Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο6

Recommended Posts

Καλημερα στις κοιλιτσες...

Ναταλακι μπραβο για τα καλα αποτελεσματα κ περιμενουμε να μας πεις σημερα τι κανει κ ο μπεμπης σου..

Μαρακι ετοιμη η μικρη σου αντε ευχομαι να μην σε ταλαιπωρησει κ να βγει γρηγορα....η δικη μου βγηκε με προκληση στις 40 εβδομαδες...

Ελενα μου καλως δεχτηκες την μανουλα σου κ καλα ψωνια να κανετε για την μπουμπουκα σου...

Εστε μου δεν ξερω για το εντομοαπωθητικο αλλα σιγουρα θα χρειαστεις κουνουπιερες για το κρεββατακι το πορτ μπεμπε κ το καροτσι...

Αφοδιτη ευτυχως πληρωθηκες κ εκλεισες καποιες εκκρεμοτητες..αντε να σας πληρωνουν κανονικα απο δω κ περα..

Ανθη καλα κανεις με την διατροφη σου κ γω ολο ετσι λεω αλλα δεν το κανω...καλο καφεδακι να εχετε οι Αθηναιες...

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναταλία εύχομαι όλα καλά και με την nst σήμερα. Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ γιατί σίγουρα θα βγει νωρίτερα από το άγχος σου :lol: .

kokona έχω εξοπλιστεί με κουνουπιέρες για την κούνια και το πορτ μπεμπε. Μόνο στο δικό μου κρεβάτι δεν έχω βάλει αλλά δεν θα βάλω κιόλας. Άσε που αν τρυπώσει κανένα και το παγιδεύσεις μέσα στην κουνουπιέρα είναι ακόμα χειρότερα θα το καταφάει το μωράκι :( . Τα μισώ τα κουνούπια :evil: .

Kαλημερααα!!!!

Καλους καφέδες,καλά ψώνια!!! :lol:

Ρε Ανθηηηηη!!!Πες μου κι εμενα τι έκανες και ξεπρήστηκες??Η δεξια μου μερια ειδικά ειναι πιο τουμπανο απο την αριστερή :shock:

Ασε που εφτασα αισιως τα 60 κιλάκια ε...Στη ζυγαριά του γιατρου φυσικα!! :)

Μαράκι δελφινάκι,κι εγω λεω μολις μπω στην 37 ,μη σου πω και πριν,θα λυσσαξω.Κι αν θελει να ερθει ας ερθει,αλλα αν μου λέγαν οτι θα με παει μεχρι μεσα Ιουνίου θα μου έπεφτε λίγο βαρυ!

Εχω κι εγω αυτο τον πόνο στο δεξί πλευρο,κάτι φορες μπλέκει και το πόδι του μεσα και ακουω και το κρακ κρακ!! :shock:

Αλλα παρ'ολη την γενικη ταλαιπωρια,ο βασικός λόγος που δεν μπορω να περιμενω τόσο,ειναι η ΚΑΟΥΡΕΣ!!

Το μελανό σημείο της εγκυμοσύνης μου.. :cry:

Κορίτσια με τα κουνουπάκια το σκεφτομαι κι εγω..θα μου το φάνε το παιδί τα μοβόρικα!Εμενα ήδη με έχουν τσακίσει.Εχω πάρει κουνουπιέρες,αλλα δεν ξερω αν αρκουν,με το βάλε βγαλε το μωρο απο καλαθούνες κτλ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ Κ ΤΡΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Κ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΒΑΡΕ Η ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!ΜΕΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΟΡΕΜΑ!ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ.117,50 ΕΥΡΩ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ!ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΦΥΓΑΝ Κ ΕΧΘΕΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ Κ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Κ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ..ΑΣΧΕΤΟ ΕΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΟ Κ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.Κ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 50 ΕΥΡΩ Κ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΕΥΡΩ Κ ΟΥΤΕ ΔΩΡΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ.70 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΕΝΤΑΞΗ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΤΡΕΞΕ!ΜΟΝΟ ΤΗΛ ΜΕ ΠΗΡΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΜΙΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ.ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΤΛ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.Κ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΛ.ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.Κ ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 35 ΕΥΡΩ Κ ΟΧΙ 70!Κ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ (Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ! :lol::lol::lol: )ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ 210ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΑ!ΘΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Κ ΜΟΝΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ! :lol::lol: ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ Κ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ :lol::lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΩ Κ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ!! :lol::lol: ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΣΥΜΕΤΡΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

καλημέρα κοριτσια!

