Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 80
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

katiakondaki έγραψε:

ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ?ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ.ΚΟΙΝΩΣ 2 ΤΡΙΓΩΝΑ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ?

Κάτια μου, στο δωμάτιο που είσαι με τις καμπάνες... πρέπει να πατήσεις έτσι τις καμπάνες, που να βρεθούν όλα τα τετράγωνα στον αέρα ταυτόχρονα και να ανοίξει το κουτί κάτω... εκεί θα βρεις ένα τριγωνάκι... Στο ίδιο δωμάτιο στο έδαφος έχει κι ένα κέρμα... Για πάτα πάνω του να δεις 4 αριθμούς, σαν χρονολογία... Αυτοί είναι οι αριθμοί που ζητούνται στο μηχάνημα με τους 4 αριθμούς... Μόλις τους εφαρμόσεις εκεί, θα ανοίξει το κουτί και θα βρεις μέσα ένα ακόμη τρίγωνο και μία λευκή φάσα με κόκκινο σιρίτι... Αυτό, μάλλον ξέρεις που θα το βάλεις... Κατέβα κάτω κάτω και κατέβασε τον οριζόντιο μοχλό, ώστε να πάρει ρεύμα η γεννήτρια... Εκεί, θα βάλεις το κουταλάκι που έχεις βρει σχεδόν από την αρχή.. Μόλις...καεί, ανοίγει κάτω ένα κουτάκι και βρίσκεις και το άλλο τριγωνάκι...

Τώρα, είσαι έτοιμη να μπεις στο ασανσέρ και να ...δεις τον ήλιο!!!

Φιλάκια σε όλες που προσπάθησαν και τα κατάφεραν και σε όσες τελικά ...παραιτήθηκαν!!! ;)

Δημοσίευση

katiakondaki έγραψε:

ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ?ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ.ΚΟΙΝΩΣ 2 ΤΡΙΓΩΝΑ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ?

Κάτια μου, στο δωμάτιο που είσαι με τις καμπάνες... πρέπει να πατήσεις έτσι τις καμπάνες, που να βρεθούν όλα τα τετράγωνα στον αέρα ταυτόχρονα και να ανοίξει το κουτί κάτω... εκεί θα βρεις ένα τριγωνάκι... Στο ίδιο δωμάτιο στο έδαφος έχει κι ένα κέρμα... Για πάτα πάνω του να δεις 4 αριθμούς, σαν χρονολογία... Αυτοί είναι οι αριθμοί που ζητούνται στο μηχάνημα με τους 4 αριθμούς... Μόλις τους εφαρμόσεις εκεί, θα ανοίξει το κουτί και θα βρεις μέσα ένα ακόμη τρίγωνο και μία λευκή φάσα με κόκκινο σιρίτι... Αυτό, μάλλον ξέρεις που θα το βάλεις... Κατέβα κάτω κάτω και κατέβασε τον οριζόντιο μοχλό, ώστε να πάρει ρεύμα η γεννήτρια... Εκεί, θα βάλεις το κουταλάκι που έχεις βρει σχεδόν από την αρχή.. Μόλις...καεί, ανοίγει κάτω ένα κουτάκι και βρίσκεις και το άλλο τριγωνάκι...

Τώρα, είσαι έτοιμη να μπεις στο ασανσέρ και να ...δεις τον ήλιο!!!

Φιλάκια σε όλες που προσπάθησαν και τα κατάφεραν και σε όσες τελικά ...παραιτήθηκαν!!! ;)

Δημοσίευση

pebi έγραψε:

εγω μαλλον δεν κανω κατι καλα! αυτο με το μοχλο πως ανοιγει? και σε αυτο με τον κωδικο τι κανεις?

Πεμπούλα μου, δες αν βοηθήθηκες με όσα έγραψα στην Κάτια παραπάνω και πες μου τί άλλο σου λείπει...

Φιλάκια! ;)

Δημοσίευση

pebi έγραψε:

εγω μαλλον δεν κανω κατι καλα! αυτο με το μοχλο πως ανοιγει? και σε αυτο με τον κωδικο τι κανεις?

Πεμπούλα μου, δες αν βοηθήθηκες με όσα έγραψα στην Κάτια παραπάνω και πες μου τί άλλο σου λείπει...

Φιλάκια! ;)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ... ΕΧΩ ΒΡΕΙ 3 ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ... ΤΟ ΕΚΡΕΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??????ΜΠΟΥΟΥΟΥ, ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ... ΕΧΩ ΒΡΕΙ 3 ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ... ΤΟ ΕΚΡΕΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??????ΜΠΟΥΟΥΟΥ, ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ....

• 10 months later...
Δημοσίευση

Καλά και ιδιοφυια δε με λές. Το 15λεπτο το έφαγα μέχρι να τα καταφέρω!!

Αλλά τα κατάφερα γιατί θα έσκαγα. Αλήθεια το σκηνικό στο τέλος με τον ήλιο, τη θάλασσα και τα δεντράκια είναι για να μας καλμάρουν τα νεύρα από την υπερπροσπάθεια??

Γιατί εγώ πιο πολύ νευρίασα δηλαδή. Τόσο κόπο για αυτό? :P:P:P

Μην με παρεξηγείτε οι ορμόνες της εγκυμοσύνης...... :blush:

Κανένα άλλο δεν έχει? Πρέπει να βελτιώσω την νοημοσύνη μου.

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ :blush: .ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΩ,ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΜΟΥ :ohmy: .ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ Κ'ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.... :kiss:

Δημοσίευση

Ηταν παρα πολυ ευκολο!!! Ουτε 2 λεπτα δε μου πηρε!! Επαιζα αυτο το παιχνιδακι (σας βαζω το λινκ παρακατω) που ειναι πολυ πιο δυσκολο και με το ζορι το τελειωσα!!

http://www.fasco-csc.com/index_e.php

το crimson room original, ειναι το πιο ευκολο απο τα αλλα. Δοκιμαστε το για αρχη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...