Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ???


Recommended Posts

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.............ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ??????ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΟΜΙΖΩ........ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ......Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 5 ΜΗΝΑ.........ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ......Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΑ......ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ???????εΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ....Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ..............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα κ με το καλό το μωράκι σου!! Ο δικός μου γιατρός αλλα κ απο φίλες μου που ξέρω επειδή δν είχα αντισώματα ούτε εγώ για τοξόπλασμα με έβαζε ανα μήνα να την κάνω.Δηλαδή τον ένα μήνα έκανα κ τον επόμενο όχι κ πάει λέγωντας.Το ίδιο κ τώρα στο 2ο μωράκι μου! Επίσης μου είχε πεί μεγάλη προσοχή σε λαχανικά,σαλάτες κτλ.Πολύ καλό πλύσιμο με ξύδι κ νερό κ τίποτα απο έξω! Άν κάνεις απο μόνη σου την εξέταση καλό θα είναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....ΕΠΙΣΗΣ....ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ.......ΑΜΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ........ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.......ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΣ??????Η ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ???????ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενα μου γιατι τοσο αγχος???εγω 1 φορα την εκανα στον μεγαλο προγεννητικο ελεγχο..δεν μου ξαναδωσε να ξανακανω,,,!εχε εμπιστοσυνη στον γιατρο σου!!!

δεν μας ετυχε τοσα χρονια,.θα μας τυχει τωρα?? :D:D με το καλο και σε σενα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο τα μωρακια σας !!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ! απ οτι φαινεται ο καθε γιατρος εχει το δικο του συστημα... κ γω σχεδον μηνα παρα μηνα εκανα επειδή δεν ειχα αντισωματα :geek:

αλλα δε νομιζω ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ σαλατικα - κρεατικά κ επαφή με ζωακια, να κολλησεις... δεν ειναι δα κ τοσο ευκολο !! απλα θελει προσοχή :geek: οχι επιπολαιοτητες... --------χαλαρααααα :x

αντε κ με το καλο κοιλουμπίτσες !!!! :x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ όπως η Μαρίνα, μόνο μία φορά στην αρχή της εγκυμοσύνης.

Όπως σου είπαν και τα κορίτσια, πολλή προσοχή σε σαλάτες και φρούτα, πάρα πολύ καλό πλύσιμο, πολύ καλό ψήσιμο στα κρέατα και όχι επαφή με ζωάκια.

Κι εγώ είχα άγχος, για να καταλάβεις, σε κάποια φάση πάρκαρα το αμάξι δίπλα από το σπίτι της μάνας μου σε ένα σημείο που είχε κάτι ψηλά χόρτα, κι όπως βγήκα από το αυτοκίνητο, τα χόρτα χάιδεψαν τις γάμπες μου και μετά πέθανα απ' το άγχος, γιατί φοβόμουν ότι τα χόρτα ήταν κατουρημένα από γάτες και είχα κολλήσει τοξόπλασμα! Ούτε κι εγώ είχα καθόλου αντισώματα, κι όλα μια χαρά πήγαν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα με το καλό το μωράκι σου! όταν ειδικά είναι το πρώτο, υπάρχει τρομερό άγχος, για όλα!! και εγώ φοβόμουν το τοξόπλασμα, δεν είχα αντισώματα και κατοικώ σε εξοχικό περιβάλλον, λίγο έξω απο Αθήνα. οπότε απο ζωάκια καλά κρατούμε εδώ.

περισσότερο πάντως να φοβάσαι και συνεπώς να προσέχεις λαχανικά κ ωμό κρέας, παρά γάτες... για να πάθει κάτι κάποιος απο γάτα, πρέπει να πιάσει τα κακά της και να έχει τύχει κιόλας να είναι η γατούλα "μολυσμένη" ας το πούμε. αυτό συμβαίνει γιατί τρώνε ωμά ποντίκια κ τα συναφή......

όταν είχα ρωτήσει το γιατρό, με "μάλωσε" και μου είπε "τι είναι αυτά που μου λες για τις γάτες? είσαι και μορφωμένη βρε παιδάκι μου..." :oops:

σε πρόσφατη συζήτηση με μια φίλη κτηνίατρο, μου επιβεβαίωσε τα λόγια του γιατρού ότι οι γάτες είναι οι λιγότερο ακίνδυνες. όμως μην έρχεσαι σε επαφή με χωματα, καλού κακού.

εμένα ο γιατρός μου έκανε την εξέταση 1 φορά, στο προγεννητικό κ μετά δεν επανέλαβα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ότι οι γάτες είναι οι λιγότερο ακίνδυνες --> το διατύπωσα ασαφώς.... εννοώ ότι οι γάτες είναι αυτές με τον πιο μικρό βαθμό επικινδυνότητας για τη γυναίκα. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω την εξεταση αυτη μου την ειχε δωσει ο γιατρος μια φορα στην αρχη της κυησης κ δεν την εχω ξανακανει!θεωρω οτι εχει να κανει με τον τροπο που λειτουργει ο καθε γιατρος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από μένα!!

είμαι καινούρια εδώ αν και σας διαβάζω αρκετό καιρό.

Συμφωνώ κι εγώ οτι πρώτα από όλα είναι θέμα γιατρού.Εγώ στην αρχή της έγκυμοσύνης την είχα κάνει και από τότε δεν την έχω ξανακάνει,και από ότι μου είχε πει ο γιατρός μου αφου είχε βγει καθαρή δεν θα ξαναχρειαστεί!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...