Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Καρολινάκι, για να φτιάξεις άλλα πας στο www.lilypie.com ή σε κάποιο άλλο σάιτ με τικεράκια, επιλέγεις το θέμα που θέλεις, επιλέγεις τικεράκι για forums, το φτιάχνεις, και μετά επιλέγεις τον κωδικό Pseudo-hotmail και τον κάνεις copy-paste στην υπογραφή σου. Πανεύκολο είναι!

Μήπως έχει κολικούς ο μικρός σου; Γιατί συνήθως απόγευμα-βράδι τα πιάνουν οι κολικοί.

Το σπιράλ δεν είναι κι ό,τι καλύτερο, σκέψου να έχεις αυτό το ξένο σώμα μονίμως μέσα σου. Καλύτερα τα αντισυλληπτικά. Οι νέες γενιές αντισυλληπτικών δεν έχουν παρενέργειες και οι κίνδυνοι που εγκυμονούσαν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Για να καταλάβεις, εγώ έπαιρνα για δύο χρόνια και κάτι, και δεν έπαθα τίποτα, ενώ έχω θρομβοφιλία. Εννοείται ότι δεν το ξέραμε για τη θρομβοφιλία, αλλιώς δε θα τα έπαιρνα εννοείται.

Κατερίνα, γράφω γράφω, και όλο ξεχνάω να σου πω για το Γιωργάκη σου. Αμάν ρε παιδί μου, πού βρήκε να τον τσιμπήσει η παλιοσφήκα; Φαντάζομαι τώρα θα είναι μια χαρούλα, θα έχει ξεπρηστεί!

Σας αφήνω μέχρι νεωτέρας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα στις κουκλες!

Καρολινακι μουυυυυ!!!! Καλως την! Να σου ζησει! Ε πως να μην ερωτευτεις!!! Τελεια ειναι τα μωρακια! Κι η μικρη πως τα παει με τον Παταταουλη; Παντως ειναι ξυπνια!!!

Καγκουρακι μου να ζησετε να ειστε παντα ερωτευεμενοι και να εχετε μια αρμονικη σχεση!!!

Ανθη μου, ομορφα περνατε, μπραβο το χρειαζεστε ολοι!!

Μαρακι μου τι καλα που περπατησε το ζουζουνι σου, τωρα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις ετοιμασου!!!

Αννα Μαρια, τα μωρα ολο να παιζουν θελουν, μια χαρα ειναι ο Αντρικος, ετσι περιπου τρωνε ολα! Και παντα στην εξοχη τρωνε περισσοτερο γιατι ξεσαλωνουν!!!

Κατερινα μου περαστικα μωρε στο Γιωργακη, την βρωμοσφηκα αμαν πια!

Πιπιτσα που χαθηκες βρε! Μην ανησυχεις αν σου λενε οι ειδικοι ολα οκ, τοτε ολα οκ!!!

Δε σχολιαζω περισσοτερα, ειμαι παλι στη δουλιτσα! Δεν σχολιαζω και για φαγητα και γλυκα γιατι μου τρεχουν τα σαλια!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για το Δημητρακη μας! Χτες κοινωνησαμε πρωτη φορα και μας εφεραν οι νονοι και περπατοπιτα μπας και σταματησει να πεφτει ο σκουντουφλης μου, αλλα μπααααα...τιποτα δεν εκανε!

Φιλια πολλα πολλα σε ολες!

Χριστίνα, τι είναι η περπατόπιτα βρε; Μια πίτα με πόδια; Μια πίτα με παπούτσια; Μια πίτα με κάλτσες;

Κι εμείς τον Αντρέα τον πηγαίνουμε σχεδόν κάθε Κυριακή και κοινωνεί. Δε χρειάζεται να τον ξαπλώνουμε, όπως κάνουν συνήθως με τα μωρά. Όπως τον κρατάμε με όρθιο κεφάλι, ανοίγει το στόμα του και κοινωνεί, και ούτε κλαίει, ούτε διαμαρτύρεται, αντίθετα του αρέσει!

Α, δεύτερη φορά κοινώνησε ο Δημητράκης βρε, η πρώτη ήταν στη βάφτιση!

Για τον Αντρέα δεν έχω παράπονο, τρώει αρκετά. Αν δεν θέλει, σταματά να τρώει. Όλα είναι τόσο απλά με τον Αντρέα και όλες οι εκφράσεις αποκτούν την κυριολεκτική τους σημασία, π.χ. το παράχεσες...

Τα μωράκια σας τι γίνονται;

ΑΧ! Τα νευρα μου! Παλι δεν μπορω να δω ουτε τις μισες φωτο στην ομαδα και για να σχολιασω ουτε λογος!!!!

Για σου Αννα Μαρια! Ετσι ειναι και με το μικρο, αμα δεν θελει, δεν θελει...

Το εθιμο εδω στην Ελλαδα λεει οτι μολις το παιδι βαφτιστει σταματαει να τρωει τουμπες. Υπαρχουν διαφορες παραδοσεις, η μια εκ των οποιων ειναι η περπατοπιτα, μια γλυκεια μαλακη πιτα που φερνουν στο παιδι οι νονοι, το παιδι παταει πανω και του λενε μια ευχη "σταθερα να ειναι τα βηματα σου και ελαφρα τα χτηπηματα στην κεφαλη σου παντα". Υπαρχουν διαφορες παραλλαγες. Πχ την φτιαχνει η γιαγια η η μαμα η η νονα.

Και τι περιέχει η πίτα; Την "πατάει" συμβολικά και μετά την τρώτε ή τη βάζει κάτω και της δίνει και καταλαβαίνει και μετά την πετάτε;

Καλά, τέτοια έθιμα και δοξασίες, πολλά... Κι εμάς μας λέγανε "κοίτα, μόλις βαφτίστηκε ηρέμησε", επειδή στη βάφτιση και μετά στο τραπέζι ήταν πολύ ήρεμος, αλλά δεν ήταν για πολύ...! Ή μια συμφοιτήτριά μου, μου έλεγε ότι οι Βορειοηπειρώτες που έρχονταν στην Ελλάδα και ήταν αβάφτιστοι βρωμούσαν, και μόλις βαφτίζονταν σταματούσαν να βρωμάνε. Οκ, έλεος...

Α, δε σας είπα! Έβαλα τον Αντρέα πρώτη φορά στο πάτωμα σήμερα. Δηλαδή άπλωσα ένα σεντονάκι και πάνω απ' το σεντονάκι άπλωσα και το χαλάκι του, αλλά αυτός τα ξεπέρασε όλα και πέρασε στο καθαυτό πάτωμα! Είχα σφουγγαρίσει, αλλά πάλι είχε λίγη σκόνη, αφού σκάβουν όλους τους δρόμους και όλοι στην πόλη έχουν πρόβλημα. Δεν πειράζει λέτε ε;

Πιανόταν απ' τον καναπέ και σηκωνόταν όρθιος, και μετά μπουσούλησε και πήγε κάτω απ' το τραπέζι! Φοβάμαι πολύ, όμως, μήπως πέσει και χτυπήσει το κεφάλι του, επειδή είναι πολύ μικρούλης ακόμα...

