Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου!Σημερα κλεινουμε ενα χρονο παντρεμενοι με τον αντρα μου!!!

Περιμενα πως και πως αυτη τη μερα μιας και σχεδιαζα σημερα να του ανακοινωσω πως....ειμαι εγκυος..αλλα δυστυχως δεν ειμαι ακομα :roll: .

Ειχα σχεδον ολα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης,εκτος απο καθυστερηση,ναυτια,ζαλαδα,ερεθισμενο στηθος και...3 θετικα τεστ.Αλλα δυστυχως σημερα το πρωι αδιαθετησα. Ήμουν σχεδον σιγουρη οτι συμβαινει το ευχαριστο που απογοητευτηκα αρκετα,δεν το κρυβω.

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!!!!

Δημοσίευση

Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!

Με το καλό να έρθουν και τα παιδάκια σας!!! Έτυχε να μην ήταν ο τυχερός σου μήνας για παιδάκι...θα είναι όμως ένας από τους επόμενους!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :ymapplause::ymapplause::ymapplause:@};-%%-@};-%%-@};-%%-

Δημοσίευση

Τόνια, να ζήσετε!

Μην αγχώνεσαι, συνήθως όταν σχεδιάζουμε κάτι δεν μας βγαίνει!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το βγάλεις από το μυαλό σου και θα δεις ότι θα μείνεις έγκυος χωρίς να το καταλάβεις!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας....

Κατι περιεργι συμβαινει παντως μιας και η περιοδος μου κρατησε μονο 2 μερες...(ουτε 2 μερες γεματες)...Ειχα ελαχιστη ροη και τωρα σχεδον εχει σταματησει...Τι να πω..Το συζητησα με τη μητερα μου γιατι ξερω πως και εκεινη στη πρωτη της εγκυμοσυνη ειχε 3 μηνες αιμα για 1-2 μερες....Λετε???

Δημοσίευση

Κοριτσια Καλημερα...Ποτε ηρθε,ποτε εφυγε η περιοδος δεν το καταλαβα....Αδιαθετησα 30/4...Δεν ειχα κανονικη ροη...1-2/5 ειχα μεν αλλα οχι κανονικα παλι και απο χθε το μεσημερι τιποτα...

Λετε??Παντως την Τριτη εχω προγραμματισμενο ραντεβου στον γιατρο,οποτε δεν κανω τιποτα τωρα,θα δουμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Zaxaroulamak @Elli13 τι γίνεται κορίτσια;; Βλέπω οι εφαρμογές γνωριμιών δίνουν και παίρνουν.. 🤣🤣🤣🤣 @Elli13 κορίτσι μαζί είμαστε.. και στη γνωριμία και στην προσπάθεια παιδιού.. μόνο που στη δίκη μας περίπτωση υπήρχε πρόβλημα γι' αυτό και δεν έχει έρθει παιδάκι ακόμη.. δυστυχώς... 😢
    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...