Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελπίζω να είναι χαδιάρης κ να του αρέσουν οι αγκαλίτσες.

Ελπίζω να πάρει βαρος γιατι αν γεννήσω στις 36 εβδομάδες λόγω αύξησης αμνιακού υγρού να μην φοβάμαι να τον πιάσω. Στις 36 βδομάδες μπαίνει θερμοκιτιδα αν ξέρετε;

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ Αλεκα μου διαβασα τα νεα σου απο τον γιατρο, παρομοιες στεναχωριες εχουμε εσενα σου φαινονται λιγα τα κιλά εμενα πολλά εσενα εχει παρει θεση τελεια εμενα μου κανει κολπα .....

Σταυρουλα μπραβο που ηταν ολα καλα με τα αποτελεσματα που περιμενες, κανενα αγχος λοιπον απο δω και περα. Τι μπερδεμα με την τσαντα, θα βρεις αλλη εσυ εισαι αστερι σε αυτα. Ειδα και τις φωτο απο το δωματιο, καταπληκτικό εχει γινει. Ενα ενα τα βλεπω και το κουτι πολυ ομορφο και σιγουρα χρησιμο για τα παιχνιδια αργοτερα. Καλα αυτο με την καμηλοπαρδαλη τελειο και ταιριαζει απολυτα, αυτο να παρεις.

Ελενα θελω και εγω να παρω κουνουπιερα για portbebe ποσο την πηρες? Με γεια και το νυχτικακι. Για κουνουπιερα καλυτερα στα μαγαζια να δεις για να εισαι σιγουρη οτι θα κανει.

Fouskitsa ωραια που θα ερθουν τα πραγματα νωριτερα, και με την καλαθουνα αν χρειαστει θα κανεις την δουλεια σου μεχρι να ερθει και η κουνια.

Αμαλια αντε να μας πεις και εσυ τα νεα σου, ποτε λες να ερχεται ο μικρος σου, συντομα το κοβω. Το καθισματακι πισω απο τον συνοδηγο λενε οτι ειναι η πιο ασφαλης θέση.

Μαρακι στην τελική ευθεια και εσυ, μαλλον στο ειπε το βλεπουμε γιατι μπορει να εχει ερθει η μικρη μεχτι την αλλη Τετάρτη - Πέμπτη :D

Κικιτσα ομορφη κοιλιτσα εχεις και εσυ, και το δωματιακι εχει γινει πολύ ομορφο.

Ναταλια με το καλο να δεις τον μπεμπη σου σημερα, θα περιμενουμε νεα σου, δεν ειχε γυρισει ακομα ουτε εσενα, μακαρι να εχει παρει θεση να ειναι ετοιμος.

κοριτσακια σας εφτασα :lol::lol::lol: φιλακια

Δημοσίευση

καλημερα κ απο μενα!

θα γραψω μονο αυτο γιατι εχω δουλειες,κ το λεω τριτη φορα...φουσκιτσα μου κ εγω 36 κ 3 γενησα κ δε μπηκε θερμοκοιτιδα γιατι ηταν 3400.μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.. :D

α σημεραε εχω επετειο 4 χρονια γαμου!

τα λεμε μετα,φιλια!

Δημοσίευση

Βικακι να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον Μπιλακο σου. Να χαιρεστε τον κουκλο Αντωνακη σας και με το καλο να ερθει η κουκλιτσα σας!!!!!

Δημοσίευση

βικάκι χρόνια πολλά να ζήσετε να ευτυχίσετε να χαίρεστε τα παιδάκια σας και εκτός και εντός κοιλιάς και να περάσετε τέλεια σήμερααα.

Δημοσίευση

Βικάκι, να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!

Πασχαλιτσάκι,εμένα στις 27 και κάτι ή 28εβδ., δεν θυμάμαι ακριβώς ήταν 1150γρ. Να δούμε τώρα την 01/06 που θα ξαναπάω.

Σταυρούλα, στη βάφτιση, συνεννοησε με τους νονούς τί θέλεις. Εμένα η κουμπάρα μου ήθελε απλή καπελιέρα (ένα στρογγυλο κουτί) αλλά έχω δεί σε άλλες βαφτίσεις μπαουλάκια δερμάτινα, παγκάκια κλπ.