γεια σας κουκλες

σημερα πηγα το αμαξι μου περασα κτεο και μετα πηγα σουπερ,ηρθε η μαμα μου χθες και ετσι δεν πηρα τα παιδια μαζι,ο Νικος ομως τα ειχε κανονισει με τον ξαδερφο του και ηθελε να κοιμηθει εκει κι ετσι αυριο το πρωι θα παω την μανα μου στα κτελ να φυγει για θεσσαλονικη και μετα θα παμε στην κουνιαδα μου και θα καθησουμε εκει για φαγητο,ο Γιωργος αισιως σημερα ξεπρηστηκε επιτελους και σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα, ενα πραμα ρε κοριτσια ομως πρωτη φορα ειδα τετοιο τσιμπημα ειχε παραμορφωθει το προσωπακι του εντελως τον καημενουλη και δεν παραπονιοταν καθολου,σημερα μονο μου ειπε μαμα εγω στεναχωριομουνα για το ματι μου νομιζα οτι θα μεινει ετσι,

Αννα Μαρια θελω τη συνταγη απο τα ανυπερβλητα καλτσονακια σου πολυ νοστιμα ακουγονται μου ανοιξες την ορεξη,εγω σημερα ανοιξα φυλλο εφτιξα δυο σπανακοπιτες την μια την εψησα και την αλλη καταψυξη πολυ ωραια εγινε,ο Δημητρης εφαγε ενα κομματι και ζητουσε κι αλλο,οτι καλυτερο που πηρατε τα ουρα του στον αερα σε ποτηρακι ετσι δεν θα εχει καθολου μικροβια,μακαρι να ειναι καθαρα τα αποτελεσματα του,κατσε να δεις που σε λιγο θα κυκλοφορει μονος του και θα βαζει στο στομα του οτι βρει θα σου πω μετα για σκονη και μικροβια,μη σκας πολυ ετσι αποκτουν αντισωματα,εμενα παλι μου αρεσει πολυ η θαλασσα κι αν παω παραλια και δεν βουτηξω θα τρελαθω αλλαζουμε;;ελα εδω στο βουνο να κανεις πεζοπορια και ορειβασια και οτι αλλο θελεις και να ερθω εγω εκει που εχετε κοντα τη θαλασσα ;)

Χριστινακι κι εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο για την περπατοπιτα,οσο για τις φωτο με τις ωρες ειναι μερικες φορες ανοιγει καποιες αλλες παλι δεν ανοιγουν με τιποτα,μονιμως κολλημενο αυτο το σαιτ

Καρολινακι θα συμφωνησω απολυτως με την Αννα Μαρια μας,τα απογευματα που λες οτι κλαιει ο ποντικουλης στανταρ ειναι κολικοι,πολυ ατιμο πραγμα και ειναι πιο συχνοι στα αγορακια συνηθως ,εχω περασει πολλα απογευματα οταν ηταν μωρα να ουρλιαζουν συγκεκριμενες ωρες και μετα να ησυχαζουν,μια μικρη θερμοφορα με ζεστο νερο στην κοιλιτσα αν και εχει πολυ ζεστη βοηθαει ομως και πολυ υπομονη,για την αντισυλληψη που λες κι εγω επειδη στον Γιωργο εμεινα εγκυος με τα πρωτα υγρα χωρις να το θελουμε ακομη, μετα τη γεννηση του ρωτησα το γιατρο για προφυλαξη και μου ειχε προτεινει αντισυλλιπτικα ετσι τα επαιρνα για 2 χρονια περιπου αλλα τα σταματησα για να μεινω εγκυος στον Δημητρη και δεν θελω να ξαναπαρω ουτε σπιραλ δεν θελω να βαλω σκεφτομαι ακριβως οπως η Αννα Μαρια δεν θελω να εχω μεσα μου ενα ξενο σωμα μου φαινεται καπως νομιζω οτι το μυαλο μου θα ειναι εκει συνεχεια και προς το παρον χρησιμοποιουμε προφυλακτικο,κριμα που του εδωσες συμπληρωμα παντως................

Ανθη γιατι σου ευχηθηκε η Κατερινα;;εγραψες κατι και δεν το ειδα για πες.......ποτε γυρνατε απο τις διακοπουλες;;

Κατερινιω κι εδω εχει πολυ ζεστη φανταζομαι εκει τι θα γινεται,σε καταλαβαινω απολυτα οταν γεννησα τον Γιωργο ειχε εναν απιστευτο καυσωνα αφου απο την ωρα που γεννηθηκε τον ειχαμε μονο με το φανελακι,ειχαμε τραβηξει πολυ ταλαιπωρια υπομονη ........

Μαρακι που εισαι παλι τρυγιρνας;;τι κανει το μικρο ζιζανιο;;

καλο βραδυ κοριτσακια μου πολλα φιλια σε ολες!!!

Γεια σας κοριτσάρες μου! Είστε καλά;; Εμείς μια χαρούλα είμαστε! Οι μέρες κυλούν ήρεμα, ο Πανούλης το διασκεδάζει και όλα καλά ;););););)

Όσον αφορά στα αντισυλληπτικά ποτέ δεν θα έπαιρνα ξανά :?:?:?:? Πήρα μια φορά στο γάμο μου γιατί φοβήθηκα μην δεν έρθει στην ώρα της η περίοδος και είμαι αδιάθετη στο γάμο μου..Ήμουν χάλιααααααα :?:?:?:?:? Ειδικά η ψυχολογία μου ξεσκίστηκε..Έκλαιγα συνέχεια και κόντευα να πάθω κατάθλιψη..Ούτε στην εγκυμοσύνη τέτοιο πράγμα..Απαπαπαπα...Το σπιράλ πάλι ούτε που το νιώθεις. Το σκέφτομαι πολύ αλλά θέλω να το συζητήσω πρώτα με το γιατρό μου.

Καρολινάκι μου κολικούς περνά μάλλον ο ποντικούλης ή πατατούλης ή γαμπρούλης μου..Πάλι καλά που είναι το απόγευμα και όχι το βράδυ :?:? Τι ωραία που θα πάτε για μπανάκι...Θα δεις πως τώρα που αρχίσατε τις βολτίτσες δε θα καταλάβεις πώς θα περάσει ο καιρός και θα στρώσει και το προγραμματάκι του..

Άννα Μαρία μέχρι τώρα ούτε εγώ ήμουν φαν της θάλασσας..Τώρα όμως που βλέπω όλους τους υπόλοιπους να κάνουν μπάνιο κι εγώ κάθομαι σε μια ξαπλώστρα και ψήνομαι, πολλές φορές με πιάνουν τα κλάματα από τα νεύρα μου :twisted::twisted::twisted::twisted: Εύχομαι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αντρίκου να είναι τέλεια!

