Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Ευχαριστω Μαρινα μου! Ετσι κ περπατησουν γεμιζουν μελανιες και δεν μαζευονται!!

Εμεις χρησιμοποιουμε τωρα παμπερς γιατι τα ειχαν σε εκπτωση 45% κ πηρα αρκετα. Αλλα καποιε φορες παιρνω κ λιμπερο αναλογως. Επειδη δεν εχει αλλεργια ή ερεθισμο σε καποιο παιρνουμε οτι εχει σε προσφορα!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κοριτσάκια!

Γυρίσαμε από τον γιατρούλη μας. Ο μικρός πήγε 69 εκατοστά και 7600 βάρος! Πήρε 600 γραμμάρια μέσα σε ενάμιση μήνα! Φαινόταν, βέβαια, ότι έχει πάρει, γιατί έχει κάνει κάτι μπουτάρες... Μαρίνα, κι εγώ στην αρχή χαιρόμουν να βλέπω πόσο βάρος παίρνει, γιατί ήταν και μια επιβεβαίωση για το θηλασμό, αλλά από κάποια φάση και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι, γιατί απλούστατα, δεν έπαιρνε... Από τριών μηνών μέχρι έξι, είχε κολλήσει στα έξι κιλά. Τώρα με τις στερεές άρχισε πάλι να παίρνει.

Ο γιατρός τον βρήκε πολύ μπροστά κινητικά. Μας είπε ότι σε δύο μήνες που θα τον ξαναπάμε, μπορεί να περπατάει κιόλας!

Μας είπε να διευρύνουμε το διαιτολόγιό του, να δώσουμε διάφορα λαχανικά και μοσχάρι. Σήμερα, π.χ. θα κάνω για μας κοτόπουλο Μιλανέζε, θα το βράσω χωρίς αλάτι και μπαχαρικά, τα οποία θα προσθέσω μετά, και θα κάνω με τον ίδιο τρόπο και το ρύζι, και θα του λιώσω κοτοπουλάκι και ρυζάκι, και λίγο κολοκυθάκι που θα βάλω να βράσει με το κοτόπουλο, χωρίς τη σάλτσα βέβαια.

Από πάνες εμείς χρησιμοποιούμε τα Νάννυς. Μια-δυο φορές πήραμε και πάμπερς, αλλά το στάνταρ μας είναι τα Νάννυς.

Μαρία, δε θα έχω τούρτα βρε! Τι να την κάνω, λες να σβήσω κεράκια; :lol::lol: Για τα γενέθλια του Αντρέα θα έχω τούρτα, αλλά αυτά αργούν ακόμη!

Κλείνω, να πάω για μαγείρεμα.

καλημερα κουκλες

Κατερινακι τι νεα ειναι αυτα;;λογικα αυτη τη στιγμη θα κρατας αγκαλια τον μπεμπουλη σου και θα ειστε ολοι σας πολυ ευτυχισμενοι,περιμενουμε νεα να μοιραστουμε κι εμεις τη χαρα μαζι σας,εγω σου ευχομαι βεβαια να σας ζησει ο μπεμπακος να ειναι γερος και καλοτυχος ο μικρουλης σας να τον χαιρεστε!!!περιμενω νεα με αγωνια,Ανθη ακους;;;κι εγω στον Νικο ειχα διαστολη 2 οταν με ειδε ο γιατρος και μεσα στην νυχτα 3 η ωρα με επιασαν οι πονοι

Μαρινακι χρονια σου πολλα,υγεια και ευτυχια να σε χαιρονται οι δικοι σου!!!εγω επαιρνα οτι πανες εβρισκα με εκπτωση και οποιες ηταν πιο φθηνες συνηθως λιμπερο, μας βολευαν κιολας