εγω ειχα τη δευτερα γιατρο και εκανα nst.εχω συσπασούλες και μου δωσε χαπακια yutopar για να κρατήσω κανα δυο βδομάδες ακόμη!βασικά εγω φοβάμαι το διαστημα 17-20 μάη γιατι γίνεται το πανελληνιο συνεδριο γυναικολογίας στη θεσσαλονικη και όλοι οι γιατροι από δω απο Γιάννενα θα ναι Θεσσαλονικη!!!!Μήπως να παω και γω εκει να νοιωθω σίγουρη?!

Δεν βλέπω να βγάζω το Μάη..Εξαλλου6 από καιρο λέω ότι θα γεννησω 20-30 Μαίου, έτσι από διαισθηση!Χθές είχα το τεταρτο μάθημα ανώδυνου τοκετου, μαζί με τους άντρες πάλι!χρησιμες οι πληροφοριες και νομιζω οτι βοηθανε γιατι ξερεις τι σε περιμενει!Μόλις ειχε γεννηθει κ μια μπέμπα 2620, γλύκα ηταν!

χαν ομαι γιατι εχω και αυτα τα ιδιαιτερα και κουραζομαι!αλέκα ξανα γιατρο 21/05!!!!!

Νανσυ αυτο το ασυμετρο εχω σκεφτει να το κάνω,αλλα γενικά παντα είχα πολυ μακρυ μαλλι(εκτος απο πολυ μικρο που ειχα καρεδάκι :) )

Αν το κάνεις θέλω να το δω παλιοκόριτσο!

Οσο για το άλλο..καταπιείτε άφοβα!

Lia Κι εγώ έχω καούρες άστα.Νάνσυ μεγειά τα ψωνάκια σας. Κι εμείς έχουμε ιδιωτική ασφάλεια και μόλις σαραντίσει ο μπέμπης (γιατί δεν ασφαλίζουν πιο πριν) θα τον βάλουμε και αυτόν στην ιδιωτική. Ώστε 35 ευρώ ε? Στους ενήλικους είναι 20 ευρώ η επίσκεψη σε γιατρό της ιδιωτικής ασφάλειας.

kikitsa κι εγώ γι'αυτό έχω 21/5 γιατρό. Θα πάει εκεί ο δικός μου. Άστα και είναι παραπάνω από 2 εβδομάδες και αγχώνομαι. Ελπίζω να την βγάλουμε το σουκου τι να πω.

Καλημερα κοριτσακια,

Ανθη εμεις θα τα πουμε σε λιγο....

Ελενα καλως την δεχτηκες τη μαμα σου, δυο βαλιτσες για την μπεμπουλα σου καλα εκανες και δεν ψωνιζες τοσο καιρο.

Ναταλακι μια χαρα ο αιματοκριτης, μην εχεις αγχος για το nst τιποτα δεν ειναι.

Σταυρουλα για παιδιατρο ρωτα καποιον που εχει και ειναι ευχαριστημενος, κατα προτιμηση να ειναι κοντα σου, παιρνεις τηλεφωνο λες οτι θα γεννησεις μεσα στο μηνα και ζητα αν ειναι να πας απο κει να μιλησετε. Εγω ειχα δει δυο που μας τους ειχε συστησει οικογενειακός γιατρος, τελικα ομως δεν μου εκανε κανενας απο τους δυο το κλικ. Μετα ρωτησαμε την φαρμακοποιο και μας συστησε αυτη που τελικα εχουμε. Ειμαι ευχαριστημενη γιατι την βρισκω παντα μου εχει απαντησει στο τηλεφωνο 4 το πρωι.Ειναι υπερ του θηλασμου και δεν δινει ευκολα αντιβιωση.

