Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα ξύπνησα στις 8 το πρωί γιατί είχα μια δουλίτσα και έτσι κοιμήθηκα μόνο 4 ώρες :?:?:?:? Δυστυχώς τώρα δενμπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά από τη νύστα...Αύριο θα σας απλώσω το σεντονάκι μου λοιπόν..Φιλάκια σε όλες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα. Οπως βλεπετε ειμαι πολυυυυυ πρωινη. Δεν κοιμηθηκα κ καλα σκεφτομουν συνεχεια δουλειες!!! Τελικα μου ηρθε περιοδος πιο νωρις γ'αυτο δεν ημουν στα καλα μου :? σημερα βρηκε που θα κανουμε beach party εκπληξη στη νονα του μικρου μου. Εμεις λεγαμε να παμε πιο νωρις για να βαλουμε κ τον μικρο στη θαλασσα αλλα τελικα εγω θα παρακολουθω απο την ξαπλωστρα. Χθες το απογευμα οταν ηρθε ο αντρας μου πηγαμε βολτα τον μικρο στα παιχνιδια. Κανει μεγαλες αποστασεις πια περπατωντας μονος του κ δεν φοβαται ευτυχως. Γυρισαμε σπιτι κ κοιμηθηκε στις 11 ηταν μες στην ενεργεια!!! Στο μεταξυ εχουμε γινει αυτοκολλητοι κ οταν ξυπνα φωναζει μαμα, παω διπλα του κ αν θελει να κοιμηθει κ αλλο με αγκαλιαζει απο το λαιμο ή με τραβα απο την μπλουζα ή χωνει τα χερια του στο στηθος μου!!!! Το τελευταιο το κανει συχνα κ οταν ειμαστε εξω κ ελπιζω να το κοψει γιατι θα μου τα βγαλει ολα εξω καμια μερα!!! :lol:

Ανθη μου ξεκουρασου κοριτσακι μου κ περιμενουμε αυριο τη σεντοναρα σου!

Κατερινα εσυ ειχες τρεχαματα με το πανηγυρι κ δεν φανηκες;

Αννα Μαρια τωρα πινει το fresigrow ο Στεφανακος μ. Για τα γλυκα που λες κ ο αντρας μου δεν τρελλαινεται κ ιδιαιτερα για γλυκα γι'αυτο τις πλειστες φορες φτιαχνω μονο οταν εχω κοσμο στο σπιτι.

Χριστινα μου τι καλα που θα ειναι τα διδυμακια... Εχουνε κ κολικους τα καημενα. Ο Δημητρακης σου πώς είναη απο ορεξη;

Κοριτσια συγυρισα τα ρουχα του μικρου απο τις αλλαγες που εκανα κ για το χειμωνα ειμαι καλυμμενη απο ρουχα. Μονο ολοσωμα για το σπιτι θα θελω, εσωρουχα κ ακομη λιγες μπλουζες! Γιουπι!!!

Λοιπον σας αφηνω, να ετοιμαστω κ πταν ξυπνησει ο μικρος θα παω στη μαμα μου στο χωριο μια βολτα! Φιλια

Καλημερα κοριτσακια μου, μου λειψατε πολύ!!!

Γυρισαμε χθες σπιτι και ειμαστε μια χαρα, θηλαζουμε αποκλειστικα και ηδη χθες που βγηκαμε ο μικρουλης μου ειχε παρει οσο εχασε τις πρωτες μερες ήταν δηλαδη 3290. Απο χθες νιωθω και το στηθος μου πολυ βαρυ αλλα το πιανει καλα. Η επιλογή που εκανα να ζητητσω rooming in ηταν πολυ καλη μπορει να μην κοιμηθηκα αρκετα τα τρια βραδια στο μαιευτηριο αλλα ειχα ολη την ωρα διπλα μου το θαυματακι μου και τον θηλαζα μολις ξυπνουσε.

Η Αγγελική προς το παρον το εχει παρει καλά, θελει να τον χαιδευει θελει να τον παρει αγκαλια πριν λιγο μου ειπε μαμα θελω να τον σηκώσεις να τον παρω απο το χερι να παιξουμε...ευχαριστηθηκε και με το παιχνιδι που της εφερε ο μπεμπης της πηραμε lego τελικα και της αρεσει να δημιουργει με τα τουβλακια.