Πάντως φοράω κι εγώ φακούς επαφής και κάνω μπάνια με αυτούς..Απλώς κλείνω τα μάτια μου όταν κάνω βουτιά η γοργόνα :lol::lol::lol::lol::lol: Έχετε το ακριβότερο ρεύμα;;;; Τώρα με τα χαράτσια μπορεί να σας ξεπεράσουμε :?:?:?:? Καλέ δεν πειράζει που πάει στο πάτωμα ο Αντρέας. Τίποτα δε θα πάθει..Μην ανησυχείς..

Χριστίνα μου ούτε κι εγώ μπορώ να ανοίξω αρκετές από τις φωτό και γι' αυτό δεν τα σχολιάζω όλα..Παρόλ' αυτά είδα τη φωτό του Δημητράκη που έβαλες στο προφίλ σου και τρελάθηκα!!! Να σου ζήσει η αγορίνα σου!!!!

Κατερινάκι μου πολύ χαίρομαι που το ματάκι του Γιώργου σου είναι καλύτερα! Μπράβο το αγοράκι σου!!!Χαίρομαι πολύ!!! Γυρνάμε από τις διακοπές το Σάββατο πρώτα ο Θεός..Πάλι θα γκρινιάζω στην Αθήνα :lol::lol::lol::lol:

Θα σας διηγηθώ μια φάση να μου πείτε τι θα κάνατε. Τις πισίνες δεν τις γουστάρω καθόλου και δε θέλω ο Πάνος να κάνει μπάνιο σε πισίνα, ειδικά όταν σε αυτήν κολυμπούν πολλά άτομα..Ο Πάνος λοιπόν θέλει να μπει στην πισίνα και του είπα για να μην το ζητάει ότι είναι βρώμικη..Χτες βρήκε ένα κοριτσάκι στην ηλικία του και έπαιζαν. Του είπε τότε το κοριτσάκι ότι κάνει μπάνιο στην πισίνα και ο Πάνος απάντησε ότι είναι βρώμικη και να μην κάνει εκεί μπάνιο. Του είπε το κοριτσάκι πως δεν είναι και τότε ο Πάνος λέει: "Μαμάαααααα, δεν είναι βρώμικη η πισίνα;;;" Τι απαντάς όταν οι γονείς του άλλου παιδιόύ είναι μπροστά και βάζουν το παιδί τους στην πισίνα;;; Του είπα ότι δεν είναι βρώμικη και μετά προσπάθησα να του εξηγήσω γιατί είπα έτσι...Αισθάνομαι όμως ότι έκανα βλακεία γιατί το παιδί θα νομίζει ότι του λέω μπούρδες :?:?:?:?:?

Επίσης, ξέχασα να σας πω ότι ο Πανούλης δεν είναι πλέον "καρπαζοεισπράκτορας" :lol::lol::lol::lol: ..Άμα τον σπρώξουν σπρώχνει, άμα τον βαρέσουν βαράει κλπ....Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δε ζούμε σε κοινωνία αγγέλων και χρειάζεται τσαμπουκάς. Εννοείται πως ποτέ δε βαράεί, σπρώχνει κλπ πρώτος και αυτό με χαροποιεί ακόμα πιο πολύ!!!Αντίθετα είναι πολύ προστατευτικός με τα άλλα παιδάκια, ειδικά τα μικρότερα!

Πολλά πολλά φιλάκια καλαματιανά!!!

Ανθη γιατι σου ευχηθηκε η Κατερινα;;εγραψες κατι και δεν το ειδα για πες.......

Κατερινάκι μου στις 8 Ιουλίου είχα επέτειο γάμου!

post-8307-13873939493143_thumb.jpg

post-8307-1387393949321_thumb.jpg

post-8307-1387393949327_thumb.jpg

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ευτυχώς ο Αντρίκος κοιμήθηκε καλά χτες βράδι και ξύπνησε μόνο μια φορά στις πεντέμιση, θήλασε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις οκτώ παρά ένα!

Σήμερα λέγαμε να πάμε για εμβόλιο, αλλά τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι παίρνει αντιβίωση προληπτικά για ουρολοίμωξη και μου είπαν καλύτερα να περιμένουμε, οπότε άκυρο.

Κατερίνα, αγχώνομαι λίγο για τη σκόνη, γιατί εδώ γίνεται χαμός. Αλλά φαντάζομαι όλα τα μωρά έτσι είναι και δε νομίζω όλες οι μαμάδες να τρέχουν από πίσω τους με τη σφουγγαρίστρα (αν και υπάρχουν κάποιες που το κάνουν).

Λοιπόν τα καλτσονάκια τα έκανα ως εξής:

Έτριψα ντομάτες και τις έβαλα σε κατσαρολάκι να πιούν τα υγρά τους με αλάτι και πιπέρι. Έκοψα σε πολύ λεπτά και μικρά μπαστουνάκια μελιτζάνα, πιπεριά και κρεμμύδι και τα σωτάρισα σε ελαιόλαδο. Δεν πρόσθεσα αλάτι, ευτυχώς δηλαδή, γιατί τελικά μου βγήκε αλμυρή η σάλτσα και ισοζυγίστηκε η γεύση. Άνοιξα ζύμη για πίτσα, την έκοψα σε στρόγγυλα μ' ένα ποτήρι (μπορείς να το κάνεις και με το ειδικό εργαλείο για ραβιόλια, θα βγει καλύτερη φαντάζομαι), και έβαλα κάτω λίγη σάλτσα, λίγο μείγμα λαχανικών, και τριμμένο λαδοτύρι και φέτα. Σε κάποια μόνο λαδοτύρι, σε άλλα μόνο φέτα, σε άλλα και τα δύο. Τώρα μου τελείωσε το λαδοτύρι, και όταν θα τα κάνω για τα γενέθλια, θα το αντικαταστήσω με γραβιέρα. Από πάνω έβαλα στα μισά ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό και στα άλλα μισά ρίγανη, και τα έψησα. Ήταν τέλεια!!!!!!!!

Κι εμείς προφυλακτικό χρησιμοποιούμε, αντισυλληπτικά αφού έμαθα για τη θρομβοφιλία δεν μπορώ να πάρω, σπιράλ ούτε που το σκέφτομαι, αφού άλλωστε δε θέλω να αργήσω να αρχίσω προσπάθειες για δεύτερο, οπότε, προφυλακτικό...

Καρολινάκι, όντως, κρίμα που έδωσες συμπλήρωμα. Αμάν αυτοί οι παιδίατροι που μας τρομοκρατούν. Μήπως και δεν πήρε το μωρό τα γραμμάρια που πρέπει, και μήπως φταίει το γάλα, και δημιουργούν ενοχές και φοβίες στις μαμάδες για να αρχίσουν το συμπλήρωμα.

Ανθή, εγώ στο γάμο μου είχα πάρει τα πριμολούτ για να μην είμαι αδιάθετη, που δεν είναι αντισυλληπτικά και δεν έχουν καμιά παρενέργεια. Δεν έπρεπε να σου γράψει αντισυλληπτικά ο γιατρός για τέτοιο λόγο.