Νανσυ με γεια τα πραγματα, τσιμπημενη η παιδιατρος 70 περνει στο ιατρειο ή επισκεψη στο σπιτι.Ελπιζω να μην σου περνει τοσα με τρια παιδια, ρωτα την για να ξερεις απο τωρα.

παω να ετοιμαστω και να φυγω σε λιγο, φιλακια

auto me ta kounoupia einai ena thema k egw den kserw ti tha kanw pira kounoupieres alla tha einai arketes den kserw..

nansy megia ta pragmata.... ontws ligo tsouxteri i giatros sas...

egw exw mia paidiatro upopsin mou ama den vrw kanenan allo tote tha paw se autin...

skeftomoun na dw k ton giatro tis klinikis...

na kanw mia erwtisi kserete ama prepei na min pio to yutopar twra pou tha paw gia nst...?

ksexasa na rwtisw...

exw ena mpaxalo stin kouzina k variemai apisteuta na mazepsw k exw k mageirema simera...

Καλημερουδια φουσκιτσες μου.

Καλο καφεδακι κοιλιτσες μου :):):):)

Μαρακι κορακλα η μπουμπου σας!!!!!! Μπραβο. Και λενε οτι οι αδυνατουλες δεν κανουν μεγαλα μωρα...... εσυ και η μαμα μου ειστε σιγουρα οι εξαιρεσεις. Η μαμα μου 45 κιλα ηταν και εκανε 4200 την αδερφη μου και 3800 εμενα :shock::shock:

Ελενα με γεια τα πραγματα. Καλοφορετα!!! Μην παραπονιεσαι και μη στεναχωριεσαι καθολου γλυκουλα μου..... ΞΕρεις ποσες υπαρχουν που δεν τις πανε ΤΙΠΟΤΑ οι γονεις???????? Δοξα τω θεο να λεμε που μας βοηθανε οι γονεις μας και τα πεθερικα γιατι πιστευω οτι ειναι και αυτο μεσα στα "υποχρεωσεις" τους. Στο κατω κατω μεσα απο εμας, κορες ή νυφες αναλογα, διαιωνιζεται το ειδος :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναταλια καλα αποτελεσματα στην εξεταση. Ολα θα πανε καλα, μην ανησυχεις. Ωραια που ανεβηκε ο αιματοκριτης ;););)

Λια μιλας για κιλα και σου φαινονται πολλα???? Εγω ειμαι 65 και χαιρομαι γιατι δεν μου φαινονται και θελω περισσευμα να εχω αφου γεννησω :lol::lol::lol: . Στον πριγκιπα που με το που γεννησα επανηλθα πληρως μεσα σε 40 μερες ημουνα σαν τα παιδια της Αιθιοπιας :lol::lol::lol::lol: . Τωρα δεν με χαλαει να μου μεινουν και 4-5 ;);););););)

Μηπως οι καουρες βρε κοριτσακι μου ειναι απο τα ζεστα "υγρα" που καταπινεις????? Ξερεις οτι τα ζεστα τις επιδεινωνουν, οποτε να βαζεις τον αντρουλη σου καμια ωριτσα στο ψυγειο νωριτερα :lol::lol::lol::lol:

Κικιτσα ξεκουραση και ολα θα πανε καλα. Τοσο γκαντεμια να πεσεις μεσα στο συνεδριο????? Αλλα και παλι δεν γινεται να μην εχει γιατρο εκει που θα γεννησεις ;););)

Νανσυ με γεια τα ψωνια σας. Ασε αυτοι οι γιατροι ειναι μια πονεμενη ιστορια. Εμεις που η ασφαλεια μας ειναι με λιστα γιατρων τι να πουμε???? Εγω αναγκαζομαι και πληρωνω επειδη ο γιατρος μου δεν ειναι μεσα στη λιστα...... Τι να κανουμε, ας ειμαστε καλα και ειπαμε...ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ χαχχαχαχαχαχαχαχα