Δεν ξερω αν το εχω συνειδητοποιησει οτι εχω δυο παιδακια αλλα μολις γυρισε η Αγγελικη χθες απο τον παιδικο και ετρεξε στο δωματιο να δει τον μπεμπη συγκινηθηκα τοσο πολυ που βουρκωσα. Ειμαι πολύ ευτυχισμενη!!!

Θα σας βαλω και φωτο στην ομαδα.

Νεα σας δεν εχω διαβασει σιγα σιγα ομως θα μπω στο ρυθμο.

Φιλάκια :YMHUG::YMHUG::x

Γειά σας!

Νομίζω κάπως έπεσε η ζέστη. Τώρα κάθομαι στο γραφείο και φυσάει ένας πολύ δροσερός αέρας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Προηγουμένως πήγα για διάφορες εξωτερικές δουλειές και μετά θα συνεχίσω με τις δουλειές στο σπίτι, να είναι έτοιμα για αύριο. Φυσικά, το σαλόνι σκούπισμα-ξεσκόνισμα-σφουγγάρισμα δεν έχει νόημα να το κάνω από σήμερα, αφού θα γίνουν χάλια. Αύριο μια και καλή.

Ανθή, ελπίζω να κοιμήθηκες και να χόρτασες ύπνο!

Μαρία, αμάν αυτή η περίοδος, όλο τις πιο ακατάλληλες στιγμές έρχεται.

Αυτό με τα βυζιά το έκανε και η ξαδέλφη μου πάρα πολύ, η αδελφή του ξάδελφου που ήταν μανιακός με τις δουλειές. Μα όλα τα έχει πάρει απ' αυτήν την οικογένεια ο Στεφανάκος; :P:lol::lol::P

Καγκουράκι μου χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα σου! Πολύ καλό που το βλέπει έτσι η Αγγελικούλα! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Καλά, κι αυτός ο μπέμπης πολύ χουβαρντάς ρε παιδάκι μου. Με το που ήρθε κατευθείαν δώρο; Ααα, θα την κακομάθει...

Κι εγώ που δεν είχα rooming in, όλο μαζί μου τον είχα. Πήγαινα εγώ και τον έπαιρνα και τον είχα στο δωμάτιο, και το βράδι με ξυπνούσαν. Ειδικά το τελευταίο βράδι θυμάμαι, δεν είχα κοιμηθεί καθόλου, κάθε λίγο σηκωνόμουν και τον θήλαζα.

Λοιπόν, σας κλείνω, και θα ξαναμπώ μετά!

Φιλούμπες!

Κοιμουνται τα μπουμπούκια μου και καταφερα να διαβάσω τα νεα σας.

Καταρχην να σου ευχηθώ Μαρίνα για την γιορτή σου, πολύχρονη ευτυχισμένη και να χαιρεσαι το αγορακι σου! Απο την αρχη της εγκυμοσύνης μου είχα ένα προαισθημα ότι θα γεννουσα σε γιορτη ή 17 της Άγιας Μαρίνας ή 20 του προφητη Ηλία ...τελικα γέννησα 17 και γυρίσαμε σπίτι 20 :D .Όλα καλα και με τον θηλασμο, συνέχισε και μην αγχωνεσαι για το βάρος.

Μαρακι διάβασα ότι περασατε τέλεια στο παρτακι σας και απο τα δώρα καλα έκανες και τα αλλάξες σε μεγαλύτερα νούμερα. Δουλειές και εγω μαζι με την αγγελικηνδεννυπαρχει περίπτωση να κάνω θελει να πιάνει την σκούπα την σφουγγαριστρα οπότε δεν το επιχειρώ.

Χριστινακι καλα να περάσετε στις διακοπουλες σας αφου υπάρχει σπίτι και πάρετε και τις προμήθειες σας θα σας έρθει οικονομικά. Για τα διδυμακια σας όλα καλα να πηγαίνουν απο δω και πέρα.

Άννα Μαρία πήρε τα πάνω του ο αντρικος μπράβο, και μας για αυγό μετα τον χρόνο μας είχε πει, εγω θυμάμαι της έδινα και βρώμη λόγω της αλλεργίες συνήθως με φρούτα, δεν ξετρελαινοταν πάντως. είδες που τον βρήκε και μπροστά κινητικά σου το λέγαμε και εμείς και τόσα που κάνει θα τον κυνηγάς πολυ σύντομα.

Κατερίνα απο δημιουργικότητα άλλο τίποτα τα αγοράκια σου είναι που είναι τρία κοντα στην ηλικία και έχουν καλη παρεουλα το ένα το άλλο.

