Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια!

Εγώ σήμερα δουλειέεεεες.... Ρε κορίτσια, πού βρίσκεται τόση σκόνη; Απορώ πραγματικά. Χαμός γίνεται... Αμάν πια. Και κάθε πέντε λεπτά να σφουγγαρίζω, πάλι χάλια είναι το σπίτι...

Αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΟΥ!!!!! Γιούπι!!!!

Καγκουράκι, τώρα το συνειδητοποίησα ότι είσαι ετοιμόγεννη! Τόσο καιρό είχα την εντύπωση ότι έχεις ακόμα καιρό μπροστά σου! Τώρα το κατάλαβα ότι γεννάς!!!

Ανθή, τι ωραία που θα πάτε διακοπούλες! Ζηλεύω!!! :lol::lol::lol:

Μαρία, κι εγώ όποτε κοιμάται πιο αργά ο Αντρέας λέω, άντε θα ξυπνήσει και αργά, αλλά αυτός εξήμιση είναι στο πόδι. Ευτυχώς σήμερα κοιμήθηκε ξανά το πρωί και κοιμάται και τώρα. Άλλες μέρες μπορεί να κοιμηθεί μια ώρα-σαράντα λεπτά όλη μέρα...

Την πιπίλα την παίρνει πλέον πάρα πολύ σπάνια, αν τον βάλω κοιμισμένο στο κρεβάτι κατευθείαν από το στήθος, και τη δέχεται επειδή θέλει κάτι να πιπιλά. Κι αυτό όχι πάντα. Τη βάζει κι αυτός μόνος του στο στόμα, αλλά πλέον δεν τη βάζει, γιατί δεν τη θέλει.

Ο άντρας μου είναι το 118 στους θεολόγους, αλλά σκέψου ότι πριν από αυτόν οι μισοί είναι παπάδες που δε θέλουν να διοριστούν, άλλοι κάνουν άλλες δουλειές, οπότε υπό κανονικές συνθήκες θα είχε διοριστεί ήδη με σύμβαση. Αλλά τώρα... Δύσκολο...

Ναι, 22 Ιουλίου έχω γενέθλια! Είμαστε πολλοί εκείνη τη μέρα!

Σε πολυκατοικία μένεις; Γιατί είχα την εντύπωση ότι μένεις σε μονοκατοικία. Εμάς είναι και σχετικά παλιά η οικοδομή, αλλά το βράδι αν αφήσουμε ανοιχτά μπαίνουν κάτι ιπτάμενες απ' έξω. Μπρρρρ... Ανατριχιάζω μόνο που το σκέφτομαι...

Κατερίνα, πάλι με ξελάσπωσες! Για την περίπτωσή μου νομίζω ότι το κοτόπουλο πανέ είναι ιδανικό! Πανεύκολο και φαίνεται πολύ νόστιμο και ειδικό για μπουφέ. Σκέφτομαι να τα σερβίρω με οδοντογλυφίδα κι από πάνω να καρφώσω ένα ντοματίνι ή ένα κομμάτι αγγουράκι ή λίγη πιπεριά ή μια ελιά.

Λοιπόν, ακούστε μενού και πείτε:

Αλμυρά:

Φιλετάκια κοτόπουλο πανέ.

Λαχματζούν (μάλλον).

Κούπες.

Σαλάτα ταμπουλέ (Μαρία, είναι σαλάτα με βρασμένο πληγούρι, ντομάτα, αγγούρι, λίγο κρεμμύδι, φρέσκο δυόσμο, και πολύ μαϊντανό!).

Τάρτα με κολοκυθάκια, ντομάτες και φρέσκα μυρωδικά ή καλτσονάκια με μελιτζάνα-φέτα-μυρωδικά (η συνταγή είναι υπό κατασκευήν).

Γλυκά:

Τούρτα καραμέλα (ας ελπίσουμε ότι θα βγει καλή).

...

Ιδού το κενό που θέλουμε να καλύψουμε. Τι άλλο γλυκό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα τι κανετε εγω ζεσταινομαι νυσταζω και γενικα δεν εχω ορεξη για τιποτα....

Εβαλα γεμιστα στο φουρνο που τα ειχε φτιαξει η μαμα μου και εφτιαξα και ενα καφε μπας και ανοιξει λιγο το ματι μου.

Αννα Μαρια μια χαρα ειναι το μενου σου η σαλατα αυτη μου αρεσει πολύ και την θεωρω πολύ δροσιστική για καλοκαιρακι, και τα γλυκακια καλά ειναι εκτος αν θες να εχεις και παγωτο. Το λαχμαντζουν ειναι σαν πιτσα η καμια σχεση?

Εβαλα να δειτε και φωτογραφιες απο το δωματιο με τα αυτοκολλητα, το τελειωσαμε χθες. Νομιζω οτι τα ταιριαξαμε ωραια τι λετε?

Καγκουράκι, κι εμείς εδώ σκάμε απ' τη ζέστη. Καθίσαμε να φάμε και έτρεχε ποτάμι ο ιδρώτας. Φυσικά δεν ίδρωνα μόνο απ' τη ζέστη, αλλά επειδή προσπαθούσα να ταΐσω τον κυριούλη Αντρέα, ο οποίος δεν κάνει μεν ιδιοτροπίες με το φαγητό και το τρώει, αλλά θέλει παιχνίδια, κοιτάει γύρω-γύρω, βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα, οπότε είναι ολόκληρη επιχείρηση να τον ταΐσει κανείς...

Χτες βράδι πήγαμε για σουβλάκια με την κουμπάρα μας και μετά ήρθαμε σπίτι και καθίσαμε λίγο.

Α, σας είπα; ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!

Που λες, το λαχματζούν είναι κάτι σαν αραβική πίτσα. Μπορεί να γίνει είτε με ζύμη είτε με βάση από αραβική πίτα (εγώ μάλλον αυτό θα κάνω), και έχει κιμά (αρνίσιο και μοσχαρίσιο, αλλά εγώ θα βάλω μόνο μοσχαρίσιο επειδή κάποιοι που θα καλέσω δεν τρώνε το αρνί), με σάλτσα και διάφορα μπαχαρικά.

Το παγωτό δεν είναι καθόλου κακή ιδέα! Είχα σκεφτεί να φτιάξω (ή να βάλω τη μάνα μου να μου φτιάξει) γλυκό ινδοκάρυδο (κάτι σαν ραβανί με ινδοκάρυδο) και να το σερβίρω με γλυκό κουταλιού φράουλα, επειδή ένας από αυτούς που θα καλέσω τρελαίνεται για ινδοκάρυδο. Εννοείται θα φτιάξω και τα άλλα δύο γλυκά.

Πάω να δω τις φωτογραφίες, αν μου τις εμφανίσει.

Τις είδα τις φωτογραφίες!!! Είναι τέλειες! Αν εξαιρέσουμε ότι η Αγγελικούλα έχει στο κρεβάτι της σεντονάκια με την ακατανόμαστη (Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια), κατά τα άλλα, είναι όλα τέλεια! Μου άρεσαν πολύ και τα πουλάκια στο σύρμα!