Σημερα ο μπαμπας μας εχει υπηρεσια που σημαινει οτι ΜΟΝΑΞΙΑ :(:(:(:( . Το μενου εχει φακη και θα χτυπησω και ενα κεικ για τον πριγκιπα που του αρεσει ;););););) . Αααααα εχω και λιγο σιδερο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερουδια σας! τι γραψατε παλι δεν με λυπαστε καθολου μα καθολου :cry::cry::cry:

μολις γυρισα απο το καφεδακι μου και ειπα να σας διαβασω γιατι εκτος απο ατελειωτο σιδερο που εχω πρεπει και να σκουπισω και να σφουγγαρισω γιατι με τα ψυχουλα της μικρης γεμισαμε μυρμηγκια :lol::lol::lol:

ναταλακι και εμενα λεπτουλικο ειναι αλλα οταν ηθελα να την κοιμιζω εκει εβαζα και μια πετσετα διπλωμενη απο κατω απο το στρωμα και ηταν μια χαρα.... αν το θες για συνεχεια καλο θα ειναι να παρεις στρωματακι εξτρα

σταυρουλα απο ολα που εβαλες εκεινο που ειναι σα κοκορακι απο το περιζιτιτο μου αρεσε!!!! ανωμαλη τι να πεις!!!

τετοιο δεν εχω παρει αν και εχουμε σιτες στο σπιτι εεε ολο και μπανει κανενα σκνιπακι μεσα.... εμεις βαζαμε σε αλλο δωματιο στο διαδρομο ας πουμε υγρο κουνουπνιων αοσμο και δεν ειχα κανενα προβλημα.... γενικα αυτα τα περιεργα δεν τα ξερω καθολου.... και παντα το παιδι ειτε κοιμοταν στη κουνια ειτε στο πορτμπεμπε παντα κουνουπιερα

κοκονα σημερα που την πηραν με το σχολικο δακρυσα και αμεσως εσενα θυμηθηκα με τη κορη σου.... αχ μεγαλωσε η σκατουλα μου!!!!

filos`ifigen και εμεις την εχουμε χασει.... ελπιζουμε να εχει σταματησει τη δουλεια και να μπει να μας πει τα νεα της!

λια μου εδω ειμαι μολις ηρθα!!!!

μαρακι μου χοντρουλα χοντρουλα η μπουμπου σου..... γιαυτο κατσε στο κωλο σου και ασε τις δουλειες γιατι δεν θα βγαινει απο πουθενα!!!!

αφροδιτουλα μου καλα εκανες και τα εφαγες ολα ετσι και αλλιως και που θα γεννησουμε και μετα που θα κανουν οικογενειες και τα παιδια μας χρεωμενα στις τραπεζες θαναι!!! καλες αγορες

ελενα καλως την δεχτηκες τη μανουλα!!!! εεε αν ειναι το πρωτο τους εγγονι το προσεχουν περισσοτερο το ειδα και απο τη μαμα μου ενω τωρα σε αυτο που ειναι το τριτο κατα σειρα (πρωτη ειναι η σαντυ) μου εδωσε λεφτα και πηρα μονη μου

οποια εχει καουρες καλο ειναι να μην τα καταπινει :lol::lol::lol::lol: !!!!!!!!!!!!!! για να τα καταπιω πρεπει ναχω και κατι διπλα μου να πιω για να κατεβει πιο ευκολα :lol::lol:

εγω απο παιδιατρο εχω του ικα αλλα φυσικα τον εχω χρυσωσει που λεμε στο ιατρειο του και τον εμπιστευομαι απολυτα.... τρεις ειχα αλλαξει για τη μικρη λογω που εχει και το θυροειδη και ψιλοταλαιπωρειτε..... κοιταξτε ρωτηστε και καποιος θα ειναι καλος!

πασχαλιτσακι μου και εγω φακες σημερα!!!!

κικιτσα και εγω ετσι νομιζα στη σαντυ αλλα η διαστολη που ειχα ελεγε αλλα..... δεν μπορω να πω οτι με κουρασε αυτη η εγκυμοσυνη ισα ισα που τωρα λεω πλεον οποτε θελει ας ερθει και ας ειναι καισαρικη!