Ανθη μου χάρηκα πολυ πολυ που ήρθατε με το Καρολινακι και μας είδατε στο μαιευτήριο, καλοφορετα τα ρουχαλακια για την φραουλιτσα σου. Τα νεα απο τον γιατρο μια χαρα για τα κιλα δεν έχω να πω τίποτα είσαι μια χαρα αλλωστε τον τελευταίο μήνα άντε να παρεις ένα κιλο ακόμα. Α και ελπίζω αφου το θες να μην πάρεις όλο το μήνα και να έρθει λίγο πιο νωρις η φραουλιτσα. Είδες ο δικος μου με ακουσε και ήρθε αφου είχα πάρει ολο το μήνα ετσι και η μικρη σου θα έρθει όταν θελεις εσυ νωρίτερα.

Πρόλαβα και σας διάβασα και ακόμα κοιμούνται, το απόγευμα θα πάρει ο άντρας μου την Αγγελική να την παει λουναπαρκ. Α δεν σας είπα το μεσημέρι είχα κάνει μπανακι τον μικρο και εκει που ετοιμαζομουν να του βάλω την πανα μου ήρθαν τα τσισακια του πάνω μου :lol: ανθη σε σκέφτηκα που μου το έλεγες βρυσουλα κανονικη :lol::lol:

Άντε σας αφήνω κοριτσακια.

Τι κάνετε κορίτσια;; Εγώ σήμερα τα έφτυσα γιατί σιδέρωνα 3 ώρες και μετά τακτοποίησα τα πραγματάκια της φραουλίτσας στα συρταράκια και στη ντουλάπα. Γενικώς ήταν μια πολύ κουραστική μέρα γιατί έκανα συνέχεια δουλειές και τώρα τα πόδια μου είναι απίστευτα πρησμένα :?:?:?:? Αύριο λέμε να πάμε βόλτα στη θάλασσα και έτσι θα χαλαρώσω λίγο. Οι δουλειές για το μωρό έχουν τελειώσει. Τα έχω πλύνει όλα. Τώρα μένει να αγοράσω καινούρια στρωματάκια για κούνια και πορτ μπεμπέ και να πάρω το καθισματάκι αυτοκινήτου για νεογέννητα που θα μου δανείσει η κολλητή μου. Πάντως στο δεύτερο παιδί οι ετοιμασίες είναι πολύ πιο εύκολες!

Το βράδυ όμως κοιμήθηκα πολύ καλά! Ο Πάνος ξύπνησε στις 10.30 αλλά μετά ήρθε στο κρεβάτι μας, τον αγκάλιασα και τον ξαναπήρε ο ύπνος μέχρι τις 12 :D:D:D:D:D !!!! Κοιμάται αργά τα βράδια τώρα το καλοκαίρι και επειδή δεν κοιμάται το μεσημέρι το τραβά το πρωί. Ποιο πρωί δηλαδή;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι μου γέλασα πάρα πολύ με τα τσίσα-βρυσούλα :lol::lol::lol::lol: Εγώ πάντως σε είχα προειδοποιήσει :lol::lol::lol::lol::lol: Πολύ χαίρομαι που η Αγγελικούλα σου πήρε τόσο θετικά τον ερχομό του μπεμπούλη! Σ' ευχαριστώ πολύ για την ευχούλα σου να έρθει λίγο νωρίτερα η φραουλίτσα! Το θέλω πάρα πολύ κυρίως για να έχω περισσότερες μέρες μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά αλλά και επειδή νιώθω ότι θα σκάσω αν είμαι έγκυος και όοοολο τον Αύγουστο :?:?:?:?:?

Μαράκι μου πολύ σπαστικό που ήρθε τώρα η περίοδος :evil::evil::evil: Άσε και φέτος το καλοκαίρι από την ξαπλώστρα βλέπω και εγώ τη θάλασσα..Δράμα είναι..Ο Πάνος έχει ένα κόλλημα να πιάνει το στήθος μου (έξω από τη μπλούζα) αλλά ευτυχώς δεν το κάνει όταν είμαστε έξω :lol::lol::lol::lol:

Άννα Μαρία χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!!!Να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα πολύ ευτυχισμένη!!!Καλά να περάσετε σήμερα!