Γεια σας κοριτσούδια μου. Τι κάνετε? Εμεις μια χαρα...ειμαι πολύυυυυ χαρούμενη γιατι ο Στεφανάκος μου απο χθες κανει πολλα βηματακια μονος του! Μαλιστα το είδε λιγο σαν παιχνιδι και πηγαινει περα δωθε και χαιρεται που τα καταφερνει...οταν του λεω και μπραβο ενθουσιαζεται το μωρακι μου το καλό!!!!! Θα σας βαλω κι αλλες προσφατες φωτο που μου κάνει ναζια!!! Σημερα το πρωι πήγαμε σε μια ξαδερφη μου για καφε και επαιξε με τις μικρες της. Γυρισαμε πηγαμε σε βιβλιοπωλειο και πηρα εγω 3 λογοτεχνικα να διαβασω (αν τα καταφερω) και πηρα και στον Στεφανο κατι βιβλια εκπαιδευτικα. Προσπαθω να τον μαθω να καθεται να ακουει παραμύθι, βοηθάει πολύ και στην αναπτυξη του λογου του. Προχθες τα καταφεραμε κι εκατσε λιγο και παρακολουθούσε...Στο μεταξυ στο βιβλιοπωλειο τους εκανε ναζια και χαρουλες και του χαρισαν 2 παραμυθακια!!! :lol::lol::lol: Τωρα κοιμηθηκε κι αν εχουμε ορεξη οταν ξυπνησει θα παμε σε ενα μαγαζι πιο διπλα να δουμε τι παιζει με τις εκπτωσεις στα παιδικα, μου ειπαν οτι εχει 70% εκπτωση. Προχθες πηγα να του παρω σανδαλια που ηθελε για το καλοκαιρι και τα ειχαν ολα 1+1 δωρο!!! ΑΝνα Μαρια το pablosky! Του πηρα 4 ζευγαρια παπουτσια (2 σανδαλια και 2 αθλητικα) με 80 ευρω. Τα πηρα και για πιο μεγαλη ηλικια τα αθλητικα. Ειναι και ορθοπαιδικα αυτα και βολευουν γιατι το ποδι του Στεφανου εχει μια καμπυλη πανω πανω και δυσκολευομαστε να βρουμε κατι να τον βολευει.

Το βραδυ θα τον αφησω στον μπαμπα του και θα παω σε μια φιλη-συναδελφο που θα μας κερασει για τα γενεθλια της. Εδιωξε κι αυτη τον αντρα της και θα ειμαστε γυναικοκατασταση!!! :lol::lol::lol::lol:

Αννα Μαρια δεν ξερω, αλλά έχω την υποψία ότι χάρηκες που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σου κάνει ναζια ο Αντρεας στο φαγητο?Τουλαχιστον τωρα τρωει πιο καλά ε? Α για τα γενέθλια τωρα θα σου προτεινα κατι πιο δροσιστικο. Ξερω μια κρεμα με κρεμα σαντιγυ μορφατ και σφολιατινια..Οσες φορες την εκανα την καταβροχθισαν και ειναι και πανεύκολη. Αν θες την κανεις σκετη ή με φράουλες. Καλε ξεχασα να σου στειλω για ταβερνουλα στο χωριο μου. Θα σου στειλω τωρα.

Καγκουράκι μου παω να δω τις φωτο σου μετά απο εδω. Ολα πανέτοιμα ε? Λες να γεννηθει καρκινακι ή λιονταράκι?? Για να δουμε!!! Περπατάς καθόλου?

Κατερίνα μου μια χαρά μου ακούγονται οι διακοπούλες σας. Αφου τα βρισκεται με τη συννυφαδα μια χαρα, και θα περασετε καλα και θα το ευχαριστηθούν τα παιδιά!

ΑΝθή μου πηγες διακοπούλες?

Καρολινάκι πού χάθηκες εσυ? Τρεχεις με τα μικρά?

Χριστινάκι μου εσύ τι κάνεις?

Πάω να δω τις φωτο!!

Μαρία, πώς σου πέρασε απ' το μυαλό ότι χαίρομαι που ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΟΥ;;; Νομίζω ότι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χίλια μπράβο στον Στεφανάκο που περπατά!!! Γιούπι!!!

Κι εμείς σήμερα πήγαμε το απόγευμα και του πήραμε μαγιό. Πήραμε ένα ολόσωμο με ρίγες, είναι σούπερ! Ανυπομονώ να πάμε στην παραλία! Μετά ήθελα να πάμε και στο βιβλιοπωλείο του θείου μου που είναι δίπλα απ' το μαγαζί που ψωνίσαμε, να πάρω κανένα βιβλίο, αλλά επειδή είχαμε πάει Καρφούρ προηγουμένως, μας τελείωσαν τα λεφτά... Δεν υπολόγισε ο άντρας μου να πάρει περισσότερα, έτσι τελικά κάναμε μια βόλτα στην παραλία και πήραμε παγωτό από περίπτερο! Μια χαρά τα περάσαμε!

Δώσε τη συνταγή της κρέμας.

Καλέ!!!!! Δε σας είπαααα!!!!! Έσκασε μύτη το πρώτο αντρέικο δοντάκι!!!!! Το έβλεπα τόσες μέρες ότι πήγαινε να βγει, αλλά νόμιζα ότι ακόμα ετοιμαζόταν. Οπότε σήμερα, πάω να τον βάλω στο κρεβάτι του, κι όπως έσκυψα, βλέπω το ξύλο της κουπαστής, πάνω απ' τα κάγκελα δηλαδή, από τη μέσα μερά, να έχει γρατσουνιές. Λες και κάποιος το έξυσε. Αμέσως κατάλαβα ότι ο κυριούλης το έκανε με το δοντάκι, αφού πιάνεται απ' τα κάγκελα και σηκώνεται και τρώει το ξύλο. Βάζω το δάχτυλο στο στόμα του και νιώθω το δοντάκι!

Α, Μαρία, είμαι λέων λες; Γιατί εγώ τόσα χρόνια νόμιζα ότι είμαι Καρκίνος!

γεια σας κουκλες

κι εδω εχει πολυ ζεστη ειδικα σημερα ηταν το κατι αλλο,σημερα δεν καναμε και τιποτα το ιδιαιτερο το πρωι πηγαμε λαικη και μετα σε μια φιλη μου για καφε,το απογευμα ποτισματα ακομη ποτιζω το γκαζον και μετα παιχνιδι,11μιση η ωρα τελειωσαμε με μπανιαρισματα ξανα φαγητο και υπνο

Κατερινακι πολυ ομορφο εγινε το δωματιο σας,με το καλο να υποδεχτεις και τον μπεμπουλη τωρα!!!

Αννα Μαρια τι σου εκανε καλε η Ντορα και την λες ακατανομαστη;; :lol::lol: εσυ πως νομιζες οτι τρωνε τα μωρα καθονται ακινητα;;αφου τρωει παλι καλα να λες,θυμαμαι τον Γιωργο ειδικα εκανα αμαν για να τον ταισω και τι δεν εκανα για να φαει ακομη και στον μπανιο τον πηγαινα να παιζει με τα νερα ασε.....το μενου σου ειναι πολυ καλο εμενα θα μου αρεσε ο κορμος αλλα και η κρεμα της Μαριας ωραια ακουγεται μην κανεις ενα σωρο γλυκα ποσο θα φανε;το λαχματζουν το εχω ξανακουσει αλλα δεν εχω δοκιμασει παντως οι κυπριακες συνταγες ειναι πολυ ενδιαφερουσες,μεγεια το δοντακι σας!!!!μεγεια και το καινουριο μαγιο εννοειτε οτι θελουμε φωτο

Μαρακι μπραβο στο ζουζουνι σου που περπαταει κανονικα πια,στα γενεθλια του θα τρεχει,ειναι πολυ γλυκας στις φωτο ολο ναζακια να τον χαιρεσαι!!!μεγεια τα παπουτσακια σας

Ανθη να περασεις καλα και να γυρισεις ανανεωμενη να μας γραψεις ενα κατεβατο απο ολες τις μερες που ελειπες να χορτασουμε :lol::lol:

πολλα φιλια κοριτσακια μου καλο βραδυ!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!! Είστε όλες καλά;;Είμαι διακοπούλες αλλά δε χάθηκα..Εξακολουθώ να κοιμάμαι αργά και να ασχολούμαι με τα δικά μου όταν οι άντρες μου κοιμούνται... Στο ξενοδοχείο για κακή μου τύχη είχε χαλάσει το δίκτυο και σήμερα το πρωί πήγα και αγόρασα στικάκι από τη wind. Έτσι λοιπόν μπορώ τώρα να μπω και να σας πω τα νέα μου!