ατιμες παλι μιση ωρα και εκανα να σας σχολιασω παω γρηγορα για σκουπα γιατι θαρθει και το τεκνο μου στις 13:30

stayroyla δεν σε ξεχασα για το πορτμπεμπε επειδη δνε βρισκω στικακι να τις περασω στο μεγαλο πισι θα στα γραψω αναλυτικα μονοοοοοοοοοοοοοο για σενα!!!!

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΚΡΥΑ ΤΙ ΖΕΣΤΑ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ! :lol::lol:

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ..ΜΠΙΑΧ!

καλημερα κοριτσια!!ναταλια ολα καλα θα πανε στην εξεταση σημερα!! κ εμενα ειχε ανεβει σε αυτο τον μηνα..μου ειπε οτι δεν θα ξανακανω εξετασεις αιματος..δεν χρειαζεται..

κοριτσια καλο καφε!!!!! :):) επιτελους εχουμε ηλιο σημερα..μας μουχλιασε μια βδομαδα!!

ελενα καλως την δεχτηκες την μαμα!μεγια τα πραματα!! :):)

αλεκα κ εγω θα δακρυζα αν εβλεπα να φευγει με το σχολικο.. :cry: θα μου φαινοταν πολυ παραξενο που φευγει καπου μονη της..

Καλημερα κοριτσακια

Εχθες πηγαμε στον γιατρο και ειδαμε τον μικρουλη που εδωσε ρεσιταλ,ηταν υπερκινητικος και τον ειχε πιασει και λοξυγγας .Το βαρος του ειναι 2500 kg και ο γιατρος μου εδωσε 2 εβδομαδες και μετα μπαινουμε για καισαρικη,δεν μπορεσαμε να τον δουμε σε τρισδιαστατο υπερηχο το προσωπακι του αλλα μαλλον θελει εκπληξη να κανει.

Τωρα την Πεμπτη που μας ερχεται θα ξαναπαω,εφοσον πια τα ραντεβου θα ειναι ανα εβδομαδα.

jTBrp2.png

IEkup2.png

Καλημέρα κορίτσια! Και γω ξύπνησα πολύ νωρίς και έφυγα και είμαι ήδη σπίτι μου!!Ο αντρούλης μου το είχε πολύ τακτοποιημένο το σπίτι και θα τον "ανταμείψω" ;) Βέβαια ,αύριο και μεθαύριο έχουμε γυναίκα για δουλειές οπότε και χάλια να το ΄χε, δεν θα με πείραζε!

Έλενα, μεγειά τα πράγματα, καλά έκανες και δεν ψώνιζες! Πές μας λεπτομέρειες!

Νάνσυ, εννοείται θα ρωτήσεις την παιδιάτρο, 210 είναι πάρα πολλά.Μεγειά τα πράγματα της μικρής!!

Σταυρούλα, και μεις έχουμε πολλά κουνούπια και σίτες και κουνουπιέρες έχουμε αλλά ίσως βάλω κάπου απομακρυσμένα ένα άοσμο εντομοαπωθητικό.

Ναταλία, καλή επιτυχία με το nst!

Veta μπράβο για τον μικρούλη σου!!Άντε, κοντεύεις!!

Καλό καφέ οι Αθηναίες!Ζηλεύω!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΒΡΕ ΑΛΕΚΑ!ΠΟΛΥ ΣΕΞΟΥΛΙΑΡΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ Κ ΕΣΥ!!ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟ ΚΑΝΩ!! :lol::lol: Κ ΑΥΤΗ Η ΑΗΔΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!

Ειδες Αλεκακι πως ειναι να φευγει η μικρη....με το λεωφορειακι.....ασε ασε σε καταλαβαινω....θα το συνηθισεις... μην στεναχωριεσαι...

Βετα με το καλο να ρθει το μωρακι σου....αντε 2 βδομαδες δεν ειναι τιποτα..