Μαρακι ποιος το ματιασε το αγορακι μας και επεσε στα γενεθλια του; :o κριμα ο καημενουλης αφου δεν χτυπησε πολυ μην στεναχωριεσαι αυτα θα τα εχετε συνεχεια απο εδω και περα,μονο να ειναι περαστικα και ελαφρια τα χτυπηματα,καθε χρονο αγοραζουμε πισινα και παντα δεν μας βγαζει ολο το καλοκαιρι την σπαζουν,μια χρονια ειχα παρει μια τεραστια και ειχε και τσουληθρα και αλλα διαφορα αλλα παει κι αυτη,οταν παμε τζαμπο θα παρουμε παλι αν βρουμε,μην κρατας πολλα ρουχα να παιρνεις μεγαλυτερα μεγαλωνουν τοσο γρηγορα και πηγαινουν χαμενα μετα καλα εκανες και τα πηγες για αλλαγη,ωραιο ακουγεται και το δικο σου κοτοπουλο μιαμμμ,σημερα εφτιαξα φασολακια

Αννα Μαρια μια χαρα ειναι ο Αντρεκαος απο εδω και περα μην περιμενεις να βαζει και περισσοτερο αφου κινειται οσο παει και πιο πολυ,μεγαλο ζιζανιο ειναι παντως ακου να κατεβει απο το καρεκλακι ο μπομπιρας :o:lol::lol: ,για αυγο σας ειπε ο γιατρος;;στον 8ο εγω εδινα μονο τον κροκο και στο χρονο ολοκληρο ,αληθεια με την κυστεογραφια τι κανατε;;εκανε ή οχι;;

Ανθη μου μηπως πρεπει να τις μικρυνεις λιγο τις φωτογραφιες;μηπως ειναι μεγαλες και δεν τις ανεβαζει;διακοπες δεν ξερω ακομη ακριβως μεσα στον Αυγουστο παντως,αναλογα μετην αδεια του Αντωνη θα δουμε

χθες να δειτε δημιουργικοτητα που ειχαν παλι τα ζιζανια μου,πηγα να ποτισω τον κηπο και οταν τους ειδα ειχαν παρει δυο λεκανες στην αρχη κανανε μπανιο κατι αρκουδακια και μετα μπηκαν κι αυτα μεσα να βλεπεις τρια ξεβρακωτα να τρεχουν απο εδω κι απο εκει κι επειδη γεμιζαν τις λεκανες απο το λαστιχο και το νερο ηταν κρυο τους γεμισα την μπανιερα και παιξανε εκει μετα,το πρωι παλι φτιαχνανε σπιτακια στην κουζινα και παιζανε τα δυο γουρανακια και ο λυκος οτι θυμουνται δηλαδη σε δουλεια να βρισκομαστε η κουζινα δε βομβαρδισμενο τοπιο δεν μπορουσες να περασεις ..............

πολλα φιλια σε ολες!!!

Κατερίνα, για αβγό είπε στον εντέκατο μήνα. Ο κάθε παιδίατρος τα δικά του. Ρε κορίτσια, έβαλα και ξεχωριστό ποστ, εκτός από φαρίν λακτέ και μπισκοτόκρεμες, τι άλλο μπορώ να δώσω;

Την κυστεογραφία αύριο θα την κάνουμε.

Καλά, πολύ γέλασα με τα ξεβράκωτα!

ακριβως οπως το ειπες καθε γιατρος τα δικα του,οταν δωσεις αυγο τοτε εχεις περισσοτερες επιλογες τωρα ειναι πιο περιορισμενα τα πραγματα,υπαρχει τραχανας σταρενιος που δεν εχει αυγα εμεις εδω φτιαχνουμε σπιτικο και ειναι πολυ καλος για τα μωρα,μπορεις να δωσεις ζυμαρικο αστρακια π.χ.για γιαουρτακι ποτε σας ειπε ρωτησες;

Κορίτσια μπήκα να σας πω ευχάριστα νέα! Σήμερα το πρωί στις 8:45 το Κατερινάκι μας (Καγκουράκι) έφερε στον κόσμο το αντράκι της με φυσιολογικό τοκετό!!!! Γεννήθηκε 3300!! Να σου ζήσει Κατερινάκι μου!!! Καλή λοχεία να έχεις και καλούς θηλασμούς!!!!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

ANNA MARIA mono 7600 sxedon 8 minwn????kai giati den eperne varos?auto htan fysiologiko?? :? emena einai idi 6.060!!! :lol::lol:

katerina euxaristw gia tis euxoules sou!!!na sai kalaaa!!! :D:D:D

AΝΘΗ ευχαριστουμε για τα νεακιααα!!!να σου ζησει κατερινακι!!!!!!!!!!!!!γερος και δυνατος ο μπεμπης

Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!! Να ζήσει στο Καγκουράκι το αγοράκι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ανθή, δώσε της τις ευχές μας!!! Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς!