Όλα είναι πολύ όμορφα και το βασικότερο για μένα είναι ότι ο Πάνος ξεφαντώνει!! Μου ζήτησε να μην ξαναγυρίσουμε στο σπίτι μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ πάλι, άλλοτε είμαι πολύ ήρεμη και άλλοτε με πιάνουν τα νεύρα μου..Ναι,ναι..και στις διακοπές :?:?:?:evil::evil::evil::evil: ..Ο άντρας μου τα έχει ψιλοπαίξει μαζί μου :lol::lol::lol::lol: Η μπεμπούλα μου κάνει αισθητή την παρουσία της μέσω τρελού χορού στην κοιλιά :lol::lol::lol::lol: Το μόνο που μου τη δίνει απίστευτα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω μπάνιο στη θάλασσα και μάλιστα τώρα που έχει τόση ζέστη :(:(:(:(:( Επίσης μου τη δίνει που δεν μπορώ να κάνω ένα τσιγαράκι :twisted::twisted::twisted: Οι διακοπές πάνε με τσιγαράκι..

Κατερινάκι-καγκουράκι μου, στο είπα και στο άλλο θεματάκι: Τα αυτοκολλητάκια σου είναι πολύ όμορφα!!! Είπες στον μπεμπούλη να με περιμένει να γυρίσω για να γεννηθεί :lol::lol::lol::lol: ;;;;;Τελειώσατε με τις δουλίτσες;;

Άννα Μαρία πολύ ωραίο το μενού! Θα μου στείλεις τίποτα :lol::lol::lol::lol::lol: ;;;;;;;;Πρωινός τύπος και ο Αντρίκος σου!!

Κατερινάκι ο γιατρός φοβάται ότι ΑΝ κολλήσω κάποιο μικρόβιο τώρα, δε θα έχουμε το χρόνο να το αντιμετωπίσουμε και είναι κρίμα..Αν δεν τον ρώταγα πρώτα σίγουρα θα βουτούσα..Τώρα με έχει κολλήσει όμως :roll::(:(

Μαράκι μου τι κάνει ο αντάρτης σου;;; Σκέφτηκες τι θα ετοιμάσεις για το πάρτυ του;;; Με το κινητό είναι λογικό να μη μπορείς να γράψεις...

Κορίτσια νύσταξα αφόρητα :?:?:?:? Σας αφήνω γιατί αύριο το πρωί θέλω να προλάβω και το πρωινό!!!

Φιλάκια πολλάαααααααααααααα!!!!

Καλημέρα κοριτσια μου! Τι κανετε? Εγω σπιτακι μου με το αγορι μου. Χθες πηγα στις κοπελες που σας ελεγα και περασα πολυ ωραια.ΠΙασαμε και την κουβεντα και γυρισα σπιτι μεσανυχτα!! Γυρισα κ ο μικρος εκλαιγε, τον πηρα αγκαλια και ξανακοιμηθηκε ευτυχως. Ομως σημερα 4:30 ξυπνησε και εκλαιγε μεχρι να του φερω το γαλα. Νομιζω οτι πιο πολυ το ζητα απο διψα. Κοιμηθηκε μεχρι τις 7 και τωρα αλωνιζει το σπιτι. Του εδωσα το αυγουλακι του με ψωμακι κι εφαγε και σε λιγο φρουτοκρεμα. Μετα θα παμε τζαμπο να παρω τα δωρακια για τα παιδακια στα γενεθλια μας και μια βολτα στα μαγαζια. Ο Στεφανακος μου στέλνει και φιλάκια, σας το είπα???? :D:D:D:D:D:D:D:D

Αυριο το πρωι θα παμε θαλασσα...θα παμε πρωι πρωι πριν πιασουν οι ζεστες και μετα μαλλον σπιτακι μας.

Κατερινα μου ευχαριστούμε για τα ομορφα σου σχολια στις φωτο μας! Το λαχμαντζουν νομιζω ειναι τουρκικο φαγητο. Το φτιαχνει κ ο μπαμπας μου, ειναι πιτα κυπριακη με κιμα επανω λιγο πικαντικο.

Αννα Μαρια, ακου για την κρεμα....Λοιπον παιρνεις 2 κουτια σφολιατινια, στρωνεις το ενα πακετο στο πυρεξ, μετα σε ενα μπωλ φτιαχνεις τη μορφατ σαντιγυ βανιλια (2 φακελακια με 3/4 ποτ. γαλα και ενω ανακατευεις με το ιξερ προσθετεις κ αλλο γαλα χωρις να γινει νερουλη ουτε πολύ πηχτη). Σε αλλο μπωλ χτυπας μια κρεμα γαλακτος μεγαλη για να αφρατεψει.Μετα αναμιγνύεις και τα δύο μείγματα. Παιρνεις λιγο απο το μειγμα κ βάζεις πάνω από τα μπισκότα. Μετα παιρνεις το αλλο κουτι με τα σφολιατινια κ τα μοιραζεις στη μεση, ετσι ωστε να εχεις την πανω πλευρα απο τα σφολιατινια με το διακοσμητικο ζικ-ζακ και το απο κατω τους (προσοχη υπαρχουν 2 ειδων σφολιατινια στο σ/μ, αυτα με το διακοσμητικο ζικ ζακ απο πανω και τα σκετα). Παιρνεις το απο κατω τους και το στρωνεις πανω απο την κρεμα στο πυρεξ, προσθετεις την υπολοιπη κρεμα και τελος τα σφολιατινια με το διακοσμητικο ετσι ωστε να ειναι κ εμφανισιμη. Ειναι πεντανοστιμη....Ελπιζω να μην σε μπερδεψα!!!

Με τις φραουλες που σου ελεγα παιρνεις τα σκετα σφολιατινια, τα στρωνεις και κανεις την ιδια κρεμα στην οποια κοβεις μεσα και φραουλες βαζεις ολη την κρεμα πανω απο τα μπισκοτα και τελος τα υπολοιπα σφολιατινια. Ειναι μια στρωση εδω. Φραουλες δεν ξερω αν βρεις τωρα ή αν θες να βαλεις κομποστα φραουλας. Η μαμα μου λεει οτι ισως να ταιριαζει και με αλλα φρουτα.

Κ στις δυο περιπτώσεις βαζεις στο ψυγειο 2-3 ωρες για να πηξει ελαφρως η κρεμα πριν σερβιρεις.

ΑΝ εχεις αποριες μου λες...

Α εχω κ μια αλλη συνταγη ωραια δροσιστικη...της μαμας μου. Αγγλικο γλυκο...

Λοιπον...βαζεις μπισκοτα σαβουαγιαρ σε ενα πυρεξ κ τα ραντιζεις ελαφρως με κονιακ. Ανακατευεις ζελε φραουλας ή κερασι, οτι θες, το ενα φακελακι με το νερο, βαζεις μεσα και κομποστα διαφορα και το βαζεις πανω απο τα μπισκοτα σαβουαγιαρ. Το βαζεις στο ψυγειο για να πηξει. Αφου πηξει φτιαχνεις κρεμα κασταρτ (δεν ξερω αν καταλαβατε ποια εννοω, στο κουτι γραφει custard powder), την οποια φτιαχνεις για μακρυ πυρεξ ως εξης: βαζεις σε μια κατσαρολα 1 λιτρο γαλα και πριν ζεσταθει διαλυεις 6 κουτ. σουπας κασταρτ και 6κουτ.σουπας ζαχαρη, ανακατευεις πολύ καλα μεχρι να πηξει. Εαν δεν ειναι πολύ πηχτη μπορεις να διαλυσεις κασταρτ σε λιγο νερο και να το προσθεσεις μεχρι να πηξει. Αφηνεις λιγο να κρυωσει και τη βαζεις πανω απο ζελε. Τελος διαλυεις dream topping 1ή 2 φακελακια σε γαλα, μεχρι να γινει σαν σαντιγυ και τη βαζεις απο πανω.Τελος διακοσμείς με πολύχρωμα τρουφακια.