Χριστινάκι είδες τα ανιψάκια σου;; Θυμάσαι το άγχος που είχατε όταν ήταν στο νοσοκομείο;; Τώρα πια είναι στο σπιτάκι τους τα μωράκια σας!!!!!!!! Όλα τα προβληματάκια θα ξεπεραστούν και θα τα θυμάστε όλα ως ένα κακό όνειρο..

Πού είσαι Κατερινάκι;;;;;;;;;;; Κάνεις βολτούλες με τους άντρες σου;;;;;;;

Αυτά κοριτσάκια μου γλυκά. Πολλά φιλάκιαααααααααααα!!!!

kangaroo euxaristw polyyy gia tis euxes sou!Η Αγια Μαρινα σου εκανε το πιο ομορφο δωρο!!! :D:D:D sigxaritiria!!! :D:D:D na xeresai ton mpempi sou,na sou zisei!!!!pws ta vlepeis ta pragmata???prosarmostikate?h mikri zileuei?? :lol:

η μικρουλα σου ειναι κουκλιτσα!!!!και ειναι ξανθουλα ε???ενω ο μικρουλης σου καστανος? :D:D:D

φιλια πολλαααα

Ανθή, πόσο σε ζηλεύω που κοιμάσαι... Εμάς ο Αντρέας ξυπνά κατά τις εφτάμιση, άντε οκτώ στην καλύτερη περίπτωση... Ουφ, ουφ, χτες ξύπνησε οκτώ παρά είκοσι, τον κράτησα μέχρι τις οκτώμιση και μετά ξύπνησα τον άντρα μου και ανέλαβε αυτός, αλλά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ... Σήμερα ξύπνησε εφτάμιση και δεν ξανακοιμήθηκα γιατί πήγαμε εκκλησία. Τώρα είμαι ένα ερείπιο και πρέπει να κάνω τις ετοιμασίεεεεεεεεεεεεεεεεεες........... Ουαααααααααααααααααααααααααααααα...........!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Ρε συ Μαρίνα, τώρα είδα το τικεράκι σου "Πετύχαμε αποκλειστικό θηλασμό"!!! Χαχα, δεν παίζεσαι!

Ουφ, πονάει η μέση μου και ζαλίζομαι, ποιος κάνει τώρα τόσες δουλειές; Ευτυχώς "καθάρισα" όλα τα δωμάτια. Τα εισαγωγικά είναι επειδή τα καθάριζα πρωί και μέχρι το απόγευμα πιάνανε σκόνη, αλλά δεν κάθομαι να ξανακαθαρίζω. Μένει το σαλόνι-κουζίνα, αλλά ευτυχώς σκούπισμα και σφουγγάρισμα θα κάνει ο άντρας μου. Έχω ετοιμάσει τον κιμά για τα λαχματζούν, έκοψα τις πιτούλες και μένουν ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Ααααααααααααα!!!!!!!! Σας κλείνω για να οργανωθώ.

Καλημερα κοριτσακια. Τι κανετε; Περασαμε ωραια χθες στο παρτυ αλλα το πρωι απο τις 3 ξυπνησε ο μικρος κ ηταν ανησυχος τον πηρα μαζι μου στο κρεβατιηπιε γαλα δυο φορες κ κοιμηθηκε μεχρι τις 8. Εγω ομως ειμαι ξυπνια απο τις 5 γιατι πονουσα πολυ. Τωρα ειμαι καλα αλλα εξαντλημενη. Θα παμε σε μια φιλη μου για φαγητο μιας κ εχει κ αυτη γενεθλια.

Αννα Μαρια χρονια σου πολλα κ απο δω. Να σε χαιρεται η οικογενεια σου. Να περασετε ομορφα το βραδυ!!

Καγκουρακι μου ποσο χαιρομαι με τα νεα σου. Μεγαλη ευτυχια τα παιδια κ απο οτι καταλαβα προσαρμοστηκατε ευκολα. Ελπιζω να συνεχισει κ η Αγγελικουλα ετσι. Ετοιμασου για πολυ τσισα με το αγορακι. Εγω του εβαζε ενα χαρτι στο πουλακι μεχρι να τον αλλαξω :lol:

Μαρινα μου τι κανεις εσυ;

Ανθη μου θα πατε βολτιτσα σημερα κ θα χαλαρωσεις. Τωρα θα σου ειναι δυσκολο να κανεις πολλες δουλειες. Να περασετε ομορφα σημερα.

Κατεριναμου που χαθηκες εσυ;

Σας αφηνω να ξυπνησω τους αντρες μου για να φυγουμε! Πολλα φιλια!