Κατερίνα, εδώ δεν έχουμε τέτοιο τραχανά, μόνο με ξινόγαλα. Αυτό είναι το μόνο είδος τραχανά που έχουμε. Άσε που καλοκαιριάτικα να δίνω τραχανά δε λέει. Ο άντρας μου επιμένει να δώσουμε φαρίν λακτέ και δεν το συζητά καν.

Μαρίνα, δεν έπαιρνε βάρος επειδή συνέχεια κινείται. Γιατί ντε και καλά τα παιδιά πρέπει να είναι χοντρά δηλαδή;

γιατι καλε τι εχει ο τραχανας το καλοκαιρι;;τα δικα μου τρελενονται ο Δημητρης δυο πιατα τρωει καθε φορα,πρεπει να υπαρχει στα σουπερ τραχανας σταρενιος

οσο για το βαρος Μαρινα θα συμφωνησω κι εγω με την Αννα Μαρια γιατι ντε και καλα πρεπει να ειναι χοντρο ενα μωρο,αφου ειναι υγειες γιατι πρεπει να ειναι φουσκωμενο;;απο τα ετοιμα γαλατα φουσκωνουν και γινονται σαν μπαλονια με το μητρικο πιστευω οτι δεν ειναι ετσι,στο χρονο να εχει τριπλασιασει το βαρος της γεννησης του ειναι το συνηθες γιατι τοσο αγχος για τα κιλα;;το θεμα ειναι να τρεφονται σωστα κι οχι μονο να φουσκωνουν..................

Κατερινακι μου ξαναευχομαι και επισημα να σου ζησει κοπελα μου να ειναι γερος και καλοτυχος ο μπεμπουλακος σας,καλους θηλασμους τωρα κι περιμενουμε λεπτομερειες!!

Ανθη τις ευχες μας και τα φιλια μας να δωσεις στο Κατερινακι μας

Ωχ, ρε συ Μαρίνα, πώς το ξέχασα;;;;;; ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ!!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

Ο Αντρέας όταν ήταν δυόμιση μηνών πήγε έξι κιλά, κι από τότε έμεινε εκεί! Δεν έβαζε καθόλου. Κανείς δεν ανησύχησε, ούτε ο παιδίατρος, ούτε κανένας άλλος, γιατί ο μικρός είναι υπερκινητικός. Εμένα μου αρέσει που είναι αδύνατος και νευρώδης. Όλο κινείται και δεν έχει πρόβλημα να κάνει καμιά κίνηση, αντίθετα είναι πολύ μπροστά κινητικά για την ηλικία του.

Καγκουρακι μου γλυκό να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Να σας ζήσει! Παντα γερο να ειναι και καλοτυχο το παιδάκι σας. Καλη λοχεια και σε σενα.. Σε περιμένουμε!

Ανθη δωσε τα φιλιά μας!

Κατερίνα μου πάλι καλά που τα αγορια σου τα βρισκουν μεταξύ τους και παίζουν, τουλαχιστον απασχολούνται με κάτι πάντα και ας βομαρδίζουν το σπιτι!!! :lol::lol::lol:

Αννα Μαρια μου μια χαρα βρίσκω τον Αντρεα σου. Εγω απογευματινο στην ηλικια του Αντρεα εδινα κρεμουλες του εμποριου, μια φαριν λακτε, μια μπισκοτοκρεμα κ αλλες που πωλούνται στα σ/μ. Τωρα βεβαια τρωει απο ολα. Γιαουρτακια, δημητριακα αρχισαμε, ψωμακι κλπ. Για μεσημερι τραχανα δεν του εδωσα ακομη αλλα αμα θελω μπορω. Κροκο αυγου αρχισαμε νομιζω 9 μηνων και τωρα το ασπραδι.

