Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα,προσφατα αποφασισα να δωρισω ομφαλοπλακουντιακο αιμα στη δημοσια τραπεζα και να μπουμε και εμις στην παγκοσμια τραπεζα που ισως να βοηθηθει και μακαρι εστω και ενα μωρακι.Μας ειπανε απο την ακαδημια αθηνων οτι αν θελουμε με κοστος 923 ευρω νομιζω να μας φυλαξουν και κομματι απο τον ομφαλιο λωρο για οικογενειακη χρηση.Πως το βλεπετε αυτο?Δεδομενου οτι ειναι πολυ δυσκολη εποχη οικονομικα και πραγματικα το σκεφτομαι πολυ αλλα αν αξιζει τον κοπο θα στερηθουμε απο καπου αλλου να το κανουμε.Ξερει καμια περισσοτερες πληροφοριες πανω σε αυτο?

Δημοσίευση

Συμφωνο με την cesilia.Θα σου προτεινα να δεις το ντοκιμαντερ και να κρινεις μονη σου.Ψαψε για το αρχειο του Εξαντα στο http://exandas.ert.gr/.Για να σου δωσω μια μικρη γευση μιλησε η γαλλιδα γιατρος η ερευνα της οποιας οδηγησε στην μεταμοσχευστη βλαστοκυταρων η οποια ειπε πως δεν μπορει κανενας να παρει βλαστοκυταρα δικα του γιατι εφοσον εχουν το ιδιο DNA θα αναπτυξουν και εκεινα την ιδια αρρωστια.Και η πιθανοτητα να βοηθησουν καποιο αλλο μελος της οικογενειας τους ειναι πολυ μικρη αν οχι ελαχιστη.Η μονη σωτηρια ειναι ολοι να τα δωριζουν στις τραπεζες ωστε να υπαρχουν ακομα περιισοτερες περιπτωσεις να βρεθει συμβατος δοτης.Κοινως απεδειξε οτι οι ιδιωτικες τραπεζες ειναι μια απατη.και μαλιστα στην Ελλαδα επειδη δεν υπαρχει σχετικη νομοθεσια (τι πρωτοτυπο), εχουμε τις περισσοτερες τραπεζες ανα κατοικο στην Ευρωπη.Μιλησαν γονεις που τα ειχαν δωσει σε ιδιωτικες τραπεζες και δυστυχως τα παιδια τους αρρωστησαν,Τοτε οι γιατροι τους ειπαν πως δεν μπορουν να κανουν μεταμοσχευση απο τα δικα τους βλαστοκυταρα.Ευτυχως βρηκαν συμβατους δοτες απο την παγκοσμια τραπεζα.Αυτοι οι γονεις ειπαν πως αισθανονται προδομενοι......

Δημοσίευση

Θα ψαξω οπωσδηποτε αυτο το ντοκιμαντερ του εξαντα!Ομως δεν με απασχολει το ιδιωτικο στο δημοσιο κατεληξα απο την πρωτη στιγμη.Απλα στο δημοσιο εχεις 2 επιλογες.Η πρωτη να δωρισεις ομφαλοπλακουντικαο αιμα δωρεαν και μπαινεις στην παγκοσμια τραπεζα ουτως η αλλως και η δευτερη να σου κρατησουν και ενα κομματι του ομφαλιου λωρου με πληρωμη 923 ευρω για χρηση αποκλειστικα οικογενειακη.Δεν ειναι απαραιτητο ομως μου ειπε η κοπελα αν το θελω κανω και το δευτερο.Ομως τωρα καταλαβα οτι αυτο μαλλον δεν θα μπορεσει να χρησιμοποιηθει οποτε μαλλον δεν θα ειναι χρησιμο αν το κρατησουμε.

Δημοσίευση

Πριν 1,5 χρόνο περίπου που γέννησα το γιο μου θυμάμαι ότι ψάχνοντας γι'αυτό που ρωτάς είχα καταλάβει ότι οι έρευνες γύρω από τη χρήση του δειγματος ομφάλιου λώρου που κρατάνε είναι σε πολύ πειραματικό στάδιο. Οπότε και εγώ έκανα μόνο δωρεά το αίμα, αφού δεν πείστηκα για την ωφελιμότητα/χρησιμότητα της φύλαξης του λώρου.

Αν βρεις κάπου πληροφορίες ή γενικά κάποιο στοιχείο που να εξηγεί ποια η χρησιμότητα του λώρου για οικογενειακή χρήση, βάλε και εδώ αυτά τα στοιχεία. Θενκς.

Με το καλό να γεννήσεις.

Δημοσίευση

Νομιζω οτι πραγματι ειναι ολα σε πολυ πειραματικο σταδιο και οντως δυσκολα μπορεις να εισαι σιγουρος.Αν μαθω κατι παραπανω θα σας πω αλλα ετσι που το βλεπω μαλλον δεν θα το κρατησω.Μονο το αιμα θα δωρισω

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα εγω γεννησα 13/03 και κρατησα βλαστοκυτταρα σε ιδιωτικη τραπεζα στην ελλαδα.(θεσσαλονικη)...εψαξα λιγο το θεμα ειναι η αληθεια γιατι με πιεζε ο χρονος....εγω πληρωσα 1200 ευρω και μια φιλη μου σε αλλη τραπεζα στο εξωτερικο(αγγλια)1500ευρω...εκεινη βεβαια το εψαξε αρκετα το θεμα...στα συμβολαια που υπογραφεις λεει αν για οποιοδηποτε λογο το ομφαλοπλακουντιαιο αιμα καταστραφη σε πληρωνουν (100.000)ευρω .....ως αποζημιωσει..... κατα τη δικη μου γνωμη 1200 ευρω για 20 χρονια δεν ειναι σπουδαιο ποσο....αν πραγματικα ειναι αληθεια αυτο που λενε "ενα δωρο ζωης για το παιδι μας".

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...