Δημοσίευση

ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Κ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ 6 ΩΡΕΣ..ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ..ΟΤΙ Κ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ...ΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση

Αριάδνη τελικά αποφάσισα ότι αν περιμένω την βάφτιση θα δεσμευτώ να κάνω και θέμα καμιλοπάρδαλη στην βάφτιση και δεν θέλω. Στην βάφτιση θέλω να είναι όλα γαλάζια :D:D Θα βγάλω το άχτι μου. Οπότε θα πάρω το παγκάκι παιχνιδόκουτο καμιλοπάρδαλη το οποίο το έχουν 97 ευρώ αλλά μου είπε η κοπέλα ότι έχουν στο περιοδικό parents κουπόνι με 20% έκπτωση που μπορώ να χρησιμοποιήσω οπότε έρχεται στα 78 ευρώ μια χαρά.

Δημοσίευση

Σταυρουλα καλυτερα ετσι που το σκεφτηκες, γιατι στη βάπτιση δεν δεσμευεσαι με το θεμα και το κουτι των βαπτιστικών μπορει να ειναι οτισηποτε απο απλο κουτι, καπελιερα ή οτι αλλο. Αλλωστε τα παιχνιδακια θα μαζευτουν πριν τη βαπτιση και καπου πρεπει να μπαινουν.

Δημοσίευση

Βικακι μου χρονια πολλα και καλα. ΠΑντα αγαπημενοι και με μια ευτυχισμενη και ομορφη οικογενεια. ΜΕ το καλο να κρατησετε το μωρακι σας αγκαλιτσα :):):):) . Ιδια μερα παντρευτηκαμε!!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Κλεινουμε 3 χρονια γαμου. Αγαπημενε μου αντρουλη σ' ευχαριστω για ολα αυτα που μου χαρισες μεσα στα 3 χρονια και κυριως που με αξιωσες να γινω μανουλα ενος πριγκιπακου και να περιμενω τον ερχομο της νεραϊδουλας μας :D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

βικακι και κατερινακι να ζησετ να ευτιχισετε και ολα καλα να σας πανε με τα παιδακια σας!!!!

δεν πολυεφαγε η μικρη το γιαουρτι μεχρι τη μεση σχεδον και τωρα την εβαλα για υπνο.... εεε θα ριξουμε και εναν τσακωμο για το γαλα αν θα το ηπιει και μετα θα κοιμηθω και εγω....

θα τα πουμε μετα κοπελαρες μου!!!

Δημοσίευση

Μπεμπουλα πολυ ευχαριστα τα νεα σας. Μια χαρα τα μπεμπακια!!!!! Αρα και το δικο μου θα εχει φτασει το κιλο την επομενη εβδομαδα ε??????

Φαγαμε και παμε να την πεσουμε. Ελπιζω να κοιμηθουμε και οι δυο αρκετα γιατι χρειαζομαι ξεκουραση..... χθες ημουνα καπως...... ευτυχως σημερα νοιωθω καλυτερα αλλα κουραζομαι ρε γμτ...... αχ ρε μανουλα γιατι να μη σ' εχω κοντα.........

Τα λεμε το απογευμα κοιλιτσες μου ;););););)

Δημοσίευση

κοριτσακια να ζησετεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) να ευτυχησετε με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας κ να περασετε τελεια σημερα!!!

ναταλια αν θα ειναι ο γιατρος απογευμα εκει θα το κανονισω..εκτος αν εχω γεννησει μεχρι τοτες :P !!!

λες αυτο το βλεπουμε που μου ειπε να εννουσε αυτο?οτι κ καλα θα εχω γεννησει?!!μακαρι!! ;)

μπεμπουλα μια χαρα ειναι τα αγορια σου!! :)

Δημοσίευση

Geia sas koiloumpes tis kanete!

Simera pali boltoula piga, exw arxisei na perpataw ligo.

Fwto sas den paw na dw giati sernete to pc kai den anoigoun, kapoia stigmi tha tis dw omws!

Oi kainouries koiloumpes omws pou eida einai polu wraies!!

Kangouraki emena to mwro molis pou gurise pros ta katw prin liges meres apo orthio pou itan, diladi to kefali tou itan panw! Imoun stin 34 ebdomada otan gurise kai einai kai 2.600 !

Opote exeis akoma perithorio na sou gurisei! Kai esu afou einai to deutero sou logika tha exei kai perissotero xwro. Tin kounoupiera pou pira gia to port mpempe tin pira apo to jumbo, nomizw kapou 5 eurw ekane.

Simera piga sto mother care na dw kounoupieres gia kounia...den eixan etoimoparadotes alla mou eipan oti fernoun mono aspres kai kanoun 45-50 eurw. Akribes mou fainontai gia sketes kounoupieres.

Pasxalitsaki kai Bikaki xronia sas polla!!! Panta eutuxismenoi!!!

Este kali einai h timi kai einai wraio auto me tin kamilopardali!

