Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

http://pana-giwta.blogspot.com/

Καλησπερα!!!

Εφτιξα κι εγω το δικο μου blog! Ενα ψυχοθεραπευτικο blog,για να μοιραζομαι με οποιον το διαβαζει οτι με αποσχολει σε σχεση με τα μωρα και οχι μονο. Ειναι ενας χωρος που λειτουργει καθαρα σαν "ημερολογιο",χωρις οικονομικο οφελως απο διαφημισεις κ.τ.λ. Απλα κουβεντα να γινεται!

Θα χαρω,λοιπον,πολυ αν κανουμε παρεουλα και εκει!

Πολλα φιλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαίρομαι π όλα είναι καλά κορίτσι μου!  Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν ξεκουραζομουν καθόλου. Τώρα όποτε κοιμάται ο μικρός ξαπλώνω και εγώ. Μπήκα στον 5ο και νιώθω οτι δεν έχω πολλές δυνάμεις για πολλά πάρα μόνο για τον μικρό μου. Σε ένα μήνα είναι και ο γάμος, θεωρώ μετά τον γάμο θα ξεκουραστώ πραγματικά 
    • Καλημερααα!!  Καλά οι ασκήσεις με τα πόδια και το μασαζάκι μας έχουν σώσει, της το κάνουμε από πολύ μικρή μέχρι και σήμερα και την βοηθάει απίστευτα πολύ να κάνει κακά ή απλά αέρια! Ακτινίδιο ναι της δίνω όπως νομίζω και το γιαούρτι την βοηθάει.  Ποια δόντια έχετε βγάλει;;;    Εμείς τώρα όταν γυρίσουμε από Χαλκιδική θα πάρουμε καινούριο κρεβατακι, γιατί δεν χωράει πια στο λίκνο.. άσε που άρχισε να σηκώνεται και είναι επικίνδυνο.
    • @Diwni τι εκανες τελικα με το στηθος;; Καθε ποτε τη βαζεις τη μικρη να θηλασει;; Ειναι σκληρο ή εχει βαρυνει;
    • @elena_1990  Καλημέρα!δε το έχω πει σε κανέναν όχι μόνο στην αδερφή μ και σε μια φίλη. Από τη μια φοβάμαι από την άλλη όταν πήγα οδοντίατρο και το είπα να είμαι σίγουρη ότι όσα κάνω επιτρέπονται ένιωσα πολύ όμορφα να το λέω. Δε μ έχει δώσει τίποτα και όλο το σαββατοκύριακο βασανιστηκα πάρα πολύ από αναγούλες και ζαλάδες. Νιώθω να λιμοκτονω πολλές φορές και να μη μπορώ να φάω, ακόμα και στο νερό δυσκολεύομαι. Η όσφρηση μ τι να πω ήταν π ήταν εκεί παραγίνει..ούτε τα σαμπουάν δεν αντέχω.  Κι εγώ Αθήνα, και ο γιατρός μ είναι Αλεξάνδρα οπότε πρώτα ο Θεός εκεί θα πάω.
    • Κοριτσια μου και γω που λετε ηθελα 3 παιδακια να κανω και τωρα με τον μπεμπη μου θελει το αγορι μου κι αλλα παιδακια αλλα εγω μεταξυ μας αλλαξα γνωμη απο το φοβο μου και ολα αυτα που συνεβησαν. Ειμαι κοτα ρε σεις αφου τωρα εφαγε πριν μια ωρα και επειδη μ κανει γουλιτσες καθομαι ξυπνια απο πανω μη μου πνιγει. @Maria98 μπραβο σας που το συζητατε ειναι πολυ γλυκο μακαρι να σας το φερει ο Θεουλης οπως το φανταζεστε❤️. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...