Ασ πούμε σημερα το πρωι ηπιε το γαλα του, μετα αυγο, μια φετα ψωμακι με τυρι, το μεσημερι κοτοπουλο με ρυζι, αργοτερα μια φετα καρπούζι και μιση φορμόζα. Τωρα θα του κανω τα δημητριακα του.

Μαρινα μου ο Στεφανος απο το Μαρτη μεχρι το Μαη δεν εβαζε κιλα αλλα δεν ανησυχησε κανεις γιατι ειχε ετσι κι αλλιως παραπινισια!!! :lol::lol::lol: Τωρα ειναι 10 κιλα!!!!!

mia xara einai maraki!!!afratoulhs!!! :D:D

entaksei kai egw twra ta mathainw...prwth fora manoula!

genika me exoun agxwsei me ta kila..o palios o paidiatros mas ftaiei :evil:

aaaa den sas eipa...nai petyxame apokleistiko thilasmo!!!poooolyyyss kopos alla aksizei!kathe 1 wra to poly 2 ton exw sto stithos!tha to krathsw oso perissotero mporw! :D e kai twra na skefteite skeftomai na pw thn paidiatro na paw na ton zigisoume na dw pernei varos???mporei na einai kai ypervoliko alla sas eipa den ftaiw egw!!!Exw traumatiki empeiria :?:lol:

Γεια και χαρα σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ! ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑΑΑ!!!!

Ανθη μου να εισαι καλα για την ενημερωση!

Μαρινακι σε ξεχασα μωρε συγωμη, πολυχρονη να εισαι και ευτυχισμενη παντα με την οικογενεια σου! Μην αγχωνεσαι βρε τοσο με το βαρος, μια χαρα ειναι το μωρακι σου και αφου τρωει κανονικα αναπτυσσεται και σωστα!

Αννα Μαρια εμεις παλι στο χρονο περιπου το δωσαμε ολοκληρο το αβγο. Τραχανα τρελαινεται να τρωει, αλλα τον φτιαχνω πολυ πηχτο σαν λαπα και βαζω μεσα και φετα και τρωει γαβαθες! Φαρινα, ρυζαλευρο και γιαουρτι δινω εγω για απογευμα.

Μαρακι και του χρονου! Να τον χαιρεσαι! Μη στεναχωριεσαι για τα χτυπηματα, ολη την ωρα σκουντουφλανε τα στρουμφεκια μας! Καλε η φορμοζη η καπως ετσι που το ειπες τι ειναι;

ΚΑ μου ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ ο τροπος που παιζουν τα αγορια σου, τοση φαντασια, πολυ καλο!!!

Φιλια σε ολες, ελπιζω να μην ξεχασα καμια τσουπριτσα!

Χριστινακι ειναι φρουτο, δεν ξερω πως το λενε στην Ελλαδα!!!!

Μαρινα μου μπραβο για το θηλασμο. Να μη σε αγχωνει το βαρος. Αφου το μωρο είναι καλα, δε κλαιει τοτε ειναι ικανοποιημένο.

Μην στεναχωριεσαι και σιγα σιγα θα μαθεις. Κ εγω στην αρχη τα ιδια εκανα..Σε καποια φαση και μετα καταλαβαινεις απο μονη σου το παιδι σου και δεν χρειαζεσαι συνεχεια τον παιδιατρο. Οπως και στη διατροφη επισης.

Αννα Μαρια ξεχασα, η γιατρος μου ειπε κ μενα τη βρωμη και ηθελα να του δωσω να δοκιμασει αλλα δεν εχω ιδεα τι να κανω!!! :lol::lol::lol: Μου ειπε και με φρουτα αλλα και με σπιτικη μαρμελαδα που ειναι ελεγχομενη η ζαχαρη.