Α, να ζήσετε βρε για την επέτειό σας! Πόσα χρόνια κλείσατε;

Όντως μεγάλη πατάτα η φάση με την πισίνα. Φαντάζομαι θα σε κοιτούσε το παιδάκι λες και είσαι εξωγήινη! Χαχα! Κι εγώ όμως το ίδιο θα του έλεγα μάλλον! Ούτε κι εγώ μπαίνω ποτέ μου σε πισίνα, μου έχει μείνει τραύμα απ' όταν πήγα κολυμβητήριο για ένα καλοκαίρι, αλλά επιπλέον τις σιχαίνομαι. Φαντάζομαι κι εγώ κάτι παρόμοιο θα του έλεγα, αλλά τώρα που έχω το δικό σου παράδειγμα, θα πρέπει ν' αρχίσω να σκέφτομαι κάτι άλλο!

Με τους φακούς να κολυμπήσω με τίποτα, γιατί είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα ξεχάσω και θ' ανοίξω τα μάτια μου. Άσε που θα μπαίνουν νερά μέσα, θα τσούζουν, άστο καλύτερα...

Χαίρομαι που ο Πανούλης άρχισε να υπερασπίζεται τον εαυτό του! Μαθαίνει πολύ γρήγορα αυτό το παιδάκι!

Α, δε σας είπα καλέ! Κάτι παίζει για δουλειά για τον άντρα μου, σε μια ασφαλιστική εταιρεία. Θα πάει αύριο να μιλήσει με τον υπεύθυνο και θα δούμε! Μακάρι να τα καταφέρει!

Γεια σας φιλες μου

και σημερα εχει δουλειες το προγραμμα θελω να εχω το σπιτι καθαρο, οσο μπορώ βεβαια με την μικρη απο τη μια και με την σκονη που εχουμε ανοιχτα λογω ζεστης. Χθες εκανα τα μισα και σημερα τα υπολοιπα, τωρα μου εχει μεινει η κουζινα. Ευτυχώς μου επλυνε και η μαμα μου τις κουρτινες και ετσι ειναι και αυτες καθαρες.

Εντωμεταξύ κατι τσιμπησε την Αγγελική στο ποδι και εχει γινει τουμπανο ο αστραγαλος της και ειναι κοκκινο μαλλον επειδη το ξυνει. Η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι η αντιδραση του οργανισμου ή μολυνση, για να δουμε.

Πάω να τελειωσω με τις δουλειες πριν ερθει το ταρζανακι και τα νεακια σας θα τα διαβασω μετα.

Φιλακια κουκλες μου!

Καγκουράκι, κι εγώ λέω σήμερα να κάνω τα δύο υπνοδωμάτια, αν και, δε θα μείνουν για πολύ καθαρά μ' αυτή τη ζέστη...

Αμάν ρε παιδί μου, όλα τα παιδάκια κάτι τα τσιμπάει και τουμπανιάζουν; Περαστικά.

Κατερίνα, έκανα τις κοτομπουκιές που μου πρότεινες για τα γενέθλια για να τις δοκιμάσουμε! Είναι πολύ νόστιμες, θα τις φτιάξω οπωσδήποτε!

επιτελους τελειωσα με το σπιτι, τωρα ποσο θα μεινει καθαρο οχι και πολυ....ηδη η μικρη μου εριξε παγωτο στην κουζινα και εκανε τσισα και εχυσε πορτοκαλαδα στο μπαλκονι, ετσι για αρχη....

λοιπον καταφερα και να διαβασω οσα γραψατε γλωσσουδες

Χριστινα κουκλι ο μικρος σου και ολο ναζι, την περπατοπιτα ουτε εγω την ηξερα παντως εμενα μου λεγαν κατι αντιστοιχο οτι αν βαπτιστει μετα δεν τα ματιαζουν και τετοια αλλα δεν νομιζω οτι πιανει.

Για τις φωτογραφιες οσες εχουν σχολια απο κατω νομιζω δεν τις ανοιγει με τιποτα.

Αννα Μαρια καλα αποτελεσματα απο την εξεταση του αντρικου. Καλε μη σκας για το πάτωμα πλεον δεν θα τον μαζευεις απο κατω καλα λεει και η Κατερινα θα δοκιμαζει και τα παντα μια χαρα αντισωματα θα αποκτησει. Ισα ισα που τα παιδακια που τα εχουν ολη την ωρα μη και μη και τρεχουν να τους καθαρισουν χερακια με αντισυπτικα και τετοια ειναι σιγουρα πιο ευαισθητα. Αντε μακαρι να εχει θετικη απαντηση και ο αντρας σου απο την δουλεια, θα ειναι πολύ καλα και για τον ιδιο και για σας.

Κατερινα μου ευτυχώς ξεπρηστηκε το ματακι σας, και μενα σημερα ειναι καλυτερα το ποδαρακι της, της Αγγελικης δεν ξερω αν ηταν τσιμπημα γιατι φαινονται τωρα που ξεκοκκινησε σαν πολλες δαγκωματιες και μπροστα και στο πλαι, τι το περπατησε το παιδι δεν ξερω, παντως φανταστειται ποσο μολυσμενα ειναι ολα γυρω μας ετσι που γινονται τα καημενα.

Καρολινακι πήγατε για μπανακι? Ταλαιπωρειται λες με κολικους ο μικρουλης σου ελπιζω να περασουν συντομα και να βρεις κατι να τον ανακουφιζει. Μια χαρα και τα νεα απο το γιατρο γρηγορα γρηγορα εκανες αυγουλακι.

Ανθη το Σαββατο γυρνατε, περνατε καλά ομως και δεν θα γκρινιαζεις οταν γυρισεις αλλωστε θα εχεις να ετοιμασεις τα πραγματα για την φραουλιτσα σου. Στο θεμα της πισινας και εγώ το ιδιο θα ελεγα γιατι η αληθεια ειναι οτι τις πισινες των ξενοδοχειων δεν τις εμπιστευομαι. Μαλλον ομως δεν θα το επερνα πισω αυτο που θα ελεγα αλλα διακριτικά θα προσπαθουσα να πεισω το παιδι οτι εγώ εχω δικιο και οι αλλοι δεν ξερουν βεβαια εκεινη την ωρα στο ξαφνικο μπορει και να κολλουσα.

γεια σας κοριτσακια!!!τι κανετε????

εγω καλα εδω με τον μπεμπη τρεχω!!περιττο να σας πω πως δεν κοιμαμαι!!χαχαχχαα :lol::lol::lol:

kangaroo κοντευεισ και εσυ ε??αντε με το καλοοο!!!

εχουμε καιρο να τα πουμε!