Μαρία, αμάν μ' αυτήν την περίοδο... Ευτυχώς εγώ, ενώ ήμουν άρρωστη, χάλια, ερείπιο όποτε ερχόταν η περίοδος, τώρα που ήρθε μετά τη γέννα δεν είχα συμπτώματα. Παλιότερα δεν πονούσα, αλλά ένιωθα τρομερή αδυναμία, αναγούλες, ζαλάδες, κατάπτωση, ένα χάλι... Για να μην πω για το απίστευτα πολύ αίμα. Τώρα ευτυχώς πέρασε ανώδυνα και ... αναίμακτα θα έλεγα, αλλά τότε δε θα ήταν περίοδος!

Εγώ όποτε τον άλλαζα έβαζα τη λερωμένη πάνα από πάνω για να μη με κατουρήσει. Αλλά φυσικά, πάρα πολλές φορές με κατούρησε. Για να μην πω τώρα, όταν τον γδύνουμε για το μπάνιο, μέχρι να φέρει ο άντρας μου το μπανάκι, αυτός θέλει να είναι όρθιος στην αλλάχτρα, και συνήθως, όποτε στέκεται, ανοίγει πόδια και κατουράει!

Άντε, πάω να συνεχίσω!

Άννα Μαρία πολύχρονη και ευτυχισμένη!!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και φυσικά να σε χαίρονται οι δικοί σου!!!

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες καλα να περάσετε σήμερα.

Ανθη μου αν και κουραστηκες πολυ αυτες οι ετοιμασίες με τα μικροσκοπικα πραγματάκια είναι πολυ γλυκιες, όλα έτοιμα λοιπόν, η αλήθεια είναι αυτη ότι στα πρώτα παιδιά έχεις πολλές ετοιμασίες στα επόμενα είναι έτοιμα τα περισσότερα. Καλη βολτουλα και ξεκούραση σήμερα.

Βλέπω όλες οι αγορομανες τα έχουν τα ατυχήματα απο τα τσισακια :lol::lol: τώρα βάζω και εγω την πανα για προστασια :lol::lol: .

Εμείς καλα τα πάμε ο μικρός είναι ήσυχος, κάθετε στο portbebe με ανοιχτά τα ματακια χωρίς να γκρινιαζει ή να κλαίει. Σήμερα ήταν το πρωι ξυπνιος απο τις 9 μέχρι τις 12. Και η Αγγελική μια χαρα φαίνεται να τον έχει δεχθεί θέλει να τον χαϊδεύει και αν κοιμάτε ώρα ρωταει που είναι και τρεχει να τον δει. Απο κιλα απο τα 14,5 που είχα πάρει έχω χάσει τα 7 άντε σιγα σιγα να φεύγουν και τα υπόλοιπα.

Καγκουράκι, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο παρτάκι μας! Τα φαγητά ήταν πάρα πολύ ωραία! Έβγαλα και φωτογραφίες, θα σας βάλω αύριο μάλλον να θαυμάσετε, χι χι!

Πάω να ξεκουραστώ γιατί δε με βλέπω να τη βγάζω καθαρή!

Γεια σας ξανά! Γυρίσαμε στις 12 το βράδύ, κάναμε μπανάκι τον μικρό, ήπιε το γαλατάκι του και έπεσε ξερός! Εγώ έφαγα σαν μουλάρι και τώρα πίνω σόδες γιατί κοντεύω να εκραγώ :?:?:?:? Το αποκορύφωμα ήταν μισή βάφλα με μερέντα και παγωτό =p~=p~=p~ ..Ο Πανούλης πέρασε και αυτός πολύ όμορφα! Εγώ κορίτσια δε βούτηξα..Είπα να προσέξω τώρα που βρίσκομαι στο τέλος για να μην κολλήσω τίποτα. Η θάλασσα πάντως φαινόταν υπέροχη..Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα απολαύσω τα θαλασσινά μπανάκια!

Κατερινάκι μου μια χαρά με τα κιλάκια!!!! Τα υπόλοιπα να δεις που θα χαθούν εύκολα! Το βραδάκι πώς τα πάτε με τον ύπνο;;; Κάθε πότε ξυπνά ο μπεμπούλης;;;; Πώς τα βλέπεις τα πράγματα με τα δύο παιδάκια;;; Βέβαια είσαι υπομονετικός άνθρωπος αλλά σίγουρα μου χρειάζεται λίγο κουράγιο..