Μαρινακι μπραβο σου για το θηλασμο,ελπιζω να σε βοηθησαμε λιγο και συγνωμμη αν σε πηρα απο τα μουτρα,δεν φταις εσυ που ανυσηχεις και σκεφτεσαι ετσι για το βαρος του μωρου αλλα οι γιατροι σε αγχωνουν λες και πρεπει υποχρεωτικα να βαζουν ενα κιλο ανα μηνα αν βαλουν λιγοτερο αρχιζουν να λενε διαφορα αλλα πως θα αποτρεψουν τον θηλασμο για να παιρνουν αυτοι μιζες απο τα γαλατα;απολαυσε αυτη τη φαση της ζωης σου και μην ακους τι λεει ο ενας και ο αλλος μια χαρα ειναι ο μπεμπουλης σου

παω να τους βγαλω απο τη μπανιερα γιατι μουλιασανε παλι :o:lol::lol:

Ουφ, πήγα κι έκανα διάφορες εξωτερικές δουλειές, ευτυχώς έχει κλιματιστικό το αμάξι και δεν έσκασα!

Και τα περισσότερα δεν έγιναν τελικά...

Μαρίνα, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για τα κιλά του μικρού. Μια χαρά παίρνει, απ' ό,τι βλέπω. Αν δεις ότι ένα μήνα δεν πάρει όσα τους προηγούμενους, μην μπεις στο τρυπάκι να αγχωθείς, ότι φταίει το γάλα σου, ότι είναι αραιό, κ.λπ., γιατί αυτά δεν ισχύουν. Δε σημαίνει ότι ντε και καλά το μωρό πρέπει να παίρνει συγκεκριμένο βάρος. Εμείς τον Αντρέα τον ζυγίζουμε όποτε πάμε στον παιδίατρο, δηλαδή πλέον κάθε ενάμιση-δύο μήνες. Στην ηλικία που είναι ο δικός σου θα βλέπεις αν βρέχει πάνες, αν κάνει κακά, αν κοιμάται ικανοποιητικές ώρες, αν έχει ενέργεια. Φυσικά θα δεις και το βάρος, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας που δείχνει τη σωματική ανάπτυξη του μωρού.

Χριστίνα, η φορμόζα είναι ένα τέεελειο καλοκαιρινό φρούτο, σαν δαμάσκηνο, αλλά με πολύ πιο πλούσια και έντονη γεύση. Είναι από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά φρούτα, και νομίζω και του Αντρέα. Μια φορά στο νοσοκομείο του έδωσα μισή φορμόζα να γλείψει, κι όπως την κρατούσα, τη ρούφηξε απ' το χέρι μου και την έβαλε όλη στο στόμα!

Μαρία, βρώμη θα δώσω με φρούτα, κι ελπίζω να τη φάει. Με μαρμελάδα αποκλείεται γιατί ο δικός μου είναι πάρα πολύ μικρός ακόμα για ζάχαρη.

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;; Είδατε τι όμορφα νέα σας είχα;;; Γέννησε και το Κατερινάκι μας!

Μαράκι τα χτυπήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά όταν αρχίζουν να περπατούν..Αχ αυτές οι αλλαγές ρούχων..Είναι τόσο βαρετές..Ακόμα θυμάμαι το τρέξιμο που είχα ρίξει για να αλλάξω τα δώρα από τη βάφτιση του Πάνου :?:? Γιατρό έχω αύριο (Τετάρτη δηλαδή). Το βραδάκι θα σας πω τα νέα μου!

Μαρίνα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και όλοι όσοι σε αγαπούν και αγαπάς!

Άννα Μαρία εγώ έσβησα κεράκια στα τελευταία μου γενέθλια..Παιδάκια είμαστε κι εμείς :lol::lol::lol: ..Θα περπατήσει νωρίς ο Αντρίκος ε;;; Προετοιμάσου για κυνηγητό..Για μένα τα δύσκολα αρχίζουν όταν το παιδί μαθάινει να περπατά...Μια χαρά μου ακούγονται τα κιλά του. Μου κίνησες το ενδιαφέρον να δω πόσα κιλά ήταν ο Πάνος στην ηλικία του..Φαρίν λακτέ και μπισκοτόκρεμα δεν έδωσα ποτέ. Του έδινα τα φρούτα το απόγευμα. Επίσης έδινα και γιαουρτάκια.