γεια σας κουκλες

σημερα πηγαμε να παρουμε τον Νικο απο την κουνιαδα μου και καθησαμε εκει για φαγητο,τι το ηθελα αυτη η γυναικα πια μεσα στη γκρινια ολα της φταινε,ολη μερα γκρινιαζει για τη ζεστη ενω ειναι αγκαλια με το κλιματιστικο,τα παιδια της φταινε και γενικως τρωγεται με τα ρουχα της και παντα εχει δικιο για ολα, πολυ γκρινια σας λεω,ετσι ειπα στα παιδια να μην ξεσηκωθουν να ξαναπανε να κοιμηθουν εκει να μου λειπει το βυσσινο,αφηστε που ο Νικος δεν μπορουσε με τιποτα να καθησει μεσα στο διαμερισμα και συνεχεια εβγαινε στο μπαλκονι σαν να ηταν σε κλουβι ενα πραγμα ετσι οπως ειναι μαθημενα στην εξοχη που να αντεξουν σε ενα διαμερισμα κλεισμενα,τελοσπαντων.......

Κατερινακι περαστικα συντομα στην Αγγελικη,αμαν πια μαυτα τα τσιμπηματα,ειδες στο ποδι κι εγινε τουμπανο φαντασου το ματι του Γιωργου πως ηταν ,κι εγω αυριο να καθαρισω λιγο γιατι με τις βολτες μας το σπιτι χαλια εγινε παλι

Αννα Μαρια χαιρομαι που σε βοηθησα για τα γενεθλια σου,ωραια τα καλτσονακια σου αλλα τα παιδια σιγουρα θα τα προτιμησουν με ζαμπον-κασερι με τα λαχανικα εχουμε λιγο ενα θεμα οπως και τα περισσοτερα παιδια δυστηχως

Ανθη μου να ζησετε με τον αντρουλη σου να ειστε ευτυχισμενοι,να χαιρεστε το παιδακι σας και με το καλο να ερθει η φραουλιτσα!!!γιατι καλε δεν μας το ειπες οτι ειχατε επετειο;;οσο για την πισινα τι να πω λογικο ηταν που κολλησες εκεινη τη στιγμη αντε να καταλαβει το παιδι τι εννοουσες,τα δικα μου δεν θα αντεχαν παντως οτι κι αν τους ελεγα γενικα οταν δουν νερο βουτανε και δεν τους κρατας με τιποτα,δεν πα να τους ελεγα οτι ειναι βρωμικη θα με εγραφαν κανονικα,κι εγω δεν τις παω τις πισινες και να φανταστεις εδω καπου εχουμε καφε με πισινες και πηγαινουν καποιοι και κανουν μπανιο με τιποτα δεν θα πηγαινα

Μαρινακι υπομονη θα μεγαλωσει λιγο ο μπεμπης και θα βρειτε παλι τους ρυθμους σας,τον πρωτο καιρο ετσι γινεται παντα με τον θηλασμο τι εκανες τελικα;;πως τα πατε;;

Μαρακι που χαθηκες ρε κοριτσι παλι;;

πολλα φιλια κοριτσακια μου!!!

Γεια σας κορίτσια!! Σήμερα ΤΑ ΕΦΤΥΣΑ αλλά πέρασα πολύ όμορφα! Πήγαμε εκδρομούλα στο Γύθειο, στην Καρδαμύλη, στη Σπάρτη και στο σπήλαιο του Διρού. Επιστρέψαμε Καλαμάτα κατά τις 10 το βράδυ και καπάκι πήγαμε σε παιδότοπο. Εν τέλει ο Πάνος κοιμήθηκε στη μία :?:?:?:? Έπεσε ξερός όπως καταλαβείνετε :lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι μου πώς είναι το ποδαράκι της Αγγελικούλας;; Περαστικούλια σας! Θα γκρινιάζω σίγουρα όταν επιστρέψω Αθήνα αν και πράγματι έχω πολλές δουλίτσες. Για τη φραουλίτσα δεν έχω ετοιμάσει τίποτα..Με την πισίνα κόλλησα εντελώς. Τώρα που το σκέφτομαι όμως έπρεπε να μείνω σταθερή σε αυτό που είπα..Βλακεία έκανα..Πάντως φιλενάδα, να μείνει καθαρό το σπίτι με ένα τρίχρονο μέσα..πολύυυυυυ δύσκολο :?:?:?:?

Κατερίνα μου ούτε εγώ αντέχω τους ανθρώπους που τους φταίνε και τα ρούχα που φορούν.Και να σκεφτείς πως είμαι και γκρινιάρα :lol::lol::lol::lol::lol:

Άννα Μαρία κλείσαμε 6 χρόνια γάμου αλλά είμαστε μαζί από το 1996 (16 χρόνια :shock::shock::shock::shock: ). Δεν έχω πλέον το γιατρό που μου είχε δώσει τότε αντισυλληπτικά για να μην είμαι αδιάθετη στο γάμο. Δεν ήταν η μόνη μαλ..ία που έκανε..

Μαρίνα μου να σου ζήσει ο μπέμπης! Τώρα θέλει λίιιγη υπομονή. Ο πρώτος καιρός είναι πάντα δ'υσκολος...

Αυτά τα νέα μου και για σήμερα. Πολλά φιλάκιαααααααααααααααααααααααα!!!!!

Γειά σας!

Σήμερα πήγε ο άντρας μου στη Λευκωσία, σε μια ασφαλιστική εταιρεία που ζητά ασφαλιστές. Συζήτησαν με τον υπεύθυνο και του είπε να κάνει καταλόγους με άτομα που πιθανώς θα θέλουν να ασφαλιστούν. Το άσχημο είναι ότι ξεκινάς από τον κύκλο σου υποτίθεται, κι εγώ δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον από το περιβάλλον μας που να θέλει να ασφαλιστεί, και όσοι θα θέλουν, είναι ήδη ασφαλισμένοι.

Ακόμα δεν έχει έρθει σπίτι, θα μου τα πει από κοντά.

Κατερίνα, κι εγώ δεν μπορώ τους ανθρώπους που γκρινιάζουν συνέχεια, και, όπως λέει και η Ανθή, κι εμένα γκρινιάρα με λένε!

Εμείς έχουμε το βοηθό διευθυντή στο σχολείο που όλα του φταίνε, όλα τα απαξιώνει, για όλα έχει έναν κακό λόγο να πει. Σε κάποια φάση στην αρχή του καλοκαιριού είχε βρέξει, και λέει ο διευθυντής "τι ωραία που έβρεξε". "Πού το είδες το ωραία" απαντά ο βοηθός διευθυντής, "βροχή ήταν αυτό ή κατούρημα;". "Τουλάχιστον έφυγε η σκόνη απ' την ατμόσφαιρα" λέει ο διευθυντής. "Πού το είδες ότι έφυγε η σκόνη, αφού γεμίσαμε λάσπες", απαντά ο βοηθός. Και λέω κι εγώ, κοίτα διαφορά στην προσέγγιση...

Εγώ όλο λαχανικά μαγειρεύω, ουφ, ελπίζω να τα τρώει ο Αντρίκος όταν μεγαλώσει, αν και πολύ αμφιβάλλω...

Καγκουράκι, χαρά στο κουράγιο σου να καθαρίσεις όλο το σπίτι μέσα στη ζέστη... Κι εγώ κάνω δουλειές, αλλά και που τις κάνω δεν έχει νόημα, αφού γεμίζουν αμέσως όλα με σκόνη.

