε αυτό το φαγητό, κάνει πάρτι! Είναι το πιο αγαπημένο απ' τα αγαπημένα του.

Μια χαρά ο μικρούλης σου! Εγώ φρίκαρα με τον αφαλό, κι ευτυχώς έπεσε στη μια βδομάδα, την ώρα που ήμασταν στον παιδίατρο. Εδώ δεν έρχονται ποτέ οι παιδίατροι στα σπίτι, πηγαίνουμε πάντα εμείς. Δεν ξέρω οι άλλοι παιδίατροι τι κάνουν, πάντως ο δικός μας τον παρακολουθούσε έτσι, αλλά, όπως είπα, τις πρώτες επισκέψεις που ήταν κάθε βδομάδα, δεν τις πληρώσαμε ξεχωριστά, αλλά συγκαταλέγονταν στα λεφτά που του δώσαμε για την κλινική που ήρθε στη γέννα και μετά κάθε μέρα.

Στις φωτογραφίες που είδα στο φέισμπουκ, όντως μοιάζετε πολύ με τον άντρα σου! Κι εμάς έτσι μας έλεγαν, ότι μοιάζουμε σαν αδέλφια, αλλά τώρα μοιάζουμε σαν μάνα και γιός. :P :P :P

Γεια σας γεια σας!!!! Μπαίνω νωρίς σήμερα μια που ο Πάνος είναι στη μαμά μου κι εγώ ξύνομαι :lol::lol::lol::lol: Πήρα σχεδόν ένα κιλό από χθες αλλά σήμερα το μενού θα είναι λιτό!

Κατερινάκι μου άρρωστος είναι ο Δημητράκης;;; Μα τι έγινε πια φέτος;; Ελπίζω να γινει πολύ πολύ γρήγορα καλά γιατί δε λέει καθόλου να έχει πυρετό με τέτοια ζέστη το ζουζούνι..Τι καλά που ήρθε γρήγορα το νινί στην αδερφούλα σου..Δεν προόλαβε να αγχωθεί! Με το καλό!!!!Τα πόδια μου άλλες μέρες είναι υπερβολικά πρησμένα και άλλες λιγότερο. Αποφεύγω πάντως να βάζω αγαπημένα παπούτσια για να μην τα μετατρέψω σε βάρκες :?:?:?

Κατερινάκι σε βλέπω άνετη με το μωρό και ξεαγχώνομαι λίγο..Το βράδυ κάθε πότε ξυπνάει;; Το καλό είναι ότι πηγαίνει και η Αγγελική στον παιδικό και έτσι μέχρι να γυρίσει έχεις μόνο το μωρό. Τι καλή που είναι με τον αδερφούλη της...Απίστευτη φατσούλα η Αγγελικούλα σου!

Άννα Μαρία με έκανες και γέλασα που είπες ότι τώρα φαίνεστε σαν μάνα και γιος :lol::lol::lol::lol::lol: Καλέ μια χαρούλα πιπίνι είσαι κι εσύ ;););););) !!!!!!! Ακούς εκεί μάνα και γιος :lol::lol::lol::lol::lol: Ο Αντρίκος σου είναι πράγματι σαν αγγελούδι! Πεντάγλυκο μωράκι! Μια φορά στη ζωή μου επιχείρησα να σιδερώσω καθιστή και δεν μπορούσα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..Μόνο όρθια μπορώ να σιδερώνω :?:?:?:?

Μαράκι μου τι κακό και αυτό με το πρήξιμο;;;;;; Να περάσει γρήγορα εύχομαι! Οικογενειακή φάση είναι τα 150 άτομα :shock::shock::shock::shock::shock: ;;;;;;Εγώ τόσους είχα στο γάμο μου και νόμιζα πως κάλεσα όλο τον κόσμο :lol::lol::lol::lol::lol: Τελικά γέννησες αμέσως όταν σου έβγαλε τη ραφή;;;; Φυσιολογικά ή με καισαρική;;;

Αυτά προς το παρόν. Πάω να φάω τίποτα..Απίστευτο μου φαίνεται που είμαι στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα :lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλά!

Απίστευτο παιδιά! Η Ανθή μπήκε νορμάλ ώρα!!!

Κι εγώ είμαι στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα. Ο άντρας μου είναι ακόμα στο ραντεβού, ο Αντρέας κοιμάται εδώ και δύο ώρες, εγώ έβαλα τις σαρδέλες στο φούρνο, τις έφαγα, κάθομαι στον υπολογιστή, διαβάζω κάτι, αλλά κατά τα άλλα, χαλαρά... Έχω ένα σωρό δουλειές, σκούπισμα, ίσως σφουγγάρισμα, σίδερο, αλλά με τη ζέστη δε λέει...

Α, όσο για τους γάμους, ο κλειστός γάμος είναι 500 άτομα και ο ανοιχτός 3000...

Τις προάλλες μου ήρθε σε μήνυμα στο κινητό πρόσκληση στον γάμο του γιού του γναθοχειρουργού που μου εγχείρισε τους φρονιμίτες το 2001... Για να καταλάβεις πώς καλούν εδώ πέρα στους γάμους...

Mpike i Anthi nwris kai xalase pali to pliktrologio moy!!! :twisted::twisted::twisted:

Katerina moy perastika ston Dimitraki soy. Talaipwreitai me tetoia zesti. Mono pureto exei? Elpizw na min kollisoyn kai ta alla. Apofasistike pote tha pate diakopes?

Kagkoyraki i Aggelikoyla einai mia glyka. Nomizw mia xara tha ta paei kai tha frontizei ton mikroyli.Alla k o mikroylis apo oti katalaba einai kalovolos pros to paron.

Anna Maria oute o dikos moy o antras den trellainetai gia ntomates opote dyskolo na kanw tetoio fagito. Egw den thimamai kathe pote pigaina ston paidiatro. Nomizw otan gyrisa spiti piga meta apo 4 meres, kai meta sto mina. Den eimai sigouri.Alla sigoura den irthe spiti mas.

Anthi moy pistepse me 150 atoma einai oikogeneiaka :lol::lol::lol: tha exoyn k filous toys kai einai kai ta mwra mesa, opote paei toso. Kalutera na min sou pw posoys eixa sto gamo moy!!! :lol::lol::lol:

Ti wraia poy xalarwneis simera e? Nai molis mou evgale tis rafes eixa idi diastoli 2 kai suspaseis xwris pono poy tis eixa meres prin kai den to katalaba. 11:30 to prwi me arxisan siga siga oi ponoi, gyrw sti 13:00 espasan ta nera kai 16:15 gennisa...fysiologika xwris episkliridio! :shock::D

Egw taisa ton mikro makaronia me kotopoulo, egw efaga fasolakia apo xthes kai twra perimenw ton mikro na koimithei kai na rixw ena sfoyggarisma, na valw kai pluntirio.Ta perissotera ta ekana xthes opote eimai ligo xalara.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...