Κατερίνα μου αν πρέπει να μικρύνω τις φωτό...σωθήκαμε :lol::lol::lol::lol: Αυτά είναι για προχωρημένους :lol::lol::lol::lol: Τι ωραία που τα παιδάκια σου παίζουν μαζί και έχουν πάντα παρεούλα..Είναι και του ίδιου φύλου και θα χαίρονται το παιχνίδι!!! Το ξένο γάλα θέλει πρόγραμμα και συγκεκριμένες ποσότητες. Δεν είναι σαν το μητρικό που όποτε κλαίει το παιδί πρέπει να δίνεις..Πολλά παιδάκια λοιπόν παχαίνουν από αυτό γιατί οι μαμάδες έχουν συνέχεια ένα μπουκάλι στο στόμα τους :?:?:?:?

Χριστινάκι μου τι κάνετε;; Τα διδυμάκια;; Ο Δημητράκης σου;; Πότε σταματάς τη δουλειά για καλοκαίρι;;;;

Σήμερα ψώνισα πραγματάκια για τη φραουλίτσα και χάρηκα πολύ! ήταν πολύ περίεργο που ψώνιζα κοριτσίστικα πραγματάκια..Μου άρεσε όμως ;) ! Πήρα και κορδελίτσες για τα...μαλλιά :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτά και για σήμερα. Πολλά φιλάκιααααααααααααα!!!!

KALHMERAAAAAAAA!!!

ΑΝΘΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥΥ :D:D:D

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ!!!ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! :D

Γειά σας!

Εμείς πήγαμε στο νοσοκομείο και έκανε ο Αντρέας την κυστεογραφία. Ευτυχώς όλα βγήκαν καλά. Δεν έχει κανένα πρόβλημα! Σταματάμε και την προληπτική αντιβίωση.

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά, όμως, ο καημενούλης, γιατί του βάλανε καθετηράκι, μετά βγήκε, του το ξαναβάλανε, του το σκαλίζανε πόσες φορές, τελικά βγήκε τελείως, του βάλανε άλλο, μέσα σ' όλα αυτά πληγώθηκε και το πουλάκι του και τώρα θα του βάζουμε φουσικορτ και θα του δίνουμε και μια αντιβίωση για τρεις μέρες.

Ανθή, το πρωί τι έδινες; Αυτό είναι το κενό που θέλω να καλύψω.

Ο άντρας μου παραμένει ανένδοτος, και θέλει να δώσουμε κρέμες, γιατί λέει κι εμείς τρώγαμε και τι πάθαμε, και έχουν μέσα συστατικά που πρέπει να πάρει το παιδί. Χτες πήγα σε δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ κι έψαξα για φαρίν λακτέ της ΗΙΡΡ που είναι βιολογικό και δεν έχει ζάχαρη, αλλά δυστυχώς δε βρήκα. Αύριο θα πάω και σε κανένα μαγαζί με βιολογικά να κοιτάξω μήπως βρω τίποτα.

Μαρίνα, ξέχασα να σου πω συγχαρητήρια που τα κατάφερες με το θηλασμό! Από δω και μπρος τα πράγματα θα είναι ολοένα και πιο εύκολα!

Τι μαγειρεύετε σήμερα; Εγώ θα βάλω πατάτες στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα και ρίγανη και βρήκα και γλυστιρίδες στη φρουταρία και θα φτιάξω μια συνταγή που βρήκα στις Συνταγές της παρέας: http://www.sintagespareas.gr/sintages/g ... ges3b.html Ελπίζω να είναι καλή και να φάει κι ο άντρας μου, γιατί βρέθηκα να τα τρώω όλα μόνη μου. Πραγματικά είναι σαν πεντάχρονο ώρες-ώρες. Ειδικά όταν είμαστε κάπου έξω, είναι λες και έχω δύο μωρά μαζί μου. Κυρίως στην εκκλησία, που βαριέται και γκρινιάζει και είναι και θεολόγος!!! Τέλος πάντων... Εκνευρίστηκα πάλι, γιατί σήμερα στο νοσκομείο όλο εγώ έτρεχα, κι αυτός τώρα θέλει να ξεκουραστεί και ρίζωσε στον υπολογιστή...