Αρεσει Κατερινα πολύ στα παιδια.

Ελπιζω να μην σας μπέρδεψα!!!

Ανθή μου χαλαρωσε κ απολαυσε διακοπούλες, μην νευριαζεις καλέ!! Κ ξεχνα το τσιγαρο...σε λιγο θα ξεφουσκωσεις και θα σου λειπει η κοιλιτσα!!!

Καγκουρακι πού είσαι εσύ?

Σας αφηνω να αλλαξω πανα στο μικρο εκανε σκ@το πλυμμηρα!!! :roll:

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκά. Πολυ ζέστη και σήμερα, περπάτησα και αρκετα το πρωι και τώρα έχω ξαπλώνει με το κλιματιστικο ανοιχτό.

Σήμερα έχουμε επέτειο γαμου, κλείνουμε πέντε χρόνια, πόσο γρήγορα περνά ο καιρός σαν χθες μου φαίνεται. Θα με βγάλει για παγωτάκι το βράδυ ο αντρουλης μου!!!!,

Χαίρομαι που σας άρεσαν τα αυτοκόλλητα, α Άννα ΜΜαρια σήμερα έπρεπε να βγάλω τις φωτογραφιες, άλλαξαν σεντόνια στην μικρη και της έβαλα κατι ροζ με πριγκιπισσες :lol::lol:

Μαρακι ο Στεφανακος είναι κουκλι, χαίρομαι να τον χαζευει στις φωτογραφιες. Μπράβο που περπάτησε λίγο πριν χιονίσει, έχεις τρέξιμο και κυνηγητό απο δω και πέρα και μέσα και έξω απο το σπίτι. Α νομίζω έχουμε το ίδιο γυάλινο τραπεζάκι αν είδα καλα στις φωτο :D . Ο μπεμπουλης μου μάλλον καρκινακι θα είναι εκτος αν θελει να βγει μετα τις 40 εβδομαδες, πάντως περπατώ λιγάκι τώρα τελευταία αν και η ζέστη δεν βοηθαει και πολυ.

Άννα Μαρία Βγαλατε το πρώτο σας δοντακι, μπράβο, αχ τι μου θυμίσες και η Αγγελική είχε κάνει την κούνια όλο γρατζουνιες απο τα δόντια, αφου τώρα που την ξανάστησαμε βάλαμε τα πάνω κάτω, να έχει χώρο να φάει και ο μικρός με το καλο :lol::lol::lol: . Μεγεια και το μαγιω και με το καλο το πρώτο σας μπανακι.

Ανθη δεν μπορείς χωρίς εμάς και πήρες στικακι και εμείς δεν μπορούμε χωρίς τα νεα σου, να περνάτε κάθε μέρα όμορφα, να ξεκουραστεις γιατι έρχεται η φραουλιτσα. Του το είπα να γεννηθει μετα τις 15 λες να με ακούσει????? έχω ένα προαισθημα για 17 ή 20 . Πάντως τις τελευταίες μέρες έχω περισσότερες συσπασεις, χωρίς πόνο όμως για να δούμε!

Κατερινακι ζέστη και εσείς, ποτε θα πάτε διακοπουλες?

Πού χαθηκατε ολες; Εμεις πηγαμε τζαμπο, σ/μ με τον μικρο μου κ γυρισαμε σπιτι μας. Τωρα που ειμαστε συνεχεια μαζι εχει κολλησει μαζι μου. Αν φυγω απο τον καναπε ερχεται πισω μου κ φωναζει μαμα κ με τραβαει απο τα ποδια. Αλοιμονο μου το Σεπτεμβρη.

Καγκουρακι μου να ζησετε. Να ειστε παντα ερωτευμενοι κ να χαιρεστε την οικογενεια σας. Αντε με το καλο να ερρθει ο μπεμπης σας. Θα πατε κ για παγωτακι, τι καλα.... Εχεις συσπασεις ε; Προετοιμαζεσαι σιγα σιγα.

Ο Ταρζαν μου δεν περπατησε εντελως αλλα κανει πολλα βηματα μονος.

Α το παρτυ για τα γενεθλια θα το κανουμε σε παιχνιδοτοπο στις 15 κ ετσι δεν θα χρειαστει να κανω κατι εγω.

Γειά σας κοριτσάκια!

Πήγαμε εκδρομούλα σήμερα, στο χωριό της Μαρίας! Δε λέω ποιο είναι, αφού δε θέλει, αλλά ήταν τέλεια! Είναι πάρα πολύ ωραίο και γραφικό. Είχα μερικά χρόνια να πάω και μου άρεσε πάρα πολύ. Ακούς Μαρία που λες ότι δεν έχει τίποτα το αξιόλογο να δεις; Όσο για τον άντρα μου, ξετρελάθηκε! Ο Αντρέας ήταν κυριούλης, όπως πάντα! Πάρα πολύ ησυχούλης, καθόταν στο καρότσι του, γελούσε σε όλο τον κόσμο, έκανε ναζάκια και ήταν ένας γλύκας! Στην ταβέρνα που καθίσαμε τον τάισα και πασαλείφτηκε στο πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια, τα ρούχα, το κεφάλι και πασάλειψε και το καρότσι. Τον πλύναμε, του άλλαξα μπλούζα, καθάρισα με μωρομάντηλα το καρότσι, ευτυχώς το σώσαμε! Πάντως, την πρώτη φορά που έπρεπε να μεταφέρω το γεύμα του εκτός σπιτιού μου φαινόταν βουνό, ενώ τώρα μου φαίνεται απλούστατο! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έφαγε για πρώτη φορά σχεδόν όλη τη σούπα! Ήταν γεμάτο το μπολ, και άφησε λίγο στον πάτο! Πρώτη φορά αυτό.

Μαρία, τελικά δεν πήγαμε σε κάποια απ' τις ταβέρνες που μου πρότεινες, γιατί ο άντρας μου δεν ήθελε να πάμε σε άλλο χωριό, έτσι μας σύστησε μία η φύλακας του ναού που προσκυνήσαμε και πήγαμε εκεί και ήταν πολύ ωραία. Δεν ήταν τουριστική, ήταν ταβέρνα που πήγαιναν οι ντόπιοι, δηλαδή πιο πολύ σουβλατζίδικο ήταν, αλλά ό,τι φάγαμε ήταν πολύ ωραίο! Αλλά κάποια στιγμή θέλω να πάω οπωσδήποτε σ' αυτό με τα πλατάνια.

Κατερίνα, ο Αντρέας τρώει ευτυχώς, εκτός από ελάχιστες φορές, π.χ. χτες που δεν ήθελε καθόλου το φρούτο, αλλά είναι τώρα λίγες μέρες που κάνει αυτά τα κόλπα, γυρίζει από την άλλη και σήμερα ήθελε να πιάνει και το κουτάλι (κι άμα το πιάσει, άντε να το αφήσει...). Αλλά δεν έχω παράπονο, γενικώς είναι πάρα πολύ βολικό παιδάκι.

Νομίζω κορμό θα κάνω τελικά, την τούρτα και είτε το ινδοκάρυδο, είτε την κρέμα της Μαρίας. Θα δω. Δυστυχώς στην Κύπρο επιβάλλεται να κάνεις τεράστιες ποσότητες και μετά μένουν.

Ανθή, δε σε πιστεύω! Καλά βρε, δεν άντεξες χωρίς εμάς, κι έτρεξες να αγοράσεις στικάκι; Πάντως, χωρίς πλάκα, κι εμένα μου έλειψε το βραδινό σου ποστ!

Καλά, πολύ γέλασα με τον Πάνο που σου ζήτησε να μην ξαναγυρίσετε σπίτι σας!

Λογικό είναι να έχεις νεύρα, δε φεύγουν οι ορμόνες στις διακοπές... Προσπάθησε, όμως, να τις απολαύσεις όσο πιο πολύ γίνεται.