Άννα Μαρία αύριο θα περιμένουμε φωτό!!!! Φαντάζομαι πως έγιναν ανάρπαστα τα φαγητάκια σου! Μου φύλαξες τίποτα :lol::lol::lol::lol::lol: ;;;;;;Όσο για τον ύπνο, σε λίγο καιρό θα με ζηλεύω κι εγώ που κοιμόμουν :?:?:?:(:(:(:(:( Παίρνω δυνάμεις τώρα για να αντέξω το μετά...Ευτυχώς βοηθά και ο Πάνος σε αυτό. Από νεογέννητο το μωράκι μου ποτέ δεν με ταλαιπώρησε με τον ύπνο..Κοιμόταν τετράωρα στην αρχή κι εγώ παραπονιόμουν κιόλας :lol::lol::lol::lol::lol: Από δύο μηνών άρχισε τα οχτάωρα!Άψογος! Η μπέμπα κάτι μου λέει ότι δε θα είναι έτσι..Για να δούμε..

Μαράκι είχες δύσκολη νύχτα :?:?:?:?:? ....Δεν μειώθηκαν καθόλου οι πόνοι μετά τη γέννα;;;;Εγώ πάντως από τότε που γέννησα ούτε που την καταλαβαίνω την περίοδο ;);););) !!!

Κατερινάκι πού γυρνάς καλέ και μας ξέχασες;;;;;

Φιλάκια πολλάααααα!!!!

Καλημερα! Περιμενω τον πασα μου να ξυπνησει. Ξυπνησε στις 4 με κλαματα κ του εδωσα γαλα, ξανακοιμηθηκε κ ακομη κοιμαται. Χθες το απογευμα πηγαμε για οαγωτο κ εκει εχει παιχνιδοτοπο επαιξε ο Στεφανακος μου κ οταν ηταν να φυγουμε εκλαιγε κ τσιριζενα μην μπει στο αμαξι!!!!! :lol: μετα πηγαμε για καφε με τους νονους του κ εκοβε βολτες στο μαγαζι κ εγω απο πισω να τον κυνηγω! Σημερα χαλαρα στο σπιτι δεν ξερω αν τον παω καμια βολτιτσα!

Αννα Μαρια περιμενουμε φωτος απο το παρτυ, φανταζομαι ολα θα ηταν νοστιμοτατα. Δεν ξερω αν θα κανω κ εγω τιποτα για τα γενεθλια μου... Το σκεφτομαι!

Ανθη μου μιαμ μια βαφλα!!! Λατρευω κρεπες κ βαφλες! Πολυ ωραια περασατε μπραβο! Για τους πονους ειμαι μεν καπως καλυτερα απο πριν αλλα κ παλι τις πλειστες φορες ποναω πολυ. :evil:

Καγκουρακι μου ησυχουλης μου ακουγεται ο μικρος. Αληθεια πώς ειπαμε οτι θα τον ονομασετε;

Κατερινιω πώς ν δεν φανηκες; Θα αρχισω να ανησυχω. Κοζανη δεν μενεις εσυ;

Χριστινα μου πού τριγυρνας εσυ;

Αντε καλη μας εβδομαδα. Θα βαλω αργοτερα φωτος απο το παρτυ γενεθλιων του μικρου!

Γειά σας!

Εγώ ξεκουράστηκα ευτυχώς παρ' όλο που δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά.

Τώρα έχω σκούπισμα-σφουγγάρισμα, συγύρισμα και πιάτα που ελπίζω να τα κάνει ο άντρας μου. Επειδή είχαμε και παιδάκια, έγινε χάλια ειδικά το πάτωμα.

Ανθή, καλύτερα που δε βούτηξες, δεν πειράζει, έκανες ένα ολόκληρο μπάνιο φέτος!

Κι ο Αντρέας κοιμάται οκτάωρα, αλλά τις λάθος ώρες. Δηλαδή κοιμάται, ας πούμε στις εννιά και ξυπνά στις έξι. Εννιάωρο, όχι οκτάωρο, αλλά τι να το κάνω άμα είναι να ξυπνήσω στις έξι; Χτες βράδι, όμως, ξύπνησε πολλές φορές, ίσως επειδή είχε αναστατωθεί απ' τον κόσμο. Κοιμήθηκε κατά τις εννιάμιση, ξύπνησε κατά τις έντεκα παρά, μετά κατά τη μία παρά, κάθε φορά θήλαζε και ξανακοιμόταν αμέσως. Μετά ξύπνησε έξι παρά δέκα περίπου, κοιμήθηκε έξι και δέκα και μετά στις οκτώ παρά δέκα (κάτι είχε χτες με τα παρά κάτι) και δεν ξανακοιμήθηκε.