Μαρίνα, πήγε κιόλας δύο μηνών ο μικρός σου;

Ανθή, χαρά στο κουράγιο σου, μετά από όλη εκείνη την εκδρομή να πας και σε παιδότοπο!

Κι εμείς είμαστε μαζί από το 1998, αλλά είμαστε 6.5 χρόνια παντρεμένοι...

Σήμερα το μενού έχει τουρλού, αλλά δεν το βλέπω να ψήνεται...

Ζέστη ζέστη ζέστη το κλιματιστικο δουλεύει σχεδόν συνέχεια χρυσή θα την κάνουμε τη ΔΕΗ αλλα δεν αντέχω διαφορετικα. Μετα απο δυο μέρες που το είχα ρίξει στις δουλειες σήμερα δεν έκανα σχεδόν τίποτα, επλενα μονο την τσάντα αλλαξιερα του καροτσιου και μαγειρεψα μακαρονια με τονο και ελιες στο φούρνο.

Το ποδαρακια της Αγγελικης είναι καλυτερα ευτυχως ξεπρηστηκε και δεν την τρώει πάντως δεν μοιαζει με τσίμπημα ή κάτι την περπάτησε ή την δαγκωσε σε πολλα σημεία, σαν γδαρσιμο δείχνει.

Μαρίνα εφτασε σχεδόν δυο μηνών ο μικρουλης σου, τον θηλαζεις τωρα αποκλειστικά? Να μας λες τα νεα σου, Κοντεύω και εγω την άλλη Παρασκευή είναι η ΠΗΤ μου.

Κατερίνα και εγω δεν μπορω τους ανθρωπους που γκρινιάζουν και δεν ευχαριστιουνται τίποτα, απαπα σου χαλάνε και σένα την διάθεση. Πως να αντέξουν καλε τα δικα σου στο διαμέρισμα που έχουν μάθει έξω, εδω η Αγγελικη της είπαμε ότι θα την πάρει η γιαγιά την παρασκευη να την παει στο χωριό και κάθε πρωι που ξυπναει με ρωταει τι θα κάνουμε σημερα και αν θα παει στο χωριό.

Ανθη τι ωραία εκδρομουλα που κάνατε πήγατε προς τα μέρη του μπαμπά μου....

Άννα Μαρία τι έγινε το τουρλου τελικα....άντε να μας πεις και νεα απο τη δουλεια θα ξεκινήσει ο άντρας σου?

Γεια σας κουκλες!!!

Ανθη μου να ζησετε κουκλα μου! Απο το 1996 ειμαστε κι εμεις με τον αντρα μου, συμπτωση κοιτα!!!Ευχαριστω, μα ετσι ειναι ο ζουζουνος, ολο ναζι και γελια!

Κα μου πολυ εκνευριστικοι οι αρνητικοι ανθρωποι!Μπραβο για το ματακι του μικρου!

Αννα Μαρια αποτελεσματα απο τον Αντρικο; Αντε καλη επιτυχια στον αντρα σου και πολλη υπομονη να εχει γιατι αυτη ειναι μια δουλεια πολυ προσοδοφορα αλλα μακροπροθεσμα, στην αρχη θελει τρεξιμο και γερα νευρα! Με το καλο!

Κατερινακι μου καλυτερα η μικρουλα σου;Αντε κοντευεις κι εσυ!

Μαρινακι πως περασε ο καιρος! Να χαιρεσαι το κουκλι σου!

Καρολινακι μου τι κανεις εσυ; Κολικους το μωρακι ε; Υπομονη θα περασει...

Μαρακιιιι;;; Που ειστε εσεις;

Σημερα κοριτσια ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα! Εχω απο χτες το Δημητρακη με πυρετο 39 και! Εκτος απο την ανησυχια μου με εχει πιασει ενα πραγμα με τα οικονομικα, νομιζω οτι εχω ξεπερασει πια τις αντοχες μου! Για να παρω φρουτα και λιγο κοτοπουλο να του κανω σουπιτσα αναγκαστηκα να παρω απο τα λεφτα του μωρου (απο δωρα κλπ), αν δε δεν ηταν η πεθερα μου να μας μαγειρευει και η μαμα μου για διαφορα αλλα δεν θα ειχαμε να φαμε κυριολεκτικα! Και για μας χεστηκα, αλλα χτες σκεφτομουν οτι αν χρειαζοταν κατι εκτακτο για το μωρο δεν θα ειχα μια! Ο αντρας μου εφυγε χτες το απογευμα να παει να ψαρεψει μπας και βγαλει κανενα φραγκο, αλλα μεχρι σημερα δεν εχουν κανει τιποτα, για πρωτη φορα στη ζωη μου εχω χρεη (βλαστοκυταρα, ενα δικηγορο, τηλεφωνο), τον Αυγουστο ειμαστε κλειστα κι επειδη ειμαι ωρομισθια δεν θα πληρωθω, δουλεια δεν βρισκει ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν ξερω τι να κανω, ειμαι σε απογνωση πραγματικα, ολο λεω να το δω θετικα, ε απο χτες απλα δεν μπορω να το δω θετικα, δεν μπορω!!!

Κοριτσια μου τι κάνετε?Χθες δεν ειχα ιντερνετ κ οταν διορθωθηκε ηταν αργα το βραδυ. Ειμαστε καλα...Ο Στεφανος μου λεει "μπάλα"!!!! :lol::lol::lol: Εχουμε γινει αυτοκολλητοι, ολο μαμα φωναζει! Σημερα πήγαμε για για φωτογραφιση. Φωτογραφισαν τον Στεφανο μου και επελεξα μια που μου άρεσε για να τη δωσω σε καθε οικογενεια απο τους καλεσμένους μας στα γενέθλια. Θα σας βαλω αυριο καποιες απο αυτες που βγαλαμε.

Αυριο εχουμε γενεθλια...βουρκωνω μονο που το σκέφτομαι..Πώς περασε ενας χρονος ούτε που το καταλαβα...Μεγαλωσε το αγορι μου.Την Κυριακη ειναι το παρτυ μας κι ειστε ολες καλεσμένες!!!

Αυριο εχουμε και παιδιατρο αυριο το πρωι, μετα θα παμε στο φωτογραφο να παρω τις φωτο, μετα στο σπιτι για το μεσημερι κ το απογευμα θα τον πάω βολτιτσα να γιορτασουμε οι δυο μας!! :D:D:D

Παω να διαβασω τα νεα σας κ επιστρεφω!

Αννα Μαρια πηγατε στο χωριο μου τελικά? Καλε δεν εχω προβλημα να πω ποιο είναι στα κοριτσια!!!! :lol::lol::lol: Χαιρομαι που περασατε καλα. Νομιζω καταλαβα για ποια ταβερνα λες, μια που ειναι σε καποιο στενο?

Για το κουταλι που λες, τα ιδια εχω με τον δικο μου.Θελει να τρωει μονος ετσι του δινω εγω κ του βαζω λιγο κ στο πιατακι του κ γινονται ολα χαλια αλλά σιγα σιγα θα μαθει.Ηδη βλεπω βελτιωση.