Μαρία, κι ο Αντρέας χτες βράδι ξύπνησε αρκετές φορές. Ξύπνησε στις δώδεκα, στις τέσσερις παρά πέντε, ξανακοιμήθηκε, σε δέκα λεπτά ξαναξύπνησε, μετά ξύπνησε στις έξι και τέταρτο, ξανακοιμήθηκε, σε δέκα λεπτά ξαναξύπνησε, μετά στις οκτώ, δεν κοιμόταν, τον πήρε ο άντρας μου στο πάρκο και σε είκοσι λεπτά άρχισε κλάμα, άσε, δράμα... Πρέπει να ήταν λόγω ζέστης. Τώρα του έβαλα κλιματιστικό, δεν πήγαινε άλλο. Εγώ τώρα κάθομαι με ανεμιστήρα και σκάω, αλλά έχω κλειστά γύρω γύρω, λόγω κουνουπιών και ιπτάμενων κατσαρίδων... Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν ψεκάσει για τα κουνούπια, κι όπως φαίνεται, ούτε πρόκειται...

Το λαχματζούν νομίζω είναι αρμένικο, θα το ψάξω και θα σας πω.

Καγκουράκι, να ζήσετε με τον αντρούλη σου και να χαίρεστε την υπέροχη οικογένειά σας!

Εγώ φρίκαρα λίγο που είδα τις δαγκωματιές στην κούνια, γιατί βγήκε και λίγο το βερνίκι. Θα φτιάξει η μάνα μου κάτι σαν κάλυμμα με ύφασμα και θα το βάλουμε από πάνω να δαγκώνει αυτό τουλάχιστον.

Σας φιλώ όλες, πάω να δω για το λαχματζούν!

Ορίστε, το βρήκα!

Παρασκευάζεται από τους Άραβες, τους Τούρκους, τους Λιβανέζους, τους Αρμένιους και στην Ελλάδα το έφεραν Πολίτες και Αλεξανδρινοί.

Είναι πάρα πολύ νόστιμο!

http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2007-10 ... p?id=33629

Γεια σας κορίτσια!!! Η αλήθεια ε'ιναι ότι μου έχει γίνει συνήθεια να μπαίνω το βραδάκι στο μάμυ και να διαβάζω τα νεάκια σας! Κοιμίζω τους άντρες μου και μπαίνω :lol::lol::lol::lol::lol: Καλά περνάμε αν και κουράζομαι αρκετά με την κοιλούμπα και τον Πανούλη μαζί..Από την Αθήνα είναι πάντως σίγουρα καλύτερα! Σήμερα στο ξενοδοχείο που μένουμε γίνεται γάμος και τώρα που κάθομαι στη βεραντούλα ακούω μουσικούλα :lol::lol::lol: Δεν τελείωσε το γλέντι τους ακόμα..

Κατερινάκι μου καλό, χρόνια σας πολλά!!! Να τα χιλιάσετε και να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι!! Χαίρομαι που είπες στον μπέμπη να βγει τότε! Έτσι πρέπει για να τον δει η αδερφή ψυχή της μαμάς του :lol::lol::lol::lol:

Μαράκι καλύτερα που θα κάνετε τα γενέθλια σε παιδότοπο ώστε να τα απολαύσεις κι εσύ! Στο σπίτι θα έτρεχες συνεχώς :?:?:?:?:? Όσο για την κοιλίτσα που λες, ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!! Προτιμώ να έχω το μωράκι μου στην αγκαλίτσα μου. Τώρα δεν μπορώ να κουνηθώ εύκολα, έχω ένα πόδι πρησμένο σαν μπαλόνι, παίρνω κιλά, πονάει το στομάχι μου γιατί πιέζεται και νιώθω συνέχεια σκασμένη χωρίς να τρώω πολύ, έχω καούρες, δεν κοιμάμαι καλά κλπ κλπ κλπ.. Δε θα μου λείψει λοιπόν η κοιλίτσα, όπως δεν μου έλειψε ποτέ ούτε και τον Πάνο..

Άννα Μαρία ωραία περάσατε στην εκδρομούλα ε;; Τι όμορφα..ήταν η πρώτη σας εξόρμηση μετά του Αντρίκου;;;Ωραίο λοιπόν το χωριό της Μαρίας;; Πρέπει να έρθω Κύπρο οπωσδήποτε..Θα έχεις μέχρι τότε κεράσι γλυκό;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτάααααα..Σας φιλώ όλες γιατί κλείνουν τα ματάκια μου,,,Φιλάκια πολλά!!!

Τί κάνετε καλέ μανούλες??????

Έχω πόόόόόόσο καιρό να μπω...... καλά είσαστε??????

Εμείς.... ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο μπλουυυυυμμμμμμ.....

Τώρα κοιμάται ο Αχιλλέας μου..... 10 τον ξυπνάμε τον ταίζουμε το γιαουρτάκι του & 11.30' βουτάμε!!!!!!

Μετά μάλλον θα πάμε για φαγητό με τις Νονές..... δεν ξέρω ακόμη αν θα πάρουμε μαζί το μωρό.....

Πολύύύύ τρέξιμο ρε κορίτσια η βάφτιση..... ξεπατωθήκαμε.... κι εφόσον δεν έχουμε κάπου να αφήσουμε το νινί τον σέρναμε μαζί..... το πουλάκι μου του έχουμε τσακίσει τα ωράρια..... βγάζουμε και δόντια παράλληλα (6 τον αριθμό!!!!) όόόόλα μαζί!!!!!

Σε λίγο θα έρθει η κομμώτρια να με χτενίσει & να με βάψει..... αλλά πολύύύ ζέστη πρωϊνιάτικα.....

Τώρα αρμέγομαι να αντέξω κάποιες ωρίτσες..... προσπαθώ να το κόψω σιγά-σιγά αλλά δε θέλει...... κι εγώ δε θέλω να πάρω χάπια βέβαια..... οπότε....

Τον επόμενο μήνα χρονίζουμε κιόλας. Το σπίτι μας δεν είναι μεγάλο για πολλά-πολλά αλλά γιαγιάδες-παππούς-νονές σίγουρα θα μαζευτούμε καμμιά 15αριά άτομα το λιγότερο..... τουρτίτσα και μεζεδάκια.....

Κατά τα άλλα ησυχία βρε κούκλες.....

Έχουμε κάνει 1 μόλις μπανάκι πρέπει να οργανωθούμε η παιδίατρος είπε πολλά μπάνια!!!!!

2 φορές την εβδομάδα κάνουμε φυσικοθεραπείες..... ο μικρός μας βγήκε τεμπελάκος..... κάναμε κι εξετασούλες αλλά θέλει δυό μήνες να βγούνε..... η Γενετίστρια που μας είδε πάντως λέει μιά χαρά είναι το παιδί..... απλώς είναι πολύύύύ της ξάπλας και δεν έχει καθίσει (ακόμη!!!!!) το κωλί του!!!!! Ούτε πατάει πατουσάκι ούτε μπουσουλάει (αν και το παλεύει!!!!) βαριέται γενικώς!!!!

Άντε χαιρετώ.....

Θα προσπαθήσω να σας έρχομαι συχνότερα!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!! Φουσκούλες και μη!!!!!

Και στα μωρά!!!!

