Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελπίζω να είναι χαδιάρης κ να του αρέσουν οι αγκαλίτσες.

Ελπίζω να πάρει βαρος γιατι αν γεννήσω στις 36 εβδομάδες λόγω αύξησης αμνιακού υγρού να μην φοβάμαι να τον πιάσω. Στις 36 βδομάδες μπαίνει θερμοκιτιδα αν ξέρετε;

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ Αλεκα μου διαβασα τα νεα σου απο τον γιατρο, παρομοιες στεναχωριες εχουμε εσενα σου φαινονται λιγα τα κιλά εμενα πολλά εσενα εχει παρει θεση τελεια εμενα μου κανει κολπα .....

Σταυρουλα μπραβο που ηταν ολα καλα με τα αποτελεσματα που περιμενες, κανενα αγχος λοιπον απο δω και περα. Τι μπερδεμα με την τσαντα, θα βρεις αλλη εσυ εισαι αστερι σε αυτα. Ειδα και τις φωτο απο το δωματιο, καταπληκτικό εχει γινει. Ενα ενα τα βλεπω και το κουτι πολυ ομορφο και σιγουρα χρησιμο για τα παιχνιδια αργοτερα. Καλα αυτο με την καμηλοπαρδαλη τελειο και ταιριαζει απολυτα, αυτο να παρεις.

Ελενα θελω και εγω να παρω κουνουπιερα για portbebe ποσο την πηρες? Με γεια και το νυχτικακι. Για κουνουπιερα καλυτερα στα μαγαζια να δεις για να εισαι σιγουρη οτι θα κανει.

Fouskitsa ωραια που θα ερθουν τα πραγματα νωριτερα, και με την καλαθουνα αν χρειαστει θα κανεις την δουλεια σου μεχρι να ερθει και η κουνια.

Αμαλια αντε να μας πεις και εσυ τα νεα σου, ποτε λες να ερχεται ο μικρος σου, συντομα το κοβω. Το καθισματακι πισω απο τον συνοδηγο λενε οτι ειναι η πιο ασφαλης θέση.

Μαρακι στην τελική ευθεια και εσυ, μαλλον στο ειπε το βλεπουμε γιατι μπορει να εχει ερθει η μικρη μεχτι την αλλη Τετάρτη - Πέμπτη :D

Κικιτσα ομορφη κοιλιτσα εχεις και εσυ, και το δωματιακι εχει γινει πολύ ομορφο.

Ναταλια με το καλο να δεις τον μπεμπη σου σημερα, θα περιμενουμε νεα σου, δεν ειχε γυρισει ακομα ουτε εσενα, μακαρι να εχει παρει θεση να ειναι ετοιμος.

κοριτσακια σας εφτασα :lol::lol::lol: φιλακια

Δημοσίευση

καλημερα κ απο μενα!

θα γραψω μονο αυτο γιατι εχω δουλειες,κ το λεω τριτη φορα...φουσκιτσα μου κ εγω 36 κ 3 γενησα κ δε μπηκε θερμοκοιτιδα γιατι ηταν 3400.μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.. :D

α σημεραε εχω επετειο 4 χρονια γαμου!

τα λεμε μετα,φιλια!

Δημοσίευση

Βικακι να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον Μπιλακο σου. Να χαιρεστε τον κουκλο Αντωνακη σας και με το καλο να ερθει η κουκλιτσα σας!!!!!

Δημοσίευση

βικάκι χρόνια πολλά να ζήσετε να ευτυχίσετε να χαίρεστε τα παιδάκια σας και εκτός και εντός κοιλιάς και να περάσετε τέλεια σήμερααα.

Δημοσίευση

Βικάκι, να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!

Πασχαλιτσάκι,εμένα στις 27 και κάτι ή 28εβδ., δεν θυμάμαι ακριβώς ήταν 1150γρ. Να δούμε τώρα την 01/06 που θα ξαναπάω.

Σταυρούλα, στη βάφτιση, συνεννοησε με τους νονούς τί θέλεις. Εμένα η κουμπάρα μου ήθελε απλή καπελιέρα (ένα στρογγυλο κουτί) αλλά έχω δεί σε άλλες βαφτίσεις μπαουλάκια δερμάτινα, παγκάκια κλπ.

Δημοσίευση

ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Κ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ 6 ΩΡΕΣ..ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ..ΟΤΙ Κ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ...ΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση

Αριάδνη τελικά αποφάσισα ότι αν περιμένω την βάφτιση θα δεσμευτώ να κάνω και θέμα καμιλοπάρδαλη στην βάφτιση και δεν θέλω. Στην βάφτιση θέλω να είναι όλα γαλάζια :D:D Θα βγάλω το άχτι μου. Οπότε θα πάρω το παγκάκι παιχνιδόκουτο καμιλοπάρδαλη το οποίο το έχουν 97 ευρώ αλλά μου είπε η κοπέλα ότι έχουν στο περιοδικό parents κουπόνι με 20% έκπτωση που μπορώ να χρησιμοποιήσω οπότε έρχεται στα 78 ευρώ μια χαρά.