Nancy kai egw auto to problima exw otan kathomai polu wra ponane ta pleura mou kai niwthw oti me enoxloun ola! Poso mallon esu me ta dudima!

Δημοσίευση

Κατερινακι κ Βικακη ευχομαι να ειστε παντα μαζι κ ευτιχισμενοι με τις οικογενειες σας ..κ συντομα να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια..

Μπεμπουλα μπραβο για τα καλα νεα...τα μωρακια σου μεγαλωσαν..

Αντε Ναταλακι κ Αμαλια να μας πιειτε κ τα δικα σας νεα αργοτερα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ούτε κατά διάνοια.. ειδικά εγώ με τέτοια εγκυμοσύνη.. και αιμορραγία... ακόμη έχω αίμα και θα έχω για πολύ καιρό.. Μέχρι να γεννήσω δεν υπάρχει περίπτωση! Βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, κάποια άλλη να μην έχει σοβαρό θέμα και να της το επιτρέπει ο γιατρός.!
    • Να τα χαιρεσαι και τα δυο !! Χαχαχαχα εκλαψα που σου εφυγε η κουραση… 🤣 Ναι η αληθεια ειναι πως τωρα με τα δυο τα χω δει λιγο ολα… 😅😅 και ο θηλασμος ειναι αθλος, αλλα εφοσον αντεχω το συνεχιζω κι οσο παει…✌🏼✌🏼 μαρσιπο ειχα απ το πρωτο τον εργονομικο της αστερα….ι sling. Γκουγκλαρε το ειναι υπεροχοι !! το ειχα καταβολευτει και το χρησιμοποιω και τωρα . Βαζω καμια φορα το ενα μαρσιπο και το αλλο στο μονο καροτσι που ηδη εχω και τα βγαζω μια χαρα εξω… Η αληθεια ειναι πως δεν εχω προμηθευτει ακομα καροτσι διδυμων… 🫣🫣 περιμενουμε το επιδομα της γεννας… Γιατι ειχαμε αστρονομικα εξοδα με την εγκυμοσυνη/τοκετο και δεν μας εχει περισσεψει ευρω… Αλλα και παλι θα παρω μεταχειρισμενο , γιατι καινουρια ειναι πανω απο 700 και δεν αξιζει. 
    • @Maria_mtx το δεύτερο… έχω κ ένα 2,5 ετών…. Αλλά διαβάζοντας τα δικά σου που έχεις δίδυμα νιώθω πως είναι μια χαρά κ μου έφυγε η κούραση….στην αρχή πίστευα ότι η δυσκολία θα είναι το μωρο αλλά τελικά η μεγάλη είναι το θέμα κ αυτήν έχω άγχος… φαγητά.ρούχα,παιχνίδια,νανούρισμα…. Έχω το πρόγραμμα της και δεν μπορείς να της τα αλλάξεις όλα….αυτό είναι το δύσκολο. Και εγώ θηλάζω και τα πάμε μια χαρά….με τα δευτερα είσαι πιο χαλαρός η αλήθεια είναι..αχ και εγώ περιμένω να γελάει και να αρχίζει να ανταποκρίνεται….έχεις βρει μήπως κανένα μαρσιπο που σε βολεύει?..η μεγάλη δεν τα ήθελε αλλά τώρα με τα 2 θα βολεύει απίστευτα άρα ψάχνω αλλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω 
    • Καλημέρα! Είδαμε τη μικρή χθες ξανά γιατί νιώθω τις κλωτσιτσες πολύ χαμηλά, πάρα πολύ χαμηλά ενώ στον μεγάλο τις ένιωθα σίγουρα πιο ψηλά και ήθελε να μετρήσει τράχηλο ξανά να είμαστε σίγουροι. Όλα καλά είναι, απλώς έχει πάρει θέση φουλ ισχιακα, τα πόδια κάτω το κεφάλι πάνω για αυτό νιώθω τα ποδαράκια της τόσο χαμηλά. Μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς και γυρνάει ακόμα δεν είναι η τελική θέση. 850 γραμμάρια ήταν χθες και τράχηλος 37εκ ευτυχώς καλά κρατεί! Ποια έχει σειρά για υπέρηχο;
    • Εγώ πάλι είχα πολλά συμπτώματα στα κορίτσια έντονους εμετούς  τωρα δεν έχω είμαι πολύ πιο ήπια τα πράγματα απλά καμία φορά έχω καούρες  αντε να δούμε πως θα πάει.. με έπιασαν και δυο φρονιμιτες ξαφνικά και είμαι χάλια έχω πρηστεί και έχω πάρει αντιβίωση 😔 στεναχωρέθηκα φουλ  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...