καλημερα κουκλες

προχτες το βραδυ που ειμασταν εξω τσιμπησε τον Γιωργο μια σφηκα στο ματι και πρηστηκε ολη η πλευρα,πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να του δωσω σιροπι φενιστιλ και βλεπουμε,ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα κοιμαται ακομα και δεν ξερω πως θα ειναι οταν ξυπνησει,με ποναει η ψυχη να τον βλεπω ετσι πρησμενο και παραμορφωμενο το προσωπακι του :o:(:( κατα τα αλλα τα ιδια εμεις,σημερα θα παμε στην πεθερα μου για φαγητο και αυριο το πρωι θα αφησω τα παιδια στην κουνιαδα μου για να περασω το αμαξι μου κτεο,θα κατσουμε για φαγητο στην κουνιαδα μου θα παμε και λιγο σουπερ και σπιτι,ετσι δυο μερες δεν εχω μαγειρεματα ;);)

Κατερινακι μου να ζησετε με τον αντρουλη σου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και να χαιρεστε την ομορφη οικογενεια σας ,με το καλο να ερθει και ο μπεμπουλης δυο εβδομαδες σου μεινανε μονο ηρθαν κιολας οι μερες,ετοιμασες τη βαλιτσουλα σου;;διακοπες δεν ξερω ακομη ποτε θα παμε θα δουμε....

Πιπιτσα που χαθηκες ρε ψυχη;;σαν τα χιονια!!!!με το καλο να γινει η βαφτιση σας να χαιρεσε το παιδακι σου να ειναι γερο και καλοτυχο στην ζωη του!!!ετσι ο τεμπελακος ε!!αφου σας ειπε η γιατρος οτι ειναι μια χαρα ισως θελει τον καιρο του για να κανει καποια πραγματα μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους

Ανθη μου ελα λιγο σου εμεινε ακομη εγω πιστευω οτι μετα θα αναπολεις αυτες τις στιγμες με την κοιλουμπα οσο κι αν γκρινιαζεις τωρα αυτες οι στιγμες μενουν παντα αξεχαστες,το θεμα ειναι οτι ξεκουραστηκες λιγο και γεμισες τις μπαταριες σου αντε σε λιγο καιρο θα εχεις αγκαλια τη φραουλιτσα σου

Μαρακι ωραια φαινονται τα γλυκακια σου θα τα εχω υποψιν,αφου κανει τοσα βηματακια μονος του σε λιγες μερες θα φευγει μονος του και θεωρειται οτι περπαταει πια

Αννα Μαρια ωραια περασατε στη βολτιτσα σας,φαινεται οτι του αρεσουν οι βολτες και η εξοχη του Αντρεα γιαυτο και εφαγε ολο το φαγακι του,κοτοπουλο του αρχισες;ηξερα οτι το λαχματζουν δεν ειναι κυπριακο και ευχαριστουμε για τις πληροφοριες,λεω για τα κυπριακα που μας γραφεις κατα καιρους,τις κουπες τα δαχτυλα κτλ και θελω πολυ να δοκιμασω απο ολα ,φαντασου το δικο μας κρεβατακι ποσο δαγκωμενο ειναι μετα απο τρια παιδια και η παντα δεν αντεξε για τον Δημητρη την ειχα στην αρχη οπου και την αποτελειωσε την καταεσκισε κι ετσι την εβγαλα,σε λιγες μερες θα ερθει το καινουργιο μας στρωμα και θα τον βαλω στο κρεβατι κι αυτον με καγκελο ομως μπροστα

πολλα φιλια κουκλες να περασετε ομορφα την Κυριακη σας!!!

γεια σας κουκλιτσες μου..ειχα τοοοοοοοοοσο καιρο να μπω...μου λειψε το καφενεδακι μας... :(:(

χαθηκα λιγακι αλλα με μωρο και ενα μεγάααααααααλο μωρο... :lol::lol::lol: το παπι...τρεχω και δεν φτανω...χθες πηγαμε την πρωτη μας καφεδια όοοοοολη η οικογενεια..δηλαδη..ο πατατουλης :D:D η παπενια μας , εγω και ο αντουαν..περασαμε πολυ ομορφα! αν και κουραστικα...αλλα χαλαλι τους...

να καταλαβετε..ειναι μια δημοτικη καφετερια με λιμνουλα και κουνιες...ε καναμε οτι δεν τις ειχαμε δει τις κουνιες .. :lol::lol: την πηγαιναμε ατα ..απο δω απο κει.,...ανεβαιναμε γεφυρουλες... :lol::lol: αλλα μετα μας λεει ..μαμα αφου δεν εχουν κλεισει οι κουνιες...!!!!!!!παμεεεεεεεεεεε..και εγω να της λεω αφου δεν εχει κουνιες :oops: και να μου λεει..να μαμα μου εκει που παιζουν τα παιδακια...εννοειται και πηγαμε...εγω με την καινουργια μου μπλε παντελονα και με τις εσμπαντριγιες μου...πολυ πλακα...και να τρεχω περα δωθε.. ο μικρουλης εκλαιγε λιγακι αλλα γενικα ηταν καλος...

αντε λεμε καμμια μερα να παμε για κανα μπανακι...μου χει λειψει τρελααααααααααααα :cry::cry: και εχω ακομη 4.5 κιλακια που χουν κατσικωθει :twisted::twisted::twisted::twisted: και δεν λενε να φυγουν με τιποτα..αν και μεταξυ μας διαιτα δεν εχω κανει...απλα ψιλοπροσεχω...θηλαζω τον μπεμπουλη αλλα αρχισα και το ετοιμο...γιατι τον ειδε η γιατρος και ηταν κατω απο το μ.ο το βαρος του...και εγω δεν αντεχα να θηλαζω καθε μια μιαμισυ ωρα τα παιζα....δεν λεω ψεμματα... :oops::oops:

σας ειπα οτι τον εχω ερωτευτειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τον γιο μου!!!!!!!!!!!!!!!?????????? τον κοιταω και λιωωωωωωωωωωωνω....... :D:D:D:D:D ειναι το μικρο μου αντρακι!!!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχ θα τον φαω καμμια ωρα στα φιλια...και προσπαθω ν ατο κανω κρυφα απο τη μεγαλη ;);)

χαιρομαι που ειστε ολες καλα....

ανθη μου με το καλο να γυρισεις απο τας διακοπας :D:D και να πιουμε το καθιερωμενο καφεδακι μας...οπως λεει και το καγκουρακι μας....θα σαι και μαυρισμενη και ανανεωμενη ε?ανυπομονω να ρθετε και σπιτι μου να παιξουν τα παιδακια μας και εμεις να τα πουμε στο μπαλκονακι μου...

καγκουρακι μου γλυκο...θα μας λειψεις ...σας ειχα συνηθισει και τις δυο μαζι....αντε πλησιαζει η ωρα..που θα πιουμε το καφεδακι μας στο ιασω! :D:D:D με το καλο αγαπη μου και με εναν πονο...να ζησετε και ναστε παντα μαζι..αγαπημενα και ερωτευμενα!

χριστινακι μου καλοφωτιστος ο κουκλος σας!!!!!!!!!!!!αν και καθυστερημενα :oops: καλοτυχος ναναι μια ζωη και γερος!!!!!!!!! μπραβο για τα μωρακια της αδελφουλας σου ...ειδες που ολα πηγαν καλα? ημουν σιγουρη...ευχομαι απο δω και περα να χετε μονο μα μοοοοοοοοοοοοοονο χαρουμενες στιγμες... :D:D

αννα μαρια μου...με γεια το νεο σας δοντακι...

κατερινακι μου περαστικουλια μωλε..επαθε μολυνση ο καημενουλης ε? ευχομαι να ξεπρηστει γρηγορα...

ξυπνησε ο ερωτας μου...σας αφηνω....

Γειά σας!

Ευτυχώς χτες βράδι ο Αντρίκος κοιμήθηκε πολύ καλά. Ξύπνησε στις τεσσεράμιση και κοιμήθηκε πέντε παρά δέκα και μετά ξύπνησε οκτώ και τέταρτο. Εν τω μεταξύ, όταν ξυπνά πολλές φορές δεν κλαίει. Σήμερα το πρωί άκουσα ένα ελαφρύ τρίξιμο του κρεβατιού του, ξυπνάω και λέω "μπα, αποκλείεται, άμα είχε ξυπνήσει θα έτριζε πολλές φορές. Μάλλον γυρίζει στον ύπνο του". Μετά ακούω και μια φωνούλα, πάω και βλέπω τον κυριούλη στο κρεβάτι του, να κάθεται και να παίζει με μια πιπίλα. Τον θήλασα, τον έντυσα και πήγαμε εκκλησία.