Συμφωνω με τα κρυα κ τα ζεστα που λεει η Νανσυ.....μπλιαχ.....μπραβο Λια ....προσεχε τις καουρες...να απο τι ειναι....το βρηκαμε...

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΚΡΥΑ ΤΙ ΖΕΣΤΑ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ! :lol::lol:

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ..ΜΠΙΑΧ!

Νάνσυ προτιμώ την κολοκυθόπιτα :lol::lol:

Εγώ σήμερα έφτιαξα σουτζουκάκια με ρύζι...μιαμ μιαμ. :D

Το παράγγειλα το αντικουνουπικό με το φως θα σας πω αν έχει αποτέλεσμα.

Αν έχει αποτέλεσμα θα πάρω και ένα μεγάλο για το μπαλκόνι γιατί τα μισώ τα φιδάκια.

Αλέκα μην αγχώνεσαι για το πορτ μπεμπε όποτε μπορείς.

Έλενα τελικά μίλησα με την κουμπάρα μου και θέλει και εκείνη πάνες chicco οπότε θα πάρω και τα 2 νούμερα και θα τα μοιραστούμε, αντί για 6 πακέτα θα πάρουμε 3 οι καθεμία από το κάθε νούμερο.

veta με το καλόοοο άντε νωρίς νωρίς θα έρθουν τα πρώτα μωράκια.

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Αχ πολύ σας ζηλεύω που θα βρεθείτε οι Αθηναίες...θέλω και εγώ!!!

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που θα δουν σήμερα τα μωράκια τους.

veta με το καλό το μωράκι σας! 2 εβδομάδες τίποτα δεν είναι...άντε γιατί ταλαιπωρήθηκες πολύ με αυτή την εγκυμοσύνη! Ευτυχώς όμως όλα καλά πήγαν!

Βρε κορίτσια εγώ καούρες δεν έχω αλλά έγινε εδώ και κανά 2 μέρες ου εμφανίστηκαν αιμορροΐδες.... :x Θυμάμαι και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα, οι οποίες μετά τον τοκετό ήταν δράμα...Ευτυχώς αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό και θέλω να τον ρωτήσω μήπως μπορούμε να κάνουμε αφαίρεση...πονάω που πονάω τουλάχιστον να πιάσει τόπο ο πόνος! Αύριο θα πάρω και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έκανε, για να δούμε τι θα δούμε!!!!

Τα λέμε αργότερα! Φιλάκια

γεια σας κ απο μενα!

σας γραφω κατευθειαν,δεν εχω διαβασει νεα σας γιατι εκανα τη καμπυλη κ ειμαι ορθια απο τις 7.30 το πρωι κ τωρα ειμαι κομματια κ θα παω να ξαπλωσω.το απογευμα θα παμε στο ρεα σε μια ξαδελφη του αντρα μου που γενησε κ θα παμε σχετικα νωρις οποτε να προλαβω να κοιμηθω λιγο.

γενικα καλα ειμαστε,πηγα κ στον γιατρο,η μπεμπυλα εχει φτασει 830 γραμμαρια,ειναι μια εβδομαδα μπροστα αυτη τη φορα.αλλες φορες ηταν η μπροστα η ακριβως με τη πητ.κ γενικα ολα καλα.μιλησαμε κ για το οικονομικο γιατι ως τωρα δεν ειχαμε αναφερθει επειδη περιμεναμε να κανω τη β επιπεδου.

σημερα με τη καμπυλη λιγο ζοριστηκα,ειδικα τη πρωτη ωρα μου ερχοταν εμετος αλλα μετα συνηλθα απο αυτο κ ειχα υπνηλια.παντως με τον αντωνη οταν την εκανα γυρισα σπιτι,εφαγα κ ξεραθηκα ενω τωρα με το παιδι δεν ειχα αυτη τη πολυτελεια παρολο που ο αντρας μου εχει ρεπο αλλα εγω για να κοιμηθω θελω πληρη ησυχια.οποτε παω τωρα που κοιμουνται ολοι.

θα μπω μαλλον αυριο απο τη δουλεια να δω νεα σας!

καλο απογευμα σε ολες!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...