Άντε, πάω για μαγείρεμα.

Koritsakia mou ti kanete?Sorry gia ta greek-english alla kollise o ypologistis kai den mou to allazei se ellinika :twisted::twisted::twisted::twisted:

Simera xupnisame k pigame me to mikro k allaxame kai ta teleutaia rouxa kai toy pira eswterika formakia gia to xeimwna. Meta pigame s/m k otan gyrisame koimithike. Otan xypnise omws itan mes stin gkrinia kai den ithele na ton afisw katw oyte gia na toy allaxw pana.Telika afoy agkaliastikame xanakoimithike kai den exei faei akoma :shock: Mallon i zesti ton koyrase an k eixame fugei prwi gia na min talaipwrithoyme.

Twra pou koimatai eftiaxa mpriam kai tha to valw sto foyrno se ligo gia na to fame vrady miaw k tha erthoyn oi goneiw mou k o mpampas mou nistevei. Etoimasa k mpiftekia gia na ta psisw k ayta to bradu kai tha ftiaw k kritharaki! Ftiaxnw megaluteri posotita giati trwme me ton mikro tin epomeni mera. Aste poy twra ta vradya trwei k aytos azi mas.Malista krataei to piroynaki toy k prospathei!!! Exei polu gelio. A ta fagita ta etoimasa apo twra giati prwton koimatai o mikros :D kai defteron stis 6 exw na paw se mia fili edw dipla na moy ftiaxei ta nuxia k thelw na prolabw.

Anthi mou perimenoume nea apo ton giatro e? Na doume poso megalwse i fraoulitsa mas! Me geia ta nea tis pragmatakia...Trellainomai gia kordeles sta koritsakia.

ANna Maria ki egw svinw kerakia kathe xrono, m'aresei!!! :lol::lol::lol::lol: Koitaxe sta viologika. Ekei eixa vrei kai tis glykopatates. Dimitriaka den mporeis na dwseis? Egw toy edwsa xthes me gala paidiko oxi to diko maw kai ta katavroxthise. Giaoyrtaki den mporei na faei akomi? Mpiskotaki sas epitrepei? Pws tha kaneis akrivws ti vrwmi?Mporei na einai k xazi erwtisi alla den exw idea!!!

O Stefanos trellainetai gia formozes!!!!

MPravo ston Antrea soy pou ola einai kala, talaipwrithike omws to agori mas.

KAterinaki ti kaneis esu? Ti mageireveis simera?

Twra poy gennane ta koritsia tha pesei polu erimia sto post mas!!! :lol::lol::lol:

PAw na balw to fagito sto foyrno k epistrefw. A k den sas eipa ti ekana xthes i xazi!!! Eftiaxa psaraki gia ton STefano gia simera alla k gia mas xthes vrady.Irthan omws k oi koumparoi mas opote o antras mou epsise sta karvouna souvlaki. H xazi egw evgala xthes ligo psaraki me patatoules na faei o mikros otan trwgame emeis k to evala pisw sto fourno. Mazepse ta piata o antras mou giati egw ekana mpanio ton mikro opote xehastika kai den evala to psari sto foyrno. :roll::twisted::( To petaxa to prwi!!! :twisted::twisted::twisted:

Μαρία, και ποιος δεν εξαντλείται μ' αυτήν τη ζέστη; Ευτυχώς εμείς όλο το πρωί ήμασταν μέσα στο ΤΖΑΜΠΑ κλιματιστικό του νοσοκομείο, αλλά το είχαν τόσο δυνατά, που όταν βγήκαμε έξω, νιώσαμε μέχρι και ανακούφιση μη σου πω! Φυσικά μετά από λίγα λεπτά, που αρχίσαμε να ψηνόμαστε, το νοσταλγήσαμε...