Και νεογέννητο κοιμόταν εξάωρα, αλλά επίσης τις λάθος ώρες.

Μαρία, ωραία περάσατε κι εσείς, και κυρίως ο Στεφανάκος, χιχι!

Α, μίλησα και με την Κάλι στο φέισμπουκ. Είναι καλά και σας στέλνει τους χαιρετισμούς της.

Ανθη τι λες τωρα?????????????εχεις τετοιο καλο μωρακι και γκρινιαζεις??????????? :o:o:o

εμενα τωρα αρχιζει και κοιμαται 4ωρο το βραδυ!!!αλλα μονο ενα!!!χαχαχχαχα μετα παλι παει ανα 2ωρο!!! :lol:

μεχρι πριν κανενα 15νθημερο ξυπνουσε ανα 2 ωρες!!!αλλα εχουμε και κολικους μωρε :cry:

λιγο εμεινε μετα τον 3ο σταματανε ξερω...

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ αφου ειμαι χαρουμενηηη ξερεις τι περασα για να το πετυχω????γιατι να μην το βαλω τικερακι????????και εσενα κοιμοτανε τοσες ωρες????Φτου φτου κοριτσια!!!τυχερες!!!αντε και στο δευτερο σας ετσι να ειναι!

κοριτσια εχουμε μια ζεστηηηηηη εδω Θεσσαλονικη!!!μαλλον θα βαλω κλιματιστικο!!!

εσεις πως τα πατε με την ζεστη????

καμια απο Θεσσαλονικη υπαρχει εδω???απο που ειστε?μονο την Αννα Μαρια ξερω που ειναι απο Κυπρο!

Οι κούπες είναι πρώτες αριστερά, δίπλα τους είναι οι κοτομπουκιές που τις πέρασα σε ξύλινα σουβλάκια με ντοματίνια, αγγουράκια και γεμιστές ελιές, πίσω τους τα καλτσονάκια με καλοκαιρινά λαχανικά και πίσω αριστερά τα λαχματζούν.

Έβαλα και δύο φωτογραφίες στην ομάδα μας, χωρίς σχόλια, όμως, γιατί δε θα τις άνοιγε με τίποτα.

Στην πρώτη είναι μια φίλη μου με τα τρία της παιδιά και τον Αντρέα και στη δεύτερη είναι μια οικογενειακή μας φωτογραφία. Όλοι είναι κούκλοι, εκτός από μένα που είμαι σα φάντασμα. Αλλά τόσο κουρασμένη που ήμουν, πάλι καλά που στεκόμουν στα πόδια μου.

Καλησπερα και καλη εβδομαδα!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΣ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ, ΠΕΙΝΑΣΑ ΤΩΡΑ!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

Κατερινακι μου τι υπεροχη η φωτογραφια σου με τα δυο σου αγγελουδια!!Κι η μικρη Αγγελικη γεννημενη μανουλα ειναι, απο τωρα ανησυχει και τον προσεχει!

Μαρακι μου καλυτερα εισαι σημερα;

Ανθη μου κι εμενα ο μικρος ετσι καλοβολος ηταν παντα και στον υπνο και στο φαγητο. Γιατι να μην ειναι καλε ετσι και η μπεμπα; Ετσι θα ειναι θα το δεις!

Μαρινα εχεις χαρει πολυ και το αξιζεις!

Εγω δεν ειμαι καλα παλι...Παλι εχω σκοτωθει με τον αντρα μου, δεν τραβαει ρε γαμωτο, ειναι τελειος, υπεροχος, αλλα δεν ταιριαζουμε, δεν εχουμε καν την ιδια φιλοσοφια ζωης! Θα μου πεις καλα δεν το 'ξερες; Αμ πως δεν το ηξερα, αλλα τον αγαπω πολυ και πιστευα οτι θα βρουμε μια χρυση τομη, αλλα οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και πιο δυσκολο...Θα φυγουμε πρωτα ο Θεος το ΣΚ και αν δεν καταφερουμε ουτε στο χωριο να ηρεμησουμε, τοτε μαλλον δεν εχουμε και πολλες επιλογες...οχι τιποτα αλλα τελευταια μαλωνουμε και εντονα και μας ακουει το παιδι, δεν θελω να μεγαλωνει ετσι, καταλαβαινει πια...Για να δουμε...θα σκασω!