Εν τω μεταξύ, τι σου είναι το ένστικτο! Όταν έρχεται ο άντρας μου το βράδι για να κοιμηθεί ούτε που τον παίρνω χαμπάρι, και με ένα ανεπαίσθητο τρίξιμο στο διπλανό δωμάτιο ξυπνάω, επειδή είναι του Αντρέα!

Το μεσημέρι πήγαμε στη μάνα μου και φάγαμε και αργότερα το απόγευμα λέμε να πάμε για το πρώτο μας μπάνιο!

Ανθή, ούτε κι εμένα μου λείπει η περίοδος της εγκυμοσύνης. Όχι μόνο δε μου λείπει, αλλά ούτε καν τη θυμάμαι. Δηλαδή τη θυμάμαι, αλλά θυμάμαι γεγονότα, θυμάμαι καταστάσεις, αλλά ο εαυτός μου σ' αυτές τις αναμνήσεις είναι χωρίς Αντρέα στην κοιλιά. Είναι λες και αυτό συνέβη σε κάποια άλλη. Σας το έχω ξαναπεί αυτό. Δεν ξέρω γιατί, ίσως είναι από το σοκ της καισαρικής, που δε βίωσα καθόλου την εμπειρία της γέννας.

Η χτεσινή εκδρομή ήταν η δεύτερη, αν μετρήσεις και την εξόρμηση στο ΙΚΕΑ!

Κατερίνα, γλίτωσες κι εσύ τα μαγειρέματα, χι χι!

Για την προέλευση του λαχματζούν το είπα για τη Μαρία, που έλεγε ότι είναι τούρκικο, εγώ έλεγα αρμένικο, τελικά είναι τουρλού τουρλού! Όντως έχει πάρα πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες κυπριακές συνταγές! Η αγαπημένη μας, που είναι άγνωστη στη συντριπτική πλειοψηφία είναι οι "ντομάτες στο πιάτο". Είναι φαγητό φούρνου, με μία στρώση από πατάτες στον πάτο του ταψιού, και μετά στρώσεις από μείγμα ψωμιού (ψίχουλα), κρεμμυδιού, σκόρδου και μαϊντανού και από ντομάτες σε φέτες. Είναι τέλειο και νηστίσιμο!

Κι εμάς την πάντα την έχει μεγάλο άχτι ο Αντρίκος. Όχι πάντα, πάντες! Έχουμε βάλει δύο, να πιάνουν όλη την περίμετρο του κρεβατιού, γιατί πάει παντού! Τραβά συνέχεια τα κορδόνια και τα λύνει.

Καρολινάκι, μια χαρά σε βλέπω για 45 εβδομάδων έγκυος! Καλέ, άλλαξε το τικεράκι σου! Πόσο είναι τώρα ο ποντικούλης; Πώς τον λένε, δε μας είπες; Ή μήπως μας είπες;

Πιπίτσα, εμείς τα λέμε στο φέισμπουκ.

Σας φιλώ όλες!

κοριτσακια μου μου χε πει πριν καιρο η ανθη αλλα δεν μπορουσα να σβησω το τικερακι μου :oops::oops: πηγαινα στο προφιλ μου αλλα τιποτα...και νοιωθω τοσο ασχημα... αν μπορει καποια ας μου ξαναπει...

αννα μαρια μου βασιλη θα τον βγαλουμε τον ποντικουλη μας...η πατατουλη!!! μας αλα λυδια...

Καρολινάκι, πας στον Πίνακα Ελέγχου Μέλους (κοίτα πάνω από τον τίτλο του ποστ), μπαίνεις στο προφίλ και επεξεργασία υπογραφής, σβήνεις το τελευταίο και βάζεις το καινούριο που θα έχεις ετοιμάσει με την ηλικία του Βασιλάκη!

Κατερίνα, με είχες ρωτήσει πριν και ξέχασα να σου απαντήσω. Κοτόπουλο του άρχισα νωρίς, γιατί δεν έτρωγε με τίποτα σκέτα τα λαχανικά. Μέχρι τώρα του έχω δώσει κοτόπουλο, ρύζι, πατάτα, καρότο, κολοκύθι, φασολάκι, μαϊντανό, σέλινο, γλυκοπατάτα. Όλα αυτά σε διάφορους συνδυασμούς. Μία ή δύο φορές του έδωσα και σκέτα λαχανικά με ζουμί κοτόπουλου και τα έφαγε ευτυχώς. Γιατί κι αυτό το κοτόπουλο κάθε μέρα δεν ξέρω αν είναι καλό.

Που λέτε, έφτιαξα πριν κάτι ανυπέρβλητα καλτσονάκια! Έβαλα βάση σάλτσα ντομάτας απλή (φρέσκια ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι και την έβαλα να πιεί τα υγρά της, χωρίς καθόλου πελτέ), έβαλα μελιτζάνα, πιπεριά και κρεμμύδι σωταρισμένα, έβαλα λαδοτύρι και φέτα (σε κάποια μόνο λαδοτύρι, σε άλλα μόνο φέτα, σε άλλα και τα δύο), και σε κάποια αρωμάτισα με βασιλικό φρέσκο και σε άλλα με ρίγανη. Ήταν υπέροχα!!! Τα εξαφανίσαμε, εννοείται, και θα τα φτιάξω και για τα γενέθλιά μου!

Κοριτσακια μου γλυκά τι κανετε, σημερα εχω λιώσει απο τη ζέστη και λεει ετσι θα παει ολη η βδομαδα....το κλιματιστικό δουλευει συνεχεια και χθες το βραδυ δουλευε ολη νυχτα, διαφορετικα ξυπναω ανα μια ωρα μουσκεμα απο τον ιδρώτα. Εντωμεταξύ τωρα το βραδυ με εχει ταραξει στην κλωτσια ο μικρος μου ριχνει κατι γερες και ποναω λετε να κατεβαινει προς τα κατω σιγα σιγα :roll::roll:

Πήγαμε το πρωι για μπανιο την μικρή, εγώ δεν βουτηξα τους εβλεπα απο μακρυα και παλι πολύ ζέστη κατω απο την ομπρελα ...

Σας ευχαριστώ και για τις ευχες, και εσεις οτι καλυτερο με τις οικογένειές σας.

Ανθη μου να ζησετε και εσεις και να εχετε πολλες πολλες χαρες!!!

Αννα Μαρια περασατε ομορφα και εσεις στην εκδρομουλα σας, μπραβο στον Αντρικο. Ειδες τι ειναι το ενστικτο της μανας δεν καταλαβαινεις ποτε ξαπλώνει ο αντρας σου διπλα αλλα το παιδι στο διπλανο δωματιο δεν σου ξεφευγει τιποτα, κοιμομαστε με το ενα αυτι ξυπνιο αλλα οχι αυτο απο την μεσα πλευρα του κρεβατιου :lol::lol::lol:

Πιπιτσα χαθηκες, καλοφωτιστος ο μικρουλης και παντα γερος και ευτυχισμενος. Οσο για τα αλλα καθε παιδακι ειναι διαφορετικό και εχει τους δικους του ρυθμους ολα θα γινουν μην ανησυχεις αφου στο επιβεβαιωσαν και οι ειδικοι.

Κατερινα μου περαστικά στο αγορακι σου, φανταζομαι ποσο θα πονεσε, ελπιζω με το φενιστιλ να ξεπρηστηκε και να του περασει πολύ πολύ γρηγορα.

Καρολινακι τι ωραια που βγηκατε ολοι μαζι, μεγεια τα ρουχαλακια. Οσο για την Λυδια μα ειναι δυνατον να τα ξεγελασεις δεν τους ξεφευγει τιποτα.

Φιλακια, καλο βραδυ, παω να ξαπλώσω μηπως ηρεμησει και ο μικρος.