Ανθη μου ακομη και στις διακοπες ξενυχτας εσυ?

Κατερινακι μου πώς ειναι το ματακι του Γιωργακη σου?

Καρλινακι μου σουπερ σε βρισκω. Υπομονη κ θα στρωσει το αγοράκι σου!!!

Κοριτσια σορρυ σας αφημω γιατι με φωναζει ο αντρας μου για αγκαλιτσες!!! ;):lol::lol::lol::lol:

Θα συνεχισω αυριο!

Γειά σας κοριτσάκια!

Σήμερα κάναμε το πρώτο μας μπανάκι! Δηλαδή τι μπανάκι, τα πόδια μας βρέξαμε! Πήγαμε πολύ αργά, κατά τις εφτά και καθίσαμε καμιά ώρα. Ο ήλιος είχε πέσει τελείως και φυσούσε αρκετά. Είχε και αρκετό κύμα. Έτσι απλά μπήκαμε μέσα λίγο, βάλαμε τον Αντρέα στη θάλασσα, αλλά τον βάζαμε και τον βγάζαμε, επειδή έρχονταν τα κύμματα και σκάγανε πάνω του και δεν έδειχνε να το διασκεδάζει. Για πρώτη φορά καλά ήταν νομίζω. Αλλά δεν ξαναπάμε τόσο αργά, κατά τις πεντέμιση-έξι θα πηγαίνουμε.

Καγκουράκι, ωραία ακούγονται τα μακαρόνια σου. Πώς τα κάνεις;

Αμάν αυτή η ζέστη... Εμείς γενικώς δεν ανοίγουμε κλιματιστικό, μόνο του Αντρέα λίγο το βράδι και στο γραφείο πάλι το βράδι, γιατί δεν έχει στόρι και αναγκαστικά η τζαμόπορτα είναι κλειστή διά τον φόβον των κουνουπιών και των κατσαρίδων... Αλλά κι αυτό για λίγο.

Το τουρλού καλό έγινε, αλλά ο άντρας μου έφαγε λίγες πατάτες και την έβγαλε με τυρόπιτα... Και το βράδι το ίδιο, χωρίς καν τις πατάτες, σκέτη τυρόπιτα. Ωραίο παράδειγμα δίνει στον Αντρέα...

Ο άντρας μου τώρα θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει τηλέφωνο συγγενείς και φίλους και να κλείνει ραντεβού. Στην αρχή θα έρχεται ένας συνάδελφός του από Λευκωσία να κάνει τις παρουσιάσεις, γιατί ο άντρας μου ακόμα δεν έχει ιδέα, αλλά την προμήθεια θα την παίρνει αυτός κι όχι ο συνάδελφος και εν τω μεταξύ θα αρχίσει και εκπαίδευση. Ελπίζω να ανταποκριθούν οι συγγενείς και οι φίλοι, αν και πολύ το αμφιβάλλω. Γενικώς είμαι πολύ απογοητευμένοι από όλους αυτούς.

Χριστίνα, κανονικά σήμερα ήταν να πάρουμε τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, αλλά επειδή πήγε ο άντρας μου Λευκωσία το πρωί, θα πάμε αύριο στο νοσοκομείο.

Αμάν ρε παιδί μου, τι περνάτε κι εσείς... Τι να σου πω, ότι θα αλλάξουν τα πράγματα; Αφού προς το χειρότερο πάνε. Μακάρι να βρει έστω και κάτι ο άντρας σου. Εσύ πότε είναι να πληρωθείς τώρα; Πάλι καλά που υπάρχουν και οι γιαγιάδες, έστω για ένα πιάτο φαΐ.

Το έχω ζήσει αυτό, να μην έχω μία, όταν ήμουν φοιτήτρια. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να μου στέλνει πολλά λεφτά, έτσι συνήθως μου τελείωναν, ενώ εγώ δεν είμαι σπάταλη. Είναι πολύ άσχημο να περνάς απ' το περίπτερο και να μην μπορείς ν' αγοράσεις μια σοκολάτα. Αλλά να έχεις και παιδί και να έχει τις ανάγκες του και να είσαι έτσι, είναι τραγικό πραγματικά...

Περαστικά στο Δημητράκη σου!

Μαρία, αύριο έχει γενέθλια ο Στεφανάκος;;; Πω πω!!! Απίστευτο μου φαίνεται. Θυμάμαι που μας έγραφες για την εμπειρία του τοκετού! Και τώρα γίνεται ενός;;;;;;;;;;;

Δεν εύχομαι από τώρα, θα ευχηθώ αύριο.

Η ταβέρνα που πήγαμε είναι δίπλα από το ταχυδρομείο. Είναι του Χρίστου νομίζω!

Το Σαββάτο που μας έρχεται μάλλον θα πάμε στο Καλό Χωριό Κλήρου (ορεινή Λευκωσία για όσες αναρωτιούνται), που μένει μια φίλη μου.

Σας φιλώωω!!!

γεια σας κοριτσακια μου

σημερα εκανα λιγες δουλιτσες το πρωι γιατι μαυτη τη ζεστη δεν ειμαστε και για πολλες και το απογευμα στην κουζινα μου εφτιαξα κεικακια με ροδακινο και κουρκουτοπιτα,ηρθε μια ξαδερφη μου να μας καλεσει στη βαφτιση του γιου της και της λεω πως τα πας με τον μικρο(το πρωτο της ειναι)και μου λεει ασε ειναι πολυ ζωηρος και δεν πηγαινω πουθενα κτλ και της λεω εγω τι πρεπει να πω με τα τρια και τι μου ειπε; ο δικος μου κανει για τρεις τοσο ζωηρος και γκρινιαρης που ειναι τι να της πω ο καθενας τα δικα του ξερει,τι να πω ρε κοριτσια ποσο ζωηρο μπορει να ειναι ενα μωρο 9 μηνων και να κανει για τρια παιδια,καποιες γυναικες μου φαινεται ειναι πολυ υπερβολικες οσο ζωηρο και να ειναι ενα παιδακι δεν μπορει να συγκριθει με τρια παιδια ειχα κι εγω ενα και ξερω ενταξει δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειναι ζωηρο ενα παιδι αλλα οταν μιλαμε για δυο και τρια παιδια οσο ησυχα και να ειναι ολα αλλαζουν και μεγαλωνουν οι υποχρεωσεις ,συμφωνειτε;;οσο για την κουνιαδα μου τι να σας λεω κι εγω γκρινιαρα ειμαι γενικως(σαν πολλες μαζευτηκαμε :lol::lol: )αλλα αυτη ειναι περιπτωσαρα μονιμως κατι τις φταιει και μονιμως μονο αυτη εχει δικιο

