Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ βρε tsarli μου... φανταζομαι το αγχος κ την εννοια σου...

δεν πας μωρε να παρεις μια δευτερη γνωμη, οπως ειπαν κ τα κοριτσια ...;; :roll:

σου ευχομαι συντομα να σταματησει το αιμα κ να συνεχιστεί πολύ πιο ηρεμα

η εγκυμοσύνη σου !! :x:x:x

Δημοσίευση

Έχω νέα. 'Ετυχε και πήραμε και 2η γνώμη από έναν καθηγητή (top), όλα είναι μια χαρά εσωτερικά, οπότε το αίμα να μη με ενοχλεί, το έμβρυο αναπτύσσεται φυσιολογικά. Διαπίστωσε όμως ότι το στομάχι ήταν κάπως διατεταμένο (κάναμε υπέρηχο σε μηχάνημα β' επιπέδου). Ενημέρωσα και τον γιατρό που με παρακολουθεί και διαπίστωσα ότι στις σημειώσεις του αναφέρεται και αυτός σε μια "περίεργη κήλη", αλλά έχει τις επιφυλάξεις του για ατο αν βρίσκεται στον εγκέφαλο ή στο στομάχι.

Το θέμα είναι ότι και οι δύο μου είπαν ότι τα πάντα θα φανούν στην αυχενική, μπορεί τώρα να διαπλάθεται το ένβρυο και όλα να γίνουν φυσιολογικά. Θα δείξει. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα κάνω και λήψη τροφοβλάστη.

Αυτά είναι τα νέα μου. Για ένα ακόμη μήνα θα είμαι στην αναμονή...

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ανοίξω νέο θέμα, εφόσον πλέον με απασχολεί η νέα εξέλιξη που είχαμε. "Διατεταμένο στομάχι ή εγκέφαλος". Η αιμορραγία πλέον δεν λαμβάνεται υπόψιν, έχουμε πιο σοβαρά πράγματα πλέον για να ανυσυχούμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εξαρτάται και από το δωμάτιο που θα είσαι. Εγώ ήμουν σε μονοκλινο στον 8ο, έκανα rooming in με το μωρό και ήταν καλύτερα από ξενοδοχείο, όλα πεντακάθαρα, φαγητό εστιατορίου πολύ περισσότερο από όσο μπορούσα να φάω και οι μαίες δεν προλάβαινα να πατήσω το κουμπί και ήταν δίπλα μου. Για τρίκλινο διίστανται οι απόψεις, κάποιες φίλες μου έμειναν ικανοποιημένες, κάποιες βρίζουν ακόμα. Στο δημόσιο βέβαια είναι και που θα πέσεις αλλά νομίζω πως αν ο γιατρός σου συνεργάζεται με δημόσιο νοσοκομείο θα σου φερθούν καλά. Ίσως πληρώσεις λίγο παραπάνω για να μπεις σε δίκλινο (να μην είσαι σε 5κλινο ας πούμε) αλλά σίγουρα όχι όσα σε ιδιωτικό. Όσο για το είδος τοκετού, αν έχεις αποφασίσει για καισαρική, συμφωνώ, πόσο να αλλάξει η αντιμετώπιση; Απλώς μιλα με έναν γιατρό που συνεργάζεται με δημόσιο για να σε καθοδηγήσει και να σε ενημερώσει. Τα δημόσια έχουν εξαιρετικούς γιατρούς.
    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...