Γεια σας φιλενάδες μου!!! Εμείς άκόμα διακοπούλες.Πόσο χαίρομαι που βλέπω τον Πάνο μου να χαίρεται τόοοοσο πολύ!!! Πόσο συγχύζομαι που δεν κάνω μπανάκια ενώ οι υπόλοιποι χαίρονται τη θάλασσα..Πολύ κυκλοθυμική έχω καταντήσει :evil::evil::evil::evil: Κατά τα άλλα δεν κάνει πολλή ζέστη εδώ. Έχει και αεράκι και είναι όμορφα.

Άννα Μαρία σε καταλαβαίνω απόλυτα με αυτά που λες περί εγκυμοσύνης..Λες ότι μπορεί να φταίει η καισαρική..Δε νομίζω γιατί κι εγώ που γέννησα φυσιολογικά τα ίδια νιώθω. Η ώρα του τοκετού είναι ό,τι καλύτερο έχω βιώσει στη ζωή μου αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο γι ατην εγκυμοσύνη :?:?:?:? Άντε να στρώσει το πρόγραμμα του Αντρίκου σου και να ξυπνά πιο αργά!!

Καρολινάκι μου, με γεια τα ρουχαλάκια σου! Καλά κάνατε και πήγατε βολτίτσα!! Καλοκαιράκι είναι! Τα παιδιά δεν μπορούν να κάθονται κλεισμένα στο σπίτι τέτοια εποχή..Όταν με το καλό επιστρέψω θα πάμε για καφεδάκι! Λες να το πιούμε στο ΙΑΣΩ που θα πάμε για το Κατερινάκι;; Μαυρισμένη σίγουρα δε θα είμαι γιατί δεν κάθομαο ΚΑΘΟΛΟΥ στον ήλιο από τη στιγμή που δεν κάνω μπανάκια..

Κατερίνα μου (καγκουράκι) ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου! Μην ξεχνάς να υπενθυμίζεις στον μπέμπη ότι πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι και την Κυριακή!

Κατερινάκι μου κρίμα με το ματάκι του Γιωργάκη..Μα στο ματάκι του βρήκε να τον τσιμπήσει η παλιοσφηκα;;;;;;Όσο για την εγκυμοσύνη, λέω με απόλυτη σιγουριά πως δε θα μου λείψει.Χίλιες φορές να έχω το μωράκι μου στην αγκαλίτσα και ας κουράζομαι..Αυτά τα μη και τα δεν πρέπει, τις δύσπνοιες κλπ κλπ δεν τα παλεύω..

Πιπίτσα μου να σου ζήσει ο Αχιλλέας σου! Να μπάινεις πιο συχνά για να μας γράφεις τα νέα σου!

Αυτάααααα!!!Φιλάκια πολλά!!!

Γειά σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Εμείς το πρωί πήγαμε νοσοκομείο για να πάρουν ούρα του Αντρέα, κι ευτυχώς κατούρησε την ώρα που τον πλένανε! Η νοσοκόμα το είχε προβλέψει και μου είχε δώσει ένα μπουκαλάκι να κρατάω, οπότε τα μαζέψαμε εκείνη την ώρα και ξεμπερδέψαμε αμέσως!

Τώρα λέγαμε να πάμε στο μαγαζί των γονιών μου για κάτι ψώνια και μετά για κανένα παγωτάκι, αλλά ο κυριούλης κοιμήθηκε, αφού όλη μέρα είχε ξεσαλώσει, και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να πάμε όλοι μαζί ή ο άντρας μου μόνος του.

Αύριο μάλλον θα πάμε για εμβόλιο, αν το έχουν δηλαδή αυτή τη φορά...

Καγκουράκι, κι εμείς βάζουμε πλέον κλιματιστικό στον Αντρίκο, για να κοιμάται πιο άνετα. Φυσικά δεν το έχουμε να δουλεύει όλο το βράδι, μόνο για κανένα δίωρο και μετά το κλείνουμε, αλλά νομίζω κάνει τη διαφορά!

Στο δωμάτιό μας δε βάλαμε, για να μην μπαίνουμε στον πειρασμό να το ανάβουμε, μια που το ρεύμα έχει φτάσει στα ύψη. Είναι το ακριβότερο της Ευρώπης... Χάλια... Πλέον όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος είναι τριψήφιοι, και πολλοί και τετραψήφιοι...

Ανθή, για σένα τουλάχιστον ο τοκετός ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου. Εμένα πάλι, ήταν από τις χειρότερες...

Δε θέλω να είμαι αχάριστη, αλλά στη γέννα ήμουν απούσα και χρειάστηκε πολύς καιρός για να συνειδητοποιήσω τι έγινε...

Τέλος πάντων... Βρε, απόλαυσε τις διακοπές σου! Εμένα δε θα με πείραζε να μην κάνω μπάνιο. Δεν είμαι και πολύ της θάλασσας. Ακόμα μπάνιο εμείς δεν πήγαμε. Λέγαμε για χτες και άρχισε να φυσάει. Λέγαμε για σήμερα, το ίδιο και έχει και συννεφιά. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι. Δεν κολυμπώ που δεν κολυμπώ, αφού φοράω φακούς επαφής (αν πάω με τα γυαλιά θα πρέπει να τα βγάλω όταν μπω στη θάλασσα και δε βλέπω τη μύτη μου και νιώθω τρομερή ανασφάλεια), ηλιοθεραπεία δεν κάνω γιατί είναι επικίνδυνο και το θεωρώ και τρομερή βλακεία να μαυρίσω (δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ντε και καλά να μαυρίσω, αφήστε που δε μαυρίζω ποτέ ούτως ή άλλως), οπότε η θάλασσα για μένα δεν είναι και το καλύτερό μου. Μου αρέσει πιο πολύ να πάω στο βουνό να κάνω πεζοπορία, αλλά πούντο βουνό και πού το κουράγιο για πεζοπορία τώρα πια;

Τι φάγατε σήμερα; Εμείς κάτι απλό και γρήγορο: στραπατσάδα και πατάτες τηγανιτές... Μες στην υγιεινή διατροφή...

καλησπερα κοριτσακια μου...

σημερα πηγαμε και με ειδε ο γιατρος μου..μου πε ότι ειναι μια χαρουλα η μητρα μου ..και ότι εχω ηδη ενα αυγουλάκι ετοιμο για... αναπαραγωγη :lol::lol: και του λεω εγω αμεσως α παπααα..δεν θελω αλλα παπακια!!!!!!! :lol::lol: και τον ρωτησα τι αποψη εχει για το σπιραλ και μου πε ότι δεν προστατευει 100 % και καλυτερα ειναι τα αντισυλληπτικα...

κατα ταλλα λεμε αυριο..να μαστε καλα να παμε για το πρωτο μας μπανακι... :D:D:D ανυπομονωωωωω...

ευχαριστω αννα μαρια μου..ελπίζω νατα σβησα..τωρα για να φτιαξω αλλα ...ειναι μεγαλη ιστορια ... :oops: δεν θυμαμαι..

βρε κοριτσια τον πιανει τον πατατουλη ενα γκρίνιο το απογευμα... :evil::evil: δεν θελει ουτε ριλαξ ..ουτε πορτ μπεμπε..μονο στην αγκαλια ηρεμει και με το που παω να τον ακουμπησω κατω ριχνει ενα κλαμμα...τον εχω αφησει και εγω να κλαιει λιγα λεπτα και μετα τον ηρεμω παλι με αγκαλια...ελπίζω να τον πιανει μοναχα το απογευμα...δεν κοιμαμαι που δενκοιμαμαι καλα..καλα ...τα βραδια το πολυ ενα 4ωρο..καθε μερα νυσταζω τοσο πολυ...αντε να μεγαλωσει λιγακι και να κοιμαμαι λιγακι παραπανω..

σας φιλω όλες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...