Χτες περασα τη μερα με τα ανηψακια μου! Ουτε που φαινεται οτι ειναι αδερφια. Ο ενας ειναι μπουλουκος, ο Αλεξ, μαυριδερος και ο αλλος πολυ μικροσκοπικος και ασπρος ασπρος. Πλακα εχουν! Μονο που υποφερουν, κολικους και φοβερη δυσκοιλιοτητα, σφιγγονται, κλαινε, ο Αλεξ βγαζει το γαλα του, δραμα! Μολις ηρεμησει ο ενας αρχιζει ο αλλος, ειναι τοσο αβοηθητα, η ψυχη μου με επιασε! Ευτυχως θα περασουν αυτα...και αυτα! Παντως τα ερωτευτηκα και δεν ξεκολλαγα παλι, πηγα στις 10 το πρωι και εφυγα στις 8 το βραδυ κι ουτε το καταλαβα! Μετα πηγα στο γιο μου και μου φανηκε τεραστιος, ολοκληρο παιδι!

Φιλια σε ολες!

γεια σας γεια σας

εχω τον μικρουλη αγκαλιτσα και σας διαβαζουμε. με τον βραδυνο υπνο τα παμε καλα κοιματε κατα τις 11 μετα σττις τρεις θα γυπνησει θα φαει και μετα 6-7 το πρωι, καλα ειναι αν και ξερω οτι θα αλλαξει αυτο το προγραμμα πολλες φορες. ξυπναει τον αλλαζω τρωει και κοιμομαστε παλι :ymapplause:

Αννα Μαρια ωραιες οι φωτογραφιες σου και οι δικες σας και των φαγητων. Ο Αντρικος ειναι κουκλι!!!!!

Ανθη και βολτουλα και παγωτο τελεια ειπαμε μη σκας για το μπανακι του χρονου θα τα χαρεις με τα δυο σου παιδακια.

Μαρακι ευχαριστηθηκε βολτουλα ο Στεφανακος εχεις να τον κυνηγας απο δω και περα συνεχεια. και οι δικες σας

φωτο απο τα γενεθλια μου αρεσαν πολυ. Τον μικρο θα τον πούμε Νικολα.

Μαρινα και μεις εδω Αθηνα πολύ πολύ ζεστη. Στην Θεσσαλονικη ειναι η αδερφή μου για ενα χρονο βεβαια γιατι εχει περασει στην σχολή δικαστών και ειχα ανεβει και εγώ αρχες Μαιου.

Χριστινα μου μακαρι να πανε καλυτερα τα πραγματα με τον αντρα σου ποσο θελω να ειστε καλά για τον μικρουλη σας. Δεν μπορεις να ξεκολλησεις απο τα ανηψακια σου ετσι ειναι να ειναι και αυτα καλα να μην ζοριζονται.

Σας αφηνω γιατι ο μικρος τα εκανε ακουγα κατι ρουκετες τη μια πισω απο την αλλη.

Α εγραψα και την εμπειρια του τοκετου μου στο σχετικο τοπικ....

Να εισαι καλα βρε Καγκουρακι! Εμεις να δεις ποσο το θελουμε, αλλα εχω αρχισει να πιστευω πως δεν ειναι εφικτο...

ΟΛΕ! ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Μαρακι τι ζουζουνι ειναι αυτο!

Αννα Μαρια τα ποσα εκλεισες αν επιτρεπεται; Κι εσυ κι ο αντρας σου δειχνετε πολυ μικροι! Καλα ο Αντρικος δεν υπαρχει!

Δυστυχως καπου εκει κολλησε παλι και αλλη δεν καταφερα να δω!

Φιλια!

koritsia se poia omada eiste???kai pws mpainw???thelw kai egw na mpwwww!!steilte link :D:D:D

ANNA MARIA apo ti einai oi kouypes???

christina leli sovara einai toso asximi h katastash???malwnete gia xazomaroules h' genika??

koritsia kai egw h alitheia einai pws den niwthw opws prin thn sxesh me ton antra mou...san na allaksan ksafnika oi isoropies mas me to mwro...!mallon einai h periodos prosarmoghs thelw na pisteuw...niwthw san na exoume apoksenwthei metaksy mas(erwtika kiriws)...katalavainete mallon ti lew :D ...

maraki naiiii apo salonika eimai!!! :D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...