Δημοσίευση

Σταυρουλα καλυτερα ετσι που το σκεφτηκες, γιατι στη βάπτιση δεν δεσμευεσαι με το θεμα και το κουτι των βαπτιστικών μπορει να ειναι οτισηποτε απο απλο κουτι, καπελιερα ή οτι αλλο. Αλλωστε τα παιχνιδακια θα μαζευτουν πριν τη βαπτιση και καπου πρεπει να μπαινουν.

Δημοσίευση

Βικακι μου χρονια πολλα και καλα. ΠΑντα αγαπημενοι και με μια ευτυχισμενη και ομορφη οικογενεια. ΜΕ το καλο να κρατησετε το μωρακι σας αγκαλιτσα :):):):) . Ιδια μερα παντρευτηκαμε!!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Κλεινουμε 3 χρονια γαμου. Αγαπημενε μου αντρουλη σ' ευχαριστω για ολα αυτα που μου χαρισες μεσα στα 3 χρονια και κυριως που με αξιωσες να γινω μανουλα ενος πριγκιπακου και να περιμενω τον ερχομο της νεραϊδουλας μας :D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

βικακι και κατερινακι να ζησετ να ευτιχισετε και ολα καλα να σας πανε με τα παιδακια σας!!!!

δεν πολυεφαγε η μικρη το γιαουρτι μεχρι τη μεση σχεδον και τωρα την εβαλα για υπνο.... εεε θα ριξουμε και εναν τσακωμο για το γαλα αν θα το ηπιει και μετα θα κοιμηθω και εγω....

θα τα πουμε μετα κοπελαρες μου!!!

Δημοσίευση

Μπεμπουλα πολυ ευχαριστα τα νεα σας. Μια χαρα τα μπεμπακια!!!!! Αρα και το δικο μου θα εχει φτασει το κιλο την επομενη εβδομαδα ε??????

Φαγαμε και παμε να την πεσουμε. Ελπιζω να κοιμηθουμε και οι δυο αρκετα γιατι χρειαζομαι ξεκουραση..... χθες ημουνα καπως...... ευτυχως σημερα νοιωθω καλυτερα αλλα κουραζομαι ρε γμτ...... αχ ρε μανουλα γιατι να μη σ' εχω κοντα.........

Τα λεμε το απογευμα κοιλιτσες μου ;););););)

Δημοσίευση

κοριτσακια να ζησετεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) να ευτυχησετε με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας κ να περασετε τελεια σημερα!!!

ναταλια αν θα ειναι ο γιατρος απογευμα εκει θα το κανονισω..εκτος αν εχω γεννησει μεχρι τοτες :P !!!

λες αυτο το βλεπουμε που μου ειπε να εννουσε αυτο?οτι κ καλα θα εχω γεννησει?!!μακαρι!! ;)

μπεμπουλα μια χαρα ειναι τα αγορια σου!! :)

Δημοσίευση

Geia sas koiloumpes tis kanete!

Simera pali boltoula piga, exw arxisei na perpataw ligo.

Fwto sas den paw na dw giati sernete to pc kai den anoigoun, kapoia stigmi tha tis dw omws!

Oi kainouries koiloumpes omws pou eida einai polu wraies!!

Kangouraki emena to mwro molis pou gurise pros ta katw prin liges meres apo orthio pou itan, diladi to kefali tou itan panw! Imoun stin 34 ebdomada otan gurise kai einai kai 2.600 !

Opote exeis akoma perithorio na sou gurisei! Kai esu afou einai to deutero sou logika tha exei kai perissotero xwro. Tin kounoupiera pou pira gia to port mpempe tin pira apo to jumbo, nomizw kapou 5 eurw ekane.

Simera piga sto mother care na dw kounoupieres gia kounia...den eixan etoimoparadotes alla mou eipan oti fernoun mono aspres kai kanoun 45-50 eurw. Akribes mou fainontai gia sketes kounoupieres.

Pasxalitsaki kai Bikaki xronia sas polla!!! Panta eutuxismenoi!!!

Este kali einai h timi kai einai wraio auto me tin kamilopardali!

Nancy kai egw auto to problima exw otan kathomai polu wra ponane ta pleura mou kai niwthw oti me enoxloun ola! Poso mallon esu me ta dudima!

Δημοσίευση

Κατερινακι κ Βικακη ευχομαι να ειστε παντα μαζι κ ευτιχισμενοι με τις οικογενειες σας ..κ συντομα να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια..

Μπεμπουλα μπραβο για τα καλα νεα...τα μωρακια σου μεγαλωσαν..

Αντε Ναταλακι κ Αμαλια να μας πιειτε κ τα δικα σας νεα αργοτερα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...