Χριστινακι μου περαστικα στον γλυκουλη σου συντομα ευχομαι,θα ησυχασουμε επιτελους απο τις παλιοιωσεις καλοκαιριατικα;τι πραγμα κι αυτο φετος,οσο για τα οικονομικα μη στεναχωριεσαι ρε κοριτσι μου λιγο πολυ ο περισσοτερος κοσμος ετσι ειναι μη χανεις τις ελπιδες σου ,ειναι πολυ δυσκολα να μην μπορεις να προσφερεις στα παιδια σου οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα αλλα τι να κανουμε υπομονη ,κι εμεις τα εχουμε κοψει ολα πλεον μονο σουπερ μαρκετ τιποτα αλλο εχουμε να βγουμε εστω για εναν καφε κατι χρονια και υπολογιζουμε ακομη και το ενα ευρω ασε ............σκεψου θετικα

Αννα Μαρια ευχομαι να παει καλα ο αντρας σου με τη δουλεια αλλα πιστευω οτι απο συγγενεις δεν θα δει καλο οπως παντα αλλωστε,κι εγω λατρευω τα λαχανικα και καθημερινα το τραπεζι μας εχει σαλατες αλλα τα παιδια ενω σαλατες τρωνε ευτυχως, στα φαγητα δυσκολευομαστε λιγο οπως κι ολα τα παιδια,οσο μεγαλωνουν ελπιζω να τρωνε περισσοτερα φαγητα,το κυμα συνηθως δεν αρεσει στα μωρα τα τρομαζει θα δεις με ηρεμη θαλασσα θα του αρεσει και σιγα σιγα θα συνηθισεις εσεις κιολας που εχετε κοντα τη θαλασσα,δελφινακι θα γινει!!

Μαρακι ηρθαν κιολας τα γενεθλια του;;τι τουρτα θα εχεις δεν μας ειπες;;περιμενουμε να δουμε τις φωτο ελπιζω να μπορεσουμε να τις σχολιασουμε κιολας,κι εγω δεν ευχομαι τωρα θα σας ευχηθω αυριο,τι ωραια που θα ηταν να μπορουσαμε να ρθουμε ολες στο παρτυ

Κατερινακι φανταζομαι ποσο θα υποφερεις με τη ζεστη,υπομονη και σε λιγες μερες θα εχεις τον μπεμπουλη,σκεφτεσαι καθολου τη γεννα;;

Ανθη κι εσεις μια ζωη μαζι ειστε με τον αντρα σου κι εμεις απο το 1994 ειμαστε μαζι,ωραια τα περνατε βλεπω με τις βολτουλες κοιτα μονο να ξεκουραζεσαι

πολλα φιλια κοριτσια μου τα λεμε παλι αυριο!!!

Κατερίνα, τι είναι η κουρκουτόπιτα; Για δώσε συνταγή γιατί κάτι καλό μου φαίνεται!

Καλά, τι να πω για την ξαδέλφη; Δηλαδή αν είχε αυτή τρία παιδιά, το ένα ζωηρό, το ένα ήσυχο και το άλλο ημιζωηρό-ημιήσυχο, θα ήταν καλύτερα από το να έχει ένα και ζωηρό; Τι μας λέει τώρα; Γενικώς, οι περισσότερες μαμάδες έχουν την τάση να υπερβάλλουν.

Α, δε σας είπα καλέ! Έβαλα τον Αντρέα στο πάτωμα σήμερα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μπουσουλήσει κάτω απ' το τραπεζάκι του καθιστικού! Το διέσχισε όλο και πέρασε απ' την άλλη πλευρά! Μετά όλο μπουσουλούσε από δω κι από κει, πιανόταν από τους καναπέδες και σηκωνόταν, τον κρατούσα από τα χέρια και έκανε κάτι σαν "στράτα" και ΦΥΣΙΚΑ πήγαινε στις πρίζες!

Κατερίνα, μ' αρέσει που τα λες όλα αυτά στη Χριστίνα και μετά της λες "σκέψου θετικά"! Τι θετικά να σκεφτεί καλέ που της έκανες την καρδιά περιβόλι; :lol::lol::lol::lol:

geia sas koritsakia mou!!!!

nai pige kiolas 2 minwn o mpempis mou...pws pernaei o kairos e? :D

koritsia ton thilazw alla akoma apokleistiko den to petyxame...alla exei meiwthei arketa to kseno gala..to poly 3 geumata kseno na kanei mesa sto 24wro!enw ekane 8-10!se kalo dromo eimaste e???

kanena kolpo na ayksisw to gala mou ???ta xapia mpiras kala einai?eseis ti lete?

karolinaki kai emeis exoume kolikous!!!oi atimoi...ton talepwroune :(

auta koritsia..paw giati klaeiii!!!

Mαρινακι για να αυξησεις το γαλα σου κοψε το συμπληρωμα και βαζε το μωρο πιο συχνα στο στηθος,οσο γαλα ζηταει το μωρο τοσο γαλα θα παραγεις αν του δινεις συμπληρωμα λογικο ειναι οτι δεν θα κατεβαζεις αλλο γαλα αφου το γαλα κατεβαινει οταν το ζηταει το μωρο,δηλαδη οταν το βαζεις στο στηθος τοτε ερχεται το γαλα σου,ισχυει ακριβως ο νομος της προσφορας και της ζητησης ειναι πολυ απλα τα πραγματα κι ας σου φαινονται βουνο,μην το καθυστερεις αλλο το μωρο θα μαθει στα ευκολα και δεν θα καθεται να ζοριζεται να πιει απο το στηθος ,το μονο φαρμακο για να εχεις πολυ γαλα ειναι ο θηλασμος,πεταξε το συμπληρωμα,οσο για τους κολικους υπομονη,προσεξε λιγο τη διατροφη σου και θα σου ξαναπω κοψε τελειως το συμπληρωμα δεν ξερω αν ηταν τυχαιο ο μικρος μου που ειπιε μονο δικο μου γαλα δεν ειχε καθολου κολικους ενω οι αλλοι δυο που πηραν συμπληρωμα ειχαν πολλους κολικους

Αννα Μαρια αυτη τη συνταγη εκανα http://www.sintagespareas.gr/sintages/k ... psomo.html δοκιμασε το ειναι πανευκολο,απο εδω και περα αρχιζει η εξερευνηση του Αντρεα καλυψε πριζες,κλεισε ντουλαπια,προσοχη στα τραπεζια να μην κρεμεται κατι γιατι θα το τραβηξει και θα του ερθουν ολα στο κεφαλι,βαλε οσο πιο ψηλα γινεται εθραυστα πραγματα,απορρυπαντικα,λαδι κτλ και θα δεις στην πορεια τι αλλο ειναι επικινδυνο για αυτον,οσο για τη Χριστινα οπως ειπες κι εσυ αφου παμε απο το κακο στο χειροτερο τι να πω οτι θα ερθουν καλυτερες μερες;μακαρι αλλα δεν το περιμενει κανενας μας βεβαια η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια αλλα της λεω οτι λιγο πολυ ολος ο κοσμος ετσι ειναι και οτι θα γινει θα γινει για ολους μας ,γιαυτο λεω να σκεφτεται θετικα δεν ειναι μονη της σε ολο αυτο..................

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...