Κι ο Αντρέας σήμερα δεν έφαγε το πρωινό του ρυζάλευρο αφού ήμασταν στο νοσοκομείο, κι έφαγε κατευθείαν το μεσημεριανό του, κι αυτό όχι όλο...

Μετά θήλασε, κοιμήθηκε, ξύπνησε, ξαναθήλασε και κοιμήθηκε πάλι.

Γλυκοπατάτες εγώ βρήκα τελικά σε δύο φρουταρίες. Στην πρώτη βρήκα κάτι μεγάλες με βυσσινί φύλλο και στη δεύτερη που πήγαμε σήμερα βρήκα μικρές με καφέ φύλλο.

Γιαούρτι δε μας είπε να δώσουμε, ξέχασα να ρωτήσω, αλλά νομίζω είναι νωρίς.

Όταν λες δημητριακά, εννοείς κορν φλέικς; Τέτοια δεν τρώμε ποτέ, είναι λίγο αηδιαστικά, αλλά και με τι να τα δώσω; Με νερό; Με φρούτο; Άσε που φοβάμαι για μεταλλαγμένα και τέτοια... Όχι ότι οι άλλες τροφές δεν έχουν φόβο...

Ούτε για μπισκότο είπε τίποτα, αλλά δε θέλω να δώσω. Για τη βρώμη δεν ξέρω, θα πάρω κουάκερ, και εύχομαι να έχει πάνω οδηγίες. Αλλιώς θα πάρω τη Ζυγούλη να μου πει. :P

Όσο για το ψάρι, δεν είναι να αφήσεις τίποτα έξω, ούτε καν κατά τη διάρκεια της μέρας. Χαλάνε όλα κατευθείαν. Χτες που έκανα κοτόπουλο Μιλανέζε, φάγαμε, κρύωσαν λίγο, και τα έβαλα όλα στο ψυγείο, γιατί φοβήθηκα μη χαλάσουν μέχρι το βράδι που θα ξανατρώγαμε.Εδώ και στο ψυγείο αν μείνει κάτι δυο-τρεις μέρες χαλάει...

Κοριτσακια μου γεια σας

Σας ευχαριστω πολυ πολυ όλες για τις ευχές. Να είστε όλες καλα να χαίρεστε τα παιδάκια σας οι μανουλες και με το καλο να έρθει και η φραουλιτσα της Άνθης μας.

Εμεις είμαστε μια χαρα ο μικρουλης μου γεννήθηκε 3300 και 51 πόντους. Γέννησα πιο γρήγορα και πιο εύκολα απο την πρώτη φορα. Όταν γυρίσουμε σπίτι θα σας γράψω αναλυτικά την εμπειρία μου.

Τα φιλια μου σε όλες!!!!!

Ti na su pw Anna Maria mou ama breis kai ti Zigouli!!! :lol::lol::lol::lol:

Den mporw na se boithisw diatrofika. Egw den to psaxnw toso poly, ok prosexw ti tha faei o mikros idiaitera otan itan pio mwro alla den agxwnomai kiolas.

Dimitriaka i giatros mas eipe ta rice crispies me diko tou gala i giaoyrti. I dikia mas giatros einai uper polu tis ugieinis diatrofis alla panta mou dinei xarti me analutika ti mporei na faei o mikros. K otan tin eixa rwtisei gia ti zaxari pou exoun oi kremes itan thetiki se ayta pou mou eipe. K na pw oti pote ma pote den mou anafere opoiadipote etaireia kremw klp. Mono mia fora poy legame gia mpiskotokrema mou eipe an duskoleuomai na parw mazi mou exw skoni klp exei i hipp mia pou exei feggaraki epanw kai einai k ygieini k kanei na tou dwsw.Den tin vriskw se ola tou s/m.

Exete kamia kali eukoli sntagi gia ryzogalo? Thelw na ftiaxw ston Stefano! Katerina???????\

KAgkouraki mou!!! Na sas zisei k pali koritsi mou! Mpravo pou den talaipwritikes. Perimenoume analutiki perigrfi molis mporeseis. Fila mu to agoraki soy alla kai thn Aggelikoula mas

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...